-
דרייק-סוזי נראת מעט מופתעת. רואים על פניה כי לא קיבלה תגובה מעין זו לפני כן.
היא אומרת ''טוב... בהצלחה ב...חיים השקטים'' ומסתלקת.
פרופור אוק אומר לך ''קח'' ונותן לך פוקדור עם סימן להבה קטן עליו בשביל טורצ'יק.
אתה הולך לדרך אחת ושם לב שהדרך עווברת דרך יער, אתה נכנס פנימה ולא עוברות כמה דקות ואתה שומע רחש מסתורי, אתה מסתובב ורואה-
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/590.png[/IMG]
מרקוס- התכנית עולה יפה וכל הפוקימונים תוקפים יחדיו את זרורא ולמשמע 10 הכריכים סנורלקס משתחרר במהירות, זרורא משתנה לפלייגון ועף לאוויר, אתה חושב שהוא באלתקוף את הפוקימונים שלך אך הוא נעלם מיד מעבר להרים שבקצה העיר.
תומאס- דירלינג יוצא החוצה ומשתמש בעלים קסומים על סקווירטל, העלים הקסומים נראים כמו עלי תער רגילים רק שהם זורחים באורות שונים, המתקפה פוגעת ודירלינג יוצא במתקפת עלי תער וגם פוגע, סקווירטל משתמש בפקודת מאמנו בסילון מים, אתה לא מספיק להגות מתקפה ודירלינג נפגע אך לא קשה, ''סקווירטל אקדח מים'' אתה שומע את מאמנו של סקווירטל
-
מרקוס- התכנית עולה יפה וכל הפוקימונים תוקפים יחדיו את זרורא ולמשמע 10 הכריכים סנורלקס משתחרר במהירות, זרורא משתנה לפלייגון ועף לאוויר, אתה חושב שהוא באלתקוף את הפוקימונים שלך אך הוא נעלם מיד מעבר להרים שבקצה העיר.
"או לא הוא לא אוושואט תקפיץ את פרס ותתקוף עם אקדח מים עוד פעם פרס אבקת רעל כשאוושואט מקפיץ אותך מאנצ'לאקס חבטת גוף כולכם עם כל הכוח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פוקדור צא!" אומר בזמן שאזרוק את הפוקדור.
-
[QUOTE=ttrrtte;1267354]דרייק-סוזי נראת מעט מופתעת. רואים על פניה כי לא קיבלה תגובה מעין זו לפני כן.
היא אומרת ''טוב... בהצלחה ב...חיים השקטים'' ומסתלקת.
פרופור אוק אומר לך ''קח'' ונותן לך פוקדור עם סימן להבה קטן עליו בשביל טורצ'יק.
אתה הולך לדרך אחת ושם לב שהדרך עווברת דרך יער, אתה נכנס פנימה ולא עוברות כמה דקות ואתה שומע רחש מסתורי, אתה מסתובב ורואה-
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/590.png[/IMG]
[/QUOTE]
"מצויין, אימון לטורצ'יק!" אני אומר. "טורצ'יק, תשתמש בגחלת על פונגוס!" אני אומר לו ומוציא אותו מהפוקדור.
-
[QUOTE=ttrrtte;1267354]תומאס- דירלינג יוצא החוצה ומשתמש בעלים קסומים על סקווירטל, העלים הקסומים נראים כמו עלי תער רגילים רק שהם זורחים באורות שונים, המתקפה פוגעת ודירלינג יוצא במתקפת עלי תער וגם פוגע, סקווירטל משתמש בפקודת מאמנו בסילון מים, אתה לא מספיק להגות מתקפה ודירלינג נפגע אך לא קשה, ''סקווירטל אקדח מים'' אתה שומע את מאמנו של סקווירטל[/QUOTE]
"דירלינג עלי טער בשיא הכוח"
-
לקוראי הסיפור שלי, המסע המוזר של חיי [b]2[/b] יצא!
מרקוס- הפוקימונים תוקפים אך הם מפספסים את ההזדמנות (אל תדאג, תפגוש אותו בהמשך) והפלייגון-זרורא נעלם מאחורי ההרים, אתה חוזר למרכז הפוקימונים ומרפא, בזמן ההמתנה שוב מתיישבת לידך מאיה, ''שוב שלום'' היא אומרת ומחייכת, שניכם נראים מתוחים מעט ולא יודעים מה לומרף לפתע מאיה שואלת ''רוצה להיות שותפים למסע?!'' ומתחילה מעט להסמיק בהמתנה לתשובה.
דריק-טורצ'יק פותח את פיו ומוציא כמה עשרות גחלים לוהטות אל עבר פונגוס, פונגוס המופתע אינו מצליח להתחמק, אך זה אינו עוצר אותו מלתקוף במתקפת נגד, עלים חדים כצער זוהרים בכל צבעי הקשת עפים אל עבר טורצ'יק, ''עלים קסומים'' מזמזם הפוקדע מבלי שבכלל נגעת בוא.
העלים הזוהרים או ליתר דיוק ''הקסומים'' מעופפים במהירות אל טורצ'יק, מה תעשה?
תומאס-דירלינג משתמש בעלי תער אך סקווירטל מתחמק במהירות ודירלינג נפגע מאקדח המים, ''סקווירטל חסל אותו בדחיפה ושריטה'' לפני שאתה מספיק לעשות או לומר משהו סקווירטל דוחף את דירלינג בחוזקה לאחור ואז שורט אותו בין עינייו ודירלינג מתעלף, ''אתה אפס, ידעתי'' אומר הילד ומיד מסתלק מהמקום עד שאינך רואה אותו עוד.
-
[QUOTE=ttrrtte;1267396]לקוראי הסיפור שלי, המסע המוזר של חיי [b]2[/b] יצא!
תומאס-דירלינג משתמש בעלי תער אך סקווירטל מתחמק במהירות ודירלינג נפגע מאקדח המים, ''סקווירטל חסל אותו בדחיפה ושריטה'' לפני שאתה מספיק לעשות או לומר משהו סקווירטל דוחף את דירלינג בחוזקה לאחור ואז שורט אותו בין עינייו ודירלינג מתעלף, ''אתה אפס, ידעתי'' אומר הילד ומיד מסתלק מהמקום עד שאינך רואה אותו עוד.[/QUOTE]
"ילד חוצפן הולכים למרכז הפוקימונים" אומר תוך כדי ההליכה אליו
-
מרקוס- הפוקימונים תוקפים אך הם מפספסים את ההזדמנות (אל תדאג, תפגוש אותו בהמשך) והפלייגון-זרורא נעלם מאחורי ההרים, אתה חוזר למרכז הפוקימונים ומרפא, בזמן ההמתנה שוב מתיישבת לידך מאיה, ''שוב שלום'' היא אומרת ומחייכת, שניכם נראים מתוחים מעט ולא יודעים מה לומרף לפתע מאיה שואלת ''רוצה להיות שותפים למסע?!'' ומתחילה מעט להסמיק בהמתנה לתשובה.
"כן בטח תמיד רציתי שותף למסע (או בעצם מגיל 10) ותגידי ראית פה בסביבה זורואה או פלייגון כי ניסיתי לתפוס אותו ויכול להיות שהשריטה של סקיטי תחזיר אותו לזורואה".
-
"כן בטח תמיד רציתי שותף למסע (או בעצם מגיל 10) ותגידי ראית פה בסביבה זורואה או פלייגון כי ניסיתי לתפוס אותו ויכול להיות שהשריטה של סקיטי תחזיר אותו לזורואה".
-
תומאס-אתה הולך אל מאכז הפוקימונים ומבקש מהאחות ג'וי לרפות פוקימונים, האחות ג'וי מסכימה בשמחה ולוקחת את הפוקימונים שלך לחדר הריפוי ואומרת שזה ייקח כמה דקות.
בזמן שאתה מחכה מתיישבת לידך נערה בערך בת-גילך, יש לה עייני לילך ושיער סגול ארוך, גלי ויפה, היא לבשה ג'נס כחול-כהה וחולצת טריקו לבנה.
מרקוס- ''לאף מצטערת.'' אומרת מאיה בהקלה למשמע תשובתך.
''אז עברת כבר את המכון?'' מאיה שואלת בסקרנות, ''כי עם לא אז נלך יחד אני גם עדיין לא עברתי'' היא ממשיכה את המשפט.
-
דריק-טורצ'יק פותח את פיו ומוציא כמה עשרות גחלים לוהטות אל עבר פונגוס, פונגוס המופתע אינו מצליח להתחמק, אך זה אינו עוצר אותו מלתקוף במתקפת נגד, עלים חדים כצער זוהרים בכל צבעי הקשת עפים אל עבר טורצ'יק, ''עלים קסומים'' מזמזם הפוקדע מבלי שבכלל נגעת בוא.
העלים הזוהרים או ליתר דיוק ''הקסומים'' מעופפים במהירות אל טורצ'יק, מה תעשה?
[/QUOTE]
"זאת לא בעיה" אני אומר לטורצ'יק. "תתמש בדחיפה כדי לשנות את כיוון העלים ואז תוסיף גחלת כדי להוסיף למהירות שלהם ולשרוף אותם."
-
מרקוס- ''לאף מצטערת.'' אומרת מאיה בהקלה למשמע תשובתך.
''אז עברת כבר את המכון?'' מאיה שואלת בסקרנות, ''כי עם לא אז נלך יחד אני גם עדיין לא עברתי'' היא ממשיכה את המשפט.[/quote]
*אז אנחנו שותפים או לא?
"לא עברתי עדיין וזה אומר שאנחנו שותפים אם נלך ביחד כי אני רוצה שותף" אומר בזמן שאתכונן ללכת אל המכון.
-
דרייק- טורצ'יק דוחף את העלים בכח והם משנים כיוון ועפים אל עבר פנגוס, טורצ'יק משתמש בגחלת והעלים עפים מהר יותר אך במקום להישרף הם נעטפים באש הגחלת, מה שיוצר מראה מדהים של עלים קסומים זוהרים בתוך להבה, ובגלל שינוי הצבע של העלים גם הלהבה משנה את צבעה, פנגוס נפגע בחוזקה רבה מן המתקפה המוזרה והחדש ומתעלף בוא במקום.
מרקוס-כןף אתם כן
''אנחנו שותפים כמובן'' אתם מחכים עד שהאחו ג'וי מחזירה לכם את הפוקימונים והולכים יחד למכון, אתם מגיעים ולפניכם ניצב בית צבוע בחום עם סימן פוקדור עליו, שלט חום עם כתב דהוי בעל הרישום''מכון האבן של העיר'' מופיע ומביע על דלת הכניסה, מאיה אומרת לך שתתחרה אתה ראשון, אתה צועד לצד הזירה ורואה את כל האבנים שיש בזירה, ''אני מאתגר אותך!'' אתה צועק ומיד בקצה השני של הזירה מופיע מנהיג המכון, שאומר בלי כל גינונים ''תתכונן להפסיד ילד'' ומוציא ג'יאודוד לוחמני מהפוקדור שלו.
-
מרקוס-כןף אתם כן
''אנחנו שותפים כמובן'' אתם מחכים עד שהאחו ג'וי מחזירה לכם את הפוקימונים והולכים יחד למכון, אתם מגיעים ולפניכם ניצב בית צבוע בחום עם סימן פוקדור עליו, שלט חום עם כתב דהוי בעל הרישום''מכון האבן של העיר'' מופיע ומביע על דלת הכניסה, מאיה אומרת לך שתתחרה אתה ראשון, אתה צועד לצד הזירה ורואה את כל האבנים שיש בזירה, ''אני מאתגר אותך!'' אתה צועק ומיד בקצה השני של הזירה מופיע מנהיג המכון, שאומר בלי כל גינונים ''תתכונן להפסיד ילד'' ומוציא ג'יאודוד לוחמני מהפוקדור שלו.[/quote]
"טוב" אומר בפחד " צא אוושואט! תילחם בו עם המתקפה שניסינו על סקיטי וזורואה רק עם שריטה אתה יודע פעם שלישית גלידה ואם זה לא יעבוד תגרום לג'יאודוד להתקרב לרצפה לדחוף אותו ואז לעשות לו מה שעשית עם פרס!!!!!" אומר בהתלהבות.
-
[QUOTE=ttrrtte;1267457]תומאס-אתה הולך אל מאכז הפוקימונים ומבקש מהאחות ג'וי לרפות פוקימונים, האחות ג'וי מסכימה בשמחה ולוקחת את הפוקימונים שלך לחדר הריפוי ואומרת שזה ייקח כמה דקות.
בזמן שאתה מחכה מתיישבת לידך נערה בערך בת-גילך, יש לה עייני לילך ושיער סגול ארוך, גלי ויפה, היא לבשה ג'נס כחול-כהה וחולצת טריקו לבנה.
.[/QUOTE]
"מה קרה לפוקימונים שלך"
-
[QUOTE=ttrrtte;1267464]דרייק- טורצ'יק דוחף את העלים בכח והם משנים כיוון ועפים אל עבר פנגוס, טורצ'יק משתמש בגחלת והעלים עפים מהר יותר אך במקום להישרף הם נעטפים באש הגחלת, מה שיוצר מראה מדהים של עלים קסומים זוהרים בתוך להבה, ובגלל שינוי הצבע של העלים גם הלהבה משנה את צבעה, פנגוס נפגע בחוזקה רבה מן המתקפה המוזרה והחדש ומתעלף בוא במקום.
[/QUOTE]
"קדימה טורצ'יק, בוא נחפש פוקימון אחד שיוכל להצטרף לחבורה." אני אומר לו וממשיך להסתובב ביער.