דסטין-
ראית את זה באגם....
"אבדה קדברה?" שואל האגריד "אני אלך לבדוק מה שלום גברת מקגונגל כבודה!" הוא אומר ורץ אל עבר הטירה. "השיעור נגמר" הוא צועק לתלמידים. "מה קרה?" שואלת ג'סמין וקוין בא ומצטרף לשאלה.
Printable View
דסטין-
ראית את זה באגם....
"אבדה קדברה?" שואל האגריד "אני אלך לבדוק מה שלום גברת מקגונגל כבודה!" הוא אומר ורץ אל עבר הטירה. "השיעור נגמר" הוא צועק לתלמידים. "מה קרה?" שואלת ג'סמין וקוין בא ומצטרף לשאלה.
[QUOTE=scizor-x;1197590]t-
דילן-
"אני לא בטוחה בקשר לזה" אומרת גוון "זה נראה לי מלכודת"[/QUOTE]
"אני אלך בכל מקרה, אני יודע שזה מסוכן אבל אי אפשר לדעת... אתם תבואו איתי ?"
אני הולך ליער האסור אבל קודם לשיעור שינוי צורה...
[QUOTE=scizor-x;1197616]דסטין-
ראית את זה באגם....
"אבדה קדברה?" שואל האגריד "אני אלך לבדוק מה שלום גברת מקגונגל כבודה!" הוא אומר ורץ אל עבר הטירה. "השיעור נגמר" הוא צועק לתלמידים. "מה קרה?" שואלת ג'סמין וקוין בא ומצטרף לשאלה.[/QUOTE]
"כשעפתי על ההיפוגריף ראיתי אור ירוק זוהר מהאגם, יש לי סיבה להאמין שזה היה אבדה קדברה." אני אורמ להם בטון רציני ואז שואל את קווין אם יש לנו עוד שיעורים היום.
[QUOTE]t-
"שמעת פעם על דראקו מאלפוי?" שואל וולדמורט.[/QUOTE]
"כמובן, אביו של סקורפיו מאלפוי ובנו של לוציוס מאלפוי" אשיב .
[quote=scizor-x;1197576]
ג'וני-
"נזמין אותה להצטרף אלינו?" שואל מייק[/quote]
"אוקי" ^^
"אז ג'ולי... את רוצה להצטרף אלינו?"
[quote]לוק-
"אני חושבת שכן,אלא אם כן זה יפגע בו"[/quote]"אוקי סגור.." אמלמל ואחייך, אז אנשק אותה בלחי שוב ואחכה איתה להגעה להוגוורטס.
[quote=scizor-x;1197576]סאלי-
העיפרון עולה לאוויר. הפרופסור ווריט משבח אותך. "כל הכבוד סאלי". אחר זה יש לכם שיעור תולדות הכישוף. טום רוצה להבריז ממנו.[/quote]
"בסדר" אגיד "אבל איך לא ייתפסו אותנו?"
[QUOTE=scizor-x;1197576]
ג'ק-
אתה שומע את לילי בוכה. "אתה בטוח?" שואלת המצנפת "אתה לא ממש תצליח בסלית'ין"
[/QUOTE]
"לא בעצם את צודקת,אני אלך על רייבנקלו וזהו" אלחש לה
[QUOTE=scizor-x;1197576]דרו-
השרביט לא זז מידו של השותף. אתה מנסה שוב ושוב עד שלבסוף השרביט זע מעט אך לא יותר מזה. הילד צוחק. לאחר מכן יש לכם שיעור טיפול בחיות פרא. בדרך,אתה רואה את התלמיד שכתב לך. הוא מבחין בך גם.
. [/QUOTE]
אני מתקרב אליו לאט ואז כשאני מגיע אליו אני לוחש לו"לשון הנחש אה?מזתומרת ומה אתם רוצים ממני?"אני שואל ומעט מתרחק שלא יתקוף אותי או משהו