-
[QUOTE][COLOR=DarkOrange]תומר-
דיטו לא יכול להשתמש בהגנה (כנראה הסאלמנס שהוא ראה לא היה יכול...)!!! אז עלי התער המחוזקים פוגעים בוא ודיטו חוזר לצורתו המקורית,הוא לא מעוף אבל הוא די חלש[/COLOR]
[COLOR=Red]
[/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=YellowGreen]דיטו תשתנה למיילוטיק ותשתמש בהחלמה[/COLOR]
-
[COLOR="Red"]אופק-
[COLOR="Red"]צ'יקוריטה מצליחה בכל המתקםפות ואיווי מתעלף!! אבל במקום איווי אתה רואה פוקימון שועל קטן ושחור זה.... זרוראה!!!!!!!!!!!!! אתה בודק עליו בפוקדע שמסבירר שיש 2 סוגי זרוראה סוג אחד יכול להשתנות לכל פוקימון שירצה והשני יכול [/COLOR]רק לפוקימון שמולו הוא מתמודד. הזרוראה שמצאתה הוא מהסוג השני.[/COLOR]
[COLOR="Green"]תומר-
דיטו עושה כדברייך ואז בלי שתאמר לו משתמש באקדח מים ולודיקולו שהיה כבר פצועה מניב החשמל מתעלף!!! ישר אחר כך דיטו מתעלף מעייפות גם ען ההחלמה הוא עדיין קטן. לילי מושיטה לך את התג !![/COLOR]
-
[COLOR="Red"]אופק-
[COLOR="Red"]צ'יקוריטה מצליחה בכל המתקםפות ואיווי מתעלף!! אבל במקום איווי אתה רואה פוקימון שועל קטן ושחור זה.... זרוראה!!!!!!!!!!!!! אתה בודק עליו בפוקדע שמסבירר שיש 2 סוגי זרוראה סוג אחד יכול להשתנות לכל פוקימון שירצה והשני יכול [/COLOR]רק לפוקימון שמולו הוא מתמודד. הזרוראה שמצאתה הוא מהסוג השני.[/COLOR]
[COLOR="Red"]אני אזרוק פוקדור על זרוראה[/COLOR]
-
[COLOR="#ffa500"]לא[/COLOR][COLOR="#ffa500"] יכול להיות!
אני בודק אותו בפוקדקס
ומוציא את אזוריל ובודק גם [/COLOR][COLOR="Orange"]אותו[/COLOR]
-
[COLOR="Red"]אופק-\
נידנוד ראשון,שני ו.. זרוראה יצא מהפוקדור פתאום זרוראה שלח לך מחשבות טלפטיות שמעתה קול בראשך אומר ''שלום אני בלה אני לא מוכנה להיות של אף מאמן אבל אבוא איתך אך לא אהיה שייכת לך רק כאשר אכיר אותך טו יותר אסכים להיכנס לכדורים המוזרים שבהם אתם כולאים פוקימונים מוסכם?''[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]
ג'ק-
הפוקדע קרא ''מגבי יודע דחיפה,גחלת'' אזוריל יודע ''אקדח מים''[/COLOR]
אני יעדכן עוד חצ שעה בערך ת הפוקימונים שלך בדף הרשומים
-
[QUOTE][COLOR=Green]תומר-
דיטו עושה כדברייך ואז בלי שתאמר לו משתמש באקדח מים ולודיקולו שהיה כבר פצועה מניב החשמל מתעלף!!! ישר אחר כך דיטו מתעלף מעייפות גם ען ההחלמה הוא עדיין קטן. לילי מושיטה לך את התג !![/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=Olive]אני אקח את התג ואז אלך למרכז הפוקימונים לרפא את הפוקימונים ואז אתאמן קצת על הלהביור של טורצ'יק ואלמד על שינויי הצורה של דיטו[/COLOR]
-
[COLOR="Orange"]אזוריל תשתמש באקדח מים ותתחמק אם הוא תוקף[/COLOR]
-
[COLOR="Red"]אופק
נידנוד ראשון,שני ו.. זרוראה יצא מהפוקדור פתאום זרוראה שלח לך מחשבות טלפטיות שמעתה קול בראשך אומר ''שלום אני בלה אני לא מוכנה להיות של אף מאמן אבל אבוא איתך אך לא אהיה שייכת לך רק כאשר אכיר אותך טו יותר אסכים להיכנס לכדורים המוזרים שבהם אתם כולאים פוקימונים מוסכם?''[/COLOR]
[COLOR="Red"]מוסכם[/COLOR]
-
[COLOR="Olive"]תומר-
אתה לוקח את התג מלילי ושם לב שהוא בצורת פרח! אתה הולך להתאמן עם טוצ'יק על מתקפותיו אבל טורצ'יק הרוס מהקרב וציך לנוח.... ואז אתה לוקח ת הפוקדע ומתחיל ללמוד על שינויי הצורה של דיטו. בדרך אתה מגלה אפליקצייה שאומרת בן כמה בדיוק הפוקדע שלך אתה סורק את דיטו ומגלה למה הוא חלש כל כך הוא רק בן 3 ימים!!![/COLOR]
[COLOR="Purple"]
שגיאן-
אזוריל פוגע במגבי שנראה מותש רק עם המתקפה הראשונה שלו אבל אז מגיחים מבין העצים שני מאגמוזארים עצומים שכנראה הם ההורים של מגבי. אתה שם לב לביצה מהבהבת אצל אחד מהם. המאגמוזארית עם הביצה מגישה לך אותה כאילו אומרת קח אותה אבל עזוב את בנינו וכולם הלכו הבטתה כמהופנט בביצה שבוקעת בידך וממנה בקע..... מגבי תינוק!![/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-
אתה יוא לדרך עם בלה לצדך. אתה מגיעה במהרה ובלי תקלות מיוחדות ליער אצוקי. מה תעשה?[/COLOR]
-
[COLOR="Red"]אופק-
אתה יוא לדרך עם בלה לצדך. אתה מגיעה במהרה ובלי תקלות מיוחדות ליער אצוקי. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]אני יחפש פוקימונים פראיים ללכוד ובעיק את שיימן[/COLOR]
-
אוקי יש לי מגבי אבל הוא צריך להתאמן צאי פלורה
-
[COLOR="DarkRed"]אופק-
אתה מתחיל ללכת לכיוון מרכז היער בדרך אתה רואה-
טרופינץ,סאנפלורה,וורמפלים,ביוטיפלטים,סידוטים,אודישים ודרטיני אחד קטן במרכז אגם.
[/COLOR]
[COLOR="Purple"]שגיאן-
אתה מוציא את פלורה ומתחיל להתאמן[/COLOR]
-
[COLOR="DarkRed"]אופק-
[/COLOR]
[COLOR="Red"]אני מוציא את צ'יקוריטה ואומר לה להשתמש בעלי טער על דריטיני[/COLOR]
-
[QUOTE=ttrrtte;1219059][COLOR="DarkRed"]אופק-
[/COLOR]
[COLOR="Purple"]שגיאן-
אתה מוציא את פלורה ומתחיל להתאמן[/COLOR][/QUOTE]
לא פלורה אלה סקוירטל!
ו[COLOR="Purple"]אני בודק את המתקפות של סקווירטל[/COLOR]
-
[QUOTE] [COLOR=Olive]תומר-
אתה לוקח את התג מלילי ושם לב שהוא בצורת פרח! אתה הולך להתאמן עם טוצ'יק על מתקפותיו אבל טורצ'יק הרוס מהקרב וציך לנוח.... ואז אתה לוקח ת הפוקדע ומתחיל ללמוד על שינויי הצורה של דיטו. בדרך אתה מגלה אפליקצייה שאומרת בן כמה בדיוק הפוקדע שלך אתה סורק את דיטו ומגלה למה הוא חלש כל כך הוא רק בן 3 ימים!!![/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=YellowGreen]"אה אתה רק בן 3 ימים אתה מאוד חזק יחסית לגילך בוא נלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא אותך" אני אומר ואלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא[/COLOR]