-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1227454][COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
אתה מגיש לצ'ארמליון ולסניזל את המתקפות ומצמיד להם את הדיסקים לראש ולפתע הדיסקים נספגים בתוכם והם נראים כרגיל ומתנהגים כרגיל.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
"זה עבד ?צארמיליון להביור לשמיים, סניזל תשתמש באגרוף קרח על האוויר."אומר.
-
[quote=Ritsuka Kun;1227399][SIZE=1][COLOR=red]תומאס-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה מוציא את הפוקידע שלה ומכוון אותה על הפוקימון של הבחור "ניינטיילס- פוקימון השועל וההתפתחות של ולפיקס. נאמר שלכל אחד מזנבותיו יש כוח מיסטי מיסתורי ושהוא יכול לחיות זמן ממושך עד כאלף שנים"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]"יש לך מזל שהייתי פה כנראה..וכן זאת הניינטיילס שלי" הוא אומר ומלטף את ראשה בגאווה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]"אני רובי" הוא אומר בחיוך ומושיט לך את ידו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"תומאס" אני עונה לו ולוחץ את ידו "תגיד, אולי אתה רוצה קרב? אני רוצה לראות אם הקומבאסקין שלי חזק כמו הניינטיילס שלך" אני אומר לו ומוציא את קומבאסקין החוצה.
-
[COLOR="SeaGreen"][SIZE="1"]ניק-
הפוקימונים שלך מהנהנים בהסכמה ועד מהרה אתה מוצא קומה מלאה בחנויות ובתי קפה קטנים ממש בבטן האונייה. אתה נכנס לחנות גדולה יחסית לציוד הקפי של פוקימונים. מדיסקים למתקפות עד לפוקדורים מיוחדים וכלל בגדים ואביזרים מיוחדים לפוקימונים.
אתה מבחין במוכרת המסדרת שורה של פוקדורים במדף גבוהה וכשהיא מבחינה בך אחד מהפוקדורים נופלים לרצפה ואתה מחזיר לה אותו בחיוך. "אתה צריך עזרה?" היא שואלת בחיוך.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
צ'ארמליון פותחת את פיה וסילון אש ענקי נשלח במהירות מפיה לעבר השמים. סניזל מהצד השני מאגרף את אחד מידיו וקופץ לאוויר ידו המאוגרף מתחילה לזהור בלבן- כחול ויוצר אדי קור ופוגע במטרה דמיונית באוויר ושם נעלם.
שניהם למדו את המתקפות ביעילות רבה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="Red"]תומאס-
"נעים מאוד. אממ איך שאתה רוצה" אומר רובי "אבל אימנתי אותה כבר המון זמן כמעט חמש שנים אז אם תפסיד אני מזהיר מראש" הוא אומר ומתחיל לצחקק בחביבות.
"ניינטיילס מוכנה?" הוא שואל והפוקימונית שלו נוהמת בהסכמה וקופצת קדימה ושניהם מסתכלים עליך כדי להתחיל.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[quote]ניק-
הפוקימונים שלך מהנהנים בהסכמה ועד מהרה אתה מוצא קומה מלאה בחנויות ובתי קפה קטנים ממש בבטן האונייה. אתה נכנס לחנות גדולה יחסית לציוד הקפי של פוקימונים. מדיסקים למתקפות עד לפוקדורים מיוחדים וכלל בגדים ואביזרים מיוחדים לפוקימונים.
אתה מבחין במוכרת המסדרת שורה של פוקדורים במדף גבוהה וכשהיא מבחינה בך אחד מהפוקדורים נופלים לרצפה ואתה מחזיר לה אותו בחיוך. "אתה צריך עזרה?" היא שואלת בחיוך.
מה תעשה?[/quote]
״כן, אני אשמח לדעת אילו דיסקים למתקפות ברשותכם״ אענה בחיוך*
-
[COLOR="SeaGreen"][SIZE="1"]ניק-
"טוב מכיוון שהמערבולות בים הצפוני חוסמות לנו את הגישה לקנטו המלאי שלנו קצת מצומצם. אבל למרות זאת יש לנו את רוב הדיסקים למתקפות שיש כיום ברוב המחוזות. האיזור של הדיסקים נמצא באגף השלישי" היא אומרת בחיוך ומכוונת אותך לאזור המתאים שרצית.
שם אתה רואה שורות על שורות של דיסקים המסודרים לפי סוג מתקפה וההשפעה שלה.
"אם תיהיה צריך עוד משהו אני פה" היא אומרת בחיוך ונעלמת מאחורי המדפים.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1227688]
צ'ארמליון פותחת את פיה וסילון אש ענקי נשלח במהירות מפיה לעבר השמים. סניזל מהצד השני מאגרף את אחד מידיו וקופץ לאוויר ידו המאוגרף מתחילה לזהור בלבן- כחול ויוצר אדי קור ופוגע במטרה דמיונית באוויר ושם נעלם.
שניהם למדו את המתקפות ביעילות רבה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
"כזה מגניב "אומר בקול "טוב מספר 2 "הוסיף והגיש לצארמיליון את הדיסק של החפירה.
-
[COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
אתה מגיש לצ'ארמליון את הדיסק של חפירה וגם הוא נספג לתוכה. שניות לפני שהיא עומדת לנסות את המתקפה באמצע הסיפון "עצור!" אתה שומע. אתה מסתובב ורואה את הנערה שראית מקודם "נראה לך חכם לנסות מתקפת חפירה באמצע הסיפון? אתה תהרוס אותו" היא אומרת ומצחקקת כשהיא הבינה ע"פ פרצופך שזו הייתה התוכנית שלך.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1227704][COLOR="SeaGreen"][SIZE="1"]ניק-
"טוב מכיוון שהמערבולות בים הצפוני חוסמות לנו את הגישה לקנטו המלאי שלנו קצת מצומצם. אבל למרות זאת יש לנו את רוב הדיסקים למתקפות שיש כיום ברוב המחוזות. האיזור של הדיסקים נמצא באגף השלישי" היא אומרת בחיוך ומכוונת אותך לאזור המתאים שרצית.
שם אתה רואה שורות על שורות של דיסקים המסודרים לפי סוג מתקפה וההשפעה שלה.
"אם תיהיה צריך עוד משהו אני פה" היא אומרת בחיוך ונעלמת מאחורי המדפים.
אסתכל על מתקפות מהסוגים אדמה, אש, חשמל ונורמאל
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1227709][COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
אתה מגיש לצ'ארמליון את הדיסק של חפירה וגם הוא נספג לתוכה. שניות לפני שהיא עומדת לנסות את המתקפה באמצע הסיפון "עצור!" אתה שומע. אתה מסתובב ורואה את הנערה שראית מקודם "נראה לך חכם לנסות מתקפת חפירה באמצע הסיפון? אתה תהרוס אותו" היא אומרת ומצחקקת כשהיא הבינה ע"פ פרצופך שזו הייתה התוכנית שלך.
"דאמט אז בשביל מה קניתי את המתקפה הזאת לתחרות"אומר לצארמיליון במבט עצוב.
"אז אהממ כ-כמו" אומר אעצור לרגע אקח נשימה ארוכה ואחר כך אגיד במשפט אחד בלי לקחת אוויר את המשפט הבא" שראית קניתי מתקפות חדשות וטעיתי אם תסכימי לערוך איתי קרב " ואסתכל למטה באותו הזמן.
-
[SIZE="1"][COLOR="SeaGreen"]ניק-
אתה מתחיל לעבור שורה שורה ומוצא את שורה של מתקפות האש וביניהן אתה מוצא [I]'יום שמש, אש רפאים, ניב אש, אגרוף אש, סחרור אש והסתערות אש'[/I].
אתה ממשיך להתקדם ומוצא שורה של מתקפות חשמל ושם אתה מבחין ב [I]'ברק, גל ברק, גל הלם, אגרוף רעם והטענה'[/I] באיזור של האדמה אתה מגלה שזה באותה שורה עם מעופף ושם יש מספר מצוצמם של מתקפות והן[I] ' חפירה, קבר חול ופצצת בוץ ' [/I] ואילו במדך המתקפות הרגילות אתה לא מוצא מדף אחד אלא שניים ושם אתה רואה את המתקפות האלה [I]'קצה כפול, מכה כפולה, חזיתיות (Facade), חבטת ראש, ניב היפר, זעם, שירה, משיכה, צוות כפול, חיקוי, הגנה (Protect), ביצה רכה (Softboiled) '[/I]
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
אתה מוציא את המשפט במהירות ולפתע אתה שומע צחוק אדיר מהנערה "אתה ממש מוזר" היא אומרת מבעד לצחוק "אבל אני מסכימה" היא אומרת אתה מרים את הראש בתדהמה ועד מהרה מחזיר אותו בחזרה מסמיק כולך "בוא נלך לזירה כמו שצריך" היא אומרת ומתחילה ללכת בזמן שאתה מסתרך מאחוריה אתה מעיף מבט בפוקימונים שלך וצ'ארמליון דופקת לך מבט של 'תעשה משהו!' ואילו סניזל מדלג לו ומלטף את עצמו בחושניות יתרה.
לבסוף אתם מגיעים לזירה והנערה משחררת את הסקיטי והמארשטמפ שלה החוצה.
"מוכן?" היא קוראת מהצד השני של הזירה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1227736]
אתה מוציא את המשפט במהירות ולפתע אתה שומע צחוק אדיר מהנערה "אתה ממש מוזר" היא אומרת מבעד לצחוק "אבל אני מסכימה" היא אומרת אתה מרים את הראש בתדהמה ועד מהרה מחזיר אותו בחזרה מסמיק כולך "בוא נלך לזירה כמו שצריך" היא אומרת ומתחילה ללכת בזמן שאתה מסתרך מאחוריה אתה מעיף מבט בפוקימונים שלך וצ'ארמליון דופקת לך מבט של 'תעשה משהו!' ואילו סניזל מדלג לו ומלטף את עצמו בחושניות יתרה.
לבסוף אתם מגיעים לזירה והנערה משחררת את הסקיטי והמארשטמפ שלה החוצה.
"מוכן?" היא קוראת מהצד השני של הזירה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"קרב זוגות הא "אומר ואשנה את מבטי למבט רציני.
"סניזל תשתמש במתקפה מהירה בשביל להתקרב למארשטמפ ושאתה מספיק קרוב תשתמש באגרוף קרח, צארמיליון הסתערות אש צאו!"אומר בנחישות.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1227736][SIZE="1"][COLOR="SeaGreen"]ניק-
אתה מתחיל לעבור שורה שורה ומוצא את שורה של מתקפות האש וביניהן אתה מוצא [I]'יום שמש, אש רפאים, ניב אש, אגרוף אש, סחרור אש והסתערות אש'[/I].
אתה ממשיך להתקדם ומוצא שורה של מתקפות חשמל ושם אתה מבחין ב [I]'ברק, גל ברק, גל הלם, אגרוף רעם והטענה'[/I] באיזור של האדמה אתה מגלה שזה באותה שורה עם מעופף ושם יש מספר מצוצמם של מתקפות והן[I] ' חפירה, קבר חול ופצצת בוץ ' [/I] ואילו במדך המתקפות הרגילות אתה לא מוצא מדף אחד אלא שניים ושם אתה רואה את המתקפות האלה [I]'קצה כפול, מכה כפולה, חזיתיות (Facade), חבטת ראש, ניב היפר, זעם, שירה, משיכה, צוות כפול, חיקוי, הגנה (Protect), ביצה רכה (Softboiled) '[/I]
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
אקח את הסתערות האש ויום שמש ממדף האש, אגרוף רעם והטענה ממדף החשמל, חפירה מהאדמה, וחיקוי, שירה וניב היפר מהנורמאל.
אגש לדלפק לשלם
-
[COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
סניזל יוצא עם המתקפה המירה לעברה של מארשטמפ אבל לפתע לב ענקי פוגע בו בפרצוף והוא משנה כיוון לעבר סקיטי של הנערה והוא מתחיל לנשק אותה ומתעלם לגמרי מהקרב. צ'ארמליון לעומתו עוטפת עת עצמה באש ומסתערת במהירות לעברו של מארשטמפ המגיב באקדח מים ומכבה את המתקפה של צ'ארמליון.
"מימי השתמשי בזנב ברזל על סניזל! פישי צא עם מתקפת דחיפה על צ'ארמליון!" קוראת הנערה ושני הפוקימונים שלה מתחילים את המהלך שלה.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="1"][COLOR="SeaGreen"]ניק-
אתה אוסף איתך את המתקפות וניגש לקופה והופאית מסתכלת על כל השלל שתפסת לעצמך ולהעביר את הדיסקים בקופה ולבסוף מחשבת מחיר אחרון 1200$ עם הנחה על קניית 3+1 מתנה.
"אתה בטוח שאתה צריך את כולם?" היא שואלת בחביבות.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[quote]ניק-
אתה אוסף איתך את המתקפות וניגש לקופה והופאית מסתכלת על כל השלל שתפסת לעצמך ולהעביר את הדיסקים בקופה ולבסוף מחשבת מחיר אחרון 1200$ עם הנחה על קניית 3+1 מתנה.
מה תעשה?[/quote]
אני אוותר על השירה והיום שמש״ אחליט לבסוף
-
[quote]ניק-
מה תעשה?[/quote]
אני אוותר על השירה והיום שמש״ אחליט לבסוף