-
[QUOTE=bluemoonight;1202386]היטסוגאיה
הנער 'גורר' את הנערה למאיפה שהוא בא, אתה מביט סביב למצוא משהו שיעזור לך וזאב מביט אליך,
"ווף!" הוא נובח נביחה קצרה לכיוונך, ומביט לאן שהשניים הלכו, ואתה מבין שהוא רוצה שתעקוב אחריהם[/QUOTE]
"אוקיי משתגיד" אומר, אאחוז בסכיני בחוזקה, אלך מאחוריהם בזהירות
-
[quote=bluemoonight;1202337]צ'ופ
1. לא צוטטתה
2. אין את ה~
~~~~~
"חשבתי שהולכים למסע" אמרה אליס והעיפה את שערה השחור לאחור, לאחר מכן בדקה שוב את הסכין שלה והוציאה אותו והשחיזה אותו עם אבן חדה והחזירה אותו למקומו וכך גם את האבן[/quote]
1.סליחה
2.למה? עשיתי
3. יש אנשים לידנו אז התירוץ הוא ציד
~~~~
"אה, את מתכוונת למסע ציד?? ברור! בואי נצא!"
~אני לוחש~ "את יודעת.. לא אמורים לדעת מזה!"
"קדימה! בואי נצא!"
-
היטסוגאיה
אתה עוקב אחריהם אבל רק במרחק של כמה מטרים אבל שאתה רואה אותם, אתה עוקב אחריהם בערך כשעה או יותר ורואה נהר קטן שאליו יש גשר , הנער והנערה חוצים אותו והולכים לאזור מלא אוהלים , באוהלים יש מלא אנשים, כמה ילדים גבירם ונשים, וכולם בעלי עיני שועל, כמו עיני הזאב שלך, זה מזכיר לך את השבט ואת זה שאתה די מתגעגע אליו, באמצע השבט יש מדורה ושאר השבט מסתובבים שם, לוקחים אילים וארנבות מכינים מעליםי לחורף או סתם מזון וקשתות.
צ'ופ
זה בדיוק הכוונה אין במ''ת כזה ~
~~~~~
אליס מחייכת ומהנהנת לחיוב והולכת אחריך עם תרמילה על הגב, שאר השבט לבינתיים עסוק בלהכין בשר ודגים למרות שאתה שם לב שאין הרבה דגים בזמן האחרון, וזה די מטריד אותך, ואת השבט.
-
אהה.. חשבתי שהתכוונת שלא עשיתי את ה-~
~~~~~~~~~
"טוב, בואי נצא"
כשמגיעים אל היער
"תגידי, שמת לב שאין כל כך דגים בזמן האחרון?"
-
צ'ופ
שוב פעם לא צוטט!
~~~~
אתם הולכים לכיוון היער לכיוון ההפוך מהנחל ושמתרחקים מהכפר את אומר לאלס, "שמת לב שאין דגים בזמן האחרון?" "נכון זה באמת מוזר, לקח לי חצי שעה לתפוס דגים, וזה העונה" אמרה אליס והביטה אליך בדאגה
-
[quote=bluemoonight;1202563]צ'ופ
שוב פעם לא צוטט!
~~~~
אתם הולכים לכיוון היער לכיוון ההפוך מהנחל ושמתרחקים מהכפר את אומר לאלס, "שמת לב שאין דגים בזמן האחרון?" "נכון זה באמת מוזר, לקח לי חצי שעה לתפוס דגים, וזה העונה" אמרה אליס והביטה אליך בדאגה[/quote]
"את חושבת שזה קשור ל-"
)אם אפשר אז שאליס תקטע אותי באמצע המשפט)
-
צ'ופ
"לטורפי הנשמות?" קטעה אותך אליס, "לא , אני לא חושבת שהם צריכים דגים, אבל יכול להיות שזה בא מהמשך הנהר או משהו " אמרה אליס, והביטה על המים, שנראו כחולים אך לא זזו מהר כתמיד
-
[quote=bluemoonight;1202603]צ'ופ
"לטורפי הנשמות?" קטעה אותך אליס, "לא , אני לא חושבת שהם צריכים דגים, אבל יכול להיות שזה בא מהמשך הנהר או משהו " אמרה אליס, והביטה על המים, שנראו כחולים אך לא זזו מהר כתמיד[/quote]
"טוב... אז נתחיל משם?"
-
צ'ופ
אתה יכול בבקשה לא לעשות תדובות של שלוש מילים?
~~~~
"אהממ.. כן" אמר אליס והתחילה ללכת בהמשך הזרם והלכת אחריה.
אחרי כמה שעות פתאום רעב תקף אותך ונזכרת בגליגלית נקנקיות הדם שיש לך בתיק
-
[quote]היטסוגאיה
אתה עוקב אחריהם אבל רק במרחק של כמה מטרים אבל שאתה רואה אותם, אתה עוקב אחריהם בערך כשעה או יותר ורואה נהר קטן שאליו יש גשר , הנער והנערה חוצים אותו והולכים לאזור מלא אוהלים , באוהלים יש מלא אנשים, כמה ילדים גבירם ונשים, וכולם בעלי עיני שועל, כמו עיני הזאב שלך, זה מזכיר לך את השבט ואת זה שאתה די מתגעגע אליו, באמצע השבט יש מדורה ושאר השבט מסתובבים שם, לוקחים אילים וארנבות מכינים מעליםי לחורף או סתם מזון וקשתות.[/quote]
"טוב אין פה משהו מעניין למה רצית שאני אעקוב אחריהם!" אנזוף בזאב "קדימה, בו נזוז" אומר ואתקדם משם