-
[QUOTE=~Lior Dragon~;725560][B]
[B]סנדי אומרת "ברור" ואתה מופתע מהביטחון שיש לה כעת אחרי שהתפתחה. ביטחון שכל כך חסר לה כשהייתה סינדקווילית "בוא" היא אומרת בחיוך ומתחילה ללכת ליער. אתה הולך אחריה. בדרך אתה רואה המון פוקימונים על העצים, בשיחים, וחלק מהפוקימונים הם חלק מהנוף. אתה בטעות מטפס על גבעה קטנה שמתחילה לזוז ומגלה שזה טורטרה, מיח בטעות סנפלורה ומנסה לאכול צ'ירובי קטן שדומה לדובדבן.[/B]
[B]לבסוף אתם מגיעים למעיין קטן שורץ פקימונים מכל הסוגים.[/B]
[/B][/QUOTE]
אני צולל במים חמים,ואז עולה שוב לאויר הפתוח כעבור שני שניות,מריח את אווירת האגם.
"את רוצה להצטרף אלי?נורא נעים כאן" אני קרוא ומשפריץ מעט מים אחורה עם רגלי האחוריות.
-
[B]באגי מתאושש מההלם ואומר לך "כל הכבוד! כמה שאת יפה!" ואז מנשק אותך נשיקה ממושכת. כל הפוקימונים מתאוששים גם ומתחילים לברך אותך לחבק אותך או לטפוח לך על הגב. באגי כל אותו זמן נשאר על ידך ונראה חושש כל פעם שפוקימון התכוון לחבק אותך כאילו הוא חושש שיגנבו לו אותך. לפתע מופיע לנטורן זכר ונושק לך על הלחי במקום לברך אותך. באגי מתעצבן כמו שאת התעצבנת במקרה צ'נסי והציפורניים באחת הרגליים שלו מתארכות והוא חובט בעוצמה בלנטורן הזכר ומעיף אותו אל הקיר הנגדי. כל הפוקימונים משתתקים. אחרי רגע ההלם הם כולם מתחילים לצעוק על לנטורן דברים כמו "חשבנו שאתה סתם דיברת כל הזמן!" "בוגד!" אידיוט!". באגי מתרחק ממך ולפתע הקול שלו נעשה עמוק יותר. קול של מבוגר. לקול החדש יש הד נוסף. "תסלקו אותו מטריטוריה הזו!".[/B]
[B]ברגע שהוא אומר את זה הפוקימונים מפסיקים לצעוק על לנטורן ומתחילים לתקוף. את רואה כמה גרידוסים יוצרים מערבולת סביבו שמעיפה אותו לתקרה. אחרי זה רמוריידים משתמשים עליו בקרן על ואז כמה ווינגלים ופליפרים נושאים אותו משם הרחק הרחק...[/B]
[B]באגי חוזר אליך ואומר לך בקולו הרגיל "מצטער שהיית צריכה לראות את זה"[/B]
[/B][/QUOTE]
"זה בסדר גמור" ,אני אומרת לו.
"ככה אני הרגשתי כשצ'נסי ניסתה לנשק אותך ,אבל ....לנטורן זה סוג נכחד..מאיפה הוא צץ?" אני שואלת אותו.
-
[B]"אתה בטוח?" אומרת אספיאון ונראית לפתע עוד יותר מודאגת. שזנב שלה מצליף כעת חזק יותר וכל הצלפה נשמעת כמו צליפת שוט. "אני לא בטוחה שאפשר" היא אומרת ומצביעה לכיוון השמים.[/B]
[B]אתה מביט לשמיים ונפל על הטוסיק שלך מהפתעה כשאתה רואה בשמיים קבוצת כוכבים אדומים בוהקים שיוצרת צורת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/491.png[/IMG]דארקראי אדום בשמיים. הדארקראי נע באיטיות לעבר מרכז השמים ואתה יודע שמשהו נורא יקרה כשהוא יהיה באמצעם. הצבע האדום שלו מזכיר באופן מדהים את הצבע של העיטורים שהיו על האמבריאון... זה אותו צבע. גל הבנה פתאומי מכה בך.[/B]
[/B][/QUOTE]
אני אומר לאספיאון"הדרקאי הזה בטח שולט באמבריאון שלך"
-
[quote=killerbee;725600]את צריכה רק לחפור דרך הקיר ולנסות לעלות וחוץ מזה זה לא חשוב לעשות את זה.." אני אומר ויורד מהתקרה..
"מעניין איך הברז פיתאום עבד... מוזר.."[/quote]
[B]אתה פותח את הארון שמתחת לברז. אתה מופתע לראות צינורות. אתה גורם לרצפה שם להעלם ורואה מערכת צינורות. אתה נכנס לבור ודיגי מיד אחריך. אתה עוקב אחרי הצינור של הבית שלך. הוא נמשך לאורך כמו עשרות מטרים ולבסוף מגיע לחלל גדול. אתה מסייר בחלל הגדול ואז הלסת שלך צונחת. אתה רואה מאגר מים אדיר. אתה לא רואה את סופו, ולא רואה את קרקעיתו. המים במאגר צלולים מאוד אבל הוא לא מתאים לשם... מאגר מים גדול וצלול לא מתאים לעומק כזה באדמה...[/B]
[quote=Tiger;725617]אני צולל במים חמים,ואז עולה שוב לאויר הפתוח כעבור שני שניות,מריח את אווירת האגם.
"את רוצה להצטרף אלי?נורא נעים כאן" אני קרוא ומשפריץ מעט מים אחורה עם רגלי האחוריות.[/quote]
[B]קורסולה מצחקקת ואתה רואה שהיא הרבה לפניך באמצע האגם ואתה מופתע מאוד. 'איך היא הגיעה לשם?' אתה חושב לעצמך. אץה שוחה לאיפה שהיא אבל היא צוללת ומופיעה בתוך שניות מאחוריך ומקפיצה אותך עד כדי כך שאתה מתחיל לטבוע. היא מתפקעת מצחוק ומניפה אותך עם הקרניים שלך. היא מוציאה אותך מהמים כדי שתוכל להכנס שוב מבלי לטבוע. היא צוללת שוב ומופיעה בתוך שנייה בצד השני. איך היא כזו מהירה?[/B]
[quote=בר.;725622]"זה בסדר גמור" ,אני אומרת לו.
"ככה אני הרגשתי כשצ'נסי ניסתה לנשק אותך ,אבל ....לנטורן זה סוג נכחד..מאיפה הוא צץ?" אני שואלת אותו.[/quote]
[B]באגי מביט בך לשנייה אחת ואז מתחיל להתפקע מצחוק. את לא מבינה מה מצחיק ואת מתעצבנת מאוד ושולחת אליו זרם חשמל. הוא קופץ ומפסיק לצחוק והבעת כאב מופיעה בעיניו "היי! צחקתי כי דיברת שטויות! אולי בכדור הארץ לנטורן נכחד, אבל פה הוא מצוי יותר ממג'יקארפ! לא הייתי צריכה לחשמל אותי!"[/B]
[quote=monster;727362]אני אומר לאספיאון"הדרקאי הזה בטח שולט באמבריאון שלך"[/quote]
[B]"אולי" אומרת אספיאון "אבל זה לא שום דבר טוב. בגלל שהקבוצה הזו מופיעה רק בלילה, נראה לי שהיא מביאה כוח לפוקימוני אופל אפלים (XD) כמו אמבריאון שלי. אז אולי כדי שנחכה לבוקר... אחרי הכל ראית באיזו מהירות הוא התאושש, נכון? אף פוקימון לא מתאושש כזה מהר מכזה הדף...[/B]
-
[QUOTE=~Lior Dragon~;727444][B]
[B]קורסולה מצחקקת ואתה רואה שהיא הרבה לפניך באמצע האגם ואתה מופתע מאוד. 'איך היא הגיעה לשם?' אתה חושב לעצמך. אץה שוחה לאיפה שהיא אבל היא צוללת ומופיעה בתוך שניות מאחוריך ומקפיצה אותך עד כדי כך שאתה מתחיל לטבוע. היא מתפקעת מצחוק ומניפה אותך עם הקרניים שלך. היא מוציאה אותך מהמים כדי שתוכל להכנס שוב מבלי לטבוע. היא צוללת שוב ומופיעה בתוך שנייה בצד השני. איך היא כזו מהירה?[/B]
[/B][/QUOTE]
קורסולה?
אני עם סנדי הקווילבה,שלא נראה לי ממש יכולה להכנס למים,שלא לדבר על לצלול...:nose_pick:
-
[B]"אולי" אומרת אספיאון "אבל זה לא שום דבר טוב. בגלל שהקבוצה הזו מופיעה רק בלילה, נראה לי שהיא מביאה כוח לפוקימוני אופל אפלים (XD) כמו אמבריאון שלי. אז אולי כדי שנחכה לבוקר... אחרי הכל ראית באיזו מהירות הוא התאושש, נכון? אף פוקימון לא מתאושש כזה מהר מכזה הדף...[/B][/QUOTE]
אני אומר לאספיאון"אוקי נחכה לבוקר אני מסכים איתך"
-
[quote]אתה פותח את הארון שמתחת לברז. אתה מופתע לראות צינורות. אתה גורם לרצפה שם להעלם ורואה מערכת צינורות. אתה נכנס לבור ודיגי מיד אחריך. אתה עוקב אחרי הצינור של הבית שלך. הוא נמשך לאורך כמו עשרות מטרים ולבסוף מגיע לחלל גדול. אתה מסייר בחלל הגדול ואז הלסת שלך צונחת. אתה רואה מאגר מים אדיר. אתה לא רואה את סופו, ולא רואה את קרקעיתו. המים במאגר צלולים מאוד אבל הוא לא מתאים לשם... מאגר מים גדול וצלול לא מתאים לעומק כזה באדמה...[/quote]
"זה מוזר את יודעת משהו על זה?" אני שואל בפליאה מהמקום ומתחיל לעלות למעלה לבית שלי
-
[B]קורסולה מצחקקת ומסמיקה כשהראש שלך כל כך קרוב לשלה. היא אומרת "בוא אחריי" ומתחילה ללכת לאט לא וההליכה שלה כל כך חיננית ומפתה שאתה נגרר אחריה. אתם נכנסים לחדר ענקי עם בריכות גדולות. רחש המים מפר את הבלבול שאתה היית שרוי בוא ואתה רואה שקורסולה נעלמה. אתה מחפש אותה ואז פתאום היא מופיעה מאחורייך ומניפה אות באוויר עם הקרניים שלה ומשליכה אותך לבריכה בעודה מצחקקת וקופצת מיד אחריך.[/B]
[/B][/QUOTE]
( שתי הראשים שלי קרובים מאוד אליה ^^ )
[B]באגי מביט בך לשנייה אחת ואז מתחיל להתפקע מצחוק. את לא מבינה מה מצחיק ואת מתעצבנת מאוד ושולחת אליו זרם חשמל. הוא קופץ ומפסיק לצחוק והבעת כאב מופיעה בעיניו "היי! צחקתי כי דיברת שטויות! אולי בכדור הארץ לנטורן נכחד, אבל פה הוא מצוי יותר ממג'יקארפ! לא הייתי צריכה לחשמל אותי!"[/B]
[/B][/QUOTE]
"ברצינות?אז אולי גם הסלאמנסים נמצאים באזור?1"
-
-
[quote=Joke;727451]קורסולה?
אני עם סנדי הקווילבה,שלא נראה לי ממש יכולה להכנס למים,שלא לדבר על לצלול...:nose_pick:[/quote]
[B]אופס...[/B]
[B]סנדי נרעדת ואומרת "לא... אני לא יכולה להכנס למים" וכשהשפריצים פוגעים בה היא קופצת בזעם, האש שלה נדלקת והיא יורה להביור לאגם. המים מתחממים מאוד בזמן שסנדי בורחת בבכי. המים שורפים לך את העור... אתה צורח בכאב ואז המים משגרים אותך לחוף על גבי גייזר לוהט.אתה פוגע באדמה והאגם מתאייד כולו.[/B]
[quote=Akainu;727463]אני אומר לאספיאון"אוקי נחכה לבוקר אני מסכים איתך"[/quote]
[B]אספיאון מהנהנת, מתקרבת אליך, נושקת לך על הלחי ומתקרבלת. היא נרדמת מהר מאוד ואתה המום מהנשיקה שקיבלת. אתה מתיישב לידה והראש שלך מתמלא במחשבות.[/B]
[B]לפתע תוקף אותך כאב ראש אדיר שלא היה לך אף פעם... חיזיון?[/B]
[B][I]אתה מתקדם במנהרה עצומה, עוקב אחרי הצרחות והבכי של אספיאון...[/I][/B]
[B]'לא!' אתה חושב לעצמך תוך כדי החיזיון[/B]
[B][I]אתה ממשיך לרוץ ואז רואה דם. "לא! בבקשה לא!" צורח הקול של אספיאון...[/I][/B]
[B]אתה קוטע לחלוטין את החיזיון וצורח "לאאאאאאאאא!!!"[/B]
[quote=killerbee;727475]"זה מוזר את יודעת משהו על זה?" אני שואל בפליאה מהמקום ומתחיל לעלות למעלה לבית שלי[/quote]
[B]"דיגי?" אתה שואל כשהיא לא עונה ומסתובב. מוזר... היא הייתה מאחוריך. אתה מביט סביבך. כנראה שהיא לא באה איתך...[/B]
[B]אתה שב להביט במים ולפתע שומע צרחה מקפיאת דם. אתה מסתובב וצמרמורת תוקפת את גופך כשאתה רואה את גופה של דיגי, מושלח לעברך בעוצמתיות, והוא שותת דם.[/B]
[quote=darkon10000;727695]( שתי הראשים שלי קרובים מאוד אליה ^^ )
[B]קורסולה מצחקקת כשהמים פוגעים בה ואז משפריצה עליך גם היא מים. אחרי זה היא אומרת לך "חשבתי שכבר אמרתי לך!" היא אומרת מופתעת "קוראים לי קריסי!" ואז היא מסמיקה ואומרת "ו... טוב אה... יש לי עוד כמה זמן יום הולדת ו..."[/B]
[quote=TheSkyRuby;735686]"ברצינות?אז אולי גם הסלאמנסים נמצאים באזור?1"[/quote]
[B]באגי מניד בראשו בעצב. "לא..." הוא אומר "בני אדם נחתו פה לא מזמן... כל הסאלמנסים באזור תקפו אותם. כולם מתו חוץ מאחד, שהצליח להרוג את בני האדם עד האחרון שבהם. אחרי זה הוא הסתגר לבדו, היה לו קשה מאוד והוא מת מרעב כי הוא גם לא אכל" באגון נראה עצוב אחרי הסיפור[/B]
-
[QUOTE=Lior Breaker;787977][B]
[B]באגי מניד בראשו בעצב. "לא..." הוא אומר "בני אדם נחתו פה לא מזמן... כל הסאלמנסים באזור תקפו אותם. כולם מתו חוץ מאחד, שהצליח להרוג את בני האדם עד האחרון שבהם. אחרי זה הוא הסתגר לבדו, היה לו קשה מאוד והוא מת מרעב כי הוא גם לא אכל" באגון נראה עצוב אחרי הסיפור[/B][/QUOTE]
זה לא יזיק אם מידי פעם תזרום עם מה שאני אומרת XD
_____
"זה כזה עצוב ..." אני אומרת לו .
"אבל אל תדאג ,באגי .עוד אהיה דור חדש של סלאמנסים !" אני אומרת לו ומשתדלת לחבק אותו מהמים .
"בכל מקרה באגי ,תחשוב על זה ,ומה אם זה סלאמנס בת שהרגה את כולם והצליחה להמליט ,וגם אם זה בן ,תמיד יש תקווה שתהיה ביצה שנשארה ,נבקעה ,גדלה ופתחה בית משלה "אני מנסה לעודדו
-
[B]אספיאון מהנהנת, מתקרבת אליך, נושקת לך על הלחי ומתקרבלת. היא נרדמת מהר מאוד ואתה המום מהנשיקה שקיבלת. אתה מתיישב לידה והראש שלך מתמלא במחשבות.[/B]
[B]לפתע תוקף אותך כאב ראש אדיר שלא היה לך אף פעם... חיזיון?[/B]
][/QUOTE]
אני הולך לישון יחד עם אספיאון
-
[B]קורסולה מצחקקת כשהמים פוגעים בה ואז משפריצה עליך גם היא מים. אחרי זה היא אומרת לך "חשבתי שכבר אמרתי לך!" היא אומרת מופתעת "קוראים לי קריסי!" ואז היא מסמיקה ואומרת "ו... טוב אה... יש לי עוד כמה זמן יום הולדת ו..."[/B]
[/B][/QUOTE]
"נו 'ו' מה?." אני שואל אותה ומלטף אותה, "אה קריסי?."
-
[quote]"דיגי?" אתה שואל כשהיא לא עונה ומסתובב. מוזר... היא הייתה מאחוריך. אתה מביט סביבך. כנראה שהיא לא באה איתך...
אתה שב להביט במים ולפתע שומע צרחה מקפיאת דם. אתה מסתובב וצמרמורת תוקפת את גופך כשאתה רואה את גופה של דיגי, מושלח לעברך בעוצמתיות, והוא שותת דם.[/quote]
אני תופס אותה ורץ לעבר הבית במהירות הכי גבוהה שאני יכול ואני שם אותה על המיטה שבחדר שלי אני רץ למקרר שבניתי ומחפש גרגיר שיכול להועיל למצב
-
אתה יכול להוסיף אלקיד ומגבי לבחירות אם כן אז אני אם אלקיד תכף אני ישלח לך טופס הרשמה מלא
-
[quote=TheSkyRuby;788030]זה לא יזיק אם מידי פעם תזרום עם מה שאני אומרת XD
_____
"זה כזה עצוב ..." אני אומרת לו .
"אבל אל תדאג ,באגי .עוד אהיה דור חדש של סלאמנסים !" אני אומרת לו ומשתדלת לחבק אותו מהמים .
"בכל מקרה באגי ,תחשוב על זה ,ומה אם זה סלאמנס בת שהרגה את כולם והצליחה להמליט ,וגם אם זה בן ,תמיד יש תקווה שתהיה ביצה שנשארה ,נבקעה ,גדלה ופתחה בית משלה "אני מנסה לעודדו[/quote]
[B]צודקת :P[/B]
[B]--------------[/B]
[B]"האמת?" מהרהר באגי "יש ביצה שאנחנו שומרים בכספת מיוחדת כאן. היא משוריינת כמו באגון, אבל אף פעם לא חשבנו שיכול להיות..." הוא נעצר ורגע ואומר "אלוהים אני כזה אידיוט!!!" ואז הוא מתחיל לדהור מהחדר במהירות הבזק. תוך שניות הוא נעלם ואת שומעת אותו קורא ברחבי הטירה "תקראו לבלסה!"[/B]
[quote=Akainu;788040]אני הולך לישון יחד עם אספיאון[/quote]
[B]אתה מנסה להרדם אבל יש לך סיוטים על החיזיון. כל פעם שאתה עוצם עיניים אתה שומע את הצרחה ורואה את הדם. לפנות בוקר אתה מתעורר שוב מהסיוט ומביט לאיפה שאספיאון ישנה כמו בכל פעם שהתעוררת. אתה לרגע חושב לעצמךשזה בטח עוד סיוט אבל לא- אספיאון לא נמצאת לידך. טביעת רגל אדירה נמצאת שם והאור של קבוצת הכוכבים שמחזקת פוקימונים אפלים, זוהרת חזק מאוד, עד שלאדמה יש גוון אדום.[/B]
[quote=darkon10000;788218]"נו 'ו' מה?." אני שואל אותה ומלטף אותה, "אה קריסי?."[/quote]
[B]"ו... טוב אני יודעת שאני לא יכולה לבקש ממך אבל... אה... הרבה זמן לא אירגנו לי מסיבת יום הולדת..."[/B]
[B]המחשבה הראשונה שקופצת לך לראש היא שאתה תארגן לה אחת, אבל בשנייה שהמחשבה קופצת קורסולה ממשיכה- "אבל זה נופל על היום שאתה וצבא הסטיליקסים אמורים לצאת לכיבוש..."[/B]
[B]אתה חוטף הלם, ולא בגלל שלא תוכל לארגן מסיבה אלה בגלל שלא הודיעו לך על זה כלום.[/B]
[quote=killerbee;788222]אני תופס אותה ורץ לעבר הבית במהירות הכי גבוהה שאני יכול ואני שם אותה על המיטה שבחדר שלי אני רץ למקרר שבניתי ומחפש גרגיר שיכול להועיל למצב[/quote]
[B]אתה לא מוצא גרגירים. אתה נכנס לאטרף ומתחיל להפוך את הבית בניסיון למצוא משהו. לבסוף אתה מוצא קופסת תחבושות. אתה רץ איתה כדי לטפל בדיגי כשלפתע נופל ממנה משהו. אתה לא שם לב ומרים את הדבר במחשבה שזה תחבושת אבל כשאתה בודק מה הרמת אתה נעצר. בטעות הרמת את אבן הברק...[/B]
[B]אתה מתחיל לזהור. הראש שלך מסתחרר. אתה יכול לעצור את זה אם תזרוק את האבן בזמן![/B]
-
[QUOTE=Lior Breaker;791059][B]
[B]אתה מנסה להרדם אבל יש לך סיוטים על החיזיון. כל פעם שאתה עוצם עיניים אתה שומע את הצרחה ורואה את הדם. לפנות בוקר אתה מתעורר שוב מהסיוט ומביט לאיפה שאספיאון ישנה כמו בכל פעם שהתעוררת. אתה לרגע חושב לעצמךשזה בטח עוד סיוט אבל לא- אספיאון לא נמצאת לידך. טביעת רגל אדירה נמצאת שם והאור של קבוצת הכוכבים שמחזקת פוקימונים אפלים, זוהרת חזק מאוד, עד שלאדמה יש גוון אדום.[/B]
[/B][/QUOTE]
אני מחפש את אספיאון אולי היא נמצאת בקרבת מקום
-
[quote=Akainu;791062]אני מחפש את אספיאון אולי היא נמצאת בקרבת מקום[/quote]
[B]אתה מחפש את אספיאון והטעות מגיע שוב לבור שאליו נפלתם מוקדם יותר. נראה כאילו הבור התרחב, ואתה רואה שם סמני מאבק. אתה רואה טביעות רגליים רבות, שערות שנשרו וגם מכתשים קטנים.[/B]
[B]אתה מסתכל שוב על הבור וראה שמישהו הגדיל אותו בגסות כזו, עד שקירות הבור היו מכוסים בפרווה, אפר דחוס ולצערך- דם.[/B]
-
[quote]אתה לא מוצא גרגירים. אתה נכנס לאטרף ומתחיל להפוך את הבית בניסיון למצוא משהו. לבסוף אתה מוצא קופסת תחבושות. אתה רץ איתה כדי לטפל בדיגי כשלפתע נופל ממנה משהו. אתה לא שם לב ומרים את הדבר במחשבה שזה תחבושת אבל כשאתה בודק מה הרמת אתה נעצר. בטעות הרמת את אבן הברק...
אתה מתחיל לזהור. הראש שלך מסתחרר. אתה יכול לעצור את זה אם תזרוק את האבן בזמן![/quote]
אני זורם עם ההתפתחות בהנחה שזה מה שהיה אמור לקרות ואז חושב לעצמי 'היא לא אמרה שזה באיזו מגרה?'
-
[QUOTE=Lior Breaker;793596][B]אתה מחפש את אספיאון והטעות מגיע שוב לבור שאליו נפלתם מוקדם יותר. נראה כאילו הבור התרחב, ואתה רואה שם סמני מאבק. אתה רואה טביעות רגליים רבות, שערות שנשרו וגם מכתשים קטנים.[/B]
[B]אתה מסתכל שוב על הבור וראה שמישהו הגדיל אותו בגסות כזו, עד שקירות הבור היו מכוסים בפרווה, אפר דחוס ולצערך- דם.[/B][/QUOTE]
אני ממשיך ללכת בבור
-
[QUOTE=Lior Breaker;791059][B]צודקת :P[/B]
[B]--------------[/B]
[B]"האמת?" מהרהר באגי "יש ביצה שאנחנו שומרים בכספת מיוחדת כאן. היא משוריינת כמו באגון, אבל אף פעם לא חשבנו שיכול להיות..." הוא נעצר ורגע ואומר "אלוהים אני כזה אידיוט!!!" ואז הוא מתחיל לדהור מהחדר במהירות הבזק. תוך שניות הוא נעלם ואת שומעת אותו קורא ברחבי הטירה "תקראו לבלסה!"[/B]
[/B][/QUOTE]
"מה קורה באגי?יש ביצת באגון פה בטירה?!"
-
[quote=killerbee;793627]אני זורם עם ההתפתחות בהנחה שזה מה שהיה אמור לקרות ואז חושב לעצמי 'היא לא אמרה שזה באיזו מגרה?'[/quote]
[B]המחשבה הזו ממשיכה להציק לך כי אתה בטוח ששמת אותה בתוך מגירה ואז הבחילה וכאב הראש מתגברים ופתאום נעלמים בבת אחת ואתה מרגיש חזק הרבה יותר. הזנב שלך מתנופף מאחורייך ואתה מתפאר מגופך. לפתע נשמעת אנקה חלושה שמחזירה אותך למציאות- דיגי פצועה. התחבושות זרוקות בכל עבר.[/B]
[quote=Akainu;793735]אני ממשיך ללכת בבור[/quote]
[B]לפתע אתה מאבד שיווי משקל ונופל בפעם השנייה בחייך לעומק רב. לבסוף אתה פוגע, ראש קודם בריצפה והכאב מהמהם אותך. אתה קם ומנער את הראש ומביט סביבך- הקירות מלאים בסמלים שמסמנים אופל וערפל חזק שורר במקום. לפתע אתה שומע צרחה מרוחקת.[/B]
[quote=TheSkyRuby;793740]"מה קורה באגי?יש ביצת באגון פה בטירה?!"[/quote]
[B]"אולי" הוא עונה כשהוא חוזר אליך לבריכה "מצאנו אותה לפני שנים, כשרק הקמתי את האימפריה. היא הייתה מוחבאת בבור קטן. לידה היו שאריות מרוסקות. של עוד ביצים. לקחנו אותה ושמרנו אותה בתנאים מגבילים כדי שהיא תשאר רדומה. אבל עכשיו העלת את הרעיון וחשבתי לעצמי שאולי יש עוד תקווה חוץ ממני להקים מחדש את השושלת. אני מאוד מקווה שזה יצליח. רק צריך למצוא מישהי שתסכים לדגור על הביצה"[/B]
-
[QUOTE=Lior Breaker;793758][B]המחשבה הזו ממשיכה להציק לך כי אתה בטוח ששמת אותה בתוך מגירה ואז הבחילה וכאב הראש מתגברים ופתאום נעלמים בבת אחת ואתה מרגיש חזק הרבה יותר. הזנב שלך מתנופף מאחורייך ואתה מתפאר מגופך. לפתע נשמעת אנקה חלושה שמחזירה אותך למציאות- דיגי פצועה. התחבושות זרוקות בכל עבר.[/B]
[B]לפתע אתה מאבד שיווי משקל ונופל בפעם השנייה בחייך לעומק רב. לבסוף אתה פוגע, ראש קודם בריצפה והכאב מהמהם אותך. אתה קם ומנער את הראש ומביט סביבך- הקירות מלאים בסמלים שמסמנים אופל וערפל חזק שורר במקום. לפתע אתה שומע צרחה מרוחקת.[/B]
[B]"אולי" הוא עונה כשהוא חוזר אליך לבריכה "מצאנו אותה לפני שנים, כשרק הקמתי את האימפריה. היא הייתה מוחבאת בבור קטן. לידה היו שאריות מרוסקות. של עוד ביצים. לקחנו אותה ושמרנו אותה בתנאים מגבילים כדי שהיא תשאר רדומה. אבל עכשיו העלת את הרעיון וחשבתי לעצמי שאולי יש עוד תקווה חוץ ממני להקים מחדש את השושלת. אני מאוד מקווה שזה יצליח. רק צריך למצוא מישהי שתסכים לדגור על הביצה"[/B][/QUOTE]
"אממממ... אוקייי נראה איפה את פצועה" אני אומר וטופס תחבושת עם הזנב החדש שלי תוך כדי ואז לוקח וחובש את דיגי
-
[QUOTE=Lior Breaker;793758][B]
[/B][/QUOTE]
אני רץ הכי מהר שאני יכול לעבר הצעקה
-
[QUOTE=Lior Breaker;793758][B]
[B]"אולי" הוא עונה כשהוא חוזר אליך לבריכה "מצאנו אותה לפני שנים, כשרק הקמתי את האימפריה. היא הייתה מוחבאת בבור קטן. לידה היו שאריות מרוסקות. של עוד ביצים. לקחנו אותה ושמרנו אותה בתנאים מגבילים כדי שהיא תשאר רדומה. אבל עכשיו העלת את הרעיון וחשבתי לעצמי שאולי יש עוד תקווה חוץ ממני להקים מחדש את השושלת. אני מאוד מקווה שזה יצליח. רק צריך למצוא מישהי שתסכים לדגור על הביצה"[/B][/QUOTE]
"אמ..לא נעים לי לנדב מישהו ...אבל אולי איזה מישהו שרגיל לזה כמו ...לא יודעת,סטרפטורית ?"
-
[quote=killerbee;793764]"אממממ... אוקייי נראה איפה את פצועה" אני אומר וטופס תחבושת עם הזנב החדש שלי תוך כדי ואז לוקח וחובש את דיגי[/quote]
[B]אתה מתכונן לחבוש את דיגי כשפתאום אתה נוגע באחד מפצעיה. היד שלך זוהרת באור סגול חזק והאור מתפשט על הפצע כמו משחה. תוך שניות הפצע נסגר, מחלים ולא נותרת אפילו צלקת. אתה מופתע מאוד.[/B]
[B][COLOR=red]שים לב! כרגע גילית יכולת חדשה- ריפוי מקסימלי. ראה עוד בדף הרשומים.[/COLOR][/B]
[quote=Akainu;793778]אני רץ הכי מהר שאני יכול לעבר הצעקה[/quote]
[B]אתה רץ במהירות אדירה. מרוב מהירות, אתה מותיר אחריך שובל אור כחול, ואתה רואה הכל בטישטוש. אתה מתנגש חזיתית בכמה קירות אבל הם מתפוצצים לאבק מרוב המהירות ואתה לא מרגיש כלום.[/B]
[B][COLOR=red]שים לב! כרגע גילית יכולת חדשה- מהירות על. ראה עוד בדף הרשומים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=dimgray]אתה שומע את הצווחה של אספיאון, הרבה יותר קרובה ואתה בולם בקלות. אתה מתקרב לאט לאט, ובדיוק כמו בחיזיון- צרחה מקפיאת דם ודם מרסס את קירות המערה ואותך.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Lior Breaker;793791][B
[B]אתה רץ במהירות אדירה. מרוב מהירות, אתה מותיר אחריך שובל אור כחול, ואתה רואה הכל בטישטוש. אתה מתנגש חזיתית בכמה קירות אבל הם מתפוצצים לאבק מרוב המהירות ואתה לא מרגיש כלום.[/B]
[B][COLOR=red]שים לב! כרגע גילית יכולת חדשה- מהירות על. ראה עוד בדף הרשומים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=dimgray]אתה שומע את הצווחה של אספיאון, הרבה יותר קרובה ואתה בולם בקלות. אתה מתקרב לאט לאט, ובדיוק כמו בחיזיון- צרחה מקפיאת דם ודם מרסס את קירות המערה ואותך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני רץ אל אספיאון במהירות ומנסה לגלות מי עשה זאת
-
[quote]אתה מתכונן לחבוש את דיגי כשפתאום אתה נוגע באחד מפצעיה. היד שלך זוהרת באור סגול חזק והאור מתפשט על הפצע כמו משחה. תוך שניות הפצע נסגר, מחלים ולא נותרת אפילו צלקת. אתה מופתע מאוד.[/quote]
"וואו!" אני חושב ואז מנסה להעיר את דיגי "היי תתעוררי! דיגי זה לוקאס תתעוררי!"
-
[QUOTE=TheSkyRuby;793784]"אמ..לא נעים לי לנדב מישהו ...אבל אולי איזה מישהו שרגיל לזה כמו ...לא יודעת,סטרפטורית ?"[/QUOTE]
דילוג
-
[quote=TheSkyRuby;793784]"אמ..לא נעים לי לנדב מישהו ...אבל אולי איזה מישהו שרגיל לזה כמו ...לא יודעת,סטרפטורית ?"[/quote]
[B]באגי לא מבין למה את מתכוונת. לפתע המחשבה נכנסת בו והבעת הדאגה מתחלפת בצחוק מתגלגל. "חשבת שאני מבקש ממך לדגור?" הוא שאל "אני לא ביקשתי ממך לדגור, רציתי רעיונות!" הוא מצחקק ומנשק אותך.[/B]
[quote=Akainu;793792]אני רץ אל אספיאון במהירות ומנסה לגלות מי עשה זאת[/quote]
[B]אתה רץ ועובר לחדר הבא ועוצר בבת אחת.[/B]
[B]הגופה של אספיאון שורעה על הריצפה. כולה מלאה בחתכים ופציעות. מעליה, עם סכין ביד, עומדת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/246.png[/IMG]. משהו לא בסדא עם הלרוויטר הזו. האישונים שלה מורחבים, והפה שלה פעור. לפי מבנה הגוף שלה, אתה רואה שלא היא חטפה את אספיאון. היא קטנה מדי. אתה שם לב שלרויטר בוהה בחלל בלי מטרה ואז שם לב שהיא מוקף בשכבה דקיקה של אור ורוד בוהק. בטח השתלטו עליה! אבל הזעם שלך למראה הגופה של אספיאון, שמשוסעת ומשוספת ברמה אכזרית לא מותירה לך מקום קליל בראש לרחם על לרוויטר.[/B]
[quote=killerbee;793794]"וואו!" אני חושב ואז מנסה להעיר את דיגי "היי תתעוררי! דיגי זה לוקאס תתעוררי!"[/quote]
[B]דיגי מתעוררת, אבל היא עדיין חלשה ופצועה. אבל בכל מקום שאתה נוגע היא נרפאת וכיוון שגופה קטן, תוך שניות היא כבר נרפאת לחלוטין. היא מנערת את ראשה בהפתעה וקופצת לאדמה כדי שהפלג התחתון של גופה לא יפקע מהאור. היא מביטה סביב בהפתעה ואומרת "מה קרה?! למה הכל מלא דם?!"[/B]
-
[quote]דיגי מתעוררת, אבל היא עדיין חלשה ופצועה. אבל בכל מקום שאתה נוגע היא נרפאת וכיוון שגופה קטן, תוך שניות היא כבר נרפאת לחלוטין. היא מנערת את ראשה בהפתעה וקופצת לאדמה כדי שהפלג התחתון של גופה לא יפקע מהאור. היא מביטה סביב בהפתעה ואומרת "מה קרה?! למה הכל מלא דם?!"[/quote]
"לא יודע מישהו תקף אותך והצלתי את חייך... שוב... גייתי גם יכולת חדשה אבל יותר חשוב מה ניסית לעשות עם אבן הברק?!"
-
[QUOTE=Lior Breaker;793812][B]ב
[B]אתה רץ ועובר לחדר הבא ועוצר בבת אחת.[/B]
[B]הגופה של אספיאון שורעה על הריצפה. כולה מלאה בחתכים ופציעות. מעליה, עם סכין ביד, עומדת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/246.png[/IMG]. משהו לא בסדא עם הלרוויטר הזו. האישונים שלה מורחבים, והפה שלה פעור. לפי מבנה הגוף שלה, אתה רואה שלא היא חטפה את אספיאון. היא קטנה מדי. אתה שם לב שלרויטר בוהה בחלל בלי מטרה ואז שם לב שהיא מוקף בשכבה דקיקה של אור ורוד בוהק. בטח השתלטו עליה! אבל הזעם שלך למראה הגופה של אספיאון, שמשוסעת ומשוספת ברמה אכזרית לא מותירה לך מקום קליל בראש לרחם על לרוויטר.[/B]
[/B][/QUOTE]
אני אומר ללורויטר"את פגעת באספיאון?"
-
[quote=killerbee;793817]"לא יודע מישהו תקף אותך והצלתי את חייך... שוב... גייתי גם יכולת חדשה אבל יותר חשוב מה ניסית לעשות עם אבן הברק?!"[/quote]
[B]"אהה," היא אומרת ומסמיקה ואז אומרת "אני שומעת משהו נשרף, ביי!" היא אומרת ומתחילה ללכת למטבח במהירות אבל אתה מהיר יותר ואתה תופס אותה "נו טוב!" היא אומרת מרוגזת "רציתי שתתפתח אז לקחתי את אבן הברק ואת המפתח שהכנת לבית והחבאתי אותם בארו. ידעתי שתעשה בלאגן כדי למצוא את המפתח ולא תשים לב שאתה מרים את האבן..."[/B]
[quote=Akainu;794023]אני אומר ללורויטר"את פגעת באספיאון?"[/quote]
[B]הקול שלך רועד בזעם. לרויטר בכלל לא מגיבה. אתה מתעצבן, ולא שולט בעצמך כשאתה נוגח בה בעוצמה שיכול להפיל עץ גדול.[/B]
[B]האישונים של לרוויטר מתכווצים, עיניה מפסיקות לבהות והשכבה הסגולה נעלמת. היא מנערת את ראשה ואומרת "מה הולך פה?!" דבר שמכעיס אותך מאוד, כיוון שהרגע רצחה ידידה שלך.[/B]
-
[QUOTE][QUOTE=Lior Breaker;794249][B]"אהה," היא אומרת ומסמיקה ואז אומרת "אני שומעת משהו נשרף, ביי!" היא אומרת ומתחילה ללכת למטבח במהירות אבל אתה מהיר יותר ואתה תופס אותה "נו טוב!" היא אומרת מרוגזת "רציתי שתתפתח אז לקחתי את אבן הברק ואת המפתח שהכנת לבית והחבאתי אותם בארו. ידעתי שתעשה בלאגן כדי למצוא את המפתח ולא תשים לב שאתה מרים את האבן..."[/B]
[/QUOTE]
"... טוב בסדר אבל אל תעשי את זה שוב!" אני אומר בקול ספקני למדי "אני הולך לחפש את מי שתקף אותך תישארי פה!" אני אומר ומתחיל ללכת לעבר המקום שבו תקפו מקודם את דיגי..
-
[QUOTE=Lior Breaker;793812][B]באגי לא מבין למה את מתכוונת. לפתע המחשבה נכנסת בו והבעת הדאגה מתחלפת בצחוק מתגלגל. "חשבת שאני מבקש ממך לדגור?" הוא שאל "אני לא ביקשתי ממך לדגור, רציתי רעיונות!" הוא מצחקק ומנשק אותך.[/B]
[/B][/QUOTE]
"אני יודעת את זה ,אבל אני רק הצעתי סטרפטורית מפני שהם סוג שנאמן לילדים ..."
אני אומרת לו בחיוך.
"ובמילא אם היית שם אותי בתור דגרנית היא הייתה מתה בגלל שהמים קרים ."
-
[QUOTE=Lior Breaker;794249][B]"
[B]הקול שלך רועד בזעם. לרויטר בכלל לא מגיבה. אתה מתעצבן, ולא שולט בעצמך כשאתה נוגח בה בעוצמה שיכול להפיל עץ גדול.[/B]
[B]האישונים של לרוויטר מתכווצים, עיניה מפסיקות לבהות והשכבה הסגולה נעלמת. היא מנערת את ראשה ואומרת "מה הולך פה?!" דבר שמכעיס אותך מאוד, כיוון שהרגע רצחה ידידה שלך.[/B][/QUOTE]
אני אומר ללרויטר"את רצחת את ידיתי ומישהו שהטלט עליך"
-
מצטער,אבל נראה לי שאני פורש מהמשחק(הייתי TIGER לפני שינוי הכינוי)
אין לי כל כך הרבה זמן להגיב,ובשלוש משחקים זה ממש קשה...
אז מצטער,היה משחק נהדר,ובהצלחה לכולם...:wink:
-
[quote=killerbee;794263][quote]
"... טוב בסדר אבל אל תעשי את זה שוב!" אני אומר בקול ספקני למדי "אני הולך לחפש את מי שתקף אותך תישארי פה!" אני אומר ומתחיל ללכת לעבר המקום שבו תקפו מקודם את דיגי..[/quote]
[B]"לא! חכה!" קוראת דיגי וממהרת אליך. אתה נעצר ומביט בה בשאלה. דיגי מגיעה אליך ואומרת "אתה לא יכול ללכת! אני לא אתן לך!" היא אומרת ואתה שולח בה מבט שאלה. "יש שם משהו... משהו רע" היא ממלמלת והיסטריה מתגנבת לקולה "מין צל כזה שנכנס ביצורים וגורם להם לעשות דברים רעים! אל תלך!"[/B]
[quote=TheSkyRuby;794264]"אני יודעת את זה ,אבל אני רק הצעתי סטרפטורית מפני שהם סוג שנאמן לילדים ..."
אני אומרת לו בחיוך.
"ובמילא אם היית שם אותי בתור דגרנית היא הייתה מתה בגלל שהמים קרים ."[/quote]
[B]"אהה" אומר באגי ומפסיק לצחוק "פשוט נשמעת היסטרית וגם הייתה לך הבעת פנים משונה. טוב סטארפטורית את אומרת? בסדר, בואי!" הוא אומר ומתחיל לרוץ. לפתע הוא שם לב שאת לא באה איתו וחוזר אליך ושואל "את באה?"[/B]
[quote=Akainu;794303]אני אומר ללרויטר"את רצחת את ידיתי ומישהו שהטלט עליך"[/quote]
[B]"לא..." אומרת הלרויטרית ופניה נמלאות פחד "זה לא נכון! זה היה רק סיוט!" היא אומרת ונמלאת היסטריה שמשכיחה את הכעס שלך. אתה מתיישב לידה ושואל "מה קרה?". היא מתייפחת ועונה בקול שבור "תפסו אותי כשנולדתי וחטפו אותי לכאן. עינו אותי ואז בא פוקימון שחור וענקי. הוא עשה לי מין טקס ומאז אני לא זוכרת כלום!" היא ממשיכה לבכות.[/B]
[quote=Joke;796399]מצטער,אבל נראה לי שאני פורש מהמשחק(הייתי TIGER לפני שינוי הכינוי)
אין לי כל כך הרבה זמן להגיב,ובשלוש משחקים זה ממש קשה...
אז מצטער,היה משחק נהדר,ובהצלחה לכולם...:wink:[/quote]
[B]אוקיי, ביי :)[/B]
-
[QUOTE=Lior Breaker;796880][quote=killerbee;794263]
[B]"לא..." אומרת הלרויטרית ופניה נמלאות פחד "זה לא נכון! זה היה רק סיוט!" היא אומרת ונמלאת היסטריה שמשכיחה את הכעס שלך. אתה מתיישב לידה ושואל "מה קרה?". היא מתייפחת ועונה בקול שבור "תפסו אותי כשנולדתי וחטפו אותי לכאן. עינו אותי ואז בא פוקימון שחור וענקי. הוא עשה לי מין טקס ומאז אני לא זוכרת כלום!" היא ממשיכה לבכות.[/B]
[/B][/QUOTE]
אני אומר לרויטר"אל תדשאגי זה לא אשמתך מי שהו השתלט על גופך.תוכלי לתאאר את מי שהשתלט על גופך"