-
[quote]הם לא מי יודע מה אחים, כאילו אם אתה מחשיב את זה שריקודו סנין לקח לג'ובי את כל הצ'אקרה והפך אותה ל9 הביג'וים, אז אם אתה מחשיב את זה שכולם הם בעצם הצ'אקרה של הג'ובי לזה שהם אחים אז כן הם אחים.[/quote]
1+ זה בדיוק מה שרציתי לומר! רק שאני התכוונתי שהם לא אחים ושיניתי כדי שעומר יסכים שאני אומר את זה..
סתיו,אני איתך!
-
[QUOTE=Blackbeard;1322893]הביג'ו לא אחים, הם לא בנים של אותו אבא. השד בעל 10 הזנבות הוא הם, הם חלקים ממנו, לא צאצאים, וגם אם כן, מה זה משנה?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הביג'ו יכולים להיות הסבתא והנערת ליווי שלהם, גאארה ונארוטו לא אחים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מעניין ת... מה הביג'ו שלהם[/QUOTE]
אל תרגז.חח נערת ליוי. אני אפסיק להתווכח איתך על זה.
יאי קוראים לי מונסטר, מי שקרא לי ככה אצלי בסדר.מה איתך?
-
אין מה להתווכח כי הם לא אחים ואפילו הביג'ו לא, וסתם התעצבנתי Xddddddddddddddddddddddddddddd סורי
-
[quote=מאסטר ליאון;1322897]1+ זה בדיוק מה שרציתי לומר! רק שאני התכוונתי שהם לא אחים ושיניתי כדי שעומר יסכים שאני אומר את זה..
סתיו,אני איתך![/quote]
yeah sure ,.. <<
-
[QUOTE=Death The Kid;1322895]לה "תגידו לו" אתה לא יכול להגיד לי לבד?
ואני ממש מפחד,למה מה תעשה לי?[/QUOTE]
אני אגיד לך מה אני אעשה לך,
[COLOR="Lime"]לך להז[COLOR="DeepSkyBlue"]ד[COLOR="White"]יין[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
-
אני חוזר ושואל אם הטכניקה של ג'יראיה "גראנד פליימס ראסנגן" באמת קיימת גם באנימה?
וסתיו,אוי ואבוי,קיללת אותי,אני ממש חושב על פרישה![COLOR=white]סתם למה שאני אפרוש בגלל נוב מסריח?[/COLOR]
-
-
[quote=Blackbeard;1322903]לא זו המצאה של המשחק[/quote]
באסה :( זה יכול להיות אדיר
-
אני עדיין לא גמרתי איתך י[COLOR="White"]חתיכת צינזור...[/COLOR]
-
[QUOTE=stavis1001;1322896]מה קורה?
מונסטר?[/QUOTE]
איך עושים את הקוד?
-
חחחחחחחחח מחאה של שני אנשים Xd
וגם,אחד שקרן גמור ואחד די מוזר Xd
-
אם אעשה פה ערוץ יוטיוב על Op אנשים יסתכלו? אעלה דיונים מעניינים ותובנות
-
אין לי בעיה
[quote=מאסטר ליאון;1322906]איך עושים את הקוד?[/quote]
אין[size="6"]אין לי בעיה שתשלחו לי ה.פ[/size]
-
אני רואה כמה ה''פים יבקשו את זה,מקסימום 1
-
[QUOTE=stavis1001;1322909]אין[size="6"]אין לי בעיה שתשלחו לי ה.פ[/size][/QUOTE]
תענה לי.
[QUOTE=Blackbeard;1322908]אם אעשה פה ערוץ יוטיוב על Op אנשים יסתכלו? אעלה דיונים מעניינים ותובנות[/QUOTE]
כן