[QUOTE=Amitlv;1329971]מדבר מי שמבין בזה XDD[/QUOTE]
אני יודע כי במ"תים הראשונים שלי לקח לי משהו כמו 4 שעות וטוב,אתה יודע איך(לא יצאו לפועל כי נמאס לתקן ולתקן!)
ומגל,יש עוד זמן עד שיהיה יותר טוב. זה בקצרה מה שניסיתי להגיד!
Printable View
[QUOTE=Amitlv;1329971]מדבר מי שמבין בזה XDD[/QUOTE]
אני יודע כי במ"תים הראשונים שלי לקח לי משהו כמו 4 שעות וטוב,אתה יודע איך(לא יצאו לפועל כי נמאס לתקן ולתקן!)
ומגל,יש עוד זמן עד שיהיה יותר טוב. זה בקצרה מה שניסיתי להגיד!
[QUOTE=♣Trunks♣;1329970]מה אתה מבלבל לו את המוח? זה שלך לוקח חודש לעשות משחק לא אומר שהוא לא יכול בפחות זמן. אם הוא באמת השקיע מחשבה ועבד על זה רצוף אז הוא היה יכול לסיים גם ב-40 דקות.[/QUOTE]
לי לקח בערך 25 שעות והוא עזר לי טיפה ( נתן לי ביקורות על הרקע והמליץ לי על אתרים )
[quote=עולה אושאוט;1329975]טוב בסדר אני אחשוב על ההמלצה שלך![/quote]
יופי מצאת למי להקשיב לזה שעשה הכי הרבה מתי"ם קושלים בפורום וממשיך להיכשל תישאל את אלה שיש להם עכשיו מתי"ם פעילים אם הם יוכלו לעזור לך
[QUOTE=Amitlv;1329979]יופי מצאת למי להקשיב לזה שעשה הכי הרבה מתי"ם קושלים בפורום וממשיך להיכשל תישאל את אלה שיש להם עכשיו מתי"ם פעילים אם הם יוכלו לעזור לך[/QUOTE]
אני עכשיו ביקשתי ממישהו הוא לא עונה.
[QUOTE=♣Trunks♣;1329970]מה אתה מבלבל לו את המוח? זה שלך לוקח חודש לעשות משחק לא אומר שהוא לא יכול בפחות זמן. אם הוא באמת השקיע מחשבה ועבד על זה רצוף אז הוא היה יכול לסיים גם ב-40 דקות.[/QUOTE]
[QUOTE=Amitlv;1329979]יופי מצאת למי להקשיב לזה שעשה הכי הרבה מתי"ם קושלים בפורום וממשיך להיכשל תישאל את אלה שיש להם עכשיו מתי"ם פעילים אם הם יוכלו לעזור לך[/QUOTE]
או שתשאל את אדון הט כבו ואת אדון קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקההההההההההההה!!!!!!!
אני כבר לא יכול לסבול את זה!!
על מה המ"ת שלך? אם פוקימון אז תפנה לאילה שמבינים בזה אם אם משהוא אחר אז תפנה למי שמבין בזה וגם אולי תבקש עזרה מאיבזי
[QUOTE=Tobi...;1329981]או שתשאל את אדון הט כבו ואת אדון קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקההההההההההההה!!!!!!!
אני כבר לא יכול לסבול את זה!![/QUOTE]
אייל תתעלם מהם למה הם בכלל יורדים עליך? ועמית זה פוקימון ולפי דעתי יצא סבבה
[quote=עולה אושאוט;1329983]אייל תתעלם מהם למה הם בכלל יורדים עליך?[/quote]
כי הם חושבים שאני נו"ד ושאין סיכוי שמ"ת שלי ייפתח,אם רק יראו את המ"ת שאני עובד עליו כשהוא יהיה גמור,אוהו...
אז אם אתה חושב שזה מעולה שלך את זה לאיבזי!
מה עם העונה החדשה של אווטאר? אפשר לעשות מ"ת על הטורניר הזה איך שלא קוראים לו...
לפי דעתי יצא אחלה מ״ת ואני אמרתי שאני בקרוב אשים תמונות! כדאי לי ללכת לאביזי? מקסימום אחרי כמה זמן אני אחזור משודרג :)
ארטיסט נינג'ה,אני עושה כזה. רוצה לראות אותו כשהוא לא גמור?(והטורניר הזה הוא חלק מהמ"ת כשיתחיל המשחק)
[QUOTE=Tobi...;1329963]אז הוא לא יותר מדי טוב.תשמע ממישהו שמבין.[/QUOTE]
מי זה המישהו המבין הזה?
[quote=עולה אושאוט;1329987]לפי דעתי יצא אחלה מ״ת ואני אמרתי שאני בקרוב אשים תמונות! כדאי לי ללכת לאביזי? מקסימום אחרי כמה זמן אני אחזור משודרג :)[/quote]
אז תשלח אתה לא תפסיד מזה
[QUOTE=Amitlv;1329992]אז תשלח אתה לא תפסיד מזה[/QUOTE]
בינתיים לא אני עכשיו משדרג עם עזרה של שארפידו.