-
[QUOTE=_KoDaK_;1031083][SIZE=4][COLOR=darkorange][U][B]בר[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[U][B][COLOR=darkorange]רק לעכשיו..תצטרך לזכור מהקרבות ..[/COLOR][/B][/U]
[U][B][COLOR=darkorange]באטרפרי-נשיכת חרק , זימזום חרק , אס אויירי , חתך אוויר [/COLOR][/B][/U]
[U][B][COLOR=darkorange]מנטיייק-אקווה ג'ט (סילון אקווה) , קרן בועות , חתך אווירי .[/COLOR][/B][/U]
[COLOR=darkorange] ---[/COLOR]
[B][COLOR=darkorange]טרטוויג עולה עליו ויורה בו במהירות רבה ופוגע בו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]שלפתע הונצ' (קיצור להונצ'קרוו)צולל כלפי מטה עם אס אווירי הדרך ללמטה טרטוויג נופל ונפגע.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]הונצ'קרוו ממשיך עם האס לכיוון טרטוויג .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]עד שלפתע הפוקימונים של ליאנה רואים אותו וליאנה צועקת : " תעזרו לו ! ! ! עכשיו ! עכשיו ! עכשיו !!! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]והם משתמשים באקווה ג'ט ובאס אווירי ומעיפים אותו מטרטוויג .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]לולא עזרתם טרטוויג כבר היה מעולף .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]מה תעשה ? [/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"תודה רבה לך ליאנה כמעט וטרטויג היה מחוץ למשחק מה את אומרת להוציא את אחד מההנוצ' אחוצה?, קדימה בואי נשלב חיתוך אווירי של שני הפוקימונים שלך ועלי תער על ההונצ' שניסה להוריד את טרטוייג שלי עם אס אוורי, קדימה טרטוייג שמעתה אותי, תשתמש בעלי תער חזקים" אגיד לליאנה ולטרטוייג
-
[QUOTE=_KoDaK_;1030113][U][SIZE=4][COLOR=black]
[SIZE=4][COLOR=sienna][B][U]עידן [/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=sienna][B]סמוצ'אם מסכימה[/B] והולכת בגאווה לכיוון הבליצל .[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתם מגיעים לשם [B]והיא מחכה לפקודה.[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna]בינתיים בליצל [B]לא שם לב אליכם..[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B][U]מה תעשה ? [/U][/B][/COLOR]
[/U][/B][/COLOR][/QUOTE]
''מהר סמוצ'אם תשתמשי על בליצל בעל חושי ותרימי אותו באוויר,לאחר מכן תירי עליו ברסיס קרח לפני שהוא ישים לב!!!'',
אומר לסמוצ'אם ואחכה לתגובתה.
-----------------------------------------------------
סורי שלא הגבתי באמת סורי לא הייתה לי אפשרות לזה ואפילו אמרתי לך אני מתנצל מקרב לב.
-
[quote=_KoDaK_;1031035]
[SIZE=4][COLOR=darkslateblue][U]נל[/U][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslateblue]הוא מתרחק ממך מיד ולא רוצה להקשיב לך ..[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]את מתסכלת על עיניו המדומעות ( מהמילה דמעות ) ולפתע את שומעת רעש והדרטיני ברח לו .[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]אייפום ששמע שאת מעדיפה את דרטיני עליו בואח לעץ הגבוה .[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]מה תעשי ? [/COLOR][/quote]
"אייפום!" אקרא בעצב. "בל, מצאת פוקימון שמוצא חן בעינייך?" אשאל אותה ואתעלם מאייפום. 'ניסיתי לעזור לו והוא בורח! כפוי טובה!' אחשוב לי בכעס. "דרטיני ברח לי, אם תמצאי עוד אחד, קראי לי." אומר לה ואלך לעבר אזוריל כדי לבדוק אותו מקרוב.
---
סליחה שלא הגבתי, פשוט לא הייתי בבית.
-
[quote=_KoDaK_;1031174]
[SIZE=4][COLOR=magenta]לין[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=magenta]האיש אומר :" תודה לך ! " והולך שם .[/COLOR]
[COLOR=magenta]את לוחצת על הפוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=228[/IMG]תינוק .[/COLOR]
[COLOR=magenta]הוא מבולבל ולא יודע איפה הוא .[/COLOR]
[COLOR=magenta]מה תעשי ? [/COLOR]
[COLOR=blue][/COLOR][/quote]
אני מתכופפת אליו ומלטפת את ראשו הקטן, "אל תפחד, אהיה המאמנת שלך והחברה הכי טובה שלך מעכשיו." אני מסבירה לו בחיוך. "אז מה אתה אומר? אתה רוצה להצטרף אלי למסע?"
-
[QUOTE=_KoDaK_;1031174][SIZE=4][COLOR=red]
[SIZE=4][COLOR=purple]עמרי[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=purple]אתה מוציא את קובצ'ו מהפוכדור .[/COLOR]
[COLOR=purple]קובצ'ו נראה ישנוני מאוד והבתחלה הוא לא מבין מה אתה רוצה.[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה מסביר לו על הפוקימון והוא מוכן לקרב .[/COLOR]
[COLOR=purple]הוא מחכה לפקודה ממך .[/COLOR]
[COLOR=purple]בינתיים פאווניארד מתהלך ולא שם לב ממש אליכם .[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה ? [/COLOR]
[/QUOTE]
היי! פאווניארד! כדאי שתשמור על ערנות! אני צועק לו
ואז אומר לקובצ'ו לתקוף בנהימה ומיד אחר כך סופת שלג ורוח קרה!
ותזכור מה המטרה בקרב! אז להיזהר!
-
[SIZE=7][COLOR=black][B][U]לכולם[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][B][SIZE=3]כולם[/SIZE] [SIZE=4]קיבלו את הבקשות שלהם או יש מישהו שפיספסתי ? [/SIZE][/B][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=#000000][B]אם כן תכתבו כן בסוף אם לא אז תכתבו לא . [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#000000][B]מי שלא נתן לי עדיין בעיה שלו ..היה שבוע והוא נגמר..[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=4][COLOR=blue][U]תומר[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=blue]אתם יוצאים ואז יוצאת ואומרת : " חכו ! קח את הכסף ..וגם ..קח מדריך ללימוד מתקפה של פוקימון ..(Tm)"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]היא ממשיכה : " זה החלקת סלעים ..תלמד למי שתרצה..אם הוא לא יצליח סימן שהוא לא יכול ללמוד .."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מודה לה .. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה ממשיך עם לולה ואתה כמעט נתקל בעמוד .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה רואה שעל העמוד ישנה מודעה : [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][/COLOR][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue][QUOTE] [/COLOR][/SIZE][/B]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=3][COLOR=blue]שלום לכם תושבי העיר ליונלי ![/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=3][COLOR=blue]קוראים לי כריסטינה ואני מתאמת ![/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=3][COLOR=blue]אני מעונינית ברלטס נקבה !
אני מוכנה לתת המון פוקימונים ![/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=3][COLOR=blue]לפרטים נוספים לכו למרכז הפוקימונים בעיר ![/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][SIZE=3][COLOR=blue][/QUOTE][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא שם את הפוקימונים , אתה שומע קול של ילדה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][U]מה תעשה ?[/U][/COLOR][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=red][U]לי[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=red]קווין ורוז מסכימים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]רוז אומרת " צאו ! שאקל דוויבל ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ומהפוכדורים הירקרקים שלה יוצאים [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=213&shiny=1[/IMG][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=557[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]קווין אומר "במי אתה הולך להשתמש ? שארפידו , סאנדייל או פיגנייט ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][U]מה תעשה ?[/U][/COLOR][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=darkorange][U]בר[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkorange]ליאנה אומרת " חח ..אין בעד מה ...אתה חייב לי טובה ...חח " והיא קורצת לטרטוויג .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]היא מסכימה איתך .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]טרטוויג משתמש בעלי תער והפוקימונים שלה בחתך אוויר .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]הם מעיפים אך זה איטי וההונצ' מתחמקים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]הם משתמשים שוב והפעם ליאנה קוראת לפוקימונים שלה " תנפנפו בכנפיכם ותעיפו את זה מהר יותר ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]הם מנפנפים ומעיפים את זה מעט לכיוון ההונצ' הראשון וכמעט מעלפים אותו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]ליאנה שואלת : " מה דעתך לעשות לטרטוויג סיבוב קצר על מטוס הביוטיפלי שלי ? תאמין לי שזה יותר קל לנווט מלמעלה ! או שיותר נכון רוצה שטרטוויג יעלה על ביוטיפלי ? " [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange][U]מה תעשה ?[/U][/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=sienna][B][U]עידן[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=sienna][B]סמוצ'אם מקשיבה לך ומשתמשת בעל-חושי .[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]בהתחלה בליבל לא שם לב לכך בכלל ולא יודע שמתקיפים אותו עד שלפתע סמוצ'אם מפילה אותו על הקרקע בחוזקה ![/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]בליצל שם לב לזה ומתחמק מרסיס הקרח תוך כדי מתקקפה מהירה שפוגעת בסמוצ'אם .[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]הוא משתמש בניצוץ והניצוץ עף לעבר סמוצ'אם , סמוצ'אם מנסה להעיף אותו ומצליחה אך לא רואה לאן ובטעות מעיפה אותו לכיוונכם .[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]היא מתחילה לבכות כי היא כמעט פגעה בך והיא מצטערת כל כך .[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B][U]מה תעשה ?[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B][U]אל תדאג אמרת לי..[/U][/B][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=darkslateblue][B][U]נל[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslateblue][B]בל אומרת לך ברוגז " כפוי טובה ? ! ? סלחי לי נל אבל תסתכלי מי הביא אותנו לכאן במהירות דרך קיצור דרך ? תזכרי מי ניסה להגן על חבריו ולא היה אכפת לו מה יקרה לו (הוא ומיאו) ..ועכשיו הוא לבד ואת מעדיפה דרטיני עלוב ? ! באמת נל אני מתפאלת עלייך ! "[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]והיא הולכת וניגשת אל אייפום .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]היא קוראת לו ושואלת אותו היכן חבריו והוא מצביע לה .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]פתאום את שומעת רישרוש מים וקול נעים .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]את רואה מאחורייך דרטיני .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]לפתע בל צועקת לך : " זה או אני ואייפום או דרטיני ! תחליטי ! ותזכרי מה יותר חשוב לך ..שותפה ופוקימון נאמן לחבריו או דרטיני.. " [/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]את לא מוצאת מריל..מסתבר שהוא נעלם במים ..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B][U]מה תעשי ?[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B][U]חח..בחירה קשה ..[/U][/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkslateblue][U]ולא נורא..העיקר שהגבת ..[/U][/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=magenta][B][U]לין[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=magenta][B]האונדור מסתכל עלייך ומחייך הוא נהנה כשאת מלטפת את ראשו .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B] הוא מבקש אוכל כי הוא רעב ואת מוציאה את מזון הפוקימונים בתציק ומגישה לו מעט .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]הוא מנסה לומר לך משהו אך את לא מבינה.[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]לבסוף את מבינה שהוא רק רוצה שתבטיחי לו שתאמני אותו טוב .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]הוא גם מבקש לראות את שאר הפוקימונים שלך כדי לא להיות לבד .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]את מוציאה אותם .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]הוא מחכה להיכרות איתם ולהבטחה שלך ואומר שאחרי זה הוא יהיה מוכן למסע .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B][U]מה תעשי ?[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B][U]התכוונת לכזה בבקשה המיוחדת ? [/U][/B][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=purple][B][U]עמרי[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=purple][B][U]כדור שלג או אבקת שלג ? אני אתיחס אל זה כאבקת שלג ..[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פאווניארד מסתכל עליך והוא צוחק עליך ועל קובצ'ו ..[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]קובצ'ו לא מבין למה ומשתמש בנהימה .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פאווניארד עדיין ממשיך לצחוק .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple][B]הוא משתמש באבקת שלג וברוח קרה ופוגע בפאווניארד .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פאווניארד מבין שכדי לו להתחיל להתקיף והוא משתמש [COLOR=navy]ביריית סכין[/COLOR][COLOR=navy] (מתקפ' חדשה ! )[/COLOR] ופוגע בקובצ'ו קשה .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B][U]מה תעשה ?[/U][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#800080]---[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#800080]אצלך יש הרבה מתקפות חדשות ללמוד..חח..[/COLOR][/U][/B]
-
[QUOTE=_KoDaK_;1031827][SIZE=7][COLOR=black][B][U]לכולם[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][B][SIZE=3]כולם[/SIZE] [SIZE=4]קיבלו את הבקשות שלהם או יש מישהו שפיספסתי ? [/SIZE][/B][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=#000000][B]אם כן תכתבו כן בסוף אם לא אז תכתבו לא . [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#000000][B]מי שלא נתן לי עדיין בעיה שלו ..היה שבוע והוא נגמר..[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=red]קווין ורוז מסכימים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]רוז אומרת " צאו ! שאקל דוויבל ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ומהפוכדורים הירקרקים שלה יוצאים [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=213&shiny=1[/IMG][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=557[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]קווין אומר "במי אתה הולך להשתמש ? שארפידו , סאנדייל או פיגנייט ? "[/COLOR][/B]
[/COLOR][/U][/B][/QUOTE]
אני אומר לקווין"שארפידו הוא עושה לשניהם נזק של 2". אני מוציא את שארפידו ומחכה לפוקימון של קווין
-
[quote=_KoDaK_;1031827][SIZE=4][COLOR=darkslateblue][B][U]נל[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslateblue][B]בל אומרת לך ברוגז " כפוי טובה ? ! ? סלחי לי נל אבל תסתכלי מי הביא אותנו לכאן במהירות דרך קיצור דרך ? תזכרי מי ניסה להגן על חבריו ולא היה אכפת לו מה יקרה לו (הוא ומיאו) ..ועכשיו הוא לבד ואת מעדיפה דרטיני עלוב ? ! באמת נל אני מתפאלת עלייך ! "[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]והיא הולכת וניגשת אל אייפום .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]היא קוראת לו ושואלת אותו היכן חבריו והוא מצביע לה .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]פתאום את שומעת רישרוש מים וקול נעים .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]את רואה מאחורייך דרטיני .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]לפתע בל צועקת לך : " זה או אני ואייפום או דרטיני ! תחליטי ! ותזכרי מה יותר חשוב לך ..שותפה ופוקימון נאמן לחבריו או דרטיני.. " [/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]את לא מוצאת מריל..מסתבר שהוא נעלם במים ..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B][U]חח..בחירה קשה ..[/U][/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkslateblue][U]ולא נורא..העיקר שהגבת ..[/U][/COLOR][/B]
[/quote]
"כאילו, ברור שאייפום ואת..." אומר את המובן מאליו ואז אוסיף: "אני מצטערת, פשוט חשבתי שיהיה מגניב אם אתפוס דרטיני וכעסתי כשהוא נעלם והוצאתי את זה עליך..." אפנה לאייפום. "אייפום, סליחה, אם אתה סולח לי, אתה רוצה להצטרף לצוות שלי ושל בל?" אשאל ואתנצל גם בפני בל. (אתכונן ואוציא פוקדור.)
---
כן, קיבלתי את הבקשה.
-
[B][U][SIZE=4][COLOR=red]לי[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][COLOR=red]קווין אומר : " אממ..מצד אח ליקיליקי יהיה תותח עם הגלגול שלו ..מצד שני גם צ'ארמיליון ..אז..צ'ארמיליון צא ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]והוא מוציא את צ'ארמיליון .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]היא אומרת לכם " תתחילו אתם .."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'ארמיליון ושארפידו מחכים לפקודתכם .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]קווין אומר " צ'ארמיליון תשתמש בלהביור ! "[/COLOR][/B]
[U][B][COLOR=red]מה תעשה ? [/COLOR][/B][/U]
[COLOR=darkslateblue][B]"יופי אז בואי , נל ! " בל קוראת לך ואת ניגשת אליה .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]אייפום ובל סולחים לך .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]אייפום אומר שייקח לו זמן לחשוב על זה .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]לפתע את מרגישה ששכחת מישהו חשוב..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]את נזכרת בדירלינג ! שממזמן לא ניגשת אליו ![/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B][U]מה תעשי ? [/U][/B][/COLOR]
-
[QUOTE=_KoDaK_;1031867][B][U][SIZE=4][COLOR=red]לי[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][COLOR=red]קווין אומר : " אממ..מצד אח ליקיליקי יהיה תותח עם הגלגול שלו ..מצד שני גם צ'ארמיליון ..אז..צ'ארמיליון צא ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]והוא מוציא את צ'ארמיליון .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]היא אומרת לכם " תתחילו אתם .."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'ארמיליון ושארפידו מחכים לפקודתכם .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]קווין אומר " צ'ארמיליון תשתמש בלהביור ! "[/COLOR][/B]
[U][B][COLOR=red]מה תעשה ? [/COLOR][/B][/U]
[/U][/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לשארפידו"גמור את שאקל בסילון אקוה ואת השני במערבולת"
-
[QUOTE=_KoDaK_;1031827][SIZE=7][COLOR=black][B][U]לכולם[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=blue]אתם יוצאים ואז יוצאת ואומרת : " חכו ! קח את הכסף ..וגם ..קח מדריך ללימוד מתקפה של פוקימון ..(Tm)"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]היא ממשיכה : " זה החלקת סלעים ..תלמד למי שתרצה..אם הוא לא יצליח סימן שהוא לא יכול ללמוד .."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מודה לה .. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה ממשיך עם לולה ואתה כמעט נתקל בעמוד .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה רואה שעל העמוד ישנה מודעה : [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][/COLOR][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא שם את הפוקימונים , אתה שומע קול של ילדה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][U]מה תעשה ?[/U][/COLOR][/B]
[/COLOR][/U][/B][/QUOTE]
"סליחה ילדה?את כריסטינה?"אשאל את הילדה בשמחה.
---------
עדיין לא קיבלתי...
-
[quote=_KoDaK_;1031867][SIZE=4][COLOR=darkslateblue][B][U]נל[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslateblue][B]"יופי אז בואי , נל ! " בל קוראת לך ואת ניגשת אליה .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]אייפום ובל סולחים לך .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]אייפום אומר שייקח לו זמן לחשוב על זה .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]לפתע את מרגישה ששכחת מישהו חשוב..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]את נזכרת בדירלינג ! שממזמן לא ניגשת אליו ![/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B][U]מה תעשי ? [/U][/B][/COLOR][/quote]
"צא דירלינג!" אקרא ואוציא אותו. "אייפום, זה דירלינג, אולי תשחקו?" אשאל ואביא להם מעט אוכל. "בל, יש פוקימון שאהבת כאן?" אשאל בפעם [B][U][SIZE=2]השלישית לפחות[/SIZE][/U][/B].
-
[QUOTE=_KoDaK_;1031827][SIZE=7][COLOR=black][B][U]
[COLOR=purple][B][U]כדור שלג או אבקת שלג ? אני אתיחס אל זה כאבקת שלג ..[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פאווניארד מסתכל עליך והוא צוחק עליך ועל קובצ'ו ..[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]קובצ'ו לא מבין למה ומשתמש בנהימה .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פאווניארד עדיין ממשיך לצחוק .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple][B]הוא משתמש באבקת שלג וברוח קרה ופוגע בפאווניארד .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פאווניארד מבין שכדי לו להתחיל להתקיף והוא משתמש [COLOR=navy]ביריית סכין[/COLOR][COLOR=navy] (מתקפ' חדשה ! )[/COLOR] ופוגע בקובצ'ו קשה .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B][U]מה תעשה ?[/U][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#800080]---[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#800080]אצלך יש הרבה מתקפות חדשות ללמוד..חח..[/COLOR][/U][/B][/QUOTE]
אני מעודד את קובצ'ו ואומר לו:
תהיה חזק שום דבר עוד לא נגמר.
ועכשיו תתקוף אותו ברוח קרה! ואל תזלזל בו!
-
[B][COLOR=red][U]השני זה דוויבל ...[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הפוקימונים שלכם משתמשים בסילון אקווה ולהביור אך דוויבל ושאקל מתחמקים בחפירה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הם מסתכלים סביבם אך לא רואים כלום .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לפתע הם יוצאים משם שאקל תופס את שארפידו ומשתמש בעטיפה (Warp)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ומעיף אותו לאבנים , דוויבל משתמש [COLOR=navy]בהחלקת אבן ( מתקפה חדשה ! )[/COLOR] ומעיף את צ'ארמיליון גם כן לכיוון של שארפידו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]דוויבל ושאקל משתמשים [/COLOR][COLOR=navy]בחומת אבן ( מתקפה חדשה ! ) [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]קווין אומר " אממ ..אסטרטגיה יפה ..אבל לי יש אחת מגניבה ! צ'ארמיליון להביור ! תחמם את הסלעים ואז תשתמש בבלימה ותעיף אותם לכיוון דוויבל ושאקל ! " והוא ניגש אליך ואומר " רוצה נעשה עבודת צוות אכשהוא ? כמו שניצחנו ממקודם ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]ורוז אומרת " תקשיבו ... כמה שתנסו לא תוכלו להיות כמו הפוקימונים שלי ! הם יותר מדי מגובשים ! כמו פוקימון אחד תותח ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][U]מה תעשה ? [/U][/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=blue][U][B]תומר[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][U][B]טכנית אתה צודק לא קיבלת ...אבל קיבלת את הראלטס ועכשיו אני יודע מה תבקש ..[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=blue][B]---[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה ניגש אל הילדה ושואל אותה אם זוהי כריסטינה .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]היא אומרת לך : " הו ! כן אני כריסטינה ! " ואז היא מסתכלת על הראלטס שלך בודקת אותה ואומרת :" וואי ! זוהי ראלטס נקבה ! מה אתה רוצה בעדה ?!? "
והיא מוציאה המון פוקימונים שלפתע נופל לה פוכדור וממנו יוצא ראלטס קטן אתה בודק את הראלטס ורואה שהוא זכר ! והיא אומרת לך " אהה..מצטערת שהראלטס המעצבן הזה נפל באמצע השיחה ..אני אדאג שהוא לא יפריע שוב ..הוא סתם אצלי בשישיה אני תופסת הרבה כדי לחפש נקבות אבל ..אתה רואה ..בכל מקרה את מי אתה רוצה ממי שהצעתי ממקודם ? אני מציעה כל אחד ממי שראית שיש לי ! "[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][U][B]מה תעשה ? [/B][/U][/COLOR]
[COLOR=royalblue][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B][U]את יושעת שאת לא חייבת להדגיש את זה ..[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B][U]א.אם היא לא אמרה לך כלום סימן שזה לא מעניין אותה ..[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B][U]ב.אם זו הפעם השלישית היית שולחת ה"פ שאני אערוך ..לא צריך סתם לבזבז על הודעה .[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B][U]בכל מקרה מעכשיו אני אכתוב את הכל ..תודה על ההערה ..[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]---[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#483d8b]בל אומרת שלא ..[/COLOR][/B]
[COLOR=darkslateblue][B]דירלינג ואייפום משחקים בינהם .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]את רוצה להוציא אוכל לפוקימונים אבל [U]אין לך [/U]אוכל לפוקימונים מהתקרית עם הבופלנט ממקודם .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]בל מוציאה את קקניאה והוא משחק איתם .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]לפתע הם רצים כולם ואתן אחריהם .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]אייפום עולה על עץ ומביא לכם אוכל ולפוקימונים .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]הוא אומר שאם תנצחו אותו בקרב הוא יהיה שלכן ..[/B][/COLOR]
[B][SIZE=4][COLOR=purple][U]עמרי[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=purple]קובצ'ו מחייך לעברך ומשתמש ברוח קרה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]הוא מקפיא את פאווניארד שמתקשה לשרוד בקור .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]קובצ'ו מתקרב לפאווניארד ומתחיל לרוץ ולהיתקע בו בכוונה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][U]קובצ'ו למד קצה כפול ! [/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]קובצ'ו משתמש בקצה כפול שלפתע פאווניארד יוצא ותופס אותו הוא משתמש עליו באגרוף צל .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][U]מה תעשה ? [/U][/COLOR][/B]
-
[quote=_KoDaK_;1032499][SIZE=4][COLOR=darkslateblue][B][U]נל[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslateblue][B][U]את יושעת שאת לא חייבת להדגיש את זה ..[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B][U]א.אם היא לא אמרה לך כלום סימן שזה לא מעניין אותה ..[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B][U]ב.אם זו הפעם השלישית היית שולחת ה"פ שאני אערוך ..לא צריך סתם לבזבז על הודעה .[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B][U]בכל מקרה מעכשיו אני אכתוב את הכל ..תודה על ההערה ..[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]---[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#483d8b]בל אומרת שלא ..[/COLOR][/B]
[COLOR=darkslateblue][B]דירלינג ואייפום משחקים בינהם .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]את רוצה להוציא אוכל לפוקימונים אבל [U]אין לך [/U]אוכל לפוקימונים מהתקרית עם הבופלנט ממקודם .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]בל מוציאה את קקניאה והוא משחק איתם .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]לפתע הם רצים כולם ואתן אחריהם .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]אייפום עולה על עץ ומביא לכם אוכל ולפוקימונים .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]הוא אומר שאם תנצחו אותו בקרב הוא יהיה שלכן ..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B][U]מה תעשי ?[/U][/B][/COLOR][/quote]
בסדר, בסדר, לא משנה.
---
"אה, נזכרתי! שכחתי שאין לי כאן אוכל מאז." אומר ואצחק. "טוב אייפום, אני מוכנה לקרב! עם בל, או בלעדיה?" אשאל ואקרא לדירלינג לבוא אלי.
---
עוד משהו קטן, איזה מתקפות דירלינג יודע? ועוד משהו חשוב מאוד! דירלינג זכר או נקבה?
-
[QUOTE=_KoDaK_;1032499][B][SIZE=4][COLOR=red][U]לי[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=red][U]השני זה דוויבל ...[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הפוקימונים שלכם משתמשים בסילון אקווה ולהביור אך דוויבל ושאקל מתחמקים בחפירה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הם מסתכלים סביבם אך לא רואים כלום .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לפתע הם יוצאים משם שאקל תופס את שארפידו ומשתמש בעטיפה (Warp)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ומעיף אותו לאבנים , דוויבל משתמש [COLOR=navy]בהחלקת אבן ( מתקפה חדשה ! )[/COLOR] ומעיף את צ'ארמיליון גם כן לכיוון של שארפידו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]דוויבל ושאקל משתמשים [/COLOR][COLOR=navy]בחומת אבן ( מתקפה חדשה ! ) [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]קווין אומר " אממ ..אסטרטגיה יפה ..אבל לי יש אחת מגניבה ! צ'ארמיליון להביור ! תחמם את הסלעים ואז תשתמש בבלימה ותעיף אותם לכיוון דוויבל ושאקל ! " והוא ניגש אליך ואומר " רוצה נעשה עבודת צוות אכשהוא ? כמו שניצחנו ממקודם ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]ורוז אומרת " תקשיבו ... כמה שתנסו לא תוכלו להיות כמו הפוקימונים שלי ! הם יותר מדי מגובשים ! כמו פוקימון אחד תותח ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][U]מה תעשה ? [/U][/COLOR][/B]
[/U][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לקווין"אוקי שצ'ארמנדאר שלך יעלה על סילון האקוה של שארפידו וכך יעבור תחומת אבנים". אני אומר שארפידו"סילון אקוה על חומת האבנים"
-
[COLOR=darkslateblue][B]אייפום אומר קרב בלעדייה רק את(כלומר דירלינג),והוא .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]דירלינג מפחד מהקרב ומפחד להיכשל .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B][U]הכל תבדקי דרך הפוקטץ' ...[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B][U]לא סתם רשמתי תבדקו ..[/U][/B][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=red][B][U]לי[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][B][U]צ'ארמיליון לא צ'ארמנדר[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]קווין אומר " אממ...לא מה שחשבתי עליו אבל אני מסכים ! צ'ארמיליון תעלה על שארפידו תוך כדי להביור ! "[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]צ'ארמיליון משתמש בלהביור ושארפידו בסילון אקווה וכך הוא לא נפגע , הם פוגעים בחומה ומנפצים אותה ! [/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]אתם רואים מאחורי החומה אך ורק את דוויבל .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]הוא זוהר בצע לבן נוצץ .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]אתם פוגעים בו והוא עף אחורה וממשיך לזהור .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B][U]מה תעשה ?[/U][/B][/COLOR]
-
[QUOTE=_KoDaK_;1032545][SIZE=4][COLOR=darkslateblue][B][U]
[COLOR=red][B][U]צ'ארמיליון לא צ'ארמנדר[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]קווין אומר " אממ...לא מה שחשבתי עליו אבל אני מסכים ! צ'ארמיליון תעלה על שארפידו תוך כדי להביור ! "[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]צ'ארמיליון משתמש בלהביור ושארפידו בסילון אקווה וכך הוא לא נפגע , הם פוגעים בחומה ומנפצים אותה ! [/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]אתם רואים מאחורי החומה אך ורק את דוויבל .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]הוא זוהר בצע לבן נוצץ .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]אתם פוגעים בו והוא עף אחורה וממשיך לזהור .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B][U]מה תעשה ?[/U][/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לשארפידו"תקוף את דויבל בסילון אקוה שהוא יפסיד ויגמר לזהור"
-
[QUOTE=_KoDaK_;1032499][B][SIZE=4][COLOR=red][U][SIZE=4][COLOR=blue][U][B]תומר[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][U][B]טכנית אתה צודק לא קיבלת ...אבל קיבלת את הראלטס ועכשיו אני יודע מה תבקש ..[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה ניגש אל הילדה ושואל אותה אם זוהי כריסטינה .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]היא אומרת לך : " הו ! כן אני כריסטינה ! " ואז היא מסתכלת על הראלטס שלך בודקת אותה ואומרת :" וואי ! זוהי ראלטס נקבה ! מה אתה רוצה בעדה ?!? "
והיא מוציאה המון פוקימונים שלפתע נופל לה פוכדור וממנו יוצא ראלטס קטן אתה בודק את הראלטס ורואה שהוא זכר ! והיא אומרת לך " אהה..מצטערת שהראלטס המעצבן הזה נפל באמצע השיחה ..אני אדאג שהוא לא יפריע שוב ..הוא סתם אצלי בשישיה אני תופסת הרבה כדי לחפש נקבות אבל ..אתה רואה ..בכל מקרה את מי אתה רוצה ממי שהצעתי ממקודם ? אני מציעה כל אחד ממי שראית שיש לי ! "[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][U][B]מה תעשה ? [/B][/U][/COLOR]
[COLOR=royalblue][/COLOR]
[/U][/COLOR][/B][/QUOTE]
"אני רוצה את ראלטס הבן עם אבן שחר עם יש לך תמורת הראלטס בת אוקיי?"אשאל את כריסטינה
-
[QUOTE=_KoDaK_;1031827][SIZE=7][COLOR=black][B][U]ל
[COLOR=sienna][B]סמוצ'אם מקשיבה לך ומשתמשת בעל-חושי .[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]בהתחלה בליבל לא שם לב לכך בכלל ולא יודע שמתקיפים אותו עד שלפתע סמוצ'אם מפילה אותו על הקרקע בחוזקה ![/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]בליצל שם לב לזה ומתחמק מרסיס הקרח תוך כדי מתקקפה מהירה שפוגעת בסמוצ'אם .[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]הוא משתמש בניצוץ והניצוץ עף לעבר סמוצ'אם , סמוצ'אם מנסה להעיף אותו ומצליחה אך לא רואה לאן ובטעות מעיפה אותו לכיוונכם .[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]היא מתחילה לבכות כי היא כמעט פגעה בך והיא מצטערת כל כך .[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B][U]אל תדאג אמרת לי..[/U][/B][/COLOR]
.[/COLOR][/U][/B][/QUOTE]
''סמוצ'אם אל תדאגי הכל בסדר והכי חשוב זה שאת בסדר עכשיו מהר תשתמשי ברסיס קרח ואז תעיפי אותו גבוה באוויר עם על חושי כדי שיתרסק!!!'',אומר לסמוצ'אם בחיוך ואחכה.
---------------------------------------
אופסס סורי לא ראיתי שנתת לי המשך.
-
[QUOTE=_KoDaK_;1032499][B]
[B][SIZE=4][COLOR=purple][U]עמרי[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=purple]קובצ'ו מחייך לעברך ומשתמש ברוח קרה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]הוא מקפיא את פאווניארד שמתקשה לשרוד בקור .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]קובצ'ו מתקרב לפאווניארד ומתחיל לרוץ ולהיתקע בו בכוונה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][U]קובצ'ו למד קצה כפול ! [/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]קובצ'ו משתמש בקצה כפול שלפתע פאווניארד יוצא ותופס אותו הוא משתמש עליו באגרוף צל .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][U]מה תעשה ? [/U][/COLOR][/B][/QUOTE]
קובצ'ו תשתחרר!
תלחם חזק עד שתתחרר ותקפיא אותו שוב עם רוח קרה! תהיה חכם וחזק!
-
[quote=_KoDaK_;1032545][SIZE=4][COLOR=darkslateblue][B][U]נל[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslateblue][B]אייפום אומר קרב בלעדייה רק את(כלומר דירלינג),והוא .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]דירלינג מפחד מהקרב ומפחד להיכשל .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B][U]הכל תבדקי דרך הפוקטץ' ...[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B][U]לא סתם רשמתי תבדקו ..[/U][/B][/COLOR]
[/quote]
אבדוק בפוקטץ' שלי את דירלינג וארגיע אותו. "תודה על התפוחים, אייפום." אומר לו ואראה את מין הפוקימון ואת המתקפות שלו.
-
[B][COLOR=red]שארפידו משתמש בסילון אקווה ופוגע בדוויבל קשה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'ארמיליון מנסה להוסיף לנזק עד שפתאום שאקל יוצא מהאדמה ומעיף אותו אחורה לכיוון שארפידו שוב .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]שארפידו מתעצבן ומשתמש באקדח מים + הלהביור של צ'ארמיליון וזה יוצר קרן אדירה ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אך מה שעוצר את התהליך זה מתקפת הגנה של שאקל שחוסמת את הקרן .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]דוויבל ממשיך לזהור ולפתע הוא משחרר קרן אדירה בגודלה לכיוון שארפידו וצ'ארמיליון ומעיף אותם הרחק ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]רוז אומרת " יופי ! השתמשת בהתמדה מצוינת ! " [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לבסוף שארפידו משתמש במערבולת ומעיף את שניהם אחורה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][U]ברגע זה השגת את ההחלפה שהיית צריך לקבל על פתיחת העמוד ..[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]---[/COLOR][/B]
[COLOR=blue][B]היא אומרת לך " סליחה ? את הראלטס אתה רוצה ? וואו פעם ראשונה שמבקשים ממני אותו ..ואין לי אבן שחר .."[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתם הולכים למכונת ההחלפות במרכז הפוקימונים ושם אתה שם את ראלטס הנקבה אתה אומר לה " ביי ביי ! וכריסטינה תשמרי עליה טוב ! " היא עונה " ואתה שמור על ראלטס טוב ! " ואתם שמים אותם ואתם מחליפים !
[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]היא אומרת לך " יש לו גם מתקפה שווה..שווה לבדוק .."[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B][U]מה תעשה ? [/U][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B][U]לולה =[IMG]http://www.israup.net/images/b409dbdca1dc31e6de3ee3dcb00c1371.bmp[/IMG]בערך ככה ניסיתי ...[/U][/B][/COLOR]
[B][COLOR=blue][U]כריסטינה = [IMG]http://www.israup.net/images/ddc45da0b9fa743cf73120d40ad9281b.bmp[/IMG][/U][/COLOR][/B]
[COLOR=sienna][B]סמוצ'אם מתעודדת ומשתמשת ברסיס קרח , בילצל משתמש בניצוץ ושתי המתקפות מתנגשות .[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]כתוצאה מכך בליצל מוקפא וסמוצ'אם משותקת .[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]היא משתמשת בעל - חושי מעיפה אותו למעלה אך לפני שמורידה היא משותקת ומפילה אותו למטה בלי כוונה .[/B][/COLOR]
[B][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=darkorchid][U]עמרי[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkorchid]קובצ'ו מנסה להשתחרר אך לשוא .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]פאווניארד מתקרב עם האגרוף ולפתע קובצ'ו מנסה להיות כפי שאמרת חכם וזריז וחושב על אסטרטגיה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]הוא משתמש באבקת שלג על עצמו וברוח קרה על האגרוף .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]כשפאווניארד פוגע בו זה רק קצת מכאיב לו מהנדרש מכיוון שהיה מצופה בשלג רך ונעים וחוץ מזה שכף ידו הייתה פחות כואבת בגלל הקרח .. אך תזכור ששילוב זה יוצר אגרוף קרח ..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]הוא משתמש שוב ברוח קרה ומעלף את פאווניארד .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid][U]מה תעשה ?[/U][/COLOR][/B]
[B][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=darkslateblue][U]נל[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]דירלינג נרגע מעט אך עדיין מפוחד .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]את בודקת את דירלינג בפוקטאץ' ..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]הפוקטץ' אומר " [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue][U]שם : דירלינג[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue][U]סוג : עשב \ נורמל [/U][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=darkslateblue]מין : נקבה[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=darkslateblue]מתקפות : בלימה,הסוואה(CamouFlage),מכת-חול(Sand-Attack)[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=darkslateblue]תיאור : דירלניג הפוקימון העונתי - לדירלינג יש חושים מפותחים , כאשר הוא חש בסכנה הוא מסתתר בעשב בגבוה . הריצה שלו מהירה ועם הזמן משתפרת .כל עונה שעוברת גם צורתו ומצבעיו מתחלפים . "[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=darkslateblue][B][/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkslateblue][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=_KoDaK_;1032709][B][SIZE=4][COLOR=red][U]לי[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=red]שארפידו משתמש בסילון אקווה ופוגע בדוויבל קשה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'ארמיליון מנסה להוסיף לנזק עד שפתאום שאקל יוצא מהאדמה ומעיף אותו אחורה לכיוון שארפידו שוב .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]שארפידו מתעצבן ומשתמש באקדח מים + הלהביור של צ'ארמיליון וזה יוצר קרן אדירה ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אך מה שעוצר את התהליך זה מתקפת הגנה של שאקל שחוסמת את הקרן .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]דוויבל ממשיך לזהור ולפתע הוא משחרר קרן אדירה בגודלה לכיוון שארפידו וצ'ארמיליון ומעיף אותם הרחק ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]רוז אומרת " יופי ! השתמשת בהתמדה מצוינת ! " [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לבסוף שארפידו משתמש במערבולת ומעיף את שניהם אחורה .[/COLOR][/B]
[[/QUOTE]
אני אומר לשארפידו"אתה מסוגל להביס את שניהם.תקוף את שאקל בסילון אקוה ואת דויבל במערבולת"
-
[QUOTE=_KoDaK_;1032709][B][SIZE=4][COLOR=red][U]
[COLOR=sienna][B]סמוצ'אם מתעודדת ומשתמשת ברסיס קרח , בילצל משתמש בניצוץ ושתי המתקפות מתנגשות .[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]כתוצאה מכך בליצל מוקפא וסמוצ'אם משותקת .[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]היא משתמשת בעל - חושי מעיפה אותו למעלה אך לפני שמורידה היא משותקת ומפילה אותו למטה בלי כוונה .[/B][/COLOR]
[B][/B]
[B][COLOR=darkslateblue][/COLOR][/B][/QUOTE]
''לא נורא סמוצ'אם ואל תילחצי שאת משותקת,את עושה עבודה מצויינת חזרי!!'',
אומר לסמוצ'ם ואחזיר אותה לפוקדור שלה,
''צא דרומקה!!'' אצעק ואזרוק את הפוקדור של דרומקה באוויר ולאחר שהוא ייצא אמשיך לדבר,
''דרומקה מהר ננצל את זה שהוא קפוא!!,תשתמש בגלגול על בליצל!!!'',
אחכה לפקודתו של דרומקה עם פוקדור מוכן לזריקה על בליצל.
-
[QUOTE=_KoDaK_;1032709][B][SIZE=4][COLOR=red][U][B][SIZE=4][COLOR=blue][U]תומר[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=blue][U]ברגע זה השגת את ההחלפה שהיית צריך לקבל על פתיחת העמוד ..[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]---[/COLOR][/B]
[COLOR=blue][B]היא אומרת לך " סליחה ? את הראלטס אתה רוצה ? וואו פעם ראשונה שמבקשים ממני אותו ..ואין לי אבן שחר .."[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתם הולכים למכונת ההחלפות במרכז הפוקימונים ושם אתה שם את ראלטס הנקבה אתה אומר לה " ביי ביי ! וכריסטינה תשמרי עליה טוב ! " היא עונה " ואתה שמור על ראלטס טוב ! " ואתם שמים אותם ואתם מחליפים !
[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]היא אומרת לך " יש לו גם מתקפה שווה..שווה לבדוק .."[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B][U]מה תעשה ? [/U][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B][U]לולה =[IMG]http://www.israup.net/images/b409dbdca1dc31e6de3ee3dcb00c1371.bmp[/IMG]בערך ככה ניסיתי ...[/U][/B][/COLOR]
[B][COLOR=blue][U]כריסטינה = [IMG]http://www.israup.net/images/ddc45da0b9fa743cf73120d40ad9281b.bmp[/IMG][/U][/COLOR][/B]
[/U][/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkslateblue][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אבדוק את מתקפות הראלטס הבן בעזרת הפוקאץ'
-
[QUOTE=_KoDaK_;1032709][B][SIZE=4]
[B][SIZE=4][COLOR=darkorchid][U]עמרי[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkorchid]קובצ'ו מנסה להשתחרר אך לשוא .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]פאווניארד מתקרב עם האגרוף ולפתע קובצ'ו מנסה להיות כפי שאמרת חכם וזריז וחושב על אסטרטגיה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]הוא משתמש באבקת שלג על עצמו וברוח קרה על האגרוף .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]כשפאווניארד פוגע בו זה רק קצת מכאיב לו מהנדרש מכיוון שהיה מצופה בשלג רך ונעים וחוץ מזה שכף ידו הייתה פחות כואבת בגלל הקרח .. אך תזכור ששילוב זה יוצר אגרוף קרח ..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]הוא משתמש שוב ברוח קרה ומעלף את פאווניארד .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid][U]מה תעשה ?[/U][/COLOR][/B]
[B][/B]
[/QUOTE]
כל הכבוד אני אצעק לקובצ'ו!
ואז אני אזרוק פוכדור על פאווניארד(במידה ואני יכול כי לא ממש הבנתי אם הוא מעולף אז אני יכול או לא.)
-
[quote=_KoDaK_;1032709][B][SIZE=4][COLOR=darkslateblue][U]נל[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]דירלינג נרגע מעט אך עדיין מפוחד .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]את בודקת את דירלינג בפוקטאץ' ..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]הפוקטץ' אומר " [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue][U]שם : דירלינג[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue][U]סוג : עשב \ נורמל [/U][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=darkslateblue]מין : נקבה[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=darkslateblue]מתקפות : בלימה,הסוואה(CamouFlage),מכת-חול(Sand-Attack)[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=darkslateblue]תיאור : דירלניג הפוקימון העונתי - לדירלינג יש חושים מפותחים , כאשר הוא חש בסכנה הוא מסתתר בעשב בגבוה . הריצה שלו מהירה ועם הזמן משתפרת .כל עונה שעוברת גם צורתו ומצבעיו מתחלפים . "[/COLOR][/U][/B]
[/quote]
"אוקיי! אני אתחיל! דירלינג, תשתמשי בהסוואה ואז במכת חול!" אקרא לה ואומר לאייפום להתכונן.
-
[quote=_KoDaK_;1031827]
[SIZE=4][COLOR=magenta][B][U]לין[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=magenta][B]האונדור מסתכל עלייך ומחייך הוא נהנה כשאת מלטפת את ראשו .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B] הוא מבקש אוכל כי הוא רעב ואת מוציאה את מזון הפוקימונים בתציק ומגישה לו מעט .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]הוא מנסה לומר לך משהו אך את לא מבינה.[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]לבסוף את מבינה שהוא רק רוצה שתבטיחי לו שתאמני אותו טוב .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]הוא גם מבקש לראות את שאר הפוקימונים שלך כדי לא להיות לבד .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]את מוציאה אותם .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]הוא מחכה להיכרות איתם ולהבטחה שלך ואומר שאחרי זה הוא יהיה מוכן למסע .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B][U]מה תעשי ?[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B][U]התכוונת לכזה בבקשה המיוחדת ? [/U][/B][/COLOR]
[/quote]
כן, הוא מצוין. (:
~~
אני מבטיחה לו בחיוך רחב ומפנה את מבטי אל פו-פו וסוואנה, "שניכם, זה האנדוור, הוא יצטרף אלינו למסע מעתה והלאה." אני מציגה להם אותו, "האנדוור, אלה פו-פו וסוואנה. אני מקווה שתסתדרו." אני מציגה לו אותם בחזרה ומחייכת אליהם. אני מוציאה עוד קצת מאוכל הפוקמונים ומגישה אל פו-פו וסוואנה, אני מסתכלת עליהם לראות איך הם מסתדרים ביחד. באותו הזמן אני בודקת את המתקפות של האנדוור.
-
[QUOTE=_KoDaK_;1031827]
[B][SIZE=4][COLOR=darkorange][U]בר[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkorange]ליאנה אומרת " חח ..אין בעד מה ...אתה חייב לי טובה ...חח " והיא קורצת לטרטוויג .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]היא מסכימה איתך .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]טרטוויג משתמש בעלי תער והפוקימונים שלה בחתך אוויר .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]הם מעיפים אך זה איטי וההונצ' מתחמקים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]הם משתמשים שוב והפעם ליאנה קוראת לפוקימונים שלה " תנפנפו בכנפיכם ותעיפו את זה מהר יותר ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]הם מנפנפים ומעיפים את זה מעט לכיוון ההונצ' הראשון וכמעט מעלפים אותו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]ליאנה שואלת : " מה דעתך לעשות לטרטוויג סיבוב קצר על מטוס הביוטיפלי שלי ? תאמין לי שזה יותר קל לנווט מלמעלה ! או שיותר נכון רוצה שטרטוויג יעלה על ביוטיפלי ? " [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange][U]מה תעשה ?[/U][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"אין בעיה קדימה טרטוייג שמעת אותה, עלה על באטרפרי, ולאחמר מכן תשתמש בעלי תער והפעם שיהיו יותר מהירים עם תנופה של האוויר על ההנוצ' הקודם שהפעם לא יתחמק!, קדימה" אגיד לטרטוייג בעידוד
- - - - - - - - - - -
עוד לא קיבלתי את הבקשה ומתי אתה מעדכן את ליאנה, את הביצה שיש לי וחזרתי אתמול מהטיול אני חוזר לפעילות רגילה
-
[U][B][SIZE=4][COLOR=red]לי[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[COLOR=red]הוא משתמש בסילון אקווה לעבר שאקל ושאקל משתמש בחפירה , הוא משתמש במערבולת ודוויבל משתמש גם כן בחפירה.[/COLOR]
[COLOR=red]קווין אומר " צ'ארמיליון להביור לבור של דוויבל ! שארפידו אקדח מים לבור של שאקל ! "[/COLOR]
[COLOR=red]שארפידו מסתכל עליך ועליו ולא יודע אם לבצע זאת .[/COLOR]
[COLOR=red]קווין אומר " כדי לשארפידו מאוד ! אולי ננצח שעזרת זה,לא ? "[/COLOR]
[U][B][COLOR=red]מה תעשה ?[/COLOR][/B][/U]
[U][B][SIZE=4][COLOR=sienna]עידן[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[COLOR=sienna]סמוצ'אם אומרת לך שהיא לא רוצה ורוצה להמשיך להילחם .[/COLOR]
[COLOR=sienna]בליצל יוצא ממצב ההקפאה .[/COLOR]
[COLOR=sienna]בסוף אתה נכנע לה והיא משתמשת ברסיס קרח חזק שעף לעבר בליצל ..כתגובה בליצל משתמש בניצוץ ונוצר פיצוץ גדול ![/COLOR]
[COLOR=sienna]סמוצ'אם משתמשת בעל חושי ומעיפה את בליצל .[/COLOR]
[COLOR=sienna]בליצל משתמש בבלימה ופוגע בה ..[/COLOR]
[COLOR=sienna]היא מרגישה לא טוב ממש..[/COLOR]
[COLOR=sienna]אבל לפתע היא "מפריחה" נשיקה באוויר שפוגעת בבליצל והוא מתאהב בה .[/COLOR]
[COLOR=sienna]סמוצ'אם למדה משיכה ![/COLOR]
[COLOR=sienna]היא שמחה מאוד .[/COLOR]
[U][B][COLOR=sienna]מה תעשה ?[/COLOR][/B][/U]
[B][U][SIZE=4][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR=blue]אתה בודק והפוקטץ' אומר :[/COLOR]
[COLOR=blue]שם: ראלטסי[/COLOR]
[COLOR=blue]סוג: על-חושי[/COLOR]
[COLOR=blue]מתקפות : על-חושי,שיגור,צוות כפול,[B]עלים קסומים.[/B][/COLOR]
[U][B][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/B][/U]
[B][U][SIZE=4][COLOR=purple]עמרי [/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR=purple]שרון יוצאת ואומרת " היי ?! על מה כל המהומה הזאת ? היי מי זה ? " והיא מצביעה לכיוון הפאווניארד.[/COLOR]
[COLOR=purple]היא בודקת ואתה מסביר לה עליו .[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה זורק על פאווניארד פוכדור [/COLOR]
[COLOR=purple]נידנוד 1 ...[/COLOR]
[COLOR=purple]נידנוד 2.....[/COLOR]
[COLOR=purple]נידנוד 3....[/COLOR]
[COLOR=purple]ונתפס !
"כל הכבוד ! "אומרת שרון .[/COLOR]
[COLOR=purple]וקובצ'ו מחייך .[/COLOR]
[B][U][COLOR=purple]מה תעשה ?[/COLOR][/U][/B]
[B][/B]
[COLOR=darkslateblue][B][U]נל[/U][/B][/COLOR]
[B][U][COLOR=#483d8b]את רוצה שאני אחליף לך אולי את הצבע הזה או שהוא בסדר ?[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#483d8b]--[/COLOR][/B]
[COLOR=darkslateblue]דירלינג משתמשת בסואה והופכת לסוג אדמה בגלל הסביבה ( זו התכונה של המתקפה..היא הופכת לסוג הסביבה..וזה נותן לה יתרונות וחסרונות מול סוגים אחרים ..)[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]היא משתמשת במכת חול ואייפום משתמש בשריטה ומפספס בגלל שהחול הפריע לו .[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]אייפום משתמש בבלימה ופוגע בדירלינג.[/COLOR]
[B][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=magenta]לין[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][COLOR=magenta]את ביקשת לא אני ..D:[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=magenta]--[/COLOR]
[COLOR=magenta]פו-פו והאונדור משחקים להם ביחד הרבה וסוואנה הבוגר משגיח .[/COLOR]
[COLOR=magenta]את מוציאה אוכל והם זוללים אותו ..[/COLOR]
[COLOR=magenta]גם את אוכלת מעט מהאוכל שלך .[/COLOR]
[COLOR=magenta]את בודקת את המתקפות והפוקטץ' אומר :[/COLOR]
[COLOR=magenta]שם: האונדור[/COLOR]
[COLOR=magenta]סוג: אופל/אש[/COLOR]
[COLOR=magenta]יודע: גחלת,פזילה,ערפיח,יללה.[/COLOR]
[COLOR=magenta]לפתע את רואה מפה של האזור שאתם בו .[/COLOR]
[B][U][COLOR=magenta]מה תעשי ?[/COLOR][/U][/B]
[SIZE=4][COLOR=darkorange][B]בר[/B][/COLOR][/SIZE]
[U][B][COLOR=darkorange]תקשיב...אני לא צריך לעדכן אותה ..[/COLOR][/B][/U]
[U][B][COLOR=darkorange]למה ? הנה סיבות :[/COLOR][/B][/U]
[U][B][COLOR=darkorange]* אתה לא צריך לומר לה מה לעשות ..[/COLOR][/B][/U]
[U][B][COLOR=darkorange]* אם זה בקרב זוגות אז אתה כבר תראה את המתקפות שלה .[/COLOR][/B][/U]
[U][B][COLOR=darkorange]מבין ? בכל מקרה אתה לא זקוק להם ..[/COLOR][/B][/U]
[U][B][COLOR=darkorange]ובנוגע לביצה ..אני אעדכן כשהיא תבקע ..[/COLOR][/B][/U]
[B][COLOR=darkorange]---[/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange]טרטוויג עולה על באטרפרי והם משתמשים בעלי תער ובחתך אווירי שפוגעים בהונצ' ומעלפים אותו .[/COLOR]
[COLOR=darkorange]ולפתע מנטייק משתמש בבועות ופוגע בהונצ' אחד .[/COLOR]
[COLOR=darkorange]הם חוזרים ללמטה .[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה רואה שההונצ' משתמשים בציפור אמיצה לכיוונכם ולכיוון הפוקימונים .[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה בורחים ואתה רואה שהוא ל רואה שברחתם ושהוא עף לכיוון אחד מן המורקרוו הזוהרים .[/COLOR]
[COLOR=darkorange]המורקרוו מפחד מאוד ולא מצליח לעוף .[/COLOR]
[U][B][COLOR=darkorange]מה תעשה ?[/COLOR][/B][/U]
[U][B][COLOR=darkorange]טכנית..עכשיו אתה מקבל..אני מדבר על זה שנפגשת איתו בכללי ..[/COLOR][/B][/U]
-
[QUOTE=_KoDaK_;1033948][U][B][SIZE=4][COLOR=red]לי[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[COLOR=red]הוא משתמש בסילון אקווה לעבר שאקל ושאקל משתמש בחפירה , הוא משתמש במערבולת ודוויבל משתמש גם כן בחפירה.[/COLOR]
[COLOR=red]קווין אומר " צ'ארמיליון להביור לבור של דוויבל ! שארפידו אקדח מים לבור של שאקל ! "[/COLOR]
[COLOR=red]שארפידו מסתכל עליך ועליו ולא יודע אם לבצע זאת .[/COLOR]
[COLOR=red]קווין אומר " כדי לשארפידו מאוד ! אולי ננצח שעזרת זה,לא ? "[/COLOR]
[U][B][COLOR=red]מה תעשה ?[/COLOR][/B][/U]
[/COLOR][/B][/U][/QUOTE]
אני אומר לשארפידו"תעשה מה שקווין אמר לך לעשות"
-
[QUOTE=_KoDaK_;1033948][U][B][SIZE=4][COLOR=red]
[U][B][SIZE=4][COLOR=sienna]עידן[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[COLOR=sienna]סמוצ'אם אומרת לך שהיא לא רוצה ורוצה להמשיך להילחם .[/COLOR]
[COLOR=sienna]בליצל יוצא ממצב ההקפאה .[/COLOR]
[COLOR=sienna]בסוף אתה נכנע לה והיא משתמשת ברסיס קרח חזק שעף לעבר בליצל ..כתגובה בליצל משתמש בניצוץ ונוצר פיצוץ גדול ![/COLOR]
[COLOR=sienna]סמוצ'אם משתמשת בעל חושי ומעיפה את בליצל .[/COLOR]
[COLOR=sienna]בליצל משתמש בבלימה ופוגע בה ..[/COLOR]
[COLOR=sienna]היא מרגישה לא טוב ממש..[/COLOR]
[COLOR=sienna]אבל לפתע היא "מפריחה" נשיקה באוויר שפוגעת בבליצל והוא מתאהב בה .[/COLOR]
[COLOR=sienna]סמוצ'אם למדה משיכה ![/COLOR]
[COLOR=sienna]היא שמחה מאוד .[/COLOR]
[U][B][COLOR=sienna]מה תעשה ?[/COLOR][/B][/U]
COLOR][/B][/U][/QUOTE]
''אני לא מאמין סמוצ'אם כל הכבוד למדת משיכה אני מאוד גאה בך,עכשיו מה את אומרת שננצח בקרב הזה ונתפוס את בליצל??'' אומר לסמוצ'אם בשמחה ואמשיך,
''טוב סמוצ'אם מכיוון שכרגע הוא נמשך אליך הוא לא ירצה לתקוף אותך רוב הסיכויים אז לכן תעשי כך,
תשתמשי ברסיס קרח על הנקודה הזאת באדמה (אצביע על שטח פתוח של אדמה) ,ולאחר מכן תשתמשי בעל חושי
ותרימי אותו באוויר ואז תזרקי אותו על רסיסי הקרח שמונחים בצורה חדה על הרצפה!!!'',
אחכה לתגובת סמוצ'אם עם פוקדור מוכן לזריקה על בליצל בידי.
-
[quote=_KoDaK_;1033948][COLOR=darkslateblue][B][U]נל[/U][/B][/COLOR]
[B][U][COLOR=#483d8b]את רוצה שאני אחליף לך אולי את הצבע הזה או שהוא בסדר ?[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#483d8b]--[/COLOR][/B]
[COLOR=darkslateblue]דירלינג משתמשת בסואה והופכת לסוג אדמה בגלל הסביבה ( זו התכונה של המתקפה..היא הופכת לסוג הסביבה..וזה נותן לה יתרונות וחסרונות מול סוגים אחרים ..)[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]היא משתמשת במכת חול ואייפום משתמש בשריטה ומפספס בגלל שהחול הפריע לו .[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]אייפום משתמש בבלימה ופוגע בדירלינג.[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B][U]מה תעשי ?[/U][/B][/COLOR][/quote]
לא, הצבע סבבה.
---
"דירלינג! אל תדאגי! את תהי בסדר!" אקרא לה. "עכשיו, תסתובבי במקום ותשתמשי במתקפת חול! אחרי שהחול ייצור הסוואה, תשתמשי בהסוואה ליתר ביטחון ואז בבלימה!" אקרא לה ואסמן לה לעשות את זה חזק. בזמן הזה אומר לבל: "אולי אחר כך נלך לקנות אוכל נוסף?"
-
[QUOTE=_KoDaK_;1033948]
[SIZE=4][COLOR=darkorange][B]בר[/B][/COLOR][/SIZE]
[U][B][COLOR=darkorange]תקשיב...אני לא צריך לעדכן אותה ..[/COLOR][/B][/U]
[U][B][COLOR=darkorange]למה ? הנה סיבות :[/COLOR][/B][/U]
[U][B][COLOR=darkorange]* אתה לא צריך לומר לה מה לעשות ..[/COLOR][/B][/U]
[U][B][COLOR=darkorange]* אם זה בקרב זוגות אז אתה כבר תראה את המתקפות שלה .[/COLOR][/B][/U]
[U][B][COLOR=darkorange]מבין ? בכל מקרה אתה לא זקוק להם ..[/COLOR][/B][/U]
[U][B][COLOR=darkorange]ובנוגע לביצה ..אני אעדכן כשהיא תבקע ..[/COLOR][/B][/U]
[COLOR=darkorange]טרטוויג עולה על באטרפרי והם משתמשים בעלי תער ובחתך אווירי שפוגעים בהונצ' ומעלפים אותו .[/COLOR]
[COLOR=darkorange]ולפתע מנטייק משתמש בבועות ופוגע בהונצ' אחד .[/COLOR]
[COLOR=darkorange]הם חוזרים ללמטה .[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה רואה שההונצ' משתמשים בציפור אמיצה לכיוונכם ולכיוון הפוקימונים .[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה בורחים ואתה רואה שהוא ל רואה שברחתם ושהוא עף לכיוון אחד מן המורקרוו הזוהרים .[/COLOR]
[COLOR=darkorange]המורקרוו מפחד מאוד ולא מצליח לעוף .[/COLOR]
[U][B][COLOR=darkorange]מה תעשה ?[/COLOR][/B][/U]
[U][B][COLOR=darkorange]טכנית..עכשיו אתה מקבל..אני מדבר על זה שנפגשת איתו בכללי ..[/COLOR][/B][/U][/QUOTE]
"אוי לא אוי לא חייב לחשוב מהר" אגיד לעצמי, אקפוץ בכיוון המסלול של ההונצ' ואספוג את המכה הכואבת שלו כדי שלא יפגע במורקרוו המסכן
-
[QUOTE=_KoDaK_;1033948][U][B][SIZE=4][COLOR=red][B][U][SIZE=4][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR=blue]אתה בודק והפוקטץ' אומר :[/COLOR]
[COLOR=blue]שם: ראלטסי[/COLOR]
[COLOR=blue]סוג: על-חושי[/COLOR]
[COLOR=blue]מתקפות : על-חושי,שיגור,צוות כפול,[B]עלים קסומים.[/B][/COLOR]
[U][B][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/B][/U]
[/COLOR][/B][/U][/QUOTE]
"תחזור ראלטס!"אומר לראלטס תוך כדי שאני מחזיר אותו לפוקדור שלו ואז אלך לעיר הבאה תוך כדי שאני אומר לכריסטינה:"תודה על ההחלפה ניפגש בקרוב!"
-
[QUOTE=_KoDaK_;1033948][U][B][SIZE=4][COLOR=red]
[B][U][SIZE=4][COLOR=purple]עמרי [/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR=purple]שרון יוצאת ואומרת " היי ?! על מה כל המהומה הזאת ? היי מי זה ? " והיא מצביעה לכיוון הפאווניארד.[/COLOR]
[COLOR=purple]היא בודקת ואתה מסביר לה עליו .[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה זורק על פאווניארד פוכדור [/COLOR]
[COLOR=purple]נידנוד 1 ...[/COLOR]
[COLOR=purple]נידנוד 2.....[/COLOR]
[COLOR=purple]נידנוד 3....[/COLOR]
[COLOR=purple]ונתפס !
"כל הכבוד ! "אומרת שרון .[/COLOR]
[COLOR=purple]וקובצ'ו מחייך .[/COLOR]
[B][/B]
[/QUOTE]
אני אומר לקובצ'ו:
כל הכבוד! אתה משתפר ואני מרגיש אנחנו עובדים מאוד טוב ביחד. עכשיו תחזור לפוכדור ומכניס אותו לפוכדור.
ואני אומר לשרון:
טוב, כדאי שנחזור לישון ונתרענן קצת לבוקר כדי שנהיה מוכנים לבמשיך במסע. אז לילה טוב..
-
[quote=_KoDaK_;1033948]
[B][U][COLOR=magenta]את ביקשת לא אני ..D:[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=magenta]--[/COLOR]
[COLOR=magenta]פו-פו והאונדור משחקים להם ביחד הרבה וסוואנה הבוגר משגיח .[/COLOR]
[COLOR=magenta]את מוציאה אוכל והם זוללים אותו ..[/COLOR]
[COLOR=magenta]גם את אוכלת מעט מהאוכל שלך .[/COLOR]
[COLOR=magenta]את בודקת את המתקפות והפוקטץ' אומר :[/COLOR]
[COLOR=magenta]שם: האונדור[/COLOR]
[COLOR=magenta]סוג: אופל/אש[/COLOR]
[COLOR=magenta]יודע: גחלת,פזילה,ערפיח,יללה.[/COLOR]
[COLOR=magenta]לפתע את רואה מפה של האזור שאתם בו .[/COLOR]
[B][U][COLOR=magenta]מה תעשי ?[/COLOR][/U][/B][/quote]
אני מביטה במפה, 'באמת כדאי שאמשיך אל המכון בעיר ליונלי.' אני אומרת בליבי, מחזירה את הפוקמונים אל הפוכדורים וממשיכה ללכת בשביל אל ליונלי, ושם אל מרכז הפוקמונים.
-
[SIZE=7][COLOR=black][B][U]כולם ! [/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black][B]אני מזכיר ~![/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=3][COLOR=black][U]יש פרס על השקעה ! פרס שווה במיוחד ![/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#000000]---[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000]ועוד משהו שכל אחד יענה פה או ישלח הודעה :[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=#000000][U]*האם אתם רוצים הופעה של צוות O ?[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=#000000][U]*האם שבוע הבקשות היה הכרחי ?[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=black][B]יש לענות על זה ולשלוח \ לכתוב ! [/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][B]הם עושים מה שקווין אמר .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]ואז בבת אחת שניהם עפים החוצה .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]דוויבל מתעלף ואילו שאקל עומד על רגליו .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]שאקל משתמש בזריקת אבנים על צ'אמיליון וצ'ארמיליון מנפץ את האבנים עם ציפורן מתכת עד שהוא כבר עייף ומתעלף . שארפידו משתמש בסילון אקווה והוא בנשיכת חרק .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]שניהם מתנגשים ושניהם מתעלפים .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]היא אומרת לך " חח..קרב יפה ! קחו את זה על כך שניצחתם פה !או יותר נכון תיקו חח.. במכון ליונלי המתמחה בסוגים אבן וחרק ! "[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]והיא מגישה לכם את התג :[IMG]http://www.israup.net/images/398e87fa0eaafc4407fa1b51227c5e81.bmp[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]היא אומרת " הראתם לי פה נחישות מעולה ! זה מגיע לכם ! "[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B][U]מה תעשה ?[/U][/B][/COLOR]
[U][B][COLOR=sienna]עידן[/COLOR][/B][/U]
[COLOR=sienna][B]היא משתמשת ברסיס קרח ופוגעת באדמה .[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]היא משתמשת בעל-חושי אך משתתקת .[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]בליצל מנסה לתקוף בניצוץ ולא מצליח .[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]היא משתמשת שוב בעל-חושי והוא בניצוץ והם פוגעים זה בזה .[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]לבסוף אתה רואה שבליצל מעולף .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][U][B]נל[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]היא משתמשת במכת חול ומסתובבת .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]אייפום לא רואה אותה אבל קופץ לשם ושורט באוויר ומצליח לפגוע בה .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]היא משתמשת בבלימה ומעיפה אותו .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]אייפום עולה על דירלינג .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]"היי ! נל שכחת שגם לי יש אוכל,לא ? הפרופ' לא הביא רק לך..חח..." אומרת בל ומלטפת את קקניאה.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkslateblue]ואז היא אומרת " היי ! תראי ! הנה [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=540[/IMG][סווידל] מתוק ! אני הולכת לתפוס אותו ! " והיא הולכת .[/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=darkorange][B][U]בר[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorange][B]אתה הולך ומגן על מורקרוו .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]טרטוויג רואה זאת והולך לכיוונך .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה מנסה לספוג את המתקפה של הונצ' אבל כלום לא קורה .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה רואה שאתה מוקף בבועת מגן שטרטוויג יצר בעצמו ![/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]ליאנה אומרת " תסתכל בפוקטץ' איזו מתקפה זו ! "[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]ההונצ' רואים שאתם מנסים להגן על מורקרוו ולכן הם אומרים לכם שהם לא רוצים להמשיך להילחם כי יש לכם כוונות טובות ושמורקרוו יכול להצטרף אליך ![/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]מורקרוו מסתכל עליך והוא בוכה מאושר שהצלת אותו .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]לפתע הביצה שלך זוהרת באור לבן בוהק מאוד ![/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"זה קורה!"ליאנה אומרת .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]ומורקרו הונצ' טרטוויג ליאנה באטרפרי ומנטייק מחכים שתוציא את הביצה ותראה מי יוצא ממנה .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"אל תשכח לתפוס את מורקרוו ! " ליאנה אומרת ..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B][U]מה תעשה ? [/U][/B][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=blue][U][B]תומר [/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[U][COLOR=blue][B]לא רשמת לאיזו עיר ויש כמה .. תסתכל במפה ...תכתוב את שם העיר שאתה רוצה להתקדם אליה ..[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=blue][B]אתה מודה חכריסטינה והולך מהמרכז .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה יוצא החוצה ורואה דרך מלאה בגבעות ירוקות , עצים גדולים וגבוהים .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה יכול להבחין על העצים בפוקימונים :[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B][IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=412[/IMG][IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=176[/IMG][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=10[/IMG][IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=396[/IMG][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=12[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B][IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=123[/IMG][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=217[/IMG][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=288[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"זה הזמן להשתמש באקסדריל וב-ולאבי .." אומרת לולה ומוציאה החוצה את ולאבי .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]היא קוראת לו והוא עולה לה על הכתף ..[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"נו ? למה אתה מחכה ? תוציא אותו ! "אומרת לולה ומחייכת לעברך .[/B][/COLOR]
[U][COLOR=blue][B]מה תעשה ?[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=purple][B]אתם ישנים מעט וקמים לבוקר יפה מאוד .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה יוצא לבחוץ ורואה :[/B][/COLOR]
[B][COLOR=purple][IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=117[/IMG]שוחה לו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=184[/IMG]שמשגיחה על ילדיה שמשחקים .[IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=183[/IMG][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=298[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]קבוצת [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=158[/IMG]משחקים להם .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]וגם[IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=465[/IMG]גדול ישן שעליו יש[IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=114[/IMG]רדום. ולידם [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=446[/IMG]ישן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]שרון אומרת " תגיד..רוצה נמשיך לעיר ליונלי ? "[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=magenta]שתדעי..המפה היא רק של האזור שבחרת ללכת בו ..לא של המחוז ..[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=magenta]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]את הולכת בשביל ומגיעה אל הסיום של השביל ואת כבר ממש רואה את השער עליו כתוב בשחור :[/COLOR][/B]
[COLOR=magenta][B][QUOTE][/B][U][SIZE=6][COLOR=black]העיר ליונלי[/COLOR][/SIZE][/U][B][/QUOTE][/B][/COLOR]
[B][COLOR=magenta]עד שאת שומעת שמישהו אומר "היי את ! אני רוצה להילחם מולך ! "את שומעת את אותו הקול הקודם שאמר לך כשבחרת מאיפה ללכת .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]את רואה מולך בנאדם עם שיער כחלחל לובש חליפה כחולה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]הוא אומר לך " 1 על 1 ..זה ברור ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]ומוציא פוכדור כחול שנראה כאילו שפכו עליו מים .[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=magenta]מה תעשי ?[/COLOR][/U][/B]
-
[quote=_KoDaK_;1034376][SIZE=7][COLOR=black][B][U]כולם ! [/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black][B]אני מזכיר ~![/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=3][COLOR=black][U]יש פרס על השקעה ! פרס שווה במיוחד ![/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#000000]---[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000]ועוד משהו שכל אחד יענה פה או ישלח הודעה :[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=#000000][U]*האם אתם רוצים הופעה של צוות O ? (אני רוצה הופעה של צוות.)[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=#000000][U]*האם שבוע הבקשות היה הכרחי ? לא, אבל זה יכול לשפר את המשחק ולהביא משתתפים יותר.[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=black][B]יש לענות על זה ולשלוח \ לכתוב ! [/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslateblue][U][B]נל[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]היא משתמשת במכת חול ומסתובבת .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]אייפום לא רואה אותה אבל קופץ לשם ושורט באוויר ומצליח לפגוע בה .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]היא משתמשת בבלימה ומעיפה אותו .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]אייפום עולה על דירלינג .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]"היי ! נל שכחת שגם לי יש אוכל,לא ? הפרופ' לא הביא רק לך..חח..." אומרת בל ומלטפת את קקניאה.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkslateblue]ואז היא אומרת " היי ! תראי ! הנה [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=540[/IMG][סווידל] מתוק ! אני הולכת לתפוס אותו ! " והיא הולכת .[/COLOR][/B]
[COLOR=darkslateblue][B][U]מה תעשי ? [/U][/B][/COLOR][/quote]
"דירלינג, תסתובבי במקום ותשתמשי במתקפת חול שוב! ואז רוצי בכל הכוח לאבן או עץ קרוב ותמעכי את אייפום! אחר כך רוצי בכל המהירות לעברו ותשתמשי בבלימה!" אקרא לה.