-
[right][b][u]מאסטר ליאון[/u][/b]
טייגר אומר לך:"בדיוק חשבתי ההפך,אם נלך שנינו בנתיבים שונים ככה הסיכויים שנפגוש את שני הררמונים יהיה גדול יותר,אני ו-וויזרדמון נלך בנתיב שהצלחנו לפתוח ואתה תלך בנתיב שממנו הגענו" טייגר קופץ בלי לגעת במים אפילו לא בסוליות הנעליים שלו ולהגיע לגדה השנייה,וויזרדמון נעלם ומגיע אל טייגר,הוא נעלם מאחורי הקיר,דורומון אומר לך:"תחזיר את גאוגמון לגאומון,זה ישמור לך אנרגיה לקרבות הבאים".[/right]
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1280023][right][b][u]מאסטר ליאון[/u][/b]
טייגר אומר לך:"בדיוק חשבתי ההפך,אם נלך שנינו בנתיבים שונים ככה הסיכויים שנפגוש את שני הררמונים יהיה גדול יותר,אני ו-וויזרדמון נלך בנתיב שהצלחנו לפתוח ואתה תלך בנתיב שממנו הגענו" טייגר קופץ בלי לגעת במים אפילו לא בסוליות הנעליים שלו ולהגיע לגדה השנייה,וויזרדמון נעלם ומגיע אל טייגר,הוא נעלם מאחורי הקיר,דורומון אומר לך:"תחזיר את גאוגמון לגאומון,זה ישמור לך אנרגיה לקרבות הבאים".[/right][/QUOTE]
"זה בדיוק מה שחשבתי חבר קטן, חזרת די אן איי אלוף לטירון גאוגמון לגאומון דיג'יסול נטען לחיסכון" אומר בזמן שאחזיר את גאוגמון לגאומון.
-
[QUOTE]YellowFlash
*תגיד איך קוראים לדיג'ימון הירוק הזה שמסתובב בביובים?
האנרגיה הבוהקת של אגומון ופלאמון נעלמת,אתה מרגיש חלש וטיפה מסוחרר,אתה מרגיש שאתה הולך להתעלף,דיאנה תופסת אותך ואומרת לך:"ככה זה אחרי הפעם הראשונה,בפעם השנייה זה יהיה יותר קל,מהפעם השלישית אתה כבר תתרגל לזה ותצליח לעמוד כמו גדול" אחרי כמה דקות אתה מצליח להתייצב ואתם מסתובבים באזור,אתה מרגיש משהו מוזר באוויר,דיאנה עוצרת ומתיישבת על איזו קופסא שהייתה ברחוב,היא מחזיקה בראשה כאילו היא עוצרת אותו מלהתפוצץ,היא אומרת במוזרות לא אופינית לה:"תתרחק ממני,תתרחק ממני!" אתה שומע קול של ילד שאומר:"חבל דיאנה,רק הגעתי",אתה רואה נער שמבוגר מדיאנה וממך בשנתיים,בעל גלימה סגולה עם פסים שחורים וכפפות עור ונעליים דומות,מכנסי ג'ינס קרועות ומלוכלכות,דיאנה ממשיכה למלמל:"תתרחק ממני" שוב ושוב.[/QUOTE]
*נוממון.
"אתה!" אגיד בזעם לאיש המסתורי בעל הגלימה הסגולה בעלת הפסים השחורים ומכנסי הג'ינס הקרועים "מי אתה ומה עשית לדיאנה שהיא כל כך מפחדת ממך הא?"
-
[B][U]מאסטר ליאון[/U][/B]
אתה מחזיר את גאוגמון וגאומון,דורומון מרים את אפו ומנסה להריח את האוויר,גאומון אומר לך:"כמו שיכולת ההתקפה הפיזית שלי חזקה במיוחד,חוש הריח של דורומון מפותח מאוד,אבל אני חושב שבמקום כמו זה..." אתה רואה את דורומון עושה תנועה של כאילו הקאה,הוא אומר לגאומון:"לא חשבתי על זה,הריח של ררמון יכול להשתלב מצוין באזור הזה",אתם מתקדמים ואתה רואה ררמון ישן.
[B][U]YellowFlash[/U][/B]
*מי הצורה הקודמת שלו?אם יש לו.
האיש המסתורי אומר לך:"קודם תצטרך להביס אותי באתגר שלי" דיאנה יוצאת מהקטע הפסיכותי שלה ואומרת לך:"ריו,אסור לך לקבל את האתגר!אתה עלול לאבד את ללמון זאת אומרת אגומון" אתה מקבל את האתגר של האיש המסתורי,הוא זורק פצצת זמן-חלל,אתה,דיאנה והאיש נופלים לשער הזה,אתה מגיע למין עמק ענק ופתוח,שעל הקירות שלו יש מין קריסטלים ענקיים,אתה רואה את האיש המסתורי הוא מוציא דיג'יכלי,אתה רואה שממנו יוצא קואטזלמון"
[spoiler]
[IMG]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20090320020010/digimon/images/thumb/d/d1/Quetzalmon_b.jpg/275px-Quetzalmon_b.jpg[/IMG]
[/spoiler]
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1280026][B][U]מאסטר ליאון[/U][/B]
אתה מחזיר את גאוגמון וגאומון,דורומון מרים את אפו ומנסה להריח את האוויר,גאומון אומר לך:"כמו שיכולת ההתקפה הפיזית שלי חזקה במיוחד,חוש הריח של דורומון מפותח מאוד,אבל אני חושב שבמקום כמו זה..." אתה רואה את דורומון עושה תנועה של כאילו הקאה,הוא אומר לגאומון:"לא חשבתי על זה,הריח של ררמון יכול להשתלב מצוין באזור הזה",אתם מתקדמים ואתה רואה ררמון ישן.
האיש המסתורי אומר לך:"קודם תצטרך להביס אותי באתגר שלי" דיאנה יוצאת מהקטע הפסיכותי שלה ואומרת לך:"ריו,אסור לך לקבל את האתגר!אתה עלול לאבד את ללמון זאת אומרת אגומון" אתה מקבל את האתגר של האיש המסתורי,הוא זורק פצצת זמן-חלל,אתה,דיאנה והאיש נופלים לשער הזה,אתה מגיע למין עמק ענק ופתוח,שעל הקירות שלו יש מין קריסטלים ענקיים,אתה רואה את האיש המסתורי הוא מוציא דיג'יכלי,אתה רואה שממנו יוצא קואטזלמון"
[spoiler]
[IMG]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20090320020010/digimon/images/thumb/d/d1/Quetzalmon_b.jpg/275px-Quetzalmon_b.jpg[/IMG]
[/spoiler][/QUOTE]
*זה לעמית אבל אין לו
"היי חבר תגיד אתה יודע שנשלחתי על ידי מישהו שרוצה להילחם בך?, אבל אני אניח לך אם תבטיח לא לעשות נזק [B]בכלל![/B]" אומר בנחמדות.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1279455][B][U]
[B][U]Son Goku[/U][/B]
אתה מוציא את וורמון הוא משתמש בפיצוץ עוקצני שפוגע ומחסל את הדוימון השני,אייס דוימון מזנק על הדוימון האחרון בעזרת ציפורן תער,הגנרל די מקליד משהו על המקלדת שלו,אתה רואה שנוצר חור בקיר שמאחוריו,הכיסא שלו זז אחורה והוא נעלם בקיר [החור נסגר],דוימון מצליח להתחמק מהמתקפה של אייס דוימון אך וורמון פוגע בו בעזרת קוץ אחד שגורם לו לחזור לאמפמון,אייס דוימון מסתובב ואומר לך:"נראה לי זה לא לרמה שלי,זה הקרב של וורמון" וורמון מסתכל על אייס דוימון ואומר לו:"תודה,לי תן את הפקודה!".[/QUOTE]
אני אומר לאייס דוימון" אתה חבר דיג'ימון מעולה " .לאחר מכן אפנה אל וורמון ואגיד לך" טוב עכשיו זה רק אתה נגד אמפמון.אני מאמין שתוכל להביס אותו בקלות רבה.אז שלח פיצוץ עוקצני חזק שיביס את אמפמון הזה "
-
[QUOTE]YellowFlash
האיש המסתורי אומר לך:"קודם תצטרך להביס אותי באתגר שלי" דיאנה יוצאת מהקטע הפסיכותי שלה ואומרת לך:"ריו,אסור לך לקבל את האתגר!אתה עלול לאבד את ללמון זאת אומרת אגומון" אתה מקבל את האתגר של האיש המסתורי,הוא זורק פצצת זמן-חלל,אתה,דיאנה והאיש נופלים לשער הזה,אתה מגיע למין עמק ענק ופתוח,שעל הקירות שלו יש מין קריסטלים ענקיים,אתה רואה את האיש המסתורי הוא מוציא דיג'יכלי,אתה רואה שממנו יוצא קואטזלמון" [/QUOTE]
"קדימה אגומון, בוא נעשה את זה!" אומר לאגומון "לבינתיים-תקוף את קואצילמון בשאגת דרקון!" בבטחון.לאחר מכן אגיד לדיאנה:"מי זה האיש הזה?מה הוא עשה לך בדיוק?"
-
*למה הדגשת?
ררמון ממשיך לעצום את עיניו,דורומון אומר לך:"ררמונים הם לא דיג'ימונים שאפשר לדבר איתם,הם מבינים רק כוח" גאומון אומר:"הדרך דיבור שאני הכי אוהב",ררמון כנראה שומע את הדיבורים של דורומון וגאומון והוא פוער את עיניו לרווחה,הוא פותח את פיו וחושף את שיניו הארוכות והרקובות,גאומון משתמש בלהבה כחולה ישר לתוך פיו,הוא מתפוצץ והופך למידע דיגיטלי,דורומון אומר לך:"שניים נפלו,האחרון בטוח בסביבה".
[B][U]Son Goku[/U][/B]
וורמון משתמש בפיצוץ עוקצני שמפספס את האמפמון האחרון,אמפמון משתמש בכדור צל חזק שפוגע בוורמון,אייס דוימון מסתכל על וורמון ואז על אמפמון ושואג:"אני אראה לך מה זה!" הוא משתמש בסוג של סופה לבנה חזקה במיוחד שפוגעת באמפמון והופך אותו לנציב קפוא,המפקדה של DATS באזור הכאוטי קפואה גם היא,רק אתה,וורמון ואייס דוימון לא קפואים,אייס דוימון חוזר להיות אמפמון ובחזרה למידע דיגיטלי וחוזר לדיג'יכלי,וורמון אומר לך:"התפוצצות קפואה,היכולת המרשימה ביותר והמסוכנת ביותר שאייס דוימון יודע,מרשים מאוד" אתה שומע את הקול של תומס שאומר:"עברת את החדר הראשון,יש עוד ארבעה,ואז אתה מגיע לחדר השערים,יש שמה שני שערים,אחד ירוק ואחד סגול ואחד כחול,אני לא בטוח מה לעולם האמיתי ומה לעולם הדיגיטלי והשער האחרון,הוא שולח אותך לסוג של מציאות מדומה,בהצלחה".
דיאנה אומרת לך:"זה סיפור ארוך מאוד ריו,אני אספר לך אותו בסופו של דבר".
אגומון שולף את ציפורניו,קואטזלמון מלחשש בלשונו ויורה סוג של קרן כסופה-ירוקה שמפספסת את אגומון בחצי מטר,אגומון נראה מבולבל,אתה רואה שההתקפה מתקדמת לכיוונה של דיאנה,הקרן פוגעת בדיאנה,לא נראה שהיא פצועה או משהו,היא אומרת לך:"מצטערת ריו,אבל אני מצטרפת לצד המנצח" היא הולכת לכיוונו של האיש המסתורי,האיש המסתורי אומר לך:"קרן ההיפנוט של קואטזלמון,תמיד עובד".
אגומון נראה המום מין הרגעים האחרונים ולא מתקיף,אתה שומע את קולה של פלאמון בוקע מין הדיג'יכלי של דיאנה שמונח את החול שלידך:"תעזור לדיאנה!אני מבקשת!".
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1280100][B][U]מאסטר ליאון[/U][/B]
*למה הדגשת?
ררמון ממשיך לעצום את עיניו,דורומון אומר לך:"ררמונים הם לא דיג'ימונים שאפשר לדבר איתם,הם מבינים רק כוח" גאומון אומר:"הדרך דיבור שאני הכי אוהב",ררמון כנראה שומע את הדיבורים של דורומון וגאומון והוא פוער את עיניו לרווחה,הוא פותח את פיו וחושף את שיניו הארוכות והרקובות,גאומון משתמש בלהבה כחולה ישר לתוך פיו,הוא מתפוצץ והופך למידע דיגיטלי,דורומון אומר לך:"שניים נפלו,האחרון בטוח בסביבה".
[B][U]Son Goku[/U][/B]
וורמון משתמש בפיצוץ עוקצני שמפספס את האמפמון האחרון,אמפמון משתמש בכדור צל חזק שפוגע בוורמון,אייס דוימון מסתכל על וורמון ואז על אמפמון ושואג:"אני אראה לך מה זה!" הוא משתמש בסוג של סופה לבנה חזקה במיוחד שפוגעת באמפמון והופך אותו לנציב קפוא,המפקדה של DATS באזור הכאוטי קפואה גם היא,רק אתה,וורמון ואייס דוימון לא קפואים,אייס דוימון חוזר להיות אמפמון ובחזרה למידע דיגיטלי וחוזר לדיג'יכלי,וורמון אומר לך:"התפוצצות קפואה,היכולת המרשימה ביותר והמסוכנת ביותר שאייס דוימון יודע,מרשים מאוד" אתה שומע את הקול של תומס שאומר:"עברת את החדר הראשון,יש עוד ארבעה,ואז אתה מגיע לחדר השערים,יש שמה שני שערים,אחד ירוק ואחד סגול ואחד כחול,אני לא בטוח מה לעולם האמיתי ומה לעולם הדיגיטלי והשער האחרון,הוא שולח אותך לסוג של מציאות מדומה,בהצלחה".
אגומון שולף את ציפורניו,קואטזלמון מלחשש בלשונו ויורה סוג של קרן כסופה-ירוקה שמפספסת את אגומון בחצי מטר,אגומון נראה מבולבל,אתה רואה שההתקפה מתקדמת לכיוונה של דיאנה,הקרן פוגעת בדיאנה,לא נראה שהיא פצועה או משהו,היא אומרת לך:"מצטערת ריו,אבל אני מצטרפת לצד המנצח" היא הולכת לכיוונו של האיש המסתורי,האיש המסתורי אומר לך:"קרן ההיפנוט של קואטזלמון,תמיד עובד".
אגומון נראה המום מין הרגעים האחרונים ולא מתקיף,אתה שומע את קולה של פלאמון בוקע מין הדיג'יכלי של דיאנה שמונח את החול שלידך:"תעזור לדיאנה!אני מבקשת!".[/QUOTE]
"גאומון מהר תשאב את הנתונים שלו!, זה מה שאני קורא לו אוכל זבל" אומר בציניות ואפנה אל גאומון.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1280100][B][U]
[B][U]Son Goku[/U][/B]
.[/QUOTE]
אני נכנס לחדר הסגול בתקווה שהוא יוביל אותי למקום הננכון ותוך כדי אחזי את אייס דוימון ואת וורמון לדיג'י כלי שלי.
-------------------------------------
מצטער שזה קצר כזה
-
[QUOTE]YellowFlash
אגומון נראה המום מין הרגעים האחרונים ולא מתקיף,אתה שומע את קולה של פלאמון בוקע מין הדיג'יכלי של דיאנה שמונח את החול שלידך:"תעזור לדיאנה!אני מבקשת!".[/QUOTE]
"הגיע הזמן להעלות את הרמה, אבל לא למצב בוהק.אגומון-תתפתח!" אומר לאגומון ואנסה לפתח אותו בעזרת לחיצה על הכפתור העליון בדיג'יכלי שלי.
-
*מה זה יעזור?אני רוצה לדעת מה זה יעזור לך שגאומון יאכל את המידע של ררמון?במילא אתה לא יכול לקבל אותו יותר?
גאומון אומר לך:"אי אפשר לקבל שוב את המידע של ררמון" אתה שומע את הקול של טייגר בוקע מין הדיג'יכלי:"טאי,לכדתי את האחרון,הבעיה היא שהוא הרס את תעלות הניקוז,המקום הולך להתפוצץ,תברח!",אתה יוצא מהר מין המקום אל המזבלה,אתה רואה את כול הדלתות החלודות מתפרקות ומיהן יוצאים המים מהביוב,המזבלה מתמלאת מים,אך אתה לא מוצא את טייגר.
[B][U]Son Goku[/U][/B]
אתה מגיע לחדר השני,צבעו הוא צבע סגול,אתה רואה דלת מתכת נעולה,וורמון אומר לך מהדיג'יכלי:"בדלת הזו לא יעזור כוח,צריך את המפתח" אתה שומע את קולו הסהרורי של הגנרל די [שעדיין בטראנס] בוקע מין הרמקולים שעל הקירות:"שלום לך לי,אני אלווה אותך במהלך הדרך שלך לחדר השערים,כמובן אני לא יקל עליך,יש חמישה חדרים,אתה בחדר הראשון,אתה צריך למצוא את המפתח לדלת,הבעיה היא שדיגמון לקח אותו" וורמון אומר לך:"דיגמון הוא דיג'ימון שריון,הוא מסוכן מאוד" אתה שומע את קול של מקדחה ומין הרצפה נפער חור וממנו יוצא דיגמון.
[spoiler]
[IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20090320015445/digimon/images/thumb/d/d5/Digmon_b.jpg/320px-Digmon_b.jpg[/IMG]
[/spoiler]
*הכפתור נדלק רק שיש לך רמת דיג'יסול מתאימה.
אגומון הופך להיות מצב בוהק אך הכפתור של ההתפתחות לא נדלק,דיג'ימון השריון,קואטזלמון מסתכל עליך ועל אגומון,דיאנה עדיין נראת מהופנטת והטמר המסתורי שנגדו אתה נלחם מחייך חיוך רחב,הוא אומר:"דיג'ימון שריון נגד דיג'ימון במצב בוהק,זה יהיה כיף,רק הבעיה היא,שמצב בוהק זה רק שידרוג בזמן ששריון הוא דיג'ימון עם כוח דומה לדיג'ימון אלוף,מה שאומר שאני עדיין מוביל,אבל אתה תתחיל".
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1280229][B][U]מאסטר ליאון[/U][/B]
*מה זה יעזור?אני רוצה לדעת מה זה יעזור לך שגאומון יאכל את המידע של ררמון?במילא אתה לא יכול לקבל אותו יותר?
גאומון אומר לך:"אי אפשר לקבל שוב את המידע של ררמון" אתה שומע את הקול של טייגר בוקע מין הדיג'יכלי:"טאי,לכדתי את האחרון,הבעיה היא שהוא הרס את תעלות הניקוז,המקום הולך להתפוצץ,תברח!",אתה יוצא מהר מין המקום אל המזבלה,אתה רואה את כול הדלתות החלודות מתפרקות ומיהן יוצאים המים מהביוב,המזבלה מתמלאת מים,אך אתה לא מוצא את טייגר.
[B][U]Son Goku[/U][/B]
אתה מגיע לחדר השני,צבעו הוא צבע סגול,אתה רואה דלת מתכת נעולה,וורמון אומר לך מהדיג'יכלי:"בדלת הזו לא יעזור כוח,צריך את המפתח" אתה שומע את קולו הסהרורי של הגנרל די [שעדיין בטראנס] בוקע מין הרמקולים שעל הקירות:"שלום לך לי,אני אלווה אותך במהלך הדרך שלך לחדר השערים,כמובן אני לא יקל עליך,יש חמישה חדרים,אתה בחדר הראשון,אתה צריך למצוא את המפתח לדלת,הבעיה היא שדיגמון לקח אותו" וורמון אומר לך:"דיגמון הוא דיג'ימון שריון,הוא מסוכן מאוד" אתה שומע את קול של מקדחה ומין הרצפה נפער חור וממנו יוצא דיגמון.
[spoiler]
[IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20090320015445/digimon/images/thumb/d/d5/Digmon_b.jpg/320px-Digmon_b.jpg[/IMG]
[/spoiler]
אגומון הופך להיות מצב בוהק אך הכפתור של ההתפתחות לא נדלק,דיג'ימון השריון,קואטזלמון מסתכל עליך ועל אגומון,דיאנה עדיין נראת מהופנטת והטמר המסתורי שנגדו אתה נלחם מחייך חיוך רחב,הוא אומר:"דיג'ימון שריון נגד דיג'ימון במצב בוהק,זה יהיה כיף,רק הבעיה היא,שמצב בוהק זה רק שידרוג בזמן ששריון הוא דיג'ימון עם כוח דומה לדיג'ימון אלוף,מה שאומר שאני עדיין מוביל,אבל אתה תתחיל".[/QUOTE]
*אני יודע שלא קשור אבל אני צריך דק חייזרים?
"גאומון שינוי די אן איי טירון-אלוף גאומון לגאוגמון, עכשו תביא את טייגר" אומר בלחץ.
-
[b][u]מאסטר ליאון[/u][/b]
*א' זה ממש לא קשור,ב' אני לא חייב לענות,ג' אני לא סובל איילינס דק.
אתה משתמש בדיג'יסול בשביל להפוך את גאומון לגאוגמון אך אתה לא יכול,אתה מאבד שיווי משקל ודורומון תופס אותו לפני שאתה נופל לתוך המים המזוהמים,גאומון אומר לך:"השתמשת ביותר מדי דיג'יסול,יש מקבלה מסוימת אתה יודע" גאומון הולך לכיוון הבניין אך הוא נעצר שוויזרדמון יוצא משם,על ידיו טייגר,מעולף.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1280229][B][U]
[B][U]Son Goku[/U][/B]
[spoiler]
[/spoiler]
[/QUOTE]
אני אומר לגנרל די" הוא לא נראה לי כזה מסוכן ". אני אומר לדיגמון" תקשיב תביא לי את המפתח שנמצא אצלך לדלת הסגולה.אין לי כוח להשתמש עליך בכוח כדי שתביא לי את המפתח .אז אני משתמש בנחמדות אליך.אז תביא תמפתח כבר. נגמרת לי הסבלנות אליך"
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1280263][b][u]מאסטר ליאון[/u][/b]
*א' זה ממש לא קשור,ב' אני לא חייב לענות,ג' אני לא סובל איילינס דק.
אתה משתמש בדיג'יסול בשביל להפוך את גאומון לגאוגמון אך אתה לא יכול,אתה מאבד שיווי משקל ודורומון תופס אותו לפני שאתה נופל לתוך המים המזוהמים,גאומון אומר לך:"השתמשת ביותר מדי דיג'יסול,יש מקבלה מסוימת אתה יודע" גאומון הולך לכיוון הבניין אך הוא נעצר שוויזרדמון יוצא משם,על ידיו טייגר,מעולף.[/QUOTE]
"אז וויזרדמון הוא סופרמון (כן בגלל הוא דיג'ימון) וטייגר הוא לואיס החברה של וויזרדמון" אומר בציניות ואוריד את טייגר למטה.
-
[QUOTE]YellowFlash
אגומון הופך להיות מצב בוהק אך הכפתור של ההתפתחות לא נדלק,דיג'ימון השריון,קואטזלמון מסתכל עליך ועל אגומון,דיאנה עדיין נראת מהופנטת והטמר המסתורי שנגדו אתה נלחם מחייך חיוך רחב,הוא אומר:"דיג'ימון שריון נגד דיג'ימון במצב בוהק,זה יהיה כיף,רק הבעיה היא,שמצב בוהק זה רק שידרוג בזמן ששריון הוא דיג'ימון עם כוח דומה לדיג'ימון אלוף,מה שאומר שאני עדיין מוביל,אבל אתה תתחיל".[/QUOTE]
"קדימה אגומון-תשתמש באנרגיה בוהקת!" אומר לאגומון בבטחון 'אני מקווה מאוד שאנצח,אני צריך את דיאנה בצד שלי' אחשוב לעצמי.
-
[B][U]Son Goku[/U][/B]
אתה רואה הילה שחורה מקיפה את דיגמון ואחרי זה הוא גדל טיפה ויחד איתו המקדחות שלו הופכות להיות חדות יותר,הגנרל די אומר לך:"המידע של דיגמון זה המפתח,בשביל לפתוח את הדלת,אתה צריך להביס את דיגמון".
אתה מקבל הודעה מהדיג'יכלי שבה כתוב:"קיבלת 'דיג'יביצה של אומץ'" וורמון אומר לך:"עכשיו אני יכול להתפתח בהתפתחות שריון!אני יכול להתפתח או לשדרמון או לפלוויזרדמון!".
[B]קיבלת דיג'יביצה של אומץ! [/B][Courage זה אומץ נכון?].
*תגובה סתמית רק שתדע...
וויזרדמון מניח את טייגר על הרצפה,אתה רואה שיש לו חור מוזר בכתף הוא אומר לך:"תשמור על טייגר,תגיד לו שאני מצטער,ותמסור ל-DATS שהביו דיג'ימונים חזרו והם מסוכנים יותר מתמיד" וויזרדמון הופך להיות מידע דיגיטלי,אבל במקום להגיע לדיג'יכלי של טייגר הוא פשוט מתנדף באוויר,אתה רואה בן אדם בלונדיני עם עיניים כתומות,הוא מחייך ונעלם.
אגומון משתמש באנרגיה בוהקת שפוגעת בקואטזלמון,הטמר עם הקואטזלמון מחזיר את הדיג'ימון שלו לדיג'יכלי שלו,הוא מסתובב ואומר:"ברוך הבא לעולם הדיגיטלי" הוא משתמש בפצצת זמן-חלל כמו ממקודם,הוא נכנס לשער ונעלם,דיאנה יוצאת מין הטראנס,היא נופלת על הרצפה,אתה לוקח את הדיג'יכלי שלה ורץ עליה,אתה רואה שהיא בוכה,היא אומרת לך:"א-אני מצטערת מ-מאוד פ-פשוט ז-זה אח שלי".
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1280279][B][U]Son Goku[/U][/B]
אתה רואה הילה שחורה מקיפה את דיגמון ואחרי זה הוא גדל טיפה ויחד איתו המקדחות שלו הופכות להיות חדות יותר,הגנרל די אומר לך:"המידע של דיגמון זה המפתח,בשביל לפתוח את הדלת,אתה צריך להביס את דיגמון".
אתה מקבל הודעה מהדיג'יכלי שבה כתוב:"קיבלת 'דיג'יביצה של אומץ'" וורמון אומר לך:"עכשיו אני יכול להתפתח בהתפתחות שריון!אני יכול להתפתח או לשדרמון או לפלוויזרדמון!".
*תגובה סתמית רק שתדע...
וויזרדמון מניח את טייגר על הרצפה,אתה רואה שיש לו חור מוזר בכתף הוא אומר לך:"תשמור על טייגר,תגיד לו שאני מצטער,ותמסור ל-DATS שהביו דיג'ימונים חזרו והם מסוכנים יותר מתמיד" וויזרדמון הופך להיות מידע דיגיטלי,אבל במקום להגיע לדיג'יכלי של טייגר הוא פשוט מתנדף באוויר,אתה רואה בן אדם בלונדיני עם עיניים כתומות,הוא מחייך ונעלם.
אגומון משתמש באנרגיה בוהקת שפוגעת בקואטזלמון,הטמר עם הקואטזלמון מחזיר את הדיג'ימון שלו לדיג'יכלי שלו,הוא מסתובב ואומר:"ברוך הבא לעולם הדיגיטלי" הוא משתמש בפצצת זמן-חלל כמו ממקודם,הוא נכנס לשער ונעלם,דיאנה יוצאת מין הטראנס,היא נופלת על הרצפה,אתה לוקח את הדיג'יכלי שלה ורץ עליה,אתה רואה שהיא בוכה,היא אומרת לך:"א-אני מצטערת מ-מאוד פ-פשוט ז-זה אח שלי".[/QUOTE]
*שיט קיבלת את ביו טנדרבירדמון
"טייגר אתה בסדר?" אומר בלחץ ואוסיף אל גאומון:"אני יודע שנלחמת פעם בביו דיג'ימונים הרגשתי את זה".
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1280279][B][U]Son Goku[/U][/B]
[/QUOTE]
יאי,כן
-------------------------------------------------------
אני אומר לוורמון" מגניב אתה יכול להתפתח ל 2דיג'ימונים רק באמצות דיג'יביצה אחת.אוקי אני אפתח אותך לפלוויזרדמון.אז קדימה דיג'ימאנטל אפ תתפתח לפלויזרדמון " .אני נותן לוורמון את דיג'יביצה האומץ שיתפתח דיג'ימנטאל אפ
-
*אולי זה ביו שהמצאתי?כמו שבעלילה של עמית עשיתי 'פלאמון בראסט מוד' אני יכול לעשות עוד מלא ביו ואיך אתה יכול להילחם נגד ביו?לפני שהכרת את גאומון לא ידעת מה זה 'דיג'ימון'!
טייגר מתעורר הוא אומר לך:"הררמון האחרון היה שונה,הוא היה חזק יותר מהקודם,הוא שינה צורה לאיזה בן אדם,הביו ררמון השתמש בלהבה מימית שעלפה אותי ו...איפה וויזרדמון?!" אתה מספר לו מה קרה,פניו הופכות להיות לבנות יותר,הוא אומר לך:"טוב,אז כנראה אני לא סוכן Dats יותר,הסיכויים ש..." צפצוף מהדיג'יכלי של טייגר נשמע,קולה של המפקדת יושי אומרת:"הסוכן טייגר,שמענו על מה שקרה לשותפך וויזרדמון,גש למשרדינו ונביא לך דיג'ימון חדש גבומון".
[B][U]Son Goku[/U][/B]
*רק שתדע,הוא עדיין יכול להפוך לסטינגמון.
אתה לוחץ על הכפתור העליון אתה רואה שרשום 'טירון לארמור=וורמון ודיג'יביצה של אומץ לפלאוויזרדמון' אתה רואה את הדיג'יביצה של האומץ יוצאת מין הדיג'יכלי בצורה וירטואלית המידע שלו נכנס לגופו של וורמון,מידע אדום מקיף אותו,אתה רואה לפניך פלאוויזרדמון חזק מאוד שעומד מולך,פלאוויזרדמון אומר:"עכשיו זה אתה ואני דיגמון,שריון נגד שריון,אומץ נגד ידע".
[B]המידע על פלאוויזרדמון יכנס לדף הרשומים בעוד כמה דקות מקסימום.[/B]
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1280287][B][U]מאסטר ליאון[/U][/B]
*אולי זה ביו שהמצאתי?כמו שבעלילה של עמית עשיתי 'פלאמון בראסט מוד' אני יכול לעשות עוד מלא ביו ואיך אתה יכול להילחם נגד ביו?לפני שהכרת את גאומון לא ידעת מה זה 'דיג'ימון'!
טייגר מתעורר הוא אומר לך:"הררמון האחרון היה שונה,הוא היה חזק יותר מהקודם,הוא שינה צורה לאיזה בן אדם,הביו ררמון השתמש בלהבה מימית שעלפה אותי ו...איפה וויזרדמון?!" אתה מספר לו מה קרה,פניו הופכות להיות לבנות יותר,הוא אומר לך:"טוב,אז כנראה אני לא סוכן Dats יותר,הסיכויים ש..." צפצוף מהדיג'יכלי של טייגר נשמע,קולה של המפקדת יושי אומרת:"הסוכן טייגר,שמענו על מה שקרה לשותפך וויזרדמון,גש למשרדינו ונביא לך דיג'ימון חדש גבומון".
[B][U]Son Goku[/U][/B]
אתה לוחץ על הכפתור העליון אתה רואה שרשום 'טירון לארמור=וורמון ודיג'יביצה של אומץ לפלאוויזרדמון' אתה רואה את הדיג'יביצה של האומץ יוצאת מין הדיג'יכלי בצורה וירטואלית המידע שלו נכנס לגופו של וורמון,מידע אדום מקיף אותו,אתה רואה לפניך פלאוויזרדמון חזק מאוד שעומד מולך,פלאוויזרדמון אומר:"עכשיו זה אתה ואני דיגמון,שריון נגד שריון,אומץ נגד ידע".
[B]המידע על פלאוויזרדמון יכנס לדף הרשומים בעוד כמה דקות מקסימום.[/B][/QUOTE]
"רגע גבומון פגשתי אותו פעם ועם ררמון חלש אז ביו ררמון בינוני זה עוזר" אומר בשמחה
-
טייגר אומר לך:"יש כמה סוגים של דיג'ימונים וגם יש מספר של דיג'ימונים מאותו סוג,הגבומון שאני אקבל את זה שאני אקבל את זה שאתה מכיר,וררמון הוא דיג'ימון בינוני,זה שאתה ושני הדיג'ימונים החזקים שלך מנצחים אותם זה לא אומר שהוא חלש,ביו ררמון הוא דיג'ימון חזק,אפילו אתה לא תצליח להביס אותו".
אתה שומע קול חדש בוקע מין הדיג'יכלי של טייגר שאומר:"היי!אני גבומון!" אתה רואה את גבומון,השותף החדש של טייגר מחייך מהדיג'יכלי.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1280287][B][U]
[B][U]Son Goku[/U][/B]
[B]המידע על פלאוויזרדמון יכנס לדף הרשומים בעוד כמה דקות מקסימום.[/B][/QUOTE]
אני יודע
------------------------------------------------
אני אומר פלאוויזרדמון" נחמד יש לך אחלה צורה .טוב יאלה פלאוויזרדמון הגיע הזמן שנלחם נגד דיגמון.קודם כול אל תיתן לו לחפור שום בור אחרת היה קשה להילחם נגדו.תשמש בקסם אש. שלח לעבר דיגמון להבות של אש חזקוות "
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1280307][b][u]מאסטר ליאון[/u][/b]
טייגר אומר לך:"יש כמה סוגים של דיג'ימונים וגם יש מספר של דיג'ימונים מאותו סוג,הגבומון שאני אקבל את זה שאני אקבל את זה שאתה מכיר,וררמון הוא דיג'ימון בינוני,זה שאתה ושני הדיג'ימונים החזקים שלך מנצחים אותם זה לא אומר שהוא חלש,ביו ררמון הוא דיג'ימון חזק,אפילו אתה לא תצליח להביס אותו".
אתה שומע קול חדש בוקע מין הדיג'יכלי של טייגר שאומר:"היי!אני גבומון!" אתה רואה את גבומון,השותף החדש של טייגר מחייך מהדיג'יכלי.[/QUOTE]
"טוב אז רק על או מגה ינצחו אותו" ואחשוב בלחץ:"מקווה שלא ישימו לב שקראתי מהמדריך הדיגיטלי שמצאתי ולכן אני מכיר".
-
[QUOTE]YellowFlash
אגומון משתמש באנרגיה בוהקת שפוגעת בקואטזלמון,הטמר עם הקואטזלמון מחזיר את הדיג'ימון שלו לדיג'יכלי שלו,הוא מסתובב ואומר:"ברוך הבא לעולם הדיגיטלי" הוא משתמש בפצצת זמן-חלל כמו ממקודם,הוא נכנס לשער ונעלם,דיאנה יוצאת מין הטראנס,היא נופלת על הרצפה,אתה לוקח את הדיג'יכלי שלה ורץ עליה,אתה רואה שהיא בוכה,היא אומרת לך:"א-אני מצטערת מ-מאוד פ-פשוט ז-זה אח שלי".[/QUOTE]
"שאלה עכשיו-למה האח הדפוק שלך,סליחה אם אני פוגע, השאיר אותנו בעולם הדיגיטלי?!" אומר בעצבנות לדיאנה.
-
[B][U]Son Goku[/U][/B]
*סבבה.
פלאוויזרדמון מרים את שרביטו ויורה להבות חזקות מאוד,דיגמון משתמש במקדחה שבידו הימנית והודף את הלהבה,אמפמון שלך יוצא הוא אומר לך:"דיגמון הוא דיג'ימון בעל הגנה גבוהה במיוחד,אני מכיר את נקודות התורפה שלו,ואני גם קטן וזריז,בזמן שפלאוויזרדמון יעסיק אותו בקרב,אני אפגע לו בשריון האחורי,נקודת התורפה שלו".
*תפסיק להגיד 'על'!זה אולטימטיבי!אתה יודע שזה יוסיף מלא אורך לתגובה שלך?
טייגר אומר:"ביו דיג'ימונים הם חזקים במיוחד,עם טקטיקה טובה ומיומנות אתה יכול לנצח אותם,תגיד גאומון יכול לעזור לי לפתח את גבומון?הדיג'יסול שלי הייתה מתאימה לקנדלמון,גבומון זה משהו אחר,כמו שאתה יכול לפתח את גאומון לגאוגמון ולא את דורומון,הבנת?".
דיאנה אומרת לך:"אני לא יודעת,לפני שלוש שנים,שנה לפני שהצטרפתי ל-DATS,אחי נעלם,לא נראה שוב,פעם אחת פגשתי אותו,חוץ מהיום,הוא השתנה,זה היה במשימה הרשמית האחרונה שלי,אני יחד עם עוד שני חברים שלי,פגשנו אותו,הוא השתמש במשהו לא ברור,אני נפגעתי קל יחסית לחברים שלי,שבוע הייתי מעולפת אבל השניים האחרים הם..." קולה נשבר,אתה מבין שסופם של החברים של דיאנה היה רע מאוד,דיאנה ממשיכה:"מאז לא יצאתי למשימות,רק התאמנתי,ידעתי שהוא ימצא אותי יום אחד,והיום הזה הגיע,ואני לא יודעת למה הוא השאיר אותנו פה,אנחנו צריכים למצוא דרך לחזור לעולם האמיתי,אני חושבת שתחנת הרכבת הישנה תעזור לנו,מה דעתך?".
-
[QUOTE]YellowFlash
דיאנה אומרת לך:"אני לא יודעת,לפני שלוש שנים,שנה לפני שהצטרפתי ל-DATS,אחי נעלם,לא נראה שוב,פעם אחת פגשתי אותו,חוץ מהיום,הוא השתנה,זה היה במשימה הרשמית האחרונה שלי,אני יחד עם עוד שני חברים שלי,פגשנו אותו,הוא השתמש במשהו לא ברור,אני נפגעתי קל יחסית לחברים שלי,שבוע הייתי מעולפת אבל השניים האחרים הם..." קולה נשבר,אתה מבין שסופם של החברים של דיאנה היה רע מאוד,דיאנה ממשיכה:"מאז לא יצאתי למשימות,רק התאמנתי,ידעתי שהוא ימצא אותי יום אחד,והיום הזה הגיע,ואני לא יודעת למה הוא השאיר אותנו פה,אנחנו צריכים למצוא דרך לחזור לעולם האמיתי,אני חושבת שתחנת הרכבת הישנה תעזור לנו,מה דעתך?".[/QUOTE]
"אני לא ממש מכיר את העולם הזה, אני חושב שאולי היא תעזור לנו.איפה היא?" אגיד לדיאנה.
-
דיאנה אומרת לך:"לא יודעת,אבל כדי נסתובב פה,נכיר דיג'ימונים חדשים אולי כמה מהם יהיו שלנו" היא כמה על רגליה,היא מנקה את החול שנדבק לה על המכנסיים,ואתם ממשיכים בדרככם,דרך נפתחת דרך הקניון,דרך שלא ראית קודם,שניכם רצים לעבר המעבר הזה,אתה רואה שאתה מגיע למאין עיירה קטנה,אתה רואה שכול הבתים שמה עם אורות סגורים,אתה רואה בניין אחד נמוך עם קומה אחת שעל השלט שלו כתוב באורות זוהרים 'מפגש הפונצ'ו',דיאנה אומרת לך:"נראה לי זה מקום מעניין,פונצ'ומון,הוא דיג'ימון שריון שמתפתח משילוב של פטמון וביצת הכנות,הוא דומה לטוגמון,הצורה המפותחת של פלאמון".
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1280322][B][U]Son Goku[/U][/B]
*סבבה.
פלאוויזרדמון מרים את שרביטו ויורה להבות חזקות מאוד,דיגמון משתמש במקדחה שבידו הימנית והודף את הלהבה,אמפמון שלך יוצא הוא אומר לך:"דיגמון הוא דיג'ימון בעל הגנה גבוהה במיוחד,אני מכיר את נקודות התורפה שלו,ואני גם קטן וזריז,בזמן שפלאוויזרדמון יעסיק אותו בקרב,אני אפגע לו בשריון האחורי,נקודת התורפה שלו".
*תפסיק להגיד 'על'!זה אולטימטיבי!אתה יודע שזה יוסיף מלא אורך לתגובה שלך?
טייגר אומר:"ביו דיג'ימונים הם חזקים במיוחד,עם טקטיקה טובה ומיומנות אתה יכול לנצח אותם,תגיד גאומון יכול לעזור לי לפתח את גבומון?הדיג'יסול שלי הייתה מתאימה לקנדלמון,גבומון זה משהו אחר,כמו שאתה יכול לפתח את גאומון לגאוגמון ולא את דורומון,הבנת?".
דיאנה אומרת לך:"אני לא יודעת,לפני שלוש שנים,שנה לפני שהצטרפתי ל-DATS,אחי נעלם,לא נראה שוב,פעם אחת פגשתי אותו,חוץ מהיום,הוא השתנה,זה היה במשימה הרשמית האחרונה שלי,אני יחד עם עוד שני חברים שלי,פגשנו אותו,הוא השתמש במשהו לא ברור,אני נפגעתי קל יחסית לחברים שלי,שבוע הייתי מעולפת אבל השניים האחרים הם..." קולה נשבר,אתה מבין שסופם של החברים של דיאנה היה רע מאוד,דיאנה ממשיכה:"מאז לא יצאתי למשימות,רק התאמנתי,ידעתי שהוא ימצא אותי יום אחד,והיום הזה הגיע,ואני לא יודעת למה הוא השאיר אותנו פה,אנחנו צריכים למצוא דרך לחזור לעולם האמיתי,אני חושבת שתחנת הרכבת הישנה תעזור לנו,מה דעתך?".[/QUOTE]
"אז איך אני אפתח את דורומון? ובטח אנ יעזור לך" אומר ואשאל את טייגר.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1280332][B][U]YellowFlash[/U][/B]
דיאנה אומרת לך:"לא יודעת,אבל כדי נסתובב פה,נכיר דיג'ימונים חדשים אולי כמה מהם יהיו שלנו" היא כמה על רגליה,היא מנקה את החול שנדבק לה על המכנסיים,ואתם ממשיכים בדרככם,דרך נפתחת דרך הקניון,דרך שלא ראית קודם,שניכם רצים לעבר המעבר הזה,אתה רואה שאתה מגיע למאין עיירה קטנה,אתה רואה שכול הבתים שמה עם אורות סגורים,אתה רואה בניין אחד נמוך עם קומה אחת שעל השלט שלו כתוב באורות זוהרים 'מפגש הפונצ'ו',דיאנה אומרת לך:"נראה לי זה מקום מעניין,פונצ'ומון,הוא דיג'ימון שריון שמתפתח משילוב של פטמון וביצת הכנות,הוא דומה לטוגמון,הצורה המפותחת של פלאמון".[/QUOTE]
"אוקיי, אולי אם נשאל שם מישהו נוכל לדעת איפה תחנת הרכבת." אומר לדיאנה ולאחר מכן אפתח את הדלת ואומר לה שוב:"שניכנס?"
-
טייגר אומר לך:"אתה צריך להתאמן,כמו שאני צריך להתאמן עם הגבומון".
הוא מוציא את גבומון שלו,דורומון הולך אחורה ומשאיר מקום לקרב של גאומון וגבומון,גבומון משתמש בקרן שלו להתקפה ישירה אך גאומון מחזיק לו את הקרן בעזרת ידו הימנית,הוא מרים אותו כאילו הוא מרים דף,ואז זורק אותו על הרצפה בחוזקה,אתה רואה מכתש קטן נוצר במקום שבו גבומון נפל,גבומון משתמש בפיצוץ כחול קטן שפוגע בגאומון שעף אחורה.
אתם נכנסים ל'מפגש הפונצ'ו',אתם רואים כמה דיג'ימונים נלחמים זה בזה,אתה רואה בן אדם זקן עומד מאחוריי הבר,הוא מסתכל על הבר בייאוש,או שהוא ישן,דיאנה אומרת לך:"יש לי פתאום הרגשה רעה בנוגע למקום המוזר הזה" אתה שומע קול שאומר:"חדשים בעיר אהה" אתה מסתובב ורואה דפוטימון מכוון את שני האקדחים שלו אליכם,אחד אל דיאנה ואחד אליך.
[spoiler]
[IMG]http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20090205055023/digimon/images/5/54/Deputymon_b.jpg[/IMG]
[/spoiler]
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1280322][B][U]Son Goku[/U][/B]
*סבבה.
.[/QUOTE]
אני אומר לאמפמון" אוקי אחלה רעיון יש לך.חכה שפלאוויזרדמון יתקוף את דיגימון ואז אתה תתקוף את דיגמון באגרוף הליל שלך "
אני אומר לפלאוויזרדמון " אני מבין ששעמת את התוכנית של אמפמון.אז תקווף את דיגמון בקסם אש. שלח להבות אדומות שיעזסיקו את דיגמון ולא ישים לב שאמפמון תוקף אותו"
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1280340][B][U]מאסטר ליאון[/U][/B]
טייגר אומר לך:"אתה צריך להתאמן,כמו שאני צריך להתאמן עם הגבומון".
הוא מוציא את גבומון שלו,דורומון הולך אחורה ומשאיר מקום לקרב של גאומון וגבומון,גבומון משתמש בקרן שלו להתקפה ישירה אך גאומון מחזיק לו את הקרן בעזרת ידו הימנית,הוא מרים אותו כאילו הוא מרים דף,ואז זורק אותו על הרצפה בחוזקה,אתה רואה מכתש קטן נוצר במקום שבו גבומון נפל,גבומון משתמש בפיצוץ כחול קטן שפוגע בגאומון שעף אחורה.
אתם נכנסים ל'מפגש הפונצ'ו',אתם רואים כמה דיג'ימונים נלחמים זה בזה,אתה רואה בן אדם זקן עומד מאחוריי הבר,הוא מסתכל על הבר בייאוש,או שהוא ישן,דיאנה אומרת לך:"יש לי פתאום הרגשה רעה בנוגע למקום המוזר הזה" אתה שומע קול שאומר:"חדשים בעיר אהה" אתה מסתובב ורואה דפוטימון מכוון את שני האקדחים שלו אליכם,אחד אל דיאנה ואחד אליך.
[spoiler]
[IMG]http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20090205055023/digimon/images/5/54/Deputymon_b.jpg[/IMG]
[/spoiler][/QUOTE]
"טוב יש לך מזל שאנחנו מרחמים עליך להבה כחולה קטנה" אומר בשמחה.
-
[QUOTE]YellowFlash
אתם נכנסים ל'מפגש הפונצ'ו',אתם רואים כמה דיג'ימונים נלחמים זה בזה,אתה רואה בן אדם זקן עומד מאחוריי הבר,הוא מסתכל על הבר בייאוש,או שהוא ישן,דיאנה אומרת לך:"יש לי פתאום הרגשה רעה בנוגע למקום המוזר הזה" אתה שומע קול שאומר:"חדשים בעיר אהה" אתה מסתובב ורואה דפוטימון מכוון את שני האקדחים שלו אליכם,אחד אל דיאנה ואחד אליך.[/QUOTE]
"תשמע, אם תצטרף אליי אני לא אמחק אותך." אומר לדפיוטמון בזמן שאוציא את אגומון מהדיג'יכלי שלי.
-
[RIGHT][B][U]Son Goku[/U][/B]
אמפמון רץ אל מאחוריי דיגמון,דיגמון מסתובב במטרה להתקיף אותו כשהוא מפנה את גבו אל פלאוויזרדמון שמשתמש בקסם אש בדיוק בנקודת התורפה של דיגמון שהופך להיות מידע דיגיטלי,אך במקום להתפוגג,המידע מופנה אל דלת המתכת שנפתחת,אתה עובר בדלת אל החדר השני,החדר הכחול,הדלת ננעלת,אתה רואה שהדלת הבאה נמצאת על התקרה [שבגובה שלוש וחצי מטר],הגנרל די אומר לך:"רק יד אדם יכולה לפתוח את הדלת".[/RIGHT]
[RIGHT][B][U]מאסטר ליאון[/U][/B]
גאומון משתמש בלהבה כחולה אך גבומון משתמש בפיצוץ כחול,ההתקפה המיוחדת של גבומון,שהפעם היא יותר חזקה מהפעם הקודמת,הפיצוץ הכחול הודף את הלהבה הכחולה וממשיך לכיוונו של גאומון שמשתמש באגרופו בשביל להשמיד את הפיצוץ הכחול הקטן.[/RIGHT]
[RIGHT][B][U]YellowFlash[/U][/B]
הדפוטימון אומר לך:"אני הוא השריף של העיירה הזו,שניכם עצורים על כניסה לעיירה הזו ללא אישור,ואתה ילד,עצור על איומים על איש ציבור" הוא יורה בשניכם,אתה רואה שני חצי הרדמה פוגעים לכם בכתפיים,אתם מאבדים את ההכרה.
כשאתם מתעוררים אתם בתא מעצר,דיאנה ישנה עדיין על אחת המיטות שבתא,אתה שוכב על המיטה בצד השני של התא,אתה מחפש את הדיג'יכלי שלך אבל אתה לא מוצא אותו,אתה רואה אבל את הדיג'יכלי של דיאנה מונח מתחת למיטה שלה,אתה בודק מתחת למיטה שלך והדיג'יכלי שלך שם.[/RIGHT]
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1280432][RIGHT][B][U]Son Goku[/U][/B]
אמפמון רץ אל מאחוריי דיגמון,דיגמון מסתובב במטרה להתקיף אותו כשהוא מפנה את גבו אל פלאוויזרדמון שמשתמש בקסם אש בדיוק בנקודת התורפה של דיגמון שהופך להיות מידע דיגיטלי,אך במקום להתפוגג,המידע מופנה אל דלת המתכת שנפתחת,אתה עובר בדלת אל החדר השני,החדר הכחול,הדלת ננעלת,אתה רואה שהדלת הבאה נמצאת על התקרה [שבגובה שלוש וחצי מטר],הגנרל די אומר לך:"רק יד אדם יכולה לפתוח את הדלת".[/RIGHT]
[RIGHT][B][U]מאסטר ליאון[/U][/B]
גאומון משתמש בלהבה כחולה אך גבומון משתמש בפיצוץ כחול,ההתקפה המיוחדת של גבומון,שהפעם היא יותר חזקה מהפעם הקודמת,הפיצוץ הכחול הודף את הלהבה הכחולה וממשיך לכיוונו של גאומון שמשתמש באגרופו בשביל להשמיד את הפיצוץ הכחול הקטן.[/RIGHT]
[RIGHT][B][U]YellowFlash[/U][/B]
הדפוטימון אומר לך:"אני הוא השריף של העיירה הזו,שניכם עצורים על כניסה לעיירה הזו ללא אישור,ואתה ילד,עצור על איומים על איש ציבור" הוא יורה בשניכם,אתה רואה שני חצי הרדמה פוגעים לכם בכתפיים,אתם מאבדים את ההכרה.
כשאתם מתעוררים אתם בתא מעצר,דיאנה ישנה עדיין על אחת המיטות שבתא,אתה שוכב על המיטה בצד השני של התא,אתה מחפש את הדיג'יכלי שלך אבל אתה לא מוצא אותו,אתה רואה אבל את הדיג'יכלי של דיאנה מונח מתחת למיטה שלה,אתה בודק מתחת למיטה שלך והדיג'יכלי שלך שם.[/RIGHT][/QUOTE]
"ארר... גאומון שנוי דיאן איי הטענת נתוני רארמון!!! להבה כחולה חזקה מאוד!" אומר בזעם .
-
גאומון משתמש בלהבה כחולה חזקה יותר ממקודם אך גבומון משתמש בקרן שלו בשביל לחפור בור קטן,שמה הוא מתחבא ומצליח להינצל מההתקפה של גאומון שמזנק גם הוא לבור הזה,אתה שומע את הצעקות של גבומון שצועק מכאב,אתה מבין שגאומון מנצח,אתה רואה מידע כחול יוצא מהחור ומגיע אל הדיג'יכלי של טייגר,גאומון ניצח.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1280455][b][u]מאסטר ליאון[/u][/b]
גאומון משתמש בלהבה כחולה חזקה יותר ממקודם אך גבומון משתמש בקרן שלו בשביל לחפור בור קטן,שמה הוא מתחבא ומצליח להינצל מההתקפה של גאומון שמזנק גם הוא לבור הזה,אתה שומע את הצעקות של גבומון שצועק מכאב,אתה מבין שגאומון מנצח,אתה רואה מידע כחול יוצא מהחור ומגיע אל הדיג'יכלי של טייגר,גאומון ניצח.[/QUOTE]
"אז מי חזק יותר? וזה עוד לא גאוגמון זה היה הכוח ברגל של גאומון" אומר בהשתחצנות.
-
טייגר אומר לך:"בינתיים,גאומון חזק יותר,וזה כמובן היה ברור,הוא יותר מוכשר ועם יותר אימונים,מצב שני יש את גבומון,דיג'ימון שרק עכשיו הכרתי עם לא הרבה הכשרה ואימונים ועם לא הרבה התקפות,אם זה גאוגמון הקרב הזה נגמר הרבה יותר מהר" אתה רואה שוב את הנער הזה שיצא אחרי טייגר ו-וויזרדמון,הביו דיג'ימון עומד מולכם.