[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=47320[/url]
Printable View
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=47320[/url]
[QUOTE=monster;1271495]חח
[IMG]http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/392134_280179415368535_140036502716161_711330_539610418_n.jpg[/IMG]
באסה לא היתה לי היום שביתה בעיר[/QUOTE]
לי כן(ועדיין יש)!
רואה די גריימן אז קצת לא אהיה.
תגיד מי הדיג'ימון הכי טוב לדעתך?
אביזי, מה שמעת על ג'יימס לינד?
[quote=HeavySnorlax;1271517]אביזי, מה שמעת על ג'יימס לינד?[/quote]
שום דבר.
[quote=מאסטר ליאון;1271515]תגיד מי הדיג'ימון הכי טוב לדעתך?[/quote]
תלוי..
בעיקרון אני חושב שאומגמון כי הוא הביס איזה מאתיים מגה בעצמו(מגה זה הדרגה הכי גבוהה שדיג'ימון יכול להגיע).
אבל מצד שני יש גם את באנצ'ו לאומון שהביס איזה 6 גיזומון Xt(דיג'ימון שמוחק דיג'ימונים) בעצמו.
מאותה סיבה גם אני חושב ששיין גריימון בוסרט מוד טוב.
בעיקרון אני אוהב את משפחת גריימון וגרורומון, הם חזקים מאוד.
[QUOTE=LordAbizi;1271518]שום דבר.[/QUOTE]
זה כי אתה ממגמת פיזיקה.
טוב זה לא שבדיוק למדנו עליו בביולוגיה, אבל עדיין.
הוא האחד שמצא את הפיתרון למחלת הצפדינה והוא פרץ דרך לרפואה המודרנית, זאת שמצהירה אם הוכח מעבר לכל ספק שדבר עובד, גם אם לא ידוע לנו איך, זה לא משנה.
זה לא פתיחה לדיון, זה פשוט הנושא של הפרוג'קט שלי באנגלית אז יש לי מצב רוח לדיבורים. אני מניח שכבר ניחשת שאני דבר בלתי נלאה מין הסתם גם היפר אקטיבי. ולפעמים גם אין למשפטים שלי סיום הגיוני.
חזרתי והלכתי לעשות שיעורים
[quote=HeavySnorlax;1271520]זה כי אתה ממגמת פיזיקה.
טוב זה לא שבדיוק למדנו עליו בביולוגיה, אבל עדיין.
הוא האחד שמצא את הפיתרון למחלת הצפדינה והוא פרץ דרך לרפואה המודרנית, זאת שמצהירה אם הוכח מעבר לכל ספק שדבר עובד, גם אם לא ידוע לנו איך, זה לא משנה.
זה לא פתיחה לדיון, זה פשוט הנושא של הפרוג'קט שלי באנגלית אז יש לי מצב רוח לדיבורים. אני מניח שכבר ניחשת שאני דבר בלתי נלאה מין הסתם גם היפר אקטיבי. ולפעמים גם אין למשפטים שלי סיום הגיוני.[/quote]
אני מעדיף להגדיר את עצמי כמתמטיקאי. לפיזיקאים בכל זאת אכפת שהעצמים שאיתם הם מתעסקים קיימים. ואיזשהו מתמטיקאי אמר, (ואיכשהו אני שוב חוזר לתיאולוגיה) :
"אלוהים קיים כי המתמטיקה חסרת סתירה. השטן קיים כי איננו יכולים להוכיח זאת."
כלומר למתמטיקאים לפעמים זה לא נורא להתעסק עם משהו שלא קיים.
את הפרוייקט שלי באנגלית עשיתי על שחמט. עבודה די יפה לדעתי, אבל יש לבני אדם נטייה להעריך יותר מדי את מה שהם עושים. ("לא רציונלי אבל לא נורא"/דן אריאלי, פרק 2.)
[QUOTE=DigiSaver;1271519]תלוי..
בעיקרון אני חושב שאומגמון כי הוא הביס איזה מאתיים מגה בעצמו(מגה זה הדרגה הכי גבוהה שדיג'ימון יכול להגיע).
אבל מצד שני יש גם את באנצ'ו לאומון שהביס איזה 6 גיזומון Xt(דיג'ימון שמוחק דיג'ימונים) בעצמו.
מאותה סיבה גם אני חושב ששיין גריימון בוסרט מוד טוב.
בעיקרון אני אוהב את משפחת גריימון וגרורומון, הם חזקים מאוד.[/QUOTE]
לדעתי אולי קורונאמון ואלי באנצ'ו ליאומון גיזומון הוא מעצבן אפילו יותר מקורודה
חזרתי מלהכין שיעורים
שיחררו את כלללללללללללללללללללללל הכיתה שלי בשעה חמישית היום .(אין לנו בעיקרוןשעות חמישיות) ורק אני הייתי צריכה להישאר כי אני באיזה פרוייקט בבית הבפר להכנת זולה סביתית
נ.ב אבל נבחרתי על פי רוב בהצבע היום להיות אחת משני ראשי הקבוצה של הפרוייקט
מקווה עד סוף השבוע להקדיש 24k
[QUOTE=מאסטר ליאון;1271524]לדעתי אולי קורונאמון ואלי באנצ'ו ליאומון גיזומון הוא מעצבן אפילו יותר מקורודה[/QUOTE]
קרונאמון הוא רק רוקי, אולי אפולומון טוב יותר..
אני לא דיברתי על זה שאני אוהב את גיזומון, אני אמרתי שבאנצ'ו השמיד איזה כמה רק בעזרת האגרופים שלו(באנצ'ו פאנץ').
[QUOTE]מקווה עד סוף השבוע להקדיש 24k
[/QUOTE]
שיהיה בהצלחה.
למישהו יש אוואטר של Lavi מדיגריימן כשהוא עם הפטיש שלו?
תגיד עמית יש רמה לפני "באימונים"?