אבל לא הקרבת אף מפלצת!
Printable View
אבל לא הקרבת אף מפלצת!
הקרבתי את הרייפר שלי!
לא שמת לב למפלצת זומבי דרגה שלוש שאי אפשר להשמיד?
עכשיו קלטתי את הבעיה
לא ראית שהקרבתי
חחח לא ראיתי שום ריפר בחיי אתה בטוח?
ראיתי רק את ארמור מאסטר בזירה שלך Xdd
100% אולי לא שמת לב כי חסרות לך שעות שינה,לך לישון,תישן כמה שעות טובות ותתעורר רעננן ויותר מרוכז
עוד חצי שעה ואני אהיה ער יום שלם P:
בכל מקרה יש לי ביילד שאני כבר לא משתמש בו ממש של פייבלד Xyz מי שרוצה אני אתן לו אותו =]
קרב מישהו?
שלחו לי ה"פ...
[quote=SexStyle;1205776]קרב מישהו?
שלחו לי ה"פ...[/quote]
תמלא טופס כבר... ככה אנשים ידעו איך למצוא אותך במשחק ואיך לפנות אליך פה.
אלון לא מבין מה התלהבת מהמלטיפיק של חבר שלך... מלטיפיק לא כאלה טובים והוא גם לא בנה אותם טוב בכלל.. הוא שם לי איתם קלף זירה של גיבורי יסודות לא הבנתי מה הקשר בכלל!
[quote=NivX10;1205785]תמלא טופס כבר... ככה אנשים ידעו איך למצוא אותך במשחק ואיך לפנות אליך פה.
אלון לא מבין מה התלהבת מהמלטיפיק של חבר שלך... מלטיפיק לא כאלה טובים והוא גם לא בנה אותם טוב בכלל.. הוא שם לי איתם קלף זירה של גיבורי יסודות לא הבנתי מה הקשר בכלל![/quote]
XD בשביל לשמור אותם בזירה! לא משנה איזה קלף זירה יש הוא פשוט שומר אותם בזירה
ורק שתדעו הלכתי לישון בארבע ככה וקמתי עכשיו רענן משהו קטלני אז מישו רוצה דואל?
[quote=Hei;1206047]XD בשביל לשמור אותם בזירה! לא משנה איזה קלף זירה יש הוא פשוט שומר אותם בזירה
ורק שתדעו הלכתי לישון בארבע ככה וקמתי עכשיו רענן משהו קטלני אז מישו רוצה דואל?[/quote]
בסדר.. אז למה לא לשים קלפי זירה של מלטיפיק. לא טיפה יותר נורמאלי? או שאין הבדל בכלל?!?
קיצר עמדתי לקרוע לו את הצורה אבל הוא קיבל לוסט קונקשיין כמה וכמה פעמים.
ומור למה אתה לא ישן??? כולה משחק יוגי-הו מזורגג!
[quote=NivX10;1206054]בסדר.. אז למה לא לשים קלפי זירה של מלטיפיק. לא טיפה יותר נורמאלי? או שאין הבדל בכלל?!?
קיצר עמדתי לקרוע לו את הצורה אבל הוא קיבל לוסט קונקשיין כמה וכמה פעמים.
ומור למה אתה לא ישן??? כולה משחק יוגי-הו מזורגג![/quote]
פחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי נראלך שלא ישנתי כל היום בגלל המשחק? דבר ראשון יצאתי עם חברים חזרתי הבית בשש חמש ככה אחרי זה שיחקתי במשחק(עם הפסקות כע?!) וכל השאר ישבתי בבית ראיתי טלוויזיה דברים שגרתיים בחופש, בשלוש ככה נראלי הלכתי לשחק כדורגל עם חברים חזרתי שפוך ונרדמתי P:
[quote=Hei;1206060]פחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי נראלך שלא ישנתי כל היום בגלל המשחק? דבר ראשון יצאתי עם חברים חזרתי הבית בשש חמש ככה אחרי זה שיחקתי במשחק(עם הפסקות כע?!) וכל השאר ישבתי בבית ראיתי טלוויזיה דברים שגרתיים בחופש, בשלוש ככה נראלי הלכתי לשחק כדורגל עם חברים חזרתי שפוך ונרדמתי P:[/quote]
אההה לא יודע.. פשוט תמיד שאני יוצא בסביבות אחד בלילה אם חברים או שאני הולך לחרופ
אתה ממשיך לשחק כמו גדול!!!
שמע שיחקתי עכשיו נגד TupacBaki, אני לא בא להשוויץ או משהו, אבל אם הייתה לי יד יותר טובה אני חושב שהיה לי סיכוי לתת לו קרב ממש טוב.
אני לא יודע מה כבר למזל שלי בזמן האחרון, יצאו לי רק הטיונרים, icarus attack פעמיים, ויצא לי איזה בוטומס רק אחריי שהוא כבר זימן את טרישולה!
יותר גרוע מיזה.. לא יכול להיות.
רציתי כל-כך להוכיח לו שאני טוב ויצאתי הכי אפס שיש!
כל אחד עם יד טובה יתן קרב טוב אל תתאכזב מעצמך היה לך אפילו סיכוי לנצח אותו =] ואתה יכול לנצח אותו סמוך עליי
[QUOTE=NivX10;1206067]אההה לא יודע.. פשוט תמיד שאני יוצא בסביבות אחד בלילה אם חברים או שאני הולך לחרופ
אתה ממשיך לשחק כמו גדול!!!
שמע שיחקתי עכשיו נגד TupacBaki, אני לא בא להשוויץ או משהו, אבל אם הייתה לי יד יותר טובה אני חושב שהיה לי סיכוי לתת לו קרב ממש טוב.
אני לא יודע מה כבר למזל שלי בזמן האחרון, יצאו לי רק הטיונרים, icarus attack פעמיים, ויצא לי איזה בוטומס רק אחריי שהוא כבר זימן את טרישולה!
יותר גרוע מיזה.. לא יכול להיות.
רציתי כל-כך להוכיח לו שאני טוב ויצאתי הכי אפס שיש![/QUOTE]
בוא תלחם נגדי יחזור לך המזל...
בתור אחד הצלחתי לזמן את Number 39 ואת 30 והיריב התקפל כמו אני לא יודע מה לדעתכם נאמבר 11 Big Eye הוא שילוב טוב עם בלאקווינג?
ווואווו יש לי הפרש של 40 בין הנצחונות ההפסדים!!!!
66 נצחונות ו-26 הפסדים... קטלני לא?!
עריכה: בן בן בן ז*** שונא את השחקנים העלוביןם האלה.. לחץ לי A.s.s רימה אותי ועוד רוצה למהשיך את הקרב...
נלחמתי נגד מישהו שלוש פעמים ברציפות והבסתי אותו בלי להיפגע,הוא לא לומד משתמש שוב ושוב באותה טקטיקה ולא מנצח :]
או אני מנסה שעתיים לבנות דק וכל הזמן זה מאבד את הקשר....
אני שם קלף ושומר, שם קלף ושומר..... אבל זה ממש לא כיף ולא נוח.... וגם אני מפחד שבקרבות זה יתנתק לי... יודעים מה לעשות?
אני חושב שאמרתי לך אתמול תשחק בין 9-14 חמש שעות לפי דעתי מספיק בשביל כמה משחקים ובניית דק
מישהו רוצה קרב בירוק?
שיפרתי שוב ת'חפיסת מרנופוניק, עכשיו היא ממש טובה!
למישהו בא דואל?
קרב מהיר ג'וליאן.. פרשת ליפני שבכלל שיחקתי Xdd
לא אבל רציני מה קרה עכשיו?
[QUOTE=NivX10;1206327]קרב מהיר ג'וליאן.. פרשת ליפני שבכלל שיחקתי Xdd
לא אבל רציני מה קרה עכשיו?[/QUOTE]
חחח...
קרס לי האינטרנט, הייתי לוסט קונקשיון, לפני שהספקתי לרשום זה התנתק.
אני מנסה להתחבר מחדש...
ודרך אגב, קוראים לי דור! אבל אין בעיה שתמשיך לקרוא לי ג'וליאן:wink:
חזרתי למשחק אחד אחרי כמה ימים שלא שיחקתי, ותמיד כיף לנצח יריב עם 1000 ומעלה ם:
אני עכשיו רשמית על 908
היה מהלך מאוד חכם שלי. יש לי ראיקו שהרס הפוך בפליפ סאמון, ואני מזמן טור גייד להביא סנגאן. אם הוא עושה בוטומלס לאקסיד שאביא, לא אעשה לו שום נזק התור[חוץ מ200 ראיקו] או וורנינג וכו', אמרתי חבל... לקחתי תסיכון שיש פריסון, תקפתי עם ה3, עשיתי 2200, ואז עשיתי אקסיד שחטף וורנינג! זה 4400 נזק. בתור הבא סופר פולי למפלצת שלו+ זימון של אליוס[1900] מהיד, וזה נגמר
עריכה: חחח כבר 3 נצחונות ברצף עכשיו על דארק וורלד ששם לי 2 Ddv! אחד מהם הוריד לי ראיקו ודברי
מישהו רוצה קרב משעמם לי............
[QUOTE=anubis;1206474]מישהו רוצה קרב משעמם לי............[/QUOTE]
אני, איך קוראים לך במשחק?
eliyaex
[QUOTE=anubis;1206496]eliyaex[/QUOTE]
אוקי, הוספתי אותך.
פתחתי חדר בירוק הסיסמא 555
איך מוספים חברים?
[QUOTE=Primo;1206499]איך מוספים חברים?[/QUOTE]
אתה נכנס לפרופיל שלהם בפרופיל וויואר ולוחץ אדד פרינד.
עריכה: anubis אתה בא?
איך אני נכנס לפרופלים של אחרים כי אני ברצינות לא יודע
יש לך דק טוב ואתה משחק טוב אני רוצה לנסות את הדק החלקי שניב הכין לי(היום הוא אמור להמשיך לבנתים סתם שמתי קלפים)
מישהנו רוצה????
[SIZE=4][COLOR=Red][B]WWWOOOWWW!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE]
ניצחתי את המקום הראשון במשחק, [SIZE=2][B]"TupacBaki"[/B][/SIZE] בכבודו ובעצמו!!!
עשינו מאטץ' של שלוש קרבות... הוא ניצח בשתיים אבל ניצחתי בראשון וגם כמעט בשני, אילולה הקלף שלו שהשמיד לי את הקוו הגנה האחרון ואז טרישולה שלו סיים את העבודה!
אתה בטוח שהוא מקום ראשון במשחק?
וראיתי תקרב הראשון כל הכבוד
איזה כיף אני על 95 נצחונות, עוד 5 וסיימנו
יפה ניב אתה יכול ב8-9 ככה להיות מחובר ולעשות לי תדק מהתחלה הפעם אני אשים ר משתומר???פליזזזזזזז!!!!!!!!!!!!!
[quote=Blackbeard;1206553]אתה בטוח שהוא מקום ראשון במשחק?
וראיתי תקרב הראשון כל הכבוד
איזה כיף אני על 95 נצחונות, עוד 5 וסיימנו[/quote]
כל הכבוד אחי, 100 נצחונות ויש לך איזה 40 הפסדים נראלי אז יש לך rate מעולה סה"כ!!!
וכן הוא מקום ראשון מבחינת rate ניקוד.. יחס של נצחונות והפסדים.. כי יש לו 440 נצחונות ו-100 הפסדים. הוא ניצח אותי בשתיים מתוך שלוש, אבל ניצחתי אותו פעם אחד ואני מרגיש מצויין!
מישו רוצה דואל?
[quote=NivX10;1206564]כל הכבוד אחי, 100 נצחונות ויש לך איזה 40 הפסדים נראלי אז יש לך rate מעולה סה"כ!!!
וכן הוא מקום ראשון מבחינת rate ניקוד.. יחס של נצחונות והפסדים.. כי יש לו 440 נצחונות ו-100 הפסדים. הוא ניצח אותי בשתיים מתוך שלוש, אבל ניצחתי אותו פעם אחד ואני מרגיש מצויין![/quote]
אם ניצחת פעם אחת מתוך שלוש את ההכי טוב זה יותר טוב מלנצח שלוש מתוך שלוש פעמים אחד שהוא בתחתית
מישהו רוצה קרב מחר בבוקר?
הקדמה : ניב סליחה אישית אליך שאני לא מצליח להחליט על דק...
הייתי רוצה לנסות בלקווינג... מישהו יכול לעזור לי ?
אולי המלצות על קלפים או [b]חפיסה[/b]...
ניב אני לא מאמין שניצחת את תופאק !!! אתה ענק... אין פלא שאני לא מצליח לנצח אותך... [b]xd[/b]
וואו ניצחתי כרגע את מקום 5!
מעכשיו יש לי מטרה להגיע ל1700+
מישהו יכול להציע לי קלף קסם\מלכודת שיתמוך טוב בבלאק ווינג?
וואו !!! יצרתי אתמול חפיסת בלקווינג ובבוקר חרשתי איתה... היא ממש ממש טובה !!! כיסחתי כל כך הרבה אנשים!!! לא האמנתי שבלקווינג כל כך טובים... או שאולי זה אני שמשחק אותם ממש טוב [B](לא !!!)[/B]
ויצא לי להשתמש בבלקווינג רק נגד ג'וליאן כי אף אחד לא התחבר חוץ ממנו ronddol (שהתחבר ממש לקצת)
ומור שעלה לי על העצבים... הוא לא הסכים להילחם בי אלא אם כן נילחם בכחול שידעתי שהוא ינצח אותי אז אין סיבה שאני אוריד לעצמי נקודות...