-
[QUOTE=omer2012;1356766]
[QUOTE=Roronoa zoro;1356720][QUOTE=omer2012;1356668]
[QUOTE=Roronoa zoro;1355251]
אתה בודק את הפוקימון בפוקדע ומגלה שזה מורקרו, פוקימון עורב הלילה. אתה אומר לצ׳ארמנדר להשתמש בנהמה ומורקרו נרתע. אחר כך צ׳ארמנדר משתמש בגחלת ומורקרו נפגע אבל עדיין יכול להלחם. אחר כך מורקרו עושה רוח עם הכנפיים שלו ומהרוח יוצאים גם גבישי קרח שפוגעים בצ׳ארמנדר קשות. שני הפוקימונים מותשים מהקרב . מה תעשה?[/
"צ'ארמנדר, רק עוד קצת" אעודד את צ'ארמנדר "תשתמש שוב בגחלת ותגמור את זה בשריטה" אוסיף
-
[QUOTE=omer2012;1356668]אתה בודק את הפוקימון בפוקדע ומגלה שזה פנפור, פוקימון קוף המים. אתה זורק על הפוקימון פוקדור אבל אחרי 2 נדנודים פנפור יצא וברח משם. מה תעשה?
[QUOTE=ttrrtte;1354449][QUOTE=ttrrtte;1354409][QUOTE=ttrrtte;1354133]
נהמה גורמת לפוקימון להירתע
את בודקת את הפוקימון בפוקדע ואת מגלה שזו פוניטה, פוקימון סוס האש. הוא פוקימון מאוד נדיר למציאה ורק מאמנים ברי מזל יכולים למצוא אותו בתחילת המסע. את אומרת לצ׳ארמנדר להשתמש בנהמה על פוניטה ופוניטה נרתע לשניות ספורות. לפני שאת מספיקה להגיד לצ׳ארמנדר את שאר המתקפות פוניטה רץ אל צ׳ארמנדר ותוך כדי כל הגוף של פוניטה עטוף באש. מה תעשי?
''צ'ארמנדר תקפוף לאוויר כמה שניות לפני שהוא יגיע אלייך, שתהיה באוויר תתקוף למטה בגחלת ואז תנחת על הגב שלו! אל תרד ואל תרפה תמשיך לתקוף את הראש שלו בגחלת'' אומר לצ'ארמנדר בהלהבות
'פוינטה...וואוו!' אחשוב לעצמי באושר
-
[QUOTE=omer2012;1356766]
עוד מעט
_______
אתה אומר לסקווירטל להשתמש בנהמה ובלבאזור נרתע, אחר כך סקווירטל רץ לבלבאזור בדחיפה ובלבאזור נפגע קשות, אחר כך בלבאזור מוציא עלים חדים מהגב שלו וסקווירטל מתחמק. מה תעשה?
[/QUOTE]
תגיב כבר :doubt:
----------------------------
"סקווירטל , תשתמש בנהמה ואחרי זה בנהמה פעם נוספת , אחרי זה בדחיפה ואחרי זה תשתמש באקדח מים בכל הכוח ותזכור להתחמק כל הזמן." אומר ואסתכל על הקרב , "אז איך סקווירטל שלי?" אשאל את טופז.
-
[QUOTE=quilavaxd;1356781]לפחות אותו אני אוכל לתפוס?
אתה בודק את הפוקימון ואתה מגלה שזה קרבי, פוקימון עקרב המים. אחר כך אתה מתקרב לקרבי ונותן לו אוכל, קרבי מסתכל עליך והוא לא מבין מה אתה רוצה מהחיים שלו. אחר כך אתה מציע לו להצטרף אליך לצוות ובמקום זה הוא צובט אותך ביד. מה תעשה?
[QUOTE=Roronoa zoro;1357053][QUOTE=omer2012;1356766]
[QUOTE=Roronoa zoro;1356720][QUOTE=omer2012;1356668]
[QUOTE=Roronoa zoro;1355251]
אתה בודק את הפוקימון בפוקדע ומגלה שזה מורקרו, פוקימון עורב הלילה. אתה אומר לצ׳ארמנדר להשתמש בנהמה ומורקרו נרתע. אחר כך צ׳ארמנדר משתמש בגחלת ומורקרו נפגע אבל עדיין יכול להלחם. אחר כך מורקרו עושה רוח עם הכנפיים שלו ומהרוח יוצאים גם גבישי קרח שפוגעים בצ׳ארמנדר קשות. שני הפוקימונים מותשים מהקרב . מה תעשה?[/
"צ'ארמנדר, רק עוד קצת" אעודד את צ'ארמנדר "תשתמש שוב בגחלת ותגמור את זה בשריטה" אוסיף[/QUOTE]
אתה אומר לצ׳ארמנדר להשתמש בגחלת ואז צ׳ארמנדר יורה גחלים לוהטים לעבר מורקרו ומורקרו מתעלף. מה תעשה?
[QUOTE=ttrrtte;1354449][QUOTE=ttrrtte;1354409][QUOTE=ttrrtte;1354133]
נהמה גורמת לפוקימון להירתע
את בודקת את הפוקימון בפוקדע ואת מגלה שזו פוניטה, פוקימון סוס האש. הוא פוקימון מאוד נדיר למציאה ורק מאמנים ברי מזל יכולים למצוא אותו בתחילת המסע. את אומרת לצ׳ארמנדר להשתמש בנהמה על פוניטה ופוניטה נרתע לשניות ספורות. לפני שאת מספיקה להגיד לצ׳ארמנדר את שאר המתקפות פוניטה רץ אל צ׳ארמנדר ותוך כדי כל הגוף של פוניטה עטוף באש. מה תעשי?
''צ'ארמנדר תקפוף לאוויר כמה שניות לפני שהוא יגיע אלייך, שתהיה באוויר תתקוף למטה בגחלת ואז תנחת על הגב שלו! אל תרד ואל תרפה תמשיך לתקוף את הראש שלו בגחלת'' אומר לצ'ארמנדר בהלהבות
'פוינטה...וואוו!' אחשוב לעצמי באושר[/QUOTE]
את אומרת לצ׳ארמנדר לקפוץ גבוה והוא בקושי מצליח להתחמק וממש קצת נפצע מהמתקפה. אז צ׳ארמנדר משתמש בגחלת ופוגע בפוניטה. הוא נוחת על פוניטה ויורה עליה גחלים לוהטים על ראשה. פוניטה מעולפת. מה תעשי?
[QUOTE=matan0066;1357061]תגיב כבר :doubt:
----------------------------
"סקווירטל , תשתמש בנהמה ואחרי זה בנהמה פעם נוספת , אחרי זה בדחיפה ואחרי זה תשתמש באקדח מים בכל הכוח ותזכור להתחמק כל הזמן." אומר ואסתכל על הקרב , "אז איך סקווירטל שלי?" אשאל את טופז.[/QUOTE]
״חרא של דבר ״ הוא עונה לך ואתה כועס עליו. אתה אומר לסקווירטל להשתמש בנהמה פעמיים ובלבאזור נרתע יותר זמן מהרגיל. אחר כך סקווירטל רץ לבלבאזור ודחוף אותו. אז בלבאזור יורה עליו עלים מהגב שלו וסקווירטל מתחמק בזריזות. אחר כך סקווירטל יורה אקדח מים לעבר בלבאזור. בלבאזור נפגע קשות ומתעלף. ״ אוי לא! בחרתי את הפוקימון הלא נכון!״ טופז אומר ורץ למעבדה להחליף פוקימון. מה תעשה?
-
[QUOTE=omer2012;1358810]במשימה הזאת אף אחד לא ייתפוס פוקימון
אתה בודק את הפוקימון ואתה מגלה שזה קרבי, פוקימון עקרב המים. אחר כך אתה מתקרב לקרבי ונותן לו אוכל, קרבי מסתכל עליך והוא לא מבין מה אתה רוצה מהחיים שלו. אחר כך אתה מציע לו להצטרף אליך לצוות ובמקום זה הוא צובט אותך ביד. מה תעשה?
[/QUOTE]
"איי, זה כאב, עוף מפה י'עקרב דפוק" אצעק על קרבי בתיקווה שיסתלק ואני אמשיך בדרכי.
-
[QUOTE=omer2012;1358810]
״חרא של דבר ״ הוא עונה לך ואתה כועס עליו. אתה אומר לסקווירטל להשתמש בנהמה פעמיים ובלבאזור נרתע יותר זמן מהרגיל. אחר כך סקווירטל רץ לבלבאזור ודחוף אותו. אז בלבאזור יורה עליו עלים מהגב שלו וסקווירטל מתחמק בזריזות. אחר כך סקווירטל יורה אקדח מים לעבר בלבאזור. בלבאזור נפגע קשות ומתעלף. ״ אוי לא! בחרתי את הפוקימון הלא נכון!״ טופז אומר ורץ למעבדה להחליף פוקימון. מה תעשה?[/QUOTE]
"כל כבוד סקווירטל , ניצחת פוקימון שחזק ממך בסוגים , טוב אז בוא נתקדם ליער." אומר ואתחיל להתקדם ליער , ואחפש 2 פוקימונים בשביל לעשות קרב כפול .
-
[QUOTE=omer2012;1358810]
אתה אומר לצ׳ארמנדר להשתמש בגחלת ואז צ׳ארמנדר יורה גחלים לוהטים לעבר מורקרו ומורקרו מתעלף. מה תעשה?
[/QUOTE]
"צא פוכדור" אומר בזמן שאזרוק פוכדור ריק ךעבר מורקרו 'אני מקווה לתפוס אותו' אחשוב בראשי
-
[QUOTE][QUOTE=ttrrtte;1354449][QUOTE=ttrrtte;1354409]
את אומרת לצ׳ארמנדר לקפוץ גבוה והוא בקושי מצליח להתחמק וממש קצת נפצע מהמתקפה. אז צ׳ארמנדר משתמש בגחלת ופוגע בפוניטה. הוא נוחת על פוניטה ויורה עליה גחלים לוהטים על ראשה. פוניטה מעולפת. מה תעשי?
[/QUOTE]
''כל הכבוד חמוד!'' אני אומר בעידוד לצ'ארמנדר
אני אקח פוקדור ריק מהתיק שלי ואזרוק על פוינטה בתקווה ללכוד אותו
לאחר מכן עם אצליח אוציא את פוינטה ואציג את עצמי ואת צ'ארמנדר לפניו, לאחר מכן אמשיך בדרכי
עם לא אתפוס הורה לצ'ארמנדר להשתמש בגחלת שוב ואז אזרוק פוקדור עוד פעם
-
[SIZE="6"]אני עוד מעט מעדכן את הפוקימונים[/SIZE]
[QUOTE=quilavaxd;1358816]"איי, זה כאב, עוף מפה י'עקרב דפוק" אצעק על קרבי בתיקווה שיסתלק ואני אמשיך בדרכי.[/QUOTE]
אתה אומר לקרבי ״ עוף מפה י׳עקרב דפוק ״ ואז קרבי נראה כאילו הוא עצבני עליך ואז בורח משם. אתה ממשיך ללכת בדרך שפתאום קופץ עליך אבן עם ידיים ( [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/074.png[/IMG] ) מה תעשה?
[QUOTE=matan0066;1358819]"כל כבוד סקווירטל , ניצחת פוקימון שחזק ממך בסוגים , טוב אז בוא נתקדם ליער." אומר ואתחיל להתקדם ליער , ואחפש 2 פוקימונים בשביל לעשות קרב כפול .[/QUOTE]
אתה מחפש עם סקווירטל 2 פוקימונים כדי לעשות קרב זוגות ואתה מוצא זוג דובונים קטנים שמשחקים ביחד ( [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/216.png[/IMG] [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/216.png[/IMG] ) מה תעשה?
[QUOTE=Roronoa zoro;1359987]"צא פוכדור" אומר בזמן שאזרוק פוכדור ריק ךעבר מורקרו 'אני מקווה לתפוס אותו' אחשוב בראשי[/QUOTE]
אתה זורק פוכדור לעבר מורקרו ואחרי כמה זמן הוא נתפס צ׳ארמנדר שמח מאוד וכך גם אתה, אתה לוקח את הפוכדור. אחר כך אתה ממשיך בדרכך. מה תעשה?
[QUOTE=ttrrtte;1359995][QUOTE][QUOTE=ttrrtte;1354449]
''כל הכבוד חמוד!'' אני אומר בעידוד לצ'ארמנדר
אני אקח פוקדור ריק מהתיק שלי ואזרוק על פוינטה בתקווה ללכוד אותו
לאחר מכן עם אצליח אוציא את פוינטה ואציג את עצמי ואת צ'ארמנדר לפניו, לאחר מכן אמשיך בדרכי
עם לא אתפוס הורה לצ'ארמנדר להשתמש בגחלת שוב ואז אזרוק פוקדור עוד פעם[/QUOTE]
את זורקת את הפוכדור על פוניטה ואחרי 3 נדנודים היא נתפסה. את מציגה את עצמך לפוניטה ופוניטה נראת מרוצה ממך. מה תעשי?
-
[QUOTE=omer2012;1360539][SIZE="6"]
אתה זורק פוכדור לעבר מורקרו ואחרי כמה זמן הוא נתפס צ׳ארמנדר שמח מאוד וכך גם אתה, אתה לוקח את הפוכדור. אחר כך אתה ממשיך בדרכך. מה תעשה?
[/QUOTE]
עכשיו עידיין לילה? או שכבר בוקר
-----------------------------------------------
אם לילה: אתכונן להקים מחנה לשאר הלילה, אקים אוהל ומדורה ואז אלך לישון עד הבוקר, בבוקר אקום ואמשיך בדרך 1 לעיר הבאה
אם בוקר: אמשיך ללכת, תוך כדי פיהוק גדול, בדרך 1 לעיר הבאה כשאני שמח על התפיסה של מורקרו
-
[QUOTE=omer2012;1360539][SIZE="6"]אני עוד מעט מעדכן את הפוקימונים[/SIZE]
אתה אומר לקרבי ״ עוף מפה י׳עקרב דפוק ״ ואז קרבי נראה כאילו הוא עצבני עליך ואז בורח משם. אתה ממשיך ללכת בדרך שפתאום קופץ עליך אבן עם ידיים ( [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/074.png[/IMG] ) מה תעשה?
[/QUOTE]
אני אומר לבאלבזור להישתמש בהצלפת גפן ואז בעלי תער על הפוקימון ואז אבדוק את הפוקימון בפוקדקס ואקווה שבאלבזור יתפתח (לצומת לבך הוא עבר כבר מלא קרבות!!)
-
[QUOTE=ttrrtte;1359995][QUOTE]
את זורקת את הפוכדור על פוניטה ואחרי 3 נדנודים היא נתפסה. את מציגה את עצמך לפוניטה ופוניטה נראת מרוצה ממך. מה תעשי?[/QUOTE]
אני אחזיר את פוינטה לפוקדור שלו ואחזור אל מרכז הפוקימונים לברר מה עם ליליפאף
-
[QUOTE=omer2012;1360539][SIZE="6"]אני עוד מעט מעדכן את הפוקימונים[/SIZE]
אתה מחפש עם סקווירטל 2 פוקימונים כדי לעשות קרב זוגות ואתה מוצא זוג דובונים קטנים שמשחקים ביחד ( [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/216.png[/IMG] [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/216.png[/IMG] ) מה תעשה?
[/QUOTE]
"מטפוד , סקווירטל , צאו." אומר ואוציא אותם מהפוקדורים שלהם , "מטפוד , תחזיק את סקווירטל ותשתמש בהתקשחות על שניכם , סקווירטל , תשתמש בנהמה על שני הפוקימונים האלה ואחרי זה באקדח מים על שניהם." אומר ואבדוק את שני הפוקימונים בפוקדקס
-
מצטער, אני מקפיא את המ״ת לשבוע... בינתיים אין לי כל כך כוח להמשיך... אחרי שבוע אני מבטיח שהמ״ת יחזור לפעולה מלאה.
-