-
-
לקחתי חופש מהבסיס והיום בבית!!!!! אהלן אש
-
חולה /=
כאב בטן מטורף, הרגשה כאילו יש לי שסתום שמונע ממני לנשום בגרון, ואמרו לי שאני ממש חם..
-
אני גם חולה!!
ישנתי עד עכשיו עד בוקר טוב
-
אני גם ישנתי קודם
"ישנתי", ליתר דיוק ישנתי עד ששיחה שטעתה במספר התקשרה אל הבית שלי
-
היי כולם
קרה לי משהו שלא קרה לי בחיים
מכירים את הסקרים הטלפוניים האלה?
חיכיתי לכול ההודעה האוטומטית ובסופו של דבר הם ניתקו
Xd
-
-
יווווווווווווווווווווווווווו איזה יובש יש לפורום הזה!
-
ראיתי עכשיו את וורס קורס פרק 15 ולא הבנתי משהו אחד לוסמון הוא לא דיג'ימון ה[B]שטן[/B]?
השם "Luce" בא מהמילה לוציפר [באנגלית Lucifer] אז למה בפרק הזה הוא אחד מהטובים?
-
מוכרח להגיד שראיתי פה תגובות ממש מגעילות של אנשים כלפי מאסטר ליאון כמו שהוא אמר על הסיפור של ארווין:
"אדיר!!! מאוד" והגיבו לו אם יש לו בעיה.
אז מה אם מישהו כותב בצורה כזו או שנראית ספאמרית, אם הוא אוהב תפורום ואוהב להיות כאן? אין מן הרגשה אנשים כאלה גורמים לו עם תגובות כאלה? גועל נפש. ואחרי זה גם אל תתלוננו שיבש...
ואם הוא למשל מאוד צעיר ולכן התגובות שלו נראות ככה.... אני פשוט לא מבין את זה...
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282599]ראיתי עכשיו את וורס קורס פרק 15 ולא הבנתי משהו אחד לוסמון הוא לא דיג'ימון ה[B]שטן[/B]?
השם "Luce" בא מהמילה לוציפר [באנגלית Lucifer] אז למה בפרק הזה הוא אחד מהטובים?[/QUOTE]
פרק 15 זה הפרק הראשון בזון גן עדן הזה? או השני?
בעיקרון תמשיך לראות ותבין לא בא לי להרוס לך
-
-
לא הבנת הוא רשם [בכוונה בספוילר]
[spoiler]
אדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/spoiler]
זה מה שהוא רשם
ליאור זה הפרק הראשון,וראיתי גם 10 דקות מהפרק השני,עד שהוא מסיים להפוך לכאוס מוד שלו,תגיד כדי לי להוסיף את הקטע של האזורים ושליטי האזור במ''ת שלי?
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282610]לא הבנת הוא רשם [בכוונה בספוילר]
[spoiler]
אדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/spoiler]
זה מה שהוא רשם
ליאור זה הפרק הראשון,וראיתי גם 10 דקות מהפרק השני,עד שהוא מסיים להפוך לכאוס מוד שלו,תגיד כדי לי להוסיף את הקטע של האזורים ושליטי האזור במ''ת שלי?[/QUOTE]
תמשיך לראות ותבין
כע היה מגניב
-
שלום לכולם
יום חורפי בחוץ.