[COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400]"למה? מה יעזור לנו בזה?" דן שואל אותך במבט מופתע.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"הוא רק יפגע בנו!" הוא אומר לך בלחץ.[/COLOR]
Printable View
[COLOR=#006400]"הוא רק יפגע בנו!" הוא אומר לך בלחץ.[/COLOR]
[QUOTE=lucario;1194622][COLOR=sienna]יוסקה[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]סקורפי משתמש במספרי אקס יותר גדולים מכל מספרי אקס שהוא עשה אי פעם![/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הונטר מאבד גם את הכדור צל השני.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הונטר יורה פעימה אפלה ופוגע בסקורפי.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]סקורפי נופל על האדמה, אבל מצליח לקום![/COLOR]
[COLOR=#a0522d]סקורפי מתקדם אל הונטר, ומשתמש בנשיכה בלי שתגיד לו כי הוא כועס על הונטר.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הונטר נפגע קשה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הונטר משתמש בפעימה אפלה על סקורפי, אבל סקורפי קופץ ומתגלגל למעלה באוויר.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה מתפלא מהיכולות שהוא לא הראה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הונטר משתמש באגרוף צל, ומתקדם במהירות אל עבר סקורפי.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]סקורפי מכין נשיכה ורץ אל עבר הונטר.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]שניהם מתנגשים.יש פיצוץ גדול.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]לאחר שהכול מתבהר, אתה רואה את סקורפי ואת הונטר, עומדים וכמעט נפלים.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הונטר נותן את כל האנרגיה שנשארה לו, לאגרוף צל אחד גדול, ומתקדם במהירות אל עבר סקורפי התשוש מאוד...[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR][/QUOTE]
"צאי מהר-סניבי!" אומר ואוציא את סניבי מהפוכדור שלה ואגיד לה:"השתמשי מהר בכבילה על האונטר!" ולאחר מכן אגיד לסקורפי:"סקורפי-השתמש במספרי אקס על ההאונטר!"
[QUOTE=lucario;1194949][COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400]"הוא רק יפגע בנו!" הוא אומר לך בלחץ.[/COLOR][/QUOTE]
"למה שהוא יפגע בנו? אתה רוצה סתם להשאיר אותו ככה פצוע?" אני שואל בתמיהה.
[COLOR=sienna]יוסקה[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה מוציא את סנייבי אבל אתה רואה שפספסת די הרבה, הונטר מעולף וגלעד ודן מתווכחים.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]גלעד חושב שצריך לעזור להונטר הפצוע, ודן חושב שצריך ללכת לפני שהוא יתאושש ויפגע שלושתכם.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"מה אתה חושב יוסקה?" דן שואל אותך.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=#006400]"תראה, הונטר בד"כ לא נחמדים, אני חושב שצריך ללכת לפני שהוא יפגע בנו." דן אומר לך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"מה אתה חושב יוסקה?" הוא שואל את יוסקה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אתה ראית שהונטר לא ריחם עלינו בכלל, אני יודע שאתה רוצה אותו ומנסה להתיידד איתו, אחותי ניסתה אבל הוא רק התקיף אותה כשניסתה לעזור לו, ולא צריך לתפוס אותו כמו שלא צריך לתפוס אגדיים, צריך לתת לו להיות פראי." דן אומר לך.[/COLOR]
[QUOTE=lucario;1194927][COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אמ... אפשר חדר בקומה הלעיונה נכון?" נינה שואלת.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"כן, עם ג'קוזי, טלויזיה גדולה, ומיטה זוגית, זה החדר היחיד בקומה העליונה, וזה חדר זוגי." האחות ג'וי אומרת לה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אז אתה רוצה להיות איתי בחדר?" נינה שואלת אותך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#006400]אני לא כותב בד"כ לשניים ביחד, אני מעדיף אחד אחד.[/COLOR]
[COLOR=#006400]~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה רואה שסקורפי בשיא הקרב עם הונטר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]בידריל משתמש במיקוד אנרגיה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]טריקו רץ אל עבר הונטר, אך זה לא עובד כפי שחשבת, הונטר נעלם ושוב חוזר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה שם לב שהונטר דווקא חכם, כי הוא נעלם ומשתמש בפעימה אפלה שמפתיעה את טריקו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה לא רואה איפה הונטר![/COLOR]
[COLOR=#006400]הונטר חוזר ומרחף למעלה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]הונטר שולח עוד פעימה אפלה, וטריקו שואב את הפעימה האפלה וגורם לפעימה להיעלם.[/COLOR]
[COLOR=#006400]בידריל עף ומפתיע את הונטר בעוקץ רעל.[/COLOR]
[COLOR=#006400]הונטר מתעצבן מאוד ומשתמש באגרוף צל אחד לכל צד, טריקו נפגע ובידריל נפגע גם.[/COLOR]
[COLOR=#006400]שניהם נופלים על הרצפה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]בידריל עומד ונופל.[/COLOR]
[COLOR=#006400]טריקו מצליח לעמוד בלי ליפול.[/COLOR]
[COLOR=#006400]בידריל מעולף.מותים מתעורר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]" מותים סיים את זה בקרן על חושית!" דן אומר למותים.[/COLOR]
[COLOR=#006400]הונטר מתעלף.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אז... מי זכאי לתפוס אותו?" דן שואל.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אני חושב שצריך להשאיר אותו פראי, כי האגדה אומרת שמי שיתפוס אותו יחלום סיוטים נוראיים שבגללם לא יצליח לישון מרוב פחד." דן אומר כשהוא לחוץ.[/COLOR][/QUOTE]
"אמממ... טוב.." אומר בחשש מעט ובנימה קצת שאלתית (כאילו אני עדיין מתלבט) ואעלה איתה לחדר, אשב מול הטלוויזיה
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]האחות ג'וי נותנת לך מפתח זהוב ועליו רשום: "225".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה עולה איתה לחדר, ורואה כורסה רוטטת, ג'קוזי, טלוויזיה ענקית, טלפון, אמבטיה, שירותים, חדר עם מיטה גדולה ושני חדרים עם מיטה קטנה, מטבחון קטן עם מקררף מקפיא, כיור וארון מלא אוכל רגיל ואוכל פוקימונים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"מילה אחת: מדהים!" נינה אומרת בשמחה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אז אתה נשאר פה?" נינה שואלת אותך.[/COLOR]
[QUOTE=lucario;1194959][COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400]"תראה, הונטר בד"כ לא נחמדים, אני חושב שצריך ללכת לפני שהוא יפגע בנו." דן אומר לך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"מה אתה חושב יוסקה?" הוא שואל את יוסקה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אתה ראית שהונטר לא ריחם עלינו בכלל, אני יודע שאתה רוצה אותו ומנסה להתיידד איתו, אחותי ניסתה אבל הוא רק התקיף אותה כשניסתה לעזור לו, ולא צריך לתפוס אותו כמו שלא צריך לתפוס אגדיים, צריך לתת לו להיות פראי." דן אומר לך.[/COLOR][/QUOTE]
"הם יותר שובבים מתוקפנים. אנחנו תקפנו ראשונים אותו, אנחנו לא יכולים לדעת אם הוא בכלל רצה להילחם בהתחלה." אני אומר ומוציא את הפוקידקס שלי כדי לבדוק על האנטר.
[QUOTE=lucario;1194966][COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]האחות ג'וי נותנת לך מפתח זהוב ועליו רשום: "225".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה עולה איתה לחדר, ורואה כורסה רוטטת, ג'קוזי, טלוויזיה ענקית, טלפון, אמבטיה, שירותים, חדר עם מיטה גדולה ושני חדרים עם מיטה קטנה, מטבחון קטן עם מקררף מקפיא, כיור וארון מלא אוכל רגיל ואוכל פוקימונים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"מילה אחת: מדהים!" נינה אומרת בשמחה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אז אתה נשאר פה?" נינה שואלת אותך.[/COLOR][/QUOTE]
אני אעמוד עם פה פעור ואסתכל על החדר, אשתדל לא להזיל ריר "טוב אם את מתעקשת" אומר בצחוק, אדליק את הטלוויזיה ואבדוק מה יש...
[quote]יוסקה
אתה מוציא את סנייבי אבל אתה רואה שפספסת די הרבה, הונטר מעולף וגלעד ודן מתווכחים.
גלעד חושב שצריך לעזור להונטר הפצוע, ודן חושב שצריך ללכת לפני שהוא יתאושש ויפגע שלושתכם.
"מה אתה חושב יוסקה?" דן שואל אותך.[/quote]
"אני חושב שאני אלכוד אותו." אומר להם ואזרוק על ההאונטר פוכדור בתקווה רבה שאתפוס אותו "ואז אני אשלח אותו למרכז הפוקימונים."
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מדליק את הטלוויזיה ורואה קרב בין מונפרנו לבויזל, ילד קטן ליד הבויזל, וילדה שאתה מזהה אותה, ואז אתה מבין שזאת נינה![/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"כן אני די טובה מה?" היא שואלת אותך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה רואה שבויזל נפגע מאגרוף מאך של מונפרנו, ואז בויזל יורה אקדח מים, ומונפרנו מתחמק מהאדח במהירות מדהימה![/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מונפרנו מסיים את הקרב בחפירה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"זה היה מדהים! התחרות השנתית נפתחה ובקרב הראשון נינה ניצחה את ניר!" השדרן אומר בשמחה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אם יש לכם פוקימון חזק אתם מוזמנים להשתתף בתחרות באגם מונוך ואם תנצחו תוכתרו כמלך או המלכה השנתי או השנתית של אגם מונוך!" השדרן מוסיף.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אם אתם מעוניינים להשתתף התקשרו למ'ס הטלפון הבא: 015554789 והירשמו! מהר! מספר המשתתפים מוגבל!" השדרן אומר.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה שם לב לטלפון על השולחן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה זורק על ההונטר פוכדור, אך ההונטר חוזר לעצמו, ושובר את הפוכדור שלך עם אגרוף צל.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אמרתי לכם שצריך ללכת!" דן אומר בפחד.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"הונטר הונ הונטר! (אל תעזרו לי!)" הונטר אומר בזעם ויורה עליכם שלושה כדורי צל.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"לברוח!" דן מכריז ובורח משם במהירות.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מוציא את הפוקדע ובינתיים רואה את יוסקה זורק פוכדור על הונטר, ואת הונטר ששובר את הפוכדור עם אגרוף צל וצועק: "הונטר הונ הונטר! (אל תעזרו לי!)" ויורה כדור צל על כל אחד.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"לברוח!" דן מכריז ובורח במהירות.[/COLOR]
[COLOR=#006400]הפוקדע שלך מצפצף:[/COLOR]
[COLOR=#006400]"[/COLOR]
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/093.png[/IMG][COLOR=darkgreen]הונטר[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]סוגים: רוח, רעל.[/COLOR]
[COLOR=#006400]הונטר, פוקימון הגז.[/COLOR]
[COLOR=#006400]הונטר אוהב להפחיד אנשים ופוקימונים בשביל הנאה, הונטר בדרך כלל לא חברותי ויותר תוקפני.[/COLOR]
[COLOR=#006400]הונטר פעיל יותר בלילה, הקללות שלו לא מסתימות בטוב."[/COLOR]
[quote]לוקאס
אתה מדליק את הטלוויזיה ורואה קרב בין מונפרנו לבויזל, ילד קטן ליד הבויזל, וילדה שאתה מזהה אותה, ואז אתה מבין שזאת נינה!
"כן אני די טובה מה?" היא שואלת אותך.
אתה רואה שבויזל נפגע מאגרוף מאך של מונפרנו, ואז בויזל יורה אקדח מים, ומונפרנו מתחמק מהאדח במהירות מדהימה!
מונפרנו מסיים את הקרב בחפירה.
"זה היה מדהים! התחרות השנתית נפתחה ובקרב הראשון נינה ניצחה את ניר!" השדרן אומר בשמחה.
"אם יש לכם פוקימון חזק אתם מוזמנים להשתתף בתחרות באגם מונוך ואם תנצחו תוכתרו כמלך או המלכה השנתי או השנתית של אגם מונוך!" השדרן מוסיף.
"אם אתם מעוניינים להשתתף התקשרו למ'ס הטלפון הבא: 015554789 והירשמו! מהר! מספר המשתתפים מוגבל!" השדרן אומר.
אתה שם לב לטלפון על השולחן.[/quote]
"לאא, לא באלי לנצח אותך" אומר לה ואסתכל על הקרב "מונפרנו מהיר יש לך" אומר לה "אבל לא מהיר כמו הטיילו שלי" אמשיך, אסתכל על השעון הקרוב ביותר כדי לראות מה השעה
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"טיילו לא הכי מהירים,לעומת מונפרנו, שממש מהירים." נינה אומרת לך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אם טיילו יתפתח לסוואלו זה יהיה אתגר אמיתי, אבל עד אז, מונפרנו בטח יתפתח לאינפרנייפ..." היא אומרת לך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אתה לא רוצה להשתתף? חבל... כי את הכתר המנצח אפשר לממן ב3000$, אבל אם לא בא לך, לא צריך." היא אומרת.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מסתכל על השעון ורואה שהשעה היא 20:10.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה נזכר שבחדר הקודם שלך גראוליט הסתכל על ארקניין בהערצה ושגראוליט רוצה להתפתח.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מתלבט מה לעשות.[/COLOR]
[QUOTE=lucario;1195454][COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מוציא את הפוקדע ובינתיים רואה את יוסקה זורק פוכדור על הונטר, ואת הונטר ששובר את הפוכדור עם אגרוף צל וצועק: "הונטר הונ הונטר! (אל תעזרו לי!)" ויורה כדור צל על כל אחד.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"לברוח!" דן מכריז ובורח במהירות.[/COLOR]
[COLOR=#006400]הפוקדע שלך מצפצף:[/COLOR]
[COLOR=#006400]"[/COLOR]
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/093.png[/IMG][COLOR=darkgreen]הונטר[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]סוגים: רוח, רעל.[/COLOR]
[COLOR=#006400]הונטר, פוקימון הגז.[/COLOR]
[COLOR=#006400]הונטר אוהב להפחיד אנשים ופוקימונים בשביל הנאה, הונטר בדרך כלל לא חברותי ויותר תוקפני.[/COLOR]
[COLOR=#006400]הונטר פעיל יותר בלילה, הקללות שלו לא מסתימות בטוב."[/COLOR][/QUOTE]
"טריקו! תשאב את כדור הצל עם שאיבת גיגה ותשתמש בחבטה על מה שנשאר ממנו כדי להסיט אותו?" אני אומר לטריקו שנשאר בחוץ בכוונה.
"מה קורא האנטר?" אני שואל אותו "איך אתה מרגיש?"
[QUOTE=lucario;1195550][COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"טיילו לא הכי מהירים,לעומת מונפרנו, שממש מהירים." נינה אומרת לך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אם טיילו יתפתח לסוואלו זה יהיה אתגר אמיתי, אבל עד אז, מונפרנו בטח יתפתח לאינפרנייפ..." היא אומרת לך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אתה לא רוצה להשתתף? חבל... כי את הכתר המנצח אפשר לממן ב3000$, אבל אם לא בא לך, לא צריך." היא אומרת.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מסתכל על השעון ורואה שהשעה היא 20:10.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה נזכר שבחדר הקודם שלך גראוליט הסתכל על ארקניין בהערצה ושגראוליט רוצה להתפתח.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מתלבט מה לעשות.[/COLOR][/QUOTE]
"את יודעת איפה אפשר למצוא אבן אש?" אשאל אותה, אחשוב על גראוליט' הבונבון שלי 'אני לא יכול לפתח אותו לפני שיילמד מלא מתקפות'
[quote]יוסקה
אתה זורק על ההונטר פוכדור, אך ההונטר חוזר לעצמו, ושובר את הפוכדור שלך עם אגרוף צל.
"אמרתי לכם שצריך ללכת!" דן אומר בפחד.
"הונטר הונ הונטר! (אל תעזרו לי!)" הונטר אומר בזעם ויורה עליכם שלושה כדורי צל.
"לברוח!" דן מכריז ובורח משם במהירות.[/quote]
"אל תחכו לי, אני אשאר פה איתו." אומר לדן וגלעד ואשאר עם ההאונטר.לאחר מכן אלך אליו ואגיד לו:"אתה בטוח שאתה לא צריך עזרה?הפציעות שלך נראות כואבות נורא.אם תבוא איתי אני אספק לך גם ריפוי טוב וגם אוכל טוב שאני בטוח שתאהב."
[COLOR=#a0522d]"הונטר הונ הונטר! (אל תעזרו לי!)" הונטר אומר בכעס ומכה בך עם אגרוף פראייר עצום.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]היד שלך מתחילה לכאוב.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]דן בורח. וגלעד נשאר ומנסה לעזור לו גם אך הונטר אומר לו: "הונטר הונ הונטר!" ויורה עליו כדור צל.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=#006400]טריקו עושה מה שאמרת לו ומעלים את כדור הצל בשאיבת ג'יגה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"הונטר הונ הונטר! (אל תעזרו לי!)" הוא אומר בזעם ושולח אליך כדור צל חזק שממנו אתה נפגע.[/COLOR]
[COLOR=#006400]דן בורח ויוסקה נשאר ומנסה לעזור להונטר אך הונטר צועק: "הונטר הונ הונטר!" ופוגע בו עם אגרוף פראייר.[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה יכול לפתח אותו גם לפני שילמד מלא מתקפות.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אבן אש? נראה לי שיש בקניון בעיר איסטה, זה די רחוק מכאן, או שאפשר ללכת למכונת החלפת החפצים, תלוי איזה חפץ יש לך, אולי תתן את הביצה?" נינה שואלת אותך.[/COLOR]
[quote]יוסקה
"הונטר הונ הונטר! (אל תעזרו לי!)" הונטר אומר בכעס ומכה בך עם אגרוף פראייר עצום.
היד שלך מתחילה לכאוב.
דן בורח. וגלעד נשאר ומנסה לעזור לו גם אך הונטר אומר לו: "הונטר הונ הונטר!" ויורה עליו כדור צל.[/quote]
"אחחח.." אומר ואחזיק את היד שלי.לאחר מכן אגיד להאונטר:"תשמע, אני רואה שאתה מאוד חזק.אם אתה רוצה תצטרף אליי ותראה לכל העולם כמה אתה חזק."
[COLOR=#a0522d]"הונטר הונטר הונטר הונ! (אני פראי ואשאר פראי!)" הונטר אומר לך בזעם.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הוא מכין דופק אפל שמתברר שהוא יודע ומכוון אותו אליך, מה שמסמן שאתה צריך לברוח עכשיו.[/COLOR]
[QUOTE=lucario;1195778][COLOR=sienna]יוסקה[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"הונטר הונטר הונטר הונ! (אני פראי ואשאר פראי!)" הונטר אומר לך בזעם.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הוא מכין דופק אפל שמתברר שהוא יודע ומכוון אותו אליך, מה שמסמן שאתה צריך לברוח עכשיו.[/COLOR][/QUOTE]
"סקורפי,סניבי-חזרו!" אומר ואחזיר את שני הפוקימונים שלי לפוכדורים שלהם.לאחר מכן אברח עם גלעד.
[quote]לוקאס
אתה יכול לפתח אותו גם לפני שילמד מלא מתקפות.
~~~~~~~~~~~
"אבן אש? נראה לי שיש בקניון בעיר איסטה, זה די רחוק מכאן, או שאפשר ללכת למכונת החלפת החפצים, תלוי איזה חפץ יש לך, אולי תתן את הביצה?" נינה שואלת אותך[/quote].
"אני לא חושב" אומר לה "פוקימון יותר שווה מסתם אבן, אני ממילא רוצה לחזק אותו לפני שייתפתח" אומר ואז אלך לקחת חטיף, אביא חטיפים לפוקימונים שלי ואומר לה להוציא גם את שלה
[QUOTE=lucario;1195767][COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400]טריקו עושה מה שאמרת לו ומעלים את כדור הצל בשאיבת ג'יגה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"הונטר הונ הונטר! (אל תעזרו לי!)" הוא אומר בזעם ושולח אליך כדור צל חזק שממנו אתה נפגע.[/COLOR]
[COLOR=#006400]דן בורח ויוסקה נשאר ומנסה לעזור להונטר אך הונטר צועק: "הונטר הונ הונטר!" ופוגע בו עם אגרוף פראייר.[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"האנטר, מותר לי לשאול אותך למה אתה לא אוהב בני אדם?" אני אומר לו מתעלם מהכדור צל שהרגע חטפתי.
אני מנסה להשמע מתעניין ורוצה לעזור ככל האפשר.
[COLOR=#a0522d]אתה מתחיל לברוח, אבל אתה רואה את גלעד נשאר שם.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הונטר משתמש במבט עמיד (mean look) ז"א שאתה לא יכול לברוח.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הונטר יורה אליך את הדופק האפל, אתה רואה שמיים ואת הירח, ואז הכל מחשיך.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]כשאתה מתעורר, אתה רואה את הונטר מתקיף את גלעד ואת גלעד נופל.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=#006400]הונטר מתעלם ממך, כנראה שהוא לא רוצה לדבר על זה, וממשיך לירות עליך כדורי צל, ואז משתמש במבט עמיד (mean look) ז"א שאתה או יוסקה לא יכולים לברוח.[/COLOR]
[COLOR=#006400]הונטר מתקיף את יוסקה בדופק אפל, ויוסקה נופל חזק על הרצפה, ואז הונטר מתחיל לפגוע בך עם דופק אפל, גם אתה נופל.[/COLOR]
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"טוב, הפוקימון שלך יצטרך לחכות..." נינה אומרת באכזבה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מביא חטיפים לה וגם חטיפים לך ולפוקימונים שלך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]היא מוציאה מונפרנו, גלסיאון ולוקסיו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"טוב, לאכול ולישון, מחר יש לנו דרך ארוכה עד אגם מונוך, נכון איך שלא קוראים לך?" נינה שואלת אותך ומאכילה את הפוקימונים שלה בזמן שאתה מאכיל את שלך אחרי שהוצאת אותם.[/COLOR]
[IMG]http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2010/341/e/d/my_new_sprite_8d_by_chocosrawloid-d34ej55.png[/IMG][IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/391.png[/IMG][IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/404.png[/IMG][IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/471.png[/IMG]
[QUOTE=lucario;1196044][COLOR=sienna]יוסקה[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הונטר משתמש במבט עמיד (mean look) ז"א שאתה לא יכול לברוח.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הונטר יורה אליך את הדופק האפל, אתה רואה שמיים ואת הירח, ואז הכל מחשיך.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]כשאתה מתעורר, אתה רואה את הונטר מתקיף את גלעד ואת גלעד נופל.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=#006400]הונטר מתעלם ממך, כנראה שהוא לא רוצה לדבר על זה, וממשיך לירות עליך כדורי צל, ואז משתמש במבט עמיד (mean look) ז"א שאתה או יוסקה לא יכולים לברוח.[/COLOR]
[COLOR=#006400]הונטר מתקיף את יוסקה בדופק אפל, ויוסקה נופל חזק על הרצפה, ואז הונטר מתחיל לפגוע בך עם דופק אפל, גם אתה נופל.[/COLOR]
[/QUOTE]
mean look פרושו מבט מרושע.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מוציא את שלושת הפוקימונים שלי החוצה ובודק אם קטרפי עוד ישן.
"האנטר, אתה רוצה שינלחם שוב?" אני צועק אליו "טריקו, תשאב כל דבר שהוא שולח."
[QUOTE]יוסקה
אתה מתחיל לברוח, אבל אתה רואה את גלעד נשאר שם.
הונטר משתמש במבט עמיד (mean look) ז"א שאתה לא יכול לברוח.
הונטר יורה אליך את הדופק האפל, אתה רואה שמיים ואת הירח, ואז הכל מחשיך.
כשאתה מתעורר, אתה רואה את הונטר מתקיף את גלעד ואת גלעד נופל.[/QUOTE]
"אתה לא תתקיף אותו!" אומר להואנטר ואוציא את סניבי ואפקוד עליה להשתמש בכבילה ולאחר מכן אוציא את סקורפי ואפקוד עליו להשתמש במספרי איקס.
[quote]"סיי סייטר סיי סיי סייטר סייטר? (אם אני אצטרף אליך אקבל את האוכל?)" הוא שואל אותך.
[/quote]
"כן..."
[QUOTE=lucario;1196044][COLOR=sienna]יוסקה[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"טוב, הפוקימון שלך יצטרך לחכות..." נינה אומרת באכזבה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מביא חטיפים לה וגם חטיפים לך ולפוקימונים שלך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]היא מוציאה מונפרנו, גלסיאון ולוקסיו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"טוב, לאכול ולישון, מחר יש לנו דרך ארוכה עד אגם מונוך, נכון איך שלא קוראים לך?" נינה שואלת אותך ומאכילה את הפוקימונים שלה בזמן שאתה מאכיל את שלך אחרי שהוצאת אותם.[/COLOR]
[IMG]http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2010/341/e/d/my_new_sprite_8d_by_chocosrawloid-d34ej55.png[/IMG][IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/391.png[/IMG][IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/404.png[/IMG][IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/471.png[/IMG][/QUOTE]
"כן, את צודקת, אני לוקאס" אומר לה ואלך לישון על הכורסא הרוטטת:embarrassed:
[COLOR=#006400]אני יודע אבל אני קורא לזה מבט עמיד כי זה לא נותן לך לברוח ז"א שאתה עומד במקום אבל לא משנה...[/COLOR]
[COLOR=#006400]~~~[/COLOR]
[COLOR=#006400]הונטר מחייך, ומשתמש עליך בהיפנוזה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה נרדם, ואז קם, שלושת הפוקימונים שלך מסתכלים עליך, והונטר לא שם.[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=#a0522d]סקורפי רץ אל הונטר עם מספרי אקס, ופוגע בו.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הונטר משתמש בדופק אפל על סניבי, שמתחמקת ומשתמשת בכבילה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הונטר משתמש בהיפנוזה על גלעד, ואז משתמש בכדור צל על סניבי וסקורפי.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הונטר משתמש בהיפנוזה עליך, ואתה נרדם.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה קם ושני הפוקימונים שלך מסתכלים עליך, אתה מסתכל על איפה שהונטר היה, אבל אתה לא רואה אותו, הונטר נעלם.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=darkorange]גולד[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"סיי!" הוא אומר בשמחה ומחכה שתזרוק עליו פוכדור.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה הולך לישון על הכורסא הרוטטת, והפוקימונים שלך רואים קצת טלוויזיה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה נרדם.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"קום כבר! יש לנו דרך ארוכה עד לאגם מונוך!" אתה שומע את הקול של נינה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה פותח את העיניים ורואה את נינה מוכנה לצאת.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"קדימה! תתחיל להתארגן ובוא נצא אל אגם מונוך!" נינה אומרת לך בעצבנות.[/COLOR]
[QUOTE=lucario;1197981][COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400]אני יודע אבל אני קורא לזה מבט עמיד כי זה לא נותן לך לברוח ז"א שאתה עומד במקום אבל לא משנה...[/COLOR]
[COLOR=#006400]~~~[/COLOR]
[COLOR=#006400]הונטר מחייך, ומשתמש עליך בהיפנוזה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה נרדם, ואז קם, שלושת הפוקימונים שלך מסתכלים עליך, והונטר לא שם.[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=#a0522d]סקורפי רץ אל הונטר עם מספרי אקס, ופוגע בו.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הונטר משתמש בדופק אפל על סניבי, שמתחמקת ומשתמשת בכבילה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הונטר משתמש בהיפנוזה על גלעד, ואז משתמש בכדור צל על סניבי וסקורפי.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הונטר משתמש בהיפנוזה עליך, ואתה נרדם.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה קם ושני הפוקימונים שלך מסתכלים עליך, אתה מסתכל על איפה שהונטר היה, אבל אתה לא רואה אותו, הונטר נעלם.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=darkorange]גולד[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"סיי!" הוא אומר בשמחה ומחכה שתזרוק עליו פוכדור.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה הולך לישון על הכורסא הרוטטת, והפוקימונים שלך רואים קצת טלוויזיה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה נרדם.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"קום כבר! יש לנו דרך ארוכה עד לאגם מונוך!" אתה שומע את הקול של נינה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה פותח את העיניים ורואה את נינה מוכנה לצאת.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"קדימה! תתחיל להתארגן ובוא נצא אל אגם מונוך!" נינה אומרת לך בעצבנות.[/COLOR][/QUOTE]
"שקט" אומר ואקום באי רצון, אארגן את הדברים שלי ואצא לאגם מונוך...
[quote]יוסקה
סקורפי רץ אל הונטר עם מספרי אקס, ופוגע בו.
הונטר משתמש בדופק אפל על סניבי, שמתחמקת ומשתמשת בכבילה.
הונטר משתמש בהיפנוזה על גלעד, ואז משתמש בכדור צל על סניבי וסקורפי.
הונטר משתמש בהיפנוזה עליך, ואתה נרדם.
אתה קם ושני הפוקימונים שלך מסתכלים עליך, אתה מסתכל על איפה שהונטר היה, אבל אתה לא רואה אותו, הונטר נעלם.[/quote]
"פיו, הקרב נגמר." אומר לעצמי,אחזיר את סניבי וסקורפי לפוכדור ואמשיך בדרכי.
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מארגן את הדברים שלך, יורד למטה, נותן לאחות ג'וי את המפתח ויוצא לדרך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]בדרך אתם רואים אור חזק ממש מולכם.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"נהדר רוזליה! את מתפתחת!" אתה שומע קול שכנראה מאחורי האור החזק.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה לא מתכוון לרפא קודם?[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה ממשיך בדרכך.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה מתקדם ומתקדם, ואז אתה רואה שני נערים צוחקים על פיקאצ'ו, צ'ימצ'אר ומיאו.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אתם פוקימונים גרועים! אני לא מבין איך ארקאוס ברא אתכם!" אתה שומע קול של נער אחד.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/025.png[/IMG][IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/052.png[/IMG][IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/390.png[/IMG][IMG]http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2010/169/6/1/Aster_Pokemon_Trainer_Sprite_by_Rubika_chan.png[/IMG][IMG]http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2010/088/b/8/Pokemon_Trainer_Wayne_by_bws2cool.png[/IMG]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[quote]לוקאס
אתה מארגן את הדברים שלך, יורד למטה, נותן לאחות ג'וי את המפתח ויוצא לדרך.
בדרך אתם רואים אור חזק ממש מולכם.
"נהדר רוזליה! את מתפתחת!" אתה שומע קול שכנראה מאחורי האור החזק.[/quote]
אתעלם מזה ואמשיך ללכת לעבר אגם מנוך
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה ממשיך ללכת עם נינה אל אגם מונוך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אתה בטוח שהנידורינו שלך יותר טוב מהנידורינה שלי?" אתה שומע קול של מאמן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"ברור! נידורינו הרבה יותר חזק!" אתה שומע קול נוסף.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"נידורינה? אני אוהבת את הפוקימון הזה, לוקאס, תמשיך ללכת, אשיג אותך, אני אשאר ואראה את הקרב, בסדר?" נינה שואלת אותך.[/COLOR]
[QUOTE=lucario;1198180][COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה ממשיך ללכת עם נינה אל אגם מונוך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אתה בטוח שהנידורינו שלך יותר טוב מהנידורינה שלי?" אתה שומע קול של מאמן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"ברור! נידורינו הרבה יותר חזק!" אתה שומע קול נוסף.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"נידורינה? אני אוהבת את הפוקימון הזה, לוקאס, תמשיך ללכת, אשיג אותך, אני אשאר ואראה את הקרב, בסדר?" נינה שואלת אותך.[/COLOR][/QUOTE]
"נידורינו הרבה יותר חזק אז אל תצפי להרבה" אומר ואמשיך ללכת
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"מה אתה אומר? רוצה להתערב שנידורינה מנצחת את נידורינו?" נינה שואלת אותך.[/COLOR]
[QUOTE=lucario;1198185][COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"מה אתה אומר? רוצה להתערב שנידורינה מנצחת את נידורינו?" נינה שואלת אותך.[/COLOR][/QUOTE]
"טוב!" אומר לה בביטחון שנידורינו ינצח, 'הוא גם זכר וגם יש לו מתקפות יותר חזקות!' אחשוב
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"בוא נילחם!" אתה שומע את הקולות של הילדים אומרים ביחד.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"צא, נידורינו!" ילד אומר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"צאי, נידורינה!" ילד אחר אומר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"נידורינו, תשתמש במתקפת קרן!" ילד אחד אומר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"נידורינה, נשיכה!" הילד השני אומר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]נידורינה משתמשת בנשיכה ופוגעת בנידורינו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]נידורינו פוגע בנידורינה עם מתקפת קרן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"נידורינה, בעיטה כפולה!" ילד אחד אומר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"נידורינו, תתחמק ובעיטה כפולה!" הילד השני אומר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]נידורינה משתמשת בבעיטה כפולה, אך נידורינו מתחמק ומשתמש בבעיטה כפולה, וגם נידורינה מתחמקת.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"זמן לפיתוח!" שניהם צועקים וזורקים אבן אפורה, שאתה מזהה כאבן ירח.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מולך ומול הילדים ונינה עומדים נידוקינג ונידוקוין גדולים.[/COLOR]
[IMG]http://i44.tinypic.com/10r1j6e.png[/IMG][IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/031.png[/IMG][IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/034.png[/IMG][IMG]http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2010/018/7/e/PCBC2_Sprite__Connor_by_cocowoushi.gif[/IMG]
[QUOTE=lucario;1198197][COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"בוא נילחם!" אתה שומע את הקולות של הילדים אומרים ביחד.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"צא, נידורינו!" ילד אומר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"צאי, נידורינה!" ילד אחר אומר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"נידורינו, תשתמש במתקפת קרן!" ילד אחד אומר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"נידורינה, נשיכה!" הילד השני אומר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]נידורינה משתמשת בנשיכה ופוגעת בנידורינו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]נידורינו פוגע בנידורינה עם מתקפת קרן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"נידורינה, בעיטה כפולה!" ילד אחד אומר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"נידורינו, תתחמק ובעיטה כפולה!" הילד השני אומר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]נידורינה משתמשת בבעיטה כפולה, אך נידורינו מתחמק ומשתמש בבעיטה כפולה, וגם נידורינה מתחמקת.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"זמן לפיתוח!" שניהם צועקים וזורקים אבן אפורה, שאתה מזהה כאבן ירח.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מולך ומול הילדים ונינה עומדים נידוקינג ונידוקוין גדולים.[/COLOR]
[IMG]http://i44.tinypic.com/10r1j6e.png[/IMG][IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/031.png[/IMG][IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/034.png[/IMG][IMG]http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2010/018/7/e/PCBC2_Sprite__Connor_by_cocowoushi.gif[/IMG][/QUOTE]
"קדימה נידוקינג!" אצעק בשמחה "תקרע לה את הצורה!" אומר שוב ואצפה לסיום הקרב
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"בטיפול." הילד עם הנידוקינג אומר לך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"נידוקוין את יותר טובה!" נינה מעודדת אותה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"נידוקינג, תשתמש בכוח אדמה!" הילד עם הנידוקינג אומר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"נידוקוין, חבטת גוף!" הילד עם הנידוקוין אומר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]נידוקוין משתמשת בחבטת גוף, נידוקינג נפגע מעט, ומשתמש בכוח אדמה, מה שפוגע חזק בנידוקוין.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"נידוקוין, קומי ותשתמשי בכוח על!" הילד עםהנידוקוין אומר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"נידוקינג, קרן מגה!" הילד עם הנידוקינג אומר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]נידוקינג משתמש בקרן מגה, אבל זה לא כל כך יעיל...[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]נידוקוין משתמשת בכוח על, ופוגעת בנידוקינג.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]שני הפוקימונים תשושים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"רעידת אדמה!" שניהם אומרים בתיאום מושלם.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]נידוקינג ונידוקוין משתמשים שניהם ביחד ברעידת אדמה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]שני הפוקימונים נפגעים קשה מאוד.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]נידוקוין נופלת, ואיתה נידוקינג.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]נידוקוין קמה, וגם נידוקינג.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]נידוקוין נופלת, לא יכולה להילחם, וחמש שניות אחריה נידוקינג נופל, מעולף.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אם אני לא טועה, ניצחתי." הילד עם הנידוקינג אומר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"טוב, אני חייבת לך." היא אומרת ומושיטה לך 200$.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]כרגע יש לך 1200$.[/COLOR]
[quote]יוסקה
אתה לא מתכוון לרפא קודם?
~~~~~~~
אתה ממשיך בדרכך.
אתה מתקדם ומתקדם, ואז אתה רואה שני נערים צוחקים על פיקאצ'ו, צ'ימצ'אר ומיאו.
"אתם פוקימונים גרועים! אני לא מבין איך ארקאוס ברא אתכם!" אתה שומע קול של נער אחד.
[/quote]
אני ארפא אותם אל תדאג.
----------------------------------
"איך אתם מעזים לצחוק עליהם?הם פוקימונים מאוד טובים!" אומר לשני הנערים בבטחון "לצ'ימצ'אר יש התקפה טובה,לפיקאצ'ו מהירות מדהימה ולמיאו יש התקפות טובות."
[COLOR=sienna]"על ה אתה מדבר? פיקאצ'ו גרוע, בשביל זה יש ג'ולטיאון, מיאו עלוב, בשביל זה יש סנורלאקס וצ'ימצ'אר חלש, בשביל זה יש דראמטיאן." הנער אומר לך בזלזול.[/COLOR]