-
[quote=Ritsuka Kun;597309][COLOR=blue][SIZE=1]ניב-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=blue]סיליקון יוצא עם דחיפה ושני הפוקימונים נהדפים לאחור. סיליקון משתמש בנשיכת חרק וקסקון מגיב עם יריעת חוט, שלא הכי משפיעה על קסקון.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]"קסקון דחיפה שוב!" קורא טימי.[/COLOR][/SIZE][/quote]
"תחמוק ואז תשתמש בדחיפה בעצמך!"
-
[COLOR=Red][SIZE=1]ג'ו-
אתה וסטנטלר עוזבים את בלספורט וממשיכים בדרך.
אחרי כמה דקות אתם ניתקלים בשרומיש ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/ba/Spr_4d_285.png[/IMG]) המיסתובב באיזור.
[COLOR=Purple]סם-
אתה לוקח שלוש קעריות גדולות של אוכל והולך איתם לפוקימונים.
גרנבול מריחה את האוכל ואז חוטפת אותו מידך והולך לצידו השני של הכלוב ולא מביטה בך בכלל.
גלום ניגש לאוכל ואוכל בתאבון אבל בשנייה שאתה מנסה לגעת בו הוא צורח בקול ומחטיף לך ביד.
נידורן קופצת למראה הקערית ואוכלת אותה בתאבון ולא מתייחסת אליך כ"כ.
[COLOR=Blue]ניב-
סילקון מנסה להיתחמק, אבל קסקון קצת יותר מהיר ופוגע בו בחוזקה.
סילקון לא מוותר ודוחף אותו בעצמו.
"קדימה קסקון הגנת ברזל ואז עוקץ רעל!" הוא קורא
[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;597908]
[SIZE=1][COLOR=red][COLOR=purple]סם-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=red]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה לוקח שלוש קעריות גדולות של אוכל והולך איתם לפוקימונים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]גרנבול מריחה את האוכל ואז חוטפת אותו מידך והולך לצידו השני של הכלוב ולא מביטה בך בכלל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]גלום ניגש לאוכל ואוכל בתאבון אבל בשנייה שאתה מנסה לגעת בו הוא צורח בקול ומחטיף לך ביד.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]נידורן קופצת למראה הקערית ואוכלת אותה בתאבון ולא מתייחסת אליך כ"כ.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][/COLOR][/COLOR][/quote]
"אוקי האחות ג'וי את יודעת אולי למה הם לא חברותיים כל כך? אולי כדאי שאנסה להתחבר אליהם" אומר ואנסה ללטף אחד מהם באיטיות וברכות
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;597179][COLOR=Magenta][SIZE=1]אינג'ל-
[COLOR=Green]סטיב-
שמע יש גבול מסויים~
לא יודע בדיוק כמה, שיראה מוגזם מידי אז אני אפסיק לתת...
לא ענית אם אתה רוצה כי מילקטנק סוג נורמאל
ולארביטר לא יודע מתקפת קרן והוא גם לא מסוגל ללמוד את זה =\ אז אני מעביר את זה לראש ברזל
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לארביטר יוצא במהירות עם ראש ברזל ומעיף את מילקטנק לאחור.
מילקטנק בכוחותיה האחרונים משפריצה לעצמה חלב לפה ומיתחזקת ועומדת שוב על רגלייה מוכנה להמשך הקרב ויוצאת על גילגול לעבר לארביטר.
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
מצטער אני כל הזמן לא רואה שאתה מגיב ואז אני מפספס את הקצב
ואני לא רוצה מילטאנק , בנתיים הפוקימונים האלה בסדר גמור בשבילי
אני מעדיף להתאמן עליהם ולפתח אותם
-------------------------------------
וכן התכוונתי לראש ברזל
----------------------------------
"לארביטאר החזק מעמד ! אי אפשר לתת לה להמשיך לרמות
בוא נצא לסיבוב מתקפות ! השתמש במגלשת אבנים ובזהירות
קפוץ אל תוך המתחם מבלי שהאבנים יפגעו בך ,
והשתמש שוב בראש ברזל בו זמנית שהאבנים פוגעים במילטאנק !"
אגיד לו ואראה מה סידוט חושב על הקרב הארוך הזה .
-
[quote=Ritsuka Kun;597076][SIZE=1][COLOR=orange]תומאס-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]אלקיד מהנהנת ומרכזת כמות חשמל גדולה ברגליה ומזנקת מתוך הקרח ומרחפת מעט באוויר ואז חוזרת לאדמה כמו חדשה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]אלקיד לא מחכה לרגע ומישתמשת בבעיטה מסובבת על הגושי קרח ומעיפה אותם על סמוצ'אם, אשר לא מוכנה לזה כי בדיוק ניפגעה מהאס אווירי של בידריל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]אלקיד לא מבזבזת רגע אחד ויוצאת עם מתקפה מהירה על סקיטי הניפגע ומועף אחורה מה המתקפה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]"סקיטי! סמוצ'אם! מטרונום!" קוראות האחרויות וסמוצ'אם מתחילה לנדנד את ידייה וסקיטי את זנבו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]"בוא נקווה שהן לא יצליחו להוציא משהו רציני" אומרת אלי "קדימה בידריל עוקץ רעל ואז מספרי איקס!"[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"קדימה אלקיד, רכזי את הכוחות שלך, ושלחי מכת ברק קדימה לעבר שתיהן, שיפגע באדמה ויפריע להם לבצע את המהלך!" אני מצווה עליה.
-
[quote=Ritsuka Kun;597908][COLOR=red][SIZE=1]ג'ו-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה וסטנטלר עוזבים את בלספורט וממשיכים בדרך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אחרי כמה דקות אתם ניתקלים בשרומיש ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/ba/Spr_4d_285.png[/IMG]) המיסתובב באיזור.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"כמו קודם סטנטלר!"אני אומר לו וממשיך-
"תשתמש בהיפנוזה ולאחר שהוא מהופנט תקוף בדחיפה חזקה! צא!"אני מורה לו במהירות.
-
[quote=Ritsuka Kun;597179][COLOR=magenta][SIZE=1]אינג'ל-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=magenta]אתה מרים את הפוקדור של סורסקיט וממשיך בדרכך כשאתה שומע לפתע קריאות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=magenta]אתה הולך בעקבות הקריאות ורואה נערה צעירה [IMG]http://img441.imageshack.us/img441/7976/alina1.png[/IMG] המתאמנת עם אספיאון שלה ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/66/Spr_4h_196.png[/IMG])[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=magenta]"קדימה אספיאון תשתמש בתותח זאפ ותפצל אותו לכמה כדורים בעזרת מהירות (swift) ואז בעזרת בילבול תגרום להם לרחף!" היא קוראת ואספיאון יוצר לפני פניו כדור גדול וירוק הזוהר באור בוהק והוא מישתחרר לכיוון אחד מהעצים, אבל בדיוק לני הפגיעה אספיאון שולח מפיו עשרות כוכבים קטנים המחלקים את הכדור הענקי הזה ללא פחות משנים עשרה כדורים קטנים שבתוכן כלואים הכוכבים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=magenta]אספיאון לא מפסיק ובעזרת בילבול גורם להם להיסתובב סביבו בצורה אלגנטית ויפה ביותר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=magenta]"עדיין חסר משהו" היא אומרת לאספיאון שלה ומנסה לחשוב על משהו.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][/COLOR][/quote]
"ואוו "אומר .
"את מתאמת הא ?"אשאל את הנערה.
-
[quote=Ritsuka Kun;597908][COLOR=red][SIZE=1][COLOR=red][COLOR=blue]ניב-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=red]
[SIZE=1][COLOR=red]סילקון מנסה להיתחמק, אבל קסקון קצת יותר מהיר ופוגע בו בחוזקה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]סילקון לא מוותר ודוחף אותו בעצמו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]"קדימה קסקון הגנת ברזל ואז עוקץ רעל!" הוא קורא[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
"אל תתן לו לתקוף אותך! תשתמש בעוקץ רעל לפני שהוא מספיק לתקוף בעצמו!"
-
[SIZE=1][COLOR=Purple]סם-
"כמו שאמרתי רוב הפוקימונים פה ננטשו או שמצאנו אותם משוטטים. אני לא יודעת מה עבר אליהם כ"כ טוב בשביל לענות לך על זה" היא אומרת ומחמיצה פנים "אתה יכול לנסות.
אתה מתקרב לגרנבול בליטוף אבל היא נובחת עליך ומנסה לנשוך את ידך אבל אתה מושך אותה במהירות ממנה.
אתה הולך לגלום אבל הוא נירתע אחורה וכשאתה מתקרב יותר עם ידך הוא שולח עליך אבקת שיתוק וידך לפתע נירדמת ואתה בקושי מצליח להזיז אותה. רק נידורן מסיכמה לך ללטף את ראשה ומתחכת בך בחיבה.
[COLOR=Magenta]אינג'ל-
"היי זה מהלך סודי!" אומרת הנערה "וכן אני מתאמת" היא אומרת ומחזירה את אספיאון לפוקדור.
"זה לא מנומס להציץ למהלכים של מתאמים שהם בתהלכי עבודה!" היא נוזפת בך "רגע מי אתה בכלל?" היא שואלת.
[COLOR=Red]ג'ו-
סטנטלר מנסה להישתמש בהיפנוזה, אבל שרומיש לא מיסתכל עליו בכלל וממשיך בשלו.
אבל כשסטנטלר משתמש עליו בדחיפה הוא מועף אחורנית ואז מחייך למראה סטנטלר שלפתע נישכב על הריצפה ונירדם.
היכולת המיוחדת של שרומיש הופעלה של אפקס נבגים הגרמה לסטנטלר להירדם.
שרומיש יוצא עם סתירת השקמה ומעיף את סטנטלר למרחק והוא עדיין ישן חזק.
[COLOR=Orange]תומאס-
אלקיד מרכזת את כוחותיה, אבל היא לא מספיק מהירה וסמוצ'ם יורת לפתע מפיה להביור עצום לעבר בידריל ואילו סקיטי יוצא עם קבר חול על אלקיד, היכלאת בתוכו.
למרות הכל אלקיד לא מוותרת ושולחת מכת ברק רניצית על סמוצ'אם ומעלפת אותה.
"אוי לא סמוצ'אם!" קוראת אחת מהתאומות ומחזירה אותה לפוקודור.
מהצד השני בידריל סופגת מכה רצינית מהלהביור וגם יוצאת מהקרב.
"טוב סקיטי תשתמש בזנב ברזל!" קוראת התאומה שנשארה וסקיטי שלה רץ במהירות לעבר אלקיד עם זנבו גובהה ומתחיל לזהור בכסף.
[COLOR=Green]סטיב-
זה בסדר~
אם אתה רואה שאתה לא יכול להגיב הרבה תודיע או משהו :)
וסבבה אם תתאמן עם שניהם הרבה זה יקרה בקרוב ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לארביטר יוצא עם מגלשת אבנים והן מתחילות ליפול על מילקטנק ועוצרת ממנה להמשיך בגילגול וממשיכות ליפול עליה.
לארביטר מחליט במקום לחמוק מהאבנים פשוט לקפוץ על אחת מהן ויחד איתה הוא נופל על מילקטנק עם ראש ברזל והמכה הזאת פוגעת כ"כ קשה במילקטנק שהיא מאבדת את ההכרה על המקום.
לארביטר קופץ באושר וגם סידוט שניראה שהישתעמם מהקרב ושניהם קופצים מסביב למיקטנק.
"פשש איזה קרב" אתה שומע לפתע מאחורייך.
אתה מיסתובב ורואה שם נערה העומדת ומיסתכלת עליך עם ידיים משולבות [IMG]http://img638.imageshack.us/img638/4372/aliana.png[/IMG] "לנצח עם לארביטר ברמה כזו נמוכה מילקטנק. מרשים מאוד" היא אומרת
[COLOR=Blue]ניב-
טוב זה יקח שנים בקצב הזה XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שני הפוקימונים שולחים עוקצי רעל אחד על השני והעוקצים מיתפוצצים בפיצוץ גדול המכסה את כל האיזור.
כשהעשן מתפזר אתם רואים ששני הפוקימונים זוהרים באור בהיר.
לפתע הם משנים את צורתם ועומדים במקום סיליקון וקסקון ביוטיפליי ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/13/Spr_4p_267_m.png[/IMG]) ודאסטוקס ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/a4/Spr_4p_269_m.png[/IMG])
"אללה סוף סוף!" קורא טימי בהיתלהבות ורץ לחבק את קסקון שלו.
"עכשיו בטוח יהיה לך יותר קל!" הוא אומר בחיוך.
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Ritsuka Kun;598390][COLOR=purple][COLOR=purple][COLOR=purple][COLOR=purple][SIZE=1][COLOR=purple][COLOR=blue]ניב-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=purple]
[SIZE=1][COLOR=purple]טוב זה יקח שנים בקצב הזה XD[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]שני הפוקימונים שולחים עוקצי רעל אחד על השני והעוקצים מיתפוצצים בפיצוץ גדול המכסה את כל האיזור.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]כשהעשן מתפזר אתם רואים ששני הפוקימונים זוהרים באור בהיר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]לפתע הם משנים את צורתם ועומדים במקום סיליקון וקסקון ביוטיפליי ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/13/Spr_4p_267_m.png[/IMG]) ודאסטוקס ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/a4/Spr_4p_269_m.png[/IMG])[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]"אללה סוף סוף!" קורא טימי בהיתלהבות ורץ לחבק את קסקון שלו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]"עכשיו בטוח יהיה לך יותר קל!" הוא אומר בחיוך.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
הקרב היה שווה כוחות, מה לעשות? ותעדכן את ביוטיפלי
[SIZE=1][COLOR=purple]"כמו שאמרתי רוב הפוקימונים פה ננטשו או שמצאנו אותם משוטטים. אני לא יודעת מה עבר אליהם כ"כ טוב בשביל לענות לך על זה" היא אומרת ומחמיצה פנים "אתה יכול לנסות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]אתה מתקרב לגרנבול בליטוף אבל היא נובחת עליך ומנסה לנשוך את ידך אבל אתה מושך אותה במהירות ממנה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]אתה הולך לגלום אבל הוא נירתע אחורה וכשאתה מתקרב יותר עם ידך הוא שולח עליך אבקת שיתוק וידך לפתע נירדמת ואתה בקושי מצליח להזיז אותה. רק נידורן מסיכמה לך ללטף את ראשה ומתחכת בך בחיבה.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"שלום לך חמודה את רוצה אולי להצטרף אלי? אני מבטיח לך שנהיה חברים טובים ולא אנטוש אותך בחיים" אומר לה בחיוך ואומר לאחות ג'וי "חבל היתי רוצה לאמץ את גרנבול אבל היא מתחברת אלי ואני רוצה לאמץ את נידורן אפשר את הטפסים של האימוץ?" אומר לה
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;598390][SIZE=1][COLOR=Purple][COLOR=Green]סטיב-
זה בסדר~
אם אתה רואה שאתה לא יכול להגיב הרבה תודיע או משהו :)
וסבבה אם תתאמן עם שניהם הרבה זה יקרה בקרוב ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לארביטר יוצא עם מגלשת אבנים והן מתחילות ליפול על מילקטנק ועוצרת ממנה להמשיך בגילגול וממשיכות ליפול עליה.
לארביטר מחליט במקום לחמוק מהאבנים פשוט לקפוץ על אחת מהן ויחד איתה הוא נופל על מילקטנק עם ראש ברזל והמכה הזאת פוגעת כ"כ קשה במילקטנק שהיא מאבדת את ההכרה על המקום.
לארביטר קופץ באושר וגם סידוט שניראה שהישתעמם מהקרב ושניהם קופצים מסביב למיקטנק.
"פשש איזה קרב" אתה שומע לפתע מאחורייך.
אתה מיסתובב ורואה שם נערה העומדת ומיסתכלת עליך עם ידיים משולבות [IMG]http://img638.imageshack.us/img638/4372/aliana.png[/IMG] "לנצח עם לארביטר ברמה כזו נמוכה מילקטנק. מרשים מאוד" היא אומרת
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"תודה" אגיד לה
"שמי הוא סטיב , סטיב פוקס . מה שמך ?"
אשאל אותה ואכניס את שניהם לפוכדורים שלהם אחרי ליטוף ואחרי
שאמרתי להם "תודה על הקרב המהנה הזה , אתם תותחים !"
-
[COLOR=Blue][SIZE=1]ניב-
עודכן~
ואני יודע בגלל זה פיתחתי אותו.
אם אתה רוצה ללמד את ביוטיפליי מתקפות חדשות אתה יכול.
כל מה שאתה צריך זה להסביר לו מה לעשות ואיך זה צריך להראות
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את הפיקדע והיא קולטת את ביוטיפליי "ביוטיפליי, פוקימון הפרפר. לביוטיפליי יש אף ארוך שבעזרתו הוא יכול לשתות צוף מפרחים"
לאחר מכן היא שותקת. ואז מראה לך את המתקפות הידועות של ביוטיפליי.
"נו בוא ניראה למה אתה מסוגל!" אומר טימי ומתיישב על אבן ומוציא את שאר הפוקימונים לצפות בכם.
[COLOR=Purple]סם-
"שתמע אם אתה רוצה את גרנדבול אתה יכול. פשוט יקח לה זמן להיפתח אליך ולהקישב לך" היא אומרת בדאגה מעט "אבל אני רואה שאתם מיסתדרים טוב. אז אולי בפעם אחרת." היא מוסיפה למראה נידורן שמתהפכת על גבה ונותנת לך לדגדג אותה בהנאה ומביאה לך חבילה גדולה של טפסים שאותם אתה ממלא במשך רבע שעה ארוכה.
"כולה שלך" אומרת לך האחות ג'וי בחיוך.
[COLOR=DarkGreen]סטיב-
"הלנה" היא אומרת בקצרה ובוחנת את מילקטנק במבטה. "אכפת לך אם אני אלכוד את מילקטנק הזו?" היא שואלת ברצינות.
[/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;598390][COLOR=purple]
[SIZE=1][COLOR=purple][COLOR=red]ג'ו-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=purple]
[SIZE=1][COLOR=purple]סטנטלר מנסה להישתמש בהיפנוזה, אבל שרומיש לא מיסתכל עליו בכלל וממשיך בשלו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]אבל כשסטנטלר משתמש עליו בדחיפה הוא מועף אחורנית ואז מחייך למראה סטנטלר שלפתע נישכב על הריצפה ונירדם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]היכולת המיוחדת של שרומיש הופעלה של אפקס נבגים הגרמה לסטנטלר להירדם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]שרומיש יוצא עם סתירת השקמה ומעיף את סטנטלר למרחק והוא עדיין ישן חזק.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
"לא לקחתי בחשבון את היכולת המיוחדשת של שרומיש...ועכשיו אני נושא בתוצאות..."אני כועס על עצמי,
"קדימה סטנטלר! תקום! אם יש מישהו שיש לו כוח רצון חזק, ומישהו שאני מאמין בו זה אתה! אני יודע שאתה מסוגל! אתה רק צריך להשתדל בכל הכוח!" אני מנסה לגרום לו לקום מהתנומה.
-
[quote=Ritsuka Kun;598406]
[SIZE=1][COLOR=blue][COLOR=purple]סם-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=blue]
[SIZE=1][COLOR=blue]"שתמע אם אתה רוצה את גרנדבול אתה יכול. פשוט יקח לה זמן להיפתח אליך ולהקישב לך" היא אומרת בדאגה מעט "אבל אני רואה שאתם מיסתדרים טוב. אז אולי בפעם אחרת." היא מוסיפה למראה נידורן שמתהפכת על גבה ונותנת לך לדגדג אותה בהנאה ומביאה לך חבילה גדולה של טפסים שאותם אתה ממלא במשך רבע שעה ארוכה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]"כולה שלך" אומרת לך האחות ג'וי בחיוך.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/quote]
"תודה צא פוכדור" אומר ואוציא פוכדור על נידורן ואלך לגרנבול ולא אתקרב אליה יותר מדי ואדבר אלייה ברכות ואומר לה "תראי גרנבול לפני שאת נושכת אותי או נובחת עלי אני רוצה להגיד לך משהו,כשראיתי אותך אני ראיתי פוקימון חזק וראיתי שאת פוטנציאלית מאוד לקרבות ויכולה להיות חברה אמיתית ותהי בטוחה שאני אעזור לך בכל מה שדרוש" אומר לה ברכות ואחכה לתגובתה
-
[quote=Ritsuka Kun;598406][COLOR=blue][SIZE=1]ניב-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=blue]עודכן~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]ואני יודע בגלל זה פיתחתי אותו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]אם אתה רוצה ללמד את ביוטיפליי מתקפות חדשות אתה יכול.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]כל מה שאתה צריך זה להסביר לו מה לעשות ואיך זה צריך להראות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]אתה מוציא את הפיקדע והיא קולטת את ביוטיפליי "ביוטיפליי, פוקימון הפרפר. לביוטיפליי יש אף ארוך שבעזרתו הוא יכול לשתות צוף מפרחים"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]לאחר מכן היא שותקת. ואז מראה לך את המתקפות הידועות של ביוטיפליי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]"נו בוא ניראה למה אתה מסוגל!" אומר טימי ומתיישב על אבן ומוציא את שאר הפוקימונים לצפות בכם.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"אוקיי, אני מקווה שאני וביוטיפליי נצליח" אומר בדאגה ואחכה רגע. לאחר מכן אשאל את ביוטיפליי "אתה מוכן?" ובלי לחכות לתשובה אומר "בוא נעשה את זה! קודם כל תשתמש בצוות כפול ותיצור מעגל סביבך! לאחר מכן כל הביוטיפליים תתחילו להסתובב סביב המקור ולירות לכיוונו עוקצי רעל! ביוטיפליי כשהם מתקרבים אליך תשתמש בהבזק ואז בשיגור כדי להשתגר אל מעל למעגל ותשלח למטה אל מרכז המעגל רוח טער!"
-
[COLOR=Purple][SIZE=1]סם-
אתה לא צריך בשבילה פוקדור אתה מקבל מהאחות ג'וי :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גרנבול מפנה אליך את גבה ומרימה עצם של טלה ומתחילה לנגוס בו ולמצוץ את כולה בפיה ומתעלמת ממך לחלוטין.
[COLOR=Blue]ניב-
אתה יודע שהצוות הכפול פשוט מחכה את כל מה שהמקורי עושה?
כי זה דיי בעייתי ם: שהוא במעגל וכל השאר יתקפו.
ברמת העיקרון רק המקורי תוקף וכל השאר ניראים כאילו הם גם תוקפים אותו ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ביוטיפליי מתחיל להכפיל את עצמו בלא פחות מעשרים כפילים שלו המתחילים להיסתובב סביבו במהירות עצומה.
ואז המקורי שגם מיסתובב במקום שולח עוקץ רעל לכל הכיוונים והכפילים שולחים גם הם בעצם עוקצי רעל הנעלמים בהבזקי אור קטנים כשהם פוגעים אחד בשני.
באותו הזמן ביוטיפליי משתגר למעלה ויחד איתו עוד כמה כפילים השולחים יחד איתו רוח טער אשר פוגעות בשאר הכפילים האחרים ומעלימים אותם.
המראה לא הכי מרשים ולא מיוחד כ"כ
[/COLOR][/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;598390][COLOR=purple][COLOR=purple][SIZE=1][COLOR=purple][COLOR=orange]תומאס-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=purple]
[SIZE=1][COLOR=purple]אלקיד מרכזת את כוחותיה, אבל היא לא מספיק מהירה וסמוצ'ם יורת לפתע מפיה להביור עצום לעבר בידריל ואילו סקיטי יוצא עם קבר חול על אלקיד, היכלאת בתוכו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]למרות הכל אלקיד לא מוותרת ושולחת מכת ברק רניצית על סמוצ'אם ומעלפת אותה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]"אוי לא סמוצ'אם!" קוראת אחת מהתאומות ומחזירה אותה לפוקודור.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]מהצד השני בידריל סופגת מכה רצינית מהלהביור וגם יוצאת מהקרב.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]"טוב סקיטי תשתמש בזנב ברזל!" קוראת התאומה שנשארה וסקיטי שלה רץ במהירות לעבר אלקיד עם זנבו גובהה ומתחיל לזהור בכסף.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=purple][COLOR=purple][SIZE=1][COLOR=purple].[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"קדימה אלקיד, השתמשי בבעיטה מסתובבת כדי לשבור את קבר החול שאת כלואה בתוכה, ולאחר מכן תשתמשי במתקפה מהירה כדי לחמוק ולפגוע בה!" אני מצווה עליה.
-
[COLOR=Orange][SIZE=1]תומאס-
נסה ללמד אותה עוד מתקפות~
זה רק יעזור לך ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלקיד מנסה לבעוט בחול, אבל במקום זה היא פוגעת בסקיטי ומעיפה אותו לאחור.
לאחר מכן היא יוצאת עם מתקפה מהירה ופורצת מהקבר חול ומעיפה שוב את סקיטי על הריצפה.
"סקיטי מטרונום!" קוראת התאומה שנישארה בקרב וסקיטי מתחיל לנער את זנבו ולפתע הוא מרחף באוויר.
סקיטי בזכות המטרונום משתמש בתעופה והוא מתכונן לנחיתה.
[/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;598462][COLOR=orange][SIZE=1]תומאס-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=orange]נסה ללמד אותה עוד מתקפות~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]זה רק יעזור לך ם:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]אלקיד מנסה לבעוט בחול, אבל במקום זה היא פוגעת בסקיטי ומעיפה אותו לאחור.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]לאחר מכן היא יוצאת עם מתקפה מהירה ופורצת מהקבר חול ומעיפה שוב את סקיטי על הריצפה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]"סקיטי מטרונום!" קוראת התאומה שנישארה בקרב וסקיטי מתחיל לנער את זנבו ולפתע הוא מרחף באוויר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]סקיטי בזכות המטרונום משתמש בתעופה והוא מתכונן לנחיתה.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"בסדר אלקיד, בואי ננסה מהלך חדש. תאגרי באגרוף שלך חשמל, ואז תכי בסקיטי בעת הצלילה שלה עם האגרוף הטעון! נקרא להתקפה הזאת אגרוף חשמלי! קדימה!" אני מצווה עליה.
-
אלקיד מנסה לאגור את האנרגייה של מכת הברק באגרופה ולשנייה הוא זוהר, אבל החשמל מפתזר לכל עבר וכל החשמל מתחיל לפגוע במקומות אקראיים והתאומות בורחות מאוחרי עץ כדי להיתחמק מהחשמל.
אלקיד מתחילה להיתרומם באוויר ולשחרר את החשמל לכל מקום בצרחות חזקות.
במקרה אחד מקצוות החמשל פוגעים בסקיטי והוא ניפגע בעוצמה אדירה ומיתרסק על האדמה בטראח ענקי.
לא עוברת שנייה וגם אלקיד נופלת על הריצפה חסרת כוחות.
"אוי אלוהים ניראה לי קרה לה משהו!" אומרת אלי בדאגה
[/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;598473][COLOR=orange][SIZE=1]תומאס-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=orange]אלקיד מנסה לאגור את האנרגייה של מכת הברק באגרופה ולשנייה הוא זוהר, אבל החשמל מפתזר לכל עבר וכל החשמל מתחיל לפגוע במקומות אקראיים והתאומות בורחות מאוחרי עץ כדי להיתחמק מהחשמל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]אלקיד מתחילה להיתרומם באוויר ולשחרר את החשמל לכל מקום בצרחות חזקות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]במקרה אחד מקצוות החמשל פוגעים בסקיטי והוא ניפגע בעוצמה אדירה ומיתרסק על האדמה בטראח ענקי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]לא עוברת שנייה וגם אלקיד נופלת על הריצפה חסרת כוחות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]"אוי אלוהים ניראה לי קרה לה משהו!" אומרת אלי בדאגה[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"אלקיד!" אני קורא בבהלה ורץ לעברה, בודק מה מצבה "היכן נמצא מרכז הפוקימונים הכי קרוב לכאן?" אני שואל את התאומות בבהלה "כדאי שניקח לשם את אלקיד ואת סקיטי" אני מוסיף.
-
התאומה שבבעולתה סקיטי רצה אליו ומרימה אותו בידייה ומתחילה לבכות על סקיטי שלה "יש בעיר שבמרחק עשר דקות הליכה" היא אומרת ומחזירה אותו לפוקדור.
"אתה יודע איך להגיע לשם?" היא שואלת ומוחה את דמעותייה.
[/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;598450][COLOR=purple][SIZE=1]סם-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=purple]אתה לא צריך בשבילה פוקדור אתה מקבל מהאחות ג'וי :)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]גרנבול מפנה אליך את גבה ומרימה עצם של טלה ומתחילה לנגוס בו ולמצוץ את כולה בפיה ומתעלמת ממך לחלוטין.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=purple][SIZE=1][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/quote]
אפשר להיות מתאום ומאמן?
"טוב אם זה מה שאת רוצה לא צריך" אומר לה ואלך ממרכז הפוקימונים עם נידורן ומשיך בדרכי לעיר הבאה ואחפש פוקימונים לאימון
-
[COLOR=Red][SIZE=1]ג'ו-
סליחה ששכחתי! זה בכלל שהצבעים לא עובדים טוב! ><
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מנסה לגרום לסטנטלר להיתעורר, אבל הוא רק מיסתובב לצד השני בחיוך מטופש.
שרומיש לא מוותר למרות שסטנטלר ישר ומישתמש בספיגה ושואב מסטנטלר אנרגייה.
סטנטלר מתחיל להיראות סימנים של עיתעוררות.
[COLOR=Purple]סם-
או זה או זה~
ועכשיו כבר לילה ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יוצא עם נידורן מהמרכז ואחרי כמה רגעים פירו הענקי, שחיכה לך פוגע בך עם ניקור שוב ומבריח אותך בחזרה למרכז.
"אמרתי לך לא לצאת עד שאומר לך" אומרת האחות ג'וי בנזיפה וממשיכה לטפל בילדה אחת עם הופיפ.
[/COLOR][/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;598636]
[SIZE=1][COLOR=red]או זה או זה~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]ועכשיו כבר לילה ם:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה יוצא עם נידורן מהמרכז ואחרי כמה רגעים פירו הענקי, שחיכה לך פוגע בך עם ניקור שוב ומבריח אותך בחזרה למרכז.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]"אמרתי לך לא לצאת עד שאומר לך" אומרת האחות ג'וי בנזיפה וממשיכה לטפל בילדה אחת עם הופיפ.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/quote]
"מצטער" אומר לה ואשאל "אפשר חדר ללילה וגם נוספו פוקימונים לפינת האימוץ?אפשר ללכת לשם?" אשאל אותה
-
[quote=Ritsuka Kun;598390][SIZE=1][COLOR=purple][COLOR=magenta]אינג'ל-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=purple]
[SIZE=1][COLOR=purple]"היי זה מהלך סודי!" אומרת הנערה "וכן אני מתאמת" היא אומרת ומחזירה את אספיאון לפוקדור.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]"זה לא מנומס להציץ למהלכים של מתאמים שהם בתהלכי עבודה!" היא נוזפת בך "רגע מי אתה בכלל?" היא שואלת.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/quote]
"אני אנג'ל,ולך קוראים ?"אשאל .
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;598406][COLOR=Blue][SIZE=1]
[COLOR=DarkGreen]סטיב-
"הלנה" היא אומרת בקצרה ובוחנת את מילקטנק במבטה. "אכפת לך אם אני אלכוד את מילקטנק הזו?" היא שואלת ברצינות.
[/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
"כולה שלך" אני אומר לה , והולך מהמקום
חוזר למרכז הפוקימונים בו ישנתי בלילה וממהר לרפאות את הפוקימונים שלי .
-
[quote=Ritsuka Kun;598636][COLOR=red][SIZE=1]ג'ו-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=red]סליחה ששכחתי! זה בכלל שהצבעים לא עובדים טוב! ><[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה מנסה לגרום לסטנטלר להיתעורר, אבל הוא רק מיסתובב לצד השני בחיוך מטופש.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]שרומיש לא מוותר למרות שסטנטלר ישר ומישתמש בספיגה ושואב מסטנטלר אנרגייה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]סטנטלר מתחיל להיראות סימנים של עיתעוררות.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"קדימה סטנטלר, רק עוד קצת!"אני מבקש ממנו בתחינה,
"אני יודע שאתה עומד לקום! אז תתקוף את שרומיש בבעיטה כפולה ותעיףאותו כמה שיותר רחוק כדי שתוכל להתעורר לגמרי!"אני מורה לו למקרה שיקום.
-
[SIZE=1][COLOR=Purple]סם-
לא אמרת תיאום או אימון OO
ועכשיו יצאת מפינת אימוץ איך יגיעו פוקימונים חדשים? Oם
חוץ מזה אתה יכול לאמץ אחד.
והיא כבר הביאה לך מפתח לחדר.
תגיב מחדש~
[COLOR=Green]סטיב-
אתה חוזר בחזרה אחורה ומגיע למרכז "חזרת מהר" אומרת לך האחות ג'וי בחיוך ומרפאת את הפוקימונים שלך ואחרי כמה דקות היא מחזירה לך אותם בריאים ושלמים.
[COLOR=Red]ג'ו-
סטנטלר מיתעורר לגמרי ונעמד במבט עצבני על שרומיש ובועט בו לכל הרוחות רחול.
שרומיש שמועף לא מוותר ויוצא עם ספיגה ומחזיר לעצמו קצת חיים מסטנטלר.
שרומיש לא ניראה הכי טוב.
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Ritsuka Kun;598668][COLOR=purple]
[SIZE=1][COLOR=purple][COLOR=red]ג'ו-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=purple]
[SIZE=1][COLOR=purple]סטנטלר מיתעורר לגמרי ונעמד במבט עצבני על שרומיש ובועט בו לכל הרוחות רחול.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]שרומיש שמועף לא מוותר ויוצא עם ספיגה ומחזיר לעצמו קצת חיים מסטנטלר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]שרומיש לא ניראה הכי טוב.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
"מעולה סטנטלר! ידעתי שתתעורר!"אני קורא לעברו בשמחה,
"עכשיו, רוץ אל שרומיש בכל המהירות ותשתמש עליו בקרן מגה!. אך אל תשכח שבזמן שאתה פוגע בו תפזר עליו מעט רעל בלי שישים לב לזה וחזור אחורה כמה צעדים! קדימה!"אני מדריך אותו.
-
[quote=Ritsuka Kun;598493][COLOR=orange][SIZE=1]תומאס-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=orange]התאומה שבבעולתה סקיטי רצה אליו ומרימה אותו בידייה ומתחילה לבכות על סקיטי שלה "יש בעיר שבמרחק עשר דקות הליכה" היא אומרת ומחזירה אותו לפוקדור.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]"אתה יודע איך להגיע לשם?" היא שואלת ומוחה את דמעותייה.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"נצטרך לרוץ לשם בכל המהירות" אני אומר לה "מוכנים?" אני שואל את כולם.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;598668][SIZE=1][COLOR=Purple]
[COLOR=Green]סטיב-
אתה חוזר בחזרה אחורה ומגיע למרכז "חזרת מהר" אומרת לך האחות ג'וי בחיוך ומרפאת את הפוקימונים
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אצחק טיפה ואגיד "יום טוב , תודה על הכל" ואצא ממרכז הפוקימונים
אלך לעיר הבאה או לחפש איזה פוקימון או שניים :)
-
[quote=Ritsuka Kun;598668][SIZE=1][COLOR=purple]סם-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]לא אמרת תיאום או אימון OO[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]ועכשיו יצאת מפינת אימוץ איך יגיעו פוקימונים חדשים? Oם[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]חוץ מזה אתה יכול לאמץ אחד.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]והיא כבר הביאה לך מפתח לחדר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]תגיב מחדש~[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=purple][COLOR=purple][/COLOR][/COLOR][/quote]
אני הולך לחדר ונכנס אליו ומוציא את נידורן וטוטודייל ומציג לה את עצמי ואומר "אני המאמן החדש לך ואנחנו נהיה ביחד" אומר לה ואלך לישון
-
[SIZE=1][COLOR=Red]ג'ו-
סטנטלר רץ במהירות לעבר שרומיש ופוגע בו בעוצמה רבה עם מתקפת קרן ומשפד אותו על אחד מעצים.
שרומיש ניראה כמעט מחוסל ובנוסף לזה סטנטלר משחרר כמה טיפות רעל המכסות את שרומיש ומרעילות אותו.
שרומיש מנסה להישתמש בספיגה, אבל מעוצמת המתקפה והרעל הוא מיתעלף על המקום.
[COLOR=Orange]תומאס-
כולן בנות :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
כולן מהנהון בהסכמה והתאומות מובילות את הדרך בזמן שאתה סוחב את אלקיד המעולפת.
אחרי עשר דקות של ריצה אתה רואה את העיר ג'נטה הגדולה.
"הנה הגענו!" אומרת אחת מהתאומות וממשיכה לרוץ שלפתע פידג'יוטו ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/d/d1/018.png[/IMG]) ענקי תופס אותה בכתפייה ועף איתה הרחק משם.
"אוי לא אנני!" קוראת התאומה השנייה ומתחילה לצרוח באימה למראה אחותה שתפוסה בידי פידג'יוטו במרחק עצום באוויר.
"מה קורה פה?" אומרת אלי בזעם וזורקת פוקדור לאוויר וממנו יוצא סיזור ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/e/e6/Spr_4h_212_f.png[/IMG]) חזק ללמראה.
"סיזי חיתוך לילה!" היא קוראת בזעם "שניכם תרוצו למרכז!" היא צועקת שזיור מיתעופף באוויר לעבר פידג'יוטו.
[COLOR=Green]סטיב-
אתה מתחיל ללכת במהמשך הדרך שלפתע אתה ניתקל בווינגול ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/37/Spr_4p_278.png[/IMG]) מתעופפת לה באיזור.
[COLOR=Purple]סם-
נידורן מחייכת בחיבה והיא וטוטדייל קופצים איתך למיטה ונירדמים עליך.
אתה מיתעורר בבוקר ורואה שטוטדייל ונידורן עדיין ישנים עליך.
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Ritsuka Kun;598781][SIZE=1][COLOR=red]ג'ו-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]סטנטלר רץ במהירות לעבר שרומיש ופוגע בו בעוצמה רבה עם מתקפת קרן ומשפד אותו על אחד מעצים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]שרומיש ניראה כמעט מחוסל ובנוסף לזה סטנטלר משחרר כמה טיפות רעל המכסות את שרומיש ומרעילות אותו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]שרומיש מנסה להישתמש בספיגה, אבל מעוצמת המתקפה והרעל הוא מיתעלף על המקום.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"כל הכבוד לך סטנטלר!, מעולה!"אני משבח אותו לאחר ניצחונו,
"עכשיו מגיע לך לנוח, ובינתיים אתה תתאמן מעט מגבי..."אני אומר לשתיהם ומחזיר את סטנטלר לפוכדור, לאחר מכן אני מתקדם בהמשך הדרך ובאותו זמן מחפש פוקימונים לאימון.
-
[quote=Ritsuka Kun;598450][COLOR=Purple][SIZE=1]
[COLOR=Blue]ניב-
אתה יודע שהצוות הכפול פשוט מחכה את כל מה שהמקורי עושה?
כי זה דיי בעייתי ם: שהוא במעגל וכל השאר יתקפו.
ברמת העיקרון רק המקורי תוקף וכל השאר ניראים כאילו הם גם תוקפים אותו ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ביוטיפליי מתחיל להכפיל את עצמו בלא פחות מעשרים כפילים שלו המתחילים להיסתובב סביבו במהירות עצומה.
ואז המקורי שגם מיסתובב במקום שולח עוקץ רעל לכל הכיוונים והכפילים שולחים גם הם בעצם עוקצי רעל הנעלמים בהבזקי אור קטנים כשהם פוגעים אחד בשני.
באותו הזמן ביוטיפליי משתגר למעלה ויחד איתו עוד כמה כפילים השולחים יחד איתו רוח טער אשר פוגעות בשאר הכפילים האחרים ומעלימים אותם.
המראה לא הכי מרשים ולא מיוחד כ"כ
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/quote]
אוקיי, זו בעיה
"נו באמת" אומר בביאוס. "זה היה הרעיון היחיד שלי. אני מניח שצריך עוד קצת עבודה. הממ, אין לי הרבה רעיונות. כשמתאמים עושים את זה בטלוויזיה זה נראה כל-כך קל, ואני לא מצליח לעשות כלום. טוב ננסה עד משהו. ביוטיפליי תשתמש ביריעת חוט ותיצור "חבלים" לכל כיוון ואז תעלה למעלה ותשתמש ברוח טער בזמן סחרור למטה!"
-
[quote=Ritsuka Kun;598781][COLOR=red][COLOR=red]
[SIZE=1][COLOR=red]נידורן מחייכת בחיבה והיא וטוטדייל קופצים איתך למיטה ונירדמים עליך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה מיתעורר בבוקר ורואה שטוטדייל ונידורן עדיין ישנים עליך.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
אני מעיר אותם בשקט ומחזיר אותם לפוכדורים ומתארגן לצאת,אני יורד למרכז הפוקימונים ושואל את האחות ג'וי עם הפירו הענקי עדיין נמצא שם
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;598781][SIZE=1][COLOR=Red]ג'ו-
[COLOR=Green]סטיב-
אתה מתחיל ללכת במהמשך הדרך שלפתע אתה ניתקל בווינגול ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/37/Spr_4p_278.png[/IMG]) מתעופפת לה באיזור.
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"זה יכול להיות קרב מעניין , מעניין אפילו מאוד" אגיד , אחייך לעצמי
ואוציא את סידוט "היי סידוט , אני רוצה לאתגר אותך
יש כאן ווינגל מאוד תמים שרצה לגנוב לנו את האוכל שלך
אני חושב שצריך לטפל בו" אגיד לו ואורה לו "השתמש בהבזק ואז עבור לתוכנית זדונית !"
-
נגיד שיש מקום...
טופס הרשמה:
[B]שם בפורום: [/B]kretorrbwly
[B]שם במשחק:[/B] צ'רלי גרייס
[B]גיל:[/B] 14
[B]רקע:[/B] לצ'רלי יש משפחה מעניינת. אמו מנהלת תחרות סרט, ואביו השתגע וברח מהבית. אחותו הגדולה היתה מתאמת מצליחה, ויום לפני הפסטיבל הגדול התקשרו להודיע שהיא לא בחדרה, ולא בשום מקום אחר. אחותו הקטנה של צ'רלי, לילי רוצה להיות גם מתאמת. צ'רלי יצא כבר עשרות פעמים באמצע הלילה לחפש את אביו או את אחותו, אך אימו תמיד מצאה אותו והחזירה אותו. מאז הוא גדל אך ביום הולדתו ה-14 נעלמה גם אימו. צ'רלי ואחותו לילי יוצאים למסע הגדול, לחפש את משפחתם ולהחזיר את גאוותם האבודה.
[B]תמונה/ ספרייט:[/B] אני לא יודע איפה משיגים
[B]פוקימון התחלתי:[/B] ראלטס
[B]סרטים:
תגים: [/B]
[B]כסף:[/B]1000$
[B]ציוד:[/B] 5 פוקדורים,פוקדע,אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים,פנס,שעון,
[B]הערות/הארות: [/B]