פרק נחמד.
Printable View
פרק נחמד.
הפרק הבא יפורסם עד 5 וחצי-לקוראין נה לענות על השאלון בעמ' 8
כשאני אהיה בבית אני אענה.
אני בבית ספר.
[b]פרק נסיון-מנקודת מבטו של ריי!- ספר הלומוקוס
[/b]
הסתכלתי על ידה של נגה בבהלה מוחלטת, לא הבנתי מה היו הניצוצות האלו, אבל אז קול מוזר וגם קצת מוכר הידהד בראשי ושמעתי ''היא הנבחרת אתה הנבחר''.
לא הבנתי מה היה הקול ההוא כל מהשהבנתי הוא שנגה מולי בוהה בידה באימה, לאחר מכן הכל קרה מהר כל כך עד שאני בקושי זוכר, להקת ההונצ'קרו עפה אלינו, שלושה הונצ'קרואים העמיסו את נגה על גבם בלי להתייחס למחיאותה וכך גם לי, הדבר הבא שאני זוכר הוא שעפנו מעלה ומעלה על גבם של ההונצ'קרואים, ראיתי מתחתיי את כל היער משתרע, זה היה מראה מדהים, להקה של סטארלים עברה לידנו , לחלק מהם היו סרטים ורודים על הראש ,שיערתי שאלה הבנות, אבל אני נישבע לכם שאחת מהן קרצה אליי תוך כדי שריקה.
אחרי זה אני לא זוכר כלום פשוט התעוררתי בחדר שלנו במרכז הפוקימונים ולידי נגה שאמרה ''התעוררתה....''.
עניתי בלי כל מחשבה ''מה זה היה? הניצוצות האלו..'', על הקול בראשי לא סיפרתי, הוא הפחיד אותי.
נגה ענתה לי ''אני..אני...'' , ''אני לא יודעת'' היא השלימה את המשפט במאמץ רב, חשבץי לעצמי שמוטב שאשתוק ואתן לה מעט לנוח ואמרתי ''אני יוצא קצת ליער'', נגה הינהנה אליי ומיד נפלה בשינה עמוקה על המיטה שלה.
יצאתי החוצה אל היער ואמרתי לעצמי ''טוב סמירגל, הרבה זמן לא יצאתה'' והוצאתי מהפוקדור את הסמירגל שלי, פוקימון לבן אשר נראה כמו אומן עם צבע ירוק בקצה זנבו, הוא חייך אליי בהקלה ואמר ''סמיר,סמירגל סמיר'', כמובן שהבנתי מה זה היה, הוא אמר ''סוף סוף... חשבתי שאשאר שם לנצח'', או כה כמעט שחכתי לומר לכם, אני יודע לדבר עם פוקימונים, אני לא יודע למה זה.. פשוט ככה.
אמרתי לסמירגל ''מצטער.. אבל לא ידעתי עם [b]הם[/b] עדיין עוקבים אחרינו'', סמירגל הינהן בהסכמה ואמר ''סמיט,סמירגל סמיר'' כמובן שהוא אמר ''אני מבין... אני מקווה ש[b]הם[/b] איבדו את עיקבותינו, בעיקר אחרי מה שקרה ל..'' ואז השלים את המשפט בקול חלוש ''פיצ'ו'', הרגשתי כאב חד בליבי כאילו נדקרתי בסכין ודמעות החלו לעלות בעייני ולזלוג במורד לחיי, התכופפתי לסמירגל ושמתי יד עם כתפו ואמרתי בקול חלוש ומלא עצב ''הוא שומר עלינו.. משם..'' אמרתי תוך כדי הצבעה על השמים הכחולים, ולרגע אחד נדמה היה לי שאני רואה את פיצ'ו שלי, מעופף שם ומחייך אליי, ופניו נעות כמו בלחישה אומרת ''אני שומר עלייך, אסור לך לבכות עליי, מה שהיה היה'', על פי פניו של סמירגל נראה כי הוא גם ראה זאת, הבטנו אחד בשני בצער רב.
פתאום שמענו צעקה חדה ''ריי?!'' הסתובבתי וראיתי את נגה ומבט מבוהל על פנייה, שאלתי מיד בדאגה ''מה קרה?'' , נגה לא אמרה מילה היא רק הגישה לי ספר חום ישן בעל 12 שקעים בצורות שונות על הכריכה, פתחתי את הספר אבל כלום לא היה כתוב הדפים היו ריקים, נגה אמרה ''תראה'' היא העבירה את ידה על הדף וחצי דף מלא מילים נפרש לפניהם, היא הורידה את היד מהספר והמילים נעלמו כלא היו, אמרתי ''עשי זאת שוב'', תוך כדי היזכרות במילים אשר הידהדו באוזניי ''היא הנבחרת ואתה הנבחר'', נגה שמה את ידה על הספר ושוב הפויעו המילים, עשיתי זאת גם והחצי השני של העמ' הופיעו.
הבטנו אחד בשני בתדהמה והתחלנו לקרא-
''עם אתם רואים את כיתוב זה סימן שאתם הנבחרים החדשים! חיכיתי לכם אני ספר הלוקומוס...''
המשך בפרק הבא!!!!
בפרק הבא-
מהם הנבחרים?
מה המשימה של נגה וריי?
מי זה [b]הם[/b] שרדפו אחר סמירגל וריי ואפילו הרגו את פיצ'ו?
פרק יפה, אני רואה שכבר החלטת בעצמך.
לגבי נקודת המבט של ריי, השפה פחות עשירה, נראה שאת יותר מהססת להראות איך הוא חושב ועם נגה את יותר פתוחה.
למה?
האמת אני לא בטוחה.. נראה לי שבגלל שנגה בת ו.. טוב גם אני בת קשה לי לראות מנקודת מבטו של ריי, ניסיתי כל הזמן להשתדל לכתוב בזכר ולא בנקבה.... זה קצ יותר קשה לי :(
ולא החלתטי בעצמי זה רק ניסון אז בבקשה לכל הקוראים נא לענות על השאלון
פרק טוב! מצויין הייתי אומר!
תודה רבה :) תוכל לענות על השאלון? (הוא בעמ' הקודם)
[QUOTE=ttrrtte;1247435]האמת אני לא בטוחה.. נראה לי שבגלל שנגה בת ו.. טוב גם אני בת קשה לי לראות מנקודת מבטו של ריי, ניסיתי כל הזמן להשתדל לכתוב בזכר ולא בנקבה.... זה קצ יותר קשה לי :(
ולא החלתטי בעצמי זה רק ניסון אז בבקשה לכל הקוראים נא לענות על השאלון[/QUOTE]
"החלטתי", לא "החלתטי".
ואני אביא לך כמה עצות, אבל זה ישתנה מבן לבן וזה תלוי באישיות שלו.
ריי הציע לנגה להצטרף אליו, אז מין הסתם היא מוצאת חן בעייניו.
דבר שני, קשה לי להסביר בדיוק, אבל שמת יותר מדי דגש על הסרטים הוורודים. אם זה סיםור שמין הסתם לא מספרים בו כל שנייה, אז לא הייתי מתמקד בזה בתור בן, או אפילו מתעלם מהקטע הזה.
בעקבות העצה הראשונה, ואני יודע שאצל בנות זה לא ככה, במקום להתמקד בסרטים הייתי כותב על זה שבמהלך הטיסה הוא התעניין באופן שבו נגה הייתה על ההנצ'רואים. בקיצור, כשאת מדברת המזווית של בן, הוא ישים לב לפרקטי: "עברנו את כל היער, ראינו גם להקה של סטארלי. כל זה היה ממש יפה...".
עשית נכון כשלא כתבת שום דבר שיש בו השוואה של צבעים, בכלל לא כל כך משנה הצבעים.
(דרך אגב, מילים שניגמרות באות ת' לא נכתבות שונה בזכר ובנקבה, למרות שאולי שחכתי יוצאי דופן. "יצאת" "אכלת" "ישנת" וכו'...) "הוצאתי את סמירגול מהכדור שלו (ברור שהסמירגול שלו, ואין צורך לכתוב "שלי"), ראיתי שהוקל לו אחרי השהות בפוכדור..." אין צורך בתיאור, במיוחד כי התיאור דורש צבעים.
בנים לפעמים לא אוהבים להראות רגשות מצד אחד, מצד שני, כשהם מרגישים יותר מידי הם לא שמים לב לפעמים שגם אחרים מרגישים (אולי גם בנות ככה, אני לא יודע, ואז זאת הערה כללית), אז לא הייתי אומר שהוא ראה שהיא מבוהלת, אלה שהוא קפץ. ורק אחרי מעט זמן הייתי כותב שהוא שם לב שהיא מבוהלת.
"שקעים" על הכריכה? תבליטים! "תבליטים בצורות (אולי גאומטירות אולי מופשטות, או מורכבות תשלימי בעצמך)..."
שוב חזרנו להערה הראשונה, כי ניזכרתי בזה רק עכשיו.
"נגה הינהנה אלי ומיד נפלה בשינה עמוקה", אם הוא כן מרגיש כלפיה משהו, אז כל פעם שמדברים עליה זה "צפיתי בה נרדמת ואז הלכתי." לא אכפת שזו שינה עמוקה. שימי לב שגם הרבה פעמים עדיף להגיד ש"ראיתי שהוא..." ולא "הוא עשה, הוא היה", אבל בשאר המקרים זה לפעמים רק עדיף, וכאן זאת חובה!
וכמובן הכי חשוב, אם מישהו מהבנים לא מסכים איתי שיכתוב את זה, כי אני בפירוש [B]לא[/B] מייצג את כל הבנים.
וואוו.... ח''ח על התגובה חח...
קשה לי לכתוב מנקודט מבא של בן.. ניראה לי אז אני ינסה שלו ובבקשה נא לענות על השאלות התשובות חשובות לי לפרק הבא ואני רוצה לפרסם אותו עד שבת
[QUOTE=ttrrtte;1247447]וואוו.... ח''ח על התגובה חח...
קשה לי לכתוב מנקודט מבא של בן.. ניראה לי אז אני ינסה שלו ובבקשה נא לענות על השאלות התשובות חשובות לי לפרק הבא ואני רוצה לפרסם אותו עד שבת[/QUOTE]
אני יכול לעזור לך אם תרצי.
ושימי לב שערכתי את התגובה. (אולי שמת לב, התגובה הערוכה היא עם אנטרים)
כה ראיתי...:)ואני מעדיפה לכתוב את הסיפור לבד כי אני מפרמת פרק ברגע שאני מסיימת אותו, כאילו אני ממציאה על המקום ומפרסמת אין לי סבלנות (זאת האישיות שלי .:) ) לחכות עד שישלחו לי ה''פ עם התיקונים :(
בכל מקרה תודה על ההרצאה
[QUOTE=ttrrtte;1247456]כה ראיתי...:)ואני מעדיפה לכתוב את הסיפור לבד כי אני מפרמת פרק ברגע שאני מסיימת אותו, כאילו אני ממציאה על המקום ומפרסמת אין לי סבלנות (זאת האישיות שלי .:) ) לחכות עד שישלחו לי ה''פ עם התיקונים :(
בכל מקרה תודה על ההרצאה[/QUOTE]
אמרתי שרק אם תרצי.
אם יש לך שאלה ספציפית אני אשמח לעזור.
ושימי לב שבמבט מיותר מצד אחד יש לפעמים קטע שהבן מבחין יותר בבת (יותר נכון כל הזמן), והבת לפעמים לא שמה לב לזה (ולפעמים גם הבן שלא שם לב להתייחסות לא מבין איך היא מרגישה כלפיו, בזמן שבנות לא חושבות על זה בכלל). בנות יכולות להיות כל כך אכזריות לפעמים! (אבל זה באמת בלי כוונה, כל אחד מבין שהן לא שמות לב. אז חזרנו שוב לשאלה "למה היא לא שמה לב אלי? כנראה שהיא לא מעוניינת" וכו).
אבל למה אני חופר ככה. עוד יחשבו שאני באמת עצוב עכשיו ושיש לי ניסיון כל כך מפותח בזה (מה שלא יהיה נכון).
שיט! סטרתי את עצמי :punch:
חח... :o זה בטח כאב
עכשיו-
נא לענות בבקשהההה על השאלחן בפרק הבא הם הולכים **** ואני צריכה שתענו על השאלון...:(
[QUOTE=ttrrtte;1247463]חח... :o זה בטח כאב
עכשיו-
נא לענות בבקשהההה על השאלחן בפרק הבא הם הולכים **** ואני צריכה שתענו על השאלון...:([/QUOTE]
הם הולכים ל[SPOILER]*****ו** ****י******* *****ד*****[/SPOILER] אני מקווה שזה לא ברור מדי... :)
[QUOTE=ttrrtte;1247287]כל קוראי הסיפור מא למלות את השאלון הבא למען כמה שינויים שני רוצה לעשות
1.מה דעתכם על הסיפור? אם לא היייתי אוהב אותו לא הייתי קורא אוותו :) או שהייתי קורא והיית יודעת שאני לא אוהב.:big_wink:
2.האם לדעתכם צריך לעשות ספיישלים נוספים? עם כן על מה? זה באמת לא משנה, ספיישל הוא חלק מהעלילה המקורית, וזה נתון לשיקול דעתך. 0ואם קשה לך להחליט זאת בעייתך המוחלטת...:nose_pick:)
3.האם כדאי לעשות חלק מהפרקים מנקודת מבטו של ריי? כן, במיוחד אם את רוצה שהוא יבחין בדברים שנגה לא תבחין בהם (כמו שרצית (כי זה סיפור של בת) שיראו את הקטע של החברות, אז נגה הבחינה בלאוובדיסק'ס).
4.מה לדעתכם צריך לשפר בסיפור? את כל התזכותו החוזרות והנשנות על על "אתם הנבחרים", לא צריך (לדעתי) להזכיר את זה יותר מפעם אחת, ובלי דיונים על זה בין הדמויות, כי אין להם על מה לדון בזה, ואז להביא משהוא שיסביר להם על זה.
5.בהמשך נגה וריי יתפסו עוד פוקימון, איזה פוקימון אתם רוצים שזה יהיה-
א.פוניטה
ב.צ'יקוריטה
ג.פיצ'ו (וכה זה יגרום לדרמות מצד ריי)
פוניטה, היא ממש מגניבה, ולא ממש אכפת לי מזה שריי יהיה בדרמות, מספיק נתת את זה עוד קודם. (אבל יש לי תחושה שאת כן נותה לצד מסויים...:doubt::big_wink: ואני אשלח לך על זה ה"פ כי אני לא רוצה להרוס לאחרים אם אני צודק).
6.מה חשבתי על השאלון הזה Xd-
א.משעמם..
ב.יפה שאני מתחשבת בדעת הקוראים בנוגע לעלילה
ג.סתם כדי להעביר את הזמן
טובה בשביל טל שלא מצליחה להחליט.
[/QUOTE]