[quote=מלך השטיחים;1351747]אולי הדבר היחיד שאני מוצא לא מושך בו זה האף הפחוס שלו O:[/quote]
אבל הוא כזה חתיך, כמעט כמוני :love:
למה אתה מחפש פגמים?
Printable View
[quote=מלך השטיחים;1351747]אולי הדבר היחיד שאני מוצא לא מושך בו זה האף הפחוס שלו O:[/quote]
אבל הוא כזה חתיך, כמעט כמוני :love:
למה אתה מחפש פגמים?
וואו, יש לי 199 חברים בפורום.
עוד אחד למאתיים! xD
[QUOTE=Monkey D Luffy;1351753]אבל הוא כזה חתיך, כמעט כמוני :love:
למה אתה מחפש פגמים?[/QUOTE]
כי משעמם לו?
spider pig!spider pig!
does whatever spider pig does!
can he swing of a web?
no he can't!he's a pig!
look out!here comes spider pig!
[QUOTE=Monkey D Luffy;1351753]אבל הוא כזה חתיך, כמעט כמוך :love:
למה אתה מחפש פגמים?[/QUOTE]
זה פשוט כל כך בולט במרכז הפרצוף שלו חחח
גם איך שאודה צייר את זה במנגה עם הלבן שמקיף את האיזור ה"נגוע" P:
אלון זה בגלל שמחקתי את כל החברים P=
[quote=Salamander;1351751]טעות הקלדה,אפשר לחשוב שלך זה אף פעם זה לא קורה[/quote]
האמת שבכותרת זה אף פעם לא קרה לי
אבל למה אתם שמים כל פעם מאותם מקומות? ולמה אתם לא מסווגים אנימה/מנגה/מצוייר?
טוב אין לי כוח לפתוח את המחשב. אני באייפון. ני לא אדבר איתכם היום כי אני על הכבישים כל היום ורקבלילה במלון. אני אדבר אתכם בהקדם, וותיקוסים ומעטה.
[quote=Rias Gremory;1351732]המשחק שלי משלב מלא אנימות ביניהן דיג'ימון, יוגי, מגרש השדים הכחול, נארוטו, פוקימון, וואן פיס, בליץ' מחברת המות, לא זוכר אם יש עוד.
עכשיו שמתי לב, לא נורא אני לא רוצה שיגעו לי בכותרת האישית, אלה אם כן יוסיפו את המילה " לשעבר ".
אני אוהב את באג הזה[/quote]
קוד גיאס פלוקס.
מה זאת אומרת סיווג?ואף פעם לא הייתה דמות מרוקמן או D-cyber
אוף. עמית לא שם עליי. אני אהיה בדד.
״ בדד אלך...״
[QUOTE=Monkey D Luffy;1351760]אלון זה בגלל שמחקתי את כל החברים P=
האמת שבכותרת זה אף פעם לא קרה לי
אבל למה אתם שמים כל פעם מאותם מקומות? ולמה אתם לא מסווגים אנימה/מנגה/מצוייר?[/QUOTE]
למה מחקת?
תערוך את התגובה אצלי במשחק הפוכדור זה היצור שרוצה להרוג אותך/ לפגוע בך. אין לך עוד פוכדור.
[QUOTE]קוד גיאס פלוקס.[/QUOTE]
לא שלבתי קוד גיאס במשחק.
אבל כל פעם בן טן או ואנגארד -.-
ובטח הדמות הבאה שתכנס תהיה מריבורן/נארוטו/וואן פיס/בליכס
אלה אנימות ש-90% מהפורום רואה,אם אני אשים דמות מאנג'ל ביטס שאני בטוח שרק אני ראיתי בפורום יהרגו אותה תוך שנייה
[quote=Rias Gremory;1351768]למה מחקת?
תערוך את התגובה אצלי במשחק הפוכדור זה היצור שרוצה להרוג אותך/ לפגוע בך. אין לך עוד פוכדור.
לא שלבתי קוד גיאס במשחק.[/quote]
וזה הגיוני כי אף אחד לא רואה את זה (וחבל!).
בכל מקרה משמעות המילה "פלוקס" היא "בבקשה", אז לא טענתי שיש לך שם קוד גיאס, אלא הצעתי לך לעשות את זה. למרות ששוב, זה לא רעיון טוב כי אף אחד בפורום לא רואה את זה.
דאמיט יש דרך לעשות שלא ישלחו אליך הצעות חברות?
[quote=Rias Gremory;1351768]למה מחקת?
לא שלבתי קוד גיאס במשחק.[/quote]
הרסת לי את הפואנטה, חשבתי שהוא סתם תקף אותי ולא ראיתי אותו קודם בגלל האור הלבן..
[QUOTE=Salamander;1351771]אלה אנימות ש-90% מהפורום רואה,אם אני אשים דמות מאנג'ל ביטס שאני בטוח שרק אני ראיתי בפורום יהרגו אותה תוך שנייה[/QUOTE]
אני מתבייש להגיד שראיתי את זה גם O: