-
[QUOTE=Rin Kagamine;1253494][B]RabbiKingler, סת'-[/B]
לחפור זה טוב! XD
--
" תפנו את הכיתה. " המורה אומר, והילדים מתחילים לצאת מהכיתה. " יש כאן אולי מישהו שיודע איך לתקן את זה? " שואל המורה. המורה מביט בך במבט חשדני, אתה נבהל מעט אך מנסה לא להראות
זאת. מה תעשה?
[/QUOTE]
אני לא נבהל, אני שם הבעה מוטרדת כמנסה להבין למה הוא מביט בי, ואז אני אביט אחורה, אולי יש שם עוד מישהו... לא נראה לי שהוא קנה את זה, רק שאין לי מושג מי הוא, אז... לא יודע.
אני שוב מביט בו לבדוק אם הוא עדיין מביט בי, אם הוא עדיין אני שוב מביט אחורה, הפעם מחפש יותר טוב אם יש שם מישהו אחר.
אני מתחיל להביט לצדדים באי הבנה, וגם מנסה לעדיין לזהות אנשים שמתנהגים מעט... שונה...
(אני ממש טוב בקטע הזה, ברגע שהחלטתי שלא עשיתי משהו, מבחינתי לא עשיתי אותו...:wink:).
-
[QUOTE=Rin Kagamine;1253494][CENTER]
[B]nairo908, ריי -[/B]
" אנחנו נלמד השנה מתמטיקה, ביולוגיה, היסטוריה, ואלגברה, " אומרת המורה, אתה מתבאס אבל היא ממשיכה לדבר " אלה יהיו השעות הראשונות בכל יום, בכל שאר השעות יהיו מקצועות-בחירה, שאותם אתם תבחרו. יש המון מקצועות מהנים; דרמה, סייף, בישול ואפיה, גראפיקה ממוחשבת, אומנויות לחימה, קלידים, גיטרה, תופים, שירה, אנימציה, זאולוגיה, אסטרונומיה, ועוד המון ^^ " אומרת המורה, אתה דיי שמח, ולאחר מכן מרים שוב את ידך ושואל את השאלה שלך, המורה עונה לך '' אתה צודק,
אולי באמת כדאי שנתחיל במשחק הכירות קטן, " היא אומרת בנחמדות, " ובכן.. הממ. אני מבחינה שחלק מהתלמידים לא הגיעו עדיין. אני ימתין עוד 10 דקות עד שכולם יבואו כדי שנוכל להתחיל, לבנתיים אתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים ^^ " אומרת המורה.
[/CENTER][/QUOTE]
'ביולוגיה זה נחמד' אני חושב "היי מה אתם אומרים," אני אומר לשוקו וסורה "איזה מקצועות בחירה תיקחו? אני לוקח בטוח תופים וסייף, ולדעתי הקורס הכי מעניין שיהיה הוא עוד המון ^^" אני אומר בצחוק. "מה נעשה עשר דקות? נראה לי אני אכין אוריגמי. אני מקווה שיהיה קורס אוריגמי. יש שלושה קורסים שאני רוצה ללכת אליהם: תופים, סייף ואוריגמי, שאני מקווה שיהיה" אני אומר. אני מוציא דף מהתיק שלי ומחיל לעשות אוריגמי. אני מנסה להכין את זה (קישור למטה) בעשר דקות. את הפרח אני מגיש לשוקו ואת הדרקון אני שם על שולחני כתצוגה
~~~~~~~~~~~~~~~
קלעת בול בחוגים האהובים עליי :) תופים וסייף.
קישור לאוריגמי:
[url]http://www.spread-grani.com/img/origami4.jpg[/url]
[url]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTvCZWhoASZC-EI0aTyL2MrY3rTzSMAfJn1UBWphCsQJTogt5RV[/url]
-
[QUOTE=Rin Kagamine;1253494][CENTER][B]AmitBuscus, קיריה-[/B]
אתה מניח את הדף בצד השולחן, ולפתע אחד צינורות-המים של הכיתה נפתח, והמון מים זורמים לכיתה.
" המורה!~ יוצא מים, " צועק אחד התלמידים " ממ. מעניין. מי עשה את זה? הרי, זה לא יכול להיות
שהמים יצאו סתם כך..'' אומר המורה בקול שלא-שלו. " תפנו את הכיתה. " המורה אומר, והילדים מתחילים לצאת מהכיתה. " יש כאן אולי מישהו שיודע איך לתקן את זה? " שואל המורה.
[B]shacharmor -[/B]
אין מקום ^^ '
מצטערת ><
[B]Cool Nick, לוק -[/B]
לא X3 אתה רוצה שזאת תיהיה היא? 3:
----
אתה ממתין במשך כמה דקות, ולאחר מכן היא חוזרת אליך. " חזרתי. " היא אומרת,
שניכם מתחילים לטייל, כשאתה הולך מאחוריה. לפתע יוקי נעצרת, ואתה ממשיך ללכת ולא שם
לב שהיא נעצרה, ונתקע בה ונופל עליה, בצורה כזאת שאתה שוכב מעליה.
[B]nairo908, ריי -[/B]
" אנחנו נלמד השנה מתמטיקה, ביולוגיה, היסטוריה, ואלגברה, " אומרת המורה, אתה מתבאס אבל היא ממשיכה לדבר " אלה יהיו השעות הראשונות בכל יום, בכל שאר השעות יהיו מקצועות-בחירה, שאותם אתם תבחרו. יש המון מקצועות מהנים; דרמה, סייף, בישול ואפיה, גראפיקה ממוחשבת, אומנויות לחימה, קלידים, גיטרה, תופים, שירה, אנימציה, זאולוגיה, אסטרונומיה, ועוד המון ^^ " אומרת המורה, אתה דיי שמח, ולאחר מכן מרים שוב את ידך ושואל את השאלה שלך, המורה עונה לך '' אתה צודק,
אולי באמת כדאי שנתחיל במשחק הכירות קטן, " היא אומרת בנחמדות, " ובכן.. הממ. אני מבחינה שחלק מהתלמידים לא הגיעו עדיין. אני ימתין עוד 10 דקות עד שכולם יבואו כדי שנוכל להתחיל, לבנתיים אתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים ^^ " אומרת המורה.
[B]Gold.N.Ace, סורה-[/B]
למה כולם רוצים בלונדיניות? XD לא שאני נגד, אני אוהבת אנשים בלונדינים 3: אבל
כל המשחק הפך למ''ת עם אנשים בלונדינים! XD
--
'' היי ^-^ " היא אומרת לך בנחמדות, ולאחר מכן אחד מהילדים מצביע. " קים, מה נלמד השנה? " שואל הילד, שהתגלה כ-ריי. " אנחנו נלמד השנה מתמטיקה, ביולוגיה, היסטוריה, ואלגברה, " המורה אומרת, אתה דיי מתבאס כי אלה מקצועות דיי משעממים, אך המורה ממשיכה לדבר " אלה יהיו השעות הראשונות בכל יום, בכל שאר השעות יהיו מקצועות-בחירה, שאותם אתם תבחרו. יש המון מקצועות מהנים; דרמה, סייף, בישול ואפיה, גראפיקה ממוחשבת, אומנויות לחימה, קלידים, גיטרה, תופים, שירה, אנימציה, זאולוגיה, אסטרונומיה, ועוד המון ^^ " אתה שמח מאוד, ורואה שגם שאר ילדי הכיתה שמחים. לפתע
ריי מרים שוב את ידו, '' המורה, חוץ משוקו וסורה.. אני לא מכיר אף אחד, אולי נעשה משהו שנוכל להכיר אחד את השני? " שואל ריי, '' אתה צודק, אולי באמת כדאי שנתחיל במשחק הכירות קטן, המורה אומרת.
" ובכן.. הממ. אני מבחינה שחלק מהתלמידים לא הגיעו עדיין. אני ימתין עוד 10 דקות עד שכולם יבואו כדי שנוכל להתחיל, לבנתיים אתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים ^^ " היא אומרת.
[B]master chief, קאיטו-[/B]
אתה מתחיל לרוץ לעבר בית הספר, תוך כדי התנשפות. אתה מגיע לבית הספר, ורואה שאין אף אחד
בסביבה, ושער בית הספר נעול. מה תעשה?
[B]RabbiKingler, סת'-[/B]
לחפור זה טוב! XD
--
" תפנו את הכיתה. " המורה אומר, והילדים מתחילים לצאת מהכיתה. " יש כאן אולי מישהו שיודע איך לתקן את זה? " שואל המורה. המורה מביט בך במבט חשדני, אתה נבהל מעט אך מנסה לא להראות
זאת. מה תעשה?
[B]sandslash, צ'אד- [/B]
" תודה D: " היא אומרת לך, ואתם מגיעים לבית הספר, בחוץ אין ילדים ואתה מבחין שבשער בית הספר
יש נער שאיחר כנראה, והשער נעול. מצד שני, אתה רואה במגרש הענקי של בית הספר המון מורים שמכינים משהו ענקי. " הו.. מה זה? O: " שואלת רין בפליאה.
[B]Tigraro, ג'ייק -[/B]
" אוקיי ^^ " אומרת לך איקו בחיבה, ואתם מזמינים את הפיצה שלכם. " תודה שקניתם! " אומרת המוכרת,
ואתם מתיישבים לאכול. " אממ.. אז . מה אתה אוהב לעשות? ^ ~ ^ " שואלת אותך איקו.
[B]Uzumaki Naruto, בארי-[/B]
אתה עוצם עיינים ומתרכז בשיר שלך, אך לפתע מרגיש שמים נוזלים על ראשך. אתה מביט למעלה ורואה צינור
מים שנפתח, והוא בידיוק נמצא מעליך. " המורה, יוצא מים! " צועק אחד מתלמידי הכיתה, " ממ. מעניין. מי עשה את זה? הרי, זה לא יכול להיות שהמים יצאו סתם כך..'' אומר המורה בקול שלא-שלו." תפנו את הכיתה. " המורה אומר, והילדים מתחילים לצאת מהכיתה. " יש כאן אולי מישהו שיודע איך לתקן את זה? " שואל המורה. אח''כ המורה מביט עליך בעיינים חשדניות,
כיוון שאתה היית זה שמעל הצינור, ולכן הייתה לך אפשרות לעשות זאת.
[/CENTER][/QUOTE]
מצטער על התגובה הקצרה, אין מה לכתוב -_-
~~~~~~~~~
"בואי נזוז!" אני קורא, תופס את ידה של רין ורץ איתה לעבר הדבר שהמורים מכינים. "מה הדבר הזה?" אני שואל את אחד המורים.
-
[quote]" אוקיי ^^ " אומרת לך איקו בחיבה, ואתם מזמינים את הפיצה שלכם. " תודה שקניתם! " אומרת המוכרת,
ואתם מתיישבים לאכול. " אממ.. אז . מה אתה אוהב לעשות? ^ ~ ^ " שואלת אותך איקו.[/quote]
״אממ אני לא יודע.. אולי לחיות הלי להרוג אנשים בטעות? או לא להרדף?״ אענה ואז אחייך ״בכל מקרה גילית דבר שאני אוהב לעשות, להיות איתך״
-
[QUOTE=Rin Kagamine;1253494]
[B]Gold.N.Ace, סורה-[/B]
--
'' היי ^-^ " היא אומרת לך בנחמדות, ולאחר מכן אחד מהילדים מצביע. " קים, מה נלמד השנה? " שואל הילד, שהתגלה כ-ריי. " אנחנו נלמד השנה מתמטיקה, ביולוגיה, היסטוריה, ואלגברה, " המורה אומרת, אתה דיי מתבאס כי אלה מקצועות דיי משעממים, אך המורה ממשיכה לדבר " אלה יהיו השעות הראשונות בכל יום, בכל שאר השעות יהיו מקצועות-בחירה, שאותם אתם תבחרו. יש המון מקצועות מהנים; דרמה, סייף, בישול ואפיה, גראפיקה ממוחשבת, אומנויות לחימה, קלידים, גיטרה, תופים, שירה, אנימציה, זאולוגיה, אסטרונומיה, ועוד המון ^^ " אתה שמח מאוד, ורואה שגם שאר ילדי הכיתה שמחים. לפתע
ריי מרים שוב את ידו, '' המורה, חוץ משוקו וסורה.. אני לא מכיר אף אחד, אולי נעשה משהו שנוכל להכיר אחד את השני? " שואל ריי, '' אתה צודק, אולי באמת כדאי שנתחיל במשחק הכירות קטן, המורה אומרת.
" ובכן.. הממ. אני מבחינה שחלק מהתלמידים לא הגיעו עדיין. אני ימתין עוד 10 דקות עד שכולם יבואו כדי שנוכל להתחיל, לבנתיים אתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים ^^ " היא אומרת.
[/QUOTE]
תאמת אין לי מושג XD אבל אני אוהב בלונדיניות, וחוץ מזה לא סיכמנו משהו? חח
~~~~~~~
אסתכל על ריי ועל שוקו ואומר "נראה שאני אלך לדבר עם המורה בקשר למקצועות בחירה, כדי שיהיה מקום כי אחרת אני ישכח XP". אתקרב לקים המורה ואומר לה "שלום קים שמי סורה, אני אשמח להירשם למקצועות הבחירה: אומנויות לחימה וסייף, כדי שיהיה לי מקום. בנוסף אם יש מקצועות בחירה נוספים אשמח לשמוע, וד"א נעים להכיר" אומר לה בחיוך ואחזור לשבת במקומי ואחכה לעוד אנשים שיצטרפו לכיתה.
-
אתה מניח את הדף בצד השולחן, ולפתע אחד צינורות-המים של הכיתה נפתח, והמון מים זורמים לכיתה.
" המורה!~ יוצא מים, " צועק אחד התלמידים " ממ. מעניין. מי עשה את זה? הרי, זה לא יכול להיות
שהמים יצאו סתם כך..'' אומר המורה בקול שלא-שלו. " תפנו את הכיתה. " המורה אומר, והילדים מתחילים לצאת מהכיתה. " יש כאן אולי מישהו שיודע איך לתקן את זה? " שואל המורה.
[B]shacharmor -[/B]
אין מקום ^^ '
מצטערת ><
[B]Cool Nick, לוק -[/B]
----
שניכם מתחילים לטייל, כשאתה הולך מאחוריה. לפתע יוקי נעצרת, ואתה ממשיך ללכת ולא שם
[B]nairo908, ריי -[/B]
[B]Gold.N.Ace, סורה-[/B]
--
אתה מתחיל לרוץ לעבר בית הספר, תוך כדי התנשפות. אתה מגיע לבית הספר, ורואה שאין אף אחד
לחפור זה טוב! XD
--
זאת. מה תעשה?
[B]sandslash, צ'אד- [/B]
" תודה D: " היא אומרת לך, ואתם מגיעים לבית הספר, בחוץ אין ילדים ואתה מבחין שבשער בית הספר
יש נער שאיחר כנראה, והשער נעול. מצד שני, אתה רואה במגרש הענקי של בית הספר המון מורים שמכינים משהו ענקי. " הו.. מה זה? O: " שואלת רין בפליאה.
[B]Tigraro, ג'ייק -[/B]
" אוקיי ^^ " אומרת לך איקו בחיבה, ואתם מזמינים את הפיצה שלכם. " תודה שקניתם! " אומרת המוכרת,
אתה עוצם עיינים ומתרכז בשיר שלך, אך לפתע מרגיש שמים נוזלים על ראשך. אתה מביט למעלה ורואה צינור
מים שנפתח, והוא בידיוק נמצא מעליך. " המורה, יוצא מים! " צועק אחד מתלמידי הכיתה, " ממ. מעניין. מי עשה את זה? הרי, זה לא יכול להיות שהמים יצאו סתם כך..'' אומר המורה בקול שלא-שלו." תפנו את הכיתה. " המורה אומר, והילדים מתחילים לצאת מהכיתה. " יש כאן אולי מישהו שיודע איך לתקן את זה? " שואל המורה. אח''כ המורה מביט עליך בעיינים חשדניות,
[/CENTER][/QUOTE]
מה אני אמור לעשות?
------------------------
אנסה לטפס מעל הגדר ולהכנס
-
[/CENTER][/QUOTE]
"המורה באמא ש'ך זה סת' קינגלר, ראיתי את התגובה שלו!!" אני אומר למורה ומנסה להוריד ממני את האשמה.
חח סתם ועכשיו ברצינות:
אני קם ומתחיל לתקן את הברז באדישות ובלי להתווכח.
-
[B]shacharmor -[/B]
אין מקום ^^ '
מצטערת ><
[B]Cool Nick, לוק -[/B]
----
[B]nairo908, ריי -[/B]
[B]Gold.N.Ace, סורה-[/B]
--
לחפור זה טוב! XD
--
זאת. מה תעשה?
[B]sandslash, צ'אד- [/B]
[B]Tigraro, ג'ייק -[/B]
[/CENTER][/QUOTE]
אממ..לא יודע, אבל זה גם מסביר את זה שהוא ראה אותה מתה, ושהאג'ימה אמר שמישהו לקח את מיטסוקי.O=
~~~~~~~~~~~
"אממ... למה נעצרת?" אשאל במבוכה ולא אשים לב לזה שאני עדיין שוכב מעליה. אתרומם מהר ואקרוץ לה.
"אין לי ממש ריפלקסים של נינג'ה, אבל לפחות קמתי מתישהו.." אגחך.
-
[CENTER][B]RabbiKingler, סת'-[/B]
חח אתה באמת טוב D:
--
המורה ממשיך להסתכל אליך במבט חשדני, אך לפתע מסיט מבטו לכיוון הצינור, שכבר אחד מילדי הכיתה, בארי, מתחיל לתקן אותו. לאחר שהברז תוקן, נשמע הצלצול, המעיד על הפסקת האוכל.
" טוב, " אומר המורה ואוסף את הכרטיסים שבהם כתבתם את מי שרציתם שיבחר, " הנבחר
יופיע בלוח המודעות מאוחר יותר, ביחד עם שאר מנהיגי הכיתות האחרים. " אומר המורה, ומתכונן לצאת מהכיתה. רגע לפני שהוא יוצא מהכיתה, הוא אומר " אגב, יש בלוח המודעות מקצועות-בחירה, בחרו באיזה מקצועות אתם מעוניינים להיות, תודה " הוא אומר, ויוצא מהכיתה.
[B]nairo908, ריי -[/B]
" אממ... אני חושבת שאבחר ב.... " אומרת שוקו ומתלבטת. " שירה, ובישול ואפיה ^^ " אומרת לך שוקו בהחלטיות. אתה מתחיל להכין את האוריגאמי, ונותן אותו לשוקו, ואת הדרקון מניח על השולחן.
" ת-תודה.. " אומרת שוקו ומסמיקה." קיאא!* זה ממש יפה! " אומרת לך שוקו בהתפעלות.
לפתע נשמע צלצול. " טוב, נפגש שיעור הבא!" אומרת קים המורה, ומתכוננת ללכת. " אגב, על לוח המודעות יש אולי כמה מודעות שתתעניינו בהם, ^^ " היא אומרת בחיוך, ויוצאת.
-
עם לא הבנת מה זה 'קיא' זה סוג של קול התפעלות כזה XD זה נשמע כמו: GIAA!
בד''כ אומרים את זה למשהו ממש חמוד או יפה D: (יפניתיפנית)
[B]sandslash, צ'אד- [/B]
" אנחנו מכינים את המגרש לנשף של תחילת השנ---- " אמר לכם מורה אחד. " רגע, אתם בכלל ילדים.
מה אתם עושים פה? " שאל המורה " לעזאזל, סיפרתי לכם את הסוד.. בבקשה אל תספרו לאף אחד. " אמר המורה. " אממ.. אוקיי 3: " אומרת רין, ואתם הולכים משם לכיוון הכניסה של בית הספר.
" נשף, הא? D: " אומרת לך רין.
[B]Tigraro, ג'ייק -[/B]
הלוואי שלי היו אומרים את זה X3
---
איקו מסמיקה, ומחייכת אליך חיוך, אתם מסתכלים אחד על השני למשך כמה שניות, ואז באים להתנשק,
לפתע הפאלפון של איקו מצלצל, מה שמפריע מאוד. " ג-גומנסיי* >< " אומרת לך איקו ועונה לטלפון.
" הלו? ~ הא? היטארי-צ'אן? א... אוקי, אני אשאל אותו ^~^ " אומרת איקו, ומנתקת את השיחה.
" אמ.. ג'ייק-קון*, היטארי-צ'אן אמרה לי שיש משהו מיוחד בבית הספר, אתה רוצה ללכת או להישאר?" שואלת איקו.
--
** גומנסיי = סליחה, ברשמיות- יפנית.
* קון (KUN)= כינוי חיבה שמוסיפים לשם של מישהו (זכר) שמחבבים, או שהוא ידיד טוב, יפנית.
[B]Gold.N.Ace, סורה-[/B]
א-אה. נכון T-T אבל זה לא פייר שלכל בן יהיה בת משלו. תנסו להשיג בעצמכם! XD
--
אתה הולך לכיוון קים, והיא אומרת לך " שלום סורה ^^ ואת המקצועות בחירה שאתה רוצה אתה כותב בדף
שנמצא בלוח המודעות ^ - ^ " היא אומרת לך, ואתה הולך חזרה למקום. "איזה מקצועות בחירה תיקחו? אני לוקח בטוח תופים וסייף, ולדעתי הקורס הכי מעניין שיהיה הוא עוד המון ^^" שואל ריי בצחקוק, "מה נעשה עשר דקות? נראה לי אני אכין אוריגמי. אני מקווה שיהיה קורס אוריגמי. יש שלושה קורסים שאני רוצה ללכת אליהם: תופים, סייף ואוריגמי, שאני מקווה שיהיה" הוא אומר, ומתחיל להכין אוריגאמי מדהים, את האוריגאמי הראשון בצורת ורד הוא נותן לשוקו, ואת הדרקון היפהפה שהוא הכין הוא מניח על השולחן.
לפתע נשמע צלצול. " טוב, נפגש שיעור הבא!" אומרת קים המורה, ומתכוננת ללכת. " אגב, על לוח המודעות יש אולי כמה מודעות שתתעניינו בהם, ^^ " היא אומרת בחיוך, ויוצאת.
אתה יכול לעשות המון דברים, כמו להשתמש בכוח שלך או בגזע שלך ><
--
אתה מנסה לטפס על הגדר, אך נופל ולא מצליח.
לפתע אתה שומע צלצול, המראה על הפסקה, אתה מבחין באיש-זקן שמגיע לכיוון השער, ופותח לך אותו.
XDDD
--
אתה הולך לכיוון הברז, ומתחיל לתקן אותו. המורה מסתכל עליך, " תודה. " הוא אומר לך.
לאחר שהברז תוקן, נשמע הצלצול, המעיד על הפסקת האוכל.
יופיע בלוח המודעות מאוחר יותר, ביחד עם שאר מנהיגי הכיתות האחרים. " אומר המורה, ומתכונן לצאת מהכיתה. רגע לפני שהוא יוצא מהכיתה, הוא אומר " אגב, יש בלוח המודעות מקצועות-בחירה, בחרו באיזה מקצועות אתם מעוניינים להיות, תודה " הוא אומר, ויוצא מהכיתה.
[B]Cool Nick, לוק -[/B]
יוקי מסמיקה, ומסתכלת אלייך, ואז רואה שאתה מסתכל אליה, ובמהירות היא מסיטה את מבטה
לכיוון מקום אחר. "נעצרתי בגלל שראיתי משהו מוזר בשמיים, טוב.. אמ.. שנחזור לבית הספר? ~" היא אומרת לך במהירות, כשידיה מאחורי גבה.[/CENTER]
-
[quote]אתה מניח את הדף בצד השולחן, ולפתע אחד צינורות-המים של הכיתה נפתח, והמון מים זורמים לכיתה.
[/quote]
*שאלה-אני יכול לעשות עוד דמות כמו בפעם הקודמת שעשית את המ"ת?
"בואו נחשוב, יש מישהו שיכול לשלוט במים או שיכול להזיז חפצים בכוח המחשבה?" אשאל את תלמידי הכיתה, בידיעה כי אני לא אוכל לעזור בעזרת כוחותיי.
-
[QUOTE=Rin Kagamine;1255559][CENTER][B]RabbiKingler, סת'-[/B]
חח אתה באמת טוב D:
--
המורה ממשיך להסתכל אליך במבט חשדני, אך לפתע מסיט מבטו לכיוון הצינור, שכבר אחד מילדי הכיתה, בארי, מתחיל לתקן אותו. לאחר שהברז תוקן, נשמע הצלצול, המעיד על הפסקת האוכל.
[B]nairo908, ריי -[/B]
" אממ... אני חושבת שאבחר ב.... " אומרת שוקו ומתלבטת. " שירה, ובישול ואפיה ^^ " אומרת לך שוקו בהחלטיות. אתה מתחיל להכין את האוריגאמי, ונותן אותו לשוקו, ואת הדרקון מניח על השולחן.
" ת-תודה.. " אומרת שוקו ומסמיקה." קיאא!* זה ממש יפה! " אומרת לך שוקו בהתפעלות.
-
עם לא הבנת מה זה 'קיא' זה סוג של קול התפעלות כזה XD זה נשמע כמו: GIAA!
בד''כ אומרים את זה למשהו ממש חמוד או יפה D: (יפניתיפנית)
[B]sandslash, צ'אד- [/B]
" אנחנו מכינים את המגרש לנשף של תחילת השנ---- " אמר לכם מורה אחד. " רגע, אתם בכלל ילדים.
מה אתם עושים פה? " שאל המורה " לעזאזל, סיפרתי לכם את הסוד.. בבקשה אל תספרו לאף אחד. " אמר המורה. " אממ.. אוקיי 3: " אומרת רין, ואתם הולכים משם לכיוון הכניסה של בית הספר.
" נשף, הא? D: " אומרת לך רין.
[B]Tigraro, ג'ייק -[/B]
---
איקו מסמיקה, ומחייכת אליך חיוך, אתם מסתכלים אחד על השני למשך כמה שניות, ואז באים להתנשק,
לפתע הפאלפון של איקו מצלצל, מה שמפריע מאוד. " ג-גומנסיי* >< " אומרת לך איקו ועונה לטלפון.
" הלו? ~ הא? היטארי-צ'אן? א... אוקי, אני אשאל אותו ^~^ " אומרת איקו, ומנתקת את השיחה.
" אמ.. ג'ייק-קון*, היטארי-צ'אן אמרה לי שיש משהו מיוחד בבית הספר, אתה רוצה ללכת או להישאר?" שואלת איקו.
--
* קון (KUN)= כינוי חיבה שמוסיפים לשם של מישהו (זכר) שמחבבים, או שהוא ידיד טוב, יפנית.
[B]Gold.N.Ace, סורה-[/B]
א-אה. נכון T-T אבל זה לא פייר שלכל בן יהיה בת משלו. תנסו להשיג בעצמכם! XD
--
אתה הולך לכיוון קים, והיא אומרת לך " שלום סורה ^^ ואת המקצועות בחירה שאתה רוצה אתה כותב בדף
שנמצא בלוח המודעות ^ - ^ " היא אומרת לך, ואתה הולך חזרה למקום. "איזה מקצועות בחירה תיקחו? אני לוקח בטוח תופים וסייף, ולדעתי הקורס הכי מעניין שיהיה הוא עוד המון ^^" שואל ריי בצחקוק, "מה נעשה עשר דקות? נראה לי אני אכין אוריגמי. אני מקווה שיהיה קורס אוריגמי. יש שלושה קורסים שאני רוצה ללכת אליהם: תופים, סייף ואוריגמי, שאני מקווה שיהיה" הוא אומר, ומתחיל להכין אוריגאמי מדהים, את האוריגאמי הראשון בצורת ורד הוא נותן לשוקו, ואת הדרקון היפהפה שהוא הכין הוא מניח על השולחן.
אתה יכול לעשות המון דברים, כמו להשתמש בכוח שלך או בגזע שלך ><
--
אתה מנסה לטפס על הגדר, אך נופל ולא מצליח.
לפתע אתה שומע צלצול, המראה על הפסקה, אתה מבחין באיש-זקן שמגיע לכיוון השער, ופותח לך אותו.
XDDD
--
אתה הולך לכיוון הברז, ומתחיל לתקן אותו. המורה מסתכל עליך, " תודה. " הוא אומר לך.
לאחר שהברז תוקן, נשמע הצלצול, המעיד על הפסקת האוכל.
[B]Cool Nick, לוק -[/B]
יוקי מסמיקה, ומסתכלת אלייך, ואז רואה שאתה מסתכל אליה, ובמהירות היא מסיטה את מבטה
לכיוון מקום אחר. "נעצרתי בגלל שראיתי משהו מוזר בשמיים, טוב.. אמ.. שנחזור לבית הספר? ~" היא אומרת לך במהירות, כשידיה מאחורי גבה.[/CENTER][/QUOTE]
"תודה באמת"אני אומר ברטינה וממהר לחפש את הכיתה שלי לשים את התיק ולצאת להפסקה
-
[QUOTE][B]Cool Nick, לוק -
[/B]יוקי מסמיקה, ומסתכלת אלייך, ואז רואה שאתה מסתכל אליה, ובמהירות היא מסיטה את מבטה
לכיוון מקום אחר. "נעצרתי בגלל שראיתי משהו מוזר בשמיים, טוב.. אמ.. שנחזור לבית הספר? ~" היא אומרת לך במהירות, כשידיה מאחורי גבה.[/QUOTE]
אביט לשמיים בחשדנות ואענה לה "לא... אני ממשיך להיות פה," אמלמל. "אחרי שראיתי את הכיתה שלי, עדיף לי להישאר בחוץ".
אתחיל לצעוד לעבר מסעדה בסביבה "את הולכת..?" אשאל אותה בציפייה לתשובה.
-
[QUOTE=Rin Kagamine;1255559][CENTER][B]RabbiKingler, סת'-[/B]
חח אתה באמת טוב D:
--
[/QUOTE]
לא עידכנת עדיין את הלוח מודעות, לגבי החוגים כמובן.
שימי לב למה שאני הולך לכתוב בתגובה, אני הולך לךהכניס טיפה נופך ועניין לדמות שלי, וגם מסתורין...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני הולך לבדוק בלוח המודעות.
'בטח מרבית העשרה יבחרו בסיף ובאומנויות לחימה מסויימות' אני חושב לעצמי 'לפחות הבנים שבהם...'
אני רגע מעביר מבט על בנות הכיתה 'בטוח יש אחת האני יכול למצוא חן בעייניה' אני חושב בעצבות 'לא סת'! אתה החלטת שלא!W אני חושב לעצמי, מזכיר שהחלטת שלא להיות חבר-חבר של בת.
'אולי רק מה שנקרא "ידיד" ביימינו' אני חושב לעצמי בגיחוך קל.
אני בודק איפה אני יכול להירשם לסייף ולאומנויות לחימה, אני גם בודק אילו אומנויות לחימה יש בהצעה.
(אני בעד ג'ואג'יסטו, קונג-פו, קראטה וטקוואנדו. ותאמיני לי, אם הלימודים נגמרים לפני 16:00 יש מספיק זמן להכל... :wink:)
~~~~~~~~~~~
ח"ח על התגובה היזומה.:)
-
[QUOTE]
Tigraro, ג'ייק -
---
--
[/QUOTE]
חחח כשאני רוצה אני יכול להיות רגשני (או מטומטם XD)
---
''בואי נלך, אולי באמת זה יהיה מעניין'' אחייך אליה בעליזות ''את יודעת.. ניקח את הפיצה איתנו ומקסימום נברח שוב XD ''
-
[QUOTE=Steve The Monkey;1255564]*שאלה-אני יכול לעשות עוד דמות כמו בפעם הקודמת שעשית את המ"ת?
"בואו נחשוב, יש מישהו שיכול לשלוט במים או שיכול להזיז חפצים בכוח המחשבה?" אשאל את תלמידי הכיתה, בידיעה כי אני לא אוכל לעזור בעזרת כוחותיי.[/QUOTE]
מאי, אני מנצל את האפשרות שהבאת במ"ת הקודם. להגיב על מה שאחר אמר.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
כשאני שומע את מה שאותו תלמיד אומר,(בגלל שזאת אנימה) אני מסיט מעט את הראש ויש לי ניצוץ קטן בעיין שמתאר זיהוי והבנה.
'התוכנית הושלמה בהצלחה, אחד מהעשרה נמצא' אני חושב בהנאה וחורט בזיכרוני את פני הילד שטעה ככה.