חחח אני בזה של להעלות ל200
בהצלחה Xd
Printable View
חחח אני בזה של להעלות ל200
בהצלחה Xd
בהצלחה גם לך..
קניתי את Scarlet Witch!
סקואד רמה 161, צריך להגיע ל200 ]=
העלאתי את איירון מן למאקס!
וואי המכשפה ממש טובה
לא ניסיתי אותה במשימה כי יש למחשב שלי "בעיית תקיעה" לאחרונה כשאני משחק יותר מ-5 דקות, אבל היא ממש טובה ברגיל בינתיים
בגלל העדכון של המשחק היום בבוקר נהרס לי הרצף של הכניסת 8 ימים ]=
חחח סוף סוף החזירו את הגנבים, התגעגתי~
[B][U][SIZE=4][COLOR=blue]ולפינת העדכונים-[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][COLOR=red]שני גיבורים חדשים נוספו [אחד מהם היה במנויים] ונוספו 5 CHALLENGES שמאחד מהם מקבלים את ספיידרמן! [לעלות לרמה 540 עם הSQUAD][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הערים חזרו לגרסאה הרגילה, נפרדנו מסנטה ובירכנו לשלום את שודדי הבנקים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]נוסף דבר חדש לאחרונה, שנקרא GOODIES [או לפחות אני הבחנתי בו רק לאחרונה], אלו דברים מגניבים שפועלים בערי העולם, תנסו, הם זולים והיקר מביניהם עולה פחות מ150 כסף![/COLOR][/B]
[COLOR=red][B]עוד משהו שאפשרי לקנייה ב- 50 זהב, הוא להעלות רמה גיבור![/B][/COLOR][COLOR=black] אני אישית אוותר כי זה מיותר לדעתי.[/COLOR]
[B][COLOR=red]ולבסוף- מתמונת הכניסה נראה כי צפוי להצטרף לMARVEL SUPER HERO SQUAD ONLINE גיבור חדש: "ארכאנג'ל" מהאקסמן[/COLOR] [/B][אם טעיתי בזיהוי תתקנו אותי, מצטער אם טעיתי]
[QUOTE=DareDevil;1270374]וואי המכשפה ממש טובה
לא ניסיתי אותה במשימה כי יש למחשב שלי "בעיית תקיעה" לאחרונה כשאני משחק יותר מ-5 דקות, אבל היא ממש טובה ברגיל בינתיים
בגלל העדכון של המשחק היום בבוקר נהרס לי הרצף של הכניסת 8 ימים ]=
חחח סוף סוף החזירו את הגנבים, התגעגתי~
[B][U][SIZE=4][COLOR=blue]ולפינת העדכונים-[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][COLOR=red]שני גיבורים חדשים נוספו [אחד מהם היה במנויים] ונוספו 5 CHALLENGES שמאחד מהם מקבלים את ספיידרמן! [לעלות לרמה 540 עם הSQUAD][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הערים חזרו לגרסאה הרגילה, נפרדנו מסנטה ובירכנו לשלום את שודדי הבנקים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]נוסף דבר חדש לאחרונה, שנקרא GOODIES [או לפחות אני הבחנתי בו רק לאחרונה], אלו דברים מגניבים שפועלים בערי העולם, תנסו, הם זולים ועולים פחות מ150 כסף [היקר מביניהם][/COLOR][/B]
[COLOR=red][B]עוד משהו שאפשרי לקנייה ב- 50 זהב, הוא להעלות רמה גיבור![/B][/COLOR][COLOR=black] אני אישית אוותר כי זה מיותר לדעתי.[/COLOR]
[B][COLOR=red]ולבסוף- מתמונת הכניסה נראה כי צפוי להצטרף לMARVEL SUPER HERO SQUAD ONLINE גיבור חדש: "ארכאנג'ל" מהאקסמן[/COLOR] [/B][אם טעיתי בזיהוי תתקנו אותי, מצטער אם טעיתי][/QUOTE]
כל אלה חוץ מכמה בודדים קיימים מתחילת הכריסמס רק עכשיו הבחנת? ~.~
חחח
לא
ראיתי אותם בחנוכה, אבל חיכיתי שיהיה משהו מעניין לעדכן עליו ואז אני אעדכן גם על זה
קיבלתי את סטורם מהצ'אלנג' של הלהעלאות לרמה 110!
תתחדש [=
אני מהצ'אלנג' שלי מקבל את קולוסוס [או איך שלא רושמים את זה]
[QUOTE=DareDevil;1270440]תתחדש [=
אני מהצ'אלנג' שלי מקבל אקולוסוס [או איך שלא רושמים את זה][/QUOTE]
קולוסוס.
[quote=DareDevil;1270380]חחח
לא
ראיתי אותם בחנוכה, אבל חיכיתי שיהיה משהו מעניין לעדכן עליו ואז אני אעדכן גם על זה[/quote]
אהה...
[quote=DigiSaver;1270438]קיבלתי את סטורם מהצ'אלנג' של הלהעלאות לרמה 110![/quote]
היא נחמדה, וסוף סוף עוד מישהו חוץ מדרדוויל שיכול לעשות קפיצה כפולה D=
[B][U]מה רמת הסקאווד שלכם?[/U][/B]
שלי 160 בדיוק! לפני שבוע התברר שאח שלי קנה לי את מר פנטסטיק כשעוד היה במבצע, אז העליתי אותו לרמה 7 ואני מחכה שעד מאקס הוא יעלה לי ל-165..
שלי ברמה 163 או 164
כשכולם יהיו אצלי במאקס אני אהיה ברמה 175-176
אבל בקרוב יהיה לי את נובה [אם גם הוא יהיה במאקס אני אהיה ברמה 187-188]
[QUOTE=Cool Nick;1270453]אהה...
היא נחמדה, וסוף סוף עוד מישהו חוץ מדרדוויל שיכול לעשות קפיצה כפולה D=
[B][U]מה רמת הסקאווד שלכם?[/U][/B]
שלי 160 בדיוק! לפני שבוע התברר שאח שלי קנה לי את מר פנטסטיק כשעוד היה במבצע, אז העליתי אותו לרמה 7 ואני מחכה שעד מאקס הוא יעלה לי ל-165..[/QUOTE]
גם קפטן אמריקה יכול..
שלי הרמה היא 112, מחכה כמה ימים עד שיהיה לי עוד כמה זהב ואני קונה עוד גיבור כי יהיה לי 350.
[quote=Cool Nick;1270453]היא נחמדה, וסוף סוף עוד מישהו חוץ מדרדוויל שיכול לעשות קפיצה כפולה D=
[/quote]
מי יכול לעשות:
דרדוויל
אלקטרה
סטורם
קפטן אמריקה
את השלושה הראשונים בדקתי, ואת האחרון עמית אמר חח
אבל בטוח יש עוד
לפי חישוב שלי, חסרים לי עוד 2 גיבורים [מתוכם נובה ובטח השני יהיה קפטן אמריקה שבכסף] ולהעלות את כל הגיבורים למאקס, ויש לי קולוסוס
[QUOTE=DigiSaver;1270459]גם קפטן אמריקה יכול..
שלי הרמה היא 112, מחכה כמה ימים עד שיהיה לי עוד כמה זהב ואני קונה עוד גיבור כי יהיה לי 350.[/QUOTE]
אה וואלה, שכחתי כבר.
אוף.. אני לא רואה את האור בקצה המנהרה, יש לי איזה 20 זהב משהו כזה וייקח לי חודש כדי להשיג גיבור אחר.. /=
עריכה: דניס מה זה קולוסוס?
[quote]אה וואלה, שכחתי כבר.
אוף.. אני לא רואה את האור בקצה המנהרה, יש לי איזה 20 זהב משהו כזה וייקח לי חודש כדי להשיג גיבור אחר.. /=[/quote]
לי יש 55 זהב.
יש לי עכשיו(באמת) באג שכול יום יש לי זהב בגלגל אז אני יכול להשיג זהב+אני מקבל עכשיו 5 זהב כול יום.
אני רוצה לחסוך לנובה ואם אני ארצה אולי אני אחסוך ללפיד האנושי או לביסט.
[QUOTE=DigiSaver;1270501]לי יש 55 זהב.
יש לי עכשיו(באמת) באג שכול יום יש לי זהב בגלגל אז אני יכול להשיג זהב+אני מקבל עכשיו 5 זהב כול יום.
אני רוצה לחסוך לנובה ואם אני ארצה אולי אני אחסוך ללפיד האנושי או לביסט.[/QUOTE]
כיף לך..
גם לי היה כזה לאיזה שלושה ימים.
אגב, אני חושב שכדאי לך את ביסט מאשר הלפיד האנושי, אבל זה החלטה שלך..
וואי, איזה ריצה דפקתי למחשב לפני שהתחלף יום..
רציתי להציל את רצף הזהב של אח שלי הקטן [נכנסתי 5 דקות לפני שהתחלף יום]
אבל הצלחתי [= גם אם שלמתי מחיר של רגליים קפואות XD
[quote=Cool Nick;1270467]אה וואלה, שכחתי כבר.
אוף.. אני לא רואה את האור בקצה המנהרה, יש לי איזה 20 זהב משהו כזה וייקח לי חודש כדי להשיג גיבור אחר.. /=
עריכה: דניס מה זה קולוסוס?[/quote]
[URL]http://en.wikipedia.org/wiki/Colossus_(comics)[/URL]
[URL]http://marvel.com/universe/Colossus_(Piotr_Rasputin)[/URL]
[URL]http://marvel.com/universe/Colossus_(Ultimate)[/URL]
[QUOTE=DareDevil;1270522]וואי, איזה ריצה דפקתי למחשב לפני שהתחלף יום..
רציתי להציל את רצף הזהב של אח שלי הקטן [נכנסתי 5 דקות לפני שהתחלף יום]
אבל הצלחתי [= גם אם שלמתי מחיר של רגליים קפואות XD
[URL]http://en.wikipedia.org/wiki/Colossus_(comics)[/URL]
[URL]http://marvel.com/universe/Colossus_(Piotr_Rasputin)[/URL]
[URL]http://marvel.com/universe/Colossus_(Ultimate)[/URL][/QUOTE]
אה... הוא.
מה, מה שיש בהירו אפ זה אולטימייט?!
כי אם אני לא טועה, ראיתי בחוברת דיגיטלית אחת במחשב אותו כפי שהוא נראה בהירו אפ והוא לא היה אולטימייט שם..
באתגר של המשחקי קלפים.
מי שרוצה שילחם נגדי..
מישהו רוצה להיות איתי בשותפות במשתמש שלי? כי הוא די עלוב,אבל מצד שני-הוא כבר לא בהתחלה...
[QUOTE=Machine X;1270672]מישהו רוצה להיות איתי בשותפות במשתמש שלי? כי הוא די עלוב,אבל מצד שני-הוא כבר לא בהתחלה...[/QUOTE]
איזה גיבורים יש לך וכמה הרמת צוות?
[QUOTE=DigiSaver;1270675]איזה גיבורים יש לך וכמה הרמת צוות?[/QUOTE]
אמרתי-עלוב...רמת צוות אני לא זוכר,אני עוד מעט אבדוק,נראה לי שבסביבות החמישים...ויש לי ארבעה גיבורים.
אז עזוב אני לא אקח..
רמת הסקוואד שלי היא 66 בקרוב 67 כשאעלה את דרדויל שלי לרמה 6
הגעתי לצ'אלאנג מס' 19 אוף זה מעצבן לעבור אותו.
הידעתם שהיה קוד בשם Holiday2011 ואם הבנתי נכון מקבלים איתו גיבורים-הוא לא פועל כבר
[QUOTE=monster;1270901]רמת הסקוואד שלי היא 66 בקרוב 67 כשאעלה את דרדויל שלי לרמה 6
הידעתם שהיה קוד בשם Holiday2011 ואם הבנתי נכון מקבלים איתו גיבורים-הוא לא פועל כבר[/QUOTE]
לא זה לא גיבורים, שמתי אותו וזה לא נתן כלום...
עריכה: זה נתן משהו, אבל משהו מעפן לא זוכר מה..
[QUOTE=Cool Nick;1270902]לא זה לא גיבורים, שמתי אותו וזה לא נתן כלום...
עריכה: זה נתן משהו, אבל משהו מעפן לא זוכר מה..[/QUOTE]
חשבתי שכן כנראה התבלבתי מהסרטון ביוטיוב
--------------------------------
אני עוד מעט מגיע ל600 גולד איזה גיבור הכי כדי לי לקנות שעולה 600 גולד?
ביסט ~
אם לא אז את הלפיד הבוער או בלאק פנתר..
[QUOTE=monster;1270901]רמת הסקוואד שלי היא 66 בקרוב 67 כשאעלה את דרדויל שלי לרמה 6
הידעתם שהיה קוד בשם Holiday2011 ואם הבנתי נכון מקבלים איתו גיבורים-הוא לא פועל כבר[/QUOTE]
מקבלים איתו איזה משהו לHQ.
[b]יאאאוווו איך אפשר לגמור את הצ'אלנג' של העשר קארד גיים אם אף אחד לא רוצה לשחק?![/b]
דניס גמרת את הצ'אלנג' של 200 סקאווד?
[QUOTE=Cool Nick;1271375][b]יאאאוווו איך אפשר לגמור את הצ'אלנג' של העשר קארד גיים אם אף אחד לא רוצה לשחק?![/b]
דניס גמרת את הצ'אלנג' של 200 סקאווד?[/QUOTE]
אני רוצה לשחק!
בוא מחר נעשה תוכנית-
קרב אחד אתה תיתן לי לנצח וקרב אחד אני אתן לך לנצח.
אם מישהו רוצה לשחק דו קרב קלפים נגדי אז הוא מוזמן. אם תרצו אפסיד לכם בכוונה.
אני גם ככה בצ'אלנג 19 שעלי לנצח את 3 הקרבות הראשונים בקווסט של אירון וחסר לי לנצח אתת הקרב ה3
[QUOTE=monster;1271379]אם מישהו רוצה לשחק דו קרב קלפים נגדי אז הוא מוזמן. אם תרצו אפסיד לכם בכוונה.
אני גם ככה בצ'אלנג 19 שעלי לנצח את 3 הקרבות הראשונים בקווסט של אירון וחסר לי לנצח אתת הקרב ה3[/QUOTE]
באלך עכשיו ליאור?
פליז תפסיד לי בכוונה..
[QUOTE=DigiSaver;1271380]באלך עכשיו ליאור?
פליז תפסיד לי בכוונה..[/QUOTE]
לא עכשיו אני רוא האח הגדול
נראה שאוכל מחר אחרי 7 בערב
אין בעיה אני אפסיד לך בכוונה
חוץ מזה אני צריך להוסיף אותך לחברים שלי
עמית בוא נסגור על 9 וחצי בגלגל המזל באסגרד.. סבבה?
[QUOTE=monster;1271382]לא עכשיו אני רוא האח הגדול
נראה שאוכל מחר אחרי 7 בערב
אין בעיה אני אפסיד לך בכוונה
חוץ מזה אני צריך להוסיף אותך לחברים שלי[/QUOTE]
לא צריך.
נפגש בגג של הדיילי בוגל מחר בערב.
אני אהיה סטורם עם מוהוק.
[QUOTE=Cool Nick;1271385]עמית בוא נסגור על 9 וחצי בגלגל המזל באסגרד.. סבבה?[/QUOTE]
בוא עכשיו בגלגל באסגרד, סבבה?
אוי...אני אוכל עכשיו, מצטער.
מקסימום נסגור את זה עוד חצי שעה..
לא סיימתי את ה200
אני ברמה 175, חסרים לי שלושה גיבורים במאקס, תוך בערך שבוע אני אשיג את נובה ותוך כמה ימים את קפטן אמריקה, ואז עוד כמה זמן ללפיד האנושי/הגולש הכסוף
אבל מתקדם (=
[QUOTE=DigiSaver;1271390]לא צריך.
נפגש בגג של הדיילי בוגל מחר בערב.
אני אהיה סטורם עם מוהוק.
בוא עכשיו בגלגל באסגרד, סבבה?[/QUOTE]
מגניב מוהוק סטורם אני נראה שאהיה עם דרדויל שלי
איפה זה גג הדילי בוגל? באיזה עיר?
בעיר הראשונה שהמשחק נכנס אליה, שקוראים לה דיילי בוגל Xd
ואני מתאר לעצמי שהוא רוצה שתפגשו על גג הבניין של הדיילי בוגל, זה עם החצוצרה עליו (ממשיכים ישר דוך מהגלגל עד שמגיעים אליו, הוא אחרי המקום הזה ש''אנשים'' שרו בו בקריסמס)