[QUOTE=Machine X;1189678]אני אגיב עד הצהריים.[/QUOTE]
תפתח מסן כבר :what:
Printable View
[QUOTE=Machine X;1189678]אני אגיב עד הצהריים.[/QUOTE]
תפתח מסן כבר :what:
[QUOTE=scizor-x;1189682]קשה לי להסתדר עם 9 אנשים אז אם אתה לא נהנה מהמשחק אתה יכול לפרוש,אף אחד לא מחייב אותך לעשות משהו.[/QUOTE]
זה לא תירוץ, אתה הבאת את זה על עצמך..
[QUOTE=Light Storm;1189681]אני המאה ושמונה עשרה!
ווהו!
המספר הכי טוב! (:[/QUOTE]
..? במה?
[QUOTE=anubis;1189669]היי כולם[/QUOTE]
יש איוונט במשחק. אם אתה רוצה להשתתף שלח לי ה"פ
[QUOTE=Druddigon man;1189680]יואב, איך אתה יודע מה ניאו עשה לי עם הבורות..?
אה, עכשיו אני מחפש קרבות לטריקו כדי להתפתח.. אבל הכי לשינקס המפונק הזה..[/QUOTE]
כי ראיתי את הקרב. נלחמתי עם מישהו בזירה,וראיתי אותך נלחם איתו, את הקטע עם כל האש,וראיתי אותם בבורות,והבנתי שזה בגלל שזה חפירה. זה במשחק. באמיתי-קראתי את התגובות של הקרב XD
אוקיי.. נו? אתה מתכנן מסע אימונים לפוניטה..?
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1189685]זה לא תירוץ, אתה הבאת את זה על עצמך..[/QUOTE]
אני יודע כי הרבה רוצים להשתתף אז החלטתי שאני אתן להרבה להשתתף אבל אם אתה לא מרוצה מהמשחק ולא כיף לך אז אתה יכול לפרוש אתה ידע.
[QUOTE=scizor-x;1189690]אני יודע כי הרבה רוצים להשתתף אז החלטתי שאני אתן להרבה להשתתף אבל אם אתה לא מרוצה מהמשחק ולא כיף לך אז אתה יכול לפרוש אתה ידע.[/QUOTE]
תגיד אני בן קוסמים במשחק..?
[QUOTE=scizor-x;1189690]אני יודע כי הרבה רוצים להשתתף אז החלטתי שאני אתן להרבה להשתתף אבל אם אתה לא מרוצה מהמשחק ולא כיף לך אז אתה יכול לפרוש אתה ידע.[/QUOTE]
לא אמרתי שהוא לא כיף, אמרתי שהוא מושקע מספיק בשביל להקרא "שולט"
[QUOTE=Druddigon man;1189689]אוקיי.. נו? אתה מתכנן מסע אימונים לפוניטה..?[/QUOTE]
בינתיים לא...אני קודם רוצה לפתח את דרטיני ולחזק אותו,וגם באותה הזדמנות אולי לפתח את נידוראן,וגם לחזק את פרינפלאפ.
[QUOTE=Druddigon man;1189691]תגיד אני בן קוסמים במשחק..?[/QUOTE]
כן
[QUOTE=Machine X;1189694]בינתיים לא...אני קודם רוצה לפתח את דרטיני ולחזק אותו,וגם באותה הזדמנות אולי לפתח את נידוראן,וגם לחזק את פרינפלאפ.[/QUOTE]
יש במשחק איוונט,תקרא זה בעמוד ה-10
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1189693]לא אמרתי שהוא לא כיף, אמרתי שהוא מושקע מספיק בשביל להקרא "שולט"[/QUOTE]
אני יודע אבל כתבת לי בה"פ שאתה לא ממש מרוצה ממנו כי אתה לא חייב להשתתף בו אתה יודע.
[QUOTE=Machine X;1189694]בינתיים לא...אני קודם רוצה לפתח את דרטיני ולחזק אותו,וגם באותה הזדמנות אולי לפתח את נידוראן,וגם לחזק את פרינפלאפ.[/QUOTE]
אני רוצה לפתח את טריקו כבר באונייה..
באי אעשה אימונים מפרכים לשינקס וגם לצ'ימצ'אר באותה הזדמנות..
נידוראן אולי יתפתח בקרב של ניאו.. ופיצ'ו שלך או של בריאנה לא הבנתי.. S:
[QUOTE=scizor-x;1189695]כן
אני יודע אבל כתבת לי בה"פ שאתה לא ממש מרוצה ממנו כי אתה לא חייב להשתתף בו אתה יודע.[/QUOTE]
אני לא מרוצה כי אני לא מוצא סיבה להיות, אני רוצה שתשקיע..
[QUOTE=Druddigon man;1189696]אני רוצה לפתח את טריקו כבר באונייה..
באי אעשה אימונים מפרכים לשינקס וגם לצ'ימצ'אר באותה הזדמנות..
נידוראן אולי יתפתח בקרב של ניאו.. ופיצ'ו שלך או של בריאנה לא הבנתי.. S:[/QUOTE]
של בריאנה. ואת מי כדאי לי לאמן, את ארון או נידוראן?
[QUOTE=scizor-x;1189695]כן
אני יודע אבל כתבת לי בה"פ שאתה לא ממש מרוצה ממנו כי אתה לא חייב להשתתף בו אתה יודע.[/QUOTE]
אה אוקיי... ואפשר לקלל בוצדם לפי מה שראיתי... אז יופי אני מוגן מהקללה D: