-
[QUOTE=LordAbizi;1417154]עידו
כן, יש באמת מתקפות שקשה יותר לתאר אותן במונחים סבירים. אבל המתקפות האלו די נפוצות ולכן אני לא יכול להגיד שהן לא באמת קיימות במשחק הזה. אם אני הייתי שחקן במשחק שלי והייתי צריך לתאר נשימת דרקון הייתי אומר משהו בסגנון "תשאף אוויר, וכשאתה נושף אותו, שלב אותו עם כח הדרקון שבך", או כל דבר שמתאר את זה. כי מה לעשות, זה לא באמת מתקפה הגיונית...
[/QUOTE]
בסדר, תודה.
אני ינסה משהו...
וסליחה אם זה נשמע כמו העתקה, כי אני לא מוצא שם דרך אחרת להסביר לדרטיני את זה...
------------------------------
"בסדר דרטיני, עכשיו תצליף עם הזנב שלך בדיוק כמו שעשית קודם, אבל תנסה לשלב את זה עם כןח הדרקון שלך!" אני צועק אליו בתקווה שזה יעבוד.
-
[quote=LordAbizi;1417154]
רועי
אתה נכנס בשערי העיר, והולך לכיכר המרכזית של העיר. בכיכר אתה רואה את הסמלים הבאים:
כישופייה, יציאה מן העיר, אציל מקומי, אזור קרב, נמל (די קטן), שוק (די קטן), פונדקים/משבאות (לצורך העניין אפשר להניח שיש רק אחד), מקום פולחן, ומשמר מקומי.
אתה עוקב אחרי השילוט ומגיע אל הכישופייה, שמוסמנת על ידי סמל הכישוף כרגיל.[/quote]
אדפוק בדלת ואחכה שיענו לי, לאחר שהדלת תיפתח ואכנס לכישופייה אשאל את מי שהכניס אותי איפה אני יכול לקבל מידע על פוקימונים שתפסתי ואלך למקום שיכוון אותי אליו
-
[QUOTE=LordAbizi;1417154]עידו
כן, יש באמת מתקפות שקשה יותר לתאר אותן במונחים סבירים. אבל המתקפות האלו די נפוצות ולכן אני לא יכול להגיד שהן לא באמת קיימות במשחק הזה. אם אני הייתי שחקן במשחק שלי והייתי צריך לתאר נשימת דרקון הייתי אומר משהו בסגנון "תשאף אוויר, וכשאתה נושף אותו, שלב אותו עם כח הדרקון שבך", או כל דבר שמתאר את זה. כי מה לעשות, זה לא באמת מתקפה הגיונית...
יאשה
אתה עוצר ויורד מהדרך מעט ואוכל. לאחר שאתה נח מספיק אתה מרגיש שיש לך כח, אתה קם וממשיך ללכת. כעבור כמה שעות נוספות של הליכה, השמים נהיים כתומים ואתה מעריך שיחשיך בעוד כשעתיים. אתה רואה ממרחק את העיר צ'רלוגם. אתה גם מעריך שהמרחק בינך לעיר אינו גדול, ובשעתיים גם אם לא תמהר אתה תספיק בלי שום בעיה להגיע לעיר. אלו הנתונים, עשה איתם כל העולה על רוחך.
רועי
אתה נכנס בשערי העיר, והולך לכיכר המרכזית של העיר. בכיכר אתה רואה את הסמלים הבאים:
כישופייה, יציאה מן העיר, אציל מקומי, אזור קרב, נמל (די קטן), שוק (די קטן), פונדקים/משבאות (לצורך העניין אפשר להניח שיש רק אחד), מקום פולחן, ומשמר מקומי.
אתה עוקב אחרי השילוט ומגיע אל הכישופייה, שמוסמנת על ידי סמל הכישוף כרגיל.[/QUOTE]
אני מחשב ואז מתחיל לרוץ לצ'רלוגם בתקווה להספיק לשכור מקום שינה. כאשר אגיע אלך לכיכר ואבדור איפה פונדק ואז אלך אליו ואכנס אליו.
-
עידו
זה טבעי שכשאין הרבה אפשרויות דברים יהיו דומים...
וכדי שתוכל לדעת אם משהו עבד או לא, אני צריך לדעת מה אתה בכלל רוצה שיעבוד. אני מניח שאתה מנסה מתקפה כמו Dragon Tail?
--
דרטיני מצליף עם הזנב שלו באדמה שלו, ונראה שהוא מנסה לעשות משהו, אך, לפחות כמו שזה נראה מבחינתך, למכה אין הרבה יותר כח ממה שהיה לה ממקודם.
רועי
מכשף ג'וטרמי פותח לך את הדלת. אתה שואל אותו על זיהוי פוקימונים.
"אני יכול לבצע זאת. השרות עולה מטבע ארד." אומר המכשף.
יאשה
אתה בריצה, שמתמיהה מעט את העוברים והשבים ליד השער, נכנס אל צ'רלוגם, ומגיע אל הכיכר המרכזית של העיר. אתה רואה שם את הסמלים הבאים:
אתה עוקב אחרי איזשהו סמל של פונדק, ושוב, מכיוון שמבחינתי אין הבדל ביניהם, יש רק אחד, ואתה מגיע לפונדק שכזה. אין לי כח לחשוב על שם בשבילו, אז אם ממש בא לך, אתה יכול להמציא לו שם (לא בטוח שהוא יתקבל).
-
[QUOTE=LordAbizi;1417328]עידו
וכדי שתוכל לדעת אם משהו עבד או לא, אני צריך לדעת מה אתה בכלל רוצה שיעבוד. אני מניח שאתה מנסה מתקפה כמו Dragon Tail?
--
דרטיני מצליף עם הזנב שלו באדמה שלו, ונראה שהוא מנסה לעשות משהו, אך, לפחות כמו שזה נראה מבחינתך, למכה אין הרבה יותר כח ממה שהיה לה ממקודם.
[/QUOTE]
כן, משהו כזה.
עדיף משהו אחר?
----------------------------
"קדימה דרטיני, תנסה להתרכז, אני יודע שאתה יכול!" אני צועק אליו בהתלהבות.
-
[QUOTE=LordAbizi;1417328]עידו
--
רועי
יאשה
אתה בריצה, שמתמיהה מעט את העוברים והשבים ליד השער, נכנס אל צ'רלוגם, ומגיע אל הכיכר המרכזית של העיר. אתה רואה שם את הסמלים הבאים:
אתה עוקב אחרי איזשהו סמל של פונדק, ושוב, מכיוון שמבחינתי אין הבדל ביניהם, יש רק אחד, ואתה מגיע לפונדק שכזה. אין לי כח לחשוב על שם בשבילו, אז אם ממש בא לך, אתה יכול להמציא לו שם (לא בטוח שהוא יתקבל).[/QUOTE]
אני נכנס בריצה לתוך המסבאה ששמה הסינדקוויל הבוער והולך להזמין לעצמי מקום
-
[quote=LordAbizi;1417328]רועי
[/quote]
"אין בעיה" אומר ואגיש למכשף מטבע כסף ואחכה לקבלת העודף בנוסף למידע על טדיאורסה
-
עידו
תעשה מה שאתה רוצה. מה שאני כן יכול להגיד לך זה שמכיוון שהפוקימונים שיש לך כעת לא כל כך מנוסים בקרבות וכל זה, יקח להם זמן להתרגל לרעיון הזה של ללמוד מתקפות. לכן בהתחלה אל תצפה שדברים יעבדו. בהמשך מתקפות יילמדו מהר יותר.
--
דרטיני ממשיך להכות באדמה, אך לא נראה שיפור ניכר.
יאשה
השם התקבל.
--
אתה מתפרץ בריצה לתוך הפונדק וגורם לאנשים שיושבים בו להסתכל עליך בתמיהה. אתה ניגש אל הפונדקאי ושואל על חדרים. הוא אומר לך שחדר פשוט ביותר הוא 4 מטבעות ארד ללילה.
רועי
המכשף לוקח את המטבע ומחזיר לך תשע מטבעות ארד. יעודכן מיד. הוא מוביל אותך בכישופייה אל עמדה שיש עליה כל מיני סמלים קסומים שלא אומרים לך שום דבר.
"הוצא את טדיאורסה, והבא אותו אל המעגל הזה." אומר לך המכשף, ומצביע על המעגל המדובר.
-
[QUOTE=LordAbizi;1417595]עידו
תעשה מה שאתה רוצה. מה שאני כן יכול להגיד לך זה שמכיוון שהפוקימונים שיש לך כעת לא כל כך מנוסים בקרבות וכל זה, יקח להם זמן להתרגל לרעיון הזה של ללמוד מתקפות. לכן בהתחלה אל תצפה שדברים יעבדו. בהמשך מתקפות יילמדו מהר יותר.
--
יאשה
השם התקבל.
--
אתה מתפרץ בריצה לתוך הפונדק וגורם לאנשים שיושבים בו להסתכל עליך בתמיהה. אתה ניגש אל הפונדקאי ושואל על חדרים. הוא אומר לך שחדר פשוט ביותר הוא 4 מטבעות ארד ללילה.
רועי
המכשף לוקח את המטבע ומחזיר לך תשע מטבעות ארד. יעודכן מיד. הוא מוביל אותך בכישופייה אל עמדה שיש עליה כל מיני סמלים קסומים שלא אומרים לך שום דבר.
"הוצא את טדיאורסה, והבא אותו אל המעגל הזה." אומר לך המכשף, ומצביע על המעגל המדובר.[/QUOTE]
יש הוא התקבל. אתה תוסיף אותו למידע בעיר?
-----------------------------
אני אשלם לו בינתיים ללילה אחד ואבקש את המפתחות. לאחר מכם אלך לחדר, רוך קצת ואלך לכישופיה לבדוק את הפוקימון החדש שלי.
-
[quote=LordAbizi;1417595]רועי
"הוצא את טדיאורסה, והבא אותו אל המעגל הזה." אומר לך המכשף, ומצביע על המעגל המדובר.[/quote]
"בסדר" אומר ואוציא את טדיאורסה "טדיאורסה תעמוד בבקשה בתוך מעגל" אומר לטדיאורסה ואחכה לראות מה יקרה
-
[QUOTE=LordAbizi;1417595]עידו
--
[/QUOTE]
"בסדר דרטיני, אולי קצת מוקדם מידי בשביל שתתחיל ללמוד מתקפות" אני יגיד לו ויחזיר אותו לפוקרשת
ואמשיך לאכול. כשאני יסיים אני ימשיך בדרכי לעיר.
-
[QUOTE=LordAbizi;1416574]
איתמר
הוא לא צריך להתרפא כי הוא לא פצוע. הוא מותש מהקרב, ומהמאבק עם הקסם, והכוחות שלו יחזרו אליו בזמן שהוא נח.
וכפי שהסברתי לרועי ולעידו - מכיוון שאתה התחלת מהבית שלך, טבעי שיש לך איתך אוכל ושתייה. כשהם ייגמרו, תצטרך לחדש אותם.
--
אתה מוציא את הופיפ, ואומר מה שאתה אומר. נראה שהופיפ מבין ומשלים עם העובדה הזו. אתה מחזיר את שני הפוקימונים וממשיך ללכת לצ'רלוגם. אתה הולך מספר שעות עד שהשמש צוהרת, וזמן מה אחרי זה אתה חש שרגליך כואבות מההליכה הממושכת והלא כל כך שגרתית.[/QUOTE]
אחפש צל מתחת לאחד העצים ואתיישב בו במקרה שיש, אוציא אוכל ומים מהתיק ואעשה הפסקה קצרה. לאחר שארגיש יותר טוב אחזור ללכת,במקרה וזה יקרה שוב אחפש בית בסביבה שאולי יוכלו לעזור לי
-
יאשה
לא, פשוט כשהשחקן הבא יגיע לעיר לפונדק הזה יהיה שם ואני לא אבקש ממנו להמציא שם בעצמו...
--
הפונדקאי אומר לך שאין מפתחות לחדרים, אך אתה יכול להבריח אותו מבפנים. (לצורך המחשה: כמו דלת של שירותים) הפונדקאי מראה לך את החדר. החדר קטן ומכיל מיטה ולא הרבה מעבר לזה. אני לא כל כך מבין מה זה רוך, אבל כשאתה מסיים את זה, אתה הולך לכישופייה. אתה מסתמך על השלטים בעיר ובלי מאמץ ניכר מוצא את עצמך מול הכישופייה עליה יש את סמל הכישוף.
רועי
טדיאורסה ניגש לתוך המעגל. המכשף מתחיל לבצע איזשהו כישוף, ולאחר מכן המבט בעיניו של טדיאורסה מתעמעם, והוא מדבר בקול אנושי לחלוטין:
"טדיאורסה הוא פוקימון הדוב הקטן. טדיאורסה נוטה להספיג את ידיו בדבש כדי שיוכל ללקק אותן אחר כך. בתקופת החורף, כשמזון נהיה נדיר, טדיאורסה אוגר מזון ומחביא אותו בכל מיני מקומות. כמו כן, טדיאורסה יכול להכין דבש באמצעות ערבוב פירות וצוף של בידרילים."
טדיאורסה חודל לדבר, והמבט שלו חוזר לעיניו והוא נראה מעט מובלבל.
"זה כל מה שיש לנו לאמר עליו. האם תרצה עוד משהו מאיתנו?" שואל המכשף.
עידו
אתה מחזיר את דרטיני אוכל עוד קצת וממשיך להתקדם. אתה הולך כמה שעות והשמיים נהיים כתומים ומגיעות שעות אחר הצהריים. אתה מבחין במרחק בעיר ורידיוס אנטום (שעד כה בשלוש גלגולי המשחק הזה אף אחד מעולם לא הגיע אליה... תעודת עניות בשבילי אני מניח). אתה מעריך שיש לך עוד שעתיים של אור, ואתה גם מעריך ששעתיים יהיו די והותר בשביל להגיע בקצב הליכה רגוע לחלוטין לעיר.
איתמר
אתה עוצר למנוחה שבה אתה אוכל ושותה מעט, וכוחותיך שבים אליך בלי בעיה. אתה ממשיך להתקדם, והשמש מתחילה לשקוע מעט, והשמים נהיים כתומים, ומגיעות שעות אחר הצהריים. אתה מבחין ממרחק בעיר צ'רלוגם. אתה מעריך שיש לך עוד שעתיים של אור, וגם אם תלך ברוגע ובאיטיות, שעתיים זה הרבה מעבר למה שדרוש כדי שתגיע עד לעיר, לפי הערכתך.
-
[QUOTE=LordAbizi;1417725]
עידו
אתה מחזיר את דרטיני אוכל עוד קצת וממשיך להתקדם. אתה הולך כמה שעות והשמיים נהיים כתומים ומגיעות שעות אחר הצהריים. אתה מבחין במרחק בעיר ורידיוס אנטום (שעד כה בשלוש גלגולי המשחק הזה אף אחד מעולם לא הגיע אליה... תעודת עניות בשבילי אני מניח). אתה מעריך שיש לך עוד שעתיים של אור, ואתה גם מעריך ששעתיים יהיו די והותר בשביל להגיע בקצב הליכה רגוע לחלוטין לעיר.
[/QUOTE]
אני מגביר את הקצב בהתרגשות ובינתיים מתכנן ללכת ישר לכיכר העיר ומשם להחליט לאן ללכת.
-
[quote=LordAbizi;1417725]
רועי
טדיאורסה ניגש לתוך המעגל. המכשף מתחיל לבצע איזשהו כישוף, ולאחר מכן המבט בעיניו של טדיאורסה מתעמעם, והוא מדבר בקול אנושי לחלוטין:
"טדיאורסה הוא פוקימון הדוב הקטן. טדיאורסה נוטה להספיג את ידיו בדבש כדי שיוכל ללקק אותן אחר כך. בתקופת החורף, כשמזון נהיה נדיר, טדיאורסה אוגר מזון ומחביא אותו בכל מיני מקומות. כמו כן, טדיאורסה יכול להכין דבש באמצעות ערבוב פירות וצוף של בידרילים."
טדיאורסה חודל לדבר, והמבט שלו חוזר לעיניו והוא נראה מעט מובלבל.
"זה כל מה שיש לנו לאמר עליו. האם תרצה עוד משהו מאיתנו?" שואל המכשף.
[/quote]
"כן" אומר "אשמח אם תרפה את טדיאורסה ופוליוואג" אוסיף ואוציא גם את פוליוואג מהפוקרשת "כמה זה יעלה לי?" אשאל