[QUOTE=r03e;1285850]אשאל את אמילי עם היא רוצה להלחם בו ואז אשאל את רורק "למה אתה פה?"[/QUOTE]
אמילי מהנהנת ורורק מסביר שהוא שם כדי לאתגר את אמילי.
Printable View
[QUOTE=r03e;1285850]אשאל את אמילי עם היא רוצה להלחם בו ואז אשאל את רורק "למה אתה פה?"[/QUOTE]
אמילי מהנהנת ורורק מסביר שהוא שם כדי לאתגר את אמילי.
[quote=מאסטר ליאון;1285851]אמילי מהנהנת ורורק מסביר שהוא שם כדי לאתגר את אמילי.[/quote]
אלך הצידה ואצפה בקרב תוך כדי שאני מעודד את אמילי
-----------
פה אני מציע לך(וזאת רק הצעה) שתרשום את כל הקרב כולל את זה שאני מעודד ורק אחר כך תיתן לי להגיב
[QUOTE=r03e;1285852]אלך הצידה ואצפה בקרב תוך כדי שאני מעודד את אמילי
-----------
פה אני מציע לך(וזאת רק הצעה) שתרשום את כל הקרב כולל את זה שאני מעודד ורק אחר כך תיתן לי להגיב[/QUOTE]
אמילי מוציאה את איווי ורורק את ג'יאודוד אתה מעודד את אמילי שוב ושוב ואז כדור צל שיוצא מפיו של איווי מחסל את ג'יאודוד ועל פניך יש הבעת פליאה אז זה אוניקס נגד אברה ואברה שולט באוניקס עד שהוא חוזר לפוקדור וכמוך רורק מספר לה על מכונת ההתפחות ונותן את מה שיש לך (האבן והתג) ואמילי אומרת לו "לא תודה" ומסהירה לך שאם הפוקימון יתפתח היא תתפתח איתו ומחכה לתגובתך.
[quote=מאסטר ליאון;1285855]אמילי מוציאה את איווי ורורק את ג'יאודוד אתה מעודד את אמילי שוב ושוב ואז כדור צל שיוצא מפיו של איווי מחסל את ג'יאודוד ועל פניך יש הבעת פליאה אז זה אוניקס נגד אברה ואברה שולט באוניקס עד שהוא חוזר לפוקדור וכמוך רורק מספר לה על מכונת ההתפחות ונותן את מה שיש לך (האבן והתג) ואמילי אומרת לו "לא תודה" ומסהירה לך שאם הפוקימון יתפתח היא תתפתח איתו ומחכה לתגובתך.[/quote]
אברך אותה על הניצחון המהיר ואגיד לה שזה לא נורא כולכך לקבל כוחות של התפתחות אבל שאני ממליץ לה לפתח את אברה בקרבות ולא במכונה
-----------
מתי יהיה מפגש עם "הנבחרים" האלה שהופרדו ממשפחתם כשהיו קטנים וחושבים שריק וטינה הם ההורים שלהם
[QUOTE=r03e;1285863]אברך אותה על הניצחון המהיר ואגיד לה שזה לא נורא כולכך לקבל כוחות של התפתחות אבל שאני ממליץ לה לפתח את אברה בקרבות ולא במכונה
-----------
מתי יהיה מפגש עם "הנבחרים" האלה שהופרדו ממשפחתם כשהיו קטנים וחושבים שריק וטינה הם ההורים שלהם[/QUOTE]
*תחכה אין מ"ת טוב שבו הכול מהיר
אמילי אומרת שאם זה ככה אז היא תשחרר את אברה לפיתוח פתאום שניהם זוהרים ועומדים מולך אמילי גדולה בשנה ממך ובאותו גובה איתך ששולטת באברה ונראת די חסרת רגשות.
[quote=מאסטר ליאון;1285875]*תחכה אין מ"ת טוב שבו הכול מהיר
אמילי אומרת שאם זה ככה אז היא תשחרר את אברה לפיתוח פתאום שניהם זוהרים ועומדים מולך אמילי גדולה בשנה ממך ובאותו גובה איתך ששולטת באברה ונראת די חסרת רגשות.[/quote]
בסדר
---------
"וואו מה?... כל כך מהר התפתחת? אבל אברה נשאר אברה ולא הפך לאלקאזם, אני לא מבין." אגיד בבילבול
[QUOTE=r03e;1285901]בסדר
---------
"וואו מה?... כל כך מהר התפתחת? אבל אברה נשאר אברה ולא הפך לאלקאזם, אני לא מבין." אגיד בבילבול[/QUOTE]
*התבלבלתי
אמילי מסבירה שאברה החזיק את ההתפתחות המון זמן ולכן במקום קדברה אברה הפך לאלקאזם ואתה כועס על השינוי שלה וגורר אותה לפחות מנסה עד מכונת ההתפתחות כדי שאלקאזם ואז היא מזמינה אותך לקרב אתה וגיבל נגד היא ואלקאזם.
[quote=מאסטר ליאון;1285902]*התבלבלתי
אמילי מסבירה שאברה החזיק את ההתפתחות המון זמן ולכן במקום קדברה אברה הפך לאלקאזם ואתה כועס על השינוי שלה וגורר אותה לפחות מנסה עד מכונת ההתפתחות כדי שאלקאזם ואז היא מזמינה אותך לקרב אתה וגיבל נגד היא ואלקאזם.[/quote]
"בסדר גמור" אגיד בהתלהבות "עכשיו גיבל נהמה ואז מטאור דרקון
[QUOTE=r03e;1285951]"בסדר גמור" אגיד בהתלהבות "עכשיו גיבל נהמה ואז מטאור דרקון[/QUOTE]
גיבל תוקף את אלאקזם שיורה קרן על חושית על גיבל ואז גיבל מובס כשאמילי חוזרת לילדה עם אברה.
[quote=מאסטר ליאון;1285953]גיבל תוקף את אלאקזם שיורה קרן על חושית על גיבל ואז גיבל מובס כשאמילי חוזרת לילדה עם אברה.[/quote]
'איך היא חזרה להיות ילדה?' אחשוב לעצמי ואשאל אותה "היית קודם ילדה... ואז נערה... ואז שוב ילדה... מה???" אגיד בבילבול בזמן שאחזיר את גיבל לפוקדור שלו
[QUOTE=r03e;1286022]'איך היא חזרה להיות ילדה?' אחשוב לעצמי ואשאל אותה "היית קודם ילדה... ואז נערה... ואז שוב ילדה... מה???" אגיד בבילבול בזמן שאחזיר את גיבל לפוקדור שלו[/QUOTE]
אמילי לוחשת לך שיש לה כוחות מיוחדים ואתה הולך יחד איתה ומגיע לעיר הראשונה שם המכון של רורק עוד פעם והוא אומר לך שצריך לעבור את קרב המכון מחדש.
[quote=מאסטר ליאון;1286037]אמילי לוחשת לך שיש לה כוחות מיוחדים ואתה הולך יחד איתה ומגיע לעיר הראשונה שם המכון של רורק עוד פעם והוא אומר לך שצריך לעבור את קרב המכון מחדש.[/quote]
אשאל אותו "למה כבר נצחתי בקרב המכון הזה אז למה שוב" אגיד בבילבול
-----------
תקשיב תעשה סדר בדברים ותירשום רשאי פרקים על מה שאתה רוצה שהדמות תעבור
[QUOTE=r03e;1286046]אשאל אותו "למה כבר נצחתי בקרב המכון הזה אז למה שוב" אגיד בבילבול
-----------
תקשיב תעשה סדר בדברים ותירשום רשאי פרקים על מה שאתה רוצה שהדמות תעבור[/QUOTE]
*סמוך עליי בקרוב תדע למעשה אחרי הקרב הזה מוהאהאהאה!!
רורק עונה "שלב 2 בקרב הוא לשים את תג המכון בחריץ בקיר ואז תגיע לזירה." אתה רואה חריץ בצורת התג בקיר.
[quote=מאסטר ליאון;1286050]*סמוך עליי בקרוב תדע למעשה אחרי הקרב הזה מוהאהאהאה!!
רורק עונה "שלב 2 בקרב הוא לשים את תג המכון בחריץ בקיר ואז תגיע לזירה." אתה רואה חריץ בצורת התג בקיר.[/quote]
"אוקייי" אגיד עדיין בהיסתיגות קטנה- אני לא רוצה לאבד את התג הראשון והיחיד שלי ואכניס את התג וחריץ ואחקה לראות מה יקרה
[QUOTE=r03e;1286229]"אוקייי" אגיד עדיין בהיסתיגות קטנה- אני לא רוצה לאבד את התג הראשון והיחיד שלי ואכניס את התג וחריץ ואחקה לראות מה יקרה[/QUOTE]
אתה מכניס את התג והקיר נפתח ומוביל אותך למכון עתיק מסלעים ושם מחכה אוניקס שמזכיר סטיליקס.