[quote=monster;751973]לא הכי קשה לכתוב רקע[/quote]
אתה צודק לגמרי.
לכתוב רקע זה כמו לפתור משוואה דיפרנציאלית. כדי להתחיל אתה צריך להשתמש בניחוש קולע, אבל מרגע שיש לך פתרון אחד, יש אינספור שיטות שפותרות את המשוואה.
Printable View
[quote=monster;751973]לא הכי קשה לכתוב רקע[/quote]
אתה צודק לגמרי.
לכתוב רקע זה כמו לפתור משוואה דיפרנציאלית. כדי להתחיל אתה צריך להשתמש בניחוש קולע, אבל מרגע שיש לך פתרון אחד, יש אינספור שיטות שפותרות את המשוואה.
תודה לכם
רבע ראשון בבאסקטסים 20-11 לי.
משחק יפה עד עכשיו
[QUOTE=LordAbizi;751976]אתה צודק לגמרי.
לכתוב רקע זה כמו לפתור משוואה דיפרנציאלית. כדי להתחיל אתה צריך להשתמש בניחוש קולע, אבל מרגע שיש לך פתרון אחד, יש אינספור שיטות שפותרות את המשוואה.[/QUOTE]
מזה משוואה דיפרנציאלית?
מישהוא יכול לתוב לי טופס הרשמה למשחק של לורד אביזי?
[quote=nilasak;751984]מישהוא יכול לתוב לי טופס הרשמה למשחק של לורד אביזי?[/quote]
מותר, ואפילו מומלץ לדון עם עמיתים, ועם סגל הפורום על המשחק שלי ועל טופס ההרשמה בו. עם זאת, טופס הרשמה שמשתמש מגיש למשחק אמור להיות פרי עמלו. הגשת טופס שכתיבתו אינו עבודה עצמית, או שלא נוסחה אישית על-ידי המשתמש היא עבירת משמעת. אני רוצח על דברים כאלה.
לורד!!
[QUOTE=LordAbizi;751986]מותר, ואפילו מומלץ לדון עם עמיתים, ועם סגל הפורום על המשחק שלי ועל טופס ההרשמה בו. עם זאת, טופס הרשמה שמשתמש מגיש למשחק אמור להיות פרי עמלו. הגשת טופס שכתיבתו אינו עבודה עצמית, או שלא נוסחה אישית על-ידי המשתמש היא עבירת משמעת. אני רוצח על דברים כאלה.[/QUOTE]
אבל אין לי מושג מה לרשום
[QUOTE=nilasak;751988]אבל אין לי מושג מה לרשום[/QUOTE]
מה הביעה רקע שלא קשור לעלילה
משעמם..
[quote=nilasak;751988]אבל אין לי מושג מה לרשום[/quote]
תתחיל מזה:
"כש*שם הדמות* היה קטן..."
אני צריך רקע רק כדי שיהיה לי מאיפה להתחיל. בלי רקע מינימלי מסויים זה מופשט מדי ואני לא יכול לתפוס את השחקן.
[QUOTE=elbaz2008;751990]משעמם..[/QUOTE]
גם לי
לורד אביזי שלח לי הודעה יש לי רעיון טוב מאוד לשיפור המשחק שלך
[quote=nilasak;751994]לורד אביזי שלח לי הודעה יש לי רעיון טוב מאוד לשיפור המשחק שלך[/quote]
למה אתה לא יכול לרשום את זה בפומבי? אולי זה גם יעזור למישהו אחר?
משעמם...
[QUOTE=elbaz2008;751997]משעמם...[/QUOTE]
ספאם
[QUOTE=LordAbizi;751996]למה אתה לא יכול לרשום את זה בפומבי? אולי זה גם יעזור למישהו אחר?[/QUOTE]
כי זה שווה תמורה :wink:
לורדאביזי שלומי לא נעלם
ליאור אני ספאמר..
[quote=nilasak;752000]כי זה שווה תמורה :wink:[/quote]
אם אתה מתכוון לוויתור על רקע - שכח מזה. רוצה לעזור - תעזור. רוצה לעשות דברים מוזרים - תעשה, אבל לי יש דברים יותר מוזרים.
@מעל מעליי:
נכון, הוא התחבר כרגע. יש תקווה.
[QUOTE=elbaz2008;752007]ליאור אני ספאמר..[/QUOTE]
גם אני
משעמם..
[QUOTE=LordAbizi;752008]אם אתה מתכוון לוויתור על רקע - שכח מזה. רוצה לעזור - תעזור. רוצה לעשות דברים מוזרים - תעשה, אבל לי יש דברים יותר מוזרים.
@מעל מעליי:
נכון, הוא התחבר כרגע. יש תקווה.[/QUOTE]
אני קודם נרשם למשחק שלך,אני רוצה פוקימון מסוים מאוד
[quote=nilasak;752012]אני קודם נרשם למשחק שלך,אני רוצה פוקימון מסוים מאוד[/quote]
אם אתה רוצה אותו כפוקימון התחלתי והוא עומד בדרישות, אז אין שום בעיה.
אם הוא לא עומד בדרישות להתחלתי, אז תכתוב אותו בבקשות, ואם אתחשק לי יום אחד תקבל אותו.
היי..
הלכתי
ביי ליאור..
ביי...
טוב, הלכתי גם, יבשים אתם..
ביי..
אלה אביזי אני נרשם
ביי ליאור
בהצלחה...
חזרתי
ליאור מה אתה משוגע?
אתה יודע איך התגעגעתי?!
סתם סתם...
היי
משעמם...
יודע
[QUOTE=nilasak;752039]ליאור מה אתה משוגע?
אתה יודע איך התגעגעתי?!
סתם סתם...
היי[/QUOTE]
הי בהצלחה להירשם
למי משעמם?
[QUOTE=elbaz2008;752045]למי משעמם?[/QUOTE]
לי