-
[quote]לפתע אתם רואים מולכם את הקבוצה היריבה. היא קרובה באותה מידה למטרה כמוכם. הדרך היחידה היא לזמן אותה לקרב. המפסיד יתנהג בכבוד לאחר ההפסד, ולא ימשיך במשימה. האם יש נציגים?[/quote]
״כן קדימה בואו נילחם! ״ אגיד להם בהתרגשות ואשאל את חברי הקבוצה אם הם נענים לאתגר ואז אגיד להם ״ אני אלך על פוקימון אש ואתם תחפשו מישהו עם פוקימון עשב ״
-
[QUOTE=omer2012;1345503]״כן קדימה בואו נילחם! ״ אגיד להם בהתרגשות ואשאל את חברי הקבוצה אם הם נענים לאתגר ואז אגיד להם ״ אני אלך על פוקימון אש ואתם תחפשו מישהו עם פוקימון עשב ״[/QUOTE]
[QUOTE=מייקל100;1345481]אני אומר לחבריי שאנחנו צריכים לאתגר את הקבוצה השנייה לקרב ואחכה לתשובתם בתקווה להסכמה.[/QUOTE]
[U][COLOR="Purple"]מייקל ודניאל:[/COLOR][/U]
מכיוון שאתם הראשונים שהסכמתם לקרב, אתם הזוג הראשון. אני מזכיר - למשתמשים אחרים אסור להתערב בקרב עד סופו.
[COLOR="purple"]התחילו בקרב.[/COLOR]
-
[quote]מייקל ודניאל:
מכיוון שאתם הראשונים שהסכמתם לקרב, אתם הזוג הראשון. אני מזכיר - למשתמשים אחרים אסור להתערב בקרב סופו.
התחילו בקרב.[/quote]
"צא צרמנדר" אומר לצרמנדר ואז אומר "נכון יש להם יתרון סוגי אבל ההגנה הרגילה שלהם חלשה זאת אומרת שאם פוגעים בהם עם הגוף זה מזיק להם הרבה אז צא בצווחה חזקה ואז שריטה ותיזהר שהוא לא יפגע בך עם מתקפת מים."
-
[QUOTE=Chity;1345577][U][COLOR="Purple"]מייקל ודניאל:[/COLOR][/U]
מכיוון שאתם הראשונים שהסכמתם לקרב, אתם הזוג הראשון. אני מזכיר - למשתמשים אחרים אסור להתערב בקרב סופו.
[COLOR="purple"]התחילו בקרב.[/COLOR][/QUOTE]
״אושאוט! אני בוחר בך! ״ אגיד ואוציא את אושאוט מהפקודור ואז אגיד ״ אושאוט תשתמש באקדח מים על הפוקימון של האיש הזה! ״
-
[QUOTE=מייקל100;1345585]"צא צרמנדר" אומר לצרמנדר ואז אומר "נכון יש להם יתרון סוגי אבל ההגנה הרגילה שלהם חלשה זאת אומרת שאם פוגעים בהם עם הגוף זה מזיק להם הרבה אז צא בצווחה חזקה ואז שריטה ותיזהר שהוא לא יפגע בך עם מתקפת מים."[/QUOTE]
[QUOTE=omer2012;1345586]״אושאוט! אני בוחר בך! ״ אגיד ואוציא את אושאוט מהפקודור ואז אגיד ״ אושאוט תשתמש באקדח מים על הפוקימון של האיש הזה! ״[/QUOTE]
[U][COLOR="Purple"]מייקל ודניאל:[/COLOR][/U]
צרמנדר תוקף ראשון בצווחה. הקול הנורא יוצא מפיו של צרמנדר, ומחליש את ההגנה של אושאוט. אחר - כך הוא רץ אליו עם שריטה, אבל אושאוט הודף אותו באקדח מים, שלמזלו של צרמנדר המתקפה פוגעת בו רק חלקית. צרמנדר נראה מותש, אבל גם נראה שהוא עדיין יכול להילחם, ובכוח.
-
[QUOTE=Chity;1345590][U][COLOR="Purple"]מייקל ודניאל:[/COLOR][/U]
צרמנדר תוקף ראשון בצווחה. הקול הנורא יוצא מפיו של צרמנדר, ומחליש את ההגנה של אושאוט. אחר - כך הוא רץ אליו עם שריטה, אבל אושאוט הודף אותו באקדח מים, שלמזלו של צרמנדר המתקפה פוגעת בו רק חלקית. צרמנדר נראה מותש, אבל גם נראה שהוא עדיין יכול להילחם, ובכוח.[/QUOTE]
״אושאוט תקפוץ גבוה ואז תרד לצ׳ארמנדר ותנעץ בו את צדף התער בכל הכוח! ״ אגיד לאושאוט בתקווה שהוא יפגע קשות בצ׳ארמנדר.
-
[quote]מייקל ודניאל:
צרמנדר תוקף ראשון בצווחה. הקול הנורא יוצא מפיו של צרמנדר, ומחליש את ההגנה של אושאוט. אחר - כך הוא רץ אליו עם שריטה, אבל אושאוט הודף אותו באקדח מים, שלמזלו של צרמנדר המתקפה פוגעת בו רק חלקית. צרמנדר נראה מותש, אבל גם נראה שהוא עדיין יכול להילחם, ובכוח. [/quote]
[quote]״אושאוט תקפוץ גבוה ואז תרד לצ׳ארמנדר ותנעץ בו את צדף התער בכל הכוח! ״ אגיד לאושאוט בתקווה שהוא יפגע קשות בצ׳ארמנדר. [/quote]
אני אעודד את צרמנדר ואומר לו "יפה מאוד על ההתקפה ושיתחמק במהירות והצדף תער ואז ישתמש בשריטה ואז באגרוף אש בשיא הכוח ואז צרחה חזקה כדי שיהיה קל לנצח את אושווט."
-
[QUOTE=Chity;1345428][U][B][COLOR="Blue"][SIZE="3"]הקבוצה הכחולה:[/SIZE][/COLOR][/B][/U]
אתם רצים אחרי האיש, ומנסים לפגוע בו, אך ללא תועלת. האיש מזנק מאחד הגשרים, ונוחת ליד המכון. לפתע רץ לשם עוד איש, שקופץ גם הוא מגשר ונוחת לידו. שניהם רצים אל תוך המכון, והדלת האוטומטית נסגרת אחריהים. לפתע מגיעים לשם...
[COLOR="Red"][SIZE="3"][U][B]הקבוצה האדומה:[/B][/U][/SIZE][/COLOR]
אתם רצים אחרי האיש, ומנסים לפגוע בו, אך ללא תועלת. כל המתקפות שלכם מחמיצות. הוא פתאום מוביל אותכם לגשר גבוה, וקופץ ממנו אל הסולם שמתחתיו.
אתם יורדים במהירות בסולם, אבל כנראה שהמשקל של כולכם מעמיס יותר מדי על הסולם והוא נופל. האיש נוחת על רגליו מהר, ורץ לעבר איש אחר אם מסיכה על הפנים, ושניהם אל תוך בניין גדול שנראה כמו מכון, והדלת האוטומטית נסגרת אחריהים. אתם עוצרים בייאוש, ולפתע את רואים את...
[U][B][SIZE="4"][COLOR=purple]לקבוצה הכחולה והאדומה:[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
לפתע אתם רואים מולכם את הקבוצה היריבה. היא קרובה באותה מידה למטרה כמוכם. הדרך היחידה היא לזמן אותה לקרב. המפסיד יתנהג בכבוד לאחר ההפסד, ולא ימשיך במשימה. האם יש נציגים?
------------------------------------------------------------------
מכיוון שזה קרב הקבוצות הראשון שלכם, אני מזכיר את החוקים:[/QUOTE]
"קרב, על המשימה הראשונה, אני מקווה שילך לי" אני אומר לעצמי. "אבל לעזאזל מייקל עם נלחם עם פוקימון אש נגד פוקימון מים, אני מקווה שיהיה טוב" אני מוסיף לעצמי
"טוב הגיע הזמן להילחם, צא טוטודייל!, אז קדימה, מי יהיה מולי?" אני אומר בביטחון לקבוצה השנייה
-
[QUOTE=Chity;1345428][U][B][COLOR="Blue"][SIZE="3"]הקבוצה הכחולה:[/SIZE][/COLOR][/B][/U]
אתם רצים אחרי האיש, ומנסים לפגוע בו, אך ללא תועלת. האיש מזנק מאחד הגשרים, ונוחת ליד המכון. לפתע רץ לשם עוד איש, שקופץ גם הוא מגשר ונוחת לידו. שניהם רצים אל תוך המכון, והדלת האוטומטית נסגרת אחריהים. לפתע מגיעים לשם...
[COLOR="Red"][SIZE="3"][U][B]הקבוצה האדומה:[/B][/U][/SIZE][/COLOR]
אתם רצים אחרי האיש, ומנסים לפגוע בו, אך ללא תועלת. כל המתקפות שלכם מחמיצות. הוא פתאום מוביל אותכם לגשר גבוה, וקופץ ממנו אל הסולם שמתחתיו.
אתם יורדים במהירות בסולם, אבל כנראה שהמשקל של כולכם מעמיס יותר מדי על הסולם והוא נופל. האיש נוחת על רגליו מהר, ורץ לעבר איש אחר אם מסיכה על הפנים, ושניהם אל תוך בניין גדול שנראה כמו מכון, והדלת האוטומטית נסגרת אחריהים. אתם עוצרים בייאוש, ולפתע את רואים את...
[U][B][SIZE="4"][COLOR=purple]לקבוצה הכחולה והאדומה:[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
לפתע אתם רואים מולכם את הקבוצה היריבה. היא קרובה באותה מידה למטרה כמוכם. הדרך היחידה היא לזמן אותה לקרב. המפסיד יתנהג בכבוד לאחר ההפסד, ולא ימשיך במשימה. האם יש נציגים?
------------------------------------------------------------------
מכיוון שזה קרב הקבוצות הראשון שלכם, אני מזכיר את החוקים:[/QUOTE]
"צא טפיג" אומר ואזרוק את הפוכדור של טפיג "אז מי רוצה להילחם?" אשאל את חברי הקבוצה האדומה ואחייך חייוך בטוח. 'אני מקווה שטפיג יסתדר אחרי הקרב עם מילטנק' אחשוב לעצמי
-
[QUOTE]
פורסם במקור על ידי [B]Chity[/B] [URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1345428#post1345428"][IMG]http://www.myforum.co.il/images/styles/bluepallite/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I][U][B][COLOR=blue][SIZE=3]הקבוצה הכחולה:[/SIZE][/COLOR][/B][/U]
[COLOR=red][SIZE=3][U][B]הקבוצה האדומה:[/B][/U][/SIZE][/COLOR]
[U][B][SIZE=4][COLOR=purple]לקבוצה הכחולה והאדומה:[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[/QUOTE][/I]
"קדימה! בוא נקרע אותם טורצ'יק!" אני אומר לטורצ'יק ובביטחון פונה אל השניים שנותרו מהקבוצה הכחולה:"נו! למי יש מספיק אומץ כדי להילחם איתי?"
-
[QUOTE=omer2012;1345592]״אושאוט תקפוץ גבוה ואז תרד לצ׳ארמנדר ותנעץ בו את צדף התער בכל הכוח! ״ אגיד לאושאוט בתקווה שהוא יפגע קשות בצ׳ארמנדר.[/QUOTE]
[QUOTE=מייקל100;1345619]אני אעודד את צרמנדר ואומר לו "יפה מאוד על ההתקפה ושיתחמק במהירות והצדף תער ואז ישתמש בשריטה ואז באגרוף אש בשיא הכוח ואז צרחה חזקה כדי שיהיה קל לנצח את אושווט."[/QUOTE]
[CENTER][B][COLOR="Purple"][U][SIZE="4"]מיייקל ודניאל:[/SIZE][/U][/COLOR][/B][/CENTER]
אושאוט קופץ גבוה, ויורד במהירות אל צרמנדר. צרמנדר רואה שהוא לא מסוגל להתחמק, והוא קופץ חזרה בשריטה.
המתקפות מתנגשות, ונראה כאילו צדף התער של אושאוט גובר. שניהם נוחתים, אבל נראה כאילו צרמנדר פגוע.
צרמנדר תוקף מהר באגרוף אש, שפוגע בהצלחה באושאוט, אך מכיוון שזה לא משפיע עליו הוא סופג רק חצי מעוצמת האגרוף.
צרמנדר תוקף שוב, הפעם בצווחה חזקה, אבל אושאוט לומד מהפעם הקודמת וומתחמק בזריזות.
[QUOTE=dvirbs;1345622]"קרב, על המשימה הראשונה, אני מקווה שילך לי" אני אומר לעצמי. "אבל לעזאזל מייקל עם נלחם עם פוקימון אש נגד פוקימון מים, אני מקווה שיהיה טוב" אני מוסיף לעצמי
"טוב הגיע הזמן להילחם, צא טוטודייל!, אז קדימה, מי יהיה מולי?" אני אומר בביטחון לקבוצה השנייה[/QUOTE]
[QUOTE=r03e;1345625]"צא טפיג" אומר ואזרוק את הפוכדור של טפיג "אז מי רוצה להילחם?" אשאל את חברי הקבוצה האדומה ואחייך חייוך בטוח. 'אני מקווה שטפיג יסתדר אחרי הקרב עם מילטנק' אחשוב לעצמי[/QUOTE]
[CENTER][COLOR="Purple"][U][SIZE="4"][B]אנדרו וג'ון:[/B][/SIZE][/U][/COLOR][/CENTER]
מכיוון שאתם השניים שהסכמתם לקרב, אתם הזוג השני. אני מזכיר - למשתמשים אחרים אסור להתערב בקרב עד סופו.
[COLOR="Purple"][B]התחילו בקרב.[/B][/COLOR]
-
מיייקל ודניאל:
[quote]אושאוט קופץ גבוה, ויורד במהירות אל צרמנדר. צרמנדר רואה שהוא לא מסוגל להתחמק, והוא קופץ חזרה בשריטה.
המתקפות מתנגשות, ונראה כאילו צדף התער של אושאוט גובר. שניהם נוחתים, אבל נראה כאילו צרמנדר פגוע.
צרמנדר תוקף מהר באגרוף אש, שפוגע בהצלחה באושאוט, אך מכיוון שזה לא משפיע עליו הוא סופג רק חצי מעוצמת האגרוף.
צרמנדר תוקף שוב, הפעם בצווחה חזקה, אבל אושאוט לומד מהפעם הקודמת וומתחמק בזריזות.
[/quote]
אני אעודד את צרמנדר "קדימה צ'רמנדר אתה יכול להתגבר עליו תשתמש בשריטה ואז שוב במלוא העוצמה הוא כבר חלש מהמתקפות הקודמות. אתה יכול לעשות את זה אתה ממש חזק קדימה תעשה עכשיו צווחה חזקה ממש."
-
[QUOTE=Chity;1345788][CENTER][B][COLOR="Purple"][U][SIZE="4"]מיייקל ודניאל:[/SIZE][/U][/COLOR][/B][/CENTER]
אושאוט קופץ גבוה, ויורד במהירות אל צרמנדר. צרמנדר רואה שהוא לא מסוגל להתחמק, והוא קופץ חזרה בשריטה.
צרמנדר תוקף שוב, הפעם בצווחה חזקה, אבל אושאוט לומד מהפעם הקודמת וומתחמק בזריזות.[/B][/COLOR][/QUOTE]
" אושאוט תשתמש בשוט זנב כדי להחליש את ההגנה של צ'ארמנדר ואז תשתמש באקדח מים בכל הכוח! " אגיד לאושאוט ואז אחשוב ' אין לו סיכוי מול אושאוט שלי! '
-
[QUOTE=Chity;1345788][CENTER][B][COLOR="Purple"][U][SIZE="4"][CENTER][COLOR="Purple"][U][SIZE="4"][B]אנדרו וג'ון:[/B][/SIZE][/U][/COLOR][/CENTER]
מכיוון שאתם השניים שהסכמתם לקרב, אתם הזוג השני. אני מזכיר - למשתמשים אחרים אסור להתערב בקרב עד סופו.
[COLOR="Purple"][B]התחילו בקרב.[/B][/COLOR][/QUOTE]
"טפיג תעשה את הכי טוב שאתה יכול" אומר לטפיג ואוסיף "עכשיו, תשתמש בשוט זנב ואז בגחלת. תתחמק ממה שאתה יכול"
-
[QUOTE=Chity;1345788][CENTER][B][COLOR="Purple"][U][SIZE="4"]מיייקל ודניאל:[/SIZE][/U][/COLOR][/B][/CENTER]
[CENTER][COLOR="Purple"][U][SIZE="4"][B]אנדרו וג'ון:[/B][/SIZE][/U][/COLOR][/CENTER]
[COLOR="Purple"][B]התחילו בקרב.[/B][/COLOR][/QUOTE]
'טפיג, פוקימון אש, אני יודע שטוטודייל הוא סוג שחזק עליו אבל אסור לי לזלזל' אני חושב לעצמי.
"טוטודייל, תתחמק ואז תשתמש בזעם!" אני צועק לעברו