-
[quote=TickTak;1404341]אני כן זוכר אותך אם אני לא טועה עבדנו ביחד גם :)
אני חושב שאני אעשה חידוש למדריך של פנינה ויהלום, התמונות שלו לא עובדו
מה אתם אומרים?
אני חושב שאחזור להשקיע :)
נביא עוד אנשים לקהילה ככה =][/quote]
ובדרך תוכל גם ללכת למדריך שלך של זהב כסף ולב זהב, למצוא את המקום שבו כתבת שמקבלים VS. SEEKER, לתקן את זה לVS. RECORDER, למחוק את כל דברי השבח שכתבת שם, ונפשי תמצא מנוחה אחרי שנתיים בערך...
-
-
אה וטיק טק יש גם בעיה בhg Ss אני חושב שזה לא נמשך אחרי הליגה וזה פשוט חצי משחק.. ועוד בעיה היא שבhg זה שונה מss ושכחת לכתוב את זה בחלק של לוגיה/הואו
^ זה כל כך פשוט לכתוב פשוט בלי שגיאות כתיב.
-
[QUOTE=Ilan;1404380]רגע ביטלו את גינטאמה? אז איך זה עדיין יוצא?[/QUOTE]
למה שיבטלו גינטאמה.
[QUOTE=Ilan;1404425]אני רוצה להתחיל לקרוא 4 מנגות אבל יש מינימום 300 פרקים לכל אחת חח
[url]http://myanimelist.net/mangalist/Ilan[/url][/QUOTE]
אתה מתחיל לקרוא האנטרX האנטר- בהצלחה- המאנגה הכי חופרת שאני מכיר, בהצלחה עם חפירות של היוצר.
דרך אגב היוצר עצלן אז לא יצא כבר חצי שנה פרק חדש.
-
[quote=ジンベエ;1404430]למה שיבטלו גינטאמה.
אתה מתחיל לקרוא האנטרx האנטר- בהצלחה- המאנגה הכי חופרת שאני מכיר, בהצלחה עם חפירות של היוצר.
דרך אגב היוצר עצלן אז לא יצא כבר חצי שנה פרק חדש.[/quote]
זה מנגות שאולי אני חושב לקרוא.. אין לי מושג אני אקרא מקסימום כמה פרקים ואפרוש ריבורן אני בטוח קורא וכך גם סול איטר אני לא בטוח לגבי השלישית פשוט נראית מעניינת יש בה ז'אנרים טובים כמו אקשן וקומדיה ושונאן אז זה נראה סבבה ה Hxh אולי אני לא אקרא..
-
[QUOTE=Ilan;1404432]זה מנגות שאולי אני חושב לקרוא.. אין לי מושג אני אקרא מקסימום כמה פרקים ואפרוש ריבורן אני בטוח קורא וכך גם סול איטר אני לא בטוח לגבי השלישית פשוט נראית מעניינת יש בה ז'אנרים טובים כמו אקשן וקומדיה ושונאן אז זה נראה סבבה ה Hxh אולי אני לא אקרא..[/QUOTE]
ריבורן וסול איטר אחלה מנגות. רק החלה של ריבורן משעמת.
תראה תהאנימה של HXH.אם אין לך כוח למנגה.
-
[QUOTE=Ilan;1404429]אה וטיק טק יש גם בעיה בhg Ss אני חושב שזה לא נמשך אחרי הליגה וזה פשוט חצי משחק.. ועוד בעיה היא שבhg זה שונה מss ושכחת לכתוב את זה בחלק של לוגיה/הואו
^ זה כל כך פשוט לכתוב פשוט בלי שגיאות כתיב.[/QUOTE]
wat?:cry:
-
[QUOTE=Sagi030;1404434]wat?:cry:[/QUOTE]
מה אתה רוצה? אתה אפילו לא יודע עיברית בן כמה אתה?
-
-
[QUOTE=Kirito;1404436]טל את את פשוט רשהה![/QUOTE]
למה אני רשה? 0:
-
[QUOTE=nymph;1404437]למה אני רשה? 0:[/QUOTE]
את רשהה
רי"ש, שי"ן, ה"א, ה"א
רשהה!
אל תחשבי שאני לא קראתי את העמ' הקודם XD
-
-