[quote=roi857;629700][CENTER][COLOR=Sienna][COLOR=Red][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
הפרופסור אמר: "אני מצטער כנראה הקטלוג שלך לא כל כך מעודכן, טריקו נלקח"
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"אני יקח אז טורטוויג."אני אומר לפרופסור
Printable View
[quote=roi857;629700][CENTER][COLOR=Sienna][COLOR=Red][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
הפרופסור אמר: "אני מצטער כנראה הקטלוג שלך לא כל כך מעודכן, טריקו נלקח"
[/quote]
"אני יקח אז טורטוויג."אני אומר לפרופסור
[QUOTE=roi857;629700][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
צ'ימצ'אר יצא לעבר דראפיון בגלגל להבה, דראפיון תפס את צ'ימצ'אר באמצע הגלגל להבה בעזרת הצבטות שלו, צ'ימצ'אר היה כלוא ביד ימין של דראפיון, הוא החדיר לצ'ימצ'אר רעל וצ'ימצ'אר נפל, חבר צוות רוקט אמר: "צ'ימצ'אר חמודילה"
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לאיש " אל תקרא לצ'ימצאר ככה " אני מוציא את פאנפי ואור לו" תשתמש בגלגול על הדראפיון"
[CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
האיש מצוות רוקט חייך וקרא: "שבירת לבנים!", פאנפי נדבק על הריצפה והובס
[COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
הפרופסור נראה די מצוער ממה שקורה ואמר: "אני מצטער, אומנם הוא כבר לא אצלו אבל מישהו בשם קווין בחר בו"
[COLOR=Navy]אדם:
אתה מגיע למעבדה ורואה שהדלת פתוחה, יש ילד שכבר הגיע לפניך ותורו לבחור, הפרופסור אומר: "אתה אדם נכון? תחכה שקאי יבחר"
[quote=roi857;629700][CENTER][COLOR=Sienna]
[COLOR=Red]קווין:
באותו רגע שוויבייל ירתה קרן קרח בוויזל הפתיע את כולם, הוא קפץ לעבר הקרן קרח והשתמש באגרוף קרח, כדור קרח ענקי נוצר ממפגש מתקפות הקרח, אם מישהו יאבד שליטה ואת כוחו הכדור ירמוס אותו ויביס אותו
[COLOR=DarkOliveGreen]
[/quote]
"פיצ'ו עכשיו! מכת ברק בכל הכח!!"
"ממש נימאס לי מהבוויזל הזה, אני מקווה שמכת הברק תחסל אותו" אני חושב לעצמי
[quote=roi857;629710][CENTER][COLOR=Sienna][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
הפרופסור נראה די מצוער ממה שקורה ואמר: "אני מצטער, אומנם הוא כבר לא אצלו אבל מישהו בשם קווין בחר בו"
[/COLOR][/COLOR][/quote]
[/CENTER]
"אני בוחר בבלבזאור."אני אומר לו מקווה שלא נלקח.
[QUOTE=roi857;629710][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
האיש מצוות רוקט חייך וקרא: "שבירת לבנים!", פאנפי נדבק על הריצפה והובס
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר " תשתמש בגיצים רק אל תפסיד לי" אני מחזיר את פאנפי לפכדור שלו
[quote=roi857;629710][CENTER][COLOR=Sienna][COLOR=DarkOliveGreen]
[COLOR=Navy]אדם:
אתה מגיע למעבדה ורואה שהדלת פתוחה, יש ילד שכבר הגיע לפניך ותורו לבחור, הפרופסור אומר: "אתה אדם נכון? תחכה שקאי יבחר"
[/quote]
"כן" אומר לו ואחכה בתור שלי .
[CENTER][COLOR=Red]קווין:
בוויזל חושמל לגמרי, וויבייל זרק את הכדור קרח הענקי על בוויזל, בוויזל לא שרד את זה והובס
פרופסור אלן אמר: "תודה לאל שסוף סוף מישהו קיבל שכל, הוא וסקווירטל פוקימונים מהחזקים ביותר ועדיין לא לקחו אותם", הוא נתן לך פוקדור של בלבזור
[COLOR=Navy]
אדם:
פרופסור אלן אמר: "אוקי במי אתה בוחר?"
[COLOR=Sienna]ליאור:
צ'ימצ'אר מורעל לגמרי ונמצא חסר עונים, דראפיון ממשיך לתקוף את האנשים
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[quote=roi857;629716][CENTER][COLOR=Red][COLOR=DarkOliveGreen][COLOR=Navy]
אדם:
פרופסור אלן אמר: "אוקי במי אתה בוחר?"
[COLOR=Sienna]
[/quote]
"אמממ בחירה קשה אך אני מאד רוצה את סינדוקוויל " אומר לו בהיתלבטות קלה.
[CENTER][COLOR=Navy]אדם:
פרופסור אלן חייך ואמר: "בבקשה סינדאקוויל" והושיט לך פוקדור
[/COLOR][/CENTER]
[QUOTE=roi857;629716][CENTER][COLOR=Red]
[COLOR=Sienna]ליאור:
צ'ימצ'אר מורעל לגמרי ונמצא חסר עונים, דראפיון ממשיך לתקוף את האנשים
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו ואומר לאיש" הי איש אולי תגיד לדראפיון שלך לעצור הוא פוגע בחפים מפשע"
[quote=roi857;629716][CENTER][COLOR=Red]קווין:
בוויזל חושמל לגמרי, וויבייל זרק את הכדור קרח הענקי על בוויזל, בוויזל לא שרד את זה והובס
[COLOR=DarkOliveGreen][COLOR=Navy][COLOR=Sienna]
[/quote]
"כל הכבוד, בתור פרס אנחנו נהנה מהאבטיח הגדול הזה"
אני זורק את האבטיח לשמים - "וויביל, מתקפה מהירה, תשתדלי לעשות עבודה יפה"
"קדימה בואו נעשה הפסקה" אני אומר להם ומתיישב ליד עץ קרוב
[quote=roi857;629721][CENTER][COLOR=Navy]אדם:
פרופסור אלן חייך ואמר: "בבקשה סינדאקוויל" והושיט לך פוקדור
[/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"תודה " אומר לו בעודי לוקח את הפוכדור ומסתכל עליו בעיניים מלאות דמעוץ שמחה.
"תודה עוד פעם ולהיתראות פרופסור.." אומר לו בעודי יוצא מן המעבדה ומנגב את הדמעות,
לאחר שאצא מן המעבדה אקח את הפוכדור של סינדוקוויל ואקרא בקול :" צא סינדוקוויל " ואלחץ על הכפתור שבמרכז הפוכדור ,ואחכה ליראות מה יקרה.
[CENTER][COLOR=Navy]אדם:
סינדאקוויל יצא שמח מאוד שמישהו בחר בו
[COLOR=Red]קווין:
וויבייל שמחה מאוד, היא קפצה לאויר וחתכה את האבטיח להמון חתיכות, אתה פיצ'ו וויבייל אוכלים בכיף את האבטיח הזה שלפתע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/207.png[/IMG] מגיע גונב את מה שנשאר מהאבטיח ומתעופף באיטיות
[COLOR=Sienna]ליאור:
חבר צוות רוקט אפילו לא התייחס אליך ודראפיון המשיך לירות טיל סיכות לכל מקום
[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[quote=roi857;629733][CENTER][COLOR=Navy]
[COLOR=Red]קווין:
וויבייל שמחה מאוד, היא קפצה לאויר וחתכה את האבטיח להמון חתיכות, אתה פיצ'ו וויבייל אוכלים בכיף את האבטיח הזה שלפתע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/207.png[/IMG] מגיע גונב את מה שנשאר מהאבטיח ומתעופף באיטיות
[COLOR=Sienna]
[/COLOR]
[/quote]
"וויבייל, קרן קרח! תקפיאי לו את הכנפיים"
[CENTER][COLOR=Red]קווין
גליגאר מאוד נבהל והתרסק, הוא לא יכל להילחם, אבל ברגע זה האתגר האמיתי התחיל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/472.png[/IMG] התעופף לעבר פיצ'ו והשתמש עליו במספרי X גליסקור נראה אתגר אמיתי לויבייל
[/COLOR][/CENTER]
[quote=roi857;629692]
[COLOR=royalblue][CENTER][COLOR=red][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=red][/CENTER]
[CENTER][COLOR=red]עלית למסוק וראית המון פוקימוני ריינג'ר בחליפה, הייתה שם אחות ג'וי שתיפלה במאדקיפ ועשתה לו עיסוי בגב, מאדקיפ נהנה מאוד מהעיסוי וראית זאת[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=red][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
"אני משיך לחכות ושמח שמתקפ בריא.
[quote=roi857;629716]קאי:
[CENTER][COLOR=Red]
[COLOR=DarkOliveGreen]פרופסור אלן אמר: "תודה לאל שסוף סוף מישהו קיבל שכל, הוא וסקווירטל פוקימונים מהחזקים ביותר ועדיין לא לקחו אותם", הוא נתן לך פוקדור של בלבזור
[/quote][CENTER]
[/CENTER]
אני יוצא מהמעבדה ומשחר את באלבזור "צא בלאבזור בוא נראה אותך."אני אומר
[quote=roi857;629738][CENTER][COLOR=Red]סמיט:
גליגאר מאוד נבהל והתרסק, הוא לא יכל להילחם, אבל ברגע זה האתגר האמיתי התחיל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/472.png[/IMG] התעופף לעבר פיצ'ו והשתמש עליו במספרי X גליסקור נראה אתגר אמיתי לויבייל
[/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"וויביל, כמה שהוא גדול הוא עדיין פוקמון אדמה מה שאומר שהוא חלש לקרח.. בנוסף לקח הוא גם מעופף מה שאומר שמכות קרח קריטיות במיוחד עבורו" אני משדר לוויביל ביטחון ונחישות.
"פיצ'ו, שתק אותו ו-וויביל השתמשי ברוח קפואה"
"הגליסקור הזה ניראה חזק, ובנוסף הוא יכול ללמוד את המיתקפה האולטימטיבית האהובה עלי, אני חייב ללכוד אותו!, בנוסף לקח איבדתי את הפוקימון אדמה שלי הינה הזדמנות להשיג אחד חדש" אני חושב לעצמי תוך כדי שאני לחוץ ומקווה להביס אותו.
[QUOTE=roi857;629733][CENTER][COLOR=Navy]
[COLOR=Sienna]ליאור:
חבר צוות רוקט אפילו לא התייחס אליך ודראפיון המשיך לירות טיל סיכות לכל מקום
[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
'אין לי מה לעשות ' אני ממשיך בדרכי מתעלם ממנו
[CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
שיון פתח את הדלת וקרא: "קדימה דרגונייט!". הוא זרק פוקדור וממנו יצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/149.png[/IMG] דרגונייט טס לכיוון המרכז פוקימונים
[COLOR=Sienna]ליאור:
לפתע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/149.png[/IMG] נכנס למכרז וירה על דראפיון להביור, חבר צוות רוקט קרא: "ניב חשמל!", דראפיון קפץ לעבר דרגונייט שהתעופף אבל דרגונייט שיגר את עצמו לעבר דראפיון בהסתערות דרקון, דראפיון הובס ודרגונייט לקח את חבר צוות רוקט איתו בכוח כשהוא מחזיק בו
[COLOR=Red]קווין:
המתקפת גל רעם לא עבדה על גליסקור, וויבייל ירה קרן קרח על הכתף של גלייסקור, גלייסקור עשה ניב אש על הקרח שנוצר וכך גרם לקרח לימוס
בלבזור יצא ונראה די כועס על משהו
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[quote=roi857;629749][CENTER][COLOR=Blue][COLOR=Sienna]
[COLOR=Red]קווין:
המתקפת גל רעם לא עבדה על גליסקור, וויבייל ירה קרן קרח על הכתף של גלייסקור, גלייסקור עשה ניב אש על הקרח שנוצר וכך גרם לקרח לימוס
[COLOR=DarkOliveGreen]
[/quote]
"שחכתי שגליסקורים לא יודעים לעוף, הם פשוט דואים על הרוח!" אני חושב לעצמי והבטחון עולה
"וויביל אני רוצה שתקפצי על העץ ותכווני רוח קפואה חזקה לעבר גליסקור! כשהוא יתחיל להעט פיצ'ו תכנס בו עם זנב ברזל!"
"הרוח הקפואה בטוח תגרום לו להאט ואולי אפילו יותר מיזה" אני חושב לעצמי.
[QUOTE=roi857;629749][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Sienna]ליאור:
לפתע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/149.png[/IMG] נכנס למכרז וירה על דראפיון להביור, חבר צוות רוקט קרא: "ניב חשמל!", דראפיון קפץ לעבר דרגונייט שהתעופף אבל דרגונייט שיגר את עצמו לעבר דראפיון בהסתערות דרקון, דראפיון הובס ודרגונייט לקח את חבר צוות רוקט איתו בכוח כשהוא מחזיק בו
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לדרגאניוט"תודה רבה על העזרה" אני הולך לאחות גו'י כדי שהיא תרפה את הפוקימונים שלי
[CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
האחות ג'וי ריפאה את הפוקימונים שלך ואמרה: "אתה בהחלט אמיץ"
[COLOR=Red]קווין:
וויבייל רצה מלאת מוטיבציה אל עץ ורצה גם עליו, היא קפצה לגובה בלתי יאמן ועצרה את הטיסה של גלייסקור שהעיפה אותו אחורה, פיצ'ו פגע בגלייסקור בזנב ברזל אבל המכה לא ממש השפיעה בגלל כוחו של גלייסקור, לפתע וויבייל התחילה מתקפת שיסוע לילה, גליסקור טס לעבר וויבייל עם ניב אש
[quote=roi857;629749][CENTER][COLOR=Blue][COLOR=Sienna][COLOR=Red][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
בלבזור יצא ונראה די כועס על משהו
[/quote]
"על מה אתה כועס?"אני שואל אותו ומתכופף לכיונו.
[QUOTE=roi857;629755][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
האחות ג'וי ריפאה את הפוקימונים שלך ואמרה: "אתה בהחלט אמיץ"
אני אומר לאחות ג'וי" אני בהחלט אמיץ" אני יוצא מן המרכז הפוקימונים ומחפש פוקימונים או מאמנים שאנ י יוכל להתאמן איתם.
[CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
בלבזור משכיח את הכעס ומחייך אליך
[COLOR=Sienna]ליאור:
אתה וצ'ימצ'אר יוצאים ומגלים שכל מרכז הפוקימונים מוקף סלעים, בפעם האחרונה שניסיתם לעבור דרכם זה לא היה נעים כל כך
[quote=roi857;629773][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
בלבזור משכיח את הכעס ומחייך אליך
[/COLOR][/quote]
[/CENTER]
"נעים מאוד אני קאי ואני המאמן שלך."אני אומר לו ומלטף את ראשו.
[QUOTE=roi857;629773][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]
[COLOR=Sienna]ליאור:
אתה וצ'ימצ'אר יוצאים ומגלים שכל מרכז הפוקימונים מוקף סלעים, בפעם האחרונה שניסיתם לעבור דרכם זה לא היה נעים כל כך
אני מוציא את צ'ימצ'אר ואומר לו" תשתמש בחפירה ותחפור חור מתחת לסלעים שאני יוכל לעבור אוקי צ'ימצ'אר"
[CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
בלבזור נראה מרוכז במשהו אחר לפתע הוא שלח שוטי גפן והוציא מהשיחים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/158.png[/IMG] שהתחנן שישחררו אותו
[/COLOR][/CENTER]
[quote=roi857;629755][CENTER][COLOR=Sienna]
[COLOR=Red]קווין:
וויבייל רצה מלאת מוטיבציה אל עץ ורצה גם עליו, היא קפצה לגובה בלתי יאמן ועצרה את הטיסה של גלייסקור שהעיפה אותו אחורה, פיצ'ו פגע בגלייסקור בזנב ברזל אבל המכה לא ממש השפיעה בגלל כוחו של גלייסקור, לפתע וויבייל התחילה מתקפת שיסוע לילה, גליסקור טס לעבר וויבייל עם ניב אש
[/quote]
"אני רואה שוויביל למדה מתקפה חדשה, חבל רק שהיא לא תעזור כל כך, אני צריך להסתמך על הקרח שלה אבל הניב אש הזו די מעיכה.. מה לעשות מה לעשות.." אני חשוב לעצמי
"וויביל תיקפצי מעליו והשתמשי בקרן קרח על הגב שלו! הניב אש לא ימיס את זה כי זה לטווח קצר מאוד! אם את מצליחה לפגוע במדויק סיימי את זה באגרוף קרח"
[CENTER][COLOR=Red]קווין:
וויבייל פשוט מתקדמת לעבר גליסקור, עם השיסוע לילה היא הודפת את הניב אש ומפילה את גלייסקור למטה ואז משתמשת בקרן קרח עליו
[/COLOR][/CENTER]
[quote=roi857;629789][CENTER][COLOR=Red]קווין:
וויבייל פשוט מתקדמת לעבר גליסקור, עם השיסוע לילה היא הודפת את הניב אש ומפילה את גלייסקור למטה ואז משתמשת בקרן קרח עליו
[/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"קרן הקרח הזו עשתה את שלה.."
"פוכדור צאאאאאאאא"
[quote=roi857;629503][COLOR=#800080][/COLOR]
[CENTER][COLOR=purple][COLOR=darkorange]לוקאס:[/COLOR][/COLOR][COLOR=purple][/CENTER]
[CENTER][COLOR=purple]האחות ג'וי עוצרת אותך ואומרת: "רק רגע יש בשבילך משלוח", היא נותנת לך קופסא גדולה, אתה פותח ורואה בתוך ציפוי לבן פוקדורים מונחים היא אומרת: "באלה אתה תופס את הפוקימונים", אתה מוריד את הציפוי העבה ורואה מכשיר מגניב[/COLOR]
[COLOR=purple][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/thumb/2/29/Ash%27s_Pokedex.png/250px-Ash%27s_Pokedex.png[/IMG][/COLOR]
[/COLOR][COLOR=darkorange]האחות ג'וי אמרה: "זה פוקידע, איתו תוכל לבדוק על כל סוגי הפוקימונים, תוכל לראות את המצב גופני של הפוקימונים שלך את המהלכים וגם אם הוא בן או בת"[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=sienna][COLOR=sienna][/COLOR][/COLOR][/quote]
"תודה רבה האחות ג'וי" אני אומר לה בהתלהבות ויוצא החוצה.
[quote=roi857;629782][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
בלבזור נראה מרוכז במשהו אחר לפתע הוא שלח שוטי גפן והוציא מהשיחים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/158.png[/IMG] שהתחנן שישחררו אותו
[/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"בלאבזור שחרר אותו."אני אומר לבאלבזור ואחרי שהוא משחרר אותו, אני מרים את באלבזור מחזיק אותו בידים ומתקדם לדרכי.
[quote=roi857;629733][CENTER][COLOR=Navy]אדם:
סינדאקוויל יצא שמח מאוד שמישהו בחר בו[COLOR=Red]
[/quote]
"היי אני אדם ואני המאמן שלך , אני ואתה הולכים ליהיות חברים מאד טובים D:" אומר לו ואחייך אליו ולאחר מכן הוסיף:"אני אקרא לך בלייז , אבל רק אם זה מוצא חן בעייניך".
[quote=roi857;629033]
[CENTER][COLOR=Blue][COLOR=Purple][COLOR=Sienna][COLOR=DarkOrange][COLOR=Red] [COLOR=DarkGreen]ברנדון:
צ'רמיליון השתמש במסך עשן וקפץ בדיוק רגע שאוניקס פגע בו, הזנב ברזל פגע בראשו של אוניקס עצמו, צ'רמיליון יצר כדור ענק וקפץ לעבר אוניקס, בתור פוקימון אש צ'רמיליון יכל לראות דרך העשן ככה שלא הייתה לו בעיה, לפתע אוניקס נגח בצ'רמיליון שבלב ברירה ירה את הכדור באותו רגע, צ'רמיליון הצליח לנחות באדמה במהירות והיה ממש מוטש, אוניקס יצא מכל העשן של הפגיעה והשתמש בראש ברזל, אבל הוא החטיא וכבר איבד יותר מדי אנרגיה, אוניקס נראה ממש חלש ופגיע באותו הרגע
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"צ'ארמיליון מאמץ אחרון!!! סיים את הקרב עם זעם דרקון ונגמור עם זהה!!" אצעק לעבר צ'ארמיליון בהתלהבות.
[CENTER][COLOR=red][/COLOR]
[COLOR=red][COLOR=purple]נייט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=red][/CENTER]
[CENTER][COLOR=red]הילד הראה מבט רציני וקרא: "ניקור מקדחה!", פרינפלאפ התחיל להסתובב ויצר מעצמו מקדחה, הוא ירה את עצמו לעבר טריקו[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=red][COLOR=red][CENTER][COLOR=#545454][/COLOR][/CENTER]
אני אומר לטריקו "שאיבה וקפוץ בשביל זנב ברזל"
[quote=roi857;629749][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]שיון פתח את הדלת וקרא: "קדימה דרגונייט!". הוא זרק פוקדור וממנו יצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/149.png[/IMG] דרגונייט טס לכיוון המרכז פוקימונים[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"מה אני עוד צריך ללמוד?מתקיפ בסדר עכשיו וגם מוכן למשימה לפחות ככה אני חושב!"אני אומר לשיון.
[CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
דרגונייט חוזר למסוק, הדלת נפתחת והוא נכנס עם חבר צוות רוקט, הכניסו את החבר צוות רוקט לתוך חדר החקירות, שיון אמר: "אם אנחנו נתקלים בדרקון הירוק תגיד למאדקיפ לעשות עליו אקדח מים",
[COLOR=Purple]נייט:
השאיבה לא פעלה מכיוון שאמפוליון הסתובב סביב עצמו עשרות פעמים בכל שניה, טריקו קפץ ושהגיע לאיפה שטריקו היה נמצא באדמה פשוט עלה למעלה
[COLOR=DarkGreen]ברנדון:
צ'רמיליון ירה כדור זהם דרקון קטן מהקודמים, הוא כמעט נפל והחזיק את עצמו שהברך כפופה על האדמה והיד מחזיקה אותו, הזהם דרקון פגע באוניקס והביס אותו
טוטודייל הולך אחריכם ובלבזור די מתעצבן, לפתע אתה רואה שיש 3 נתיבים, דרך 1, דרך 2 ודרך 3
[COLOR=Navy]אדם:
סינדאקוויל אוהב את השם
[COLOR=DarkOrange]לוקאס:
אתה יוצא ורואה שכל המרכז פוקימון מוקף בסלעים, כולם לכודים
[COLOR=Red]סמיט:
הכדור התחיל להתנענע ולקפוץ, ראו שגליסקור נאבק המון, בסופו של דבר הוא נתפס
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]