-
[QUOTE=מאסטר פלריון;835286][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האיש אומר לך:"כן אני ג'ורג' והאחות ג'וי הזו עם הפה הגדול שלה,אני לא רוצה להילחם איך אני איתך!",ג'ורג' הולך לו לכיוון דרך מספר אחד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]פגשת את ג'ורג'.[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*דרך אחד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה יוצא מין המרכז ואתה רואה את אש ואת ג'פרי נלחמים מול שני פוקימוני דרקון שזרקום משתולל,האחות ג'וי אומרת לך:"לפה אני לא חוזר לעולם אם תחזור הפוכדורים שלך ישברו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]מפקד צוות פלזמה מוציא פוכדור שחור כמו הלילה והוא אומר:"זרקום רובוט אני בוחר בך",אתה רואה לפניך זרקום רובוטי אדיר והוא נראה די מפחיד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך:"לא רק קרבות יחיד וכן הסוגים כן משנים,הסוגים משנים הכול ילד דביל,אתה לא יודע את זה?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לילד: "אוקיי אתה רב איתי?, אז יודע מה לך תחפש קרב אחר, ביי ביי " והלך לנסות לתפוס עוד פוקימונים שיעזרו לי במסע.
-
-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]קלירו אומר לך:"אני אוהבת לעשות קרבות מסבים של חמש לפחות על שניים שלושה פוקימונים שלי ככה זה אימונים טובים כי ככה זה נותן לפוקימון יכולת להתמודד בקרבות שש על שש שלאויב נשארו בין ארבעה לשישה פוקימונים לך יש רק אחד".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שהם כבר נעלמו לך מין העיניים אתה רואה את ג'פרי אומר לעומר:"אז זה אתה",עומר מחייך ואומר:"כן מה שלום מתקן הקרבות של ג'וטו וסינו?",ג'פרי מחייך הוא מוסיף:"אני דורש קרב חוזר!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה נער צעיר בעל חולצה כחולה ושיער בלונדיני בוהק,אתה רואה לידו פוקימון חשמל מסוג פיקאצ'ו,אתה מזהה אותו מאיפה שהוא אך אתה לא זוכר מאיפה.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;836003][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שהם כבר נעלמו לך מין העיניים אתה רואה את ג'פרי אומר לעומר:"אז זה אתה",עומר מחייך ואומר:"כן מה שלום מתקן הקרבות של ג'וטו וסינו?",ג'פרי מחייך הוא מוסיף:"אני דורש קרב חוזר!".[/FONT][/COLOR]
[[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לג'פרי"למה אתה עושה קרב חוזר נגד עומרי?אתם יריבים מושבעים?"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"ראשית כול שמי עומר ולא עומרי שנית אני וג'פרי נלחמנו בקרב שש על שש והוא לא ניצח לי פוקימון אחד וזה היה לפני שתפסתי אגדיים,כמו זרקום ועוד כמה שהם אגדיים שלי".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;836026][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"ראשית כול שמי עומר ולא עומרי שנית אני וג'פרי נלחמנו בקרב שש על שש והוא לא ניצח לי פוקימון אחד וזה היה לפני שתפסתי אגדיים,כמו זרקום ועוד כמה שהם אגדיים שלי".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"מצטער.אפשר לצפות בקרב שלך נגד ג'פרי"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"מי אמר שאני רוצה להילחם נגד ג'פרי אני רוצה להילחם מול מאמן חדש כמוך ליאור כמה פוקימונים יש לך,והתיק שלך אמור לזרוח ככה",אתה רואה שבאמת התיק שלך מתחיל לזהור באור מוזר.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;836003][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]קלירו אומר לך:"אני אוהבת לעשות קרבות מסבים של חמש לפחות על שניים שלושה פוקימונים שלי ככה זה אימונים טובים כי ככה זה נותן לפוקימון יכולת להתמודד בקרבות שש על שש שלאויב נשארו בין ארבעה לשישה פוקימונים לך יש רק אחד".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה נער צעיר בעל חולצה כחולה ושיער בלונדיני בוהק,אתה רואה לידו פוקימון חשמל מסוג פיקאצ'ו,אתה מזהה אותו מאיפה שהוא אך אתה לא זוכר מאיפה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר להכיר אותו?
[COLOR=#003366][FONT=Arial]האיש אומר לך:"אם ראית את מבזק החדשות לפני חודש הופעתי שם,נעים מאוד וולקנר,והפיקאצ'ו שלי רוצה קרב?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]פגשת את וולקנר,לוולקנר יש פיקאצ'ו![/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;836109][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]האיש אומר לך:"אם ראית את מבזק החדשות לפני חודש הופעתי שם,נעים מאוד וולקנר,והפיקאצ'ו שלי רוצה קרב?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]פגשת את וולקנר,לוולקנר יש פיקאצ'ו![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אחשוב לעצמי בראש: "כדיי לי קרב או לא?" בסוף החליט שכן ואשאל את וולקנר: אשמח לקרב, אבל זה בסדר שאני אם שני הפוקימונים שלי או שאתה רוצה 1 על 1?
-
[COLOR=#003366][FONT=Arial]וולקנר אומר לך:"אני נלחם רק קרבות אחד על אחד אם אתה רוצה שניים על שניים זה בסדר רק שנילחם מאז שנלחמתי מול הילד הארור הזה עומר לא היה לי קרב טוב אני באתי לפה והקמתי בעזרת ברור נחמד סמל סרג' את העיר ברק".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;836167][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]וולקנר אומר לך:"אני נלחם רק קרבות אחד על אחד אם אתה רוצה שניים על שניים זה בסדר רק שנילחם מאז שנלחמתי מול הילד הארור הזה עומר לא היה לי קרב טוב אני באתי לפה והקמתי בעזרת ברור נחמד סמל סרג' את העיר ברק".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אשאל את וולקנר: "יש לך עוד פוקימונים חוץ מ פיקאצ'ו להילחם מולי? אם כן אשמח קרב 2 נגד 2." ובנוסף אגיד לו: "ולגביי העיר אשמח אם יצא לי לבקר בעיר במשך המסע שלי , יש בעיר מכון?"
-
[COLOR=#003366][FONT=Arial]וולקנר אומר לך בחיוך:"כמובן ברור שיש לי עוד פוקימוני חשמל וברור שאתה תהיה בעיר ברק כי שמה התג האחרון של מחוז האורטלון לפי סדר המפה אם התחלת מהעיר מרופי".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;836050][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"מי אמר שאני רוצה להילחם נגד ג'פרי אני רוצה להילחם מול מאמן חדש כמוך ליאור כמה פוקימונים יש לך,והתיק שלך אמור לזרוח ככה",אתה רואה שבאמת התיק שלך מתחיל לזהור באור מוזר.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"יש לי את צ'ימצ'אר וביצה.אני חושב שהביצה בוקעת לי." אני מוציא את הביצה מתיקי כדי לראות מה קורה לה
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;836282][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]וולקנר אומר לך בחיוך:"כמובן ברור שיש לי עוד פוקימוני חשמל וברור שאתה תהיה בעיר ברק כי שמה התג האחרון של מחוז האורטלון לפי סדר המפה אם התחלת מהעיר מרופי".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לו: "אוקי אז אני יעבור במכון שם, וקדימה לקרב" והתארגן לקרב.
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]עומר אומר לך:"מאיפה לך לדעת שהם הזוג המושלם חשמל ומים לעולם לא יסתדרו,רוצה קרב חוזר ילד",אש אומר:"לא עומר אני אלחם מולך ומול הזרקום שלך ברור".[/FONT][/COLOR][/quote]
"אש אתה נלחמתה נגדי בקרב וברחתה אתה הייתה הגיבור שלי אבל עכשיו אני מבין שאתה סתם פחדן" אומר לו עם דמעה ואז ארוץ לכיוון גול רוי בוכה ומחזיר את הפוקימונים שלי בלי להיסתכל אחוורה אני חושב לעצמי:"הוא היה הגיבור שלי אבל הוא סתם פחדן, פחדן פחדן פחדן!" אני אעצור למנוחה והוציא את מיגמרו ואלקיד ואגיד להם:"אני מצטער שאני כזה כישלון" אני רכון על הברכיים ואבכה על הריצפה "אני כישלון כישלון כישלון!" אני אצעק ואז אומר להם:".. אני יודע שאני המאמן שלכם אבל אם אתם לא אוהבים אותי אז אני נותן לכם רשות ללכת זו החלטה שלכם.. אם אתם אוהבים אותי או לא ואני מצטער שהפסדתם בגללי" אני אמשיך ליבכות ואחכה לתגובה מהפוקימונים שלי
-
[COLOR=red][FONT=Arial]*עומר התערב בזה אש לא ברח.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע קול שחצני למדי והוא אומר:"נו אז פגשת באשי נואשי אני מבין שהוא אכזב אותך הוא אכזב גם את החברים הכי טובים שלו בעבר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"כן זה בוקע",אתה רואה את זירת הביצה שלך ואחרי זה אתה רואה לפניך תינוק של שיימין,עומר אומר לך:"וואו זה שיימין קול מאיפה לך".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]מין ביצת הפוקימון יצא שיימין שיודע להבת זרעים ועלי תער![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]וולקנר אומר לפיקאצ'ו שלו:"מוכן לקרב",אתה שומע "פיק פי!",אתה רואה את פיקאצ'ו קופץ לזירה והוא מוכן לקרב יותר מתמיד לפי שאתה רואה את פניו.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;837052][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"כן זה בוקע",אתה רואה את זירת הביצה שלך ואחרי זה אתה רואה לפניך תינוק של שיימין,עומר אומר לך:"וואו זה שיימין קול מאיפה לך".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]מין ביצת הפוקימון יצא שיימין שיודע להבת זרעים ועלי תער![/FONT][/COLOR][/B]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"נלחמתי מול שימין בעולם הפוך הפסדתי לו אך הוא נתן לי ביצה"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"אני רואה שהוא מחזיק פרח גריסינה חבל שלילה באור יום הוא משתנה לצורת שמיים שיש לו את הפרח הזה,טוב צא לירון אני בוחר בך!",אתה רואה לפניך לירון אדיר מימדים.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;837052][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע קול שחצני למדי והוא אומר:"נו אז פגשת באשי נואשי אני מבין שהוא אכזב אותך הוא אכזב גם את החברים הכי טובים שלו בעבר".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]וולקנר אומר לפיקאצ'ו שלו:"מוכן לקרב",אתה שומע "פיק פי!",אתה רואה את פיקאצ'ו קופץ לזירה והוא מוכן לקרב יותר מתמיד לפי שאתה רואה את פניו.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
הוציא אתה הפוקדע והכוון על פיק'אצו שתגיד לי מה המתקפות והסבר על פיקאצ'ו. לאחרמכן אזרוק את הפוכדור של דבורן באוויר ואגיד: "צא דבורן!!!"ואגיד לוולקנר: "קדימה נראה אותך מול הדבורן שלי קדימה תתחיל אתה".
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;837369][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"אני רואה שהוא מחזיק פרח גריסינה חבל שלילה באור יום הוא משתנה לצורת שמיים שיש לו את הפרח הזה,טוב צא לירון אני בוחר בך!",אתה רואה לפניך לירון אדיר מימדים.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא לקרב את צ'ימצ'אר ואומר לו"תקוף את לירון בגחלת אדירה"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה משהו מוזר בעיניים של לירון של עומר שהם מתחילים לנצוץ באור כחול מוזר אתה רואה שהגחלת שצ'ימצ'אר שלח נלכדה במתקפת על-חושי שלירון שלח אתה רואה שעכשיו לירון משתמש באש רפאים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]הפוקדע אומר:"פיקאצ'ו פוקימון העכבר החשמלי פיקאצ'ו הוא הפוקימון הכי מהיר שאפשר למצוא בקנטו הוא חזק והוא יודע להשתמש במגוון סוגים,המתקפות של הפיקאצ'ו של וולקנר הם:מכת וולט,מכת ברק,על חושי וסופה חשמלית".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;837468][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה משהו מוזר בעיניים של לירון של עומר שהם מתחילים לנצוץ באור כחול מוזר אתה רואה שהגחלת שצ'ימצ'אר שלח נלכדה במתקפת על-חושי שלירון שלח אתה רואה שעכשיו לירון משתמש באש רפאים.[/FONT][/COLOR]
[[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"תתחמק מאש הרפאים של לירון ותשתמש עליו בגחלת"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"אני משתמש באש רפאים כמהלך הגנה למקרה שמישהו ינסה להתקיף פוקימון שלי,אז לירון אש רפאים על הגחלת",אתה רואה את אש הרפאים ואת הגחלת מתנגשות זו בזו ומתפוגגות באוויר הלילה של דרך מספר אחד.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;837489][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"אני משתמש באש רפאים כמהלך הגנה למקרה שמישהו ינסה להתקיף פוקימון שלי,אז לירון אש רפאים על הגחלת",אתה רואה את אש הרפאים ואת הגחלת מתנגשות זו בזו ומתפוגגות באוויר הלילה של דרך מספר אחד.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אי אומר לצ'ימצ'אר"אל תתור שלח שוב אל לירון גחלת"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר שוב משתמש בגחלת אך לירון משתמש בפצצת פלאש אדירה שהופכת את הגחלת לאוויר חם,פצצת הפלאש ממשיכה להתקדם לכיוונו של צ'ימצ'אר שהופך את גופו לאש בצורת גלגל והוא מעלים את המתקפה,אתה מבין שצ'ימצ'אר למד גלגל להבה.[/FONT][/COLOR][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר למד גלגל להבה![/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=מאסטר פלריון;834722][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה שומע צליל מפחיד של זעקת כאב,אתה רואה שהעיניים האדומות מתרוממות ואתה רואה פוקימון ענק שלושה מטרים כמו זרקום הוא ענק,אתה רואה שזה זרקום.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר בקול: "וואו, זה כבוד גדול לראות אותך, האגדי זרקום, אותך אני בטוח לא יכול ללכוד אותך כי אתה אגדי, אתה צריך משהו?".
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;837507][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר שוב משתמש בגחלת אך לירון משתמש בפצצת פלאש אדירה שהופכת את הגחלת לאוויר חם,פצצת הפלאש ממשיכה להתקדם לכיוונו של צ'ימצ'אר שהופך את גופו לאש בצורת גלגל והוא מעלים את המתקפה,אתה מבין שצ'ימצ'אר למד גלגל להבה.[/FONT][/COLOR][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר למד גלגל להבה![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"כול הכבוד למדת גלגל להבה.עכשיו תגלגל ותשתמש בגלגל להבה על לירון ואז מיד גחלת עליו"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה ולירון משתמש בגלגל פלדה,שני המתקפות מתנקשות זה בזה ואתה רואה לפניך צ'ימצ'אר ואגרון.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]לירון של עומר התפתח לאגרון![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה שומע שוב זעקת כאב אך אתה שומע צליל בראשו שאומר לך:"עזור לי ולאחי אנא ממך צוות פלזמה רודף אחריו אתה אחד היחידים שיכול להציל אותנו מצוות פלזמה והמלך המזויף איי ג'יי".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;837735
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה שומע שוב זעקת כאב אך אתה שומע צליל בראשו שאומר לך:"עזור לי ולאחי אנא ממך צוות פלזמה רודף אחריו אתה אחד היחידים שיכול להציל אותנו מצוות פלזמה והמלך המזויף איי ג'יי".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לו: "אין בעיה, אני יעזור לכם, אחיך הוא ראשיאם נכון?, אבל אני צריך להתחזק בפוקימון חזקים כדי להביס אותם".
-
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]זרקום אומר לך:"כן ראשיהם הוא אחי,עכשיו צוות פלזמה רק מתחיל את הכיבוש שלו כאן הם פה רק שבוע הם לא מוכנים הפוקימונים החזקים שלהם מגיעים אחרונים לוקח להם לפחות חודש להתארגן לתוכנית המאורגנת הראשונה שלהם הם בינתיים רק גונבים כסף מין כול מיני מקומות".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;837755][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]זרקום אומר לך:"כן ראשיהם הוא אחי,עכשיו צוות פלזמה רק מתחיל את הכיבוש שלו כאן הם פה רק שבוע הם לא מוכנים הפוקימונים החזקים שלהם מגיעים אחרונים לוקח להם לפחות חודש להתארגן לתוכנית המאורגנת הראשונה שלהם הם בינתיים רק גונבים כסף מין כול מיני מקומות".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לזרקום: "בסדר, בזמן הזה גם יתארגן, יתפוס פוקימונים חזקים כדי להשיג את המטרה לחסל אותם, יש לך המלצה לפוקימון טוב מולם?".
-
[COLOR=#333333][FONT=Arial]זרקום אומר לך:"כן תשתמש ב...",אתה רואה אור חזק ואתה מוצא את עצמך במקום של דרך מספר אחד,אתה רואה את הצ'רמנדר שלך לידך ואת הרטטה ממקודם אך אתה לא רואה את זרקום.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;837735][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה ולירון משתמש בגלגל פלדה,שני המתקפות מתנקשות זה בזה ואתה רואה לפניך צ'ימצ'אר ואגרון.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]לירון של עומר התפתח לאגרון![/FONT][/COLOR][/B]
[/quote]
"שיט הקרב זה היה קשה.קשה להביס אגרון" אני אומר לצ'ימצ'אר"אל תפחד מגודלו.תקפוץ לאויר ומשם תמשתמש בגלגל להבה"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את אגרון של עומר משתמש בקרן על חזקה מאוד שפוגעת ומביסה אחת ולתמיד את צ'ימצ'אר שלך,אתה רואה שומע קול קטן שאומר:"צ'ימצ'אר אתה צריך להמשיך,ויקי",אתה רואה את צ'ימצ'אר מתרומם בעזרת מתקפה על חושית אך לא של אגרון אתה רואה שהוא כאילו בובה על חוטים.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;837771][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]זרקום אומר לך:"כן תשתמש ב...",אתה רואה אור חזק ואתה מוצא את עצמך במקום של דרך מספר אחד,אתה רואה את הצ'רמנדר שלך לידך ואת הרטטה ממקודם אך אתה לא רואה את זרקום.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר בקול: "שיט, זרקום, לא אמר לי איזה פוקימון אני צריך להשתמש, אני צריך לעזור אבל אני צריך פוקימון חזק או אפילו אגדי קטן כדי שיעזור לשישייה שלי".
-
[quote=מאסטר פלריון;837052][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
*דיברתי על מיקודם בקרב שלי ושל אש
"עומר אני לא מוכן עוד לקרב חוזר .. אני צריך להיתחזק וכרגע אני יותר מדי מאוכזב דרך אגב יש לך במקרה גרגר לחץ? אני ממש צריך אחד" אומר באכזבה ואז אלך לה איש שהאחות גוי סירפה שאם מנצחים אותו הוא מביא ברי ואומר לו:"באתי לאתגר אותך אם אני ינצח אני מקבל ברי לחץ נכון?" אשאל בתמיאה ואז הוציא את הפוקימונים שלי ואגיד להם:"תתכוננו לקרב כי זה יהיה כניראה קרב קשה אבל אם נזכה אלקיד אתה תוכל להיתפתח אתם רוצים לנסות?" אשאל אותם בחיבה אחייך אליהם ואשאל את האיש:"אז אתה מוכן לקרב מהיר אך קטלני?" אחייך אליו ואגיד לבטרי:"אתה ריאשון צא לקרב!" אני מסתכל ורואה שהוא נכנס לזירה
-
[COLOR=red][FONT=Arial]הנער אומר לך:"שיט המשטרה פה להתראות ילד",אתה רואה אותו פשוט בורח משם,אתה רואה שני שוטרים אומרים לך:"אתה ראית את המבוקש מספר אחד שלנו,גרי אוק?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה רואה פוקימון קטן עם אוזניים ועיניים גדולות אתה מזהה אותו בתור ויקטיני הפוקימון הכוכבי השובב,הוא אומר לך:"שלום נכון פגשת את זרקום המעצבן הזה אני שונא פשוט שונא אותו ושלא תשאל אותי למה!".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;837924][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הנער אומר לך:"שיט המשטרה פה להתראות ילד",אתה רואה אותו פשוט בורח משם,אתה רואה שני שוטרים אומרים לך:"אתה ראית את המבוקש מספר אחד שלנו,גרי אוק?".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
*תגיד מה ווינר עושה?
"אני לא יודע את השם של האיש אבל היה פה איש שאמרו לי שהוא מחלק ברי וגם האחות גוי היתנהגה מוזר.. אתם יכולים לספר לי מה קורה פה?" אשאל ואז אגיד:"יותר מידי דברים מוזרים קוראים ולא הגיוניים מה זה לעזאזל?!" אני אכעס ואגיד לו:"אם לא אכפת לך אני אמשיך בדרכי" אני יצא מהמקום אלך ליציאה מהעיר ואלך לכיוון גול רוי בלי להיתחשב במה שקרה פשוט אחשוב מה יקרה ואמחק מזכרוני כ מה שקרה שם אני יצא ואחפש עצי ברי ופוקימונים פראיים שבהם הוכל להילחם ואז לתפוס אני אומר לאלקיד:"תחפש פוקימונים פראיים בסביבה ומיגמרו תחפשי עצים של ברי"
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה משהו מוזר מתחיל לעוף באוויר אתה מזהה שזה פוקימון אך אתה לא מצליח לזהות איזה סוג הוא בגלל שהוא מרוחק מדי,אתה רואה שלט קטן מאוד שאומר:"יצאתם מין הגבול של דרך מספר אחד,נכנסתם לעיר ג'ול-ריו עיר האימונים הקרבות של סוף והתחלה".[/FONT][/COLOR]