[B]פרק 60
[/B]היה פרק נהדר, תודה לפרק שהזכיר לי שליוגה ולאחים יש אותו שם משפחה.
היה צפוי שיומה תפסיד לפאייסר אבל פאק יש לו 2 מפלצות מקסימום- הוא יותר מדי חזק.
קיצר הארכ הזה משיך להשתפר מפרק לפרק.
Printable View
[B]פרק 60
[/B]היה פרק נהדר, תודה לפרק שהזכיר לי שליוגה ולאחים יש אותו שם משפחה.
היה צפוי שיומה תפסיד לפאייסר אבל פאק יש לו 2 מפלצות מקסימום- הוא יותר מדי חזק.
קיצר הארכ הזה משיך להשתפר מפרק לפרק.
תזכורת לכך שננהושי קשורים לנינג'ות. סוף סוף נגלה מיוחי הותיר ליואמו. לול יואמו הכינה תגובות מוקלטות. מזכיר לי את ללוש. מאנאבו עכשיו עם החברים של זוויג'ו, נכון, והם מתעללים בו. הם חולפים על פני צדק? Wild phaser appears. פייזר מתחיל עם מקסימום בתור הראשון. הממ לרד בוסט יש אפקט שמופעל מהיד, כמה מסקרן. וואט יואמו עשתה equip ליריב?? שני מקסימומים לפייזר... איזה מוגזם. וואי הפרק נטען ממש לאט אצלי זה מעצבן. מה יואמו עומדת להפסיד בהתקפה אחת ככה, כמה מעפן. והיא נראתה די אבודה לחלוטין בדו קרב, גם אם זה היה נראה כאילו יש לה רעיון טוב. אבל מה זה עוזר לראות את האמת רגע לפני שאתה מת??? ועכשיו רנרן צריכה לתפוס גם את זה. אה סוף סוף אמרו את השם של יוגה. והתמונות הם חתולים wtffff רנרן ממשיכה לרמות את העולם. אז במקום להישלח לעולם הצללים הם נשלחים לעולם החתולים באנימה הזאת. אמין בכיף. זה בדיוק סוג ההומור המוזר שהורס להם קצת את הפאנצ'ים לאורך סבנס... מקווה שזה לא יהיה יותר גרוע מזה כאן.
בפרק הבא:
[spoiler]
פרק בעולם החתולים... זה יהיה תחת השפעת סמים.
[/spoiler]
[B]פרק 61
[/B]פרק טוב אבל שמעתי יותר מדי מיו ליום אחד.
אשכרה הגיעו לעתיד, יפה הארכ הזה מפתיע אותי כל הזמן מחדש.
[b]פרק 62
[/b]השבוע הפרק תורגם מהר, היה אחלה, אז כן הם הגיעו לעתיד, לנקודה שבה התרחשה סצנת הסיום של סבנ'ס, חבל שלא הראו מי נחת בחללית אבל זה כנראה יומה שפתר את המשבר בgo rush.
לפי שמות הפרקים הבאים- עוד 2 פרקים לסוף הארכ.
אומג יש לי שני פרקים להשלים.
61.
אה נכון הם חתולים עכשיו. ועדיין הפרקים נטענים אצלי לאט מאוד, בצורה מרגיזה. צ'ופטרו לא הפך לחתול. או שכן? קשה לומר במקרה שלו. אוקיי ויואמו ויוחי אשכרה מצאו את יוגה. סוף סוף הם מתעמתים לגבי זה שהם מאותה מפשחה לכאורה. יוחי נגד יוגה. זה הפעם הראשונה מאז gx שפרוטגוניסטים מאנימות שונות נלחמים! .. רק שהקרב נקטע. כן, באמת היה קטע שגם ניאנדסטר הפכה לחתולה כשהיא ברחה מהכוכב שלה. אוקיי הדו קרב בעצם ממשיך. זה ממש מעצבן כמה לאט זה נטען. אני לא חושב שזה האינטרנט שלי... ויש להם אותם קלפים אוקיי. טוב המעבר בדלתות די מעצבן. בוצ'י גם הפך לחתול... יוגה מזכיר את הקלף מסבנס. אוקיי שרת אחר לפרק גורם לזה לטעון יותר. איזה קרב מוזר. אוקיי אז יוחי ניצח את יוגה. ואכן זאת התנהגות יוגה קלאסית של להיות כזה whiny כשהוא מפסיד. אוקיי wtf הם הגיעו לעידן של סבנס.
62.אוקיי יכול להיות... אנחנו עומדים לקבל תשובות מסבנס, סוף סוף??? יוחי מתחיל את הפרק מעצבן. אה כן הם פגשו את הבחור שרדינגר... כן, אנחנו עומדים לקבל תשובות, הולי שיט, אני מתרגש. יוגה הוא otes...?? לול זה מתייחס לשנאה העזה של יוגה וחיפושיות. לוק לא מוצא את זה מוזר בכלל שחתול אוכל ראמן עם מזלג. אוקיי. לול טייגר. ועכשיו אנחנו חוזרים לסיום של סבנס... אני מאוד מתרגש לקראת המורכבות הזאת בעלילה!
טוב, אני מתרגש לראות לאן כל זה הולך.
בפרק הבא:
[spoiler]
יודיאס נגד ריוגה בסיום הארק.
[/spoiler]
[B]63
[/B]אז ריוגה הוא דרקון חייזרי- דווגא מתאים לשם הדמות ולשם הפרק.
הוא חייזר שונא חייזרים אחרי? זה לא גזענות?
חזרה לזמן הראשי.השוטרת מחליפת צורות הזאת (שכבר שכחתי את השם שלה) ממש מלחיצה אותי, אני חושב שהיא תהיה בעיה רצינית אחרי פייזר. The house where dragons dwell... מי היה מאמין שלמי שקוראים ריוגו קשור לדרקונים. לא הבנתי, ריוגו רוצה שיודיאס ירדוף חייזרים אחרת ריוגו יפגע בחייזרים? עסקה לא ברורה. וואו רנרן, תודה שהבנת שיש דרך להחזיר אותם מלהיות קלפים, אחרת לא הייתי מנחש. יודיאאס התמזג עם דאמאמו והעיניים נהיו אדומות. ודאמאמו משמש כ spirit advisot בסגנון של יאמי יוגי ויובל. המ אבל בצורת ולגר ריבה העיניים שלו לא אדומות. Vodyanoy - זה מיימי ברוסית. שוב ה leitmotif של ה magnum overroad למרות שזאת גרסה הרכבת. היי זה הדרקון הזה שהם פגשו בעבר. כי ברור שהוא יופיע בעוד פרקים. מה לעזאזל זה ההצגה האמינה הזאת של ה mik בעיר. ונראה שלאף אחד לא אכפת כי uts כבר הרגילו אותם לחייזרים. אוקיי?? דודי נישו... והוא שואב את כולם למימד הזמן המוזר שלו. Wtf. ואז הוא הופך לדרקון. טוב סוף הפרק הזה היה קצת סוריאליסטי אבל כל זה מאוד מסקרן.
בפרק הבא:
[spoiler]
יודיאס נגד דרקון!
[/spoiler]
[b]פרק 64
[/b]הנה הארכ נגמר.
בדיוק כמו בseven גם פה קלפים רגילים הופכים לקפלי מקסימום.
כוח החברות , הכוח הכי חזק ביקום!
אין פתיח בפרק ם.ם פישר סקיי מציל את היום, איכשהו. קוואי טל אומר שהיקום נוצר על ידי דרקוני חלל. טוב לדעת. אולי זה קשור לluke ל the great king of terror... עוד טרנסם ראינק support לחפישה של יודיאס. עכשיו, אני לא זוכר אם צד של פייזר יש קלפי מלכודת, שהוא אולי היה יכול להפעיל אם הוא לא היה דרקון... פייזר הסתדר לצורה קצת יותר אנושית. פייזר נראה קצת כועס. ופתאום יודיאס שולף שוב את מגנום אובר רוד. זוויג'ו עם נאום יוגיהו קלאסי. הוא שולף את בני משפחת אודו. שמבינים שככה נוצרים מקסימום, כמו בסבנס. Road of galactica... עוד מפלצת עם אפקט שמוסיף לה את ההתקפה של האויב... למה יש עשרים מפלצות כאלו. יותר מדי אפקטים מופעלים בתור הזה חהחה. זה ללא ספק היה תור של יוגיהו. אז הכל הייתה אי הבנה? הם לא באמת רצו לגרש חייזרים, אלא להזמין אותם? וכמובן שבסוף יהיה טיזר לחומר מסתורי שמפעפע היכנשהו.
ארק נהדר! ממש בקלאס של היוגיהו הישנים, 5דיס, זאהל...
בפרק הבא:
[spoiler]
חוקרים את הmonolith, מה שהגיוני.
[/spoiler]
[b]פרק 65[/b]
תחילת כל ארק הוא תמיד בפרק מוזר, נראה מה הפרק הזה יביא אל השולחן. פותחים בפייזר שפותח דף חדש בניהול mik. זה tournament arc? פייזר פשוט מתעלם מיונה ומאסאקה, יפה. היי אז איש האבנים המפגר, הוא חזר! לא מפתיע. יואמו נוגעת בנקודה חשובה. יודיאס מדפיס ידנית חה. Kamijou gear company...? החברה של לוק?? זה מסקרן. הגברת בקופסה צריכה להיות גרסה של tiger. זאת בדיחת קרש מסבנס ה trumpet duet.. מה לעזאזל קורה פה. אני לא אגיב על התובנה ההזויה של יודיאס. למה אלפרד יודע מי זה יודיאס? מה לעזאזל. The luge הגיע לkamijou company??? מה לעזאזל הולך פה. זה היה אחד הפרקים הביזאריים, כצפוי.
בפרק הבא:
[spoiler]
הטורניר יתחיל.
[/spoiler]
פרק מאוד מוזר.
הנה המשפחה של לוק.
יאלה ארכ טורניר, מקווה שיהיה מעניין.
[b]פרק 66[/b]
אז זה כמו battle city, אפשר להילחם במי שרוצים איפה שרוצים. והמטבעות מתחילת הסדרה חוזרים. נראה שהפרס הוא מנגה... יוחי ויודיאס עושים בונדינג. אוטס יצר את המונולית' וחזר אחורה בזמן יותר מיוגה? ואז פתאום המונולית' מתעורר... אוי לא, יואמו הפכה לנשלטת על ידי אוטס / המונולית'. הם הוציאו את אפוק מהבית??? אז יואמו נגד יודיאס בקרב של הגאלאסקי קאפ, בתור הדגמה לאפוק למעשה. טוב הבונוסים לנקודת התקפה לא משנים בתור הראשון.. יוחי הבחין בכך שמשהו לא בסדר. למה יש לה קלף זוהר בירוק.. המנגינה קריפית. הקלף המסתורי שלה הוא מפלצת רמה 1... אה אבל היא נכנסת לפיוז'ן. יודיאס עם תור פסיכי כדי להתגבר על המכשול של יואמו... פיוז'ן משולש?! ומהיד! איזה האקים! יודיאס ניצח ויואמו איבדה את השליטה מהמונולית'... ומי זה האיש על הכיסא??
בינתיים אני מעודד.
בפרק הבא:
[spoiler]
משהו שקשור לסוגתסואים.
[/spoiler]
תוגה אביזי, רק בזכות שהגבת כאן שמתי לב שיצא הפרק של השבוע.
פרק נחמד, מעניין לאן הארכ הזה ילך.
[b]פרק 67
[/b]ג€‹אין כמו פרק של יוגי הו rush לראות על הבוקר שיעודד אותי.
אוקיי מה קורה בסדרה הזאת שוב?
אה כן יש גברת בקופסה. אה כן זה פרק שעוסק בסוגטסו מנבו. לול אחד מהעוזרים של זוויג'ו הפסיד למאנאבו! נייס! נקמה מתוקה על זה שהם התעללו בו כל הארק הקודם. למה יש שם דג???? מישהו שמסיים מילים בטונה... זה גם משהו שקשור לדמויות מסבנס..?? כן, יש ליטרלי דגים במשפחת סוגטסו, מסתבר... וואי, salvage, איזה קלף ישן. היי הוא זימן קיוגר. הדג הזה עושה לו בית ספר. אוקיי מנבו ניצח איכשהו. זה היה פרק מוזר.
בפרק הבא:
[spoiler]
יוחי נגד אפוק, ונראה שהיא משתמשת בקלפי מזל כמו ג'ונוצ'י.
[/spoiler]