אביב-5(ליאור,מתן,עומר,אבי,דור)
עוד 2 ללינץ'
Printable View
אביב-5(ליאור,מתן,עומר,אבי,דור)
עוד 2 ללינץ'
אני אומר בינתיים לא להצביע, זה סיכון שאנחנו לא יכולים לקחת. אם הוא לא מפיונר אז הפסדנו, אי אפשר לקחת את הסיכון הזה
[QUOTE=DorXsceptile;716367]גם אני הצבעתי אביב..
נכון שאנחנו לא יודעים שהוא מפיונר אבל אין חשדות לאף אחד אחר והוא לא השתתף כל המשחק, זה הימור אבל אין מה לעשת...[/QUOTE]
אם אתה היית אזרח אז לא היית מאמר ככה על בן אדם בלי שום מחשבה!
[QUOTE=buizel שולט;716377]אם אתה היית אזרח אז לא היית מאמר ככה על בן אדם בלי שום מחשבה![/QUOTE]
אז מה אתה אומר לעשות אנחנו לפחות מעלים רעיונות תן רעיון לפני שאתה קופץ על מישהו הוא הראשון שהביא את כל הרמזים על עומר אז איך הוא מאפיונר הא??? הא????
אביב-6(ליאור,מתן,עומר,אבי,דור,קול נוסף מהשריף)
אני אומר להעלות רעיונות אבל בינתיים לא להצביע. אני לא יודע למי כן להצביע אבל אל תהיו פזיזים. תחשבו לפני שאתם מצביעים
[QUOTE=dcaovhiedn;716385]אני אומר להעלות רעיונות אבל בינתיים לא להצביע. אני לא יודע למי כן להצביע אבל אל תהיו פזיזים. תחשבו לפני שאתם מצביעים[/QUOTE]
זאת לפחות אמרה הגיונית... אני מבטל את הקול שלי בינתיים...
זה מה שהתכוונתי..... אתם ישר מצביעים! אתם לא קולטים שזה אולי תיהיה ההצבעה האחרונה במשחק!
אביב-5(ליאור,עומר,אבי,דור,קול השריף)
[QUOTE=killerbee;716390]זאת לפחות אמרה הגיונית... אני מבטל את הקול שלי בינתיים...[/QUOTE]
ואם הוא אזרח? המפיונרים ניצחו..
תחשבו קצת רבונו..
אסור לנו לאבד עוד אזרחים.
חכו שהיה עוד רעיונות,יש לנו זמן לא צריך להוציא להורג במהירות כזו.
[QUOTE=buizel שולט;716393]זה מה שהתכוונתי..... אתם ישר מצביעים! אתם לא קולטים שזה אולי תיהיה ההצבעה האחרונה במשחק![/QUOTE]
אתה ישר קפצת עליו "אזרח לא היה מאשים סתם..." אולי אתה מאפיונר?
[QUOTE=killerbee;716400]אתה ישר קפצת עליו "אזרח לא היה מאשים סתם..." אולי אתה מאפיונר?[/QUOTE]
יואו אתה וניר אותו דבר..
"לא מגיב הרבה זה הוא!!!!"
" הוא אומר מה לעשות זה הוא"
"הוא מאשים אחרים זה הוא"
חלאס עם זה! הטיעונים הכי מפגרים ודפוקים ששמעתי בחיים שלי.
[QUOTE=killerbee;716400]אתה ישר קפצת עליו "אזרח לא היה מאשים סתם..." אולי אתה מאפיונר?[/QUOTE]
תלך קצת תגובות אחורה ותבין.....
אני אמרתי שהם ממהרים להצביע ואותו אחד שכתבתי לו את זה כתב אחרי זה שאין ברירה וחייב להמר אז אני כתבתי לו שאזרח רגיל לא היה ישר קופץ להדיח סתם מישהו.......
בסוף העפתם את ניר והוא לא היה מאפיונר ועשינו טעויות שטוטיות מאד...
[QUOTE=killerbee;716403]בסוף העפתם את ניר והוא לא היה מאפיונר ועשינו טעויות שטוטיות מאד...[/QUOTE]
אז אל תיהיו פזיזים ותחשבו.
ואני אפילו לא רוצה לראות תגובות: " הוא מאשים אחרים זה הוא" מבינים?
יואו הצלחתם כל כך לעצבן אותי אחושילינג.
ואגב זה היה "אזרח לא מצביע למישהו בלי מחשבה" פעםהבאה תדייק!
אוקיי , אז אנחנו לא יכולים לאבד אזרח נוסף נכון?
בא לכם שנעשה בריינסטורמינג?
[QUOTE=buizel שולט;716407]ואגב זה היה "אזרח לא מצביע למישהו בלי מחשבה" פעםהבאה תדייק![/QUOTE]
לא אכפת לי מה זה היה מה אתה בא לי עכשיו בקטנות??? אני חושד בך עכשיו כדי לך להוריד פרופיל עידן!
גם לך כדאי.....
טוב שתקו שניכם!
אל תעצבנו אותי! עכשיו שניכם חשודים שלי ואם אתם לא רוצים לעוף אז שתקו!
יש לכם רמזים כלשהם?
[QUOTE=buizel שולט;716413]גם לך כדאי.....[/QUOTE]
למה אני לא עשיתי פה משהו שמחשיד מישהו חוץ ממך אתה מאפיונר אבל אני אחכה לראות מה אחרים מגיבים יש לי שני חשודים זה אתה ועוד מישהו ועומר מאפיונר 1000%
אוקיי אתה יודע מה אם אני מאפיונר תדיח אותי נראה אותך.......
רק שתדע אם אתה מדיח אותי נגמר המשחק כי זה יהיה תיקו עם המאפיונרים והם ינצחו.....
בוויזל דבר ראשון אני לא יכול להעיף אותך לבד אני צריך עזרה של כמב וכמב אנשים ודבר שני תפסיק להיות תינוק כל מאפיונר יגיד תדיח אותי ותראה...
[QUOTE=killerbee;716428]בוויזל דבר ראשון אני לא יכול להעיף אותך לבד אני צריך עזרה של כמב וכמב אנשים ודבר שני תפסיק להיות תינוק כל מאפיונר יגיד תדיח אותי ותראה...[/QUOTE]
יש משהו בדבריו..
מה אתה אומר להגנתך עידן?
[QUOTE=BeHappy;716431]יש משהו בדבריו..
מה אתה אומר להגנתך עידן?[/QUOTE]
[QUOTE]חקרתי גיליתי אמרתי![/QUOTE] נאמר על ידי killerbee המפורסם
גם אני מבטל את הקול שלי שלא נפסיד...
נחכה ונראה
כולם להסתכל בבקשה בנושא המתים במידית...
צריך לחשוב מי יכול להיות מאפיונר.....
וקילר אני אזרח רגיל.... אם אתה בכל זאת רוצה להדיח אותי אז אתה מזיק לך ולכל האזרחים כי אם תדיח אותי המשחק י-ג-מ-ר! אין לי שום דבר נגדך, ההפך אני רוצה שנפעל ביחד כדי לגלות את המאפיונר.....
עכשיו בואו נתחיל להעלות השארות..... צריך לכתוב את כל הרשימה של כל המשתתפים על דף ולאט לאט להוריד אחד אחד עד שנגיע למאפיונר....
עידן חכה דקה ותסתכל אצל המתים מיד!
[QUOTE=buizel שולט;716443]צריך לחשוב מי יכול להיות מאפיונר.....
וקילר אני אזרח רגיל.... אם אתה בכל זאת רוצה להדיח אותי אז אתה מזיק לך ולכל האזרחים כי אם תדיח אותי המשחק י-ג-מ-ר! אין לי שום דבר נגדך, ההפך אני רוצה שנפעל ביחד כדי לגלות את המאפיונר.....
עכשיו בואו נתחיל להעלות השארות..... צריך לכתוב את כל הרשימה של כל המשתתפים על דף ולאט לאט להוריד אחד אחד עד שנגיע למאפיונר....[/QUOTE]
טוב די.
בואו נחשוב לרגע.
וכמו שאמרתי תביאו רמזים , שמתי לב שמישהו הביא תאריך של אבי..
מתים - תצביעו מה שאתם רוצים. רק שתדעו שהפסדנו בגללכם. אפילו לא חשבתם לרגע אם אני מפיונר או לא וזה מה שמעליב.
אחרי חשיבה קצרה וההתנהגות של בי הפי, נראלי שזה הוא.
אני מצביע behappy
על פי מה אתה קובע שזה אני? אני פשוט לא מבין..
בגלל שהם רבים הם לא חשבו אפילו לשנייה , תראה את התגובות שלי ניסיתי להפריד ביניהם את הריב.. והם אפילו לא חשבו! תסתכל.
אני הצעתי לתת רמזים ובריינסטורמינג כדאי לחשוב.
ופתאום אני מפיונר? בגלל שאמרתי להם שבואו נרגע ונחשוב בהגיון?
[quote=BeHappy;716482]על פי מה אתה קובע שזה אני? אני פשוט לא מבין..
בגלל שהם רבים הם לא חשבו אפילו לשנייה , תראה את התגובות שלי ניסיתי להפריד ביניהם את הריב.. והם אפילו לא חשבו! תסתכל.
אני הצעתי לתת רמזים ובריינסטורמינג כדאי לחשוב.
ופתאום אני מפיונר? בגלל שאמרתי להם שבואו נרגע ונחשוב בהגיון?[/quote]
[B]טוב סליחה שאני מגיב פה אני פשוט חייב להבהיר משהו קטן-[/B]
[B]מאיפה הבאת שרבנו XD? אפילו לא היה וויכוח! רק העלנו חשדות...[/B]
[QUOTE=~Lior Dragon~;716492][B]טוב סליחה שאני מגיב פה אני פשוט חייב להבהיר משהו קטן-[/B]
[B]מאיפה הבאת שרבנו XD? אפילו לא היה וויכוח! רק העלנו חשדות...[/B][/QUOTE]
לא אתה.
בוויזל ומתן ,הם רבו שניהם , בגלל זה אמרתי את הדברים האלה.
הם כל הזמן האשימו אחד את השני , ולא חשבו בכלל! ניסיתי להביא להם רמזים ואפילו בריינסטורמינג!
רק ניסיתי לגרום להם לחשוב בהגיון וזהו..
[QUOTE=~Lior Dragon~;716492][B]טוב סליחה שאני מגיב פה אני פשוט חייב להבהיר משהו קטן-[/B]
[B]מאיפה הבאת שרבנו XD? אפילו לא היה וויכוח! רק העלנו חשדות...[/B][/QUOTE]
ליאור אפשר פשוט לצטט את ההודעה של מיכאל ולרשום בנושא המתים. מיותר לרשום פה.
מצב הצבעות:
מיכאל-1(דור)
אביב-4(לא זוכר מי הצביע)
כמה הצבעות יש לאביב אני לא זוכר..
בי הפי, אלף מה אתה נעלב? סך הכל משחקים...
בית, אין מישהו שהוא ממש חשוד, כי הרמזים פונים לעומר
אתה פשוט מחשיד יותר מהשאר שבכלל לא עושים כלום, ואנחנו לא רוצים להדיח אותם כי אם נהמר רוב הסיכויים שנפסיד את המשחק.
אז בואו נצביע אביב..
כי מה אני קשור? רק ניסיתי לגרום לאנשים לחשוב בהגיון אז יש אני מפיונר?
בוויזל ומתן רבו , אז שתבינו שרק ניסיתי לגרום להם לחשוב בהגיון , אני יודע שזה מחשיד אבל זו הייתה הכוונה שלי ולא היו לי אחרות.
אני תקוע.. כל אחד נראה מאפיונר ורגע אחרי זה נראה אזרח פשוט..
תנו לי כמה דקות לחשוב...
6/11!!!
תסתכלו על התאריך של אבי! ידעתי שמישהו הביא פה את הרמז הזה!
נגדי אין שום רמז ולאבי יש! תסתכלו על התאריך של אבי.
מצביע לאבי.