איך התגעגעתי לסמיילי :(
עריכה:אהה לא זה הפוך ):
Printable View
איך התגעגעתי לסמיילי :(
עריכה:אהה לא זה הפוך ):
[QUOTE=Flupy;1428224]רק שתדע אני הצדיק שבחבורה ):[/QUOTE]
אשריך ):
רשמית זה הפסח הכי גרוע שיכול להיות.
[QUOTE=DiviLon~;1428233]רשמית זה הפסח הכי גרוע שיכול להיות.[/QUOTE]
אין לך מושג כמה.
למה, מה קרה?
לא מת על המשפחה
תודה לאל שנה הבאה אני כבר לא כאן
[QUOTE=Saber;1428236]לא מת על המשפחה
תודה לאל שנה הבאה אני כבר לא כאן[/QUOTE]
גם אני ואורי לא מתים עליך ):
שקרן אתה חולה עלי
[QUOTE=Saber;1428238]שקרן אתה חולה עלי[/QUOTE]
ששש ):
הם לא יודעים את זה
עכשיו הם כן
לילה
טוב
הזכרון שלי בנוגע לצוותים אקווה מגמה וגלקטיק עמום מדי ממה שאני צריך שהוא יהיה כדי לשלבם במשחק. אני מניח שאני אהיה חייב לשחק באמרלד ובפלאטינום שוב. אמרלד נמצא אצלי ברשימת ההמתנה במשחקי הgba שיש לי בטלפון, ופלאטינום במילא יש לי על המחשב, אבל זה רק אומר שעד שאני לא אעבור שם את רוב הקטעים שלהם במשחק אני לא כל כך אוכל לכתוב עליהם.
את צוות פלזמה אני בערך זוכר.
די מפתיע שאני לא זוכר כל כך את אקווה ומגמה, אחרי הכל שיחקתי באמרלד רק 200 פעם.
[QUOTE=LordAbizi;1428248]הזכרון שלי בנוגע לצוותים אקווה מגמה וגלקטיק עמום מדי ממה שאני צריך שהוא יהיה כדי לשלבם במשחק. אני מניח שאני אהיה חייב לשחק באמרלד ובפלאטינום שוב. אמרלד נמצא אצלי ברשימת ההמתנה במשחקי הgba שיש לי בטלפון, ופלאטינום במילא יש לי על המחשב, אבל זה רק אומר שעד שאני לא אעבור שם את רוב הקטעים שלהם במשחק אני לא כל כך אוכל לכתוב עליהם.
את צוות פלזמה אני בערך זוכר.
די מפתיע שאני לא זוכר כל כך את אקווה ומגמה, אחרי הכל שיחקתי באמרלד רק 200 פעם.[/QUOTE]
מה יש לזכור באקווה ומגמה?
רצו להעיר את קיוגר וגראודון בשביל להציף/לייבש את העולם
וזהו בערך
לא קונספט כזה מתוחכם.
[quote=Saber;1428254]מה יש לזכור באקווה ומגמה?
רצו להעיר את קיוגר וגראודון בשביל להציף/לייבש את העולם
וזהו בערך
לא קונספט כזה מתוחכם.[/quote]
ההתחלה של העלילה של המשחק שלי היא מה שהיית מוצא בויקיפדיה על הצוותים האלו אם הם היו קיימים באמת. לכן אני קצת יותר רוצה לזכור מה הם בדיוק עשו כדי שאני אוכל לפרט את זה.
[QUOTE=LordAbizi;1428256]ההתחלה של העלילה של המשחק שלי היא מה שהיית מוצא בויקיפדיה על הצוותים האלו אם הם היו קיימים באמת. לכן אני קצת יותר רוצה לזכור מה הם בדיוק עשו כדי שאני אוכל לפרט את זה.[/QUOTE]
לא הייתה מוצא כלום.
אחרי הכל עד שהם לא יצאו לפומבי ושחררו שני פוקימונים ענקיים אף אחד לא באמת הכיר אותם ):