ליאור מת פייפל!
Printable View
ליאור מת פייפל!
טוב די מת אז מת.
פעם אחת אומרים
מטאגרוס כבר קלט את זה.
די לטחון מים
[size="5"]הלינץ'![/size]
במשך היום כל תושבי העיירה דנו בחשודים,עד שלבסוף נשארו שני חשודים:ליאור ואביב,לאחר הרבה עימותים החליטו תושבי העיר להרוג את ליאור,תושבי העיר תפסו את ליאור וקשרו אותו לכיסא ברזל,ולכל אחד מ-4 רגלי הכיסא הצמידו גוש ברזל ששוקל 50 קילו,תושבי העיר זרקו את ליאור המסכן לאגם הענקי שהיה בעיר בנקודתו העמוקה ביותר,-3 מטרים,אולי לא כל כך עמוק,אך כאשר אתה צמוד לקרקעית זה בהחלט מסוכן,תושבי העיר חיכו לראות איך ליאור מתענה למוות,ולאחר מותו של ליאור התגלה שהוא...........................................................................................................................................................................................................................................אזרח רגיל!
כן-כן,אנשי העיר רצחו אחד משלהם!
[size="4"]עכשיו לילה[/size]
תשמעו הלילה יכול להימשך 10 שעות,אבל הוא יכול להימשך גם 20 דקות,-הכל תלוי עם בעלי התפקידים יגיבו מהר.
איך לעזאזל מגלים דבר כזה??? ><
כן! תסביר לנו את הרמז.
איך אפשר לפתור אותו או משו..
[QUOTE=BeHappy;706080]כן! תסביר לנו את הרמז.
איך אפשר לפתור אותו או משו..[/QUOTE]
ברמז אמור להיות קשר בין כמה דברים,-שיחשפו לכם את הרוצח.
אני לא יכול לגלות יותר מזה,-כי זה רמז,ואסור להגיב בלילה.
[quote=metagross16;706090]ברמז אמור להיות קשר בין כמה דברים,-שיחשפו לכם את הרוצח.
אני לא יכול לגלות יותר מזה,-כי זה רמז,ואסור להגיב בלילה.[/quote]
אבל עבר כבר הרצח הזה , אתה לא תתן לנו מחר את אותו הרמז Oם
[QUOTE=BeHappy;706102]אבל עבר כבר הרצח הזה , אתה לא תתן לנו מחר את אותו הרמז Oם[/QUOTE]
למה אתה חושב שאני יתן את אותו הרמז?
אז מה הבעיה שלך לכתוב את התשובה לרמז?
כי זה יגיד מי פה המאפיונר.
ותפסיק להגיב פה,עפת מהמשחק.
[QUOTE=BeHappy;706119]אז מה הבעיה שלך לכתוב את התשובה לרמז?[/QUOTE]
אתם לא רצחתם מאפיונר,ועם אני יתן תשובה לרמז המאפיונר יחשף.
לכל בעלי הכוחות שעוד לא הפעילו את כוחותיהם,יש לכם עוד צ'אנס אחרון,עם עד 20:00 לא תפעילו את כוחותיכם הלילה יגמר אוטומתית.
[b]לכל המתים במשחק-[/b]
[b]אסור לכם להגיב כאן בנושא אם מטאגרוס לא קבע חוק חדש שמותר, [/b]
[b]עבירה על החוק במשחק הזה יביא להחרמתכם ממשחקי המאפיה הבאים![/b]
[b]ובסופו של דבר אולי ייחשב כספאם ששווה אזהרה, ככל ספאם רגיל.[/b]
[b]אסור למתים לשלוח הודעות פרטיות לאנשים לגבי המשחק כי אסור לדבר על המשחק מחוץ לנושא, וגם בגלל שהם מתים, אני לא מבין מה אנשים לא מבינים.[/b]
[b]אני מבקש סדר בנושא![/b]
לילה קשה עבר על אזרחי העיר,כולם פחדו מכך שהם הבאים ברשימת החיסול של המאפיונרים,וכנראה שחשש זה היה מוצדק כי בעות הלילה המאוחרת שכולם היו ישנים,נכנס אחד מהמאפינרים לביתו של עומר,המאפיונר עמד להכות את עומר עם נשקו ולסיים את זה מהר,שלפתע ראה שתי דמויות נכנסות לחדר!,המאפיונר חשש שעשו לו מארב והסתלק מהר מהמקום ככל שיכל,שני האנשים הבינו כי רצח כבר לא יתבצע הלילה ושמשימתם הושלמה!,כן-כן,שני רופאים נחלצו לעזרתו של עומר ובכך הצליחו למנוע את מותו!
הרמז:
הרוצח בהענת רוסח 40,10,40,8,200,5 רשא הסינ לרצוח שאמ את עומר במד קר,היה בעל נשק חדשני ביותר,אשר משערים שהוא חרב
Φως
הרוצח הארנכ אל היה Mafioso הויה דנמח דמאו
דעו עדימ:
5:6=54
-----------------------
ברמז אתם צריכים לסדר את המילים שאותיותיהם התהפכו,אך יש עוד כמה דברים ברמז שצריך לתקן...
ואל תשכחו מהרמז הקודם,-מכיוון שלא הרגתם מאפיונר,-הרמז יכול להיות עדין שייך!
[U]עכשיו בוקר[/U]
[QUOTE=METAGROSS16;706545]לילה קשה עבר על אזרחי העיר,כולם פחדו מכך שהם הבאים ברשימת החיסול של המאפיונרים,וכנראה שחשש זה היה מוצדק כי בעות הלילה המאוחרת שכולם היו ישנים,נכנס אחד מהמאפינרים לביתו של עומר,המאפיונר עמד להכות את עומר עם נשקו ולסיים את זה מהר,שלפתע ראה שתי דמויות נכנסות לחדר!,המאפיונר חשש שעשו לו מארב והסתלק מהר מהמקום ככל שיכל,שני האנשים הבינו כי רצח כבר לא יתבצע הלילה ושמשימתם הושלמה!,כן-כן,שני רופאים נחלצו לעזרתו של עומר ובכך הצליחו למנוע את מותו!
הרמז:
הרוצח בהענת רוסח 40,10,40,8,200,5 רשא הסינ לרצוח שאמ את עומר במד קר,היה בעל נשק חדשני ביותר,אשר משערים שהוא חרב
Φως
הרוצח הארנכ אל היה Mafioso הויה דנמח דמאו
דעו עדימ:
5:6=54
-----------------------
ברמז אתם צריכים לסדר את המילים שאותיותיהם התהפכו,אך יש עוד כמה דברים ברמז שצריך לתקן...
ואל תשכחו מהרמז הקודם,-מכיוון שלא הרגתם מאפיונר,-הרמז יכול להיות עדין שייך!
[U]עכשיו בוקר[/U][/QUOTE]
הבנתי חלקית את הרמז..
הרוצח (מילה שלא הבנתי) חוסר רחמים אשר ניסה לרצוח אמש את עומר בדם קר היה בעל נשק חדשני ביותר,אשר משערים שהוא חרב.
אור
הרוצח כנראה לא היה מאפיונר והיה חמדן מאוד
עוד מידע:
5:6=נד
זה מה שפיצחתי בינתיים
או סוף סוף בוקר!!!
נראה לי שהרוצח הוא דנג'ר
הוא בקושי מגיב ולא עושה כלום
מי מסכים איתי?
אבל מה הכוונה שהרוצח כנראה לא היה מאפיונר.
ותעזרו לי בבקשה להמשיך לפענח את הרמז
אני קצת חושד עדיין באביב ובשקד.
אני עליתי על משהוא
הרצח של ליאור-הוא לא היה בידי מאפיונרים
הוא היה בידי הכפר,אני אומר שמי שרצה שליאור יפול
הוא מאםיונר
הרוצח בהענת חוסר הרחמים אשר ניסה לרצוח אמש את עומר בדם\מ קר,היה בעל נשק חדשני ביותר,אשר משערים שהוא חרב
המשפט המלא חח מזלי שאני בד"כ מדבר עם חבר שפה הפוכה אף פעם לא חשבתי שזה באמת יועיל לי
אני יודע!
מי שרצח יש לו כנראה חרב בחתימה!
אביב יש לו ספרטנים בחתימה.
ולספרטנים יש חרב.
א. לא הגבתי עד עכשיו בכלל כי אתמול בערב לא ידעתי שהמשחק החל, ראיתי טלווזיה כל הערב... והיום בבוקר הייתי באוניברסיטה (ואני הולך להיות שם כל יום ראשון-רביעי כל החופש מ9 עד בערך 3 אז אני לא אגיב בתקופת הזמן הזאת)
ב. לא היה לי כוח לקרוא את כל בערך 20 העמודים החדשים אז אפשר תקציר...
ג. בקשר לרמז הקודם, ה30 בהתחלה זה בעצם 30-. המינוס הלא קשור שיש בסוף השורה הזאת שייך אליו. אני לא יודע אם זה משנה או לא אבל סתם שתדעו.
לע לע לע זה מול העיניים שלנו איך לא קלטנו בהתחלה:
ז"א שמי שרצח הוביל מהלך לרצח בבוקר ולאחר מכן הוא ניסה לרצוח את עומר שחשד בו הוא הוביל את המהלך מול ליאור ועומר חשד בו ובדיוק בלילה עומר כמעט נרצח המאפיונר הוא שקד!
שכחתי לציין שיש ברמז דברים שיכול להיות שצריך להפוך מס' פעמים,ומילים שהפכתי את אותיותיהן מס' פעמים.
אני מצביע לשקד!
[QUOTE=mor15;706573]לע לע לע זה מול העיניים שלנו איך לא קלטנו בהתחלה:
ז"א שמי שרצח הוביל מהלך לרצח בבוקר ולאחר מכן הוא ניסה לרצוח את עומר שחשד בו הוא הוביל את המהלך מול ליאור ועומר חשד בו ובדיוק בלילה עומר כמעט נרצח המאפיונר הוא שקד![/QUOTE]
לא חושב..
הנרצח הוא הרי ליאור,
וליאור ואביב היו חברים והגנו אחד על השני,
עד שפתאום קרה דבר ואביב שינה את הצבעתו.
ואיך מה ששקד אמר תהרגו אותי תהרגו אותי זה סימן לחמדנות?
יכול להיות שזה לא חמדן אלא נחמד? בכ"מ מצביע לשקד תסתכלו על התיאוריה שלי ובעמודים הקודמים ותבינו שהיא נכונה
אני חושד בעצמי D:
בנתיים 2 לשקד שקד-פשוט תפרוש אם אתה רוצה
מצב הצבעות:
שקד-2
[quote=metagross16;706574]שכחתי לציין שיש ברמז דברים שיכול להיות שצריך להפוך מס' פעמים,ומילים שהפכתי את אותיותיהן מס' פעמים.[/quote]
למקרה שמישהו לא ראה
לא רוצה לפרוש.. ><
[QUOTE=mor15;706566]הרוצח בהענת חוסר הרחמים אשר ניסה לרצוח אמש את עומר בדם\מ קר,היה בעל נשק חדשני ביותר,אשר משערים שהוא חרב
המשפט המלא חח מזלי שאני בד"כ מדבר עם חבר שפה הפוכה אף פעם לא חשבתי שזה באמת יועיל לי[/QUOTE]
נראה לי ש"בהנעת חוסר הרחמים" יתאים יותר למשפט הזה
תסתכלו שקד אמר תהרגו אותי תהרגו אותי, אם הוא היה אזרח רגיל הוא היה פורש מזמן לעומת זאת בגלל שהוא מאפיונר זה גורם לנו לחשוב שהוא דווקא אזרח רגיל שרוצה להרוס איזה מאפיונר ירצה שיפגעו בו ובכך שהוא אומר תהרגו אותי לא הורגים אותו אני בטוח שזה הוא!
אבל כתוב שהרוצח הוא לא מאפיונר..
אולי זה באמת אומר שהכוונה היא לליאור כמו שאמרו..
בדיוק
שקד הוא הראשון שחשד בליאור ככה שהעיר הרגה אוותו ולא המפיונר עצמו
[quote=mor15;706588]תסתכלו שקד אמר תהרגו אותי תהרגו אותי, אם הוא היה אזרח רגיל הוא היה פורש מזמן לעומת זאת בגלל שהוא מאפיונר זה גורם לנו לחשוב שהוא דווקא אזרח רגיל שרוצה להרוס איזה מאפיונר ירצה שיפגעו בו ובכך שהוא אומר תהרגו אותי לא הורגים אותו אני בטוח שזה הוא![/quote]
אני רוצה שיהרגו אותי לא לפרוש.. ><
בואנה אתה לא קולט כלום נכון, לא הייתי פה 3 שעות+ ולא דיברתי עם מטגרוס אז איך זה אני???
שכחתי לציין שיש ברמז דברים שיכול להיות שצריך להפוך מס' פעמים,ומילים שהפכתי את אותיותיהן מס' פעמים.
-------
כתבתי את זה פעמיים ואתם לא שמתם לב.
[quote=nilasak;706592]בדיוק
שקד הוא הראשון שחשד בליאור ככה שהעיר הרגה אוותו ולא המפיונר עצמו[/quote]
עומר חשד בו לפני O:
[quote=Naruto;706593]אני רוצה שיהרגו אותי לא לפרוש.. ><
בואנה אתה לא קולט כלום נכון, לא הייתי פה 3 שעות+ ולא דיברתי עם מטגרוס אז איך זה אני???[/quote]
טוב איך שאתה אומר לבינתיים אני מוריד הצבעה משקד