-
[B][U][COLOR="#FF0000"]טדי[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FF0000"]*מקום : בסיס צוות אג'נטרה, אקווקורד, קאלוס
*כסף : 0 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אחרי לא מעט מחשבות עם עצמך, אתה מתקלח ומחליף לפיג'מה, ואז דופק על הדלת של אדם. לאחר מכה רגעים הוא ניגש אל הדלת, עדיין בבגדיו, ושואל :"כן טדי, רצית משהו?" אתה אומר לו שאתה רוצה להראות לו את הפוקימונים שלך אז הוא ואמר "או, אוקיי, סבבה. בוא לסלון אז". אתם הולכים לסלון, וכשאתה והוא מיישבים, אתה מוציא החוצה את קלפה, ברגמייט, סקאטרבאג, ופלטצ'לינג. אתה רואה את עיניו של אדם מתרחבות מהתלהבות, ואותו אומר :"וואו, מי אלו? חוץ מקלפה, אין לי מושג מי הם". אתה מסביר לו את השמות והוא אומר:" ברגמייט? קרח? סקאטרבאג? זחל? פלטצ'לינג? ציפור? הבנתי! איזה פוקימונים אדירים יש לך טדי! טוב אני כבר סחוט מעייפות, אז אני אלך לישון. נתראה מחר?" הוא אומר והולך לחדרו, שוב.
ברגמייט מחייכת אליך
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1480751][B][U][COLOR="#FF0000"]טדי[/COLOR][/U][/B]
אחרי לא מעט מחשבות עם עצמך, אתה מתקלח ומחליף לפיג'מה, ואז דופק על הדלת של אדם. לאחר מכה רגעים הוא ניגש אל הדלת, עדיין בבגדיו, ושואל :"כן טדי, רצית משהו?" אתה אומר לו שאתה רוצה להראות לו את הפוקימונים שלך אז הוא ואמר "או, אוקיי, סבבה. בוא לסלון אז". אתם הולכים לסלון, וכשאתה והוא מיישבים, אתה מוציא החוצה את קלפה, ברגמייט, סקאטרבאג, ופלטצ'לינג. אתה רואה את עיניו של אדם מתרחבות מהתלהבות, ואותו אומר :"וואו, מי אלו? חוץ מקלפה, אין לי מושג מי הם". אתה מסביר לו את השמות והוא אומר:" ברגמייט? קרח? סקאטרבאג? זחל? פלטצ'לינג? ציפור? הבנתי! איזה פוקימונים אדירים יש לך טדי! טוב אני כבר סחוט מעייפות, אז אני אלך לישון. נתראה מחר?" הוא אומר והולך לחדרו, שוב.
ברגמייט מחייכת אליך
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אדם נשמע כמו אחלה גבר. אלטף את הראש של ברגמייט ואומר לה בשקט. "סליחה שלא השתמשתי בך הרבה, מחר אתן לך יותר הזדמנויות. אקום לעבר חדר השינה שלי ואכנס למיטה ואנסה לישון כדי שמחר אוכל להתחיל!
-
נראה שמצב רוחך התעודד מעט לאחר שגילית שאדם לא כזה נורא. אתה מלטף את ברגמייט ואומר לה שמחר תשתמש בה יותר. היא מחייכת, ואז אתה מחזיר את ארבעת פוקימוניך. אתה הולך לישון בציפייה למחר, להתחיל.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתעורר למשמע צפוצוף מעצבן. אתה קם מהמיטה ותר אחר מקור הצפצוף. הוא בוקע מהנרתיק המכני. אתה פותח אותו ומוציא את לוח המשימות ממנו נראה כי בוקע הצפצוף. אתה מחליף לבגדים חדשים, ויוצא לסלון, רואה שם גם את אדם, עם אותם בגדים מאתמול, חוקר גם הוא את הצפצוף. הוא אומר לך:"שנתחיל?" ואתה מהנהן. שניכם פותחים את לוח המשימות שלכם, וקוראים את ההודעה הזהה:
'טדי סמית' ואדם וולש שלום.
ברוכים הבאים לצוות אג'נטרה! מרגע זה והלאה תפעלו כשותפים: תגורו ביחד, תפעלו ביחד ותתקדמו ביחד בדרגות. וכעת למשימתכם הראשונה:
משימה 1: הצילו הקופינג
תקציר: במעבדותינו הראשיות שבראסטבורו אנחנו מנסים ללמד פוקימונים מתקפות חדשות ומנסים חפצים חדשים. קופינג הוא אחד הפוקימונים הכי נוחים לשימוש, כי יש לו שריון קשיח והוא די עמיד לניסויים שונים. אתמול בבוקר אחד הקופינגים, מצויד בחפץ שעושה אותו מהיר פי 5 מהקצב הרגיל שלו, ברח מהמעבדות שלנו צפונה. מודיעין דיווח שלאחרונה נראה נכנס למפלי המטאורים, שמצפון לראסטבורו. משימתכם היא להגיע למפלי המטאורי ולנסות לתפוס את קופינג. שימו לב: הכניסה למפלי המטאורים היא מצפון מכיוון העיירה פלארבור ודרך 114. מקווים שתצליחו במשימתכם'. אדם נראה מוטרד. "טדי, קשה לי להאמין שאנחנו, הטובים, עושים ניסויים בפוקימונים. למרות שזה מפריע לי, אני רק אוכל ואז אני אהיה מוכן לצאת. מה איתך?" הוא שואל, עדיין עם מבט זעוף. נראה שיש לו רגישות מסוימת לפוקימונים
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1480755][B][U][COLOR="#FF0000"]טדי[/COLOR][/U][/B]
נראה שמצב רוחך התעודד מעט לאחר שגילית שאדם לא כזה נורא. אתה מלטף את ברגמייט ואומר לה שמחר תשתמש בה יותר. היא מחייכת, ואז אתה מחזיר את ארבעת פוקימוניך. אתה הולך לישון בציפייה למחר, להתחיל.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתעורר למשמע צפוצוף מעצבן. אתה קם מהמיטה ותר אחר מקור הצפצוף. הוא בוקע מהנרתיק המכני. אתה פותח אותו ומוציא את לוח המשימות ממנו נראה כי בוקע הצפצוף. אתה מחליף לבגדים חדשים, ויוצא לסלון, רואה שם גם את אדם, עם אותם בגדים מאתמול, חוקר גם הוא את הצפצוף. הוא אומר לך:"שנתחיל?" ואתה מהנהן. שניכם פותחים את לוח המשימות שלכם, וקוראים את ההודעה הזהה:
'טדי סמית' ואדם וולש שלום.
ברוכים הבאים לצוות אג'נטרה! מרגע זה והלאה תפעלו כשותפים: תגורו ביחד, תפעלו ביחד ותתקדמו ביחד בדרגות. וכעת למשימתכם הראשונה:
משימה 1: הצילו הקופינג
תקציר: במעבדותינו הראשיות שבראסטבורו אנחנו מנסים ללמד פוקימונים מתקפות חדשות ומנסים חפצים חדשים. קופינג הוא אחד הפוקימונים הכי נוחים לשימוש, כי יש לו שריון קשיח והוא די עמיד לניסויים שונים. אתמול בבוקר אחד הקופינגים, מצויד בחפץ שעושה אותו מהיר פי 5 מהקצב הרגיל שלו, ברח מהמעבדות שלנו צפונה. מודיעין דיווח שלאחרונה נראה נכנס למפלי המטאורים, שמצפון לראסטבורו. משימתכם היא להגיע למפלי המטאורי ולנסות לתפוס את קופינג. שימו לב: הכניסה למפלי המטאורים היא מצפון מכיוון העיירה פלארבור ודרך 114. מקווים שתצליחו במשימתכם'. אדם נראה מוטרד. "טדי, קשה לי להאמין שאנחנו, הטובים, עושים ניסויים בפוקימונים. למרות שזה מפריע לי, אני רק אוכל ואז אני אהיה מוכן לצאת. מה איתך?" הוא שואל, עדיין עם מבט זעוף. נראה שיש לו רגישות מסוימת לפוקימונים
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"שמע אדם, אני בטוח שאם אנחנו נתבקשנו לעזור לו ולתפוס אותו אנחנו עדיין הטובים. אני מציע שנצא מיד! אין זמן לאכול, פשוט תבקש מהפיר סנדוויץ׳ לדרך כשתתפנה ובוא מהר!" אומר לו. "אדם, אני מבטיח לך שאנחנו לא נפגע בו!"
-
אתה מרגיע את תהיותיו של אדם ואומר לו לחטוף סנדוויץ' מהפיר. הוא אומר:" טוב טדי, אתה צודק. תודה שעוררת אותי ככה. אני יביא גם לך אחד אם..." מילותיו נקטעות על ידי קרקורה העז של בטנך. "בדיוק משהו כזה יקרה" הוא אומר וצוחק, מכך שמה שהוא בא להגיד בדיוק קרה. אתם שניכם אוכלים סנדוויצ'ים, ומשתגרים לדרך 114. דרך 114 היא דרל יפהפיה שנעה בין ההרים החצובים של פלארבור למפלי המטאורים. אתם מהלכים לכם בדרך היפהפיה, ולאחר כמה דקות הליכה מגיעים לכניסה ענקית שחצובה באבן בהירה. אדם אומר:" אתה מוכן?". אתה מהנהן ואתם צועדים פנימה. המערה מבפנים מרהיבה: קרקע חצובה צהבהבה ומפלים יפהפיים שוצפים בתוך המערה. את רואה הרבה מאוד פתחי מערות מסביב. אתם שומעים רעש מלפניכם ומתחילים לנוע קדימה. אתם עוברים מגיעים לגשר עץ, שמעברו השני רמה קטנה, ועליה שני אנשים בחליפות חלל עם שיער ירקרק, מנסים ללכוד קופינג שנע במהירות האור. האנשים: [IMG]http://www.serebii.net/pokearth/trainers/dp/73.png[/IMG] [IMG]http://www.serebii.net/pokearth/trainers/dp/73.png[/IMG]. האנשים מסתובבים אליכם ורוטנים. "איך הם הגיעו כל כך מהר? סטאנקי, גלמיאו, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים בואש סגלגל קטן וחתול אפור עם זנב קפיצי: [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/431.png[/IMG] [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/434.png[/IMG]. אדם אומר:" סווינאב, צא! טדי, מהר, תוציא פוקימון!" ומהפוקדור שלו יוצא סווינאב שכבר זכית להכיר. סווינאב נבהל ברגע הראשון, אך מהר נהיה רציני
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1480757][B][U][COLOR="#FF0000"]טדי[/COLOR][/U][/B]
אתה מרגיע את תהיותיו של אדם ואומר לו לחטוף סנדוויץ' מהפיר. הוא אומר:" טוב טדי, אתה צודק. תודה שעוררת אותי ככה. אני יביא גם לך אחד אם..." מילותיו נקטעות על ידי קרקורה העז של בטנך. "בדיוק משהו כזה יקרה" הוא אומר וצוחק, מכך שמה שהוא בא להגיד בדיוק קרה. אתם שניכם אוכלים סנדוויצ'ים, ומשתגרים לדרך 114. דרך 114 היא דרל יפהפיה שנעה בין ההרים החצובים של פלארבור למפלי המטאורים. אתם מהלכים לכם בדרך היפהפיה, ולאחר כמה דקות הליכה מגיעים לכניסה ענקית שחצובה באבן בהירה. אדם אומר:" אתה מוכן?". אתה מהנהן ואתם צועדים פנימה. המערה מבפנים מרהיבה: קרקע חצובה צהבהבה ומפלים יפהפיים שוצפים בתוך המערה. את רואה הרבה מאוד פתחי מערות מסביב. אתם שומעים רעש מלפניכם ומתחילים לנוע קדימה. אתם עוברים מגיעים לגשר עץ, שמעברו השני רמה קטנה, ועליה שני אנשים בחליפות חלל עם שיער ירקרק, מנסים ללכוד קופינג שנע במהירות האור. האנשים: [IMG]http://www.serebii.net/pokearth/trainers/dp/73.png[/IMG] [IMG]http://www.serebii.net/pokearth/trainers/dp/73.png[/IMG]. האנשים מסתובבים אליכם ורוטנים. "איך הם הגיעו כל כך מהר? סטאנקי, גלמיאו, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים בואש סגלגל קטן וחתול אפור עם זנב קפיצי: [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/431.png[/IMG] [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/434.png[/IMG]. אדם אומר:" סווינאב, צא! טדי, מהר, תוציא פוקימון!" ומהפוקדור שלו יוצא סווינאב שכבר זכית להכיר. סווינאב נבהל ברגע הראשון, אך מהר נהיה רציני
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
סווינאב הוא םוקימון קרח. אני צריך לחשוב על פוקימון שיוכל לתמוך בו עד כמה שניתן וכרגע האופציה הכי טובה שלי היא קלפה! "קלפה אני בוחר בך! נשיקה מתוקה לעבר סטינקי ומיד עבור לשירה לעבר גלמיאו!"
-
[COLOR="#FF0000"]*מקום : מפלי המטאורים, הואן
אתה חושב את מי צריך להוציא, ולבסוף מוציא את קלפה ואומר לו מה לעשות. קלפה שולח נשיקה מתוקה לעבר סטאנקי, מבלבל אותו, ואז שר שיר ערש לעבר גלמיאו, אך השיר מפספס את אוזניו של גלמיאו. אדם אומר:" קלפה, תקפוץ על הגב של סווינאב!". אתה מאשר לו והוא מזנק על גבו של סווינאב. "סווינאב, דחפור (Bulldoze)!". סווינאב מזנק לו לאוויר, נוחת על הקרקע ומרעיד את השטח איפה שעמד קלפה ותחת רגליהם על סטאנקי וגלמיאו, גורם להם נזק. קלפה מזנק למטה מגבו. " סווינאב, רסיסי קרח (Ice Shard) על סטאנקי!". סווינאב שולח רסיסי קרח לעבר סטאנקי, גורם לו עוד נזק. האנשים אומרים:" סטאנקי, גז רעיל! גלמיאו, סיוע! (Poision Gas, Assist)". סטאנקי שולח לעבר קלפה גז רעיל, מצליח לפגוע בו ולהרעיל אותו. גלמיאו גורם לכפות חתול להופיע, ומשאיל אחת ממתקפותיו של סטאנקי, במקרה זה שיסוע לילי. הוא עוטף זרועו בכוח אפל ושורט את סווינאב, גורם לו נזק. הרעל מזיק לקלפה.
מה תעשה?
קלפה - 9/10 (מורעל)
סווינאב - 8/10[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1480762][B][U][COLOR="#FF0000"]טדי[/COLOR][/U][/B]
אתה חושב את מי צריך להוציא, ולבסוף מוציא את קלפה ואומר לו מה לעשות. קלפה שולח נשיקה מתוקה לעבר סטאנקי, מבלבל אותו, ואז שר שיר ערש לעבר גלמיאו, אך השיר מפספס את אוזניו של גלמיאו. אדם אומר:" קלפה, תקפוץ על הגב של סווינאב!". אתה מאשר לו והוא מזנק על גבו של סווינאב. "סווינאב, דחפור (Bulldoze)!". סווינאב מזנק לו לאוויר, נוחת על הקרקע ומרעיד את השטח איפה שעמד קלפה ותחת רגליהם על סטאנקי וגלמיאו, גורם להם נזק. קלפה מזנק למטה מגבו. " סווינאב, רסיסי קרח (Ice Shard) על סטאנקי!". סווינאב שולח רסיסי קרח לעבר סטאנקי, גורם לו עוד נזק. האנשים אומרים:" סטאנקי, גז רעיל! גלמיאו, סיוע! (Poision Gas, Assist)". סטאנקי שולח לעבר קלפה גז רעיל, מצליח לפגוע בו ולהרעיל אותו. גלמיאו גורם לכפות חתול להופיע, ומשאיל אחת ממתקפותיו של סטאנקי, במקרה זה שיסוע לילי. הוא עוטף זרועו בכוח אפל ושורט את סווינאב, גורם לו נזק. הרעל מזיק לקלפה.
מה תעשה?
קלפה - 9/10 (מורעל)
סווינאב - 8/10[/COLOR][/QUOTE]
אז גלמיאו הוא השוטר הרע. אחשוב לעצמי. אני חייב לנתרל אותו! "קלפה כישוף לעבר גלמיאו! ואז תשיר שוב לעבר גלמיאו!" המתקפות שלו חזקות מאוד, חייבים להוריד את האפקט.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1480556][B][U][COLOR="#0000FF"]
[B][U][COLOR="#A52A2A"]נדב[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#A52A2A"]*אוקיי
*מקום : הומילאו, יונובה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה חושב איזה כיף שאפשר לעבוד ממקום למקום, מטייל קצת בעיר ואז נכנס למכון. ישר שאתה נכנס אדם עם שיער כסוף ומשקפי שמש (למרות שאתם בתוך מבנה) אומר "היי, היי, היי! תאט טיפה! יש לי תחושה שהמכון הזה קצת קשוח מדי בשבילך" ואז לוחש לך" במיוחד כשאתה סוכן טירון של צוות אג'נטרה". אתה מסתכל ורואה שהתג עדיין על חולצתך. אתה מוריד אותו במהירות ומכניס לנרתיק כדי לא להתגלות. "בכל מקרה, אני קלייד XX, האח ה10 במשפחת קלייד, שכולנו התגייסנו להדרכה במכונים מסביב ליונובה. בכל מקרה, מארלון הוא מנהיג מכון די קשוח. אז אם בכל זאת יש לך מספיק זמן פנוי בתור סוכן של צוות אג'נטרה כדי לאתגר מכונים, הייתי ממליץ לך להתחיל בסטריאטון או באספרטיה. שים לב שביונובה יש 10 מכונים כשאתה צריך לפחות 8 תגים בשביל הליגה, אך תוכל לנצח את כולם אם תרצה. כניחומים, קח אותו איתך. אחד ממאמני המכון נתן לי אותו, ואני לא מאמן אז לא יהיה לי שימוש בו. זה פאנפור, קוף המים". *מזל טוב!!! קיבלת [I]פאנפור[/I]!!! [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/515.png[/IMG]*. "להתראות!" הוא אומר כשאתה יוצא דרך הדלת. אתה שם לב שכבר מתחיל להחשיך וגופך נותן את אותותיו. אולי הגיע הזמן לחפש את הבסיס...
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אלך לחפש את הבסיס, אלך לישון עד הבוקר למחרת בו אצא לסטריאון כפי שהמליץ לי קלייד.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1480741][B][U][CENTER]הודעות[/CENTER][/U][/B]
[COLOR="#008000"]*השפה שבה כל אחד מכם מדבר היא אחת מהבאות, תלוי במחוז ממנו הוא בא:
קנטו, ג'וטו, הואן, סינו : יפנית
יונובה : אנגלית
קאלוס : צרפתית
מה שעברית במשחק, בשבילכם הוא שפת האם. כשתגיעו לבסיס תמצאו מכשירים שיעזרו לכם להתגבר על מכשולי השפה[/COLOR]
[COLOR="#FF0000"]*מאיזה מחוז אתה?
*מקום : יער סנטאלון, קאלוס
אתה ממהר לחזור לעיירה אקווקורד. הרחובות ריקים בשעת הלילה המאוחרת שבה חזרת העירה. אתה רואה חנות קטנה עם סמל של מרכז הפוקימונים. אתה נכנס פנימה ורואה אישה נחמדה ליד דלפק עם מכשיר ריפוי, בחדר קטן שמואר שנברשת קטנה, מלא בספריות משני צידיו, לא נראה כמו מרכז פוקימונים רגיל. כשאתה נכנס האישה אומרת:" בון נויט. אתה בטח מגיע לרפא פוקימונים שלך, אה?". אתה מבין שזו לא שמועה, והאנשים בקאלוס דוברים צרפתית, מה שעלול להקשות עליך לתקשר איתם. אתה מביא לה את ארבעת פוקימוניך, היא מניחה אותם במכשיר הריפוי והפוקדורים זורחים. תוך כמה רגעים היא מחזירה אותם אליך. "וואלה!" היא אומרת ומביאה לך את ארבעתם. אתה לוקח אותם ויוצא לבחוץ. לפני שאתה יוצא האישה מצבעיה על הסיכה של טירון, שעדיין על חזך, ואומרת:"שה, שה", מצביעה על הקיר הימני של החדר. אתה מסתכל על הספריה הימנית בחדר. אתה מעביר מבטך על כל הספרים, ורואה ספר אחד ועליו ציור של הסיכה שהינך מחזיק. אתה מסתכל שאין אף אדם סביבך, ומזיז את הספר. הספריה יורדת למטה, ומאחוריה נחשפת דלת מעלית שלידה, במקום כפתור, שלט עליו רשום: 'Agent de bienvenue. S'il vous plait mettez votre broche sur le pave laser'. אתה מביט אל האישה במבט שואל, והיא ניגשת אליך, נוגעת בסיכה ואז בפד הלייזר. אתה מצמיד את הסיכה לפד הלייזר, והמעלית נפתחת. כשאתה נכנס למעלית, האישה אומרת לך:" או רבואר!". אתה נכנס לפיר המעלית ולוחץ על הכפתור "L", בשביל לובי. המעלית היא מעלית עגולה ושקופה, ובפיר שלה יש מסכים טלוויזיה שמציגים כתבול חדשות מרחבי העולם. חלקן ביפנית, חלקן באנגלית וחלקן בצרפתית. אתה מצליח לזהות גם כתבה על השוד הגדול של צוות רמפא"ג. לאחר כמה דקות של ירידה במעלית, אתה מגיע ללובי גדול. הלובי יפהפה, מעוצב בסגנון בארוק צרפתי, עם נברשות ועיטורי זהב. משני צידיך ניצבים פסלי ארד ענקיים של ברנדון ושל הטורטרה שלו. אתה ניגש לדלפק ושם יושבת פקידה, שאומרת לך:" בון נויט. טדי, אני מניחה? חיכינו לך. ברוך הבא לצוות אג'נטרה! אני מבינה שקצת קשה לך עם מחסומי השפה, אז קח" היא אומרת ורושמת לך בכתב מסולסל על פתק שם : "Agenterra Translate". "זה השם של יישום מיוחד הניתן להורדה בטלפון שלך. כשתפעיל אותו, הוא יקלוט אחת מהשפות אנגלית, צרפתית או יפנית, ויתרגם אותו לשפת האם שלך, אותה תצטרך לכוון ביישום. לאחר מכן תדבר אתה עם המכשיר, והוא בתמורה יגיד את מילותיך בשפה הנוספת. יש לך אפשרות לרכוש מיקרופון ורמקול כשרשרת, שיאפשרו לך כמעט לדבר כמו דובר השפה. חוץ מזה, החדר שלך הוא חדר 004, בקומת חדרים ראשונה. אני מזהירה מראש, יש לך שותף בחדר, אז תנסה להתיידד איתו". היא מעניקה לך מפתח עם כרטיס קטן, עליו רשום באותו כתב מסולסל '004'. אתה נכנס למעלית, ורואה כפתור עליו רשום 'R_00', ומניח שהכוונה היא לקומת חדרים 0, זאת אומרת ראשונה. אתה לוחץ על הפכתור, ויורד ירידה מהירה לקומה נוספת. בקומה, תלוי מהתקרה יש שלט:'קומת חדרים 0. חדרים 001-005: צד שמאל. חדרים 006-010: צד ימין.'
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#0000FF"]טוטודייל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#0000FF"]*והאחרון
*אבל לברטיק יש ידיים ענקיות אז הוא שוחה מהר
*תתכונן לקרב רציני
*מקום : גשר נאגט - דרך 24
*כסף : 625 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממלמל לעצמך מאמן מנוול, ומצליח לגרום לכך שלא ישמע אותך. אתה מחזיר את טוטודייל וצועד למרכז הפוקימונים. שם, האחות ג'וי אומרת:" נו?". אתה אומר לה שניצחת ארבעה, והיא אומרת: "הירוקו. שנים שהוא מתאכזר בכל האנשים שרוצים לעבור את הגשר, הרבה לפני כל החבורה הזו. הוא והבלבזור שלו. מאז שצוות רוקט גנבו לו את בלבזור לפני 10 שנים, הוא רק יותר נורא. הוא יצא למסע במחוזות השונים של העולם, ולבסוף תפס את שני אלה. אני כל כך שמחה שכמאמן מתחיל הצלחת לפחותלהגיע לתיקו איתו זה מרשים מאוד". היא אומרת, ומחזירה לך את שני הפוקדורים שלך. "אני לא זוכרת מי המאמן האחרון על הגשר, אבל יש לי הרגשה שכזו שהוא אפילו יותר חזק מהירוקו. תיזהר" היא אומרת בזמן שאתה הולך חזרה אל הגשר. השעה היא כבר שעת אחר צהריים כשאתה סוף סו מגיע למאמן האחרון על הגשר, רואה כבר את הדרך עצמה. המאמן אומר לך:"שלום לך. כל הכבוד על כך שניצחת את הירוקו, יש לי הרגשה שהוא נהנה מהקרב. אני מיצ'ו, הוותיק והמבוגר מבין חמשת המאמנים שעל הגשר. אולי אני לא נבזי כמו הירוקו, אלב אל תחשוב שאני ארחם עליך. סטארמי, צא!" ומהפוקדור יוצא כוכב כפול סגלגל עם אבן חן אדומה במרכזו, מעוגנת אליו עם חיזוק זהוב: [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/121.png[/IMG] המאמן מחכה שתוציא את הפוקימון שלך.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"נעים מאוד מיצ'ו, אני ריצ'י מאקרוטיק, מאמן מתחיל אבל מוכן לכל אתגר!" אציג את עצמי בביטחון. "מעוניין בקרב כל מים?" אשאל ולפני שיענה אומר "צאי טוטודייל, תתקפי בנשיכה, סטארמי מסוג על חושי גם כך שההתקפה הזו אמורה להסב לו נזק חזק"
-
[RIGHT][COLOR=#7DB743][I]שם: עומר[/I][/COLOR]
[COLOR=#7DB743][I]שם במשחק: ווילו רוזנברג[/I][/COLOR]
[COLOR=#7DB743][I]מין: נקבה[/I][/COLOR]
[COLOR=#7db743][I]רקע: ווילו רוזנברג נולדה למשפחה יהודית ממוצעת אי שם בארץ רחוקה מכל המחוזות. אי שם בקליפורניה בעיר סאנידייל. היא תמיד הייתה ביישנית ושקטה ולא אהבה להתחבר לאנשים. היו לה שני חברים יחידים בכל בית הספר. אבל כשניהם נהרגו בתאונה מסתורית, היו חלק שאמרו פלישה של צוות גלאקטיק לעיר, היא נשארה בודדה וגמלודה. היא הסתתרה שעות בספרייה והייתה קוראת המון על המחוזות, על המכונים, על קרבות, ובעיקר על הצוותים. למרות שזה נראה לה מוזר, תמיד קרץ לה הרעיון של צוות רוקט. אהבה את האידאולוגיה של צוות מגמה ואקווה ששלטו בעבר הרחוק.
מאז שסיימה את לימודיה עברה לקולג' בגיל 15 בלבד וסיימה בהצטיינות יתרה תואר ראשון בפסיכולוגיה. לאחר סיום התואר החליטה לעזוב את ביתה ולעבור לגור במחוז ג'וטו שבצידו השני של העולם. גם ככה הוריה הבינו שמשהו לא תקין בה, ואין לה חברים אז מה יש לה להפסיד?
וככה ביום בהיר אחד כשהיא יושבת בדירתה השכורה וראתה את התשדיר והחליטה שהגיעה זמנה לזהור. ולגרום לאחרים להישרף בדרכה. [/I][/COLOR]
[COLOR=#7DB743][I]תיאור/ספרייט: בעלת שיער ג'ינג'י חלק וארוך. תמימה למראה לבושה לרוב בבגדים שלא מסגירים את אופיה האמיתי. לרוב חצאיות קצרות וחולצות מקושקשות.[/I][/COLOR]
[COLOR=#7DB743][I]מהות: מחושבת (לא פועלת מבלי לחשוב על כל דבר כמה פעמים)[/I][/COLOR]
[COLOR=#7DB743][I]אופי: קרה ורצינית מאוד לאנשים שאינה מכירה. שחקנית מעולה אשר יודעת להחביא את אופייה האפל בעייני האחרים. סקרנית ומוכנה תמיד ללמוד דברים חדשים על עצמה ועל הסביבה. [/I][/COLOR]
[COLOR=#7DB743][I]פוקימון התחלתי: לא לגעת [/I][/COLOR]
[COLOR=#7DB743][I]מחוז שיבוץ: ג'וטו[/I][/COLOR]
[COLOR=#7DB743][I]חפצים: לא לגעת[/I][/COLOR]
[COLOR=#7DB743][I]דרגה: לא לגעת[/I][/COLOR]
[COLOR=#7DB743][I]בסיס: לא לגעת[/I][/COLOR]
[COLOR=#7DB743][I]פוקימונים: לא לגעת[/I][/COLOR]
[COLOR=#7DB743][I]שותף: כן[/I][/COLOR]
[COLOR=#7DB743][I]אם כן:[/I][/COLOR]
[COLOR=#7DB743][I]שם: טרה מק'לי[/I][/COLOR]
[COLOR=#7DB743][I]מין: נקבה[/I][/COLOR]
[COLOR=#7DB743][I]תיאור/ספרייט: טרה. בחורה מעט עגלגלה בעלת פרצוף מעט חזירי אבל נאה מאוד. בעלת שיער בלונדיני מלוכלך שלא לגמרי מודעת לזה שהיא יפה מאוד. לובשת לרוב שמלות פגאניות למראה והולכת עם נעליים נוחות. יש על צווארה שרשרת של שלושה ירחים מחוברים עם גבם אחד לשני.[/I][/COLOR]
[COLOR=#7DB743][I]פוקימונים: לא לגעת[/I][/COLOR]
[COLOR=#7DB743][I]דרגה: לא לגעת[/I][/COLOR]
[COLOR=#7DB743][I]בסיס: לא לגעת[/I][/COLOR]
[COLOR=#7DB743][I]קשר רומנטי: זה מסובך[/I][/COLOR]
[COLOR=#7DB743][I]הערות/הארות/בקשות/במבה:[/I][/COLOR][/RIGHT]
-
[B][U][CENTER]הודעות[/CENTER][/U][/B]
[B][COLOR="#FF0000"]*ריכוז של כל ההודעות החשובות מהזמן האחרון:[/COLOR]
*ממש מצטער שלא הצלחתי מוקדם יותר היום וגם לא אוכל מאוחר יותר. מחר נחרוש במ"ת!"
[COLOR="#0000FF"]*השפה שבה כל אחד מכם מדבר היא אחת מהבאות, תלוי במחוז ממנו הוא בא:
מה שעברית במשחק, בשבילכם הוא שפת האם. כשתגיעו לבסיס תמצאו מכשירים שיעזרו לכם להתגבר על מכשולי השפה[/COLOR]
[COLOR="#800080"]*במין שילוב בין המכניקה של המשחקים לבין של האנימה, אתם יכולים לנסות לתפוס פוקימון בין אם הוא עוד חי או מעולף
[/COLOR][COLOR="#A52A2A"]*פוקימונים במ"ת הזה נמצאים איפה שהם במשחקים, זאת אומרת שבדרך 1 בקנטו יש פידג'י ורטטה, ובדרך 301 וורמפל, זיגזאגון ופוצ'יינה. תשתמשו בזה כדי לנסות לתפוס פוקימונים מסוימים. גם בדרכים מתקדמות יותר כמו דרך 21 בקאלוס יהיה את אותם פוקימונים (אלטריה, פלוטזל, אורסרינג, ספינדה, סייתר), ומן הסתם יהיה קשה יותר להביס אותם[/COLOR]
[COLOR="#008000"]*במשחק יש לכם אפשרות לתקוף במספר מתקפות בתור, קחו בחשבון שהיריב ישתמש באותו מספר.[/COLOR][/B]
אתה מחליט שדבר ראשון צריך להחליש את גלמיאו ואומר לאדם. הוא מהנהן. אתה אומר לקלפה מה לעשות. הוא שולח לעברו כישוף מסתורי שמחליש לו מאוד את ההתקפה. קלפה שר לעברו ומצליח להרדים אותו. אדם אומר:" קלפה קפוץ!" והוא קופץ על גבו של סווינאב. "סווינאב דחפור (Bulldoze)!" והוא מזנק באוויר, סודק את האדמה ופוגע בסטאנקי וגלמיאו, מעלף את סטאנקי. האדם השמאלי, המתוסכל אומר:"סטאנקי,חזור! בשם מרקורי, הם חזקים! אני הולך לקרוא למארס, תעכב אותם!" הוא אומר לשני. האיש השני אומר:" טוב. בשם שמיים, שנצליח! קרוגאנק, צא!" ומהפוקדור יוצא מין קרפד מוזר מאוד: [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/453.png[/IMG]. "קרוגאנק, קנטור (Taunt)!", וקרוגאנק מקנטר את קלפה, מעצבן אותו מאוד. אדם אומר:"תיזהר! קלפה יוכל להשתמש בזמן הקרוב רק במתקפות מזיקות בגלל הקנטור". "סווינאב, רסיסי קרח (Ice Shard) על גלמיאו!" וסווינאב שולח רסיסים קפואים על גלמיאו. "קרוגאנק, הלם רעיל (Venoshock) על קלפה!" הוא אומר וקרוגאנק יורה נוזל חומצי ירוק לעבר קלפה, פוגע בו מאוד מאוד קשה בגלל שהלם רעיל עושה כפול נזק אם הפוקימון המותקף מורעל. "קרוגאנק, נקמה (Revenge) על סווינאב!" וקרוגאנק נוטר מהר מאוד טינה לסווינאב, חובט בו במהירות, גורם גם לו נזק. הרעל פוגע בקלפה ומעלף אותו. האיש שמולך מחייך חיוך נבזי.
מה תעשה?
קלפה - 0/10
סווינאב - 4/10[/COLOR]
[COLOR="#A52A2A"]*נראה לי זאת התגובה הארוכה ביותר שרשמתי למישהו
אתה הולך לחפש את הבסיס. אתה רואה את קלייד רודף אחריך, ומסמן בידו לכיוון הצוק שממערב לחלק הצפוני של העיר. אתה הולך, בשעת ערב מוקדמת, על קורות העץ המוגבהות, בין הבתים היפהפיים, המים הצלולים והאלומומולות השוחות באושר: [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/594.png[/IMG]. אתה מגיע בסופו של דבר אל הצוק. במפלס החוף, אתה מבחין במקטע מוזר בחלק של הצוק שאי אפשר לראות מהעיר. אתה ניגש אליו ונוגע בו, במהרה נעלם מקטע אבן ובמקומו מופיע שקע בקיר בצורת הסיכה שברנדון הצמיד לחולצתך. אתה מניח אותה שם, וקול ממוחשב של גבר מברך אותך:" מה קורה, ג'ימי סמית'? ברוך הבא!". מיד לאחר מכן קיר האבן מחליק הצדה בדממה, ובמקומו מופיע פתח של מעלית. אתה נכנס בפתח של המעלית, ומגיע למעלית עגולה בפיר שקוף. היא מתחילה לרדת. הפיר מחופה במסכי טלוויזיה במקרינים חדשות מעולם הפוקימון ביפנית, צרפתית ואנגלית. אתה מצליח לזהות גם כתבה על השוד הגדול של צוות רמפא"ג. לבסוף המעלית נפתחת ואתה מגיע ללובי ענק עם קירות בצבע מתכת כחולה. משני צדי המעבר יש פסלי ארד ענקיים של ברנדון ושל הטורטרה שלו. מולך יש דלפק ענקי, שמתחתיו רצפת זכוכית שמתחתיה האוקיינוס, בו שוחים אלומומולות ופרילישים: [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/592.png[/IMG]. אתה ניגש לדלפק והמזכירה אומרת:" היי. ג'ימי סמית', כן? ברוך הבא להומילאו! אני מולי. אם תהיה צריך לדעת משהו או לקבל משהו, דבר איתי, אני יעזור לך.החדר שבו תלון הוא חדר מספר 251, בקומה 26-. יש לך חדר פרטי. איזה בחור בר מזל!" היא אומרת וזורקת לעברך פתח, אליו מחובר כרטיס עליו רשום 251 בכתב יד. "למיטב ידיעתי, אתה אמור לקבל את המשימה הראשונה שלך מחר על הבוקר. בהצלחה!" היא אומרת כשאתה הולך משם. אתה מטייל קצת בחלל האדיר, עד שאתה מוציא מעלית ומעליה שלט "Rooms", אותו אתה מתרגם כמובן לחדרים. אתה נכנס למעלית שגם היא מעוגלת עם קירות שקופים, ולוחץ על הכפתור של קומה 26-. אתה יורד לאטך כמה דקות, ולבסוף המעלית נפתחת. אתה יוצא מהמעלית, ורואה שלט: 'חדרים 251-255 : צד שמאל. חדרים 256-260 : צד ימין' את הולך לצד שמאל עד הסוף, ואז פותח את דלת חדרך. אתה נכנס ורואה מולך חלל ענקי, עם ספה, מסך טלוויזיה, מסך ענקי על הקיר, מקרר, מטבח, מסדרון ודלת מסוימת בקיר. אתה רואה על הספה מכתב. אתה פותח אותו והוא אומר כך: 'דייר יקר: ברוך הבא לבית החדש שלך! כאן תגור בין המשימות, ובית זה שלך. לא יהיה עליך לשלם עליו, וכל עוד לא תהרוג או תבגוד בנו, אתה מוזמן לחיות בו ככל שתרצה. ביתך מכיל מספר פריטים: ספה נוחה, טלוויזיה עם שלט ומערכת אודיו, מסך גדול עם שלט, אותו תוכל לכוון לאיזה נוף שאתה רוצה, מקרר ובו קערת סלט חסה, מטבח, דלת שירות, שלידה פד על הקיר ובו תוכל להקליד מה תרצה לאכול, ותוך כמה רגעים תקבל כמבוקשך. במסדרון יש שלושה חדרים: משמאל, מימין ובסוף. החדר משמאל הוא חדר השינה שלך, מאובזר עם מיטה, ארון, שידה, טלוויזיה ומסך נוף שכזה. החדר מימין הוא חדר אמבטיה ומקלחת, המכיל שירותים, אמבט, מערכת אודיו, מסך ועוד כמה פונקציות נחמדות. בסוף המסדרון יש חדר מחסן, בו תוכל לאחסן כרצונך. בחדר מחשב שלו יש גישה למערכת אחסון הפוקימונים הדיגיטלית (אם תחפוץ להשתמש בה), ארונות מדפים ואינקובטור לביצה, מתנה מאיתנו. אנו מקווים שתעשה חיל בצוות ושתהנה משירותך.
מחלקת דיור בסיס הומילאו'
אתה מותש, ונכנס ישר לישון. החדר מכיל רצפה מקטיפה כחולה כהה, וקירות עם דוגמת גלים בתכלת. בתוך אחד הקירות אקווריום מלבני עם דג (לא פוקימון, דג) בגודל בינוני ששוחה בה. יש לך מיטה ענקית מעץ נקי עם עיטורי גלים על השלדה ומצעים כחולים. לידה שלדה מעץ כחול. אתה מרגיש ממש בבית חוף. אתה הולך לישון, מתרגש לקראת מחר...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתעורר למשמע צפוצוף מעיק. לאחר שאתה קם אתה מנסה לאתר את מקור הצפצוף, אך לא מצליח. לבסוף, אתה מבין שהצפצוף בוקע מלוח המשימות שבנרתיק שקיבלת. אתה לוקח אותו ורואה הודעה חדשה אחת. לאחר התנשמות קלה להרגעת הריגוש, אתה פותח את ההודעה וקורא את המסר הבא: 'ג'ימי סמית' שלום. בטח כבר שמעת זאת, אך ברוך הבא לצוות אג'נטרה! אנו מקווים שתפיק את המיטב משהותך בצוות. וכעת, למשימתך הראשונה:
משימה 1: סיור גבולות
תיאור: מכיוון שזו משימתך הראשונה, לא נדרוש ממך יותר מדי. המשימה שלך היא לגשת לעיר פיוטר, שם לצוותנו יש מרכז מעבדות ובסיס, הגדולים ביותר בקנטו, ולערוך, יחד עם חיל הסיור המקומי בפיוטר, סיור גבולות בגבולות העיר. תגיע אל הבסיס בפיוטר ושם חיל הסיור יעדכן אותך בפרטים נוספים'.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]*מקום : גשר נאגט - דרך 24
אתה מציג את עצמך למיצ'ו ומציע לו קרב מים. הוא אומר:"לא אין בעיה, אך למענך ולמען רוב האסטרטגיות האפשריות שלך עדיף שנישאר על הגשר לרוב". אתה מוציא את טוטודייל ואומר לה מה לעשות. היא מזנקת לעבר סטארמי ונושכת אותו בעוצמה. מיצ'ו אומר:" סטארמי, שיקוף סוג!" סטארמי שולח כדור לעבר טוטודייל, טוען אותו בצבע כחול וסופג את הכדור. מיצ'ו מחייך בסקרנות, לראות אם תנתח נכון את המהלך שלו.
מה תעשה?
טוטודייל - 10/10[/COLOR]
[B][U][COLOR="#000000"]עומר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#000000"]רשום! תגיב להתחלה אנטגוניסטית (ממליץ לך להחליף מחוז אם באלך להיות כחלק מאחד מהצוותים שהזדהית איתם. ג'וטו פשוט נחשך כבר כפלזמה ופלזמה זה די נטו World Domination). בקשר לרומנטיקה, סומך עליך שתניע את זה איכשהו.
תבחר צבע גם אם באלך[/COLOR]
-
[quote][right][color=#7db743]כבר כחצי שעה שמוליכים אותך למקום מסוים, עם שק על הראש. אתה מתחיל להרגיש בחילה מרוב לחץ, וחושב שאולי עשית את הטעות הגדולה ביותר של חייך. בסופו של דבר עוצרים אותך, מסירים לך את השק מהראש ומתרחקים ממך. אתה נמצא בחדר כמעט ריק לגמרי, שכל מה שיש בו זה שולחן עם ארגז גדול עליו. קול בוקע מרמקול שקבוע בתקרה:" קח פוקימון והמשך הלאה"[/color]
[color=#7db743]מה תעשה?[/color][/right][/quote]
רוקט היה גם בג'וטו :p ואין לי בעיה להיות שם
וצבע.. תתפרע
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'אני מניחה שאין לי כל כך ברירה' אחשוב לעצמי ואקדח ואז אחייך חיוב רחב ואחטוף פוקדור "תודה לכם!" אקרא בעליזות יתרה ואז אמשיך ללכת ואנסה מעט לדלג
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1480851][B][U][CENTER]הודעות[/CENTER][/U][/B]
[COLOR="#0000FF"]*השפה שבה כל אחד מכם מדבר היא אחת מהבאות, תלוי במחוז ממנו הוא בא:
[COLOR="#800080"]*במין שילוב בין המכניקה של המשחקים לבין של האנימה, אתם יכולים לנסות לתפוס פוקימון בין אם הוא עוד חי או מעולף
[/COLOR][COLOR="#A52A2A"]*פוקימונים במ"ת הזה נמצאים איפה שהם במשחקים, זאת אומרת שבדרך 1 בקנטו יש פידג'י ורטטה, ובדרך 301 וורמפל, זיגזאגון ופוצ'יינה. תשתמשו בזה כדי לנסות לתפוס פוקימונים מסוימים. גם בדרכים מתקדמות יותר כמו דרך 21 בקאלוס יהיה את אותם פוקימונים (אלטריה, פלוטזל, אורסרינג, ספינדה, סייתר), ומן הסתם יהיה קשה יותר להביס אותם[/COLOR]
[COLOR="#008000"]*במשחק יש לכם אפשרות לתקוף במספר מתקפות בתור, קחו בחשבון שהיריב ישתמש באותו מספר.[/COLOR][/B]
אתה מחליט שדבר ראשון צריך להחליש את גלמיאו ואומר לאדם. הוא מהנהן. אתה אומר לקלפה מה לעשות. הוא שולח לעברו כישוף מסתורי שמחליש לו מאוד את ההתקפה. קלפה שר לעברו ומצליח להרדים אותו. אדם אומר:" קלפה קפוץ!" והוא קופץ על גבו של סווינאב. "סווינאב דחפור (Bulldoze)!" והוא מזנק באוויר, סודק את האדמה ופוגע בסטאנקי וגלמיאו, מעלף את סטאנקי. האדם השמאלי, המתוסכל אומר:"סטאנקי,חזור! בשם מרקורי, הם חזקים! אני הולך לקרוא למארס, תעכב אותם!" הוא אומר לשני. האיש השני אומר:" טוב. בשם שמיים, שנצליח! קרוגאנק, צא!" ומהפוקדור יוצא מין קרפד מוזר מאוד: [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/453.png[/IMG]. "קרוגאנק, קנטור (Taunt)!", וקרוגאנק מקנטר את קלפה, מעצבן אותו מאוד. אדם אומר:"תיזהר! קלפה יוכל להשתמש בזמן הקרוב רק במתקפות מזיקות בגלל הקנטור". "סווינאב, רסיסי קרח (Ice Shard) על גלמיאו!" וסווינאב שולח רסיסים קפואים על גלמיאו. "קרוגאנק, הלם רעיל (Venoshock) על קלפה!" הוא אומר וקרוגאנק יורה נוזל חומצי ירוק לעבר קלפה, פוגע בו מאוד מאוד קשה בגלל שהלם רעיל עושה כפול נזק אם הפוקימון המותקף מורעל. "קרוגאנק, נקמה (Revenge) על סווינאב!" וקרוגאנק נוטר מהר מאוד טינה לסווינאב, חובט בו במהירות, גורם גם לו נזק. הרעל פוגע בקלפה ומעלף אותו. האיש שמולך מחייך חיוך נבזי.
מה תעשה?
קלפה - 0/10
סווינאב - 4/10[/COLOR]
אתה הולך לחפש את הבסיס. אתה רואה את קלייד רודף אחריך, ומסמן בידו לכיוון הצוק שממערב לחלק הצפוני של העיר. אתה הולך, בשעת ערב מוקדמת, על קורות העץ המוגבהות, בין הבתים היפהפיים, המים הצלולים והאלומומולות השוחות באושר: [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/594.png[/IMG]. אתה מגיע בסופו של דבר אל הצוק. במפלס החוף, אתה מבחין במקטע מוזר בחלק של הצוק שאי אפשר לראות מהעיר. אתה ניגש אליו ונוגע בו, במהרה נעלם מקטע אבן ובמקומו מופיע שקע בקיר בצורת הסיכה שברנדון הצמיד לחולצתך. אתה מניח אותה שם, וקול ממוחשב של גבר מברך אותך:" מה קורה, ג'ימי סמית'? ברוך הבא!". מיד לאחר מכן קיר האבן מחליק הצדה בדממה, ובמקומו מופיע פתח של מעלית. אתה נכנס בפתח של המעלית, ומגיע למעלית עגולה בפיר שקוף. היא מתחילה לרדת. הפיר מחופה במסכי טלוויזיה במקרינים חדשות מעולם הפוקימון ביפנית, צרפתית ואנגלית. אתה מצליח לזהות גם כתבה על השוד הגדול של צוות רמפא"ג. לבסוף המעלית נפתחת ואתה מגיע ללובי ענק עם קירות בצבע מתכת כחולה. משני צדי המעבר יש פסלי ארד ענקיים של ברנדון ושל הטורטרה שלו. מולך יש דלפק ענקי, שמתחתיו רצפת זכוכית שמתחתיה האוקיינוס, בו שוחים אלומומולות ופרילישים: [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/592.png[/IMG]. אתה ניגש לדלפק והמזכירה אומרת:" היי. ג'ימי סמית', כן? ברוך הבא להומילאו! אני מולי. אם תהיה צריך לדעת משהו או לקבל משהו, דבר איתי, אני יעזור לך.החדר שבו תלון הוא חדר מספר 251, בקומה 26-. יש לך חדר פרטי. איזה בחור בר מזל!" היא אומרת וזורקת לעברך פתח, אליו מחובר כרטיס עליו רשום 251 בכתב יד. "למיטב ידיעתי, אתה אמור לקבל את המשימה הראשונה שלך מחר על הבוקר. בהצלחה!" היא אומרת כשאתה הולך משם. אתה מטייל קצת בחלל האדיר, עד שאתה מוציא מעלית ומעליה שלט "Rooms", אותו אתה מתרגם כמובן לחדרים. אתה נכנס למעלית שגם היא מעוגלת עם קירות שקופים, ולוחץ על הכפתור של קומה 26-. אתה יורד לאטך כמה דקות, ולבסוף המעלית נפתחת. אתה יוצא מהמעלית, ורואה שלט: 'חדרים 251-255 : צד שמאל. חדרים 256-260 : צד ימין' את הולך לצד שמאל עד הסוף, ואז פותח את דלת חדרך. אתה נכנס ורואה מולך חלל ענקי, עם ספה, מסך טלוויזיה, מסך ענקי על הקיר, מקרר, מטבח, מסדרון ודלת מסוימת בקיר. אתה רואה על הספה מכתב. אתה פותח אותו והוא אומר כך: 'דייר יקר: ברוך הבא לבית החדש שלך! כאן תגור בין המשימות, ובית זה שלך. לא יהיה עליך לשלם עליו, וכל עוד לא תהרוג או תבגוד בנו, אתה מוזמן לחיות בו ככל שתרצה. ביתך מכיל מספר פריטים: ספה נוחה, טלוויזיה עם שלט ומערכת אודיו, מסך גדול עם שלט, אותו תוכל לכוון לאיזה נוף שאתה רוצה, מקרר ובו קערת סלט חסה, מטבח, דלת שירות, שלידה פד על הקיר ובו תוכל להקליד מה תרצה לאכול, ותוך כמה רגעים תקבל כמבוקשך. במסדרון יש שלושה חדרים: משמאל, מימין ובסוף. החדר משמאל הוא חדר השינה שלך, מאובזר עם מיטה, ארון, שידה, טלוויזיה ומסך נוף שכזה. החדר מימין הוא חדר אמבטיה ומקלחת, המכיל שירותים, אמבט, מערכת אודיו, מסך ועוד כמה פונקציות נחמדות. בסוף המסדרון יש חדר מחסן, בו תוכל לאחסן כרצונך. בחדר מחשב שלו יש גישה למערכת אחסון הפוקימונים הדיגיטלית (אם תחפוץ להשתמש בה), ארונות מדפים ואינקובטור לביצה, מתנה מאיתנו. אנו מקווים שתעשה חיל בצוות ושתהנה משירותך.
מחלקת דיור בסיס הומילאו'
אתה מותש, ונכנס ישר לישון. החדר מכיל רצפה מקטיפה כחולה כהה, וקירות עם דוגמת גלים בתכלת. בתוך אחד הקירות אקווריום מלבני עם דג (לא פוקימון, דג) בגודל בינוני ששוחה בה. יש לך מיטה ענקית מעץ נקי עם עיטורי גלים על השלדה ומצעים כחולים. לידה שלדה מעץ כחול. אתה מרגיש ממש בבית חוף. אתה הולך לישון, מתרגש לקראת מחר...
אתה מתעורר למשמע צפוצוף מעיק. לאחר שאתה קם אתה מנסה לאתר את מקור הצפצוף, אך לא מצליח. לבסוף, אתה מבין שהצפצוף בוקע מלוח המשימות שבנרתיק שקיבלת. אתה לוקח אותו ורואה הודעה חדשה אחת. לאחר התנשמות קלה להרגעת הריגוש, אתה פותח את ההודעה וקורא את המסר הבא: 'ג'ימי סמית' שלום. בטח כבר שמעת זאת, אך ברוך הבא לצוות אג'נטרה! אנו מקווים שתפיק את המיטב משהותך בצוות. וכעת, למשימתך הראשונה:
תיאור: מכיוון שזו משימתך הראשונה, לא נדרוש ממך יותר מדי. המשימה שלך היא לגשת לעיר פיוטר, שם לצוותנו יש מרכז מעבדות ובסיס, הגדולים ביותר בקנטו, ולערוך, יחד עם חיל הסיור המקומי בפיוטר, סיור גבולות בגבולות העיר. תגיע אל הבסיס בפיוטר ושם חיל הסיור יעדכן אותך בפרטים נוספים'.
מה תעשה?[/COLOR]
אתה מציג את עצמך למיצ'ו ומציע לו קרב מים. הוא אומר:"לא אין בעיה, אך למענך ולמען רוב האסטרטגיות האפשריות שלך עדיף שנישאר על הגשר לרוב". אתה מוציא את טוטודייל ואומר לה מה לעשות. היא מזנקת לעבר סטארמי ונושכת אותו בעוצמה. מיצ'ו אומר:" סטארמי, שיקוף סוג!" סטארמי שולח כדור לעבר טוטודייל, טוען אותו בצבע כחול וסופג את הכדור. מיצ'ו מחייך בסקרנות, לראות אם תנתח נכון את המהלך שלו.
מה תעשה?
טוטודייל - 10/10[/COLOR]
[COLOR="#000000"]רשום! תגיב להתחלה אנטגוניסטית (ממליץ לך להחליף מחוז אם באלך להיות כחלק מאחד מהצוותים שהזדהית איתם. ג'וטו פשוט נחשך כבר כפלזמה ופלזמה זה די נטו World Domination). בקשר לרומנטיקה, סומך עליך שתניע את זה איכשהו.
תבחר צבע גם אם באלך[/COLOR][/QUOTE]
"אני מבין שיש לי פה עסק עם אסטרטג רציני, אולי אפילו יותר אסטרטג ממני" אחשוב "אוקיי טוטודייל, תשתמשי במבט ותחכי להתקדמות שלו, כשהוא יתחיל להסתובב לכיוונך תנסי לקפוץ עליו ולהחזיק בו בחוזקה."
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1480851][B][U][CENTER]הודעות[/CENTER][/U][/B]
מה תעשה?
קלפה - 0/10
סווינאב - 4/10[/COLOR]
מחלקת דיור בסיס הומילאו'
מה תעשה?[/COLOR]
מה תעשה?
טוטודייל - 10/10[/COLOR]
תבחר צבע גם אם באלך[/COLOR][/QUOTE]"פלצ׳לינג, צא!" אקרא במהירות. "זריזות ואז ניקור, מהר!"