-
[QUOTE=LordAbizi;1486531][B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, דרך בארק-צ'ארלוגם, צהריים
--[/I]
"אני לא יכול לדבר על כל המלחמה כולה, אין לי מושג מה קורה שם. אני יודע רק מה קורה פה, מול בארק וצ'רלוגם. ומה שאני יודע שקורה פה שאנחנו לא נוכל להחזיק את זה לנצח... הייתי שם כשנלחמנו בקוטורים, אתה יודע? הם משתמשים בספינות דומות לשלנו וטקטיקות דומות לשלנו, אז הקרב היה די מאוזן. הווארנדים... הספינות שלהם והטקטיקות שלהם זה משהו שונה לגמרי. אני חושב שאולימריין ואורמגאפר יחזיקו מעמד, אחרי הכול הן ערים גדולות, והן ליד הבירה, אז בטוח משקיעים שם יותר משאבים, וגם בטח היחידה המוטסת עוזרת שם יותר. אבל פה? איך אפשר לתגבר בכלל את הצי במקום הזה? וזה כל כך ברור... למה לעזאזל לא זרקנו את הקצין האידיוט הזה ואת הקדברה שלו ו... אה..." הוא משתתק לפתע, כאילו הוא מבין משהו, והוא חושב עליו.
[B]לי[/B]
[I]יום ראשון, דרך אולימריין-אקרוס-טיום, צהריים
[/I]לא קוראים לך קרל?
--
"נעים מאוד, קרל/לי. ולא, אירווין אמר הרגע, הוא לא מעוניין להילחם כרגע. קצת ביישן הבחור. אני אלחם. אחד על אחד. קצת לשמור על כושר, אבל לא לעייף את הפוקימונים יותר מדי לקראת אולימריין." הוא מוריד את גלימת המסע שלו ומניח אותה על הבופלאנט שלו. יש לו בגדים די טובים. "נרד מהדרך, מה?"[/QUOTE]
"טוב מזל שאני עוזב פה הא?" אומר לו "טוב בוא ניקח אותך לעיר שיטפלו בך, אתה מבזבז לי זמן אבל אין מה לעשות, אני לא יכול להשאיר פה חייל" אומר ואתמוך בו שיוכל ללכת ונצעד לכיוון בארק\צ'רלוגם מה שיותר קרוב
-
[QUOTE=LordAbizi;1486531]
[B]לי[/B]
[I]יום ראשון, דרך אולימריין-אקרוס-טיום, צהריים
[/I]לא קוראים לך קרל?
--
"נעים מאוד, קרל/לי. ולא, אירווין אמר הרגע, הוא לא מעוניין להילחם כרגע. קצת ביישן הבחור. אני אלחם. אחד על אחד. קצת לשמור על כושר, אבל לא לעייף את הפוקימונים יותר מדי לקראת אולימריין." הוא מוריד את גלימת המסע שלו ומניח אותה על הבופלאנט שלו. יש לו בגדים די טובים. "נרד מהדרך, מה?"[/QUOTE]
אפשר לשנות ששמי במחק יהיה "לי" במקום "קרל"?
-------------
"כן זה בסדר מצדי " אומר לחוזה וארד מהדרך כפי שביקש. לאחר מכן אוציא את מגבי מהפקרשת שלו לקרב ואפנה שוב אל חוזה "אני נותן להתחיל".
-
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, דרך פלאטיום-ורידיוס אנטום, צהריים
--[/I]
גיבל מתחיל מהר להניע את ידיו ואת פיו כדי לפנות כמה שיותר אדמה מתחתיו. לוטאד בינתיים מתחיל לנוע לכיוון גיבל. ברגע האחרון גיבל מספיק לחפור בור בעומק של עצמו, כך שלוטאד חולף מעליו ומחטיא, ואז גיבל יוצא החוצה מהבור ותוקף את לוטאד מאחור.
[B]דור
[/B][I]יום ראשון, דרך מזרחית לפלירנציה, צהריים
[/I]כן אה? באסה. אתה יכול לנסות לבקש ללמד אותו, אבל בדרך כלל במהלך קרב זה פחות עובד.
--
סולוסיס סווינאב מתחילים לנוע זה לכיוון זה ומתנגשים, ושניהם בערך נפגעו מההתנגשות במידה שווה, ולאחר מכן הם מתרחקים מעט אחד מהשני.
[B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, דרך בארק-צ'רלוגם, צהריים
--[/I]
"לא, לא, רגע, תקשיב לי. אין סיכוי שאני חוזר לצי עכשיו. הבנתי מה קרה: הקצינים השתמשו בפוקימונים על חושיים לא רק לצורך תקשורת בין הספינות, אלא גם כדי לגרום לנו לחשוב שיש תקווה ולהפיח בנו רוח לחימה. רק עכשיו, כשאני כבר לא תחת ההשפעה של הפוקימונים שלהם, ברור לי כמה אבוד זה היה. אני אקבל בשמחה את העזרה שלך, אבל אני חייב להגיע לצ'לוגם, כי משם יש לי לאן לברוח, ואסור לנו ללכת בדרך הראשית, כי אם מישהו מהצבא ירכב ויראה אותי עם המדים שלי הוא מיד ינסה להחזיר אותי לצי. אין עליי הרבה, חרב, פוקימון, אבל אותו אני צריך אם אני מתכוון לברוח, ולא יודע נראה אחר כך מה בדיוק נותר אצלי." הוא ניגש לספינה ומנסה לאסוף משם כל מה שמועיל לו לדרך. "אם אתה תעזור לי להגיע לצ'רלוגם, תשיג לי בגדים נורמליים, ותעזור לי להתאושש קצת, אני אנסה לתגמל אותך על זה."
[B]לי
[/B][I]יום ראשון, דרך אולימריין - אקרוס טיום, צהריים
[/I]כן
--
חוזה יורד גם כן מהדרך, ואירווין, עדיין רכוב על הבופלאנאט שלו, לוקח את המושכות של הבופלאנט של חוזה, ויורד גם איתו מהדרך אחריכם (אתם יורדים מהדרך לצד שרחוק מהים, כלומר זה שבו אין צוק). אתם מוצאים מקום מספיק מרווח. מסביב יש כמובן עצים, לא יותר מדי עשבים על הקרקע. אתה מוציא את מגבי.
"אני אשתמש בהונטר." אומר חוזה, פותח פוקרשת ומוציא ממנה הונטר. "הונטר, אגרוף צל!" הונטר מתחיל לנוע לכיוון מגבי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1486921][B]
[B]דור
[/I]כן אה? באסה. אתה יכול לנסות לבקש ללמד אותו, אבל בדרך כלל במהלך קרב זה פחות עובד.
--
סולוסיס סווינאב מתחילים לנוע זה לכיוון זה ומתנגשים, ושניהם בערך נפגעו מההתנגשות במידה שווה, ולאחר מכן הם מתרחקים מעט אחד מהשני.
[/QUOTE]
חוצמזה הוא סוג על חושי, כמה קשה יהיה לו כבר ללמוד איזה מתקפת מוח אחת או משהו?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"כל הכבוד סולוסיס! רחף אל מאחורי סווינאב והתנגש בו מאחור!" אומר לעברו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1486921][B]אלון
--[/I]
גיבל מתחיל מהר להניע את ידיו ואת פיו כדי לפנות כמה שיותר אדמה מתחתיו. לוטאד בינתיים מתחיל לנוע לכיוון גיבל. ברגע האחרון גיבל מספיק לחפור בור בעומק של עצמו, כך שלוטאד חולף מעליו ומחטיא, ואז גיבל יוצא החוצה מהבור ותוקף את לוטאד מאחור.
[/QUOTE]
"נהדר גיבל, כעת המשך לחבוט ולשרוט את לוטאד בחזקה!" אקרא לעברו.
'עליי לעבוד עם גיבל קשה על מנת ללמדו מתקפות חדשות' אחשוב לעצמי, 'לנסות במהלך קרב.. די מסוכן'
-
[B]דור
[/I]אין בעיה עקרונית, אלא שהאתגר שלך יהיה לנסח מה המתקפות העל חושיות השונות באמת עושות (כי במשחקים זה הכול כזה רקע סגול צליל מוזר והיריב נפגע.. אז צריך קצת להשלים פה פערים)
--
סולוסיס במהירות נע אל מאחורי סווינאב, ופוגע בו מאחור. סווינאב משתמש בזרועות הקטנות שיש לו כדי לשרוט קצת את סולוסיס.
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, דרך פלאטיום - ורידיוס אנטום, צהריים
--[/I]
גיבל ולוטאד נכנסים לעימות פיזי בו הם תוקפים אחד את השני כמה פעמים עם דחיפות ושריטות (ללוטאד בכל זאת יש זרועות קטנות כאלו אז הוא יכול לעשות [I]משהו [/I]איתן). בסופו של דבר הפוקימונים מתרחקים זה מזה, ונראה שלוטאד מתחיל להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1486921][B]אלון
--[/I]
[B]דור
--
[B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, דרך בארק-צ'רלוגם, צהריים
--[/I]
"לא, לא, רגע, תקשיב לי. אין סיכוי שאני חוזר לצי עכשיו. הבנתי מה קרה: הקצינים השתמשו בפוקימונים על חושיים לא רק לצורך תקשורת בין הספינות, אלא גם כדי לגרום לנו לחשוב שיש תקווה ולהפיח בנו רוח לחימה. רק עכשיו, כשאני כבר לא תחת ההשפעה של הפוקימונים שלהם, ברור לי כמה אבוד זה היה. אני אקבל בשמחה את העזרה שלך, אבל אני חייב להגיע לצ'לוגם, כי משם יש לי לאן לברוח, ואסור לנו ללכת בדרך הראשית, כי אם מישהו מהצבא ירכב ויראה אותי עם המדים שלי הוא מיד ינסה להחזיר אותי לצי. אין עליי הרבה, חרב, פוקימון, אבל אותו אני צריך אם אני מתכוון לברוח, ולא יודע נראה אחר כך מה בדיוק נותר אצלי." הוא ניגש לספינה ומנסה לאסוף משם כל מה שמועיל לו לדרך. "אם אתה תעזור לי להגיע לצ'רלוגם, תשיג לי בגדים נורמליים, ותעזור לי להתאושש קצת, אני אנסה לתגמל אותך על זה."
[B]לי
[/I]כן
--
חוזה יורד גם כן מהדרך, ואירווין, עדיין רכוב על הבופלאנאט שלו, לוקח את המושכות של הבופלאנט של חוזה, ויורד גם איתו מהדרך אחריכם (אתם יורדים מהדרך לצד שרחוק מהים, כלומר זה שבו אין צוק). אתם מוצאים מקום מספיק מרווח. מסביב יש כמובן עצים, לא יותר מדי עשבים על הקרקע. אתה מוציא את מגבי.
"אני אשתמש בהונטר." אומר חוזה, פותח פוקרשת ומוציא ממנה הונטר. "הונטר, אגרוף צל!" הונטר מתחיל לנוע לכיוון מגבי.[/QUOTE]
"חרב אה?" אומר לו "אולי אתה לא חסר תועלת אחרי הכל, טוב אעזור לך אבל אתה תצתרך להוביל את הדרך כי אני לא מכיר הרבה דרכים צדדיות"
-
[QUOTE=LordAbizi;1486939]
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, דרך פלאטיום - ורידיוס אנטום, צהריים
--[/I]
גיבל ולוטאד נכנסים לעימות פיזי בו הם תוקפים אחד את השני כמה פעמים עם דחיפות ושריטות (ללוטאד בכל זאת יש זרועות קטנות כאלו אז הוא יכול לעשות [I]משהו [/I]איתן). בסופו של דבר הפוקימונים מתרחקים זה מזה, ונראה שלוטאד מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
'האם זה מספיק?' אשאל את עצמי, ואאחוז בפוקרשת שניתנה לי.
"טוב, בוא נבדוק אם זה עובד!" אקרא, וארוץ אל עבר לוטאד, מנסה לעטוף אותו בפוקרשת, או לתפוס אותו בתוכה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1486921]
[B]לי
[/I]כן
--
"אני אשתמש בהונטר." אומר חוזה, פותח פוקרשת ומוציא ממנה הונטר. "הונטר, אגרוף צל!" הונטר מתחיל לנוע לכיוון מגבי.[/QUOTE]
איך בדיוק אביס אותו אם מתקפות נורמל לא משפיעות סוג רוח?
---------
אני אומר למגבי " נסה להתחמק מאגרוף הצל שלו. לאחר מכן כז את כל כוח האש שלך בפה כמו מקודם ושחרר אותו לכיוון הונטר, אולי הפעם תצליח להשתמש היטב בגחלת".
-
[QUOTE=LordAbizi;1486526][B]לי
[/B][I]
[B]רודי
[/B][I]יום ראשון, דרך לאבאנצ'ום - סובפרום, צהריים
[/I]אני לא יודע מה ניסית לעשות עם העיניים.
ואתה לא באמת מוגבל רק לליקוק.
--
גסטלי מתקרב אל גראוליט, ומלקק אותו. גראוליט בתגובה נעמד על רגליו האחוריות, ובועט עם רגליו הקדמיות בגסטלי, ומבריח אותו מעט אחורה.
[/QUOTE]
אני מורה לגאסטלי לתקוף את הגראוליט במתקפת נעיצת ניבים, עדיף במקומות המלוקקים או בצוואר. אם גראוליט יתמהמה בתגובתו, אורה לגאסטלי לדחוף אותו.
-
[B]לוקאס
[/I]--
"זה לא שנלך בדרך צדדית, אלא שפשוט נתרחק מהשביל הראשי, אבל עדיין נלך מקביל אליו. אמור להיות קל לשמור על המסלול, כי הדרך מובילה מערבה, והשמש בקרוב גם תתחיל ללכת לשם, אז פשוט נצטרך ללכת נגד הצל שלנו. אגב, שמי בנדר. איך אני יכול לקרוא לך?" בנדר מסיים לסקור את הריסות הספינה, ומתחיל ללכת חזרה לכיוון השביל. ההליכה שלו קצת איטית, והוא קצת מתקשה בהליכתו. הוא מתחיל לחזור לשביל.
[B]אלון
--
[/I]אתה מוציא פוקרשת, פורש אותה, ורץ לכיוון לוטאד. לוטאד מנסה לברוח ממך, אך אתה מהיר יותר, משיג אותו ועוטף אותו בפוקרשת. הקסם של הפוקרשת מתחיל לפעול והפוקרשת מתכווצת. בשלב מסויים התהליך מתייצב, ונפסק. נראה שלכדת לוטאד, יעודכן מיד.
[B]לי
[/I]אה, זה די פשוט, החוק הזה לא תקף במשחק שלי.
--
הונטר מגיע אל מגבי, ושולח מהיד שלו יד עשויה מצל לעבר מגבי. מגבי מנסה לברוח אך בכל זאת נפגע. מגבי מתרחק מעט מהונטר, ומצליח לשגר אליו שתי חתיכות גחלת שפוגעות.
"הונטר, השתמש בצל לילה!" אומר חוזה, והונטר מתחיל לרכז משהו שחור ליד העיניים שלו.
[B]רודי
[/B][I]יום ראשון, דרך לאבאנצ'ום-סובפרום, צהריים
[/I]--
גסטלי מגיע אל גראוליט ונושך אותו. גראוליט מנסה בתגובה לנשוך חזרה את גסטלי, ומצליח, אך עצם העובדה שהמהות הרעילה של גסטלי הייתה בפה שלו קצת פוגעת בו, והוא עוזב. גסטלי לאחר מכן דוחף את גראוליט. גראוליט שולח את רגליו ובועט בגסטלי. נראה שגראוליט מתחיל להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1486983][B]
[B]רודי
[/I]--
גסטלי מגיע אל גראוליט ונושך אותו. גראוליט מנסה בתגובה לנשוך חזרה את גסטלי, ומצליח, אך עצם העובדה שהמהות הרעילה של גסטלי הייתה בפה שלו קצת פוגעת בו, והוא עוזב. גסטלי לאחר מכן דוחף את גראוליט. גראוליט שולח את רגליו ובועט בגסטלי. נראה שגראוליט מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
אני קורא: "גאסטלי, אל תרפה! נשוך שוב את גראוליט!"
-
[QUOTE=LordAbizi;1486983]
[B]אלון
--
[/I]אתה מוציא פוקרשת, פורש אותה, ורץ לכיוון לוטאד. לוטאד מנסה לברוח ממך, אך אתה מהיר יותר, משיג אותו ועוטף אותו בפוקרשת. הקסם של הפוקרשת מתחיל לפעול והפוקרשת מתכווצת. בשלב מסויים התהליך מתייצב, ונפסק. נראה שלכדת לוטאד, יעודכן מיד.
[/QUOTE]
"גיבל אתה גדול!" אומר וארוץ לקראתו, אוחז בפוקרשת בה לכוד לוטאד.
'אני בטוח שגיבל יכול להשתמש במתקפה ההיא..' אחשוב לעצמי, 'זעם דרקון, ככה קוראים לה?'.
"אוקיי, גיבל מה דעתך שנתקדם?" אשאל אותו, ואתחיל ללכת איתו אל עבר המשך הדרך אלא אם כן הוא יתנגד או יעשה משהו לא צפוי
-
[QUOTE=LordAbizi;1486983]
[B]לי
--
הונטר מגיע אל מגבי, ושולח מהיד שלו יד עשויה מצל לעבר מגבי. מגבי מנסה לברוח אך בכל זאת נפגע. מגבי מתרחק מעט מהונטר, ומצליח לשגר אליו שתי חתיכות גחלת שפוגעות.
"הונטר, השתמש בצל לילה!" אומר חוזה, והונטר מתחיל לרכז משהו שחור ליד העיניים שלו.
.[/QUOTE]
אני אומר למגבי " יפה השתפרת מהפעם קודמת שהשתמשת בגחלת. כעת בעזרת שתי היידים שלך תתחיל קצת לחפור באדמה, עד כמה שאתה יכול. והאבק, החול או מה שזה לי יהיה שנוצר תעיף אותו בעזרת ידייך על הונטר. תנסה לדיק שזה יפגע בענייו. לאחר מכן קוץ עליו ותשמש בדחיפה."
-
[QUOTE=LordAbizi;1486983][B]לוקאס
[/I]--
"זה לא שנלך בדרך צדדית, אלא שפשוט נתרחק מהשביל הראשי, אבל עדיין נלך מקביל אליו. אמור להיות קל לשמור על המסלול, כי הדרך מובילה מערבה, והשמש בקרוב גם תתחיל ללכת לשם, אז פשוט נצטרך ללכת נגד הצל שלנו. אגב, שמי בנדר. איך אני יכול לקרוא לך?" בנדר מסיים לסקור את הריסות הספינה, ומתחיל ללכת חזרה לכיוון השביל. ההליכה שלו קצת איטית, והוא קצת מתקשה בהליכתו. הוא מתחיל לחזור לשביל.
[B]אלון
--
[B]לי
--
[B]רודי
[/I]--
גסטלי מגיע אל גראוליט ונושך אותו. גראוליט מנסה בתגובה לנשוך חזרה את גסטלי, ומצליח, אך עצם העובדה שהמהות הרעילה של גסטלי הייתה בפה שלו קצת פוגעת בו, והוא עוזב. גסטלי לאחר מכן דוחף את גראוליט. גראוליט שולח את רגליו ובועט בגסטלי. נראה שגראוליט מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
"אני לוקאס" אומר באי רצון "עכשיו בוא אני אעזור לך ללכת" אומר ואתמוך בו שנוכל ללכת יותר מהר במחשבה שאין טעם שאני אלך מהר והוא ילך לאט