" מורדרד השתמש בריח מתוק בזמן שאתה מפזר את הריח תפזר גם אבקת שינה תנצל את הזמן עד שהיא מעירה אותו בשביל להמשיך לשאוב חיים"
Printable View
" מורדרד השתמש בריח מתוק בזמן שאתה מפזר את הריח תפזר גם אבקת שינה תנצל את הזמן עד שהיא מעירה אותו בשביל להמשיך לשאוב חיים"
[SIZE="1"]אמבר~
את מתחילה לסרוק את העץ בעקבות אחד שונה או מיוחד יותר מכל השאר, שלבסוף את מבחינה באחת יותר קטנה מכולם יושבת על הענץ הנמוך ביותר ומסתכלת למעלה, אבל לא נותנים לה לעלות שאר הבורמים.[/SIZE]
[SIZE="1"]אינג'ל~
"נו חלאס עם ההרדמה הזאת!" צועקת עליך המאמנת וניראה שהיא רוצה לשבור לך על הראש את החליל. אבל באותו רגע אתה מבחין במשהו שגורם לליבך להחסיר פעימה להקה ענקית של סוואלו [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/f/fa/Spr_5b_277.png[/IMG] יורדים מהשמים ומתחילים לנקר את גלום.
"תראה מה עשית! כל הניחוח המתוק הזה משך אותם לפה!" צועקת עליך המאמנת ומגינה על פניה מריפרופי הכנפיים של סוואלו "אני זזה מפה!" מכריזה, מחזירה את מאוויל שלה לפוקדור שלו ובורחת משם בטיל.[/SIZE]
באטרפריי צא! שניכם השתמשו באבקת שינה תנסו להרדים כמה שיותר סוואלויים תשתמש בבלבול על האבקה בשביל לשמור עליה מלעוף מהרוח""
[SIZE="1"]אינג'ל~
ציטוט! >>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה משחרר את באטרפריי ואהוא מתחיל לנפנף בכנפיו, אבל כמו הכנפיים של הלהקה פשוט מחזירה את האבקת שינה עליו והוא נירדם במקום.
בינתיים הלהקה ממשיך לנקר את מורדרד הזועק מכאב.:punch:[/SIZE]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431146][SIZE="1"]אינג'ל~
ציטוט! >>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה משחרר את באטרפריי ואהוא מתחיל לנפנף בכנפיו, אבל כמו הכנפיים של הלהקה פשוט מחזירה את האבקת שינה עליו והוא נירדם במקום.
בינתיים הלהקה ממשיך לנקר את מורדרד הזועק מכאב.:punch:[/SIZE][/QUOTE]
אחזיר את שני הפוקימונים ואברח מהמקום למרכז הפוקימונים הקרוב.
[size="1"]אינג'ל~
אתה מחזיר אותם ועד מהרה, הלהקה מתחילה לרדוף אחריך ומתחילה לנקר את ראשך וגבך. אחרי כמה דקות אתה מבחין במרכז פוקימונים קטן לצד הדרך, ונכנס לתוכו במהירות ומשאיר את הלהקה בחוץ, אבל עדיין שומע את הנהמות והציוצים שלהם.
"מה קרה לך?" שואלת האחות ג'וי בפחד ורצה אליך מחזיקה בגבך "גם אותך הם תקפו?" היא שואלת ומושיבה אותך על כיסא.
אתם מדברים בקצרה והיא לוקחת את הפוקדורים שלך ומרפאת אותם, ומחובשת לך את פצעיך.
"זה יצרוב כמה ימים, אבל אתה בריא" היא אומרת לך בחיוך.[/size]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431144][SIZE="1"]אמבר~
את מתחילה לסרוק את העץ בעקבות אחד שונה או מיוחד יותר מכל השאר, שלבסוף את מבחינה באחת יותר קטנה מכולם יושבת על הענץ הנמוך ביותר ומסתכלת למעלה, אבל לא נותנים לה לעלות שאר הבורמים.[/SIZE]
[/QUOTE]
"מאדקיפ, אנחנו חייבים לעזור לבורמי שכאן למטה," אני אומרת ומצביעה לבורמי נקבה בענף הנמוך. "השתמש באקדח מים על כמה מהבורמים בענף העליון!" אני אומרת, ובינתיים מתחילה לעלות על העץ, ניגשת לענף של בורמי ומחייכת אליה. "בואי אתי," אני אומרת ומושיטה לה את היד. "אני אעלה אותך לענף העליון."
[size="1"]אמבר~
מדקיפ עושה את בקשתך, ומעיף כמה בורמים על האדמה והם נראים עצבניים למדי, אבל הם מקפצים משם לעץ אחר, ועד מהרה חלק נכבד מהבורמים עוברים גם לעץ האחר.
אתה מתחילה לטפס והבורמי בשמחה קופצת על גבך בזמן שאת מגיעה לקצה העץ, היא קופצת על אחד מהענפים ונתלית עליו, נהנית מהשמש הנעימה ועד מהרה נרדמת לה.
מדקיפ מסתכל עלייך בזמן שאת יורדת למטה ונראה שהוא שמח שעזרת לפוקימון במצוקה.[/size]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431148][size="1"]אינג'ל~
אתה מחזיר אותם ועד מהרה, הלהקה מתחילה לרדוף אחריך ומתחילה לנקר את ראשך וגבך. אחרי כמה דקות אתה מבחין במרכז פוקימונים קטן לצד הדרך, ונכנס לתוכו במהירות ומשאיר את הלהקה בחוץ, אבל עדיין שומע את הנהמות והציוצים שלהם.
"מה קרה לך?" שואלת האחות ג'וי בפחד ורצה אליך מחזיקה בגבך "גם אותך הם תקפו?" היא שואלת ומושיבה אותך על כיסא.
אתם מדברים בקצרה והיא לוקחת את הפוקדורים שלך ומרפאת אותם, ומחובשת לך את פצעיך.
"זה יצרוב כמה ימים, אבל אתה בריא" היא אומרת לך בחיוך.[/size][/QUOTE
" אני מבין שזה לא הפעם הראשונה שהם תוקפים, את יודעת איפה הקן שלהם?" אשאל עם חיוך.
[QUOTE=Ritsuka kun;1431152][size="1"]אמבר~
מדקיפ עושה את בקשתך, ומעיף כמה בורמים על האדמה והם נראים עצבניים למדי, אבל הם מקפצים משם לעץ אחר, ועד מהרה חלק נכבד מהבורמים עוברים גם לעץ האחר.
אתה מתחילה לטפס והבורמי בשמחה קופצת על גבך בזמן שאת מגיעה לקצה העץ, היא קופצת על אחד מהענפים ונתלית עליו, נהנית מהשמש הנעימה ועד מהרה נרדמת לה.
מדקיפ מסתכל עלייך בזמן שאת יורדת למטה ונראה שהוא שמח שעזרת לפוקימון במצוקה.[/size][/QUOTE]
אני יורדת מן העץ בזהירות, ומחייכת למדקיפ בחזרה.
"תודה רבה על העזרה," אני מחייכת אליו, ומחזירה אותו לפוכדור.
לאחר מכן אני מחפשת אחר מרכז פוקימונים קרוב, נכנסת ומרפא את מדקיפ ופידג'י.
[size="1"]אינג'ל~
"אין לי מושג," אומרת ביאוש האחות ג'וי "אני מניחה שהוא על אחד מההרים הגבוהים. אבל הדרך היחידה להגיע אליהם היא דרך העיר בלקטורן בצידו השני של המחוז" ממשיכה בעצב. "עד אז, פשוט אני אנסה להרחיק אותם כמיטב יכולתי" היא אומרת בחיוך ומתפנה לעזור למאמנת שהרטטה שלה ניפגע.[/size]
[size="1"]אמבר~
את מחזירה את מדקיפ לפוקדור וממשיכה בדרכך. אחרי רבע שעה את מבחינה במרכז קטן ליד התפצלות של הדרך. את ניכנסת פנימה ושם יושבת אחות ג'וי חייכנית אשר מרפאת לך את הפוקימונים בשמחה.
"עוד משהו?" היא שואלת בחיוך כנה אחרי שהיא מחזירה לך את הפוקדורים.[/size]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431155][size="1"]אינג'ל~
"אין לי מושג," אומרת ביאוש האחות ג'וי "אני מניחה שהוא על אחד מההרים הגבוהים. אבל הדרך היחידה להגיע אליהם היא דרך העיר בלקטורן בצידו השני של המחוז" ממשיכה בעצב. "עד אז, פשוט אני אנסה להרחיק אותם כמיטב יכולתי" היא אומרת בחיוך ומתפנה לעזור למאמנת שהרטטה שלה ניפגע.[/size]
[size="1"]אמבר~
את מחזירה את מדקיפ לפוקדור וממשיכה בדרכך. אחרי רבע שעה את מבחינה במרכז קטן ליד התפצלות של הדרך. את ניכנסת פנימה ושם יושבת אחות ג'וי חייכנית אשר מרפאת לך את הפוקימונים בשמחה.
"עוד משהו?" היא שואלת בחיוך כנה אחרי שהיא מחזירה לך את הפוקדורים.[/size][/QUOTE]
אקח את הפוכדורים של שלושת הפוקימונים, אגש לאחת הפינות השקטות של המרכז, הוציא את שלושת הפוקימונים והערוך הכרות עם השניים החדשים לג'יודוד אקרא בשם אקסקליבר בעוד לבאטרפריי אקרא גווין.
" מוכנים לנקמה?" אשאל עם חיוך.
[size="1"]אינג'ל~
אתה נותן לפוקימונים שלך שמות חדשים, ונראה שהם מרוצים מהשמות ומהנהנים בהסכמה.[/size]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431157][size="1"]אינג'ל~
אתה נותן לפוקימונים שלך שמות חדשים, ונראה שהם מרוצים מהשמות ומהנהנים בהסכמה.[/size][/QUOTE]
אחזיר את שלושת הפוקימונים לפוכדורים שלהם אצא מהמרכז ואחפש שטח פתוח בקרבת מקום. אוציא את ג'יודוד וגלום. אבקש מג'יודוד להשתמש בהחלקת אבנים ומגלום אבקש למלות את ג'יודוד בריח מתוק על מנת למשוך את הסוואלויים. ברגע שאני מבחין בסוואלויים אבקש מגיודוד להתחיל להעסיק אותם. מגלום אבקש להשתמש באבקת שינה בעוד מבאטרפליי אבקש להשתמש בגלום על מנת לשמור על האבקה מהרוח.
[size="1"]אינג'ל~
הפוקימונים שלך עושים כבקשתך, אבל אין שום סימן באופק ללהקה האיומה. אתם ממשיכים לעמוד שם עוד חצי שעה וכל פעם גלום ממיך לפזר ניחנוח מתוק לכל עבר, אבל לא נראה שהם באיזור.[/size]