בל ~
"אני צריך שתייצג אותי הערב, אני נאשם בפריצה למחשבים של חברת ׳טרנספוקמון׳ והם רוצים שאשלם להם חצי מיליון דולר בנוסף לסגירת המעבדה. המשפט הוא הערב.׳
Printable View
בל ~
"אני צריך שתייצג אותי הערב, אני נאשם בפריצה למחשבים של חברת ׳טרנספוקמון׳ והם רוצים שאשלם להם חצי מיליון דולר בנוסף לסגירת המעבדה. המשפט הוא הערב.׳
[QUOTE=The Charmander;1479249]בל ~
"אני צריך שתייצג אותי הערב, אני נאשם בפריצה למחשבים של חברת ׳טרנספוקמון׳ והם רוצים שאשלם להם חצי מיליון דולר בנוסף לסגירת המעבדה. המשפט הוא הערב.׳[/QUOTE]
רציני בלי שום מילה על התגובה שלי
------------------------------------------------
"אני צריך יותר מידע, אליבי, מי הם, כל דבר שיכול לעזור לנו" אגיד לו
[QUOTE=The Charmander;1479116]רובי ~
אתה מסרב להילחם מול פלצלינג והוא מחליט לתקוף אותך בכל זאת הוא מכפיל את עצמו המון פעמים ואז יוצר רוח חזקה שהורסת לך את הג׳ל!
[/QUOTE]
"חוצפן" אומר בכעס ואשחרר את איווי שלי. "קדימה השתמש במתקפת חול ואז דחיפה!" אקרא בקול רם
[QUOTE=The Charmander;1479209]ליט ~
אתה יוצא לעבר המדשאה הקרובה ומחפש פוקימונים פראיים שתוכל לתפוס. ג׳וי החזירה לך את הפוקדור של פוניטה (שאגב יודע דחיפה וגחלת) ואתה מטייל להנאתך עד שמגיח מולך פוקימון. הוא נראה לך כמו כלב כחלכל וכועס. הוא נבח לעברך בקול נחוש "שינקס! שינקס!"
בל ~
פיפחאפ ממהר לנסות ולציית לך, הוא מצליח בדרך לא דרך לירות בועות שחלקן פגעו בצ׳ארמנדר שנפצע קשה. הוא כעס נורא!
"צ׳ארמנדר תשתמש בשריטות!" הוא פקד וצ׳ארמנדר היה בדרכו אליך במתקפה חזיתית!
אביזי ~
תזכיר לי את השם של הדמות שלך ^^
=====
"העסק אומנם ריווחי אבל אני מעדיף שלא להתעסק בו. העסק פועל עד היום, השארתי את העסק לשותף לפשע שלי... אפילו לא דרשתי אץ חלקי הריווחי.[/QUOTE]
אני עוזב אותו וממשיך לחפש.
כינוי: ♣Trunks♣
שם: ג'ריקו "ג'רי" רובי
ספרייט דמות: [IMG][URL="http://upng.co.il"][IMG]http://upng.co.il/uploads/42b72e901ca0666ac0a434d8010f59b5.png[/IMG][/URL][/IMG]
חפצים:5 פוקדורים,פוקדע,אייפון ו1000 ש"ח.
פוקימון התחלתי:
רקע: הייתי עילוי מאז שהייתי קטן. "גאון", "מחונן", רק כמה מהשמות ששמעתי כל חיי, כל פעם שמישהו שמע על ההישגים שלי. אך העולם לא מושלם ולכל דבר יש מחיר. מבחינה אינטלקטואלית הייתי הייתי שנים מעל בני גילי, מבחינה פיזית הייתי כחוש מהם וחיוור מהם, ומבחינה רגשית הייתי ילד קטן שמנסה לדבר עם אנשים 5 שנים מעל גילו. כשדיברתי עם אנשים בגילי הרגשתי מחוץ לחבורה. כולם דיברו על הדברים שעליהם אנשים בגיל הזה אמורים לדבר, אך אני התעניינתי בדברים... מתקדמים יותר. כשדיברתי עם אנשים מעל גילי, הרגשתי כמו ילד קטן שמסתובב עם המבוגרים אך הם לא באמת מתייחסים אליו. הייתי תקוע בלימבו, וכשאתה לא יכול להסתדר עם אנשים אחרים, אתה הולך לחדר שלך ועושה את דבר היחיד שאתה טוב בו. אתה לומד. יכול להיות שרק הצדקתי את הסטראוטיפים של הילד החכם שרק לומד בחדר שלו כל היום, אבל הסטראוטיפ הזה נכון. כל פעם שהייתי עם אנשים לא יכולתי לא להתחכם, ולא להביא פריטי טריוויה מעניינים, אך אלו בחיים לא השיבו תגובה טובה מאחרים. ככה נוצרה לי קונוטציה שלילית עם אנשים אחרים. לאחר הרבה שנים של כל האנשים שאני מכיר מעודדים אותי ללכת למקצוע שלהם, בדרך כלל כדי לעבוד אצלם, בליווי אמירות כמו "אתה כל כך חכם, אתה תוכל להצליח בזה בקלות!", אך לעולם לא התרשמתי מההצעות האלה. החלטתי ללכת למקצוע היחיד שבו לקחת דברים מילולית ולהתחכם יעזור לי. החלטתי להיות עורך דין.
שותף: העיקרון של הדמות שלי הוא לא שהיא שונאת אנשים, אלא שהיא לא מצאה בן-אדם שהיא יכולה להסתדר איתו. אין לי בעיה עם שותף מכל מין, כל עוד הוא יבוא בצורה טבעית ולדמות שלי לא תהיה בעיה להסתדר איתו.
הערות/טענות/מענות/מרשמלו: תגיד אפשר נקסוס 5 (2015) במקום אייפון?
[QUOTE=The Charmander;1479209]
אביזי ~
תזכיר לי את השם של הדמות שלך ^^
=====
"העסק אומנם ריווחי אבל אני מעדיף שלא להתעסק בו. העסק פועל עד היום, השארתי את העסק לשותף לפשע שלי... אפילו לא דרשתי אץ חלקי הריווחי.[/QUOTE]
מליפאן אביזי דוס סנטוס סילבה y גראופרה.
--
"טוב אני בהחלט יכול לחשוב על רעיון. תן לי לעבד את זה קצת..." אני אעצור לחשוב לזמן מה. "מה דעתך על הרעיון הבא: נבוא לפוקגיר, ונאמר להם שלמעשה אם הם לא ייתנו לך תמלוגים על הפוקגיר, אז אנחנו נחשוף את העובדה שהם למעשה מחביאים עסק של ייצור סמונים. העובדה שהמשכת להיות מועסק למרות שכמה שנים לא הגעת, בזמן שבו יצרת את העסק שלך, תהיה חצי אחד מהסיפור. בשביל החצי השני, אתה תצטרך לבקש מהשותף שלך טובה: שיביא לך משלוח אחד של סמונים. אז מה שנעשה איתם זה שנשתול אותם במשאית של פוקגיר, וזה יהיה קלף המיקוח שלנו נגדם. זה קצת יומרני, אבל אני מאמין שזה עלול לעבוד."
[COLOR=#FF8C00]בל ~
"החברה המדוברת אחראית על המכונות שמסייעות למאמנים להחליף פוקימונים בניהם. הם טוענים שפרצתי להם לאתר החברה ושגנבתי מאות שקלים. הבעיה היא שכלל לא עשיתי את זה אבל אני יודע היטב למה הם מתנהגים כך. הם מנסים לסחוט אותי, ה רוצים שאגיע איתם לפשרה לפני המשפט. יש לך רעיון?"[/COLOR]
[COLOR=#006400]רובי ~
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/661.gif[/IMG]
מתקפת החול פגעה בו מיד ארי שפסקה הרוח והוא מאבד ראיה ומתחיל לעוף במעגלים. איווי תוקף בזמן ודוחף אותו ישירות לקרקע. לאחר כמה שניות הוא קורא בזעם ומקורו בוהק, הוא עף ישירות לעבר איווי.[/COLOR]
[COLOR=#0000FF]
ליט ~
אתה מחליט להתעלם ממנו והוא ממשיך לדרכו באף מורם. כאילו אומר שההפסד כולו שלך. אבל לאחר כה שניות כל זה לא שינה כי לפתע עבר באיזור פוקימון נוסף: [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/441.gif[/IMG] צ/אטוט!
[/COLOR]
[COLOR=#EE82EE]ג'רי רשום. איך אפשר שלא?![/COLOR]
[COLOR=#0000FF]אביזי ~
"שמע לי!" זעק כריס וקפץ על רגליו. "זה שאתה חומד לכסף שלי זה עוד קיבלתי, על אף שראיתי את זה ממזמן! אבל אני בחרתי בדרך הישר! הסיבה שאני רוצה את הפקגיר חזרה אלי זה כי הוא מייצג את זכרון בני! אני רוצה אותו ולא מעוניין להשתמש בדברים השייכים לעבר האפל שלי לסייע לי. כי לזה יהיה מחיר כבד! או שאתה מתכון לעזור לי באופן [B]חוקי[/B], או שפשוט תעוף לי מהעניים ותזכור שאתה פוטרת על ידי המעסיק הראשון שלך! שומע אותי?!"[/COLOR]
[QUOTE]"תלמידים יקרים, אתם עומדים בפני תחילת דרכם, המסע לפתיחת הקריירה שלכם להתקבל לפירמה המתאימה לכם. אנא מכם תלמידים שלי, תזכרו מה בית ספרכם הקנה לכם, לעבוד תמיד בתום לב ולבחור בדרך הישר וכפופים לחוק. אנחנו באקדמיה למשפטים מאמינים ביכולת לסייע לבני אדם ולפוקימונים כאחד ואנו בטוחים שיש לכם את היכולת להמשיך את היכולת. במהרה תגלו שהעולם זקוק לכם, לייצוגכם ולתמיכתכם. שמכם ישא כנפיים מעל ג'וטו ואף מעבר!"
מנהל בית הספר המשיך לנאום ולנאום אך לך זה כבר הספיק. בזוית העין אתם מבחינים בפרופ' סמואל אוק ופניו נראו טרודים.[/QUOTE]
אני רק רוצה לציין שהדמות שלי תמיד תציג את עצמו בתור ג'ריקו במצבים רשמיים, אבל מישהו שיותר נינוח כמו אוק יכול לקרוא לו ג'רי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'מעניין מה יש לפרופ' סמואל אוק לדאוג לגביו. הוא בין המדענים הכי מוערכים ביבשת...' אחשוב בניסיון להסיח את דעתי מהנאום המשעמם. אתחיל ללכת לכיוון הפרופסור המוטרד בניסיון לא לעורר תשומת לב בחדר.
[B][COLOR=#EE82EE]ג'רימו ~
בעודך צועד לעברו של הפרופ' אתה מרגיש שאין לך מה להקשיב לשיחה המשעממת הזאת. הפרופ' מחייך לעברך ומחליט לגשת אליך וללחוץ לך יד לשלום.
"אני מכיר אותך ג'רימו. אין צורך להיכרות בנינו, אבל אנחנו עוד ניפגש. ואתה עוד תעזור לי. שיהיה לך יום מדליק!" הוא אומר מסתובב, נעלם.
בנתיים אתה מוזמן לחדר המחשבים, לבחור את הפוקימון הראשון שלך![/COLOR][/B]
[QUOTE=The Charmander;1479455][B][COLOR=#EE82EE]ג'רימו ~
בעודך צועד לעברו של הפרופ' אתה מרגיש שאין לך מה להקשיב לשיחה המשעממת הזאת. הפרופ' מחייך לעברך ומחליט לגשת אליך וללחוץ לך יד לשלום.
"אני מכיר אותך ג'רימו. אין צורך להיכרות בנינו, אבל אנחנו עוד ניפגש. ואתה עוד תעזור לי. שיהיה לך יום מדליק!" הוא אומר מסתובב, נעלם.
בנתיים אתה מוזמן לחדר המחשבים, לבחור את הפוקימון הראשון שלך![/COLOR][/B][/QUOTE]
זה ג'ריקו אבל אני סולח לך:sorry:
~~~~~~~~~~~~~~~~~
'כנראה שמה שלא הטריד את הפרופ' הוא שומר לעצמו' אהרהר בזמן שאלך באיטיות לכיוון חדר המחשבים. 'קצת מחמיא לי שהפרופסור מכיר אותי ומרגיש בנוח פשוט לבוא אליי ולדבר איתי, אני בחיים לא הייתי יכול לעשות את זה'
עוופס
~~~~~~~~~~~
ג'ריקו ~
אתה ניגש לחדר המחשבים בצעד בוטח ומקבל פוקדור מתכתי חלקלק. אתה משליך אותו לאוויר ומתוכו יוצא [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/667.gif[/IMG]ליטלאו ביישן.
[QUOTE=The Charmander;1479465]עוופס
~~~~~~~~~~~
ג'ריקו ~
אתה ניגש לחדר המחשבים בצעד בוטח ומקבל פוקדור מתכתי חלקלק. אתה משליך אותו לאוויר ומתוכו יוצא [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/667.gif[/IMG]ליטלאו ביישן.[/QUOTE]
"היי קטנצ'יק" אנסה להתחבר לפוקימון הביישן. "בוא, ליטלאו, נצא מכאן לעכשיו, ואולי נוכל להכיר אחד את השני יותר טוב" אומר לפוקימון בניסיון להשמע כמה שיותר בגובה העיניים איתו.
ג׳רי ~
ליטלאו מלקק לך את היד בביישנות ומתקרב כשזנבו בין הרליים. רועד כולו.
[b][color=seagreen][b][color=green][b][b][b][color=#2e8b57][b][color=purple][b][/b][/color][/b][/color][/b][/b][/b][/color][/b][/color][/b]boom?
[quote]
[b]כינוי: [/b][i]לא יודע ממילא עוד יומיים טלי מרביצה לי עד שאני מחליף אותו[/i]
[b]שם:[/b] [i]אלון[/i]
[b]גיל: [/b][i]16, נהיה מקוריים.[/i]
[b]מין:[/b] [i]אחר (((((((((לא באמת. אני זכר)))))))))[/i]
[b]ספרייט דמות: [/b][i]אכין בקרוב, משהו קול כזה. אל תדאג.[/i]
[b]חפצים: [/b][i]5 פוקדורים,פוקדע,אייפון ו1000 ש"ח.[/i][b]
פוקימון התחלתי: [/b]
[b]שותף: [/b][i]וואי וואי, תן לי את קורה הייל. בת 18 מרחובות, במקור נולדה בברצלונה אבל בוא נשמיט את זה. אם אפשר, גם את ראיין, בלונדי עם עיניים חומות, יליד גרמניה אבל סה"כ גבר טוב, בן 16-17 אנלא בטוח.[/i]
[b]רקע: [/b][i]אוקיי אוקיי. (בהנחה שהחיים שלי לא אמורים להיות מיוחדים, אהמ לא ענית בחוואטסאפ אהמ)
אז אני אלון. החיים שלי לא באמת כאלה מעניינים. נולדתי למשפחה ממוצעת, אבא שחור, אמא לבנה. אני הבכור, יש לי אחות חורגת שעזבה את הבית לפני שמונה שנים, אף אחד לא יודע למה. אני אישית הערצתי אותה, את המיומנות שלה בפוקימונים, כל הידע שלה לגביהם. אבל כלום, נאדה- היא פשוט עזבה, באה פעם בחודש, פעם בשנה, ועכשיו כבר 8 שנים and still counting, למרות כל ההזמנות שלנו. אני עכשיו שונא אותה. הערצתי אותה פעם, ואז היא פשוט ניתקה את הקשר? וואו, ניתוק קשר כזה מאחות, זה לא משהו שעובר מהר, אבל לי זה עבר. אני מניח שאני פשוט @קול
בחיים לא הייתי מבין גדול בפוקימונים, אבל העמדתי פנים שאני כן ליד חבריי הטובים, דבר העזר לי לרכוש את תשומת ליבם של חבריי, ואת של הבנות, כמובן. בכנות אני לא חושב שמתאים לי לצאת למסע, ועוד עורך דין. פחח... מה אני מבין בכל זה, המקסימום שאני מבין בעורכי דין זה 'דרדוויל' וגם שם זה היה חצי עורך דין-רבע גיבור-רבע נבל. אבל לא נורא, להורים שלי היו ציפיות גבוהות ממני, וגם כל המשפחה גדלו להיות שכאלה.. למה שאעצור את המורשת, הא?
אמנם לקח לי קצת זמן לסיים את בית הספר, וגם אותו לא בדיוק סיימתי, וכמובן כל המורים הפרטיים.. אבל אני מניח שאסתדר. וואי וקורה הזאת, הולך להיות איתה נהדר. אני שמח שהיא הסכימה לצאת איתי למסע. למרות כל החשש, ולמרות שאני חושב שלא מתאים לי? אני עדיין ממש רוצה לצאת, לעזוב קצת את הכל. לא מזמן היה לי ויכוח עם חבר טוב שלי, הוא פשוט ניתק תקשר, משהו הזוי. זה החזיר לי את כל מה שהיה עם אחותי, ובום, אני מרגיש שאני מת. הנתק הזה השפיע עליי כלכך, על הלימודים שלי, על החברים שלי, על הכל, וסה"כ אני שמח שכרגע אני מוכן לצאת למסע, אנשים חדשים, ולהתחיל את החיים מחדש![/i]
[b]הערות/טענות/מענות/מרשמלו: [/b][i]וואי איך באלי גליגאר או פאנפי כפוקימון התחלתי, תביא לייייי. או אולי איזה איפום יהיה מגניב רצח. למרות שתאמת גם איגליבאף יהיה סבבה למרות שהוא תינוקי כזה אבל אני מזה אוהב אותו יאללה תן לי איגליבאף[/i]:peee: [i]אגב, כל מה שכתבתי ברקע.. אמ... לא היה לי מושג מה אני אמור לכתוב, אז נתתי לך את החיים ע"פ אלון ב10 שורות. מגל יכול לעשות approve[/i]
[/quote][b][color=seagreen][b][color=green][b][b][b][color=#2e8b57][b][color=purple][b][/b][/color][/b][/color][/b][/b][/b][/color][/b][/color][/b]
[QUOTE=The Charmander;1479436][COLOR=#FF8C00]בל ~
"החברה המדוברת אחראית על המכונות שמסייעות למאמנים להחליף פוקימונים בניהם. הם טוענים שפרצתי להם לאתר החברה ושגנבתי מאות שקלים. הבעיה היא שכלל לא עשיתי את זה אבל אני יודע היטב למה הם מתנהגים כך. הם מנסים לסחוט אותי, ה רוצים שאגיע איתם לפשרה לפני המשפט. יש לך רעיון?"[/COLOR]
[COLOR=#006400]רובי ~
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/661.gif[/IMG]
מתקפת החול פגעה בו מיד ארי שפסקה הרוח והוא מאבד ראיה ומתחיל לעוף במעגלים. איווי תוקף בזמן ודוחף אותו ישירות לקרקע. לאחר כמה שניות הוא קורא בזעם ומקורו בוהק, הוא עף ישירות לעבר איווי.[/COLOR]
[COLOR=#0000FF]
ליט ~
אתה מחליט להתעלם ממנו והוא ממשיך לדרכו באף מורם. כאילו אומר שההפסד כולו שלך. אבל לאחר כה שניות כל זה לא שינה כי לפתע עבר באיזור פוקימון נוסף: [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/441.gif[/IMG] צ/אטוט!
[/COLOR]
[COLOR=#EE82EE]ג'רי רשום. איך אפשר שלא?![/COLOR]
[COLOR=#0000FF]אביזי ~
"שמע לי!" זעק כריס וקפץ על רגליו. "זה שאתה חומד לכסף שלי זה עוד קיבלתי, על אף שראיתי את זה ממזמן! אבל אני בחרתי בדרך הישר! הסיבה שאני רוצה את הפקגיר חזרה אלי זה כי הוא מייצג את זכרון בני! אני רוצה אותו ולא מעוניין להשתמש בדברים השייכים לעבר האפל שלי לסייע לי. כי לזה יהיה מחיר כבד! או שאתה מתכון לעזור לי באופן [B]חוקי[/B], או שפשוט תעוף לי מהעניים ותזכור שאתה פוטרת על ידי המעסיק הראשון שלך! שומע אותי?!"[/COLOR][/QUOTE]
אני קופץ במקום, רוקד ריקוד מטומטם וצוהל! "זה אחד הפוקימונים האהובים עלי", אני אומר.
אז אני ניגש אליו, מציג את עצמי, ואומר לו שאשמח אם הוא יצטרף לשישייה שלי. אני מחכה לתגובה שלו.