-
[quote=chimcharboy;629122][SIZE=3][COLOR=#808000]just haim-"שלום לך קווין, ברור שתוכל לקבל את הטרטוויג" הפרופ' אמר לך ומביא לך את הפוכדור של טרטווויג [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#808000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"תודה פרופסור, אני רק אבדוק את טרטוויג בפוקדע כדי לדעת קצת פרטים ואז אצא לדרכי"
*הערה, אפשר בבקשה שינוי צבע לאדום ולא ירוק נזלת?OO
-
[quote=chimcharboy;627416]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkslategray]שחר-אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה משהו מוזר על העץ[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#2f4f4f]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=#006400]?[/COLOR][/SIZE][/quote]
אני אפתח את הפוקידע לכיוון העץ לראות אם זה פוקימון אם זה לא אבדוק עם הידיים
-
[QUOTE=chimcharboy;629122][SIZE=3][COLOR=#808000]just haim-"שלום לך קווין, ברור שתוכל לקבל את הטרטוויג" הפרופ' אמר לך ומביא לך את הפוכדור של טרטווויג [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#808000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#808000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-טיילו מישתמש בצוות כפול ומצליח לחמוק, עכשיו טיילו מיתקדם לטרטוויג במהירת עצומה, אבל עוד הפעם טרטוויג מצליח להתחמק בזכות המהירות העצומה שלו, "טרטוויג צא בלימה" ג'וליה אומרת [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrehamim-"טוב איך שאתה רוצה" ברנדון אומר לך "אתה רוצה אולי שניהיה ביחד במסע?" ברנדון שואל אותך ומחכה לתשובה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=deepskyblue]monster-"קרב אהה.. ברור שאני מסכים" הילד אומר בשימחה "ודרך אגב לי קוראים לי מקס, מה שמך?" [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#00bfff]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#00bfff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-אתה עדין לא מבין מה זה המקום הזה ולאן הגעת עד שפתאום אתה רואה איש זקן ששאול אותך "מה אתה עושה פה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-"כן יש עוד סיבוב, זה קרב 2 על 2" ג'וליה אומרת לך בשימחה ומחכה שתוציא את הפוקימון הבה שלך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=purple]master goku-"אני ממש לא יודע, פתאום מונפרנו שלי התחיל להיות עצבני מאוד" הילד אומר לך בדאגה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#800080]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
'הממ.. בסדר' אומר לו ' ואולי מידי פעם נילחם בשביל להתאמן ולאמן את הפוקימונים שלנו' אומר לו
-
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-"כן בוודאי שאני יוכל לעזור לך" האיש הזקן אומר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red]just haim-אתה בודק על טרטוויג מידע בפוקדע והפוקדע אומר "טרטוויג פוקימון צב העצב" [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkolivegreen]שחר-אתה בודק בפוקדע ואתה מגלה שזה לא פוקימון, אתה מיתקרב לזה ואתה מנסה לגעת בזה וזה פתאום נעלם[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#556b2f]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#556b2f][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrehamim-"אוקיי אני מסכים" אומר ברנדון [/COLOR][/SIZE]
-
[quote=chimcharboy;629149][SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-"כן בוודאי שאני יוכל לעזור לך" האיש הזקן אומר[/COLOR][/SIZE]
אני אומר לו :"תודה דבר ראשון איך מרפאים את הפציעה הזו"
ואני מוציא את גרוויל ומראה לו את הפציעה
-
[QUOTE=chimcharboy;629149][SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-"כן בוודאי שאני יוכל לעזור לך" האיש הזקן אומר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red]just haim-אתה בודק על טרטוויג מידע בפוקדע והפוקדע אומר "טרטוויג פוקימון צב העצב" [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkolivegreen]שחר-אתה בודק בפוקדע ואתה מגלה שזה לא פוקימון, אתה מיתקרב לזה ואתה מנסה לגעת בזה וזה פתאום נעלם[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrehamim-"אוקיי אני מסכים" אומר ברנדון [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
'אוקיי בוא נמשיך' אומר לו ואמשיך ללכת 'דרך אגב הקורכנה שלך נראה ממש חזק' אומר לו
-
[QUOTE=chimcharboy;629122]
[SIZE=3][COLOR=deepskyblue]monster-"קרב אהה.. ברור שאני מסכים" הילד אומר בשימחה "ודרך אגב לי קוראים לי מקס, מה שמך?" [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#00bfff]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#00bfff][/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר למאמן "שמי ליאור ואני רק התחלתי את המסע שלי" אני מוציא את טורצ'יק לקרב
-
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-האיש הזקן מוציא מהכיס שלו תרופה כזא שהוא הכניס לפה של גרוויל עכשיו הוא ירגיש יותר טוב, הוא רק צריך קצת לנוח" האיש הזקן אומר לך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrehamim-"ברור שהקאכונה שלי חזק, אני נילחם יתו הרבה" ברנדון אומר בטון שוויצרי מאוד[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]monster-"היי ליאור" מקס אומר לך "אוקיי רטטה צא מיתקפת ניב" מקס אומר בהתלהבות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#48d1cc]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-האיש הזקן מוציא מהכיס שלו תרופה כזא שהוא הכניס לפה של גרוויל עכשיו הוא ירגיש יותר טוב, הוא רק צריך קצת לנוח" האיש הזקן אומר לך[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black]אני אומר לאיש בשמחה "תודה אדוני דבר שני איך יוצאים מכאן?"ואני מחזיר את גרוויל לכדור[/COLOR]
-
[quote=chimcharboy;629149]
[/quote]
"בוא נזוז טרטוויג" אני אומר לפרופסור להתראות ושנינו יוצאים לכיוון דרך 1.
-
[QUOTE=chimcharboy;629173][SIZE=3]
[SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]monster-"היי ליאור" מקס אומר לך "אוקיי רטטה צא מיתקפת ניב" מקס אומר בהתלהבות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#48d1cc]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר לטורצ'יק" תנסה להתתחמק ולהשתמש בגחלת על הרטטה"
-
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-"אין לי מושג איך יוצאים מי פה" אומר האיש הזקן "אני תקוע פה כבר כמה שנים, וגם אין לי מושג איך הגעתי לפה, אני רק זוכר שהיה אור לבן חזק ואז קמתי פה" האיש הזקן אומר לך בעצב[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red]just haim-אתה ממשיך בדרך 1 ואתה רואה 2 טרטוויגים משחקים אם טורטרה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]moster-טורצ'יק לא מצליח להתחמק והוא ניפגע מהמיתקפה, מיד לאחר זה הוא מישתמש בגחלת שפוגעת ברטטה "רטטה תחזיק מעמד ותישמש עוד הפעם בניב" מקס אומר [/COLOR][/SIZE]
-
[quote=chimcharboy;629200][SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-"אין לי מושג איך יוצאים מי פה" אומר האיש הזקן "אני תקוע פה כבר כמה שנים, וגם אין לי מושג איך הגעתי לפה, אני רק זוכר שהיה אור לבן חזק ואז קמתי פה" האיש הזקן אומר לך בעצב[/COLOR][/SIZE]
אני שואל אותו בעצב "מה הדבר האחרון שאתה זוכר לפני שבאת לפה?"
-
[QUOTE=chimcharboy;629200][SIZE=3][COLOR=blue]
[SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]moster-טורצ'יק לא מצליח להתחמק והוא ניפגע מהמיתקפה, מיד לאחר זה הוא מישתמש בגחלת שפוגעת ברטטה "רטטה תחזיק מעמד ותישמש עוד הפעם בניב" מקס אומר [/COLOR][/SIZE]
אני אומר לטורצ'יק" לא נורא נקווה שהפעם תצליח להתחמק אז תתחמק ושוב תשתמש בגחלת על רטטה"
-
[QUOTE][SIZE=3][COLOR=#800080]master goku-"אני ממש לא יודע, פתאום מונפרנו שלי התחיל להיות עצבני מאוד" הילד אומר לך בדאגה
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"נראה לי שזו היכולת שלו..." אומר לו."זה קרה עם המונפרנו של אבי,תנסה להרגיע אותו ולחבק אותו".
-
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-"אני זוכר שהיה יצור ירוק קטן מעופף" האיש הזקן אומר לך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]monster-גם הפעם טורצ'יק לא מצליח להתחמק והוא ניפגע, הוא מישתמש בגחלת שגם פוגעת ברטטה, "רטטה צא סופר ניב" מקס אומר והוא ניראה בטוח מאוד [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#48d1cc][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=purple]master goku-"אוקיי אני ינסה את זה" הילד אומר להוא מחבק את מונפרנו והוא מרגיע אותו פתאום מונפרנו מתחיל להיות זוהר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#800080]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=chimcharboy;629234][SIZE=3][COLOR=blue
[SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]monster-גם הפעם טורצ'יק לא מצליח להתחמק והוא ניפגע, הוא מישתמש בגחלת שגם פוגעת ברטטה, "רטטה צא סופר ניב" מקס אומר והוא ניראה בטוח מאוד [/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר לטורצ'יק"תשתמש בגחלת על הסופר ניב"
-
[quote=chimcharboy;629234][SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-"אני זוכר שהיה יצור ירוק קטן מעופף" האיש הזקן אומר לך[/COLOR][/SIZE]
אני אומר לו בחשש "אולי זה סלבי הפוקימון נוסע בזמן?"
-
[QUOTE=chimcharboy;629173][SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-האיש הזקן מוציא מהכיס שלו תרופה כזא שהוא הכניס לפה של גרוויל עכשיו הוא ירגיש יותר טוב, הוא רק צריך קצת לנוח" האיש הזקן אומר לך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrehamim-"ברור שהקאכונה שלי חזק, אני נילחם יתו הרבה" ברנדון אומר בטון שוויצרי מאוד[/COLOR][/SIZE]
'רואים שהוא חזק מאוד' אומר לו 'אני קיבלתי את סקווירטל היום'.
-
[quote=chimcharboy;629200]
[SIZE=3][COLOR=red]just haim-אתה ממשיך בדרך 1 ואתה רואה 2 טרטוויגים משחקים אם טורטרה[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אני אתקדם אליהם ואגיד "מישהו רוצה קרב מול הטרטוויג שלי?"
-
[quote=chimcharboy;629122]
[SIZE=3][COLOR=darkorange][COLOR=#808000][/COLOR]אלמוגסי-"כן יש עוד סיבוב, זה קרב 2 על 2" ג'וליה אומרת לך בשימחה ומחכה שתוציא את הפוקימון הבה שלך[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"יש לי פוקימונית דשא אבל לא כדי לי להוציא אותה בגלל שזה לא יפיע הרבה!אז אני בוחר בדיטו ותשתנה לפוקימון שלה דרך אגב תודה שארת לי את המתקפות שלה!"אני אומר ונותן לדיטו את המהלך.
-
[SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]monster-רטטה מגיע במהירות אל טורצ'יק שמישתמש בגחלת חזקה מאוד שגורמת לרטטה להתעלף[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-"כן גם אני חשבתי שזה סלבי, אבל מה הוא רוצה מאיתנו?" האיש הזקן שואל את עצמו [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrehamim-"אני קיבלתי את הטוטודייל שלי לפני שבוע" ברנדון אומר לך בהיתלהבות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red]just haim-טורטרה מהנהן בראשו לחיוב ואתה מבין שהוא רוצה מולך קרב[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-אתה מוציא את דיטו מהפוכדור והוא מישתנה לרוזלייה, "רוזלייה צא לעלי טיער" ג'וליה אומרת[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=chimcharboy;629326]
[SIZE=3][COLOR=darkorange][COLOR=#48d1cc][/COLOR]אלמוגסי-אתה מוציא את דיטו מהפוכדור והוא מישתנה לרוזלייה, "רוזלייה צא לעלי טיער" ג'וליה אומרת[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
"תשתמש בעלי טער כדי לפגוע בעלי טער שלו ואז עוד עלי טער רק שעליו!"אני אומר.
-
[QUOTE=chimcharboy;629326][SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]monster-רטטה מגיע במהירות אל טורצ'יק שמישתמש בגחלת חזקה מאוד שגורמת לרטטה להתעלף[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-"כן גם אני חשבתי שזה סלבי, אבל מה הוא רוצה מאיתנו?" האיש הזקן שואל את עצמו [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrehamim-"אני קיבלתי את הטוטודייל שלי לפני שבוע" ברנדון אומר לך בהיתלהבות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red]just haim-טורטרה מהנהן בראשו לחיוב ואתה מבין שהוא רוצה מולך קרב[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-אתה מוציא את דיטו מהפוכדור והוא מישתנה לרוזלייה, "רוזלייה צא לעלי טיער" ג'וליה אומרת[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
'וכבר הוא התפתח ' אומר לו ' הוא כנראה מאוד חזק'
-
[QUOTE=chimcharboy;629326][SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]monster-רטטה מגיע במהירות אל טורצ'יק שמישתמש בגחלת חזקה מאוד שגורמת לרטטה להתעלף[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר לטורצ'יק" כל הכבוד לך" אני אומר למאמן" יש לך עוד פוקימון ".
-
[SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-העלי טער של דיטו ושל רוזלייה פוגעים זה בזה ואז דיטו משחרר עוד עלי טער "רוזלייה תיקפוץ ואז תישתמש בכדור מזג אוויר", רוזלייה מיתחמק מהעלי טער בעזרת הקפיצה והוא משחרר כדור אש גדול וחזק שמיתקדם אל דיטו במהירות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrehamim-"אני נילחמתי איתו הרבה,ובגלל זה הוא התפתח" ברנדון אומר ופתאום אתם רואים פוקימון [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]monster-"לא אין לי עוד פוקימון" המאמן אומר לך[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=chimcharboy;629339][SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-העלי טער של דיטו ושל רוזלייה פוגעים זה בזה ואז דיטו משחרר עוד עלי טער "רוזלייה תיקפוץ ואז תישתמש בכדור מזג אוויר", רוזלייה מיתחמק מהעלי טער בעזרת הקפיצה והוא משחרר כדור אש גדול וחזק שמיתקדם אל דיטו במהירות[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"תקפוץ שזה מתקרב אליך ואז תשתמש גם בכדור מזג אוויר!"אני אומר ומשנן לי את המתקפות שאנ כבר יודע שרוזליה שלה היודע לעשות.
-
[QUOTE=chimcharboy;629339][SIZE=3]
[SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]monster-"לא אין לי עוד פוקימון" המאמן אומר לך[/COLOR][/SIZE]
אני אומר למאמן" טוב ביי" אני מחזיר את טורצ'יק לפוכדור שלו וממשיך בדרכי
-
[quote=chimcharboy;629149]
[/quote]
" זה היה מוזר " אני אומר וממשיך להתקדם
-
[SIZE=3][COLOR=black]אני אומר לו "לא יודע אגב שמי תומס איך קוראים לך?"[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=chimcharboy;629326]
[/quote]
"טרטוויג, תשתמש עליו במבט!"
-
[SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-דיטו קופץ אבל בחול זאת הוא לא מצליח להתחמק וכדור מזג אוויר פגע בו בחוזקה רבה והוא עף אל עץ , "רוזלייה זה זמן טוב להשתמש בנעצת רעל", רוזלייה מיתקרב אל דיטו מהר מאוד והוא מצליח ליפגוע בו ודיטו מיתעלף[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]mpnster-אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה פוקימון[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkolivegreen]שחר-אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה עץ קטן עומד מולך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-"לי קוראים אש, נעים להכיר אותך" האיש אומר לך בחויך[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=chimcharboy;629390][SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-דיטו קופץ אבל בחול זאת הוא לא מצליח להתחמק וכדור מזג אוויר פגע בו בחוזקה רבה והוא עף אל עץ , "רוזלייה זה זמן טוב להשתמש בנעצת רעל", רוזלייה מיתקרב אל דיטו מהר מאוד והוא מצליח ליפגוע בו ודיטו מיתעלף[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"תתואש ושהיא בא אליך תוכל להשתמש במתקפת מזג האוויר מתקפת האש ובך שהיא תפגע כי היא לא תוכל להתחמק!"אני אומר כלל לא מוטש.
-
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-"לי קוראים אש, נעים להכיר אותך" האיש אומר לך בחויך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]אני אומר לו "נעים מאוד אנחנו צריכים למצוא שוב את סלבי"[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=chimcharboy;629390]
[SIZE=3][COLOR=darkolivegreen]שחר-אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה עץ קטן עומד מולך[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
" היי זה אולי שודווודו אני אומר ומכוון את הפוקידע "
-
[QUOTE=chimcharboy;629390][SIZE=3][COLOR=darkorange]
[SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]mpnster-אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה פוקימון[/COLOR][/SIZE]
[[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני ניגש אל הפוקימון כדי לראות איזה פוקימון זה
-
[QUOTE=chimcharboy;629339][SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-העלי טער של דיטו ושל רוזלייה פוגעים זה בזה ואז דיטו משחרר עוד עלי טער "רוזלייה תיקפוץ ואז תישתמש בכדור מזג אוויר", רוזלייה מיתחמק מהעלי טער בעזרת הקפיצה והוא משחרר כדור אש גדול וחזק שמיתקדם אל דיטו במהירות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrehamim-"אני נילחמתי איתו הרבה,ובגלל זה הוא התפתח" ברנדון אומר ופתאום אתם רואים פוקימון [/COLOR][/SIZE]
'איזה פוקימון זה ' אומר ואוציא את הפוקידע
-
[SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-כתבתי דיטו היתעלף זה אומר שהפסדת בקרב[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-"תאמין לי אני ניסיתי לחפש אותו ולא מאצאתי"אש אומר בעצב ופתאום אתם שומעים שמישהו צועק "יש פה מישהו?"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkolivegreen]שחר-אתה בודק בפוקדע והפוקדע אומר "סודווודו פוקימון העץ"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]monster-אתה מיתקרב אל הפוקימון ואתה רואה שזה [URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Spr_3e_079.gif"][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/96/Spr_3e_079.gif[/IMG][/URL][COLOR=#000000] [/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrehamim-אתה בודק בפוקדע והפוקדע אומר "לארביטר פוקימון האדמה"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
-
[QUOTE=chimcharboy;629445][SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-כתבתי דיטו היתעלף זה אומר שהפסדת בקרב[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-"תאמין לי אני ניסיתי לחפש אותו ולא מאצאתי"אש אומר בעצב ופתאום אתם שומעים שמישהו צועק "יש פה מישהו?"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkolivegreen]שחר-אתה בודק בפוקדע והפוקדע אומר "סודווודו פוקימון העץ"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]monster-אתה מיתקרב אל הפוקימון ואתה רואה שזה [URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Spr_3e_079.gif"][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/96/Spr_3e_079.gif[/IMG][/URL][COLOR=#000000] [/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrehamim-אתה בודק בפוקדע והפוקדע אומר "לארביטר פוקימון האדמה"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE][/QUOTE]
'ברנדון תן לי להילחם נגדו אני ממש רוצה את הלרויטר הזה'
-
[SIZE=3][COLOR=darkorange][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue][B]אדון פריון-"תאמין לי אני ניסיתי לחפש אותו ולא מאצאתי"אש אומר בעצב ופתאום אתם שומעים שמישהו צועק "יש פה מישהו?"[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff][B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff]אני אומר לכל :"כן יש פה מישהו"[/COLOR][/SIZE]