~ משנה הצבעה ומצביע לדרגונייט ~
Printable View
~ משנה הצבעה ומצביע לדרגונייט ~
עידו[עידו פוטר]
ליאור[עידו,איציק]
מצביע לדרגונייט בשביל הרוב
הסבר :blink:?
וניתאי- גם אני הצבעתי למורקרו.
גם אני מצביע לדרגונייט בשביל רוב.
הנה המאפיונרים-
מורקרו
טונדר
רומה
אין לא אחד מכם הסבר למה להצביע לי. וגם היה רוב על מורקרו פשוט ניתאי לא רשם והמצאתם שיש רוב עלי.
אני נשאר עם ההצבעה למורקרו
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Sep 7 2009, 04:35 PM
[b] הנה המאפיונרים-
מורקרו
טונדר
רומה
אין לא אחד מכם הסבר למה להצביע לי. וגם היה רוב על מורקרו פשוט ניתאי לא רשם והמצאתם שיש רוב עלי.
אני נשאר עם ההצבעה למורקרו [/b][/quote]
הספיקה לי התגובה של אלכס בנושא המתים.
וגם איך שאתה נלחץ וישר מאשים....
קל מיד אתה עושה את זה.. ;)
[url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=16546&view=findpost&p=439507]קישור לתגובה של אלכס.[/url]
טנדר לא מאפיונר ואתה מאפיונר כי אתה אומר שהוא מאפיונר אני אמרתי למה הוא לא כי תומר שהיה שוטר בדק אותו ויש תיעונים נגדך בנושא המתים ואם אני הייתי מאפיונ ר לא הייתי מגן על טנדר
[quote][i]Originally posted by Thunder[/i]@Sep 7 2009, 04:38 PM
[b] הספיקה לי התגובה של אלכס בנושא המתים.
וגם איך שאתה נלחץ וישר מאשים....
קל מיד אתה עושה את זה.. ;)
[url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=16546&view=findpost&p=439507]קישור לתגובה של אלכס.[/url] [/b][/quote]
שים לב שהוא מביא חשדות גם לגבי רומה ועידו פוטר.
חוץ מזה, היה כתוב שהצבעים של הרוצח הסיטו את האפלה. בינתיים, כל ההוכחות מצביעות על זה שדרגונייט רק גורם ליותר חושך ואפלה.
משנה הצבעה לרומה כי אלכס שיכנע אותי בכל התגובות שלו.
ורומה- אתה מגן עליו כדי להעלים חשדות לדעתי -_-
למה לי להגן עליו עם אני מאפיונר ואיך ג'ולטיאון מישתנה לאדם כמו שהיה ברמז הראשון אתה מאפייונר
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 7 2009, 04:48 PM
[b] למה לי להגן עליו עם אני מאפיונר ואיך ג'ולטיאון מישתנה לאדם כמו שהיה ברמז הראשון אתה מאפייונר [/b][/quote]
כי כולם יודעים שהוא אזרח. בגלל זה זה יראה חשוד אם תסיט את העיר נגדו. אתה לא רוצה להסתבך עם העיר כי אתה יודע שברגע שתצביע לטנדר אתה תחשוף את עצמך.
ותאמין לי, אם הייתי מאפיונר, שאר המאפיונרים היו קופצים להגן עלי. בינתיים חוץ ממני, אף אחד לא בא להגנתי.
בנוסף- מאפיונרים אמרוים להובי מהלכים ללינצ'ים. איזה מהלך הובלתי עד עכשיו? אף אחד מאלו שהצבעתי לו לא הודח.
קיצר אתה עכשיו מיתנהג כמו מאפיונריודע מה כולם תצביעו לי אל תיבכו כשתיראו שאני לא מאפיונר
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 7 2009, 04:55 PM
[b] קיצר אתה עכשיו מיתנהג כמו מאפיונריודע מה כולם תצביעו לי אל תיבכו כשתיראו שאני לא מאפיונר [/b][/quote]
כמו שבסבב הראשון "התנהגתי כמו מאפיונר"? מה זה "להתנהג כמו מאפיונר"? זה אומר להסיט את החשדות ממני? אם כן, כולם מתנהגים כמו מאפיונרים ובאיחוד אתה, מורקרו ועידו פוטר.
מצביע לרומה.
אני מצביע לדרגונייט בואו נחסל אותו
לאאא רומה על תתאבד תשאר במשחק עם אתה מתאבד אתה דופק את כולם כי אנחנו מפסידים עוד מישהוא וגם הזדמנות להרוג מאפיונר בבקשה תשהר בשביל העיר
רומה תישאר! ורומה תישאר! רומה תישאר ורומה תישאר!
מצביע לדרגונייט זה בגלל שהוא ממשיך להאשים אותי בחשדות למרות שאני מראה לו בכל פעם שהוא טועה
[quote][i]Originally posted by עידו פוטר[/i]@Sep 7 2009, 05:18 PM
[b] מצביע לדרגונייט זה בגלל שהוא ממשיך להאשים אותי בחשדות למרות שאני מראה לו בכל פעם שהוא טועה [/b][/quote]
הפעם האשמתי אותך על סמך החשדות של אלכס -.-
אם רומה מתאבד אנחנו מפסידים את המשחק..
זה לא כיף שמתאמדים!
ובבקשה אחת- רומה אל תתאבד!
רומה ברצינות אל תתאבד. המשחק נהרס...
אל תתאבד...
כן מה זה שווה עם כולם מתאבדים?? גם עם הוא מאפיונר(ואני לא ממש חושב ככה) עדייף שהוא ישאר כי זה לא כיף עם כולם יתאבדו
מי מיתאבד מה יש לכם שמישהו יצטט תהודעה שאני יראה?
מצביא לדרגונייט כולם לעשות כמוני~~!!~~!!
חח מחקת תהודעה?
לא פשוט ערכתי אותה ואני חושד יותר יותר בדרגונייט כי הוא מיתנהג במוזר=\
אני לא אפרוש כדי שאחרי שתחסלו אותי אוכל להצביע לכם בנושא המתים.
נ.ב.- עוד יש לי סיכוי, אז כולם שימו לב שרומה הוביל את רוב המהלכים.
אני נשאר בהצבעה נגדו
לא נכון את המהלך נגד תמיר טנדר הוביל כי הוא הראשון שהצביע לו. טנק הוא פרש לבד אז זהו שוש
ליאור אתה ומורקרו חשודים בעייני ואני חושב שאתה אף פעם לא הצבעת למורקרו עם כן הצבעת אז חון האפל הוא בימקום מורקורו מאפיונר ביחד איתך
דרגונייט עם אתה חושד ברומה אז כדי לך לרדת מזה אני בטוח שהוא לא מאפיונר בגלל שאני גם חשדתי בוא הרבה זמן אבל ירדתי מזה כי הבנתי בסופו של דבר שהוא לא ועם אתה חושב שבגלל שאני מגן על רומה בגלל ששנינו מאפיונרים אז אתה טועה ברמות כי גם אני דיברתי על להרוג אותו הרבה וחשבתי על זה שהוא מאפיונר
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 7 2009, 05:49 PM
[b] לא נכון את המהלך נגד תמיר טנדר הוביל כי הוא הראשון שהצביע לו. טנק הוא פרש לבד אז זהו שוש
ליאור אתה ומורקרו חשודים בעייני ואני חושב שאתה אף פעם לא הצבעת למורקרו עם כן הצבעת אז חון האפל הוא בימקום מורקורו מאפיונר ביחד איתך [/b][/quote]
:huh: :blink:
ומאיפה הבאת את זה?!
הצבעת אינספור פעמים נגד מורקרו...
ועידו, מה אתה מגן על רומה? רק מחזק שרומה מאפיונר!
מצביע לרומה!
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Sep 7 2009, 06:01 PM
[b] :huh: :blink:
ומאיפה הבאת את זה?!
הצבעת אינספור פעמים נגד מורקרו...
ועידו, מה אתה מגן על רומה? רק מחזק שרומה מאפיונר!
מצביע לרומה! [/b][/quote]
דרגונייט אתה לא יודע לקרוא עד הסוף אמרתי שגם אני הצבעתי הרבה לרומה אבל בסוף הבנתי שהוא לא מאפיונר ועם שנינו היינו מאפיונרים אז בכלל לא הייתי חושד בוא או מצביע לו
שאף אחד לא יפרוש.
תגידו לי,אתם צוחקים עליי?!
"זה מאוד חשוד שאתה תוקף אותי" אתם משחקים כמו חבורה של טיפשים וזה יתנקם בכם בסוף,שמו לב שאף אחד מהמאפיונרים לא עף כשהייתם כל כך "בטוחים" אז אולי במקום לקפוץ אחד על השני,תתחילו להשתמש ברמזים
מישהו יכול לסכם לי את הקולות?
עריכה:
אין צורך,אלכס הביא לי.
אני הולך על דרגונייט יש מלא רמזים שמצביעים עליו ובגלל שהוא חושד בי זה עוד יותר מפליל אותו
בבקשה מכל מי שלא הצביע שיצביע
בל מה ההצבעות??
אני חושב שיש רוב על דרגונייט אבל אני לא בטוח
איזה מעצבן שאתם מצביעים לי כשהרמז היחיד שעלי הוא הצל בהתחלה...
אני חושד במורקרו וברומה. עכשיו אני די חוזר לחשוד בעידו פוטר, כי למרות שהוא ראה שהפסקתי להאשים אותו, כדי לוודא את זה הוא אומר "אני חושד בדרגונייט כי הוא עוד חושד בי"... לא ראית שהפסקתי לכתוב שאתה אשם?
בינתיים, אני המתי הצביעו כמה פעמים לרומה, כלומר שהם ממש משוכנעים שהוא אשם אבל יש יותר שחושדים במורקרו. נראה לי אני היחיד שרואה שרומה מאפיונר אבל אני-
מצביע למורקרו.
ודרגונייט אתה היחיד כי אתה גם היחיד שחושב כך שמגיב פע בקביעות
אני מצביע גם למורקרו
תקשיבו טובב זוכרים שאמרתי שאלכס אמר לי שכשהוא דיבר בפרטי עם פלופי הגן על רומה אבל לא ממש אמר למה אז עכשיו אני יודע זוכרים שפלופי היה שוטר?? אז הוא בטח בדק את רומה וגילה שהוא לא מאפיונר
כניראה =]
ליאור [עידו,איציק,רומה,אוהד,עידו פוטר]
רומה [ליאור]
עריכה:אחד ללינץ'!!!!
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Sep 7 2009, 07:49 PM
[b] ליאור [עידו,איציק,רומה,אוהד,עידו פוטר]
רומה [ליאור]
עריכה:אחד ללינץ'!!!! [/b][/quote]
אני ורומה הצבענו למורקרו