-
-
[quote=Ash Is A Nub;1283314]ליאור זה Son Goku- הוא מנהל אמ"מ :what:[/quote]
[quote=Cool Nick;1283319]לא, אני לא הוא.. עכשיו קוראים לו בכינוי אחר, והוא מנהל אמ"מ..[/quote]
נראה לי שהוא לא התכוון לליאור הזה, אלא לליאור שהיה פעם מנהל פורום חתימות או משהו כזה והוא די פרש/נעלם, וגם הכינוי שלו היה SHARINGAN או משהו כזה.
אחח... אני מתגעגע למשחקי התפקידים שלי רק כי חסר לי מקום שבו אני יכול לכתוב שטויות נפלאות כאלה. למשל עיינתי עכשיו בPokmeon Medieval Ages שלי, ויצרתי שם אפשרות לשחקנים ליצור דמות שהם יפגשו לעתים קרובות במשחק. ואז מישהו בטופס ההרשמה יצר דמות כזו, אך הוסיף שהוא לא רוצה שהם יהיו במסע משותף. ואז כתבתי לו שגם לא התכוונתי שהם יהיו במסע משותף, ושהתפקיד של הדמות הזו הוא בדיוק כמו התפקיד של המקהלה בדראמה היוונית: מטרתם ליצור אל להפיג את המתח, ורגע לפני האסון הדמות תנקוט עמדה ברורה ביחס לקונפליקט.... ולשטויות כאלו אני מתגעגע...
-
אביזי ידע למי התכוונתי ><
ולכל אחד כנראה יש איזה דבר שהוא מאוד מתגעגע אליו בעשיית מ"ת, השאלה אם זה שווה את כל מאמץ בנייתו והחזקתו והאם זה יספיק עד לסיום בריא שלו או פרישה באמצע כמו שקורה ברוב הפעמים
-
אני לא חושב שמישהו באמת חושב על לסיים משחק כשהוא פותח אחד כזה... כמובן, זה נחמד אם מצליחים לעשות את זה, אבל זו לא מטרה ריאלית שמישהו באמת מציב לעצמו... אני למשל כן מתכנן כמה סצינות בסוף של המשחק, אבל אני יודע שאני בחיים לא אגיע לשם... ובמשחק שיש לי שהוא כמעט מוכן (ונראה לי גם שאף אחד לא מספיק פסיכופט כדי להצליח לשחק בו, וכל פעם שאני אומר את זה כאן אנשים מיד רוצים שאני אפתח אותו כדי להוכיח לי שאני טועה...) גם זה בעייתי, כי המשחק הזה מבוסס על הסיפור שלי, וגיבורי הסיפור אמורים להיות קיימים בעולם של המשחק, ואז יש בעיה שהמטרה שלכאורה יש לשחקנים לא יכולה להיות מוגשמת על ידם....
אבל כאמור, אף אחד לא באמת מחפש לסיים את המשחק.
-
-
[QUOTE=Blackbeard;1283323]אביזי ידע למי התכוונתי ><
ולכל אחד כנראה יש איזה דבר שהוא מאוד מתגעגע אליו בעשיית מ"ת, השאלה אם זה שווה את כל מאמץ בנייתו והחזקתו והאם זה יספיק עד לסיום בריא שלו או פרישה באמצע כמו שקורה ברוב הפעמים[/QUOTE]
אני לא O.O
אני מחפש דווקא ליאור אחר :-(
-
טוב מית'ו מן מה דרגת הספאם שלי בתגובה הזאת?(זה כתוב בה"פ)
-
-
[right]יש כמה רמות ספאם [1 זה הנמוך ביותר ו-6 זה הגבוה ביותר]
1-אין ספאם
2-חצי ספאם
3-ספאם
4-ספאם וחצי
5-ספאם מעצבן במיוחד
6-ההודעות של מאסטר ליאון[/right]
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1283343][right]יש כמה רמות ספאם [1 זה הנמוך ביותר ו-6 זה הגבוה ביותר]
1-אין ספאם
2-חצי ספאם
3-ספאם
4-ספאם וחצי
5-ספאם מעצבן במיוחד
6-ההודעות של מאסטר ליאון[/right][/QUOTE]
אתה: 3
אני: 4
מאסטר ליאון: 7 XD
-
דיברתי על הזאת ששאלתי ותקרא לי דיאבורו גאי
-
גאי Xd
וליאון אני אקרא לך איך שאני רוצה
-
[quote=מאסטר ליאון;1283345]אולי די דיברתי על הזאת ששאלתי ותקרא לי דיאבורו גאי[/quote]
אני קורא [b]לך[/b] דיאבורו גאי (חח). כשאני מדבר עם עומר מותר לי לקרוא לך מאסטר ליאון
-
או אחד מהכינויים הבאים:'מאסטר נוביאון' 'מאסטר לינוב' 'מאסטר נוב' 'מאסטר ליאונוב' או 'הנוב הגדול ביותר שנוצר אי פעם' Xd
-
-
עוד מישהו חוץ ממני לא מבין 90% מההודעות שלו?
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1283350]עוד מישהו חוץ ממני לא מבין 90% מההודעות שלו?[/QUOTE]
רק אתה
[COLOR="White"]אני לא מבין 99.999% מההודעות שלו[/COLOR]
-
אתה לא בחורה אני נוב לפעמים יותר מדי
-
XD [COLOR=white]לביג הלבן[/COLOR]
[COLOR=#ffffff][/COLOR]
אוף איזה מעצבן האיוונט השני של רוקה :um_face:
-
-
הצב שלי שבר את השריון שלו :( [COLOR=white]אין לי באמת צב XD[/COLOR]
-
-
מה נהיית לי ליאונוב?
לא קורא את החלקים הלבנים
-
-
למה אתה פונה אלי בלשון נקבה?
-
-
אני לא בחורה יא חתיכת נוב מ***** וט*** ואני אמשיך ככה עד שתפרוש
-
-
אני אפסיק כשתפרוש אתה תפסיק עכשיו
-
-
רק שתדע [בשיא הרצינות] חשבתי אולי לוותר לך במ''ת ולהחזיר אותך בכול זאת,אבל עכשיו,אחרי זה אתה בחיים לא תחזור.
ואם אני נוב אתה סופר נוב ואם עוד פעם אחת אתה פונה אליי בלשון נקבה אני פונה לרותם,לא לארווין,לא לאלון,לא לאכלס ישר לרותם!
-
[b]הבא שממשיך את הריב הזה מקבל אזהרה.[/b]
-
[QUOTE=YoRt3m;1283370][b]הבא שממשיך את הריב הזה מקבל אזהרה.[/b][/QUOTE]
זה ריב ארוך ועמוק...
-
[QUOTE=Ash Is A Nub;1283371]זה ריב ארוך ועמוק...[/QUOTE]
זו הבעיה, הוא ארוך ועמוק במקום לעצור באמצע ולדווח. עכשיו איך אני אמצא איפה כל זה התחיל?
-
[QUOTE=Ash Is A Nub;1283314]ליאור זה Son Goku- הוא מנהל אמ"מ :what:[/QUOTE]
הוא לא התכוון אלי
הוא התכוןן לליאור אחר שהכינוי שלו זה שארינגאן(לא זוכר תכינוי) שהיה מנל חתימות לשעבר ועכשיו הוא לא בפורום נראה לי שהוא בצבע
הוא חשב שזה עומר=קולניק
-
הריב התחיל בסביבות סוף נובמבר בערך,לפני זה היה שקט
-
חח שני חנונים רבים.. נייס..
ליאור אני כבר בצ'פטר 3 בפוקימון ריבורסט! זה ממש יפה!!
-
אייל נרשם ב-25.10, מה שאומר - הריב התחיל ב3.11.11 בערך
-
ליאור ראית את 41-43 בזקסל?
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1283376]חח שני חנונים רבים.. נייס..
ליאור אני כבר בצ'פטר 3 בפוקימון ריבורסט! זה ממש יפה!![/QUOTE]
אני כבר קראתי את כל הפרקים ,אני מחכה שיתרגמו עוד פרקים
[QUOTE=Aichi Sendou;1283379]ליאור ראית את 41-43 בזקסל?[/QUOTE]
עוד לא ראיתי בינתיים יש לי על המחשב את 41 ו43 וצריך לרהוריד את 42 .מתכנן לראות אותם היום
---------
אף אחד לא מנסה לזהות מאיפה לקחתי את התמונה זהה את האנימה? חבל התחרות עומדת להגמר