-
[u][b]סופי:
[/b][/u]את מנסה לשסף את רגליה אבל היא קופצת ודורכת לך על הרגליים,החרב נופלת לך מהידיים ואלכס קרייג מסתכל עלייך בחוסר רצון[/QUOTE]
כמה משודרג הרובוט הזה?XD
'רק רגע..זה רובוט למען השם! הוא מתוכנת לחסום את המתקפה שלי או להתחמק אבל עם אתקוף באותו זמן...' אני אקח חרב נוספת ואחליט להילחם בשתי חרבות, אני אשתמש ביד ימין בכדי ''לנסות'' לשסף את רגלו של הרובוט בידיעה כי אתחמק ובו זמנית בחרב השנייה אשתמש בכדי לשסף את ידו האוחזת בחרב בעודו באוויר בתקווה להצליח
-
[quote=Ventriloquist;1404002][U][B]קווין:[/B][/U]
"איזה תמים אתה.." אומר גארי ומוציא משהו שנראה כמו מחשב כף יד, הוא מראה לך סרטון.
"זה סרטון של אקסגראניז'ור וצבאו של 50 חיילים,אלה החזקים, נגד 250 צלפים ו1000 אנשים עם באזוקות ונשקים כבדים."
אתה רואה בסרטון אדם ענק ומפלצתי וצבא כמוהו ללא נשקים, אתה רואה את הצלפים על הביניינים והחיילים האלו פשוט עוקרים את הביניינים ממקומם ומפילים את הביניינים והצלפים בתוכם, הבזוקות וכדורי הצלפים שנורים לעברם לא פוגעים בהם ואם כן הם אפילו לא שורטים, לפי השעה שכתובה בסרטון אתה מבין שלקח לצבא אקסגראניז'ור רק שעה להרוג את כל החיילים של הצבא השני ולצאת בלי שריטה, כל איזור הקרב הרוס.
"זה סרטון שצולם על ידי אחד מאנשיו כדי להדגים את כוחו,תאמין לי אתה לא יודע על מה אתה מדבר כשאתה חושב שטילים וצלפים יעזרו מולם."
[U][B]סופי:[/B][/U]
"אומנויות לחימה ברובים או חרבות,בחירה שלך"
את מגיעה ורוצה להתחיל את הריצה אך להפתעתך את רואה שם מכשולים, בריכה של 1400 מ' מים, בריכה של 1600 מ' בוץ ובריכת כדורים של 1600 מ' של כדורים(כמו בריכות כדורים של ילדים קטנים) סך כל המרחק של הקטעים הקטנים של אדמה רגילה שמחברים בין הבריכות ובין קו הסיום הוא רק 400 מ'.
"קדימה חיילים צאו לדרך!" אומר אלכס קרייג[/quote]
"את זה דווקא הבנתי , מה שאני אומר שצלף מיומן שהצבא השני [B][U]לא רואה אותו ולא יודע שהוא נמצא באיזור[/U][/B] יכול לעשות בלאגנים"
-
[u][b]קווין:
[/b][/u]"אמרתי לך.. גם אם הם לא רואים את הצלפים הם לא יוצרים שום נזק... אקסגראניז'ור חיזק את עצמו כל כך שהוא לא ייפגע גם לא מפגיעה של 100% בראש."
[u][b]סופי:
[/b][/u]מאוד.. שלב 8 מתוך 10 חח
------------------------
להפתעתך הרבה הוא מוציא עוד יד ממתכת בצורת חרב, ואז הוא ממשיך להלחם,
הוא קופץ גבוה מאוד ומתחמק מהניסיון שלך לשסף את רגליו וגם מהניסיון לשסף את ידו המחזיקה בחרב.
הוא כרגע גבוה באוויר ואת מכירה את החוק,מה שעולה למעלה גם יירד למטה.
מה תעשי?
-
[QUOTE=Ventriloquist;1404124][u][b]ג'קסון:
[/b][/u]אתה מנסה להכנס דרך החור ולא מצליח,כנראה שתצטרך לגרום לו להפיל אותך עוד פעם אחת בשביל שהחור ייתרחב עוד קצת.
הוא עומד ומחכה,כועס מאוד
[/QUOTE]
אני אומר לענק שמולי" הי ענקי בוא ותרביץ לי, תהיה ענק טוב ותקשיב לבוס שלך ". אני אקווה שהענק יעשה חור ענק שאוכל להיכנס דרכו אל המחסה שמצאתי ולהתגוננן ממנו.
-
[u][b]סופי:
[/b][/u]מאוד.. שלב 8 מתוך 10 חח
------------------------
להפתעתך הרבה הוא מוציא עוד יד ממתכת בצורת חרב, ואז הוא ממשיך להלחם,
הוא קופץ גבוה מאוד ומתחמק מהניסיון שלך לשסף את רגליו וגם מהניסיון לשסף את ידו המחזיקה בחרב.
הוא כרגע גבוה באוויר ואת מכירה את החוק,מה שעולה למעלה גם יירד למטה.
מה תעשי?[/QUOTE]
זאת הייתה שאלה רטוריתP=
[quote=Ventriloquist;1404547][U][B]קווין:[/B][/U]
"אמרתי לך.. גם אם הם לא רואים את הצלפים הם לא יוצרים שום נזק... אקסגראניז'ור חיזק את עצמו כל כך שהוא לא ייפגע גם לא מפגיעה של 100% בראש."
[/quote]
"לפי מה שאתה אומר אז אין דרך לפגוע בהם וזה קצת לא הגיוני כי לכל דבר יש חולשה" אני אומר בהרמת גבה
-
[u][b]סופי:
[/b][/u]הוא נוחת עם החרבות כלפי מטה ובמזל לא קיבלת אותן בראש, התחמקת אבל אז החרבות ננעצות ברצפת הזירה והוא בועט בך בראש עם רגלי הברזל שלו, לאחר מכן הוא עושה סלטה מסוימת ושוב חוזר למצב קרב ומוציא את החרבות שלו מהרצפה.
[u][b]קווין:
[/b][/u]"תשמע זה טכנולוגיה שעוד לא ראינו בעבר, אבל בטוח יש לה חסרון.. אולי במקדש אספליר שם בקוברה תהיה את התשובה אבל בחיים לא נצליח אפילו להתקרב לשם"
[u][b]ג'קסון:
[/b][/u]הוא בועט בך ונותן לך אגרופים והחור מתרחב ואז אתה נופל כאילו בלעה אותך האדמה.
אתה נופל ישר לתוך חדר סודי של פגישות ההנהגה של הבסיס והם מסתכלים עליך כאילו נפלת מהירח.
"מה אתה עושה פה?!" אחד מהם צועק.
-
[QUOTE=Ventriloquist;1405292][u][b]סופי:
[/b][/u]הוא נוחת עם החרבות כלפי מטה ובמזל לא קיבלת אותן בראש, התחמקת אבל אז החרבות ננעצות ברצפת הזירה והוא בועט בך בראש עם רגלי הברזל שלו, לאחר מכן הוא עושה סלטה מסוימת ושוב חוזר למצב קרב ומוציא את החרבות שלו מהרצפה.
הוא בלתי מנוצח;;;;;;;;;;;;;
[QUOTE=Ventriloquist;1405292][u][b]
[u][b]ג'קסון:
[/b][/u]הוא בועט בך ונותן לך אגרופים והחור מתרחב ואז אתה נופל כאילו בלעה אותך האדמה.
אתה נופל ישר לתוך חדר סודי של פגישות ההנהגה של הבסיס והם מסתכלים עליך כאילו נפלת מהירח.
"מה אתה עושה פה?!" אחד מהם צועק.[/QUOTE]
אני אור אל מי ששצעק אלי" אה זה פשוט, איזה ענק תוקף אותי, רוצה להרוג אותי. שמעו דארסקופ(איך שלא קוראים לרשע הזה). שלח את ענק לתקוף אותי. הוא נמצא פה בבסיס. כדי שנגיד את זה למפקדים, אחרת כולנו נהיה בסכנה חמורה ביותר".
-
[QUOTE=Ventriloquist;1405292][u][b]סופי:
[u][b]קווין:
[/b][/u]"תשמע זה טכנולוגיה שעוד לא ראינו בעבר, אבל בטוח יש לה חסרון.. אולי במקדש אספליר שם בקוברה תהיה את התשובה אבל בחיים לא נצליח אפילו להתקרב לשם"
[u][b]ג'קסון:
"מה אתה עושה פה?!" אחד מהם צועק.[/QUOTE]
״יופי, אספליר נמצא בלב קוברה ואפילו את משמר הגבול שלו אנחנו לא יכולים לעבור...״ אני אומר במרירות