[quote=DareDevil;1275577]ראיתי אולי חמש דקות מתוככנית אחת כשהייתי קטן..[/quote]
אני בכיתה א' הייתי הולך אל חבר שלי ומשם להסעות לבית הספר.
תמיד היית בא אליו והיה משודר החתולים הסמוראים..
Printable View
[quote=DareDevil;1275577]ראיתי אולי חמש דקות מתוככנית אחת כשהייתי קטן..[/quote]
אני בכיתה א' הייתי הולך אל חבר שלי ומשם להסעות לבית הספר.
תמיד היית בא אליו והיה משודר החתולים הסמוראים..
[QUOTE=מאסטר ליאון;1275582]בטח אבל כתבתי מזמן אז אולי יהיו טעויות תגיב ואני אוכל לפרסם פרק חדש[/QUOTE]
מותר לכותב הסיפור לעשות דאבל פוסט לסיפור של עצמו על מנת לפרסם עוד פרק.
[QUOTE=PizzaBlaster;1275584]אני נלחמתי עם קטאנה (זה השם של החרב הגדולה והראשית של הסמוראי) הייתי במחנה קיץ שקראו לו מחנה יפן, הכנו קימונו ומניפות, נלחמנו בקאנדו ונלחמנו עם קטאנות. המנצצח היה מי שמשכיב את היריב למזרון ומכוון לו את החרב לבטן. אני גם די טוב עם שוריקאנים (יש לי אחד בבית) ויש לי בבית גם פיגיון ומצ'אטה.[/QUOTE]
נו, אבל היית במחנה קייץ, זה לא היה ארוך יותר משבוע. אני מדבר על חוג של שנה (לצערי לא יכולתי להמשיך יותר, אם הייתה לי אפשרות הייתי ממשיך).
באמת לא ידעתי תקרא אחרי שאפרסם
אוף מאי הלכה..
אני אבדוק אם היא במסן..
[QUOTE=PizzaBlaster;1275584]אני נלחמתי עם קטאנה (זה השם של החרב הגדולה והראשית של הסמוראי) הייתי במחנה קיץ שקראו לו מחנה יפן, הכנו קימונו ומניפות, נלחמנו בקאנדו ונלחמנו עם קטאנות. המנצצח היה מי שמשכיב את היריב למזרון ומכוון לו את החרב לבטן. אני גם די טוב עם שוריקאנים (יש לי אחד בבית) ויש לי בבית גם פיגיון ומצ'אטה.[/QUOTE]
היה לך. מחנה. יפן?!?!?!!?!? *למות*
[SIZE="1"]*ואז לחזור לחיים, כי הייתי באמצע תגובה במ''ת.*[/SIZE]
כיף לך!!!! TTT^TTTT
אני רוצה גם. ;_;
[QUOTE=HeavySnorlax;1275544]אני הולך פחות או יותר.
מאי התחילה להגיב לה"פ ששלחתי לה, שנה היא הייתה על זה ובסוף היא יצאה בלי לשלוח Xd.[/QUOTE]
אחהכחחאראהםהם'קע האאם האאם. בלאאחחככקקחק כקכקכק טפו!!!!!!
האם ראית את זה עוד קודם?
מאי תגיבי!!!
[QUOTE=HeavySnorlax;1275595]אחהכחחאראהםהם'קע האאם האאם. בלאאחחככקקחק כקכקכק טפו!!!!!!
האם ראית את זה עוד קודם?[/QUOTE]
מה אתה יורק?! XD
סתם.
אין לי מה להגיב בה''פ כי אין לי רעיון להגיב להגבה.
---
עוד שלוש וחצי המשכים.
אהה אוקיי
וקראת את התגובה שלי על הלוח מודעות?
[QUOTE=Rin Kagamine;1275597]מה אתה יורק?! XD
סתם.
---
עוד שלוש וחצי המשכים.[/QUOTE]
סליחה... לחה..:peee:
מה לגבי :sorry: סליחה שפיקפקתי בגאונותך המדהימה והנאדרת. ואני אתקן/אפרט לאחר שאני אקרא מעט באינטרנט לגבי אותם הנושאים המוזכרים לעיל.
[quote=DareDevil;1275562]מאי ותגידי לי מה עם הלוח מודעות הזה..
אם אני לא הולך לראות אותו בקרוב את שומרת לי מקום בדרמה! Xd [אם הכוונה לתיאטרון כמובן.. אם לא תוסיפי תיאטרון]
שקד מה עם המ"ת שלך? כתבתי 4 שורות ואני מצפה להמשך..
אחלה מ"ת [=[/quote]
מאי בציטוט..
אין כמו לראות ולשמוע אנשים שחושבים שהם יודעים לשיר ובעצם עושים מעצמם צחוק :)
[quote=pure Angel;1275602]אין כמו לראות ולשמוע אנשים שחושבים שהם יודעים לשיר ובעצם עושים מעצמם צחוק :)[/quote]
הי! אני כזה!
טוב, אני באמת יודע לשיר בלי זיופים, פשוט אין לי קול יפה...
[QUOTE=Rin Kagamine;1275597]מה אתה יורק?! XD
סתם.
---
עוד שלוש וחצי המשכים.[/QUOTE]
תשמרי לי מקום בסייף, אוריגמי ותיפוף כי אני הייתי במחנה יפן... יאי! היה כיף, היה לנו יום תחרות, ומי שניצח בקליעה למטרה שוריקאנים (אהמם אני אהמןםו) קיבל מה שהוא רוצה מהקפיטרה שם... לקחתת צלעות כבש שזה אמור להיות רק למבקרים שהם לא אנחנו 3:
[quote=PURE ANGEL;1275602]אין כמו לראות ולשמוע אנשים שחושבים שהם יודעים לשיר ובעצם עושים מעצמם צחוק :)[/quote]
אני חושב שאני יודע לשיר, אבל אני שר לבד או עם המשפחה, קריירה בתור זמר לא תהיה לי XDDD
אני מתפדח לשיר.. למרות שאני חושב שאני יודע לשיר..