-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 10:45 PM
[b] [color=gray]מייקל-
שאלה אחת כל פעם
---------
היא מסתכלת עליך בזלזול. "אתה כזה טיפש." היא אומרת, כאילו זאת עובדה מוכחת. "סטן וורן לא מחפש את הרוצחים. הוא מחפש [b]אותנו[/b]"[/color] [/b][/quote]
אבל אבל אני ילד סקרן :(
-----
"אותכם למה את מתכוונת שאת אומרת אותנו ?"אומר לה
-
[color=gray]מייקל- היא שוב מתעלמת ממך. היא מצביעה על האוטו. "זה הרכב שבאת איתו?" היא שואלת[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 10:45 PM
[b] [color=blue]אריאל- האיש רק צוחק יותר. " "צדק צדק! בוא כבר צדק! אתה עושה לי את זה צדק!" אתה פטתי. ואני הולך להוכיח לך שהצדק מת, כשתמות לאחר שהניסוי שלי יסתיים." הוא אומר.[/color]
[/b][/quote]
'אז...זה נגמר' אחשוב לעצמי באכזבה כשאראה שהצדק לא מגיע.
לאט לאט אעצום את עיניי כולי מותש וכנוע 'כנראה שזה הסוף שלי, אלא אם כן באמת יקרה נס' אחשוב לעצמי ואניח לגופי הפצוע.
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 10:51 PM
[b] [color=gray]מייקל- היא שוב מתעלמת ממך. היא מצביעה על האוטו. "זה הרכב שבאת איתו?" היא שואלת[/color] [/b][/quote]
"הא כן למה ?"אשאל אותה .
---
אני שם כסף שהיא תפוצץ אותו או משהו ם:
-
[color=blue]אריאל- אתה עוצם עיניים מותש, ולא זוכר עוד כלום. לאחר מי יודע כמה זמן אתה מתעורר. אתה עדיין איפה שהיית אתמול. לידך, האיש המסתורי שחתך לך את היד נוחר בקול. עם כבר מדברים על יד, אתה רואה במרחק מה את היד הכרותה שלך, מתחילה להסריח, ובכתף, איפה שהיה אמור להיות גדם מאוד מזוהם, יד חדשה.[/color]
[color=gray]מייקל-
טוב אתה
-------------------
היא תופסת ביד שלך ומושכת אותך משם. היא אמנם די קטנה ביחד אליך, אבל אתה מופתע מהכוח שלה. היא שמה מעין מכשיר קטן מתחת לאוטו. ואומרת "בוא נזוז."[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 11:08 PM
[b] [color=gray]מייקל-
טוב אתה
-------------------
היא תופסת ביד שלך ומושכת אותך משם. היא אמנם די קטנה ביחד אליך, אבל אתה מופתע מהכוח שלה. היא שמה מעין מכשיר קטן מתחת לאוטו. ואומרת "בוא נזוז."[/color] [/b][/quote]
"יש לי הרגשה שהטרמפ שלי הביתה הלך "אומר.
"טוב אז לאן את לוקחת אותי ?"אשאל אותה .
-
[color=gray]מייקל- אתם מתרחקים מהאוטו. כשאתם מספיק רחוקים, היא מוציאה מעין ביפר כזה לרכב, אבל אתה לא רואה שום רכב בסביבה. היא לוחצת, ואז. טראח. התרחקתם מאוד, אבל עדיין ניתן לראות ולשמוע את הפיצוץ. "אז, איך זה למות?" היא שואלת אותך.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 11:08 PM
[b] [color=blue]אריאל- אתה עוצם עיניים מותש, ולא זוכר עוד כלום. לאחר מי יודע כמה זמן אתה מתעורר. אתה עדיין איפה שהיית אתמול. לידך, האיש המסתורי שחתך לך את היד נוחר בקול. עם כבר מדברים על יד, אתה רואה במרחק מה את היד הכרותה שלך, מתחילה להסריח, ובכתף, איפה שהיה אמור להיות גדם מאוד מזוהם, יד חדשה.[/color]
[/b][/quote]
"וואו מגניב" אומר ואנענע מעט את היד החדשה.
"כבר שכחתי איך זה להיות עם יד" אומר בהתלוצצות ואסתכל לעיו נוחר.
'האם הוא צדק, האם הצדק באמת מת?' אחשוב מעורער ואסתכל עליו.
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 11:16 PM
[b] [color=gray]מייקל- אתם מתרחקים מהאוטו. כשאתם מספיק רחוקים, היא מוציאה מעין ביפר כזה לרכב, אבל אתה לא רואה שום רכב בסביבה. היא לוחצת, ואז. טראח. התרחקתם מאוד, אבל עדיין ניתן לראות ולשמוע את הפיצוץ. "אז, איך זה למות?" היא שואלת אותך.[/color] [/b][/quote]
"על מה את מדברת ?"אשאל אותה .
-
[color=blue]אריאל- אתה מהרהר בדבר המוזר שקרה לך. אתה מרגיש גם כאבים מאוד חזקים בגב, אולי בגלל השינה על הרצפה. האיש השני נוחר חזק, ולא נראה שהוא רוצה לקום.[/color]
[color=gray]מייקל- היא מגלגלת עיניים. "מתת היום כשהמכונית שלך מולכדה. הצמיד שלך הפסיק לפעול כשזה קרה."[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 11:28 PM
[b] [color=blue]אריאל- אתה מהרהר בדבר המוזר שקרה לך. אתה מרגיש גם כאבים מאוד חזקים בגב, אולי בגלל השינה על הרצפה. האיש השני נוחר חזק, ולא נראה שהוא רוצה לקום.[/color]
[/b][/quote]
'לא משנהק אחשוב לעצמי ואזכר בסיבה האמיתי שאני פה, סיכול אירוע הטירור.
"היי, מקועקע!" אקרא ואענע אותו בשביל להעירו.
~~~
תוסיף אותו לדמויות D:
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 11:28 PM
[b] [color=gray]מייקל- היא מגלגלת עיניים. "מתת היום כשהמכונית שלך מולכדה. הצמיד שלך הפסיק לפעול כשזה קרה."[/color] [/b][/quote]
"הא לא "אומר בזמן שהצחק קצת.
"עוד אל הסברת לי למה התכוונת שאמרת אותנו"אומר לה.
-
[color=blue]אריאל- נדרשים לך כמה נסיונות, אבל בסוף הוא מתעורר. הוא מסתכל על היד החדשה שלך, וארשת פניו נראית דוקא מאוכזבת. "אוף, מתת הבריאות." הוא אומר. הוא שוב מוציא את החרב שלו, וחותך לעצמו את כף היד. הרבה דם נשפך אך לאחר כמה שניות צומחת לו כף יד חדשה. "כבר יש לי" הוא אומר. הוא מתחיל ללכת לכיוון אחר בלי לומר מילה.[/color]
[color=gray]מייקל- היא ממשיכה ללכת מהר ואתה בעקבותיה "אני לא יכולה להסביר, לא כאן." היא אומרת. "עכשיו קדימה! בוא נלך"[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 6 2010, 11:05 AM
[b] [color=gray]מייקל- היא ממשיכה ללכת מהר ואתה בעקבותיה "אני לא יכולה להסביר, לא כאן." היא אומרת. "עכשיו קדימה! בוא נלך"[/color] [/b][/quote]
"אוקיי "אומר בחוסר ברירה,והלך אחריה.
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 6 2010, 11:05 AM
[b] [color=blue]אריאל- נדרשים לך כמה נסיונות, אבל בסוף הוא מתעורר. הוא מסתכל על היד החדשה שלך, וארשת פניו נראית דוקא מאוכזבת. "אוף, מתת הבריאות." הוא אומר. הוא שוב מוציא את החרב שלו, וחותך לעצמו את כף היד. הרבה דם נשפך אך לאחר כמה שניות צומחת לו כף יד חדשה. "כבר יש לי" הוא אומר. הוא מתחיל ללכת לכיוון אחר בלי לומר מילה.[/color]
[/b][/quote]
"היי חכה רגע!" אומר ואשתדל לעצור אותו.
"אמרת שהצדק מת, נכון? מדוע?" אשאלו.
-
[color=gray]מייקל- היא מובילה אותך דרך סמטה חשוכה, וכול הזמן מסתכלת אחורה, כאילו היא מפחדת שעוקבים אחריכם. אתם ממשיכים ללכת זמן מה, עד שאתם מגיעים להתפצלות דרכים. אתה שומע צעדים מאחוריכם. האיש שבא גבוה כמעט כמוך, אבל בחושך קשה לזהות מי זה. עם זאת, הבחורה מזהה אותו מהר. "סטנלי וורן" היא אומרת בבוז. כשהוא מתקרב לאור אתה רואה שזה אכן סטן. "מייקי!" הוא אומר. "קצת נעלמת לנו! והאוטו שלי!"[/color]
[color=blue]אריאל- הוא מסתכל עליך, והוא סופסוף נראה רציני. "הוא לא מת. משהו שמעולם לא היה קיים לא יכול למות" בליטה מוזרה גודלת בגב שלו בקצב מהיר מאוד. בשלב מסויים החולה נקרעת ושני גושים גדולים ולבנים יוצאים לו מהגב. כשהם מפסיקים לגדול, אתה רואה מולך שתי כנפיים לבנות וענקיות. הוא פורש אותן ועף משם, במהירות עצומה.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 6 2010, 11:23 AM
[b] [color=gray]מייקל- היא מובילה אותך דרך סמטה חשוכה, וכול הזמן מסתכלת אחורה, כאילו היא מפחדת שעוקבים אחריכם. אתם ממשיכים ללכת זמן מה, עד שאתם מגיעים להתפצלות דרכים. אתה שומע צעדים מאחוריכם. האיש שבא גבוה כמעט כמוך, אבל בחושך קשה לזהות מי זה. עם זאת, הבחורה מזהה אותו מהר. "סטנלי וורן" היא אומרת בבוז. כשהוא מתקרב לאור אתה רואה שזה אכן סטן. "מייקי!" הוא אומר. "קצת נעלמת לנו! והאוטו שלי!"[/color] [/b][/quote]
'מה לעזאזל אני צריך לעשות 'אחשוב לעצמי.
אחר כך הלחש לחזאצע שהובילה אותי יש לך הזדמנות להראות לי שאפשר לסמוך עליך'.
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 6 2010, 11:23 AM
[b]
[color=blue]אריאל- הוא מסתכל עליך, והוא סופסוף נראה רציני. "הוא לא מת. משהו שמעולם לא היה קיים לא יכול למות" בליטה מוזרה גודלת בגב שלו בקצב מהיר מאוד. בשלב מסויים החולה נקרעת ושני גושים גדולים ולבנים יוצאים לו מהגב. כשהם מפסיקים לגדול, אתה רואה מולך שתי כנפיים לבנות וענקיות. הוא פורש אותן ועף משם, במהירות עצומה.[/color] [/b][/quote]
"לעזאזל!" אומר בזעם ואכה באחד הכסאות באגרופי.
'טוב נו כדאי שאשאר פה עד שיגמר המצור' אחשוב לעצמי ואנוח קצת.
-
[color=gray]מייקל- "מה אני צריכה לעשות?" היא לוחשת לך. "מייקל מייקל מייקל..." אומר סטן בזלזול. "מקווה שאישה תוציא אותך מהבוץ. התפקיד של האישה הוא להכניס אותך לשם."[/color]
[color=blue]אריאל- אתה מחכה כמה שעות. הכאבים בגב שלך ממש חזקים. זיעה חמה נוזלת לך על הגב.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 6 2010, 11:35 AM
[b]
[color=blue]אריאל- אתה מחכה כמה שעות. הכאבים בגב שלך ממש חזקים. זיעה חמה נוזלת לך על הגב.[/color] [/b][/quote]
"נו באמת!" אקרא בזעם ובזעף ואכה שוב בכסא.
לאחר מכן אצא מאיצטדיון שיי ואעמוד בשער אבדוק מה קורה בחוץ.
-
[color=blue]אריאל- השעה עוד מוקדמת יחסית. אין אף אחד בחוץ. נשארת לבד עם הכאבים בגב.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 6 2010, 11:45 AM
[b] [color=blue]אריאל- השעה עוד מוקדמת יחסית. אין אף אחד בחוץ. נשארת לבד עם הכאבים בגב.[/color] [/b][/quote]
"אוף לא משנה!" אומר בזעם ואשב לעצמי, מאעורער במקצת מן המקרה אתמול.
-
[color=blue]אריאל- אתה יושב לבד באיצטדיון הריק, בזמן שהכאבים בגב רק מחמירים, ומהרהר במה שהאיש המכונף אמר לך. אין צדק בעולם? הוא לא קיים? לא יכול להיות, אתה חושב. אתה מנסה לשכב, אבל אתה מרגיש כאב חד בגב, עם הנגיעה בקרקע, כאילו יש לך שם פצע.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 6 2010, 11:58 AM
[b] [color=blue]אריאל- אתה יושב לבד באיצטדיון הריק, בזמן שהכאבים בגב רק מחמירים, ומהרהר במה שהאיש המכונף אמר לך. אין צדק בעולם? הוא לא קיים? לא יכול להיות, אתה חושב. אתה מנסה לשכב, אבל אתה מרגיש כאב חד בגב, עם הנגיעה בקרקע, כאילו יש לך שם פצע.[/color] [/b][/quote]
אוריד את חולצתי ואסובב את ראשי אחורה ככל שאוכל ואנסה לראות כמה שיותר מן הפצע.
-
[color=blue]אריאל- אתה מצליח לראות שמה שנוזל לך זה דם, ולא זיעה. בנוסף אתה רואה שני חתכים גדולים שמתחילים להוציא מעין חומר לבן:
[url=http://img695.imageshack.us/img695/9348/infernal2.png]http://img695.imageshack.us/img695/9348/infernal2.png[/url][/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 6 2010, 12:08 PM
[b] [color=blue]אריאל- אתה מצליח לראות שמה שנוזל לך זה דם, ולא זיעה. בנוסף אתה רואה שני חתכים גדולים שמתחילים להוציא מעין חומר לבן:
[url=http://img695.imageshack.us/img695/9348/infernal2.png]http://img695.imageshack.us/img695/9348/infernal2.png[/url][/color] [/b][/quote]
"מה לעזאזל?!" אקרא בזעם, ובעזרת האצבע שלי אקח טיפה מן החומר הלבן ואבחן אותו.
-
[color=blue]אריאל- החומר הלבן מרגיש טיפה קשיח, אבל גמיש. זאת נוצה.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 6 2010, 12:13 PM
[b] [color=blue]אריאל- החומר הלבן מרגיש טיפה קשיח, אבל גמיש. זאת נוצה.[/color] [/b][/quote]
"מה לעזאזל!, זאת אומרת שיש לי כנפיים?!" אומר בהפתעה ואסתכל שוב על שני החתכים.
-
[color=blue]אריאל- שני החתכים הם אנכים ודקים, והחומר שזיהית כנוצות יוצא מהם. הם שניהם זהים.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 6 2010, 12:18 PM
[b] [color=blue]אריאל- שני החתכים הם אנכים ודקים, והחומר שזיהית כנוצות יוצא מהם. הם שניהם זהים.[/color] [/b][/quote]
""זהו זה כנפיים!" אומר בשמחה, אשתדל להתרכז בחוזקה ולנסות לעוף.
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 6 2010, 11:35 AM
[b] [color=gray]מייקל- "מה אני צריכה לעשות?" היא לוחשת לך. "מייקל מייקל מייקל..." אומר סטן בזלזול. "מקווה שאישה תוציא אותך מהבוץ. התפקיד של האישה הוא להכניס אותך לשם."[/color] [/b][/quote]
"לא יודע העיקר שתעשי משהו !"אומר לה.
"מאיפה לי לדעת שאתה לא זה שתכניס אותי לשם ?"אשאל את סטן.
-
[color=blue]אריאל- אין לך כנפיים. יש לך שני חתכים עמוקים בגב שיוצאות מהם נוצות. אתה עוד לא יכול לעוף[/color]
[color=gray]מייק- היא נראית כועסת. סטן מחייך. "בוא נראה איזה דברים רעים עשיתי בשבילך... הבאתי לך מקום לישון, מסוק פרטי, ואוטו. וואו, אני מפלצת."[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 08:23 PM
[b] [color=green]סטיב- השוטר הנמוך והשמן רוכן מעל הגוב של ריי. הוא מרים טיפה את החולצה שלו ומראה לך שעל הבטן שלו מישהו חרט עם סכין או משהו כתובת מוזרה:
[url=http://img190.imageshack.us/img190/7016/infernaln.png]http://img190.imageshack.us/img190/7016/infernaln.png[/url]
"זה אומר משהו לך?" הוא שואל, ועוזב את ריי כדי שיוכלו להעלות אותו לאמבולנס.[/color] [/b][/quote]
אקח עט מאחד השוטרים ואכתוב את הכתובת על היד שלי .
לאחר מכן אלך לאחד השוטרים ואשאל "איך זה קרה ?! מישהו יודע ?"
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 6 2010, 12:32 PM
[b] [color=gray]מייק- היא נראית כועסת. סטן מחייך. "בוא נראה איזה דברים רעים עשיתי בשבילך... הבאתי לך מקום לישון, מסוק פרטי, ואוטו. וואו, אני מפלצת."[/color] [/b][/quote]
"ואהמ חישמלת אותי כלאת אותי בחדר חנוק תקעת אותי עם צמיד **"אומר לו .
-
[color=green]סטיב- השוטרים נראים מבולבלים יותר ממך. אוטו קטן עוצר בקרבת מקום. בחורה צעירה יוצאת ממנו. היא נראית כך:
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1004/d02/1421/c198262.png[/img]. היא מתקרבת מהר לכיוון שלכם. השוטרים מנסים לעצור בעדם אבל היא מראה להם תג משטרתי והם עוזבים אותה. "סליחה רגע." היא אומרת לך ורוכנת מעל ריי. "מה יש לנו כאן?" היא שואלת. "מה שאת רואה." אומר לה השוטר. "אנחנו עוד לא יודעים מה קרה." היא מרימה את החולצה ורואה את הסמל. "אוי אלוהים..." היא אומרת.[/color]
[color=gray]מייקל- הבחורה מסתכלת על סטן. היא מורידה את החלק העליון שלה וחושפת גופייה פשוטה, עם שני קרעים בגב. מהם יוצא משהו גדול ולבן. לאחר כמה שניות, היא עומדת לידך עם כנפיים גדולות מאוד, יותר ממך. היא תופסת לך ביד, מנופפת בהן ומתרוממת. סטן מתחיל לירות לעברכם, אבל עושה רושם שזה לא מזיז לה. היא עפה כל כך מהר, שאתה מרגיש שהזרוע שלך עומדת לעזוב את הגוף.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 6 2010, 12:46 PM
[b] [color=gray]מייקל- הבחורה מסתכלת על סטן. היא מורידה את החלק העליון שלה וחושפת גופייה פשוטה, עם שני קרעים בגב. מהם יוצא משהו גדול ולבן. לאחר כמה שניות, היא עומדת לידך עם כנפיים גדולות מאוד, יותר ממך. היא תופסת לך ביד, מנופפת בהן ומתרוממת. סטן מתחיל לירות לעברכם, אבל עושה רושם שזה לא מזיז לה. היא עפה כל כך מהר, שאתה מרגיש שהזרוע שלך עומדת לעזוב את הגוף.[/color] [/b][/quote]
"מה לעזאזל ?!"אומר.
"מה קרה פה ?"אומנר לה.
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 6 2010, 12:32 PM
[b] [color=blue]אריאל- אין לך כנפיים. יש לך שני חתכים עמוקים בגב שיוצאות מהם נוצות. אתה עוד לא יכול לעוף[/color]
[/b][/quote]
"אקויי..." אמלמל ואלבש את חולצתי, אני לא רוצה שיבחינו בזה.
לאחר מכן אבדוק שוב את המצב שבחוץ.
-
[color=gray]מייקל- אתה כבר מאבד תחושה ביד. הגוף שלך מרחף באלימות בזמן שהיא עפה במהירות גבוהה. "מה?!" היא צועקת. "אני לא שומעת אותך!" ואכן, למרות שנראה שהיא צועקת, גם אתה בקושי שומע אותה, בגלל המהירות הגבוהה והרוח[/color]
[color=blue]אריאל- לא הכי חכם ללבוש חולצה מלאה בדם.... תזכור גם שהיא קרוע ועוד מכוסה בדם מהזמן שכרתו לך את היד.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 6 2010, 02:32 PM
[b]
[color=blue]אריאל- לא הכי חכם ללבוש חולצה מלאה בדם.... תזכור גם שהיא קרוע ועוד מכוסה בדם מהזמן שכרתו לך את היד.[/color] [/b][/quote]
אה וואלה XD
---
"אוקי..." אמלמל ואלך לבדוק את המצב בחוץ.
-
[color=blue]אריאל- אתה יוצא החוצה לבדוק מה קורה. קווינס עדיין שוממת, ואין אף אחד בסביבה.[/color]