-
[quote=אדון פלריון;733443]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]MatanS23[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת :"זה חדר קרבות עם זירות משתנות והחדר של היום הוא זירת קרח".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]אתה מרגיש פתאום שהקור מתחיל לגבור אתה רואה שהקרקע הופך לקרח מוצק האחות ג'וי עולה על כיסא השופט והיא אומרת :"כול צד יכול להשתמש רק בפוקימון אחד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]הילד אומר :"קדימה צא סניזל!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/quote]
אני חושב לעצמי:'אוקיי, לטורצ'יק יש יתרון במקום הזה, אבל הבעיה, שהוא עדיין לא יודע להשתמש בגחלת אפילו'
אני מוציא את טורצ'יק מהפוכדור שלו ואומר:"טורצ'יק צא! השתמש בצעקה ואחר כך בניקור בשיא המהירות!"
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ג'ון אומר לך :"אסור שזה יקרה שכחת כבר מה קרה לפני שתי דקות!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי אומרת לג'ון :"תירגע כבר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]בגלל הצעקות של מארלי וג'ון הגלימה השחורה מתקרב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מה תעשה?
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]MatanS23[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=#666699][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]המאמן היריב אומר לסניזל שלו :"סניזל הוא פוקימון אש זירת הקרח היא נותנת לך היתרון במתקפות הקרח והמים אז תשתמש בקרן בועות!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מפיו של סניזל יוצאות בועות בקצב אדיר לעברו של טורצ'יק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;733598][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ג'ון אומר לך :"אסור שזה יקרה שכחת כבר מה קרה לפני שתי דקות!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי אומרת לג'ון :"תירגע כבר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]בגלל הצעקות של מארלי וג'ון הגלימה השחורה מתקרב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מה תעשה?
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"אל תקשיב להם תקוף בשריטות את צוות D"
-
[quote=אדון פלריון;733443][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מאוחר מדי פיג'יוט תפס את טריקו ואת צ'ימצ'אר ג'ון אומר לכם ולפיג'יוט שלו :"זה ילמד אתכם להתרכז במשימה פיג'יוט בוא הנה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הפיג'יוט נוחת ליד ג'ון והוא משחרר את טריקו ואת צ'ימצ'אר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]המאמן אומר :"כן הוא פה מולך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]המאמן הולך לאחות ג'וי ומדבר איתה והוא מסמן לך לצאת החוצה איתו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]MatanS23[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת :"זה חדר קרבות עם זירות משתנות והחדר של היום הוא זירת קרח".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]אתה מרגיש פתאום שהקור מתחיל לגבור אתה רואה שהקרקע הופך לקרח מוצק האחות ג'וי עולה על כיסא השופט והיא אומרת :"כול צד יכול להשתמש רק בפוקימון אחד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]הילד אומר :"קדימה צא סניזל!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/quote]
אני הולך עם המאמן עם הכובע האדום ואז אני אומר לו: "איך קוראים לך?, לא שאלתי אותך בכלל מתי שדיברתי איתך קודם".
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הגלימה השחורה אומר לך :"עוד לא למדת ילד" הוא שולח גל הדף שפוגע בצ'ימצ'אר ומעלף אותו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי אומרת :"אז אתה הגלימה השחורה המפורסם אני מארלי אדונית העשב והחרק מאתגרת אותך לקרב!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הגלימה השחורה מתעלם ממנה והולך בחזרה לשאר המפקדים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial][COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]המאמן אומר לך :"שמי רד ואני מסייר בערים בקנטו בשביל להגן עליהם,אגב האחות ג'וי אומרת שאם אתה איתי אתה יכול לצאת".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;733688][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הגלימה השחורה אומר לך :"עוד לא למדת ילד" הוא שולח גל הדף שפוגע בצ'ימצ'אר ומעלף אותו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי אומרת :"אז אתה הגלימה השחורה המפורסם אני מארלי אדונית העשב והחרק מאתגרת אותך לקרב!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הגלימה השחורה מתעלם ממנה והולך בחזרה לשאר המפקדים.[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אני אומר למארלי"תוציאי פוקימון ותקפי אותו לי נגמרו הפוקימונים"
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]ג'ון אומר :"הגלימה השחורה לא נלחם נגד בנות עניין של כבוד עצמי,הגלימה השחורה אני ג'ון אלכבר מאסטר המעופף מאתגר אותך לקרב של אחד על אחד עם פוקימונים אמיתיים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הגלימה השחורה אומר :"אוקיי ג'ון אלכבר פיג'יוט נגד פיג'יוט צא פיג'יוט!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ג'ון והגליה השחורה מוציאים שני פיג'יוט חזקים.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;733701][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ג'ון אומר :"הגלימה השחורה לא נלחם נגד בנות עניין של כבוד עצמי,הגלימה השחורה אני ג'ון אלכבר מאסטר המעופף מאתגר אותך לקרב של אחד על אחד עם פוקימונים אמיתיים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הגלימה השחורה אומר :"אוקיי ג'ון אלכבר פיג'יוט נגד פיג'יוט צא פיג'יוט!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ג'ון והגליה השחורה מוציאים שני פיג'יוט חזקים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני צופה בקרב ואומר לג'ון"בהצלחה שתנצח את הבחור הזה"
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה מסתכל על הקרב ואתה רואה משהו מוזר בפיג'יוט של הגלימה השחורה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה שהפיג'יוט של ג'ון מפיל את הפיג'יוט השני.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה בשמיים פיג'י קטן שעף מסביב לפיג'יוט.[/FONT][/COLOR]
-
-
[COLOR=green][FONT=Arial]GUYLAMED[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*ירד לך כוכב אדום בגלל שאתה דואג למשחק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]המאמן אומר לך :"אגב שמי וויל ואתה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה והמאמן ששמו וויל מגיעים לחדר ענק עם ארבעה מקרני הולוגרמות האחות ג'וי אומרת :"מאמנים גשו לעמדות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;730955][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מייקי אומר :"מארלי פשוט רוצה שאני יהיה מאמן חזק יותר בעזרתה השגתי את השותף שלי פיג'י".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה מאמן בעל שכמייה כתומה מתקרב אל עבר מארלי והוא אומר לה :"מארלי,בתור שומרת העיר פאלט אני מצפה ליותר ערנות!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי אומרת לאיש הזה:"מה כבר קרה!?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]האיש אומר :"[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial]RE[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial] פרץ למעבדה של הפרופסור והוא מאיים על חייו ועל חיי הפוקימונים שנמצאים שם!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי אומרת למייקי :"תחזור הביתה עכשיו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי והאיש רצים אל עבר פאלט.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל
לאנס אומר לך :"קח את זה,זה יעזור לצ'רמנדר שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הוא מושיט לך אבן מחודדת צהובה לאנס אומר לך :"תיתן את זה לצ'רמנדר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]GUYLAMED[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]המאמן שלידך אומר לך :"תגיד לי מה לא בסדר איתך אתה לא רואה את כול השוטרים שנמצאים שם?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה שמגג המכון קופץ מישהו בעל שיער לבן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]Ranrevah[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]המאמן אומר לך :"אתה לא יכול לתפוס אותו בגלל שהוא רובוט!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שני מאמנים בעלי חצי מסכה מתקרבים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]MatanS23[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=#666699][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]המאמן השמאלי אומר לך :"הרטטה שלנו והם נלחמים אז נראה לי צריך לעודד אותם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו בסדר ואני נותן אותה לצ'רמנדר
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=blue]ברגע ש אוכל את האבן הצהובה המוזרה הזו הוא מתעורר והוא נראה טוב כמו שהוא נראה ברגע שקיבלת אותו.[/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT=Arial]רד אומר לך :"טוב הוא בסדר אבל אתה לא נלחם!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]לאנס אומר :"טוב הגיע הזמן שלך סלאמנס!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה[IMG]http://veekun.com/dex/media/heartgold-soulsilver/shiny/frame2/373.png[/IMG] [/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]ענקי ומפחיד.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;734229][COLOR=green][FONT=Arial]GUYLAMED[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*ירד לך כוכב אדום בגלל שאתה דואג למשחק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]המאמן אומר לך :"אגב שמי וויל ואתה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה והמאמן ששמו וויל מגיעים לחדר ענק עם ארבעה מקרני הולוגרמות האחות ג'וי אומרת :"מאמנים גשו לעמדות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
(יש!)
בוא ניגש לקרב!
מאדקיפ צא והסתער בחבטה!
-
[COLOR=green][FONT=Arial]GUYLAMED[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Arial]
האחות ג'וי אומרת:"הזירה של היום היא: זירה העל-חושי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה שזירה להחשיך וקוביות הולוגרמה קופצות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]וויל אומר :"אברא צא!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/63.png[/IMG] .[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;734251][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=blue]ברגע ש אוכל את האבן הצהובה המוזרה הזו הוא מתעורר והוא נראה טוב כמו שהוא נראה ברגע שקיבלת אותו.[/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT=Arial]רד אומר לך :"טוב הוא בסדר אבל אתה לא נלחם!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]לאנס אומר :"טוב הגיע הזמן שלך סלאמנס!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה[IMG]http://veekun.com/dex/media/heartgold-soulsilver/shiny/frame2/373.png[/IMG] [/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]ענקי ומפחיד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר להם בסדר אבל כאשר אני רואה שאתם בצרה אני עוזר לכם בסדר
-
מין המרכז מופיעה דמות בעלת שכמייה כחולה והיא אומרת :"נו רד אתה צריך עזרה כי אני מוכנה לעזור לך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]רד אומר העצבנות :"אקווה רדי ממני עכשיו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]המאמנת ששמה אקווה אומרת :"אני שומרת סרולין ואני רוצה לעזור!".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;734286][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל
מין המרכז מופיעה דמות בעלת שכמייה כחולה והיא אומרת :"נו רד אתה צריך עזרה כי אני מוכנה לעזור לך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]רד אומר העצבנות :"אקווה רדי ממני עכשיו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]המאמנת ששמה אקווה אומרת :"אני שומרת סרולין ואני רוצה לעזור!".[/FONT][/COLOR]
אני שואל אותה מי היא?
ולמה רד עצבני הלה?
-
המאמנת ששמה אקווה אומרת :"אני אקווה לשעבר מנהיגת מכון בהווה חברה במחתרת ושומרת על העיר שלי,רד עצבני בגלל שפעם ניצחתי אותו בקרב אחד על אחד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]רד אומר :"זה לא היה הוגן בגלל שהשתמשת בפוקימון מים ואדמה ואני השתמשתי בפיקאצ'ו שלי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אקווה אומרת :"לא ידעתי שזה מנוגד לחוקים לנצל את חולשות היריב".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]מה תעשה? [/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;734298][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל
המאמנת ששמה אקווה אומרת :"אני אקווה לשעבר מנהיגת מכון בהווה חברה במחתרת ושומרת על העיר שלי,רד עצבני בגלל שפעם ניצחתי אותו בקרב אחד על אחד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]רד אומר :"זה לא היה הוגן בגלל שהשתמשת בפוקימון מים ואדמה ואני השתמשתי בפיקאצ'ו שלי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אקווה אומרת :"לא ידעתי שזה מנוגד לחוקים לנצל את חולשות היריב".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]מה תעשה? [/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לשניהם שעכשיו יש להם אויב משותף אז כדי שהיתקפו אותו ולא אחד את השני
-
אקווה אומרת :"זה שאנחנו כועסים זה על זו לא אומר שאנחנו שונאים זה את זו אנחנו חברים די טובים,אבל רד הוא צודק צריך להילחם בהם לאנס לא נראה לי הסתדר לבד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]רד אומר :"מסכת הקרח לא איתם זה אומר שהוא יכול לנצח אותם די בקלות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אך אתה רואה שמין גג המרכז יורד מישהו עם מסכה כחולה תכלת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]מה תעשה? [/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;734312][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל
אקווה אומרת :"זה שאנחנו כועסים זה על זו לא אומר שאנחנו שונאים זה את זו אנחנו חברים די טובים,אבל רד הוא צודק צריך להילחם בהם לאנס לא נראה לי הסתדר לבד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]רד אומר :"מסכת הקרח לא איתם זה אומר שהוא יכול לנצח אותם די בקלות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אך אתה רואה שמין גג המרכז יורד מישהו עם מסכה כחולה תכלת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]מה תעשה? [/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני שואל אותם מי זה??
-
רד אומר לך :"זה מסכת הקרח,אקווה מוכנה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אקווה עושה כן עם ראשה הם זורקים פוכדורים לאוויר ומשל רד יוצא[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/444.png[/IMG] ומשל אקווה יוצא[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/55.png[/IMG] .[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;734332][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל
רד אומר לך :"זה מסכת הקרח,אקווה מוכנה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אקווה עושה כן עם ראשה הם זורקים פוכדורים לאוויר ומשל רד יוצא[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/444.png[/IMG] ומשל אקווה יוצא[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/55.png[/IMG] .[/FONT][/COLOR]
אני בודק בפוקידע מה הפוקימונים האלו
-
אתה מכוון את הפוקדע אל עבר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/444.png[/IMG]והפוקדע אומר :"גבייט פוקימון דרקון החולות וההתפתחות של גיבל,גבייט מתחפר באדמה ולוכד את הטרף שלו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה מכוון את הפוקדע אל עבר[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/55.png[/IMG] והפוקדע אומר :"גולדק פוקימון הברווז העל חושי והצורה המפותחת של פסיידק,גולדק נמצא לרוב באזורי מים מתוקים ולעיתים נדירות בימות מלוחים".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;734345][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל
אתה מכוון את הפוקדע אל עבר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/444.png[/IMG]והפוקדע אומר :"גבייט פוקימון דרקון החולות וההתפתחות של גיבל,גבייט מתחפר באדמה ולוכד את הטרף שלו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה מכוון את הפוקדע אל עבר[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/55.png[/IMG] והפוקדע אומר :"גולדק פוקימון הברווז העל חושי והצורה המפותחת של פסיידק,גולדק נמצא לרוב באזורי מים מתוקים ולעיתים נדירות בימות מלוחים".[/FONT][/COLOR]
אני שואל אותם שוב עם הם לא צריכים עזרה
-
רד אומר לך :"טוב תצטרך אם תפסיד אני ולא אף אחד אחר יהיה אחראי ממה שיקרה לפוקימון שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אקווה אומרת :"רד אל תהיה כזה מרושע אליו".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;734357][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל
רד אומר לך :"טוב תצטרך אם תפסיד אני ולא אף אחד אחר יהיה אחראי ממה שיקרה לפוקימון שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אקווה אומרת :"רד אל תהיה כזה מרושע אליו".[/FONT][/COLOR]
אני אני שואל את צ'רמנדר עם הוא רוצה להילחם
-
ה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/4.png[/IMG] אומר לך :"צ'רה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה מבין שהוא מוכן לקרב בריזה נעימה אופיינית לעונה מין האגם של העיר ורידיאן יוצא פוקימון אגדי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]רד אומר :"בגלל זה שלושת המפקדים פה בגלל סויקון!".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;734402][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל
ה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/4.png[/IMG] אומר לך :"צ'רה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה מבין שהוא מוכן לקרב בריזה נעימה אופיינית לעונה מין האגם של העיר ורידיאן יוצא פוקימון אגדי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]רד אומר :"בגלל זה שלושת המפקדים פה בגלל סויקון!".[/FONT][/COLOR]
אני אומר לו שכדי לגמור את הקרב הזה מהר
-
מסכת הקרח מתעלם ממך מרד ומאקווה והולך אל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/245.png[/IMG] והוא זורק פוכדור שחור משונה לעברו ולוכד אותו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=#666699][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Arial]מי שיפתח את ע''מ 25 יקבל פוקימון זוהר.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;734433][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל
מסכת הקרח מתעלם ממך מרד ומאקווה והולך אל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/245.png[/IMG] והוא זורק פוכדור שחור משונה לעברו ולוכד אותו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=#666699][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Arial]מי שיפתח את ע''מ 25 יקבל פוקימון זוהר.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר להם שאני ואקווה נילחם נגד שלושת המפקדים ושרד ולאנס ינסו לשחרר את סויקון ממסכת הקרח
-
רד אומר לך :"מי שנתפס בפוכדור השחור אבוד לעד".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;734470][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל
רד אומר לך :"מי שנתפס בפוכדור השחור אבוד לעד".[/FONT][/COLOR]
אני אומר לו מה זה לנצח אפשר לקחת את הפוקדור ולרסק אותו ככה שבכלל לא יוכלו לתפוס את הפוקימון שוב
-
רד אומר :"מי שנתפס בפוכדור הופך להיות אפל אך נראה לי סויקון יכול להילחם בזה כי אם לא אכלנו אותה ואיתנו כול העולם!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הפוכדור זז פעם אחת והוא נשבר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/245.png[/IMG]נראה בסדר והוא שולח קרן קרח שפוגעת קשות במסכת הקרח.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;734491][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל
רד אומר :"מי שנתפס בפוכדור הופך להיות אפל אך נראה לי סויקון יכול להילחם בזה כי אם לא אכלנו אותה ואיתנו כול העולם!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הפוכדור זז פעם אחת והוא נשבר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/245.png[/IMG]נראה בסדר והוא שולח קרן קרח שפוגעת קשות במסכת הקרח.[/FONT][/COLOR]
אני אומר לצ'רמנדר שזה ההיזדמנות שלנו אז תתקוף אותו בחבטה בכל הכוח שלך
-
אתה רואה שהמסכה שלו עומדת להישבר,[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/4.png[/IMG] מתקרב אליו מסכת הקרח שולח אליו גל הדף שמבלבל אותו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]עשן אחרי העשן [/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]RE[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial] הגלימה השחורה ומסכת הקרח נעלמו.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;734510][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל
אתה רואה שהמסכה שלו עומדת להישבר,[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/4.png[/IMG] מתקרב אליו מסכת הקרח שולח אליו גל הדף שמבלבל אותו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]עשן אחרי העשן [/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]RE[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial] הגלימה השחורה ומסכת הקרח נעלמו.[/FONT][/COLOR]
אני אומר לצ'רמנדר חבל שהם ברחו
-
אתה רואה פתק ליד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/4.png[/IMG] וליד הפתק המסכה השבורה של "מסכת הקרח" בפתק כתוב :"נקמתי עוד תתחיל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]רד אומר לך :"נערי כול הכבוד לך אני רוצה לתת לך את מתנה,קח את הפוכדור הזה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]מה תעשה?קיבלת פוכדור מיסתורי מרד.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;734530][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל
אתה רואה פתק ליד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/4.png[/IMG] וליד הפתק המסכה השבורה של "מסכת הקרח" בפתק כתוב :"נקמתי עוד תתחיל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]רד אומר לך :"נערי כול הכבוד לך אני רוצה לתת לך את מתנה,קח את הפוכדור הזה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]מה תעשה?קיבלת פוכדור מיסתורי מרד.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו תודה ובודק איזה פוקימון יש בפוקדור