-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 21 2009, 05:37 PM
[b]
[i][b]Waluigi[/b][/i]
[i]אתה תופס את הגיבל את העצבני ברגליים, סווינאב תוקף במכת בוץ ומכניס בוץ לתוך הפה של גיבל.
גיבל קופץ מהידיים שלך ורץ במהירות לאורך המסדרון והוא כל הזמן יורק, לפתע הוא תוקף בזעם דרקון ושובר את אחת הדלתות של אחד החדרים, גיבל ניכנס אל החדר שהוא שבר את הדלת שלו, לפתע אתה שומע צרחה חזקה מהחדר שעליו גיבל ניכנס.[/i]
[/b][/quote]
אני תופס את סווינאב ורץ לכיוון החדר.
"סווינאב ראית כמה חזק הגיבל הזה? אני הולך לתפוס אותו" אני אומר לו ומוסיף: "תתכונן גיבל כי זהו סופך!"
-
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
בסדר תישאר ער עד מתי שבא לך, אני עדיין לא עייף כניראה שגם אני אולי אפרוש בשעה 1 -2 אבל לבנתיים אני אגיב קצת.
ובקשר לפיצוץ בועות, כניראה לפוקימונים שאתה נילחם מולים יש את האפשרות לפוצץ את הבועות, בו נגיד שבועות זה לא מי יודע מה מתקפה משהו, סקווירטל למד לפני קרב אחד נסיגה ככה שעד שהוא ילמד אקדח מים יקח קצת זמן.
~~~~~~~~~~~~~~
סקווירטל הפצוע תוקף בבועות שוב אבל הפעם גלייגר לא מפוצץ אותם הוא פשוט חומק מהם במתקפה מהירה ומנסה לפגוע בסקווירטל שכבר מוכן למצב, סקווירטל תוקף בחבטה אבל בגלל שגלייגר תוקף במתקפה מהירה, ושמתקפת ניב הרעל של גלייגר מחלישה את סקווירטל, אז גלייגר מקבל יתרון במהירות ופוגע בסקווירטל במתקפת מהירות שמפילה את סקווירטל על הריצפה.
[i][b]Dingo[/b][/i]
רייהורן תוקף ברקע ומעיף את הנידורנים מהאזור שלכם, לפתע כל הנידורנים בורחים מהמלון, הדרך פנויה, אתה הולך לאולם ההופעות ובדיוק כשאתה מגיע גרי מתחיל לדבר, "שלום לכולם, כמו שאתם יודעים אני פרופסור גרי אוק, הגעתם לאי האסור מסיבה אחת שאתם צריכים לעזור לנו לפענח את התעלומות הגדולות של האי, כל אחד מיכם קיבל פוקדע, מפה, ופוקימון, לא קיבלתם עדיין פוקדורים לתפיסת פוקימונים, כי אנחנו רוצים קודם שתלמדו להסתדר עם הפוקימונים שלכם אחר כך ניתן לכם עוד פוקדור ריק.
בערב אני אחלק אתכם לקבוצות ונצא למן טיול לילי בעיר, לבנתיים אתם יכולים להסתובב בעיר אבל לא לצאת מהגבולות שלה כי זה מאוד מסוכן, אז קדימה אתם יכולים לצאת ולהסתובב בעיר." אמר גרי.
[img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/13.png[/img]
[i][b]Gliscor[/b][/i]
[i]אתה לוקח את הפיצ'ואים ויוצא במהירות מפארק פוקימוני העשב, אתה רץ במהירות למרכז הפוקימונים ומרפאה את שני הפיצ'ואים, לפתע הפיצ'ו מהחנות ברוח ממכם במהירות הוא רץ בחזרה לחנות, ואחריו הפיצ'ו שלך שניראת מאוהבת בפיצ'ו הקטן.[/i]
[i][b]Waluigi[/b][/i]
[i]רק שתדע לא קבלתם עדיין פוקידורים רייקים שאיתם תוכלו לתפוס פוקימונים, זה יקח זמן עד שתקבלו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה רץ במהירות אל תוך החדר ורואה אישה מבוגרת העומדת על הכיסא שבחדרה, אתה רואה כי גיבל אוכל מהאוכל שיש לה בחדר הוא ניראה עצבני מאוד, "בבקשה תוציאו את המפלצת הזו מפה!!" צועקת האישה.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 22 2009, 03:48 AM
[b] [i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
בסדר תישאר ער עד מתי שבא לך, אני עדיין לא עייף כניראה שגם אני אולי אפרוש בשעה 1 -2 אבל לבנתיים אני אגיב קצת.
ובקשר לפיצוץ בועות, כניראה לפוקימונים שאתה נילחם מולים יש את האפשרות לפוצץ את הבועות, בו נגיד שבועות זה לא מי יודע מה מתקפה משהו, סקווירטל למד לפני קרב אחד נסיגה ככה שעד שהוא ילמד אקדח מים יקח קצת זמן.
~~~~~~~~~~~~~~
סקווירטל הפצוע תוקף בבועות שוב אבל הפעם גלייגר לא מפוצץ אותם הוא פשוט חומק מהם במתקפה מהירה ומנסה לפגוע בסקווירטל שכבר מוכן למצב, סקווירטל תוקף בחבטה אבל בגלל שגלייגר תוקף במתקפה מהירה, ושמתקפת ניב הרעל של גלייגר מחלישה את סקווירטל, אז גלייגר מקבל יתרון במהירות ופוגע בסקווירטל במתקפת מהירות שמפילה את סקווירטל על הריצפה.
[/b][/quote]
אין בעיה..
~~~~~~~~~~~
"סקווירטל רוץ אליו ותתקוף בחבטה ואז שוב בבועות!"אני צועק לו
-
[b]
[i][b]Waluigi[/b][/i]
[i]רק שתדע לא קבלתם עדיין פוקידורים רייקים שאיתם תוכלו לתפוס פוקימונים, זה יקח זמן עד שתקבלו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה רץ במהירות אל תוך החדר ורואה אישה מבוגרת העומדת על הכיסא שבחדרה, אתה רואה כי גיבל אוכל מהאוכל שיש לה בחדר הוא ניראה עצבני מאוד, "בבקשה תוציאו את המפלצת הזו מפה!!" צועקת האישה.[/i] [/b][/quote]
בסדר אז אני לא יכניס אותו לפוכדור~הוא יהיה כמו פיקאצ'ו או משהו כזה~
---------------------------------------------------------------------
אני חוטף לגיבל את האוכל ומתחיל לרוץ מהחדר~
"היי גיבל תראה מה יש לי! זאת צלחת ממש מרשימה נכון?!" אני מחכה שהוא יתקרב אלי...
אני מניח את הצלחת על הקרקע ומבקש מהאנשים להמשיך ללכת משם.
"גיבל, הכל טוב?" אני שואל אותו.
-
[quote][b]
Gliscor
אתה לוקח את הפיצ'ואים ויוצא במהירות מפארק פוקימוני העשב, אתה רץ במהירות למרכז הפוקימונים ומרפאה את שני הפיצ'ואים, לפתע הפיצ'ו מהחנות ברוח ממכם במהירות הוא רץ בחזרה לחנות, ואחריו הפיצ'ו שלך שניראת מאוהבת בפיצ'ו הקטן.
[/b][/quote]
אני רץ אחריה עד שאנחנו מגיעים לחנות ושם אני מחזיר אותה לפוכדור.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 21 2009, 04:27 AM
[b] [i][b]joker[/b][/i]
[i]גסטלי מצליח לחמוק הוא תוקף בליקוק ופוגע בצי'קוריטה קשות, צי'קוריטה חצי משותקת בגלל הליקוק.[/i] [/b][/quote]
"כל הכבוד גסטלי!עכשיו השתמש בזדון!"אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 21 2009, 05:37 PM
[b] [i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל תקוף עם סריטה וסקיטי עם סטירה כפולה, השניים פוגעם זה בזה, לפתע אף אחד מהם לא זז, שניהם ניראים חלשים ועיפים במיוחד.
לפתע הסקיטי מתעלפת, אתה המנצח בקרב הפוקימונים, אתה זוכה ב3 חטיפי פוקימונים שמעלים רמה.[/i]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem057.png[/img] [/b][/quote]
"מצוין טוטודייל!" אגיד לו ואתן לו לנוח מאחורי הקלעים
-
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
רייהורן תוקף ברקע ומעיף את הנידורנים מהאזור שלכם, לפתע כל הנידורנים בורחים מהמלון, הדרך פנויה, אתה הולך לאולם ההופעות ובדיוק כשאתה מגיע גרי מתחיל לדבר, "שלום לכולם, כמו שאתם יודעים אני פרופסור גרי אוק, הגעתם לאי האסור מסיבה אחת שאתם צריכים לעזור לנו לפענח את התעלומות הגדולות של האי, כל אחד מיכם קיבל פוקדע, מפה, ופוקימון, לא קיבלתם עדיין פוקדורים לתפיסת פוקימונים, כי אנחנו רוצים קודם שתלמדו להסתדר עם הפוקימונים שלכם אחר כך ניתן לכם עוד פוקדור ריק.
בערב אני אחלק אתכם לקבוצות ונצא למן טיול לילי בעיר, לבנתיים אתם יכולים להסתובב בעיר אבל לא לצאת מהגבולות שלה כי זה מאוד מסוכן, אז קדימה אתם יכולים לצאת ולהסתובב בעיר." אמר גרי.
[img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/13.png[/img]
[/b][/quote]
"אז אתה פרופסור אוק המפורסם, נעים להכיר אותך-ירין" אני אומר ולוחץ לו את היד
-
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]סקווירטל רץ לכיוונו של גלייגר שמנסה לעוף כדי לחמוק אבל הוא לא מצליח וסקווירטל פוגע בו ומפיל אותו על האדמה, סקווירטל מנצל את זה שגלייגר פצוע בתוקף אותו בבועות ומחליש אותו מאוד, לפתע גלייגר מתרומם במהירות ותוקף בחיתוף זעם ופוצע את הרגל של סקווירטל, סקווירטל מנסה לעמוד אבל הרגל שלו כואבת והוא נופל כל הזמן.[/i]
[i][b]Waluigi[/b][/i]
[i]גיבל רדוף אחריך הוא רץ אחרי השקית והוא ניראה מורעב, לפתע גיבל רץ במהירות עוקף אותך בריצה וחוטף את השקית ואיתה הוא רץ לחדר המדרגות במהירות.[/i]
[i][b]Gliscor[/b][/i]
[i]לפתע אתה רואה שהם משנים כיוון והולכים לכיוון מגרש הקרבות, אתה רץ אחריהם, לפתע אתה מביט בפיצ'ו שלך היא ניראת נילהבת מאוד מהקרבות גם היא רוצה מאוד להלחם באחד המאמנים.[/i]
[i][b]joker[/b][/i]
[i]גסטלי תוקף בזדון ופוגע חזק בצ'יקוריטה, צ'יקוריטה חוטפת מן סחרור מוזר.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אתה רואה שהשעה מאוחרת ואתה צריך לחזור למלון כי עוד חצי שעה יש מסדר.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]"שלום לך ירין, רציתה לשאול משהו?" שאל הפרופסור.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 22 2009, 02:28 PM
[i]סקווירטל רץ לכיוונו של גלייגר שמנסה לעוף כדי לחמוק אבל הוא לא מצליח וסקווירטל פוגע בו ומפיל אותו על האדמה, סקווירטל מנצל את זה שגלייגר פצוע בתוקף אותו בבועות ומחליש אותו מאוד, לפתע גלייגר מתרומם במהירות ותוקף בחיתוף זעם ופוצע את הרגל של סקווירטל, סקווירטל מנסה לעמוד אבל הרגל שלו כואבת והוא נופל כל הזמן.[/i]
[/b][/quote]
"סקווירטל תקוף בבועות ואל תפסיק לשלוח אליו בועות ואז תנסה לתקוף בהצלפת זנב!"
------
תעדכן בדף הראשי שסקווירטל למד מתקפה..
-
[b] [i][b]joker[/b][/i]
[i]גסטלי תוקף בזדון ופוגע חזק בצ'יקוריטה, צ'יקוריטה חוטפת מן סחרור מוזר.[/i] [/b][/quote]
"יפה גסטלי!עכשיו נסה לגמור אותה בליקוק שוב!"
-
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]"שלום לך ירין, רציתה לשאול משהו?" שאל הפרופסור.[/i] [/b][/quote]
"כן, מה אתה מציע לעשות בעיר? וכדאי לי להילחם במאמנים אחרים עכשיו?" אני שואל
-
[i]אתה רואה שהשעה מאוחרת ואתה צריך לחזור למלון כי עוד חצי שעה יש מסדר.[/i] [/b][/quote]
אני לא ממשיך בתחרות?
-----------------
אני חוזר למלון ותוהה בדרך מה לעשות עם הפרס שקיבלתי
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 21 2009, 04:27 AM
[b] [i][b]Ori-Kun[/b][/i]
[i]גיבל תוקף במכת חול וגורם ללאקסיו למן חסימה חשמלית, לאקסיו לא יכול לתקוף במכות חשמל, לאקסיו לא מוותר הוא תוקף בחבטה ופוגע בגיבל חזק[/i].
[/b][/quote]
"אם ככה, תחזיר לו בחבטה ואז זעם דרקון!"
-
[quote][b]
Gliscor
לפתע אתה רואה שהם משנים כיוון והולכים לכיוון מגרש הקרבות, אתה רץ אחריהם, לפתע אתה מביט בפיצ'ו שלך היא ניראת נילהבת מאוד מהקרבות גם היא רוצה מאוד להלחם באחד המאמנים.
[/b][/quote]
אני אומר לה טוב ומנסה לימצוא מאמן ברמה שלי .
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 21 2009, 06:51 PM
[b]
[i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]"תקשיב עם תתקב לשם אתה תמות במקום, זו מפלצת לא פוקימון, הוא הרס כבר אלפי איים לפני מליוני שנים ואז הוא נכנס לתרדמת, עכשיו הוא התעורר והוא עצבני במיוחד, עם זו היד שלו אז אני לא רוצה לדמיין את הגוף שלו, פשוט תשארו פה" אמר פרופסור גרי ורץ במהירות אל העיר, לפתע אתם רואים שאחת הבניינים הגדולים בעיר פתאום נופל, ומתפוצץ.[/i] [/b][/quote]
"אולי כדאי שגם אנחנו נברח, אני אומר ללני ולילדה, ואז נזכר שאני לא יודע מה השם שלה.
"רגע, מה השם שלך?" אני שואל אותה.
-
[b]תזכרו מי שפותח את עמוד 25 יקבל את הפוקדור הראשון ויוכל לתפוס פוקימון.[/b]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]בסדר עידכנתי
~~~~~~~~~~~~~~~~~
סקווירטל תקוף בבועות ללא הפסקה, וגלייגר תוקף בחיתוך זעם ללא הפסקה לפתע הוא קופץ לגובה ותוקף גיליוטינה ופוגע בסקווירטל חזק מאודף סקווירטל ניראה גמור, הוא בקושי יכול לעמוד או לזוז.[/i]
[b][i]joker[/i][/b]
גסטלי תוקף בליקוק, אבל צ'יקוריטה חומקץ במהירות, היא תוקפת בעלי תער ללא פהסקה ופוגעת חזק בגסטלי.
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]"אני ממליץ לך להתחבר על הפוקימון שלך, למאמן אותו קצת להסתובב בעיר, ובערב ניפגש למסדר." אמר גרי [/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אתה ניצחתה בתחרות, זה היה רק אתה נגד המאמנת עם הסקיטי.
~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך למלון רואה שכל המאמנים נימצאים שם כבר, לפתע אוגי עובר ביניכם ומביא לכם פתקים שבהם כתוב באיזה קבוצה אתה.
אתה רואה שאתה בקבוצת צ'ארמנדר, לפתע אתה שומע שמשהי קוראת לאנשים שבקבוצת צ'ארמנדר לבוא אליה, אתה לא רואה מי זו.[/i]
[i][b]Ori-Kun[/b][/i]
[i]גיבל תוקף בחבטה ופוגע בלאקסיו העצבני, שמתחיל לברוח במורד המדרגות, לפתע אתה שומע את הרעש של המעלית היא כניראה הגיעה.[/i]
[i][b]Gliscor[/b][/i]
[i]לפתע אתה רואה מאמנת אחת שהגיע איתך בספינה, היא ניראת די מפוחדת אבל המריפ שלה ניראת חזקה מאוד ומוכנה להלחם בכל פוקימון אפשרי.[/i]
[img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/171.png[/img][img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/f/f0/Spr_4h_179.png[/img]
[i]"השם שלי הוא שרון" אומר הנערה, לפתע אתה שומע את אוגי מדבר עם משהו בפלאפון זה כניראה פרופסור גרי, לפתע אתם שומעים את הפלאפון מקוטע ואז לפתע לא שומעים את גרי יותר, לפתע אוגי מתחיל לרוץ אל העיר.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 22 2009, 08:36 PM
[b] [b]תזכרו מי שפותח את עמוד 25 יקבל את הפוקדור הראשון ויוכל לתפוס פוקימון.[/b]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]בסדר עידכנתי
~~~~~~~~~~~~~~~~~
סקווירטל תקוף בבועות ללא הפסקה, וגלייגר תוקף בחיתוך זעם ללא הפסקה לפתע הוא קופץ לגובה ותוקף גיליוטינה ופוגע בסקווירטל חזק מאודף סקווירטל ניראה גמור, הוא בקושי יכול לעמוד או לזוז.[/i]
[/b][/quote]
"סקווירטל תשתשמש בנסיגה ואז בחבטה!" אני צועק לו.
---------
אתה רשמת סקווירטל במקום נסיגה חחחחחחחחח :lol:
-
[b]
[i][b]Waluigi[/b][/i]
[i]גיבל רדוף אחריך הוא רץ אחרי השקית והוא ניראה מורעב, לפתע גיבל רץ במהירות עוקף אותך בריצה וחוטף את השקית ואיתה הוא רץ לחדר המדרגות במהירות.[/i]
[/b][/quote]
"קדימה סווינאב אנחנו לא נוותר לגיבל הזה!" אני לוקח את סווינאב בידיים ומתחיל לרוץ לחדר מדרגות.
"גיבל? גיבל?!" אני קורא בעודי עולה במדרגות~
-
[b] [b][i]joker[/i][/b]
גסטלי תוקף בליקוק, אבל צ'יקוריטה חומקץ במהירות, היא תוקפת בעלי תער ללא פהסקה ופוגעת חזק בגסטלי. [/b][/quote]
"אוי לא גסטלי!"אני אומר בדאגה
"נסה להתאושש ולהשתמש בהיפנוזה!"אני אומר מיד אחרי זה
-
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]איפה כתבתי ככה?
~~~~~~~~~~~~~~~~
סקווירטל מתקשה לקום מהריצפה אבל הוא לא מוותר, "קדימה גלייגר גיליוטינה גמור את בסקווירטל הגרוע הזה" אמר המאמן, גלייגר שלא ניראה בטוח בעצמו תקף שוב בגיליוטינה הוא התקרב במהירות אל סקווירטל שתקף בנסיגה בשניה האחרונה וחמק בעזרתה מגלייגר, גלייגר לא וותר הוא תקף שוב בגיליוטינה אבל סקווירטל חמק שוב, הוא ניצל את עייפותו של גלייגר ותקף אותו בחבטה, גלייגר נפל על האדמה וניראה מסחרור, "גלייגר עם אתה רוצה להתפתח בזמן הקרוב אני ממליץ לך לנצח" אמר המאמן, גלייגר התרומם מהאדמה, ועף לעברו של סקווירטל.[/i]
[i][b]Waluigi[/b][/i]
[i]אתה רואה שגיבל יורד במדרגות, הוא משאיר אחריו פרורים של החטיף, אתה עוכב אחרי הפרורים, ויורד כמה קומות עד שאתה מגיע לקומה הראשונה, הפרורים מובילים אל חדר האוכל, לפתע אתה רואה שהאנשים בוחרים מחדר האוכל, אתה שומע רעש של כלים שנישברים.[/i]
[i][b]joker[/b][/i]
[i]גסטלי תוקף בהיפנוזה אבל צ'יקוריטה מהירה מספיק בשביל לחמוק, "קדימה צ'יקוריטה תתקפי באבקת רעל" אמרה המאמנת, צ'יקוריטה רצה לעברו של גסטלי ותקפה אותו באבקת רעל שגרמה לגסטלי להרעלה, גסטלי נחלש מאוד.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 22 2009, 09:15 PM
[i]איפה כתבתי ככה?
~~~~~~~~~~~~~~~~
סקווירטל מתקשה לקום מהריצפה אבל הוא לא מוותר, "קדימה גלייגר גיליוטינה גמור את בסקווירטל הגרוע הזה" אמר המאמן, גלייגר שלא ניראה בטוח בעצמו תקף שוב בגיליוטינה הוא התקרב במהירות אל סקווירטל שתקף בנסיגה בשניה האחרונה וחמק בעזרתה מגלייגר, גלייגר לא וותר הוא תקף שוב בגיליוטינה אבל סקווירטל חמק שוב, הוא ניצל את עייפותו של גלייגר ותקף אותו בחבטה, גלייגר נפל על האדמה וניראה מסחרור, "גלייגר עם אתה רוצה להתפתח בזמן הקרוב אני ממליץ לך לנצח" אמר המאמן, גלייגר התרומם מהאדמה, ועף לעברו של סקווירטל.[/i]
[/b][/quote]
"סקווירטל תשתמש שוב בנסיגה ואז בהצלפת זנב!"אני צועק לו.
------------
איפה שרשום המתקפות של סקווירטל במקום נסיגה רשמת סקווירטל.
-
[b] [i][b]joker[/b][/i]
[i]גסטלי תוקף בהיפנוזה אבל צ'יקוריטה מהירה מספיק בשביל לחמוק, "קדימה צ'יקוריטה תתקפי באבקת רעל" אמרה המאמנת, צ'יקוריטה רצה לעברו של גסטלי ותקפה אותו באבקת רעל שגרמה לגסטלי להרעלה, גסטלי נחלש מאוד.[/i] [/b][/quote]
"גסטלי אתה חייב לנסות בכל המהירות!היפנוזה!"
-
[i]אתה ניצחתה בתחרות, זה היה רק אתה נגד המאמנת עם הסקיטי.
~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך למלון רואה שכל המאמנים נימצאים שם כבר, לפתע אוגי עובר ביניכם ומביא לכם פתקים שבהם כתוב באיזה קבוצה אתה.
אתה רואה שאתה בקבוצת צ'ארמנדר, לפתע אתה שומע שמשהי קוראת לאנשים שבקבוצת צ'ארמנדר לבוא אליה, אתה לא רואה מי זו.[/i] [/b][/quote]
"בוא נלך" אגיד לטוטודייל ואלך איתו לכיוון הקול
-
[i]גיבל תוקף בחבטה ופוגע בלאקסיו העצבני, שמתחיל לברוח במורד המדרגות, לפתע אתה שומע את הרעש של המעלית היא כניראה הגיעה.[/i]
[/b][/quote]
"מעולה!" אני אומר לגייבל. "בוא נרוץ אל המעלית!"
-
[b]
[i][b]Waluigi[/b][/i]
[i]אתה רואה שגיבל יורד במדרגות, הוא משאיר אחריו פרורים של החטיף, אתה עוכב אחרי הפרורים, ויורד כמה קומות עד שאתה מגיע לקומה הראשונה, הפרורים מובילים אל חדר האוכל, לפתע אתה רואה שהאנשים בוחרים מחדר האוכל, אתה שומע רעש של כלים שנישברים.[/i]
[/b][/quote]
"סווינאב השתמש בריח בלש ותמצא לי את גיבל!" אני פוקד על סווינאב ומוריד אותו לקרקע.
-
[b] [i][b]Gliscor[/b][/i]
[i]לפתע אתה רואה מאמנת אחת שהגיע איתך בספינה, היא ניראת די מפוחדת אבל המריפ שלה ניראת חזקה מאוד ומוכנה להלחם בכל פוקימון אפשרי.[/i]
[img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/171.png[/img][img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/f/f0/Spr_4h_179.png[/img]
[/b][/quote]
אני שואל "אותה רוצה להילחם המריפ שלך נגד הפיצ'ו שלי"
-
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]חחחחחחחח XD !! נכון, תקנתי את זה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גלייגר צובר מהירות ותוקף בחיתוך מהיר, בקווירטל תוקף בנסיגה וחומק במהירות.
סקווירטל תוקף בהצלפת זנב ומזיז את הזנב שלא מצד לצד (רק שתדע הצלפת זנב זה לא מתקפה שתוקפים איתה במתקפה הזו הפוקימון פשוט מזיז את הזנב שלו מצד לצד)
"גלייגר חסל אותו עכשיו ניב רעל!!" צעק המאמן בזעם, גלייגר ניראה לא מרוכז בכלל אבל הוא בצע את בקשתו של המאמן ועף לכיוונו של סקווירטל שוב, הוא עומד לפגוע בסקווירטל.[/i]
[i][b]joker[/b][/i]
[i]גסטלי מורעל תוקף בהיפנוזה ומרדים את הצ'יקוריטה של המאמנת, כדי לך לנצל את המזן שצ'קוריט ישנת ולתקוף אותה עד שהיא תחוסל, לפני שהיא תתעורר.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אתה רואה אישה בעלת לבוש מוזר, ולידה עוד שני מאמנים, "אני אהיה מנהיגת הקבוצה שלכם" אמרה האישה[/i].
[img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/19.png[/img]
[i][b]Ori-Kun[/b][/i]
[i]אתה רץ במהירות אל המעלית וניכנס עליה, אתה לוחץ על הכתור לירידה לקומה הראשונה, כעבור כמה דקות אתה מגיע לקומה הראשונה, אתה רץ לאולם ההפעות, בדיוק שאתה מגיע גרי מתחיל לדבר.
"שלום לכולם, כמו שאתם יודעים אני פרופסור גרי אוק, הגעתם לאי האסור מסיבה אחת שאתם צריכים לעזור לנו לפענח את התעלומות הגדולות של האי, כל אחד מיכם קיבל פוקדע, מפה, ופוקימון, לא קיבלתם עדיין פוקדורים לתפיסת פוקימונים, כי אנחנו רוצים קודם שתלמדו להסתדר עם הפוקימונים שלכם אחר כך ניתן לכם עוד פוקדור ריק.
בערב אני אחלק אתכם לקבוצות ונצא למן טיול לילי בעיר, לבנתיים אתם יכולים להסתובב בעיר אבל לא לצאת מהגבולות שלה כי זה מאוד מסוכן, אז קדימה אתם יכולים לצאת ולהסתובב בעיר." אמר גרי
[/i][img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/13.png[/img]
[i][b]Waluigi[/b][/i]
[i]אתה מניח את סווינאב על הריצפה לפתע מתחיל לרוץ אל תוך חדר האוכל, אתה רודף אחריו אבל הוא מהיר יותר, לפתע הוא נעלם לך, אתה מחפש אותו או את גיבל אבל אתה לא מוצא, לפתע אתה שומע רעש של לעיסות שמגיע מאחד השולחנות, אה הולך עליו ומרים את המפה, מתחת לשולחן אתה רואה את גיבל וסווינאס אוכלים כל מני מאכילים הם מאוד רעבים.[/i]
[i][b]Gliscor[/b][/i]
[i]"בבבבסדר" אומרת המאמנת בגימגום, אתם הולכים לאת הזירות, המריפ שלה ניראת בוטחה בעצמה מאוד "תתתחיל אאתה" אומרת המאמנת.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 22 2009, 09:57 PM
[i]חחחחחחחח XD !! נכון, תקנתי את זה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גלייגר צובר מהירות ותוקף בחיתוך מהיר, בקווירטל תוקף בנסיגה וחומק במהירות.
סקווירטל תוקף בהצלפת זנב ומזיז את הזנב שלא מצד לצד (רק שתדע הצלפת זנב זה לא מתקפה שתוקפים איתה במתקפה הזו הפוקימון פשוט מזיז את הזנב שלו מצד לצד)
"גלייגר חסל אותו עכשיו ניב רעל!!" צעק המאמן בזעם, גלייגר ניראה לא מרוכז בכלל אבל הוא בצע את בקשתו של המאמן ועף לכיוונו של סקווירטל שוב, הוא עומד לפגוע בסקווירטל.[/i]
[/b][/quote]
"סקווירטל תשתמש בבועות ואז תתקוף בחבטה!"אני צועק לו
-
[i]אתה רואה אישה בעלת לבוש מוזר, ולידה עוד שני מאמנים, "אני אהיה מנהיגת הקבוצה שלכם" אמרה האישה[/i].
[img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/19.png[/img] [/b][/quote]
"בסדר" אגיד לה בביטחון ואשמור שטוטודייל לא נאבד לי בין האנשים
-
שם משתמש: the Ultimate Rhydon
שם במשחק: הנרי אנדרסון
תמונת מאמן: [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr038.png[/img]
רקע: הנרי נולד למשפחה ענייה מאוד! אבא שלו היה אחיו של אחד מהמדענים שנעלמו, וכששמעו על מה שקרה, אביו של הנרי חטף התקף לב! אבא שלו הושפז בבית חולים, והמצב בבית הידרדר... הנרי חשב שבגלל שאבא שלו מאושפז, הוא צריך ללכת לעבוד כדי לעזור לשלם את החובות! הנרי לא הצליח לקבל עבודה, והוא כבר התייאש! לפתע נשמעה דפיקה בדלת, הואכאשר הוא פתח את הדלת, הוא ראה שם שליח אם מכתב ופוקאדור...
כאשר פתח את המכתב וראה את ההזמנה לאי-האסור, הוא חשב 'זאת ההיזדמנות שלי להציל את הדוד שלי!'
פוקימון התחלתי: [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa074.png[/img]
עריכה: ככה יותר טוב ממקודם?
ואני קראתי את העלילה 10 פעמים!
אם גם זה לא טוב, אז אין לי מושג איך...
-
[b]
[i][b]Waluigi[/b][/i]
[i]אתה מניח את סווינאב על הריצפה לפתע מתחיל לרוץ אל תוך חדר האוכל, אתה רודף אחריו אבל הוא מהיר יותר, לפתע הוא נעלם לך, אתה מחפש אותו או את גיבל אבל אתה לא מוצא, לפתע אתה שומע רעש של לעיסות שמגיע מאחד השולחנות, אה הולך עליו ומרים את המפה, מתחת לשולחן אתה רואה את גיבל וסווינאס אוכלים כל מני מאכילים הם מאוד רעבים.[/i]
[/b][/quote]
אני מחייך ומניח את מפת השולחן.
אני מחפש כיסא ומתיישב בצד עד שהם מסיימים...
-
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]"אני ממליץ לך להתחבר על הפוקימון שלך, למאמן אותו קצת להסתובב בעיר, ובערב ניפגש למסדר." אמר גרי [/i]
[/b][/quote]
"טוב, תודה" אני אומר והלך משם ומוציא את ריי(רייהון) "היי שלום- שמתי לב שאתה מאוד חזק, קוראים לי ירין. ולך נקרא....ריי, מוצת חן בענייך?" אני שואל אותו
-
[b] [i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]"השם שלי הוא שרון" אומר הנערה, לפתע אתה שומע את אוגי מדבר עם משהו בפלאפון זה כניראה פרופסור גרי, לפתע אתם שומעים את הפלאפון מקוטע ואז לפתע לא שומעים את גרי יותר, לפתע אוגי מתחיל לרוץ אל העיר.[/i] [/b][/quote]
"טוב שרון ולני. אוגי, המנהיג שלנו רץ אל עבר העיר אחרי שהפרופסור אמר לנו לא, אז לא כדאי שנלך לשם. מצד שני צריך כבר לברוח מכאן, לא?" אני שואל את שרון ואת לני.
-
[b] [i][b]joker[/b][/i]
[i]גסטלי מורעל תוקף בהיפנוזה ומרדים את הצ'יקוריטה של המאמנת, כדי לך לנצל את המזן שצ'קוריט ישנת ולתקוף אותה עד שהיא תחוסל, לפני שהיא תתעורר.[/i] [/b][/quote]
"עכשיו גסטלי!נצל את ההזמנות והשתמש בכל הכוח בזדון!"
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 22 2009, 01:53 AM
[b]
[i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]את הולכת למרכז הפוקימונים כדי לרפאה את הבאנירי שלך, לפתע את רואה חבורה של אנשים שעומדים ליד הקופה הם ניראים מופתעים במיוחד.[/i] [/b][/quote]
אני ממשיכה בעיסוקיי ולא מתייחסת אליהם. אח"כ אני חוזרת לפארק~
-
[quote][b]
Gliscor
"בבבבסדר" אומרת המאמנת בגימגום, אתם הולכים לאת הזירות, המריפ שלה ניראת בוטחה בעצמה מאוד "תתתחיל אאתה" אומרת המאמנת.
[/b][/quote]
צאי פיצ'ו גל הלם ואז זעזוע רעם.
-
[i]אתה רץ במהירות אל המעלית וניכנס עליה, אתה לוחץ על הכתור לירידה לקומה הראשונה, כעבור כמה דקות אתה מגיע לקומה הראשונה, אתה רץ לאולם ההפעות, בדיוק שאתה מגיע גרי מתחיל לדבר.
"שלום לכולם, כמו שאתם יודעים אני פרופסור גרי אוק, הגעתם לאי האסור מסיבה אחת שאתם צריכים לעזור לנו לפענח את התעלומות הגדולות של האי, כל אחד מיכם קיבל פוקדע, מפה, ופוקימון, לא קיבלתם עדיין פוקדורים לתפיסת פוקימונים, כי אנחנו רוצים קודם שתלמדו להסתדר עם הפוקימונים שלכם אחר כך ניתן לכם עוד פוקדור ריק.
בערב אני אחלק אתכם לקבוצות ונצא למן טיול לילי בעיר, לבנתיים אתם יכולים להסתובב בעיר אבל לא לצאת מהגבולות שלה כי זה מאוד מסוכן, אז קדימה אתם יכולים לצאת ולהסתובב בעיר." אמר גרי
[/i][img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/13.png[/img]
[/b][/quote]
"שמעת את זה גייבל? בוא נצא אל העיר ונלך לחנות! אולי יש שם דברים שימושיים!"
-
טוב היום אנחנו מתחילים במרתון שלנו עד יום ראשון הבא, אז אני אגיב הכי מהר שאני יכול.
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]גלייגר מצליח לחמוק מהבועות הוא עף לכיוונו של סקווירטל ומכניס לו מקת ניב רעל חזקה שפוגעת בסקווירטל חזק.
סקווירטל ניראה טשוש במיוחד, אבל הוא לא מוותר הוא קם מהאדמה ותוקף את גלייגר בחבטה חזקה מאוד, גלייגר גם ניראה חלש מאוד.
"טוב גליגר הגיעה הזמן שתתפתח" אמר המאמן ולפתע הוציא מהיס שלו שן ענקית ומוזרה וזרק אותה לכיוונו של גלייגר, גלייגר תפס אותה ולפתע כל גופו זהר, ואז הוא התחיל להשתנות והתפתח לגלייסכור.
[/i][img]http://i39.tinypic.com/2ahvb53.png[/img][img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/5b/472.png[/img]
[b][B]~nitay~[/b][/B]
[i]אתה רואה שיש עוד שני אנשים בקבוצה שלך הם ניראים דיי מבינים בפוקימון, מנהגת הקבוצה שלכם ממשיכה לחקות לאנשים, לפתע היא מקבלת הודעה שאפשר לצאת כבר לסיור ושהקבוצה שלכם היא רק של שלושה אנשים.[/i]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr006.png[/img][img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr038.png[/img]
[i][b]the Ultimate Rhydon[/b][/i]
התקבלתה
~~~~~~~~~~~~
אחרי שכבר הגעתה לאי האסור שכרו לכל אחד חדר בבית המלון של העיר תמוז, את הולך לישון בחדר שלך.
למחרת בשעה 7 עד שומע דפיקה חזקה בדלת, אתה בקושי קם מהמיטה והולך אל הדלת באטיות, אתה פותח את הדלת ורואה את אוגי, העוזר של פרופסור גרי אוק, "אתה הנרי?" שאל אוגי.
[i][b]Waluigi[/b][/i]
[i]סווינאב אוכל ללא הפסקה, אבך גיבל לפתע מפסיק לאכול הוא מתחיל לרוץ ויוצא מחדר האוכל.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]רייהורן נראה מאוד מרוצה מהשם שנתנה לו, אתה מסתובב טיפה בעיר לפתע אתה רואה שליד המלון יש מגרש קרבות ויש שם מלא ממאנים שנלחמים.[/i]
[i]"לא יודע זה לא ניראה לכם מסוכן מדי לרוץ לשם, אבל מצד שני עם לא נעזור להם הם יכולים למות או משהו כזה" אמר לני.[/i]
[i][b]joker[/b][/i]
[i]גסטלי תוקף את צ'יקוריטה בזדון ללא הפסקה, כעבור כמה דקות צ'יקוריטה מתעוררת היא נייראת חלשה מאוד ולא מרוכזת בכלל, אבל היא לא מוותר היא עומד לתקוף בעלי תער.[/i]
[i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]את הולכת לרפאה את באנירי אבל את רואה שההאחות ג'וי עסוקה משהו, הדבר הזה שהיא עושה הוא מה שגרם לכל האנשים שנימצאים ליד הקופה.[/i]
[i][b]Gliscor[/b][/i]
[i]פיצ'ו תוקפת בגל רעם אבל מריפ חומקת לפתע הזנב שלה זוהר והיא תקופת בזנב ברזל ופוגעת בפיצ'ו שלך חזק.[/i]
[i][b]Ori-Kun[/b][/i]
[i]אתה הולך עם גיבל אל העיר, לפתע אתה רואה שליד המלון יש מגרש קרבות ונמצאים במקום הזה מלא מאמנים שנילחמים, אתה רואה שגיבל רוצה מאוד להלחם.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 24 2009, 12:16 PM
[b] טוב היום אנחנו מתחילים במרתון שלנו עד יום ראשון הבא, אז אני אגיב הכי מהר שאני יכול.
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]גלייגר מצליח לחמוק מהבועות הוא עף לכיוונו של סקווירטל ומכניס לו מקת ניב רעל חזקה שפוגעת בסקווירטל חזק.
סקווירטל ניראה טשוש במיוחד, אבל הוא לא מוותר הוא קם מהאדמה ותוקף את גלייגר בחבטה חזקה מאוד, גלייגר גם ניראה חלש מאוד.
"טוב גליגר הגיעה הזמן שתתפתח" אמר המאמן ולפתע הוציא מהיס שלו שן ענקית ומוזרה וזרק אותה לכיוונו של גלייגר, גלייגר תפס אותה ולפתע כל גופו זהר, ואז הוא התחיל להשתנות והתפתח לגלייסכור.
[/i][img]http://i39.tinypic.com/2ahvb53.png[/img][img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/5b/472.png[/img]
[/b][/quote]
"סקווירטל תקוף בבועות ואז בחבטה ושוב בבועות!בכל הכוח!"אני צועק לו