-
[quote=Astral;1235323]
[B][U][FONT=Arial]NivX10[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה רואה שהשודד הכי רזה,הכי מכוער והכי לא מרשים אומר:"אני הכי חזק פה מבחינת טקטיקה,יש פה אחד שחזק מבחינת הגנה ואחד מבחינת התקפה,נגד מי אתה רוצה להילחם,נגד הטקטיקה,נגד ההגנה או נגד ההתקפה?".[/FONT]
[SIZE=1][COLOR=Red][B][U][FONT=Arial]הודעה:[/FONT][/U][/B][/COLOR][FONT=Arial]יש מת''ים של פוקימון נגיד עם מתקפות חדשות או פוקימונים חדשים,מעכשיו יש קלפים חדשים שלא באמת קיימים,הקלפים יעודכנו בדף הראשי, כמו כן הקלף יוסבר בהודעה.[/FONT] [/SIZE][/quote]
אביט בהם במבט רציני מאוד ומלא בטחון ואענה לשודד שדיבר עליי ולשאר "תשמעו, לא אתה ולא אף אחד מיכם כאן מפחיד אותי, מובן? ומה שעשיתם רק מראה כמה אתם מעוררי רחמים!"
ואשתוק לכמה שניות ואחייך "החליטו בניכם מי מיכם יעמוד מולי והתמודד איתי לדו-קרב, אם אנצח הקלפים של הילד שלי! אם אפסיד, חפיסת האליפות שלי היא שלכם... מתאים?"
ואציג בפניהם את החפיסה שלי מסודרת ויפה כדי לעורר בהם הסכמה...
-
[B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]קאלין אומר לך:"תסתכל בעמוד האחרון",אתה מדפדף עד הסוף ואתה רואה:"זהו,הצוות התפרק,קאלין בכלא,כול אחד הלך לדרכו,ג'ק הלך עם יוסיי לאזור הרכבת התחתית ואני אמשיך להגן על הילדים הקטנים,זהו גם העמוד האחרון של היומן,הבא שיפתח את היומן יהיה שולט הבלאק ווינג הבא.[/FONT]
[FONT=Arial]ליורש הבלאק ווינג:[/FONT]
[FONT=Arial]אני לא יודע אם אפגוש אותך,אבל רק שתדע שכוחות הבלאק ווינג מסוכנים מאוד וכוחניים מאוד,דרקון הכנפיים השחורות עדיין נעול או בגדר אגדה,שהיומן הזה יפתח הכוחות של הדרקון יצאו החוצה.[/FONT]
[FONT=Arial]בהצלחה לך,קרו הוגן".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][U][FONT=Arial]NivX10[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*ראיתי שיש לך את פיוצ'ר פיושן אבל אין לך מפלצת מיזוג,למה?[/FONT]
[FONT=Arial]בעל הטקטיקה מסתכל על החפיסה שלך ואומר לך:"עכשיו עשית טעות חמורה,הצגת ליריבים שלך את החפיסה שלך,עכשיו אני יודע בדיוק באיזה דק להשתמש" הוא מוציא דק משלו מערבב אותו ואומר:"דו-קרב!".[/FONT]
[FONT=Arial]אתה-4000[/FONT]
[FONT=Arial]בעל הטקטיקה-4000[/FONT]
[FONT=Arial]הזירה:[/FONT]
[FONT=Arial]ריקה משני הצדדים.[/FONT]
[FONT=Arial]היד:[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]Dark Hole[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Trap Stun[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Dragunity Pahalanx[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Dragunity Dux[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Pot of Avarice[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
[FONT=Arial]תורך.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה שולף את "[/FONT][FONT=Arial]Dragon Ravine[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
קאלין אומר לך:"תסתכל בעמוד האחרון",אתה מדפדף עד הסוף ואתה רואה:"זהו,הצוות התפרק,קאלין בכלא,כול אחד הלך לדרכו,ג'ק הלך עם יוסיי לאזור הרכבת התחתית ואני אמשיך להגן על הילדים הקטנים,זהו גם העמוד האחרון של היומן,הבא שיפתח את היומן יהיה שולט הבלאק ווינג הבא.
ליורש הבלאק ווינג:
אני לא יודע אם אפגוש אותך,אבל רק שתדע שכוחות הבלאק ווינג מסוכנים מאוד וכוחניים מאוד,דרקון הכנפיים השחורות עדיין נעול או בגדר אגדה,שהיומן הזה יפתח הכוחות של הדרקון יצאו החוצה.
בהצלחה לך,קרו הוגן".[/QUOTE]
"טוב, אז אני לוחם הבלאק ווינג החדש.אתה יכול לקרוא לי איגל מעכשיו." אומר לקאלין ואלך אל השמירה.
-
[quote=Astral;1235338]
[FONT=Arial]*ראיתי שיש לך את פיוצ'ר פיושן אבל אין לך מפלצת מיזוג,למה?[/FONT]
[FONT=Arial]בעל הטקטיקה מסתכל על החפיסה שלך ואומר לך:"עכשיו עשית טעות חמורה,הצגת ליריבים שלך את החפיסה שלך,עכשיו אני יודע בדיוק באיזה דק להשתמש" הוא מוציא דק משלו מערבב אותו ואומר:"דו-קרב!".[/FONT]
[FONT=Arial]אתה-4000[/FONT]
[FONT=Arial]בעל הטקטיקה-4000[/FONT]
[FONT=Arial]הזירה:[/FONT]
[FONT=Arial]ריקה משני הצדדים.[/FONT]
[FONT=Arial]היד:[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]Dark Hole[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Trap Stun[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Dragunity Pahalanx[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Dragunity Dux[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Pot of Avarice[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
[FONT=Arial]תורך.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה שולף את "[/FONT][FONT=Arial]Dragon Ravine[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/quote]
אההה זה היה בגלל דרקון חמשת הראשים.. אתה מרשה לי אותו?
~~~~~~~~~~
"אוהוהו... אל תיהיה מהיר מידי להגיד שניצחת, את זה ניתן לקרב להחליט!" אומר בחיוך.
לאחר מכן אסתכל במבט רציני על היד ששלפתי, אתחיל במוחי להריץ מהלכים אפשריים וזריזים!
לא אראה שום הבעת פנים לא של שמחה ולא של חשש, אתן לו להתבשל בתוך עצמו.
[B]מהלך הטור:[/B]
"אני מפעיל את קלף הקסם ערוץ הדרקונים ואשתמש ביכולת השנייה של הקלף!"
"אני משליח את הדרגוניטי פאלאנקס בשביל לשלוח מן החפיסה את הדרגוניטי אקליס גם הוא לבית הקברות!"
"עכשיו, אני מזמן לזירה את הדרגוניטי דוקס ומפעיל את היכולת המיוחדת שלו, תבין, כשהו בזירה אני רשאי לבחור קלף דרקון מסוג דרגוניטי מבית הקברות ולצוות אותו כחפץ לדוקס שלי!"
"ואני בוחר בפאלאנקס, היכולת המיוחדת של פאלאנקס אומר שכאשר הוא מצוות כחפץ לקלף דרגוניטי הוא יכול לחזור כמפלצת לזירה."
"עכשיו אני מזמן בתיאום את לוחם הדרקוניטי גי-באלג במצב התקפה! ולסיום אני מניח קלף אחד הפוך (trap Stun) ומסיים את התור"
-
[quote]אתה רואה שטיגריס לא עוזב את הגריזלי המסוכן,אתה רואה הבזק כחול מגיע מהשמיים,אתה רואה שזה פגסוס עם אבן ספיר בליבו,אתה רואה שמקום נוסף בדיסק מתחיל לזהור,אך האבן לא נוצרת,שתי החיות משלבות את כוחן ומשמידות את הדוב.[/quote]
״אני חושב שהבנתי, אני צריך שכל המקומות ייתמלאו כדי למצוא את בעל הכוחות״ אגיד ואשאל את פגסוס הספיר ״מאוד יעזור לי אם האבן שלך תווצר, אז, אתה מוכן ליצור אותה?״
-
[QUOTE=Astral;1235296]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה מחכה ומחכה,בסוף אתה רואה את שלושת כלבי הציד מתקרבים,אתה רואה שמאחוריהם יש מישהו שנראה מסוכן,אתה חושב שאולי לא כדאי שהוא יראה אותך.[/FONT][/QUOTE]
אני מחפש איזה סמטה חשוכה או מקום להתחבא בו (ומתחבא בו)
-
[B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]פגסוס ספיר אומר לך:"אני לא מוכן להצטרף אליך בינתיים,אני לא בוטח בך,זה שטיגריס טופז סומך עליך זה לא אומר שאני יכול" אחרי זה פגסוס פורס את כנפיו ומתעופף לכיוון השמיים,אתה שומע קול חדש שאומר:"תתעלם מפגסוס הוא פוץ גדול,אבל אני מוכנה להצטרף אליך" אתה רואה את חתולת החלמה יוצאת מהשיחים.[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[RIGHT][RIGHT][FONT=Arial]קאלין אומר לך:"אני אקרא לך אייצ'י אם זה לא אכפת לך,קרו כתב את היומן הזה כי הוא חשב שבקרוב מאוד כולנו נשתחרר מהמקום הזה,הוא צדק,אבל לא בדרך הנכונה,אני יצאתי מהלווין עם ליווי משטרתי,ג'ק יצא עם תואר המלך,קרו יצא להילחם בסינגרים האפלים ויוסיי יצא אחר ג'ק כדאי להחזיר את הדרקון שלו".[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial] [/FONT][/RIGHT][/RIGHT]
[FONT=Arial]אתה מחפש ברחובות הלווין סמטאות חשוכות,וזה די קל למצוא,אתה רואה שאתה מגיע לתחנת רכבת תחתית,אתה רואה סוג של אוהל מוקם ליד פסי הרכבת,אתה רואה אור בוקע מהאוהל,אתה שומע קולות דיבור,אתה מתקרב מעט ואתה שומע מישהו אומר:"אני חושב שיש מישהו בחוץ".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]*אם תמשיך להשקיע כמו ההודעה הזו אתה תשרוף שלושה עמודים עם חמש הודעות [זו מחמאה כן].[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מזמן במצב תקיפה את גי-בלאג במצב תקיפה [2400] אתה מניח את טארפ סטן הפוך ומסיים את תורך.[/FONT]
[FONT=Arial]בעל הטקטיקה משחק עם מפלצת אחת הפוכה קלף אחד הפוך ומסיים את תורו.[/FONT]
[COLOR=black][FONT=Arial]תורך,אתה שולף את "[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Torrential Tribute[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Astral;1235470]
[FONT=Arial]אתה מחפש ברחובות הלווין סמטאות חשוכות,וזה די קל למצוא,אתה רואה שאתה מגיע לתחנת רכבת תחתית,אתה רואה סוג של אוהל מוקם ליד פסי הרכבת,אתה רואה אור בוקע מהאוהל,אתה שומע קולות דיבור,אתה מתקרב מעט ואתה שומע מישהו אומר:"אני חושב שיש מישהו בחוץ".[/FONT]
[/QUOTE]
אני מחפש מקום להסתתר בו, (ומסתתר בו) ומנסה לזהות מי יוצר מהאוהל
-
[FONT=Arial]אתה מסתתר מאחורי עמוד סמוך לאוהל,אתה רואה שלושה נערים וילד אחד יוצאים מהאוהל עם פנסים,אתה שומע קול צעיר שאומר:"מי שם!"[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]אתה שומע קול יותר רגוע ויותר מבוגר אומר:"ריילי,תירגע,בטח אלה שוב העכברושים האלה של לארי,לאנס,לני צאו אנחנו יודעים שאתם פה!".[/FONT]
-
[quote]פגסוס ספיר אומר לך:"אני לא מוכן להצטרף אליך בינתיים,אני לא בוטח בך,זה שטיגריס טופז סומך עליך זה לא אומר שאני יכול" אחרי זה פגסוס פורס את כנפיו ומתעופף לכיוון השמיים,אתה שומע קול חדש שאומר:"תתעלם מפגסוס הוא פוץ גדול,אבל אני מוכנה להצטרף אליך" אתה רואה את חתולת החלמה יוצאת מהשיחים.[/quote]
״תודה״ אגיד ואחכה שתיווצר אבן ואחשוב ׳אל תדאג פגסוס, אתה עוד תצטרף אליי׳
-
[FONT=Arial]אתה רואה את האבן הסגולה לאט לאט נוצרת לצד הטופז של הטיגריס,אתה רואה שגם הטיגריס וגם החתולה חוזרים לתוך האבנים שלהם,אתה מרגיש חזק יותר עם כול אבן שנוצרת בתכשיט,אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שהגעת לים,אתה מרגיש שמקום נוסף של אבן מתחיל לפעום,אתה רואה שזו אבן האיזמרגד.[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1235483][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה רואה את האבן הסגולה לאט לאט נוצרת לצד הטופז של הטיגריס,אתה רואה שגם הטיגריס וגם החתולה חוזרים לתוך האבנים שלהם,אתה מרגיש חזק יותר עם כול אבן שנוצרת בתכשיט,אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שהגעת לים,אתה מרגיש שמקום נוסף של אבן מתחיל לפעום,אתה רואה שזו אבן האיזמרגד.[/FONT][/QUOTE]
איזמרגד זה הצב, נכון?
---
אקווה בכל ליבי שהאבן תופיע ואני אתקדם למטרתי, אחפש את חית הקריסטל היוצרת את האבן
-
[FONT=Arial]*כן.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה רואה אזור מלא בסוגים שונים של מפלצות מסוג מים,אתה רואה בעיקר מפלצות המבוססות על צבים,אתה רואה מהאופק אי ענק,אתה רואה שהוא לאט לאט מתקרב אליכם,אתה שומע את קולו של הטיגריס אומר לך:"זהו "צב האיים" מפלצת קטלנית במיוחד,אי אפשר להשמידה בגלל גודלה,היא מקבלת את הכוח של כול עץ שיש עליו ולצב הזה יש כ-100000 עצים אליו,צריך להרוס את העצים,תשלח אותי ואת החתולה בשביל להרוס אותו,שנינו זריזים במיוחד".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1235476][B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה מסתתר מאחורי עמוד סמוך לאוהל,אתה רואה שלושה נערים וילד אחד יוצאים מהאוהל עם פנסים,אתה שומע קול צעיר שאומר:"מי שם!"[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]אתה שומע קול יותר רגוע ויותר מבוגר אומר:"ריילי,תירגע,בטח אלה שוב העכברושים האלה של לארי,לאנס,לני צאו אנחנו יודעים שאתם פה!".[/FONT][/QUOTE]
הם לא נראים תוקפניים אני חושב, אני יוצא החוצא ומציג את עצמי, שואל אותם אם מכירים מישהו בשם בליסטר.
-
[FONT=Arial]אתה מציג את עצמך,אחד עם בנדנה כחולה אומר:"היי אני נרווין,זה ריילי" הוא מצביע על הילד הכי נמוך והכי צעיר,"זה טנק" הוא מצביע על נער קוץ ושרירי עם תספורת חומה צבאית,"וזה בליץ'" הוא מצביע על נער עם משקפיים,וקוקו כחול,אתה שואל אותם אם הם מכירים את בליסטר,וריילי חוזר לאוהל בודק משהו וחוזר אחרי חמש דקות הוא אומר לך:"בליסטר הוא במקרה משתמש בחפיסת מכונות?".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1235502][B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה מציג את עצמך,אחד עם בנדנה כחולה אומר:"היי אני נרווין,זה ריילי" הוא מצביע על הילד הכי נמוך והכי צעיר,"זה טנק" הוא מצביע על נער קוץ ושרירי עם תספורת חומה צבאית,"וזה בליץ'" הוא מצביע על נער עם משקפיים,וקוקו כחול,אתה שואל אותם אם הם מכירים את בליסטר,וריילי חוזר לאוהל בודק משהו וחוזר אחרי חמש דקות הוא אומר לך:"בליסטר הוא במקרה משתמש בחפיסת מכונות?".[/FONT][/QUOTE]
"כן, אתם מכירים אותו ? הוא שלח אותי לפה לחכות לו, אבל הוא עוד לא הגיע, אני דואג לו. חשבתי שאולי אתם תידעו משהו..."
-
[quote=Astral;1235470]
[FONT=Arial]*אם תמשיך להשקיע כמו ההודעה הזו אתה תשרוף שלושה עמודים עם חמש הודעות [זו מחמאה כן].[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מזמן במצב תקיפה את גי-בלאג במצב תקיפה [2400] אתה מניח את טארפ סטן הפוך ומסיים את תורך.[/FONT]
[FONT=Arial]בעל הטקטיקה משחק עם מפלצת אחת הפוכה קלף אחד הפוך ומסיים את תורו.[/FONT]
[COLOR=black][FONT=Arial]תורך,אתה שולף את "[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Torrential Tribute[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]".[/FONT][/COLOR][/quote]
לא ממש הבנתי את המחמאה סלח לי, אבל אם זה אומר שאתה אוהב את צורת התגובות שלי אני שמח :)
והשתמשתי ב-Gae Bulg עם 2000 התקפה. ולא ב-Gae Dearg עם ה-2400 התקפה... אנא תקן.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אביט בקלף ההקרבה שוטפת ([COLOR=black][FONT=Arial]Torrential Tribute[/FONT][/COLOR]) ואז בקלף כלי תעוות הבצע (Pot of Avarice) ואהרהר לעצמי מה מהם נחוץ יותר.
'מצד אחד ההקרבה השוטפת היא קלף מציל אך מצב שני אוכל לבצע באחד משלבי המשחק מהלך מפתיע עם קלי תעוות הבצע..'
[U][B]מהלך הטור:[/B][/U]
ואז אחליט ואומר "אני שוב משתמש ביכולת של ערוץ הדרקונים, אך הפעם בראשונה... אני משליח את קלף ההקרבה השוטפת לבית הקברות כדי לקבל אל היד את דרגוניטי דוקס!"
ואז אוסיף "עכשיו אני מזמן אותך, דרגוניטי דוקס, ויכולתו מופעלת אני לוקח כחפץ את פאלאנקס מבית הקברות ואז מזמן אותו לזירה!"
"אוקיי... אני מזמן בתיאום את לוחם הדרגוניטי וורגייאנה, כשהו מזומן אני רשאי להשתמש ביכולתו המיוחדת ולזמן כחפץ מפלצת דרגוניטי ואז להשליח אותה שוב לבית הקברות בכדי להכפיל את נקודות ההתקפה שלו!"
"אבחר בדרגוניטי אקליס שהשלחתי בתור הראשון, זוכר? בכל מקרה משליח אותו. וכשהוא מושלח לבית הקברות בתור חפץ דרגוניטי אני רשאי להזמן קלף אחד על הזירה. ואני בוחר בקלף המלכודת שלך!"
אחייך מעט ואומר "אוקיי עכשיו לוחם הדרגוניטי גי-באלג חסל את הקלף ההפוך שלו. ואז לוחם הדרגוניטי וורגיאנה, תקוף את נקודות החיים שלו ישירות!"
-
[quote=Astral;1235496][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*כן.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה רואה אזור מלא בסוגים שונים של מפלצות מסוג מים,אתה רואה בעיקר מפלצות המבוססות על צבים,אתה רואה מהאופק אי ענק,אתה רואה שהוא לאט לאט מתקרב אליכם,אתה שומע את קולו של הטיגריס אומר לך:"זהו "צב האיים" מפלצת קטלנית במיוחד,אי אפשר להשמידה בגלל גודלה,היא מקבלת את הכוח של כול עץ שיש עליו ולצב הזה יש כ-100000 עצים אליו,צריך להרוס את העצים,תשלח אותי ואת החתולה בשביל להרוס אותו,שנינו זריזים במיוחד".[/FONT][/quote]
"טוב" אהנהן להסכמה ואכוון לכיוון הצב את חתולת אחלמה ואת טיגריס הטופז
-
[FONT=Arial]שתי חיות הקריסטל שלך ואתה עמודים על צוק מחכים שהאי של הצב הענק יגיע,ברגע שהוא מתקרב,טיגריס והחתולה קופצים בתיאום מושלם על ראש הצב,אתה רואה שהחתולה רצה לכיוון השמאלי של האי והטיגריס לימני,אתה רואה שלאט לאט העצים ביער נעלמים,אתה רואה בשמיים דרקון כסוף-לבן,אתה מזהה שזה [/FONT][FONT=Arial]Stardust Dragon[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]ריילי אומר לך:"הכרנו אותו,הוא שמר עלינו מפני השוטרים לפני שנתיים,אבל אחרי סיום הטורניר הוא חזר לעיר הדומינו החדשה ומאז לא שמענו ממנו,אבל חבר של בליסטר הוא חבר שלנו,תגיד מה החפיסה שלך,שלי חפיסת טורבו" הוא מראה לך את קלף המפתח שלו "[/FONT][FONT=Arial]Turbo Warrior[/FONT][FONT=Arial]" הוא אומר לך:"יוסיי פודו האגדי נתן לי אותו".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]*טעות שלי,תודה על התיקון,הם מאוד דומים מבחינת שם,אם אתה מזהה עוד טעות,תודיע לי.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה משתמש ביכולת השנייה של "[/FONT][FONT=Arial]Dragon Ravine[/FONT][FONT=Arial]",אתה מוריד מהיד את "[/FONT][FONT=Arial]Torrential Tribute[/FONT][FONT=Arial]" ומקבל ליד את "[/FONT][FONT=Arial]Dragunity Dux[/FONT][FONT=Arial]",אתה מזמן אותו במצב תקיפה [1500] ובזכות יכולתו יש לו 1700 התקפה,ובזכות היכולת השנייה אתה מקבל את "[/FONT][FONT=Arial]Dragunity Pahalanx[/FONT][FONT=Arial]" בתור נשק,אתה מחייה את פלנקס שלך במצב תקיפה [500],אתה מזמן בתיאום את "[/FONT][FONT=Arial]Dragunity Knight-Varjayana[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [1900] ובזכות יכולתו אתה הופך את "[/FONT][FONT=Arial]Dragunity Aklys[/FONT][FONT=Arial]" בתור נשק,עכשיו בזכות היכולת השנייה של "[/FONT][FONT=Arial]Varj[/FONT][FONT=Arial]" הכוח שלו מוכפל [3800] ובזכות היכולת המיוחדת של "[/FONT][FONT=Arial]Aklys[/FONT][FONT=Arial]" אתה משמיד את קלף המלכודת של "בעל הטקטיקה".[/FONT]
[FONT=Arial]עכשיו "[/FONT][FONT=Arial]Gae Bulg[/FONT][FONT=Arial]" משמיד את המפלצת ההפוכה שמתגלה כ"[/FONT][FONT=Arial]Big Shield Gardna[/FONT][FONT=Arial]" במצב הגנה [2600] ומוריד לך 600 נקודות חיים [3400].[/FONT]
[FONT=Arial]עכשיו היכולת של גרדנה מופעלת והוא הופך למצב תקיפה [100] עכשיו "[/FONT][FONT=Arial]Varj[/FONT][FONT=Arial]" מתקיף את גרנדה ומוריד לבעל הטקטיקה 3700 נקודות חיים [300].[/FONT]
[FONT=Arial]בעל הטקטיקה אומר לך:"קח" הוא זורק את הקלפים של הילד ושלושתם בורחים.[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial][/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1235654]
[FONT=Arial]ריילי אומר לך:"הכרנו אותו,הוא שמר עלינו מפני השוטרים לפני שנתיים,אבל אחרי סיום הטורניר הוא חזר לעיר הדומינו החדשה ומאז לא שמענו ממנו,אבל חבר של בליסטר הוא חבר שלנו,תגיד מה החפיסה שלך,שלי חפיסת טורבו" הוא מראה לך את קלף המפתח שלו "[/FONT][FONT=Arial]Turbo Warrior[/FONT][FONT=Arial]" הוא אומר לך:"יוסיי פודו האגדי נתן לי אותו".[/FONT]
[/QUOTE]
"קלף נחמד, אז ריילי, מה אתה אומר ? שנבדוק אם הוא באמת קלף כל כך טוב ? בו דו קרב !"
-
[quote=Astral;1235654][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]שתי חיות הקריסטל שלך ואתה עמודים על צוק מחכים שהאי של הצב הענק יגיע,ברגע שהוא מתקרב,טיגריס והחתולה קופצים בתיאום מושלם על ראש הצב,אתה רואה שהחתולה רצה לכיוון השמאלי של האי והטיגריס לימני,אתה רואה שלאט לאט העצים ביער נעלמים,אתה רואה בשמיים דרקון כסוף-לבן,אתה מזהה שזה [/FONT][FONT=Arial]Stardust Dragon[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[/quote]
"סטארדאסט?" אשאל את עצמי "כל המפלצות נמצאות כאן?" ואחכה שהם יסיימו
-
[B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה רואה כשלוש מפלצות מים יוצאות מהמים בשביל להגן על אי הצב,אתה רואה את טיגריס וחתולה חוזרים לתכשיט,אתה מבין שהם הושמדו בקרב,אתה רואה שבמים שוחה צב מוזר מאוד שנראה שהוא חצי צב חצי אבן איזמרגד,אתה מבין שזה האבן הבאה![/FONT]
[B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]ריילי אומר לך:"אני יודע שזה קלף טוב,יש לי סוג של דק טורבו-מכונות,בהתחלה היה לי דק גאדג'ט בסיסי מאוד שקלף המפתח היה בטורבו דחף,שהוא היה תוכנית כיבוי שאם לא הצלחתי להשמיד מפלצת של היריב בקרב אז הטורבו שלי היה משמיד את המפלצת של היריב הייתה מושמדת בקלות".[/FONT]
-
[quote=Astral;1235654]
[FONT=Arial]*טעות שלי,תודה על התיקון,הם מאוד דומים מבחינת שם,אם אתה מזהה עוד טעות,תודיע לי.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה משתמש ביכולת השנייה של "[/FONT][FONT=Arial]Dragon Ravine[/FONT][FONT=Arial]",אתה מוריד מהיד את "[/FONT][FONT=Arial]Torrential Tribute[/FONT][FONT=Arial]" ומקבל ליד את "[/FONT][FONT=Arial]Dragunity Dux[/FONT][FONT=Arial]",אתה מזמן אותו במצב תקיפה [1500] ובזכות יכולתו יש לו 1700 התקפה,ובזכות היכולת השנייה אתה מקבל את "[/FONT][FONT=Arial]Dragunity Pahalanx[/FONT][FONT=Arial]" בתור נשק,אתה מחייה את פלנקס שלך במצב תקיפה [500],אתה מזמן בתיאום את "[/FONT][FONT=Arial]Dragunity Knight-Varjayana[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [1900] ובזכות יכולתו אתה הופך את "[/FONT][FONT=Arial]Dragunity Aklys[/FONT][FONT=Arial]" בתור נשק,עכשיו בזכות היכולת השנייה של "[/FONT][FONT=Arial]Varj[/FONT][FONT=Arial]" הכוח שלו מוכפל [3800] ובזכות היכולת המיוחדת של "[/FONT][FONT=Arial]Aklys[/FONT][FONT=Arial]" אתה משמיד את קלף המלכודת של "בעל הטקטיקה".[/FONT]
[FONT=Arial]עכשיו "[/FONT][FONT=Arial]Gae Bulg[/FONT][FONT=Arial]" משמיד את המפלצת ההפוכה שמתגלה כ"[/FONT][FONT=Arial]Big Shield Gardna[/FONT][FONT=Arial]" במצב הגנה [2600] ומוריד לך 600 נקודות חיים [3400].[/FONT]
[FONT=Arial]עכשיו היכולת של גרדנה מופעלת והוא הופך למצב תקיפה [100] עכשיו "[/FONT][FONT=Arial]Varj[/FONT][FONT=Arial]" מתקיף את גרנדה ומוריד לבעל הטקטיקה 3700 נקודות חיים [300].[/FONT]
[FONT=Arial]בעל הטקטיקה אומר לך:"קח" הוא זורק את הקלפים של הילד ושלושתם בורחים.[/FONT][/quote]
וואוו זה הכל? 4000 נקודות חיים? אחי לדעתי זה מעט אחי.. תחשוב על זה שאם היריב שלי או אני משתמשים ב-solemn warning הלך על הנקודות חיים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"תבחרו פחדנים... זה מה שאתם הכי טובים בוא!" אצעק עליהם ואז אתכופף אל הרצפה ואאסוף את הקלפים של הילדון.
בדרך אנסה לזהות את הקלפים שלו באמצעות הידע שלי, לאחר שארים אותם ארוץ אל הילד בדרך הקצרה ביותר...
אחייך עליו חיוך רחב ואשים יד על כתפו, ביד השנייה אושיט לו את הקלפים ואומר "כך חבר קטן, אני חושב שאלו שלך!" ואז אוסיף "נסה שלא להסתבך בצרות בפעם הבאה!"
ואלך לי לדרכי, אחזור במהירות אל הדרך בא הייתי אמור ללכת מלחתחילה.
-
[FONT=Arial]*שוב פעם אתה צודק.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מסתכל על הקלפים ורואה שאלו קלפי מחפיסת "[/FONT][FONT=Arial]Kuribo[/FONT][FONT=Arial]",אתה לא מבין למה הגנבים לקחו קלפים שבכוח שלהם הם חלשים במיוחד,אתה מחזיר לילד את הקלפים שלו והוא אומר לך:"תודה,ואני לא הסתבכתי,אבא שלי הסתבך,הגנבים האלה לקחו לי את הקלפים בתור נקמה באבי שסגר להם את העסק הלא חוקי שלהם".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][U][FONT=Arial]הודעה:[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]בגלל שאני לא רוצה שקרבות יהיו חצי דקה נקודות החיים בכול קרב הופכים להיות מ-4000 ל-8000.[/FONT]
-
[quote=Astral;1235671][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה רואה כשלוש מפלצות מים יוצאות מהמים בשביל להגן על אי הצב,אתה רואה את טיגריס וחתולה חוזרים לתכשיט,אתה מבין שהם הושמדו בקרב,אתה רואה שבמים שוחה צב מוזר מאוד שנראה שהוא חצי צב חצי אבן איזמרגד,אתה מבין שזה האבן הבאה![/FONT]
[/quote]
"צב האיזמרגד!" ארוץ אליו מתנשף "ממש יעזור לי אם תצטרף אליי" אראה לו את הדיסק דו-קרב עם האבנים
-
[FONT=Arial]הצב אומר לך בקול זקן ועייף:"כוחי שלך" אתה רואה אותו הופך להיות אבן איזמרגד מיוחדת,אתה שם אותה במקום המתאים,אתה שם לב שזה מסודר לפי מה שקיבלת,טיגריס ראשון,החתולה שנייה והצב שלישי,אתה רואה שהצורה הבאה היא צורת אליפסה,אתה מנסה להיזכר מי מבין המפלצות הוא עם אבן בצורת אליפסה,ואתה נזכר שזוהי ממותת אנבר! [/FONT]
-
[quote=Astral;1235694][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]הצב אומר לך בקול זקן ועייף:"כוחי שלך" אתה רואה אותו הופך להיות אבן איזמרגד מיוחדת,אתה שם אותה במקום המתאים,אתה שם לב שזה מסודר לפי מה שקיבלת,טיגריס ראשון,החתולה שנייה והצב שלישי,אתה רואה שהצורה הבאה היא צורת אליפסה,אתה מנסה להיזכר מי מבין המפלצות הוא עם אבן בצורת אליפסה,ואתה נזכר שזוהי ממותת אנבר! [/FONT][/quote]
"איפה ממותה יכולה להיות?" אשאל את עצמי ואחשוב 'בטח בג'ונגל, אזור קפוא או בסואנה' אחפש אחד מהאזורים שחשבתי עליהם, בעיקר קפוא
-
[QUOTE=Astral;1235671]
[B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]ריילי אומר לך:"אני יודע שזה קלף טוב,יש לי סוג של דק טורבו-מכונות,בהתחלה היה לי דק גאדג'ט בסיסי מאוד שקלף המפתח היה בטורבו דחף,שהוא היה תוכנית כיבוי שאם לא הצלחתי להשמיד מפלצת של היריב בקרב אז הטורבו שלי היה משמיד את המפלצת של היריב הייתה מושמדת בקלות".[/FONT][/QUOTE]
"התכוונתי שנילחם !!! חחחח (אני מחייך) נו, לא נלחמתי כבר ימים !!! בו נבחן את החפיסה שלך..."
-
[FONT=Arial]אתה מסתכל קדימה ואתה רואה שבהמשך הים יש סוג של אי עשוי קרח,אתה חושב על דרך להגיע לשמה במהירות,אתה רואה מפלצת ים,אתה שומע מאחוריך שאומר:"אני רואה שעוד בן אדם הגיע לממלכת המפלצות" אתה מסתובב ואתה רואה עוד בן אדם,רק בוגר יותר ממך.[/FONT]
[B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]ריילי אומר לך:"עזוב אין לי כוח,וגם אם אני אלחם המשטרה יצליחו לאתר אותנו,אסור שזה יקרה,ברגע שאני מדליק את דיסק הדו-קרב הוא מביא איתות לתחנת המשטרה עד שהוא מפסיק לפעול,אסור להדליק פה דיסקי דו-קרב".[/FONT]
-
[quote=Astral;1235758][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה מסתכל קדימה ואתה רואה שבהמשך הים יש סוג של אי עשוי קרח,אתה חושב על דרך להגיע לשמה במהירות,אתה רואה מפלצת ים,אתה שומע מאחוריך שאומר:"אני רואה שעוד בן אדם הגיע לממלכת המפלצות" אתה מסתובב ואתה רואה עוד בן אדם,רק בוגר יותר ממך.[/FONT]
[/quote]
"מי אתה?" אשאל אותו בחשדנות "איך אני עובר לשם?" אצביע לכיוון האי
-
[FONT=Arial]האיש אומר לך:"אני מי שאני ואתה צריך מפלצת מסוג מים או מעופפת שיכולה לעביר אותך,לי יש אחת כזו" הוא מראה לך דיסק דו-קרב שונה משלך שדומה לדיסק דו-קרב רגיל,הוא אומר לך:"קיבלתי את "[/FONT][FONT=Arial]Archfiend Spoiler[/FONT][FONT=Arial]" הצלחתי להשיג איתו חמש מפלצות חזקות מאוד,מכול ששת הסוגים".[/FONT]
-
[quote=Astral;1235767][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]האיש אומר לך:"אני מי שאני ואתה צריך מפלצת מסוג מים או מעופפת שיכולה לעביר אותך,לי יש אחת כזו" הוא מראה לך דיסק דו-קרב שונה משלך שדומה לדיסק דו-קרב רגיל,הוא אומר לך:"קיבלתי את "[/FONT][FONT=Arial]Archfiend Spoiler[/FONT][FONT=Arial]" הצלחתי להשיג איתו חמש מפלצות חזקות מאוד,מכול ששת הסוגים".[/FONT][/quote]
"יש לי את צב האיזמרגד" אראה לו את האבן ואוציא אותו, שיעביר אותי לצד השני
-
[FONT=Arial]הוא צוחק עליך ואומר לך:"הצב הזקן הזה לא יעביר אותך,אבל הקלף הזה יכול" הוא משחק עם "[/FONT][FONT=Arial]Amphibian Beast[/FONT][FONT=Arial]",הוא:"נסה לזמן את הצב שלך מחדש" החיה של האיש מתקיפה את הצב שלך והוא חוזר לתוך דיסק הדו-קרב אתה מנסה לזמן אותו מחדש אך אתה לא מצליח.[/FONT]
-
[quote=Astral;1235779][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]הוא צוחק עליך ואומר לך:"הצב הזקן הזה לא יעביר אותך,אבל הקלף הזה יכול" הוא משחק עם "[/FONT][FONT=Arial]Amphibian Beast[/FONT][FONT=Arial]",הוא:"נסה לזמן את הצב שלך מחדש" החיה של האיש מתקיפה את הצב שלך והוא חוזר לתוך דיסק הדו-קרב אתה מנסה לזמן אותו מחדש אך אתה לא מצליח.[/FONT][/quote]
אזמן את הטיגריס שלי ואשמיד את הקלף שלו, אזמן גם את חתולת האחלמה בעצבנות שתתקוף את האיש.
-
[QUOTE=Astral;1235758]
[FONT=Arial]ריילי אומר לך:"עזוב אין לי כוח,וגם אם אני אלחם המשטרה יצליחו לאתר אותנו,אסור שזה יקרה,ברגע שאני מדליק את דיסק הדו-קרב הוא מביא איתות לתחנת המשטרה עד שהוא מפסיק לפעול,אסור להדליק פה דיסקי דו-קרב".[/FONT][/QUOTE]
"לא ידעתי, סליחה. מצטער שאני מתנהג קצת כמו "טפיל" אבל יש סיכוי שאני אשאר פה עד שבליסטר יצור איתי קשר, פשוט אין לי איפה ליהיות... והוא אמר לי לחכות לו"
-
[FONT=Arial]הטיגריס שלך מנסה להתקיף את החיה אך הוא מועף למים,החתולה מתקיפה אתה האיש אך הוא מתחמק והיא נוחתת ליד הטיגריס,הוא אומר לך:"אין לך עוד מפלצות,רובי שייך לי,תאמין לי,לא תצליח לחזור הביתה אם זה תלוי בי,ותאמין לי זה תלוי" אתה רואה אותו מוציא אבן רובי,אתה מרגיש איך המקום החמישי פועם וזוהר.[/FONT]
[FONT=Arial]האיש מרים את הרובי לשמיים ואומר:"בזכות הכוחות של רובי אני משלב את כוחי,את כוח רובי ואת הכוח של החיה שלי להיות בגוף אחד" אתה רואה שאבן הרובי נשברת,החיה נעלמת והאיש מתחיל לזהור בהילה אדומה.[/FONT]
[FONT=Arial]הוא אומר לך:"עכשיו אני צריך עוד שישה כוחות,שלושה מהם נמצאים אצלך".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]ריילי אומר לך:"הדרך היחידה ליצור קשר היא לשלוח אות לדיסק הדו-קרב,וזה יכול לקחת זמן,בינתיים אתה יכול להישאר פה" נרווין אומר:"כן אתה נראה נחמד מאוד ובמילא המיטה של יוסיי ריקה כבר שלוש שנים,ודי שקט לנו בלי יוסיי".[/FONT]
-
[quote=Astral;1235792][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]הטיגריס שלך מנסה להתקיף את החיה אך הוא מועף למים,החתולה מתקיפה אתה האיש אך הוא מתחמק והיא נוחתת ליד הטיגריס,הוא אומר לך:"אין לך עוד מפלצות,רובי שייך לי,תאמין לי,לא תצליח לחזור הביתה אם זה תלוי בי,ותאמין לי זה תלוי" אתה רואה אותו מוציא אבן רובי,אתה מרגיש איך המקום החמישי פועם וזוהר.[/FONT]
[FONT=Arial]האיש מרים את הרובי לשמיים ואומר:"בזכות הכוחות של רובי אני משלב את כוחי,את כוח רובי ואת הכוח של החיה שלי להיות בגוף אחד" אתה רואה שאבן הרובי נשברת,החיה נעלמת והאיש מתחיל לזהור בהילה אדומה.[/FONT]
[FONT=Arial]הוא אומר לך:"עכשיו אני צריך עוד שישה כוחות,שלושה מהם נמצאים אצלך".[/FONT][/quote]
"לא!" אבהל ומרוב בהלה אבעט לו בפרצוף, אנסה לחבר את האבן שלו.
באותו זמן אנסה להוציא את הצב, שייקח אותי לאי.
-
[FONT=Arial]אתה מנסה לחבר את אבן הרובי אך האבן לאט לאט מתפוררת לך בידיים,אתה מנסה להימלט מהאיש המשוגע הזה אך אתה לא מצליח לזמן את הצב,הוא אומר לך:"אני אספר לך איפה נמצאים כול שבעה הכוחות,אחד אחר אחד ובתמורה לזה אתה תיתן לי את שלושת הכוחות שיש אצלך".[/FONT]
-
[quote=Astral;1235802][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה מנסה לחבר את אבן הרובי אך האבן לאט לאט מתפוררת לך בידיים,אתה מנסה להימלט מהאיש המשוגע הזה אך אתה לא מצליח לזמן את הצב,הוא אומר לך:"אני אספר לך איפה נמצאים כול שבעה הכוחות,אחד אחר אחד ובתמורה לזה אתה תיתן לי את שלושת הכוחות שיש אצלך".[/FONT][/quote]
"לא" אגיד לו "אלא אם תגיד לי לפני שאתן לך את האבנים, איך אדע שלא תעבוד עליי?"
-
[QUOTE=Astral;1235792]
[FONT=Arial]ריילי אומר לך:"הדרך היחידה ליצור קשר היא לשלוח אות לדיסק הדו-קרב,וזה יכול לקחת זמן,בינתיים אתה יכול להישאר פה" נרווין אומר:"כן אתה נראה נחמד מאוד ובמילא המיטה של יוסיי ריקה כבר שלוש שנים,ודי שקט לנו בלי יוסיי".[/FONT][/QUOTE]
"תודה רבה, מזל שמצאתי אותכם, תראו, מצאתי בדרך אופנוע קרב. (אני מביא אותו ומראה אותו להם) אין לי מושג למי הוא שייך, אבל מצאתי את התמונה הזאתי (ואני מראה את התמונה) יש לכם מושג מי זה בתמונה ?"