-
[b]ירין[/b]
אתה לא יכול לעשות שילובים שבדו עדיין לא עשה את הכדור אנרגייה,ואתה לא תמיד חחייב ליתקוף אתה יכול ליהיות ידידותי אל הפוקימונים שאתה פוגש.
~~~~~~~~~~~~~~~
בדו תוקף בשאיבה צומחת ובכדור אנרגייה ,פאנפי תוקף בחבטה שעוצרת את כדור האנרגיה, אך פאנפי עדיין ניפגע משתי המיתקפות של בדו.פאנפי תוקף בהפלה מה תעשה??
[b]מאט[/b]
המוכר אומר לך"קופסא אחת מספיקה לפוקימון אחד כמה אתה צריך,כל אחת עולה $10, 15 ב100$" כמה תיקח??
[b]ריק[/b]
שינקס לא מצליח לישמוע את סוינאב שעולה ויוצא מאחורי שינקס ותוקף אותו ברוח קרה,ואז מיתכונן להישתמש בהפלה מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 01:58 PM
[b]
[b]מאט[/b]
המוכר אומר לך"קופסא אחת מספיקה לפוקימון אחד כמה אתה צריך,כל אחת עולה $10, 15 ב100$" כמה תיקח?? [/b][/quote]
"אני אקח 15 קופסאות"אני אומר לו ומגיש לו100$ וחוזר למרכז,אני פותח 4 קופסאות,ומוציא את הפוקימונים מהפוקדורים,"עכשיו אתם יכולים לאכול"אני אומר לכולם.
-
[b] [b]ריק[/b]
שינקס לא מצליח לישמוע את סוינאב שעולה ויוצא מאחורי שינקס ותוקף אותו ברוח קרה,ואז מיתכונן להישתמש בהפלה מה תעשה?? [/b][/quote]
"שינקס, תקוף אותו בדחיפה ובניב אש בכל הכוח!" אני אומר לשינקס.
-
[b] [b]ירין[/b]
אתה לא יכול לעשות שילובים שבדו עדיין לא עשה את הכדור אנרגייה,ואתה לא תמיד חחייב ליתקוף אתה יכול ליהיות ידידותי אל הפוקימונים שאתה פוגש.
~~~~~~~~~~~~~~~
בדו תוקף בשאיבה צומחת ובכדור אנרגייה ,פאנפי תוקף בחבטה שעוצרת את כדור האנרגיה, אך פאנפי עדיין ניפגע משתי המיתקפות של בדו.פאנפי תוקף בהפלה מה תעשה??
[/b][/quote]
תזכיר לי בפוקימון הבא..
------
"בדו מהר כדור אנרגיה בכל הכח!! ושוב שאיבהת מגה צומחת!" אני אומר
-
[b]מאט[/b]
הם מסיימים לאכול,אתה מחכה במרכז כמה שעות שלבסוף אחרי שהאחות ג'וי עשתה לפיפלאפ הרבה מאד בדיקות היא אומרת:"זהו אתה יכול לקחת אותו ועם תרצה לאמן את הפוקיומנים שלך תלך אל מרכז האימונים"
מה תעשה??
[b]ריק[/b]
שינקס וסוינאב פוגעים אחד בשני ונפצעים,סוינאב מנסה לקום ותוקף בקרן קרח שינקס קם ורץ אל סוינאב עם ניב אש שניהם פוגעים אחד בשני ומיתעלפים ניראה שזה תיקו מה תעשה עכשיו??
[b]ירין[/b]
בדו תוקף את פאנפי בכדור אנרגייה ופאנפי מיתחמק ופוגע בבדו עם ההפלה פאנפי תוקף בזנב ברזל ופוגע לבדו בפנים בדיוק,ובאותו הרגע בדו מישתמש בשאיבה צומחת ולא ניפגע מזנב הברזל של פאנפי פאפני תוקף בתחיפת גוף מה תגיד לבדו לעשות??
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 02:37 PM
[b] [b]מאט[\B]
הם מסיימים לאכול,אתה מחכה במרכז כמה שעות שלבסוף אחרי שהאחות ג'וי עשתה לפיפלאפ הרבה מאד בדיקות היא אומרת:"זהו אתה יכול לקחת אותו ועם תרצה לאמן את הפוקיומנים שלך תלך אל מרכז האימונים"
מה תעשה??
[/b][/quote]
"תודה" אני אומר לה,מחזיר את פיפלאפ,לופיני וטרופיוס לפוקדורים ומכניס את קופסאות האוכל לתיק,אני יוצא מהמרכז והולך למרכז האימונים.
-
[b] [b]ריק[/b]
שינקס וסוינאב פוגעים אחד בשני ונפצעים,סוינאב מנסה לקום ותוקף בקרן קרח שינקס קם ורץ אל סוינאב עם ניב אש שניהם פוגעים אחד בשני ומיתעלפים ניראה שזה תיקו מה תעשה עכשיו??
[/b][/quote]
"נראה לי שזה תיקו" אני אומר למאמן.
לאחר מכן אני לוקח את שינקס על הידיים לרפא אותו במרכז הפוקימונים.
-
[b]
[b]ירין[/b]
בדו תוקף את פאנפי בכדור אנרגייה ופאנפי מיתחמק ופוגע בבדו עם ההפלה פאנפי תוקף בזנב ברזל ופוגע לבדו בפנים בדיוק,ובאותו הרגע בדו מישתמש בשאיבה צומחת ולא ניפגע מזנב הברזל של פאנפי פאפני תוקף בתחיפת גוף מה תגיד לבדו לעשות?? [/b][/quote]
"בדו אבקת שיתוק עם התזת מים ואז כדור אנרגיה בכל הכח!!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 03:21 AM
[b] [b]ג'יי[/b]
אתה מוציא את סקיטי ומקס קורא להיטמון צ'ן מה תגיד לסקיטי לעשות?? [/b][/quote]
"נהמה ומכת זנב!"
-
[b]מאט[/b]
אתה ניזכר שעדיין לא תפסת את פיפלאפ ושואל אותו עם הוא רוצה להיצטרף אלייך, הוא מנהנהן לחיוב, אתה נותן לו את הפוכדור,הוא לוחץ והפוכדור תופס אותו.אתה הולך אל מרכז האימונים ניכנס וראוה את [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb214.png[/img] נילחם עם[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb286.png[/img] אתה ממשיך להיתקדם ורואה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr028.png[/img] ששואל אותך:"ילד באת לפע כדי לאמן את הפוקימונים שלך ??" מה תענה??
[b]ריק[/b]
אתה הולך לכיוון היציאה ופיתאום אתה שם לב שיש מרכז פוקימונים לידך.אתה הולך אליו האחות ג'וי מרפא את שינקס מה תעשה??
[b]ירין[/b]
פאנפי תוקף את בדו חבטת גוף* בדו תוקף באבקת שיתוק ומשתק את פאנפי ואת תוקף בכדור אנרגייה מימי [שילוב].
מצב
פאנפי39%
בדו55%
[b]ג'יי[/b]
הצלפת זנב לא מכת ותיקרא את חוקי המשחק
~~~~~~~~
סקיטי משתמש בנהמה ובהצלפת זנב,היטמון צ'ן תוקף במיתקפה משולשת מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 02:59 PM
[b] [b]מאט[/b]
אתה ניזכר שעדיין לא תפסת את פיפלאפ ושואל אותו עם הוא רוצה להיצטרף אלייך, הוא מנהנהן לחיוב, אתה נותן לו את הפוכדור,הוא לוחץ והפוכדור תופס אותו.אתה הולך אל מרכז האימונים ניכנס וראוה את [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb214.png[/img] נילחם עם[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb286.png[/img] אתה ממשיך להיתקדם ורואה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr028.png[/img] ששואל אותך:"ילד באת לפע כדי לאמן את הפוקימונים שלך ??" מה תענה?? [/b][/quote]
"כן"אני עונה לו בחיוב,"איפה אני מתחיל?ואיך בדיוק?"אני שואל אותו
-
[b] [b]ג'יי[/b]
הצלפת זנב לא מכת ותיקרא את חוקי המשחק
~~~~~~~~
סקיטי משתמש בנהמה ובהצלפת זנב,היטמון צ'ן תוקף במיתקפה משולשת מה תעשה?? [/b][/quote]
"זיוף חיצוני!"
-
[b]
[b]ירין[/b]
פאנפי תוקף את בדו חבטת גוף* בדו תוקף באבקת שיתוק ומשתק את פאנפי ואת תוקף בכדור אנרגייה מימי [שילוב].
מצב
פאנפי39%
בדו55%
[/b][/quote]
"עכשיו כדור אנרגייה מימי ושאיבת מגה צומחת בכל הכחֱ!!!" אני אומר
-
[b] [b]ריק[/b]
אתה הולך לכיוון היציאה ופיתאום אתה שם לב שיש מרכז פוקימונים לידך.אתה הולך אליו האחות ג'וי מרפא את שינקס מה תעשה?? [/b][/quote]
אני חוזר לאזור המאמנים לחפש עוד כמה מאמנים שאני אוכל להילחם איתם.
-
[b]מאט[/b]
האיש אומר לך"קודם תה צריך לשלם 1000$ אחר כך ליבחור כמה זמן תישאר פה"
5ימים-5 הודעות
10ימים-10 הודעות
[b]ג'יי[/b]
סקיטי מישתמשת בחיקוי ותוקפת את היטמון צ'ן בכדור צל ,היטמון צ'ן נפגע מכדור הצל ומיתקרב אל סקיטי עם אגרוף ממוקד ביד אחת ובשנייה אגרוף שאיבה מה תעשה??
[b]ירין[/b]
בדו תוקף בדכור אנרגייה מימית ופאנפי תוקף בדרדור אבנים שעוצרים אחד את השני. בדו תוקף השאיבה צומחת פאנפי נראה מאד מוטש מה תעשה??
[b]ריק[/b]
אתה מחפש לך מאמן ברמה שלך כשפיתאום אתה פוגש [img]http://i337.photobucket.com/albums/n398/PunchoftheHead/CaladbolgAlterationTrainerSpriteSin.png[/img] עם ה[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb446.png[/img]שלו האם תרצה להילחם איתו??
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 05:19 PM
[b] [b]מאט[/b]
האיש אומר לך"קודם תה צריך לשלם 1000$ אחר כך ליבחור כמה זמן תישאר פה"
5ימים-5 הודעות
10ימים-10 הודעות
[/b][/quote]
"אני אשאר פה 5 ימים"אני אומר לו ומגיש לו את הכסף.
-
[b]
[b]ירין[/b]
בדו תוקף בדכור אנרגייה מימית ופאנפי תוקף בדרדור אבנים שעוצרים אחד את השני. בדו תוקף השאיבה צומחת פאנפי נראה מאד מוטש מה תעשה??
[/b][/quote]
"כדור אנרגיה מימי בכל הכח!!" אני אומר
-
[b]מאט[/b]
אתה משלם לו.
הודעה מס' 1 בהודעה מס' 5 יש קרב.
[b]ירין[/b]
בדו מחסל את פאנפי הבעזרת כדור אנרגייה מימית עוצמתי ויפה מה תעשה עכשיו??
השמחה של בדו עלתה לשמח מאד!!
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 06:13 PM
[b] [b]מאט[/b]
אתה משלם לו.
הודעה מס' 1 בהודעה מס' 5 יש קרב.
[/b][/quote]
הודעה מס' 2,אני בוחר בפיפלאפ.
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 06:13 PM
[b]
[b]ירין[/b]
בדו מחסל את פאנפי הבעזרת כדור אנרגייה מימית עוצמתי ויפה מה תעשה עכשיו??
השמחה של בדו עלתה לשמח מאד!! [/b][/quote]
"כל הכבוד בדו! פוכדור צא!"אני אומר
-
[b]מאט[/b]
הודעה מס' 3 הקרב יהיה נגד [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb307.png[/img] .
[b]ירין[/b]
אאתה זורק את הפוכדור על פאנפי הפוכדור זז זז זז זז זז ונעצר מה תעשה עלאה???
עוד חמש הודעות אני מעדכן דף ראשי.
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 06:48 PM
[b]
[b]ירין[/b]
אאתה זורק את הפוכדור על פאנפי הפוכדור זז זז זז זז זז ונעצר מה תעשה עלאה???
עוד חמש הודעות אני מעדכן דף ראשי. [/b][/quote]
"תפסנו פנפי!!" אני אומר בשמחה וצחבק את בדו ועכשיו אני אחפש פוקימון אש
-
[b] [b]ג'יי[/b]
סקיטי מישתמשת בחיקוי ותוקפת את היטמון צ'ן בכדור צל ,היטמון צ'ן נפגע מכדור הצל ומיתקרב אל סקיטי עם אגרוף ממוקד ביד אחת ובשנייה אגרוף שאיבה מה תעשה?? [/b][/quote]
"חיקוי והצלפת זנב!"
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 06:48 PM
[b] [b]מאט[/b]
הודעה מס' 3 הקרב יהיה נגד [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb307.png[/img] .
[/b][/quote]
הודעה מס 4 ."פיפלאפ תרוץ אליו ובזמן הריצה תקוף בקרן בועות וכשתגיע תקוף בניקור".אני אומר לפיפלאפ
-
[b]ירין[/b]
אתה הולך ולא רואה שום פוקימון, אתה ניזכר שיש לך משימה לעשות, אתה הולך ומגיעה אל העיר פלמנור מה תעשה??
[b]מאט[/b]
פיפלאפ ומדיניטי קרב~
פיפלאפ רץ ובזמן הריצה משגר קרן בועות מדיניטי מישתמש בעל חושי ומפוצץ אותן. פיפלאפ שבזצן שמדיניטי פיצץ את הבועות היתקרב אליו עוד ועוד, פיפלאפ קופץ ומנקר אותו. מדיטי עומד ליתקוף בנגיחת זן.מה תעשה??
מצב
מדיניטי65%
פיפלאפ98%
[b]ג'יי[/b]
סקיטי תוקפת בדופק אפל שפוגע בהיטמון צ'ן,היטמון צ'ן מיתאושש וקופץ אל עבר סקיטי ופוגע בא עם אגרוף שאיבה ומיתכונן להישתמש באגרוף מך מה תעשה??
מצב
היטמון צ'ן60%
סקיטי62%
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 08:47 PM
[b] [b]ירין[/b]
אתה הולך ולא רואה שום פוקימון, אתה ניזכר שיש לך משימה לעשות, אתה הולך ומגיעה אל העיר פלמנור מה תעשה??
[/b][/quote]
אני ארפה את הפוקימונים שלי ומה יש לעשות שם?
-
[b]
[b]מאט[/b]
פיפלאפ ומדיניטי קרב~
פיפלאפ רץ ובזמן הריצה משגר קרן בועות מדיניטי מישתמש בעל חושי ומפוצץ אותן. פיפלאפ שבזצן שמדיניטי פיצץ את הבועות היתקרב אליו עוד ועוד, פיפלאפ קופץ ומנקר אותו. מדיטי עומד ליתקוף בנגיחת זן.מה תעשה??
מצב
מדיניטי65%
פיפלאפ98%
[/b][/quote]
לא הבנתי למה פיפלאפ איבד חיים,הוא רק עומד לתקוף..
--------
"פיפלאפ תשתמש בשפרצת בוץ,ואז תרוץ אליו ושוב קרן בועות ואז פעמיים ניקור!"אני צועק לפיפלאפ.
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 12:58 PM
[b] [b]ג'ון[/b]
שינקס תוקף בניצוץ ובניב קרח שמקפיא את רגליו של היטמון לי,היטמון לי משותק,שינקס תוקף בנשיכה חזקה מאד היטמון לי מישתמש בבעיטה נמוכה לכיוון שינקס מה תעשה?? [/b][/quote]
אני אומר לשינקס:"שינקס תשתמש בניצוץ עם נשיכה ביחד"
-
[b]ירין[/b]
הייתה צריך להיסתכל במפה =0 מכון האש
יש בעיר ומרכז האימונים
~~~~~~~~~~
אתה מגיעה לעיר הולך אל מרכז הפוקימונים והאחות ג'וי נרפא לך את הפוקימונים מה תעשה עכשיו??
[b]מאט[/b]
בגלל מאמץ
~~~~~~~~~~
פיפלאפ משפריף על מדיניטי בוץ,פיפלאפ מיתקרב מהר מאד אל מדיניטי ובדרך יורה עליו קרן בועות ואז ניקור 2 פעמים רצוף.מדיטיני ניפגע מאד ,מיניטי תוקף בעל חושי מה תעשה??
מצב
מדיניטי25%
פיפלאפ92%
[b]ג'ון[/b]
היטמון לי מעיף את שינקס בעזרת הבעיטה שינקס מנסה לקום אך היטמון לי תוקף בבעיטת מגה שינקס ניראה מוטש ופצוע מה תגיד לו לעשות??
מצב
היטמון לי 50%
שינקס30%
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 10:44 PM
[b] [/b]מאט[/b]
בגלל מאמץ
~~~~~~~~~~
פיפלאפ משפריף על מדיניטי בוץ,פיפלאפ מיתקרב מהר מאד אל מדיניטי ובדרך יורה עליו קרן בועות ואז ניקור 2 פעמים רצוף.מדיטיני ניפגע מאד ,מיניטי תוקף בעל חושי מה תעשה?? [/b][/quote]
"פיפלאפ תשתמש בקרן בועות עד שהוא ישחרר את העל חושי,ואז תתקוף בניקור בכל הכוח!"אני צועק לו.
----------
לא עשית את האחוזים...
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 10:44 PM
[b] [b]ירין[/b]
הייתה צריך להיסתכל במפה =0 מכון האש
יש בעיר ומרכז האימונים
~~~~~~~~~~
אתה מגיעה לעיר הולך אל מרכז הפוקימונים והאחות ג'וי נרפא לך את הפוקימונים מה תעשה עכשיו??
[/b][/quote]
אני אלך לדרך הקודמת כדי למצוא פוקמוני מים
-
[b] [b]ג'יי[/b]
סקיטי תוקפת בדופק אפל שפוגע בהיטמון צ'ן,היטמון צ'ן מיתאושש וקופץ אל עבר סקיטי ופוגע בא עם אגרוף שאיבה ומיתכונן להישתמש באגרוף מך מה תעשה??
מצב
היטמון צ'ן60%
סקיטי62% [/b][/quote]
"נהמה ודחיפה"!
-
אם אני מנצח בשה"מ החודש כולם מקבלים צ'ופרים במשחק =P להצביע בהודעה פרטית לדן.
~~~~~~~~~~~
[b]מאט[/b]
פיפלאפ לא מצליח ליתקוף בזמן שהוא מותקף על ידי על חושי.מדיניטי מפסיק ומיתקדם אליו במהירות עם אגרוף ממוקד מה תעשה??
מצב
מדיניטי20%
פיפלאפ60%
[b]ירין[/b]
אתה לא תיתפוס עכשיו שום פוקימון
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך לדרך ולא מוצא שום פוקימון מים אלה רק נורמל מה תעשה??
[b]ג'יי[/b]
סקיטי מישתמשת בנהמה ורצה אל עבר היטמון לי שרץ אלייה עם אגרוף מך ושאיבה שניהם מיתנגשים בעוצמה ועפיף אחורה מה תגיד לסקיטי לעשות??
מצב
היטמון לי40%
סקיטי35%
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 25 2009, 02:11 AM
[b] אם אני מנצח בשה"מ החודש כולם מקבלים צ'ופרים במשחק =P להצביע בהודעה פרטית לדן.
~~~~~~~~~~~
[b]מאט[/b]
פיפלאפ לא מצליח ליתקוף בזמן שהוא מותקף על ידי על חושי.מדיניטי מפסיק ומיתקדם אליו במהירות עם אגרוף ממוקד מה תעשה??
מצב
מדיניטי20%
פיפלאפ60%
[/b][/quote]
אני הצבעתי,אני מקווה שתנצח~מגיע לך!כולם תצביעו..!!!
---_~_---_~_---_~_---
"פיפלאפ השפרצת בוץ ובועות בשביל לבלבל אותו ואז תקוף בקרן בועות ותרוץ אליו בניקור!תסיים את הקרב הזה!" אני אומר לפיפלאפ ומחכה לראות מה הולך לקרות..
-
[b] אם אני מנצח בשה"מ החודש כולם מקבלים צ'ופרים במשחק =P להצביע בהודעה פרטית לדן.
[b]ירין[/b]
אתה לא תיתפוס עכשיו שום פוקימון
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך לדרך ולא מוצא שום פוקימון מים אלה רק נורמל מה תעשה??
[/b][/quote]
צ'ופרים טובים אבל...
-------
תעדכן לי את פאנפי
-----
אני אלחם באחד הפוקימונים
-
[b] [b]ג'יי[/b]
סקיטי מישתמשת בנהמה ורצה אל עבר היטמון לי שרץ אלייה עם אגרוף מך ושאיבה שניהם מיתנגשים בעוצמה ועפיף אחורה מה תגיד לסקיטי לעשות??
מצב
היטמון לי40%
סקיטי35% [/b][/quote]
"נהימה והצלפת זנב!"
-
[b] [b]ריק[/b]
אתה מחפש לך מאמן ברמה שלך כשפיתאום אתה פוגש [img]http://i337.photobucket.com/albums/n398/PunchoftheHead/CaladbolgAlterationTrainerSpriteSin.png[/img] עם ה[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb446.png[/img]שלו האם תרצה להילחם איתו?? [/b][/quote]
"היי אתה, רוצה להילחם?" אני שואל אותו.
"המאנצ'לאקס שלך נגד לארביטר שלי!" אני מוסיף.
-
צ'ופרים טובים ועוד איך!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~
[b]מאט[/b]
פיפלאפ משתמש בהצפרצת בוץ שפוגעת בראייה של מדיניטי,פיפלאפ מתחיל לרוץ לכיוונו של מדיניטי ויורה על קרן בועות,מדיניטי ניפגע ובקושי מצליח לזוז,פיפלאפ מגיעה שליו ומנקר אותו ובכך מחסל אותו כל הכבוד!!!
~~~~~~~~~
תודה אתה זוכה במיתקפה לכולם ובנוסף לעוד מיתקפה לפיפלאפ.
[b]ירין[/b]
מחר אני יעדכן אני עסוק כרגע
~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מטייל ורואה[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb293.png[/img]מה תעשה??
[b]ג'יי[/b]
אין פע מיתקפה שתוקפת יש רק חיזוקים!
~~~~~~~~~~
סקיטי משתמשת בהצלפת זנב ונהימה היטמון לי תוקף באגרוף מגה מה תעשה??
מצב
נישאר אותו דבר
[b]ריק[/b]
המאמן אומר בשמחה,צא מנצ'לקס נשיכה ואז דחיפה"מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 25 2009, 03:42 AM
[b] צ'ופרים טובים ועוד איך!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~
[b]מאט[/b]
פיפלאפ משתמש בהצפרצת בוץ שפוגעת בראייה של מדיניטי,פיפלאפ מתחיל לרוץ לכיוונו של מדיניטי ויורה על קרן בועות,מדיניטי ניפגע ובקושי מצליח לזוז,פיפלאפ מגיעה שליו ומנקר אותו ובכך מחסל אותו כל הכבוד!!!
~~~~~~~~~
תודה אתה זוכה במיתקפה לכולם ובנוסף לעוד מיתקפה לפיפלאפ.
[/b][/quote]
"כל הכבוד פיפלאפ!"אני אומר לו ומחזיר אותו לפוקדור,"אז נראה שניצחתי אותך,מה עכשיו?"אני שואל אותו..
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 25 2009, 03:42 AM
[b] [b]ריק[/b]
המאמן אומר בשמחה,צא מנצ'לקס נשיכה ואז דחיפה"מה תעשה?? [/b][/quote]
"לרויטר תקוף בסופת חול כדי שנמצ'לקס לא יוכל לראות אותך, ולאחר מכן תפתיע אותו בנשיכה!" אני אומר ללרויטר.