-
[QUOTE=ttrrtte;1271614]מרקוס0אתה תופס את הפוקדור לפני שמאיה מספיקה להגיע אליו ולשבור אותו, אתה מחזיר אותה במהירות לפוקדור ומוציא את זרורא, ''זרו?'' אומר זרורא ומשתנה לדירלינג ורודה (אך פחות מתוקה ממאיה כדירלינג)
תומאס-אתם הולכים אל מרכז הפוקימונים ולילך אומרת ''אני יוצאת ליער להתאמן קצת'' היא הולכת ליער ואתה נרשם לתחרות בינתיים יחד עם צ'ימצ'אר, אחד המתאמים עוברים על ידך ואתה שומע אותו מדבר עם מישהו אחר ''יש פוניטה ממש חזקה וחמודה ביער, כל מי שניסה לתפוס אותה עד עכשיו נכשל, אבל קמיל נלחמת בא עכשיו, אין לפוניטה הזו סיכוי''
דרייק-תוצאת הצתרפה מרהיבה ומערבולת הברקים האפלים עם ניצוצת החשמל ממש מדהימה, אך שרלין (שכפי שהבנת מאוד חזקה) הודפת את המתקפה בכדור צל אחד, זה היה חזק מאוד כל הכבוד'' היא אומרת!, ''אבל עם כמה שהמתקפה יפה היא מסתירה את היופי האמיתי של צ'ינטר, הפוקימון אמור להראות יפה כתוצאה מן המתקפה נסה שוב''
ג'ינה-פטיש מחיי[b]כת[/b] אלייך ואומרת
''פטי,פטיש פש'' ונותנת לך מבט קרב, ואת מבינה שהיא רוצה להילחם נגדך, מה תעשי?[/QUOTE]
"טוב עכשו בוא נתאמן אבקת שינה עם קרן סולארית כשאתה מתכסה באבקת השינה הזוהרת ומעיף אותה ביחד עם עלים קסומים זה אמור לעבוד בתחרות גם תשרוט את הלבבות" אומר חלושות ביער(הלכתי להתאמן).
-
ג'ינה-צ'ארי יוצאת ומשץמשת בשרריטה על פטיש, פטיש קופצת הצידה בהתחמקות מן הגחלת ומכוונת עלי תער על צ'ארי, צ'ארי לא ניזוקה הרבה מפני שעלי תער הם מסוג עשה פטיש תוקפת שוב בעלי תער
דרייק-צ'ינטר עושה מה שביקשת , ''טוב מאוד!'' שרלין אומרת אך חיוכה נמוג שרואה שצ'ינטר נכנס למרכז המערבולת ומבינה את התוכנית שלך אך מאוחר מידי, הדופק האפל פוגע בא ישירות והיא עפה בחוזקה לאחור, שרלין קמה מעט פצוע ואומרת ''יפה מאוד, זה ממש אבל ממש היה יפה ולא צפוי..'' היא אומרת בגיחוך קל
תומאס-אתה מתחיל לרוץ ולילך אחריך אך לאט בגלל פציעותיה, ''לאן אנחנו הולכים??'' היא שואלת כאשר היא רצה אחרייך דרך עצים ושדות, היא ממשיכה לרוץ בציפייה לתשובה
מרקוס-הנה הבעיה בזרורא- זרורא יכול לשנות צורה אך גם בצורתיו האחרות הוא יכול להשתמש רק במתקפותיו המקוריות כך שעם מאיה יודעת נגיד קרן סולארית זרורא לא יוכל להשתמש בא, אבל דיטו לעומתו גם יכול לשנות צורה וגם לחקות את המתקפות של מי שהוא שינה אליו צורה
דרייק-צ'ינטר עושה מה שביקשת , ''טוב מאוד!'' שרלין אומרת אך חיוכה נמוג שרואה שצ'ינטר נכנס למרכז המערבולת ומבינה את התוכנית שלך אך מאוחר מידי, הדופק האפל פוגע בא ישירות והיא עפה בחוזקה לאחור, שרלין קמה מעט פצוע ואומרת ''יפה מאוד, זה ממש אבל ממש היה יפה ולא צפוי..'' היא אומרת בגיחוך קל[/QUOTE]
"מעולה צ'ינטר!" אני אומר לו ומלטף את ראשו. "נראה לי שאם המהלך חזק כל כך, נוכל לפתח אותו לכיוונים מיוחדים ונגמור פוקימונים במכה אחת, נכון קטנצ'יק?" אני אומר לו. "תגידי שרלין, את יודעת במקרה מתי תתחיל התחרות?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני עכשיו הולך לחוג ואז לקופת חולים, אז ייקח לי זמן עד שאני יגיב שוב.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271623]ג'ינה-צ'ארי יוצאת ומשץמשת בשרריטה על פטיש, פטיש קופצת הצידה בהתחמקות מן הגחלת ומכוונת עלי תער על צ'ארי, צ'ארי לא ניזוקה הרבה מפני שעלי תער הם מסוג עשה פטיש תוקפת שוב בעלי תער
דרייק-צ'ינטר עושה מה שביקשת , ''טוב מאוד!'' שרלין אומרת אך חיוכה נמוג שרואה שצ'ינטר נכנס למרכז המערבולת ומבינה את התוכנית שלך אך מאוחר מידי, הדופק האפל פוגע בא ישירות והיא עפה בחוזקה לאחור, שרלין קמה מעט פצוע ואומרת ''יפה מאוד, זה ממש אבל ממש היה יפה ולא צפוי..'' היא אומרת בגיחוך קל[/QUOTE]
' עלי התער הם סוג של עשב' אחשוב לעצמי 'אני יודעת!' ואז אצעק "צ'ארי, קפצי מעל העלים ותנסי לירות עליהם גחלת כדי לשרוף אותם!" ' רק רגע אחד, גם על פטיש יש מעין עלים' אחשוב לפתע "צ'ארי, רוצי אל פטיש וקפצי מעליה, השתמשי בגחלת מסביבה כדי שלא תוכל לברוח החוצה ואז תנחתתי מלמעלה ותשרטי אותה כך שלא יהיה לה סיכוי להתחמק!"
-
דרייק-''כן, מחר דבר ראשון על הבוקר'' שרלין עונה לך, צ'ינטר מחייך באושר ואתה אומר ''עליי ללכת לאנשהו (חוג וקופת חוליםxd) אחזור אחר כך'' ''טוב'' שרלין עונה והולכת להסתובב קצת ביער יחד עם צ'ינטר
ג'ינה-צ'ארי משתמשת בגחלת סביב פטיש אשר לכודה במעט להבות, צ'ארי קופצת גבוהה ושורטת את פטיש אשר שוכבת מעולפת, במהרה הלבהבות מתכבות וכל מה שלפנייך היא פטיש המעולפת
-
[QUOTE=ttrrtte;1271623]
תומאס-אתה מתחיל לרוץ ולילך אחריך אך לאט בגלל פציעותיה, ''לאן אנחנו הולכים??'' היא שואלת כאשר היא רצה אחרייך דרך עצים ושדות, היא ממשיכה לרוץ בציפייה לתשובה
[/QUOTE]
"לתחרות תעמידי פנים שתפסתי אותך תלכי צמוד אליי ואני אתאמן לתחרות"
-
[QUOTE=ttrrtte;1271628]
ג'ינה-צ'ארי משתמשת בגחלת סביב פטיש אשר לכודה במעט להבות, צ'ארי קופצת גבוהה ושורטת את פטיש אשר שוכבת מעולפת, במהרה הלבהבות מתכבות וכל מה שלפנייך היא פטיש המעולפת[/QUOTE]
"צא פוכדור!" אצעק ואזרוק פוכדור על פטיש.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271623]ג'ינה-צ'ארי יוצאת ומשץמשת בשרריטה על פטיש, פטיש קופצת הצידה בהתחמקות מן הגחלת ומכוונת עלי תער על צ'ארי, צ'ארי לא ניזוקה הרבה מפני שעלי תער הם מסוג עשה פטיש תוקפת שוב בעלי תער
דרייק-צ'ינטר עושה מה שביקשת , ''טוב מאוד!'' שרלין אומרת אך חיוכה נמוג שרואה שצ'ינטר נכנס למרכז המערבולת ומבינה את התוכנית שלך אך מאוחר מידי, הדופק האפל פוגע בא ישירות והיא עפה בחוזקה לאחור, שרלין קמה מעט פצוע ואומרת ''יפה מאוד, זה ממש אבל ממש היה יפה ולא צפוי..'' היא אומרת בגיחוך קל
מרקוס-הנה הבעיה בזרורא- זרורא יכול לשנות צורה אך גם בצורתיו האחרות הוא יכול להשתמש רק במתקפותיו המקוריות כך שעם מאיה יודעת נגיד קרן סולארית זרורא לא יוכל להשתמש בא, אבל דיטו לעומתו גם יכול לשנות צורה וגם לחקות את המתקפות של מי שהוא שינה אליו צורה
תומאס-''בסדר'' היא עונה, ''נראה לי שכדאי שאפסיק לדבר ליד מאמנים..'' היא אומרת, אתה הולך להתאמן כאשר לילך צמודה אלייך, ''הוא תפס אותה!'' אומרים כולם ומצבעיעים עלייך בהתרגשות לילך מעט מפוחדת ולכן צמודה אלייך בחוזקה
ג'ינה-את זורקת פוקדור על פטיש, הפוקדור נפתח ומתנדנד מצד לצד לפתע נעצר, ''לכדתי פטיש!'' את צועקת באושר
מרקוס-''אמ..'' אומרת מאיה בהנף ראש, אתה הולך אל עמדת ההרשמה לתחרות ''את מי תרצה לרשום?'' שואלת האישה בעמדת ההרשמה, ''בתחרות הזאת תוכל להירשם רק עם פוקימון אחד, מי זה יהיה?'' היא גומרת את דבריה
-
[QUOTE=ttrrtte;1271637]תומאס-''בסדר'' היא עונה, ''נראה לי שכדאי שאפסיק לדבר ליד מאמנים..'' היא אומרת, אתה הולך להתאמן כאשר לילך צמודה אלייך, ''הוא תפס אותה!'' אומרים כולם ומצבעיעים עלייך בהתרגשות לילך מעט מפוחדת ולכן צמודה אלייך בחוזקה
ג'ינה-את זורקת פוקדור על פטיש, הפוקדור נפתח ומתנדנד מצד לצד לפתע נעצר, ''לכדתי פטיש!'' את צועקת באושר[/QUOTE]
"צ'ארי היית מעולה!" אגיד, ארוץ ואחבק את צ'ארי
-
[QUOTE=ttrrtte;1271637]תומאס-''בסדר'' היא עונה, ''נראה לי שכדאי שאפסיק לדבר ליד מאמנים..'' היא אומרת, אתה הולך להתאמן כאשר לילך צמודה אלייך, ''הוא תפס אותה!'' אומרים כולם ומצבעיעים עלייך בהתרגשות לילך מעט מפוחדת ולכן צמודה אלייך בחוזקה
ג'ינה-את זורקת פוקדור על פטיש, הפוקדור נפתח ומתנדנד מצד לצד לפתע נעצר, ''לכדתי פטיש!'' את צועקת באושר
מרקוס-''אמ..'' אומרת מאיה בהנף ראש, אתה הולך אל עמדת ההרשמה לתחרות ''את מי תרצה לרשום?'' שואלת האישה בעמדת ההרשמה, ''בתחרות הזאת תוכל להירשם רק עם פוקימון אחד, מי זה יהיה?'' היא גומרת את דבריה[/QUOTE]
"דירלינג" אומר בשמחה.
-
[/QUOTE]
"יופי אין מה לראות כאן" הולכים למקום לבד
"אוקיי תגידי לי איך זה צא צ'ימצ'אר תשתמש בלהביור ואז תשתמש בשריטה ודחיפה כדי להכנס אליו"
-
ג'ינה0''צאר, מנדר'' אומרת צ'ארי בשמחה ואת ממשיכה במסעך, לא עובר זמן רב ואת מתחילה להיות רעבה ולכן את, צ'ארי ופטיש עושות הפסקת אוכל, לפתע רחש נשמע מהשיחים הקרובים ויוצא מהם נער בערך בן גילך בעל שיער שחור קצר, עיינים כחולות כים אשר לבוש חולצת טריקו לבנה פשוטה ומכנס ג'ינס רפויי, ''היי'' הוא אומר כאשר רואה אותך, ''מי את'' שואל
מרקוס-''אוקיי, אתה רשום'' אומרת המזכירה ''מחר בבוקר הסיבוב הראשון אל תאחר'', אתה חוזר בחזרה אל כל הפוקימונים שלך ומאיה שואלת ''את מי רשמת בסוף, אוושט, פרס, מאנצ'לאקס,זרורא,אקנס, מאוויל או אספיגלאס?'' היא שואלת בתמיהה ומוסיפה ''אספיגלאס לדעתי יהיה נהדר וכך גם אוואשט''
תומאס-צ'ימצ'אר משתמש בלהביור ענקי ואז שורט אותו ונכנס םנימה, ''לא טוב'' אומרת לילך' 'לא רואים את צ'ימצ'אר נסה לשלב משהו האחר המטרה היא שמתקפה תגרום לפוקימו ןלהראות טוב ויפה''
-
[QUOTE=ttrrtte;1271649]ג'ינה0''צאר, מנדר'' אומרת צ'ארי בשמחה ואת ממשיכה במסעך, לא עובר זמן רב ואת מתחילה להיות רעבה ולכן את, צ'ארי ופטיש עושות הפסקת אוכל, לפתע רחש נשמע מהשיחים הקרובים ויוצא מהם נער בערך בן גילך בעל שיער שחור קצר, עיינים כחולות כים אשר לבוש חולצת טריקו לבנה פשוטה ומכנס ג'ינס רפויי, ''היי'' הוא אומר כאשר רואה אותך, ''מי את'' שואל
מרקוס-''אוקיי, אתה רשום'' אומרת המזכירה ''מחר בבוקר הסיבוב הראשון אל תאחר'', אתה חוזר בחזרה אל כל הפוקימונים שלך ומאיה שואלת ''את מי רשמת בסוף, אוושט, פרס, מאנצ'לאקס,זרורא,אקנס, מאוויל או אספיגלאס?'' היא שואלת בתמיהה ומוסיפה ''אספיגלאס לדעתי יהיה נהדר וכך גם אוואשט''
תומאס-צ'ימצ'אר משתמש בלהביור ענקי ואז שורט אותו ונכנס םנימה, ''לא טוב'' אומרת לילך' 'לא רואים את צ'ימצ'אר נסה לשלב משהו האחר המטרה היא שמתקפה תגרום לפוקימו ןלהראות טוב ויפה''[/QUOTE]
"ג'ינה" אגיד בחשדנות "מי אתה?"
-
[QUOTE=ttrrtte;1271649]ג'ינה0''צאר, מנדר'' אומרת צ'ארי בשמחה ואת ממשיכה במסעך, לא עובר זמן רב ואת מתחילה להיות רעבה ולכן את, צ'ארי ופטיש עושות הפסקת אוכל, לפתע רחש נשמע מהשיחים הקרובים ויוצא מהם נער בערך בן גילך בעל שיער שחור קצר, עיינים כחולות כים אשר לבוש חולצת טריקו לבנה פשוטה ומכנס ג'ינס רפויי, ''היי'' הוא אומר כאשר רואה אותך, ''מי את'' שואל
תומאס-צ'ימצ'אר משתמש בלהביור ענקי ואז שורט אותו ונכנס םנימה, ''לא טוב'' אומרת לילך' 'לא רואים את צ'ימצ'אר נסה לשלב משהו האחר המטרה היא שמתקפה תגרום לפוקימו ןלהראות טוב ויפה''[/QUOTE]
"למען האמת אותך בבקשה אל תכעסי אני פשוט חושב ויודע שאת הבחירה הכי טובה פלייז!!!!!!!!!!" אתחנן בפניה.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271649]
"צ'ימצ'אר גחלת גדולה תשחרר ואז תשתמש בשריטה כדי לחתוך את הגחלת ואז להביור כדי שזה יראה כמו סופת מטאורים."
-
מרקוס-''מרקוס!'' אומרת מאיה מזועזעת,''אתה יודע שאתה מבקש ממני להילחם!'', היא נושמת נשימה עמוקה ואומרת ''נרשמת, הנזק כבר נעשה בסדר אבל רק הפעם'' היא מסיימת את דבריה, ''וכפרס תשחרר אותי?'' היא שואלת בתקווה
תומאס-צ'מצ'אר משתממש בגחלים גדולות ואז חותך אותם עם גחלים קטנות יותר ואז משתמש בלהביור, ''זה..זה יפייפיה'' אומרת לילך ''צודקת'' גם אתה אומר למראה שלפנייך, ''תראה זה הזמן לישון'' אומרת לילך, ''צודקת'' ואתם הולכים לישון, ''קום!'' אתה שומע את קולה של לילך אתה קם ורואה פוניטה על המיטה שלך ואז נזכר בהכל וקם ''איך ישנת? מוכן ליום הגדול?'' היא שואלת
ג'ינה-''טום, אני מאמן פוקימונים ראיתי את כל הקרב תפיסה יפה'' , ''תודה'' את אומרת, ''רוצה להיות שותפים? אני ממש רוצה שותפה למסע שלי.'' אומר טום בבישנות
-
[QUOTE=ttrrtte;1271667]מרקוס-''מרקוס!'' אומרת מאיה מזועזעת,''אתה יודע שאתה מבקש ממני להילחם!'', היא נושמת נשימה עמוקה ואומרת ''נרשמת, הנזק כבר נעשה בסדר אבל רק הפעם'' היא מסיימת את דבריה, ''וכפרס תשחרר אותי?'' היא שואלת בתקווה
תומאס-צ'מצ'אר משתממש בגחלים גדולות ואז חותך אותם עם גחלים קטנות יותר ואז משתמש בלהביור, ''זה..זה יפייפיה'' אומרת לילך ''צודקת'' גם אתה אומר למראה שלפנייך, ''תראה זה הזמן לישון'' אומרת לילך, ''צודקת'' ואתם הולכים לישון, ''קום!'' אתה שומע את קולה של לילך אתה קם ורואה פוניטה על המיטה שלך ואז נזכר בהכל וקם ''איך ישנת? מוכן ליום הגדול?'' היא שואלת[/QUOTE]
"את מאוד חשובה אז מה דעתך על שבועיים שלמים מחוץ לפוקדור?" אומר בנימה עסקית.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271667]
תומאס-צ'מצ'אר משתממש בגחלים גדולות ואז חותך אותם עם גחלים קטנות יותר ואז משתמש בלהביור, ''זה..זה יפייפיה'' אומרת לילך ''צודקת'' גם אתה אומר למראה שלפנייך, ''תראה זה הזמן לישון'' אומרת לילך, ''צודקת'' ואתם הולכים לישון, ''קום!'' אתה שומע את קולה של לילך אתה קם ורואה פוניטה על המיטה שלך ואז נזכר בהכל וקם ''איך ישנת? מוכן ליום הגדול?'' היא שואלת[/QUOTE]
"כן אני מוכן בואי נלך" אנחנו הולכים
-
[b][u][i]מרקוס ותומאס-וואוו אתם מגיבים מהר![/i][/u][/b]
מרקוס-''שאלה אחת'' אומרת מאיה, ''למה אתה משאיר אותי אצלך כפוקימון שלך?????''
תומאס-לילך הולכת אחרייך ואתם נכנסים לזירת התחרות, על צג גדול בקדמת הבמה ישנם תמונות של כל המאמנים, לפתע התמונות נהפחות וכל התמונות נראות כאיש עם סימן שאלה ומתערבבות, ליד כל תמונה מופיע מספר התמונות מתהפחות ואתה רואה על יד התמונה שלך את המס' 1 כלומר אתה עולה ראשון,אתה עולה לבמה והשופטים מסמנים לך להתחיל
-
[QUOTE=ttrrtte;1271679][b][u][i]מרקוס ותומאס-וואוו אתם מגיבים מהר![/i][/u][/b]
מרקוס-''שאלה אחת'' אומרת מאיה, ''למה אתה משאיר אותי אצלך כפוקימון שלך?????''
תומאס-לילך הולכת אחרייך ואתם נכנסים לזירת התחרות, על צג גדול בקדמת הבמה ישנם תמונות של כל המאמנים, לפתע התמונות נהפחות וכל התמונות נראות כאיש עם סימן שאלה ומתערבבות, ליד כל תמונה מופיע מספר התמונות מתהפחות ואתה רואה על יד התמונה שלך את המס' 1 כלומר אתה עולה ראשון,אתה עולה לבמה והשופטים מסמנים לך להתחיל[/QUOTE]
"כי את מאוד חשובה אני אתייחס אלייך טוב את הפוקימון האהוב עליי (טוב חוץ מצ'יקוריטה ועוד כמה)" אומר כתשובה.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271679][b][u][i]מרקוס ותומאס-וואוו אתם מגיבים מהר![/i][/u][/b]
תומאס-לילך הולכת אחרייך ואתם נכנסים לזירת התחרות, על צג גדול בקדמת הבמה ישנם תמונות של כל המאמנים, לפתע התמונות נהפחות וכל התמונות נראות כאיש עם סימן שאלה ומתערבבות, ליד כל תמונה מופיע מספר התמונות מתהפחות ואתה רואה על יד התמונה שלך את המס' 1 כלומר אתה עולה ראשון,אתה עולה לבמה והשופטים מסמנים לך להתחיל[/QUOTE]
"אוקיי צ'ימצ'אר סופת מטאורים."
-
מרקוס-''אתה יודע... אנחנו שותפים עם תשחרר אותי עדיין אשאר איתך רק בתור בן-אדן פשוט ברגע שנתפסתי בפוקדור אין כל כך סיכוי שאחזור להיות בן-אדם בזמן הקרוב...'' היא אומרת כתשובה
תומאספצ'מצ'אר משתמש בסופת מטאורים, והמראה מדהים לבסוף השופטים מדברים
האחות ג'וי-''מדהים, מעולם לא ראיתי מראה יפה שכזה ולא חשבתי שפוקימון מסוגל לזה''
ראש העיר-''נפלא, אומנם יש עוד כמה ליטושים לעשות אך מדהים''
ראש התחרות, מה קונטסטה-''כל כך יפה ומקורי! עבודה טובה!
אתה מחכה לתוצאות וצופה באחרים, לבסוף מגיעות התוצאות על הצג מופיעות 8 תמונות עם סימני שאלה, התמונות מתהפחות ואתה סורק אותן במהירות ורואה שהתמונה הרביעית שלך!
-
[QUOTE=ttrrtte;1271696]
אתה מחכה לתוצאות וצופה באחרים, לבסוף מגיעות התוצאות על הצג מופיעות 8 תמונות עם סימני שאלה, התמונות מתהפחות ואתה סורק אותן במהירות ורואה שהתמונה הרביעית שלך![/QUOTE]
"בו יא עליתי שלב" אני אומר בשמחה ומחכה לקרב
-
[QUOTE=ttrrtte;1271696]מרקוס-''אתה יודע... אנחנו שותפים עם תשחרר אותי עדיין אשאר איתך רק בתור בן-אדן פשוט ברגע שנתפסתי בפוקדור אין כל כך סיכוי שאחזור להיות בן-אדם בזמן הקרוב...'' היא אומרת כתשובה
אתה מחכה לתוצאות וצופה באחרים, לבסוף מגיעות התוצאות על הצג מופיעות 8 תמונות עם סימני שאלה, התמונות מתהפחות ואתה סורק אותן במהירות ורואה שהתמונה הרביעית שלך![/QUOTE]
"אוי אני רוצה אותך כפוקימון וכשותפה ולמה אי אפשר את שניהם?" אומר בסקרנות.
-
תומאס-''תומאס וצ'יצ'אר לבמה'' אתה שומע לפתע את הכרוז (אני יודעת שרשמתי צ'ימצ'אר לא נכון אין לי כח לתקן) אתה עולה לבמה ואתה מגלה שאתה מתחרה מול ילד ושמו קופ, קופ מוציא ליפיאון מהפוקדור וסביב ליפיאון מסתחררים פרחים ורודים אשר משווים לו מראה מדהים, סביב צ'מצ'אר מסתובבות להבות קטנות אדר משוות לו גם מראה נפלא והקרב מתחיל ''ליפיאון עלים קומים'' אתה שומע את קופ אונר
מרקוס-מאיה מושכת בכתפיה ומתיישבת שוב, אתם הולכים לישון מפני שכבר מאוחר ואתם קמים בבוקר וישר הולכים לתחרות, אתה מגלה שאתה עולה ראשון, אתה מוציא את מאיה מהפוקדור כאשר לבבות מסתובבים סביבה והיא מחכה להוראות שלך (זה שלב ראשון אתה לא מתחרה נגד מישו אלה צריך להשתמש במתקפות שיגרמו למאיה להראות יפה וחזקה
)
-
[QUOTE=ttrrtte;1271712]תומאס-''תומאס וצ'יצ'אר לבמה'' אתה שומע לפתע את הכרוז (אני יודעת שרשמתי צ'ימצ'אר לא נכון אין לי כח לתקן) אתה עולה לבמה ואתה מגלה שאתה מתחרה מול ילד ושמו קופ, קופ מוציא ליפיאון מהפוקדור וסביב ליפיאון מסתחררים פרחים ורודים אשר משווים לו מראה מדהים, סביב צ'מצ'אר מסתובבות להבות קטנות אדר משוות לו גם מראה נפלא והקרב מתחיל ''ליפיאון עלים קומים'' אתה שומע את קופ אונר
מרקוס-מאיה מושכת בכתפיה ומתיישבת שוב, אתם הולכים לישון מפני שכבר מאוחר ואתם קמים בבוקר וישר הולכים לתחרות, אתה מגלה שאתה עולה ראשון, אתה מוציא את מאיה מהפוקדור כאשר לבבות מסתובבים סביבה והיא מחכה להוראות שלך (זה שלב ראשון אתה לא מתחרה נגד מישו אלה צריך להשתמש במתקפות שיגרמו למאיה להראות יפה וחזקה
)[/QUOTE]
"טוב אממ... תסתחררי עם אבקת שינה וקרן סולארית בזמן שאת מעיפה אותה עם עלים קסומים ותנפצי את הלבבו ברכות ועדינות" אומר באלתור.
-
מרקוס- מאיה מסתחררת עם אבקת שינה וקרן סולרית, האבקה מוארת באור הקרן סולארית והופחת לנוצצים כאשר מותכת בידי הקרן, את הנוצצים שנוצרו היא מעיפה עםם עלים קגסומים ואז את הלבבות העדיין משוטטים סביבה היא מנפצת הצותאה היא קרעים אדומים ויפים הנראים כעלי כותרת ונוצצים אשר נופלים עליה ועל כל הבימה מכל עבר ומשווים לה מראה מדהים.
השופטים-
האחות ג'וי-''מדהים, פשוט אין לי מילים''
ראש העיר-''וואוו, כזה יופי לא ראיתי מזמן''
ראש התחרות מר קונטססטה-''פשוט מדהים רואים שהדירלינג שלך מיוחדת מאוד''
אתה מחכה לתוצאות ומגלה שערת לסיביבוב השני, קוראים לך לעלות ואתה מגלה שאתה מתמודד מול אישה ששמה הוא סיביליה, סיבילה מוציאה ....דירלינג! במשתמש הפעמון לתחילת הקרב סיביליה אומרת''דירלינג עלי תער על דירלינג!''
-
[QUOTE=ttrrtte;1271719]מרקוס- מאיה מסתחררת עם אבקת שינה וקרן סולרית, האבקה מוארת באור הקרן סולארית והופחת לנוצצים כאשר מותכת בידי הקרן, את הנוצצים שנוצרו היא מעיפה עםם עלים קגסומים ואז את הלבבות העדיין משוטטים סביבה היא מנפצת הצותאה היא קרעים אדומים ויפים הנראים כעלי כותרת ונוצצים אשר נופלים עליה ועל כל הבימה מכל עבר ומשווים לה מראה מדהים.
השופטים-
האחות ג'וי-''מדהים, פשוט אין לי מילים''
ראש העיר-''וואוו, כזה יופי לא ראיתי מזמן''
ראש התחרות מר קונטססטה-''פשוט מדהים רואים שהדירלינג שלך מיוחדת מאוד''
אתה מחכה לתוצאות ומגלה שערת לסיביבוב השני, קוראים לך לעלות ואתה מגלה שאתה מתמודד מול אישה ששמה הוא סיביליה, סיבילה מוציאה ....דירלינג! במשתמש הפעמון לתחילת הקרב סיביליה אומרת''דירלינג עלי תער על דירלינג!''[/QUOTE]
"עלי תער עם אבקת שינה" אומר ואחשוב:"עלי התער ישלחו את אבקת השינה על דירלינג ויפגע בו כמוהו".
-
מרקוס-''יש לי שם'' אומרת מאיה בלחש מבין שיניה, היא משתמשת בעלי תער מצופים אבקת שינה אשר מסיטים את עלי התער של דירלינג ופוגעים בוא, דירלינג נרדם והאחות ג'וי אומרת מהצד ''מהללך מדהים'', מאיה, על דעת עצמה משתמשת בעלים רסומים אשר מעלפים מיד את דירלינג, ''המנצח הוא מרקוס'' אומר הכרוז של הקרב ומאיה מאושרת מן העניין ולוחשת לך באוזן ''שבועיים בלי פוקדור אל תשכח''
-
[QUOTE=ttrrtte;1271712]תומאס-''תומאס וצ'יצ'אר לבמה'' אתה שומע לפתע את הכרוז (אני יודעת שרשמתי צ'ימצ'אר לא נכון אין לי כח לתקן) אתה עולה לבמה ואתה מגלה שאתה מתחרה מול ילד ושמו קופ, קופ מוציא ליפיאון מהפוקדור וסביב ליפיאון מסתחררים פרחים ורודים אשר משווים לו מראה מדהים, סביב צ'מצ'אר מסתובבות להבות קטנות אדר משוות לו גם מראה נפלא והקרב מתחיל ''ליפיאון עלים קומים'' אתה שומע את קופ אונר
)[/QUOTE]
"צ'ימצ'אר תוסיף לסופת המטאורים להביור כדי להעצים את המכה ."
-
תומאס-צ'ימצ'אר משתמש בסופת מטאורים חזקה במיוחד אשר שורפת את עלי התער ופוגעת קשה בליפיאון, ''ליפיאון, התאוששותת'' ליפיאון נרדם ואתה מבין שהוא מחדש כוחות אך בינתיים חשוף למתקפות
-
[QUOTE=ttrrtte;1271726]מרקוס-''יש לי שם'' אומרת מאיה בלחש מבין שיניה, היא משתמשת בעלי תער מצופים אבקת שינה אשר מסיטים את עלי התער של דירלינג ופוגעים בוא, דירלינג נרדם והאחות ג'וי אומרת מהצד ''מהללך מדהים'', מאיה, על דעת עצמה משתמשת בעלים רסומים אשר מעלפים מיד את דירלינג, ''המנצח הוא מרקוס'' אומר הכרוז של הקרב ומאיה מאושרת מן העניין ולוחשת לך באוזן ''שבועיים בלי פוקדור אל תשכח''[/QUOTE]
"טוב אבל אל תעזבי אותי אפשר אותך לתחרוית הבאות?" אומר ברצינות.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271667]ג'ינה-''טום, אני מאמן פוקימונים ראיתי את כל הקרב תפיסה יפה'' , ''תודה'' את אומרת, ''רוצה להיות שותפים? אני ממש רוצה שותפה למסע שלי.'' אומר טום בבישנות[/QUOTE]
"אוקיי" אגיד בבישנות "איזה פוקימונים יש לך?" ארם את צ'ארי.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271733]תומאס-צ'ימצ'אר משתמש בסופת מטאורים חזקה במיוחד אשר שורפת את עלי התער ופוגעת קשה בליפיאון, ''ליפיאון, התאוששותת'' ליפיאון נרדם ואתה מבין שהוא מחדש כוחות אך בינתיים חשוף למתקפות[/QUOTE]
"צ'ימצ'אר עוד פעם אפילו יותר חזק כדי לגמור אותו."
-
מרקוס-''אה.... אתה ממש רוצה שאהיה הפוקימון שלך אה?'' אומרת מאיה בזעף... ''אנחנו נראה'' היא אומרת, ואתם נכנסים לקרב הבא (הגמר), אתה מתמודד מול ילד ושמו גיא, גיא מוציא אמבריאון ברגע שנשמע הפעמון אומר גיא ''אמבריאון כדור צל עכשיו!''
ג'ינה-''לא הרבה, באלבאזור ופיקאצ'ו'' הוא עונה לך, טום ואת הולכים יחד ומדברים אחד עם הדני על עברכםשלפתע טום אומר ''תראי!'' את מסתכלת לכיוון עליו הוא מורה ורואה את העיר הראשונה לפנייך!
תומאס-צ'מצ'אר שהתחיל להתעיייף מעט מן השימוש במתקפה החזקה השתמש בא שוב, ליפיאון אשר עדיין היה שרוי בשינה נפגע בחוזקה מן המתקפה, עשן נראה בכל מקום וצרחות מהיושבים בקהל נשמעו בכל פינה, ''והמנצח הוא..'' נשמע קול הכרוז אשר ניסה להתגבר על הרעש, העשן התפזר והכרוז השלים את משפטו ''מרקוס'' לפניך עמד צ'מצ'אר רוכן מעל ליפיון המאולף
הגישו לך את סרט התחרות ו...מזל טוב!
-
[QUOTE=ttrrtte;1271747]
תומאס-צ'מצ'אר שהתחיל להתעיייף מעט מן השימוש במתקפה החזקה השתמש בא שוב, ליפיאון אשר עדיין היה שרוי בשינה נפגע בחוזקה מן המתקפה, עשן נראה בכל מקום וצרחות מהיושבים בקהל נשמעו בכל פינה, ''והמנצח הוא..'' נשמע קול הכרוז אשר ניסה להתגבר על הרעש, העשן התפזר והכרוז השלים את משפטו ''תומאס'' לפניך עמד צ'מצ'אר רוכן מעל ליפיון המאולף
הגישו לך את סרט התחרות ו...מזל טוב![/QUOTE]
"תודה תודה לכם" אני עוזב את התחרות ומחפש פוקימונים נוספים
-
[QUOTE=ttrrtte;1271747]ג'ינה-''לא הרבה, באלבאזור ופיקאצ'ו'' הוא עונה לך, טום ואת הולכים יחד ומדברים אחד עם הדני על עברכםשלפתע טום אומר ''תראי!'' את מסתכלת לכיוון עליו הוא מורה ורואה את העיר הראשונה לפנייך!
[/QUOTE]
"וואו, טום, בוא נרוץ לשם!" אגיד בהתפעלות. אני לא מתרגשת מהעיר עצמה אלא מהתחושה של תחילת המסע הרציני.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271383]
ג'ק-אמברלוקס לא מגיב, הוא עומד מוכן להתקפה אך כאשר היא לא מגיע הוא אומר ''אמבר, אמבר לקס'' הוא מניף את זנבו מלע ומתחיל ללכת כאשר גבו אלייך בשחצנות חזרה אל תוך המקום ממנו בא, ''תברח..תברח... ''אומרת שליו או זואי בצחקוק
[/QUOTE]
"תשתקי... זואי!" אומר לשליו. 'זה הזמן' אחשוב לעצמי בזדוניות "הרקרוס עכשיו מתקפת קרן!!" אומר להרקרוס.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271747]מרקוס-''אה.... אתה ממש רוצה שאהיה הפוקימון שלך אה?'' אומרת מאיה בזעף... ''אנחנו נראה'' היא אומרת, ואתם נכנסים לקרב הבא (הגמר), אתה מתמודד מול ילד ושמו גיא, גיא מוציא אמבריאון ברגע שנשמע הפעמון אומר גיא ''אמבריאון כדור צל עכשיו!''
ג'ינה-''לא הרבה, באלבאזור ופיקאצ'ו'' הוא עונה לך, טום ואת הולכים יחד ומדברים אחד עם הדני על עברכםשלפתע טום אומר ''תראי!'' את מסתכלת לכיוון עליו הוא מורה ורואה את העיר הראשונה לפנייך!
תומאס-צ'מצ'אר שהתחיל להתעיייף מעט מן השימוש במתקפה החזקה השתמש בא שוב, ליפיאון אשר עדיין היה שרוי בשינה נפגע בחוזקה מן המתקפה, עשן נראה בכל מקום וצרחות מהיושבים בקהל נשמעו בכל פינה, ''והמנצח הוא..'' נשמע קול הכרוז אשר ניסה להתגבר על הרעש, העשן התפזר והכרוז השלים את משפטו ''מרקוס'' לפניך עמד צ'מצ'אר רוכן מעל ליפיון המאולף
הגישו לך את סרט התחרות ו...מזל טוב![/QUOTE]
"עלים קסומים עם קרן סולארית ואבקת שינה לכל מקום" אומר בדאגה.