ג'ק-אתה מטייל וראה הרבה פוקימונים גלום,דרטיני,ברלום
Printable View
ג'ק-אתה מטייל וראה הרבה פוקימונים גלום,דרטיני,ברלום
[QUOTE]תומר-
[COLOR=Green]אתה מאמן את טורצ'יק ורואה שהלהביור שלו ממש השתפר!! פתאום אתה רואה סטארלי[/COLOR]
[/QUOTE]
[COLOR=Green]"בוא נתפוס את הסטרלי הזה טורצ'יק תשתמש בלהביור"[/COLOR]
תומר-
טורצ'יק משתמש בלהביור ופוגע בסטארלי,סטארלי משתמש במתקפת כנף
[QUOTE]תומר-
טורצ'יק משתמש בלהביור ופוגע בסטארלי,סטארלי משתמש במתקפת כנף [/QUOTE]
[COLOR=Olive]"תתחמק ותשתמש בדחיפה"[/COLOR]
תומ[COLOR="Blue"]ר-
טורצ'יק מתחמק ופוגע בסטארלי שמתעלף על המקום
![/COLOR]
[QUOTE] תומ[COLOR=Blue]ר-
טורצ'יק מתחמק ופוגע בסטארלי שמתעלף על המקום
![/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=Olive]אני זורק עליו פוקדור[/COLOR]
תומר-נתפס!!
אני יחזור עוד מעט הלכת לשיקותים
[COLOR="Red"]אופק-
אתה נכנס למכון,מכון מים וםוגש את מנהיג המכון איתן שמוציא אזוריל![/COLOR]
[COLOR="Red"]אני מוציא את צ'יקוריטה[/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-אתה מוציא את צ'יקוריטה ואוזריל משתמש באקדח מים!![/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-אתה מוציא את צ'יקוריטה ואוזריל משתמש באקדח מים!![/COLOR]
[COLOR="Red"]ציקוריטה תתחמקי ואז עלי תער ודחיפה כל הזמן[/COLOR]
אופק-צ'קויטה מצליחה להתחמק אבל אזוריל מתחמק מכל דחיפה@!!! צ'קירטה מתעייפת!!!
אופק-צ'קויטה מצליחה להתחמק אבל אזוריל מתחמק מכל דחיפה@!!! צ'קירטה מתעייפת!!!
[COLOR="Red"]צ'קויטה חזרי בלה צאי כדורי צל[/COLOR]
אופק-בלה משתמשת בכדורי צל ועד מהרה אזוריל מתעלפת איתן מוציא...... לאבסדיק!!
אופק-צ'ק[COLOR="Red"]וריטה מתחמקתףקצת מותשת אבל חלק מהמתקפה פוגעת בא,במקום עלי תער היא מששתמשת ב.. עלים קסומים!!! באמצע הגחיפה השנייה צ'קוריטה התחלה לזהור היא התפתחה לבייליף!!![/COLOR]
[COLOR="Red"]בייליף תשתמשי בעלים קסומים ואז עלי תער[/COLOR]
משו הסתבך לי... טוב נגיד שצ'יקוריטה התפתחה..
אופק-בייליף עושה כממו שאמרתה לה בהתרגשות גדולה ומנצחת את אזורילq! איתן מוציא לאבסדיק
[COLOR="Red"]אופק-בייליף עושה כממו שאמרתה לה בהתרגשות גדולה ומנצחת את אזורילq! איתן מוציא לאבסדיק
[/COLOR]
[COLOR="red"]אני אבדוק בפוקידע את לאבסדיק[/COLOR]
[COLOR="Red"]אפוק-''לאבסטיק,פוקימון האהבה'' ''לאבסטיק יודע:אקדח מים,מערבולת,התקלה,חמידות''[/COLOR]
[COLOR="Red"]אפוק-''לאבסטיק,פוקימון האהבה'' ''לאבסטיק יודע:אקדח מים,מערבולת,התקלה,חמידות''[/COLOR]
[COLOR="Red"]בייליף תשתמשי בעלים קסומים ואז עלי תער שוב[/COLOR]
אופק[COLOR="Red"]-בייליף משתמשת בעלי תער ואז עלים קסומים אבל לאבסדיק מתחמקת!!! אתה נזכר ששחכתה לבדוק עם בייליף למדה מתקפות בהתפ[/COLOR]תחוק ובודק בפוקדע ''בייליף יודעת עלי תער,קרן על,עלים קסומים,התקלה,סינטזה''
[quote]תומר-נתפס!![/quote]
אני אצעק "יש תפסתי סטרלי" ואז אוציא אותו מהפוקדור כדי לעשות היכרות
אופק[COLOR="Red"]-בייליף משתמשת בעלי תער ואז עלים קסומים אבל לאבסדיק מתחמקת!!! אתה נזכר ששחכתה לבדוק עם בייליף למדה מתקפות בהתפ[/COLOR]תחוק ובודק בפוקדע ''בייליף יודעת עלי תער,קרן על,עלים קסומים,התקלה,סינטזה''
[COLOR="Red"]בייליף תשתמשי בקרן על[/COLOR]
תומר-סטארלי מסתכל עלייך בשמחה רבה!!! וצועק סטארלי סטאר!!! סלבי יצא מהפוקדור שלו ופיהק פיהוק גדול והתיישב על כתפך והתחיל לבכות!
אופק-בייליף משתמשת בקרן על ומנצחת מזל טוב זכיתה בתג המים!!!
[COLOR="Red"]אופק-בייליף משתמשת בקרן על ומנצחת מזל טוב זכיתה בתג המים!!!
[/COLOR]
[COLOR="red"]אני אתקשר ללן ואשאל אותו אם יש מפקדה בעיר השנייה[/COLOR]
אופק-לן יאמר שבכל הערים יש,הכניסה היא בדיוק כמו בעיר הראשונה. ויאמר שאתה בא בדיוק בזמן כי יש לו הפתעה בשבילך!!
[COLOR="Red"]אופק-לן יאמר שבכל הערים יש,הכניסה היא בדיוק כמו בעיר הראשונה. ויאמר שאתה בא בדיוק בזמן כי יש לו הפתעה בשבילך!!
[/COLOR]
[COLOR="red"]אני ילך לבית החולים וילך למפקדה[/COLOR]
אופק: אתה מגיעה למפקדה ולן אומר ''דורגתה לדרגה C מזל טוב
!! יש לי משימה מסוכנת בשהילך תהיה מוכן לעשות אותה?
[COLOR="Red"]אופק: אתה מגיעה למפקדה ולן אומר ''דורגתה לדרגה C מזל טוב
!! יש לי משימה מסוכנת בשהילך תהיה מוכן לעשות אותה?
[/COLOR]
[COLOR="red"]אני מוכן מה המשימה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-יופי.המשימה שלך היא ללכת ולרגל אחרי שון,בשביל זה תצורך להיכנס למפקדה שלו,תוכל לעשות זאת רק עם תרכוש את אמונו כלומר תתגייס כחייל שלו!![/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-יופי.המשימה שלך היא ללכת ולרגל אחרי שון,בשביל זה תצורך להיכנס למפקדה שלו,תוכל לעשות זאת רק עם תרכוש את אמונו כלומר תתגייס כחייל שלו!![/COLOR]
[COLOR="Red"]אני ילך לחנות לקנות בגדים[/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק- לן אומר לך שאין ורך בכך כי תצטרך להיכנס ל..אקדמיית החיילים של שון!!! לן אמר שהצליח לפרוץ למחשב האקדמיה ולהכניס אותך לתוכנית הלימודים בת 5 הימים.[/COLOR]
[QUOTE=ttrrtte;1219608][COLOR="Red"]אופק- לן אומר לך שאין ורך בכך כי תצטרך להיכנס ל..אקדמיית החיילים של שון!!! לן אמר שהצליח לפרוץ למחשב האקדמיה ולהכניס אותך לתוכנית הלימודים בת 5 הימים.[/COLOR][/QUOTE]
[COLOR="Red"]טוב איך אני מגיע לשם אשאל אותו[/COLOR]
אופק-
כמה דברים
1.עם תפתח עמ' 25 תקבל פוקימון התפתחות 2 לבחירתך
2.לן אמר ''הנה תעבור במעבר הזה אמר לן והצביעה על מעבר. לן אמר מעכשיו קוראים לך אופיר לא אופק אופיר ברור?
[QUOTE=ttrrtte;1219611]אופק-
כמה דברים
1.עם תפתח עמ' 25 תקבל פוקימון התפתחות 2 לבחירתך
2.לן אמר ''הנה תעבור במעבר הזה אמר לן והצביעה על מעבר. לן אמר מעכשיו קוראים לך אופיר לא אופק אופיר ברור?[/QUOTE]
[COLOR="Red"]אני ילך במעבר היישר אל המפקדה של שון[/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-הגעתה אל האקדמייה בכניסה נתנו לך מדים של הצוות ומערכת שעות. נכנסתה לשיעור הראשון ''למה שונאים פוקימונים?'' ואז לשני תורת הפוקימונים ושנאתםם'' ואז לשלישי ''ירי לבטן הפוקימון או לגב'' ואז לרביעי ''איך להסתנן לקבוצת יריבים'' ועוד...... בסוף היום הייתה מותש מאוד היו לך 2 מבחנים להתכונן אליהם ב''למה שונאים פוקימונים'' וב''ירי לבטן הפוקימון או לגב''[/COLOR] לן אמר לך שאתה חייב להצליח במבחנים
שם: אוהד
מראה: בלונדיני, עיניים כחולות, חטוב, צבע עור לבן.
רקע: אוהד תמיד אהב לשחק עם פוקימוני דרקון, וכולם תמיד אמרו לו שיש לו כישרון עצום בגידול דרקונים. אפילו פעם אחד, שסלאמנס השתגע בעיר שלו, והרס הכל, אוהד נעמד מולו והתחיל לשיר לו שיר שהוא אהב. הדרקון נרגע, ותחב את ראשו לתוך ידו של אוהד, כדי שילטף אותו. אוהד תמיד חלם להיות מאמן הדרקונים הטוב בעולם. יש לו כושר כריזמטי מעולה, והוא יכול להרגיע גם את הפוקימונים הכי עצבניים וקשוחים. בבית הספר אוהד תמיד למד טוב, והמון ילדים כראו לו "חרשן" ו"חנון", אבל הוא הצליח בכל פעם מחדש להחזיר לעצמו את כבודו, בכך שהרשים את כולם בכישורי האילוף שלו עם פוקימונים.
כסף:3000 ש''ח
* אפשר שתכתבי לי בצבע כחול?
[QUOTE=ttrrtte;1219616][COLOR="Red"]אופק-הגעתה אל האקדמייה בכניסה נתנו לך מדים של הצוות ומערכת שעות. נכנסתה לשיעור הראשון ''למה שונאים פוקימונים?'' ואז לשני תורת הפוקימונים ושנאתםם'' ואז לשלישי ''ירי לבטן הפוקימון או לגב'' ואז לרביעי ''איך להסתנן לקבוצת יריבים'' ועוד...... בסוף היום הייתה מותש מאוד היו לך 2 מבחנים להתכונן אליהם ב''למה שונאים פוקימונים'' וב''ירי לבטן הפוקימון או לגב''[/COLOR] לן אמר לך שאתה חייב להצליח במבחנים[/QUOTE]
[COLOR="Red"]אני ילך להתכונן למבחנים[/COLOR]
אופק- במבחן הראשון קיבלתה 81 ובשני 91 מזל טוב עברתה את המבחנים והתקבלתה בתור חייל!!! לן מסביר לך איפה מאחסן הצוות את כל המודיעון שלו מה תעשה?
[COLOR="Blue"]
[COLOR="Blue"]אוהד-רשום[/COLOR] תגיב להתחלה[/COLOR]
[quote] תומר-סטארלי מסתכל עלייך בשמחה רבה!!! וצועק סטארלי סטאר!!! סלבי יצא מהפוקדור שלו ופיהק פיהוק גדול והתיישב על כתפך והתחיל לבכות![/quote]
"מה זה סלבי מה קרה" אני אומר לו בטון הכי מרגיע שאני יכול ומנסה להרגיע אותו
אופק- במבחן הראשון קיבלתה 81 ובשני 91 מזל טוב עברתה את המבחנים והתקבלתה בתור חייל!!! לן מסביר לך איפה מאחסן הצוות את כל המודיעון שלו מה תעשה?
[COLOR="Red"]אני ילך למודעין ואסתכל על הפרטים שם[/COLOR]
ההתחלה מאוד מזכירה לי סיפור שהיה לך פעם וסגרת...
~~~~~~~~~~
אני רץ לבדוק מה קרה.