-
[QUOTE=r03e;1288346]אתה יודע שאופל "סופר אפקטיבי" על על-חושי?
---------------
"הונצ'קרו שוב גל צלילוית ואז ניקור בכל הכוח" אומר להונצ'קרו בנחישות "אני מאמין בך" אוסיף ואומר בגאווה[/QUOTE]
*אבל לא על ענק
הונצ'קרווו מצליח לפגוע באלאקזם שמתחבר עם טליה ומנסה למחוץ אותך.
-
טוב אתה לא מגיב לי אז כנראה שאיאלץ לפרוש.
אלא אם כן תגיב לי עכשיו.
-
מצטער אני אשים תמונה ואתן לך להשמין אחרי שאסיים למצוא טורצ'יק
-
[QUOTE=Diamondes;1288355]*אבל לא על ענק
הונצ'קרווו מצליח לפגוע באלאקזם שמתחבר עם טליה ומנסה למחוץ אותך.[/QUOTE]
אני מוציא את גרצ'ומפ ומתחבר איתו וביחד אנחנו תוקפים במטאור דרקון. להונצ'קרו אני אומר לתקוף שוב ושוב בגל צלליות ובכדור צל את טליה ואת אלקזאם
-
[QUOTE=Master Po;1288336]לא, אני פשוט משמין בחזרה!
אני הולך לדוג באגם.[/QUOTE]
הבחורה מנשקת אותך ואומרת שהיא אוהבת שמנים ואז אתה הופך לשמן מאוד קצת יותר מקודם אפילו והיא מתאהבת בך עד שאתה תופס לאבדיסק ורואה המבורגרר ענק.(תמרח).
-
-
[QUOTE=r03e;1288367]אני מוציא את גרצ'ומפ ומתחבר איתו וביחד אנחנו תוקפים במטאור דרקון. להונצ'קרו אני אומר לתקוף שוב ושוב בגל צלליות ובכדור צל את טליה ואת אלקזאם[/QUOTE]
אלאקזם מתפוצץ ואתהה חוזר לשדה מישל ומגיע לעיר השלישית ורואה מלון פוקימונים.
-
[QUOTE=Diamondes;1288412]אלאקזם מתפוצץ ואתהה חוזר לשדה מישל ומגיע לעיר השלישית ורואה מלון פוקימונים.[/QUOTE]
תתאר את הזמן ביום עם אתה רוצה שאלך לקנות חדר במלון
לדוגמא: אתה מגיע לעיר השלישית ומתחיל להחשיך בהמשך הדרך אתה רואה מלון פוקימונים
-------------
אלך למלון ואזמין חדר ללילה בזמן שאסתובב בלובי לראות מה האתרקציות השונות
-
[QUOTE=r03e;1288428]תתאר את הזמן ביום עם אתה רוצה שאלך לקנות חדר במלון
לדוגמא: אתה מגיע לעיר השלישית ומתחיל להחשיך בהמשך הדרך אתה רואה מלון פוקימונים
-------------
אלך למלון ואזמין חדר ללילה בזמן שאסתובב בלובי לראות מה האתרקציות השונות[/QUOTE]
*אני אפתח מתישהו מ"ת על אנשים שהופכים לפוקימונים רוצה שמור?
אתה רואה שאחת האטרקציות היא ברכה ואתה לוקח בגד ומתחיל לשחות כשאתה רואה כריש.
-
[QUOTE=Diamondes;1288432]*אני אפתח מתישהו מ"ת על אנשים שהופכים לפוקימונים רוצה שמור?
אתה רואה שאחת האטרקציות היא ברכה ואתה לוקח בגד ומתחיל לשחות כשאתה רואה כריש.[/QUOTE]
לא תודה יש לי יותר מידי על הראש
-------------
"מה?!!" אצעק בבהלה "כריש בברכה?!!!" אמשיך לצעוק בפאניקה וכמעט אתבע במים לאחר שאתעשת אנסה לשחות בשיא המהירות לעבר שפת הבריכה
-
[QUOTE=r03e;1288437]לא תודה יש לי יותר מידי על הראש
-------------
"מה?!!" אצעק בבהלה "כריש בברכה?!!!" אמשיך לצעוק בפאניקה וכמעט אתבע במים לאחר שאתעשת אנסה לשחות בשיא המהירות לעבר שפת הבריכה[/QUOTE]
אתה יוצא מהמים וקופא פתאום הכריש עולה ומתוך ראשו יוצאת אמילי שאומרת "אתה פחדן".
-
[QUOTE=Diamondes;1288442]אתה יוצא מהמים וקופא פתאום הכריש עולה ומתוך ראשו יוצאת אמילי שאומרת "אתה פחדן".[/QUOTE]
נתקפתי פאניקה לרגע זה קורה לכולם" אומר לה בהתגוננות ואפיל אותה לבריכה "כריש בבריכה באמת" אמלמל לעצמי ואשפריץ על אמילי מים ואנסה להטביע אותה כמעט עד הסוף
-
[QUOTE=r03e;1288446]נתקפתי פאניקה לרגע זה קורה לכולם" אומר לה בהתגוננות ואפיל אותה לבריכה "כריש בבריכה באמת" אמלמל לעצמי ואשפריץ על אמילי מים ואנסה להטביע אותה כמעט עד הסוף[/QUOTE]
אמילי יוצאת ספוגה במים וזורקת עליך בלון מים ענק.
-
אני פורש מהמשחק הזה, כי אתה צריך להשקיע יותר. איך זה הגיוני שכבר התפתח לי סמוצ'אם לג'ינקס ועוד לא עשיתי כלום? תשפר את זה עוד ואז אולי בעוד כמה שבועות אחזור לזה.
-
[QUOTE=Diamondes;1288497]אמילי יוצאת ספוגה במים וזורקת עליך בלון מים ענק.[/QUOTE]
אני אנסה להתחמק מהבלון ואקח בלון מים משלי ואזרוק אותו עליה לאחר כמה רגעי השתובבות אגיד לאמילי שכדאי שנלך לנוח לקראת המשך המסע מחר
-------------
מאיפה היא השיגה בלון מים ובכלל תחפושת של כריש
-
[QUOTE=r03e;1288526]אני אנסה להתחמק מהבלון ואקח בלון מים משלי ואזרוק אותו עליה לאחר כמה רגעי השתובבות אגיד לאמילי שכדאי שנלך לנוח לקראת המשך המסע מחר
-------------
מאיפה היא השיגה בלון מים ובכלל תחפושת של כריש[/QUOTE]
*מאיפה שיש
אמילי זועפת קצת אבל מסכימה ללכת למלון. אתה שוכר את חדר 20780 ב10 פוקישקלים(מטבע מיוחד למלונות) יחד עם אמילי באוותו מחיר על אותו החדר אתה הולך לחדר ורואה מיטה כחולה לך ו6 מיטות נוספות לפוקימונים עם כריות רכות וציורים של הסוגים שיש לך(אש לצ'ארמנדר והשאר לפי הסוגים). על השמיכה והסדין שלך מצוירים ויש כרית תפוחה ורכה עליה ציורים של קקניאה וכרית תפוחה ונעימה. לאמילי יש מיטה אדומה עם כרית נעימה ועל המיטה מצוירים איגליפאפים אתם הולכים לישון ופתאום רואה שמתוך היד של אמילי יוצא טופר.
-
[QUOTE=Diamondes;1288533]*מאיפה שיש
אמילי זועפת קצת אבל מסכימה ללכת למלון. אתה שוכר את חדר 20780 ב10 פוקישקלים(מטבע מיוחד למלונות) יחד עם אמילי באוותו מחיר על אותו החדר אתה הולך לחדר ורואה מיטה כחולה לך ו6 מיטות נוספות לפוקימונים עם כריות רכות וציורים של הסוגים שיש לך(אש לצ'ארמנדר והשאר לפי הסוגים). על השמיכה והסדין שלך מצוירים ויש כרית תפוחה ורכה עליה ציורים של קקניאה וכרית תפוחה ונעימה. לאמילי יש מיטה אדומה עם כרית נעימה ועל המיטה מצוירים איגליפאפים אתם הולכים לישון ופתאום רואה שמתוך היד של אמילי יוצא טופר.[/QUOTE]
אסתכל לראות עם אמילי ישנה ואם כן עז אעיר אותה
ולאחר מיכן (וגם עם היא לא ישנה) אגיד לה "יש לך טופר על היד. זה בכוונה?" אשאל בחשש
-
[QUOTE=r03e;1288539]אסתכל לראות עם אמילי ישנה ואם כן עז אעיר אותה
ולאחר מיכן (וגם עם היא לא ישנה) אגיד לה "יש לך טופר על היד. זה בכוונה?" אשאל בחשש[/QUOTE]
אמילי אומרת בפחד ופליאה ובושה "התחברתי עם אברה בזמן הקרב עם טליה לכן עם לא אשתמש רק עליי באבן נצח אהפוך לאברה לגמרי".
-
[QUOTE=Diamondes;1288541]אמילי אומרת בפחד ופליאה ובושה "התחברתי עם אברה בזמן הקרב עם טליה לכן עם לא אשתמש רק עליי באבן נצח אהפוך לאברה לגמרי".[/QUOTE]
אתה אמור לקבל את הכוחות של הפוקימון המפותח כשהפוקימון שהתחברת אליו מתפתח וזה לא דבר רע
----------------
"אני עדיין לא מבין את לא רוצה לקבל את הכוחות של קדברה ואלקזאם כשאברה יתפתח אליהם למה, ככה תיהי יותר חזקה ותוכלי לעמוד מול טליה ג'י ואחיותה מה לא בסדר בזה?" אשאל בבילבול
-
[QUOTE=r03e;1288544]אתה אמור לקבל את הכוחות של הפוקימון המפותח כשהפוקימון שהתחברת אליו מתפתח וזה לא דבר רע
----------------
"אני עדיין לא מבין את לא רוצה לקבל את הכוחות של קדברה ואלקזאם כשאברה יתפתח אליהם למה, ככה תיהי יותר חזקה ותוכלי לעמוד מול טליה ג'י ואחיותה מה לא בסדר בזה?" אשאל בבילבול[/QUOTE]
*כן
אמילי מסבירה שהיא התחברה בגוף כמעט אבן הנצח על אברה לא תעזור אתם צריכים למצוא את אבן הנצח הקוסמית על אמילי (טליה ג'י מתה).
-
[QUOTE=Diamondes;1288556]*כן
אמילי מסבירה שהיא התחברה בגוף כמעט אבן הנצח על אברה לא תעזור אתם צריכים למצוא את אבן הנצח הקוסמית על אמילי (טליה ג'י מתה).[/QUOTE]
איך אני יודע שהיא מתה
--------------
"בסדר אבל יהיה אפשר לתפל בזה בבוקר" אומר לאמילי כשאני מפהק "בואי נלך לישון" אגיד ואניח את הראש שלי על הכר וארדם מיד
-
[QUOTE=r03e;1288561]איך אני יודע שהיא מתה
--------------
"בסדר אבל יהיה אפשר לתפל בזה בבוקר" אומר לאמילי כשאני מפהק "בואי נלך לישון" אגיד ואניח את הראש שלי על הכר וארדם מיד[/QUOTE]
*התפוצצה
אתה הולך לישון ובבוקר הולך למערה חשוכה עם נקודת אור כחולה.
-
[QUOTE=Diamondes;1288562]*התפוצצה
אתה הולך לישון ובבוקר הולך למערה חשוכה עם נקודת אור כחולה.[/QUOTE]
אלך לכיוון המערה ואל נקודת האו ואנסה לראות באור העמום מה יש בפנים ומהי נקודת האור הכחולה שם. אתקדם בשקט כדי לא להפריע לפוקימונים שנמצאים בתוך המערה לכיוון מקור האור
-
[QUOTE=r03e;1288565]אלך לכיוון המערה ואל נקודת האו ואנסה לראות באור העמום מה יש בפנים ומהי נקודת האור הכחולה שם. אתקדם בשקט כדי לא להפריע לפוקימונים שנמצאים בתוך המערה לכיוון מקור האור[/QUOTE]
אתה רואה מיליוני אבנים ואבן ענקית שעשויה מחלקים ועליה מצוירת ציפור ענקית.
-
[QUOTE=Diamondes;1288575]אתה רואה מיליוני אבנים ואבן ענקית שעשויה מחלקים ועליה מצוירת ציפור ענקית.[/QUOTE]
"וואוו מענין מי זאת הציפור הזו" אומר בהתרגשות בזמן שאגע בתמונה "מדהים"אומר עדיין מתפעל "למי שצייר את התמונה הזו היה הרבה כישרון" ואני שם לב לכל פרט קטן בציפור "זה כאילו שהציפור נמצאת בתוך הסלע" אומר בהארה פתאומית
-
[QUOTE=r03e;1288578]"וואוו מענין מי זאת הציפור הזו" אומר בהתרגשות בזמן שאגע בתמונה "מדהים"אומר עדיין מתפעל "למי שצייר את התמונה הזו היה הרבה כישרון" ואני שם לב לכל פרט קטן בציפור "זה כאילו שהציפור נמצאת בתוך הסלע" אומר בהארה פתאומית[/QUOTE]
אמילי אומרת לך להרכיב מהאבנים הזוהרות את ההמשך ואתה רואה שהיא משתנה עוד ועוד.
-
[QUOTE=Diamondes;1288579]אמילי אומרת לך להרכיב מהאבנים הזוהרות את ההמשך ואתה רואה שהיא משתנה עוד ועוד.[/QUOTE]
אני מנסה להרכיב את המשך הציפור עדיין מוקסם מהיופי כנף לכנף ראש לראש וגוף לגוף
-
[QUOTE=r03e;1288608]אני מנסה להרכיב את המשך הציפור עדיין מוקסם מהיופי כנף לכנף ראש לראש וגוף לגוף[/QUOTE]
אתה מרכיב את הציפור ורואה הבזק אור ענקי שבתוכו בן אדם!.
-
[QUOTE=Diamondes;1288618]אתה מרכיב את הציפור ורואה הבזק אור ענקי שבתוכו בן אדם!.[/QUOTE]
"מי זה" אומר ביראה והתפעלות "ומה הוא עושה בתוך האבן שבתוך הציפור" אומר בבילבול "מעניין" אמלמל לעצמי בשקט "מה את יודעת על זה אמילי?" אשאל אותה
-
[QUOTE=r03e;1288622]"מי זה" אומר ביראה והתפעלות "ומה הוא עושה בתוך האבן שבתוך הציפור" אומר בבילבול "מעניין" אמלמל לעצמי בשקט "מה את יודעת על זה אמילי?" אשאל אותה[/QUOTE]
אמילי אומרת שלפני המון שנים פוקימון אחד זרע הרס וחתמו אותו אבל הוא חתם באותו כוח עוד בנאדם ואז אתה רואה ציפור כחולה-סגולה-ירוקה-כתומה ועליה אנשים עטופי שריון וסוג של מלכה שלהם שכולם בעצם מחוברים אל הפוקימון.
-
[QUOTE=Diamondes;1288626]אמילי אומרת שלפני המון שנים פוקימון אחד זרע הרס וחתמו אותו אבל הוא חתם באותו כוח עוד בנאדם ואז אתה רואה ציפור כחולה-סגולה-ירוקה-כתומה ועליה אנשים עטופי שריון וסוג של מלכה שלהם שכולם בעצם מחוברים אל הפוקימון.[/QUOTE]
"מי אתם"אשאל בסקרנות וחשדנות "ומה אתם עושים פה" אומר בזמן שאסתכל על הציפור ועל האנשים בכדי לקבל עוד פרטים עליהם ומאיפה באו. ואז אסתכל על אמילי כדי לראות עם היא מפחדת
-
[QUOTE=r03e;1288633]"מי אתם"אשאל בסקרנות וחשדנות "ומה אתם עושים פה" אומר בזמן שאסתכל על הציפור ועל האנשים בכדי לקבל עוד פרטים עליהם ומאיפה באו. ואז אסתכל על אמילי כדי לראות עם היא מפחדת[/QUOTE]
האנשים אומרים שהם חיל הפוקימונים הקדום של אוריה.
-
[QUOTE=Diamondes;1288634]האנשים אומרים שהם חיל הפוקימונים הקדום של אוריה.[/QUOTE]
"חיל הפוקימונים הקדום של אוריה?" אשאל אותם "מה זה? ולמה אתם פה עדיין לא עניתם לי ואני עדיין מחכה לתשובה" אומר בקוצר רוח
-
[QUOTE=r03e;1288640]"חיל הפוקימונים הקדום של אוריה?" אשאל אותם "מה זה? ולמה אתם פה עדיין לא עניתם לי ואני עדיין מחכה לתשובה" אומר בקוצר רוח[/QUOTE]
האנשים עונים "חתמו אותנו יחד עם הפוקימון הזה ואנחנו הצי המלכותי של הארץ אוריה".
-
[QUOTE=Diamondes;1288372]הבחורה מנשקת אותך ואומרת שהיא אוהבת שמנים ואז אתה הופך לשמן מאוד קצת יותר מקודם אפילו והיא מתאהבת בך עד שאתה תופס לאבדיסק ורואה המבורגרר ענק.(תמרח).[/QUOTE]
מה הבחורה הזאת עושה?!" אני שואל בקול ומתגלגל מהמקום.
-
[QUOTE=Diamondes;1288644]האנשים עונים "חתמו אותנו יחד עם הפוקימון הזה ואנחנו הצי המלכותי של הארץ אוריה".[/QUOTE]
"אבל איזה פוקימון" אשאל בבילבול "כי אני רואה שהצפור הזאת יכולה לזוז ועם כך אז השאלה שלי עדיין בתוקף: מה אתם עושים כאן???!!!" אשאל בכעס
-
[QUOTE=Master Po;1288645]מה הבחורה הזאת עושה?!" אני שואל בקול ומתגלגל מהמקום.[/QUOTE]
הלאבדיסק חוזר למים והנערה מעיפה אותך מהסירה אבל אתה צף.
[QUOTE=r03e;1288652]"אבל איזה פוקימון" אשאל בבילבול "כי אני רואה שהצפור הזאת יכולה לזוז ועם כך אז השאלה שלי עדיין בתוקף: מה אתם עושים כאן???!!!" אשאל בכעס[/QUOTE]
הם עונים "הציפור הזאת שנקראת וינגדון ואתה שיחררת אותנו אז קח" אתה רואה שהם נותנים לאמילי אבן כחולה שמרפה אותה ואז רואה שהם עפים אל הר געש.
-
[QUOTE=Diamondes;1288658]
הם עונים "הציפור הזאת שנקראת וינגדון ואתה שיחררת אותנו אז קח" אתה רואה שהם נותנים לאמילי אבן כחולה שמרפה אותה ואז רואה שהם עפים אל הר געש.[/QUOTE]
"הר געש גדול" אומר בהתרגשות "אני רוצה לתפןס פוקימון אש כולשהו אז נראה לי שנלך לשם" אומר ואתחיל ללכת לכיוון הר הגעש
-
[QUOTE=r03e;1288683]"הר געש גדול" אומר בהתרגשות "אני רוצה לתפןס פוקימון אש כולשהו אז נראה לי שנלך לשם" אומר ואתחיל ללכת לכיוון הר הגעש[/QUOTE]
אתה הולך אל הר הגעש ורואה מטאור מגיע אליך.
-
[QUOTE=Diamondes;1288701]אתה הולך אל הר הגעש ורואה מטאור מגיע אליך.[/QUOTE]
"וואו הוא גדול המטאור הזה" אומר לעצמי ואוציא את גארצ'ומפ "תשתמש במטאור דרקון על המטאור הזה ותסתי אותו מכדור הארץ מהר לפני שיגיע לפה" אומר לגארצ'ומפ במהירות ובבהילות אך מבנחרצות ונחישות