-
[COLOR="DarkOrange"]לן-
אתה יכול לדוגמה לכתוב שילוב של צ'יקו ומורקרו, מתקפה משולבת או משהו כזה
ד"א: צ'יקו עדיין ישנה. היא רק מתחילה לזוז
----------------------------
אתה אומר לצ'יקו להשתמש בעלים קסומים בתיקווה שהיא תשמע אותך אבל צ'יקו עדיין ישנה. בינתיים מורקרו נפגע מפוליוואג ומתנגש באחד העצים הקרובים. מורקרו מנסה ליזום בעצמו והוא משתמש בכדור צל לעבר פוליוואג שמתחמק בלי קושי. מורקרו משתמש שוב בכדור צל אבל במקום לנסות להחמק, פוליוואג מנתר ומשתמש בזנבו כדי להחזיר את כדור הצל לעבר מורקרו.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]דניאל-
אתה מסתכל על עבר הקרב ושואל את הילד עם הוא רוצה קרב. הילד מסכים ואתם יוצאים מהמכון. אתה מציג את עצמך והילד אומר שקוראים לו אייס.[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateGray"]אייס-
אל תגיב אל משתתפים אחרים לפני שאני מגיב, מקסימום תפנה אלי בה"פ
-------------------------------------
אתה יושב וצופה בקרב כשלפתע מגיע עוד ילד ומתישב לידך. הילד מסתכל גם על הקרב וגם אתה חוזר להסתכל. לאחר כמה דקות אתה שומע את הילד "היי, הית רוצה לערוך קרב" הוא שואל בעיניים מתחננות. אתה מסכים לקרב והילד ואתה יוצאים מהמכון, הילד אומר ששמו דניאל ואתה מציג את עצמך בשימך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]אנטוני-
אתה מוציא את פיקצ'ו ואומר לו להשתמש במכת חשמל לעבר מאצ'ופ. פיקצ'ו משחרר מכת חשמל מהירה שפוגעת במאצ'ופ ומעיפה אותו כמה מטרים אחורה. אתה אומר לפיקצ'ו להמשיך ולהשתמש במכת ברק. פיקצ'ו מקשיב לך ומתחיל לטעון את הברק כשאתה שומע את ניק שאומר "מהר, תשתמש בפזילה ואז תרוץ לעברו ותשתמש במכת קרטה". מאצ'ופ מתחיל לפזול אבל הפזילה לא משפיעה על פיקצ'ו שמרוכז כולו במכת הברק. מאצ'ופ מתחיל לרוץ לעבר פיקצ'ו אבל הוא לא מספיק ומכת הברק פוגעת בו בדיוק קטלני. "תשתמש שוב במכת קרטה" אומר ניק ומאצ'ופ מתחיל לרוץ לעבר פיקצ'ו.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]קארין-
את מנסה להרגיע את הפוקימון אבל הוא לא נירגע ושולח לעברך עוד סילון אש חזק שאת מצליחה להתחמק מימנו ממש בקושי. 'וואו זה היה קרוב' את חושבת לעצמך ומבינה שאין בררה אלא להילחם בפוקימון. את מנסה לאתר עליו פציעות כולשהם אבל את לא מוצאת דבר.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה מוציא את מיאו ושואל את איריס עם היא מוכנה. איריס אומרת לך מעט בזילזול "נולדתי מוכנה" ואז אומרת לאושווט "תשתמש בזריקת צדף". אושווט לוקח את הצדף שעל ביטנו וזורק אותו לעבר מיאובזמן שאתה אומר למיאו להשתמש בנשיכה על אושווט. מיאו מתחיל לקפוץ לעבר אושווט על הקרחונים שבזירה וכשהצדף מגיע הוא משתמש בשריטה ומעיף את הצדף לשמיים. אושווט נראה מודאג ומסתכל על הצדף שלו בזמן שמיאו מתקרב אליו. "אושווט תזהר" אתה שומע את איריס אומרת אבל מאוחר מידי, מיאו תופס את אושוו בפיו ומתחיל לנער אותו. "אושווט תשתמש בסילון אקווה" אומרת איריס, אבל אושווט לא מסוגל לבצע את הוראותיה בגלל שהוא נמצא בתוך פיו של מיאו. מיאו זורק את אושווט כלפי לכיוון התיקרה ומחכה לאושווט שיפול אליו, אבל לאושווט יש תוכניות אחרות. אושווט מסתובב באמצע התנופה שלו ומתחיל להשתמש בסילון אקווה... אבל לא לעבר מיאו אלא לעבר הצדף שלו. אושווט מגיע אל הצדף שלו ולעיני כולם המבולבלות מחזיר אותו למקומו. "אושווט תשתמש שוב בסילון אקווה" אומרת איריס שהתעשתה ראשונה ואושווט מתחיל להתקרב אל מיאו מכוסה במים. אושווט פוגע במיאו ומוציא אותו מהבילבול. "עכשיו תשתמש בדחיפה. אומרת איריס ואושווט פוגע במיאו מתווח אפס. מיאו נפגע אבל מיד מתעשת ומשתמש בחבטות זעם קטלניות שפוגעות באושווט ומעיפות אותו לאחד הקרחוני הקרובים. "עכשיו תשתמש באקדח מים" מוסיפה איריס ואושווט משחרר סילון מים שמתקרב לעבר מיאו.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE][COLOR="DarkOrange"]לן-
אתה יכול לדוגמה לכתוב שילוב של צ'יקו ומורקרו, מתקפה משולבת או משהו כזה
ד"א: צ'יקו עדיין ישנה. היא רק מתחילה לזוז
אתה אומר לצ'יקו להשתמש בעלים קסומים בתיקווה שהיא תשמע אותך אבל צ'יקו עדיין ישנה. בינתיים מורקרו נפגע מפוליוואג ומתנגש באחד העצים הקרובים. מורקרו מנסה ליזום בעצמו והוא משתמש בכדור צל לעבר פוליוואג שמתחמק בלי קושי. מורקרו משתמש שוב בכדור צל אבל במקום לנסות להחמק, פוליוואג מנתר ומשתמש בזנבו כדי להחזיר את כדור הצל לעבר מורקרו.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"מורקורו תתחמק ואז כנף מתכת!" עצעק 'אני חייב להגן על ציקו!' אחשוב "ציקו חזרי!" אגיד ואחזיר את ציקו לפוקדור שלה "היית טובה" אגיד לה
-
[QUOTE=r03e;1314302][COLOR="DarkOrange"]
אל תגיב אל משתתפים אחרים לפני שאני מגיב, מקסימום תפנה אלי בה"פ
-------------------------------------
אתה יושב וצופה בקרב כשלפתע מגיע עוד ילד ומתישב לידך. הילד מסתכל גם על הקרב וגם אתה חוזר להסתכל. לאחר כמה דקות אתה שומע את הילד "היי, הית רוצה לערוך קרב" הוא שואל בעיניים מתחננות. אתה מסכים לקרב והילד ואתה יוצאים מהמכון, הילד אומר ששמו דניאל ואתה מציג את עצמך בשימך.
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"באלבזור צא עכשיו." אומר ואזרוק את הפוקדור של בלבאזור . "השתמש בעלי תער עכשיו." אומר לבלבאזור בלהט לאחר שהקרב התחיל.
-
[QUOTE=r03e;1314302]
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה מוציא את מיאו ושואל את איריס עם היא מוכנה. איריס אומרת לך מעט בזילזול "נולדתי מוכנה" ואז אומרת לאושווט "תשתמש בזריקת צדף". אושווט לוקח את הצדף שעל ביטנו וזורק אותו לעבר מיאובזמן שאתה אומר למיאו להשתמש בנשיכה על אושווט. מיאו מתחיל לקפוץ לעבר אושווט על הקרחונים שבזירה וכשהצדף מגיע הוא משתמש בשריטה ומעיף את הצדף לשמיים. אושווט נראה מודאג ומסתכל על הצדף שלו בזמן שמיאו מתקרב אליו. "אושווט תזהר" אתה שומע את איריס אומרת אבל מאוחר מידי, מיאו תופס את אושוו בפיו ומתחיל לנער אותו. "אושווט תשתמש בסילון אקווה" אומרת איריס, אבל אושווט לא מסוגל לבצע את הוראותיה בגלל שהוא נמצא בתוך פיו של מיאו. מיאו זורק את אושווט כלפי לכיוון התיקרה ומחכה לאושווט שיפול אליו, אבל לאושווט יש תוכניות אחרות. אושווט מסתובב באמצע התנופה שלו ומתחיל להשתמש בסילון אקווה... אבל לא לעבר מיאו אלא לעבר הצדף שלו. אושווט מגיע אל הצדף שלו ולעיני כולם המבולבלות מחזיר אותו למקומו. "אושווט תשתמש שוב בסילון אקווה" אומרת איריס שהתעשתה ראשונה ואושווט מתחיל להתקרב אל מיאו מכוסה במים. אושווט פוגע במיאו ומוציא אותו מהבילבול. "עכשיו תשתמש בדחיפה. אומרת איריס ואושווט פוגע במיאו מתווח אפס. מיאו נפגע אבל מיד מתעשת ומשתמש בחבטות זעם קטלניות שפוגעות באושווט ומעיפות אותו לאחד הקרחוני הקרובים. "עכשיו תשתמש באקדח מים" מוסיפה איריס ואושווט משחרר סילון מים שמתקרב לעבר מיאו.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"אני לא אפול באותו הטריק פעמים!" אני אומר בנחישות.
"מיאו התחמק מהר וקפוץ לקרחונים הצידה רוץ ימינה כדי להתחמק מאקדח המים שעוקב אחריך" אני אומר למיאו ומחכה לרגע מתאים בו אקדח המים יתקרב אליו.
לאחר שהרגע יגיע אני אצעק "מיאו קפוץ מעל אקדח המים לקרחון הקודם שדרכת בו" לאחר שאני אצעק אני מיד אוסיף "עכשיו מיאו זנק אליו והשתמש בנשיכה ותצמיד אותו לקרחון" אני אומר למיאו.
"מיאו אתה יכול לסיים אתה זה!" אני אצעק ואעודד אותו "תשתמש בחבטות זעם! בכל הכוח!" אני אצעק.
-
[QUOTE=r03e;1314302]
[COLOR="Magenta"]קארין-
את מנסה להרגיע את הפוקימון אבל הוא לא נירגע ושולח לעברך עוד סילון אש חזק שאת מצליחה להתחמק מימנו ממש בקושי. 'וואו זה היה קרוב' את חושבת לעצמך ומבינה שאין בררה אלא להילחם בפוקימון. את מנסה לאתר עליו פציעות כולשהם אבל את לא מוצאת דבר.
מה תעשי?
[/COLOR][/QUOTE]
'טוטודייל הוא סוג מים והיה חזק על אש' אני חושבת לעצמי 'אבל הוא גם עייף מהקרב הקודם' אחרי שנייה של מחשבה אני אומרת "טוטודייל צא! תשתמש באקדח מים על הפוקמון הזה ואז שוב!....ותיזהר הוא עצבני" אני מוסיפה.
-
[quote]אדווין-
אתה בדקת אותו בפוקדע, תסתכל כמה תגובות אחורה (כשפוצ'יאנה נרדם)
--------------------------------
אתה מחליט לזרוק עוד פוכדור על בלספראוט והפוכדור פוגע בבלספראוט והופך אותו להילה אדומה שנכנסת לפוכדור. הפוכדור מתחיל להתנדנד ואתה רוקע ברגליך מרוב התרגשות.
~נידנוד~
~נידנוד~
~נידנוד~
אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן
נתפס
פוצ'יאנה מרים את הפוכדור ומביא לך אותו בהתרגשות ושמחה. אתה לוקח את הפוכדור ומשבח את פוצ'יאנה.
מה תעשה?
[/quote]
אני אשבח את פוצ'יאנה הרבה מאוד ואז אני אכניס אותו ואמשיך ללכת לעבר המכון בדילוגים עליזים מרוב התרגשות.
-
[QUOTE=r03e;1314302]
[COLOR="Red"]דניאל-
אתה מסתכל על עבר הקרב ושואל את הילד עם הוא רוצה קרב. הילד מסכים ואתם יוצאים מהמכון. אתה מציג את עצמך והילד אומר שקוראים לו אייס.[/COLOR]
[/QUOTE]
אוציא את הפוקדור של מורקרו מן החגורה ואצעק "צא מורקרו!" וכשייצא אראה שבלבאזור תוקף בעלי תער ואגיד למורקרו להתעופף ולחמוק מן עלי הטער אם יצליח אגיד לו "מורקרו עכשיו מתקפת כנף" אגיד לו בכדיי שייתקוף את בלבאזור.
-
[CENTER][U][B][SIZE="4"]מיום שישי אני מעיף את כל מי שלא משקיע ואת כל מי שלא מגיב, אז זו תקופת המבחו שלכם.
תנצלו אותה[/SIZE][/B][/U][/CENTER]
[COLOR="DarkOrange"]לן-
אתה אומר למורקרו להתחמק והוא מבצע תימרון באוויר ומצליח להתחמק. בינתיים אתה מחזיר את צ'יקו לפוכדור. פוליוואג שרואה שמורקרו לא מתקיף, משתמש באקדח מים שפוגע במורקרו ואז הוא מתקרב אליו כשגופו מכוסה מים ופוגע שוב. מורקרו המבוהל לא יכול להחזיר מלחמה ופוליוואג מתחיל להכות בו עם זנבו.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateGray"]אייס[/COLOR] [COLOR="Red"]ודניאל-[/COLOR]
לא להגיב אחד לשני אלא לחכות שאני אגיב. אתם מגיבים כאילו לא ראיתם את התגובה של השני
------------------------------------------
[COLOR="darkslategray"]אייס מוציא את בלבאזור[/COLOR] [COLOR="red"]ודניאל מוציא את מורקרו.[/COLOR] [COLOR="darkslategray"]אייס אומר לבלבאזור להשתמש בעלי תער אבל מורקרו מצליח להתחמק[/COLOR]. [COLOR="Red"]דניאל אומר למורקרו להשתמש במתקפת כנף שפוגעת בבלבאזור. בלבאזור עף כמה מטרים באוויר ונוחת על גבו.[/COLOR]
מה תעשו?
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אקדח המים לא עוקב אחריך
--------------------------------------------
אתה אומר למיאו להתחמק מאקדח המים ומאיו מצליח להתחמק. אתה אומר למיאו להתקרב אל אושווט ולפתע אתה שומע את איריס אומרת "אושווט, קפוץ למים" ואושווט צולל אל מיתחת למים. מיאו המבולבל עוצר ומסתכל סביבו, לחוץ קצת כי הוא לא יודע איפה אושווט. "תשתמש בזריקת צדף" אומרת איריס והצדף של אושווט מגיע משום מקום ופוגע במיאו שאפילו לא ראה את המתקפה מגיעה, הצדף חוזר אל מיתחת למים ואתה מצליח לראות את הצללית של אושווט מגיעה אליו ומתרחקת. "תשתמש באקדח מים" מוסיפה איריס. לפתע סילון מים מגיח מהחים מאחורי מיאו ועומד לפגוע בו.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]קארין-
מורגן ריפא לך את הפוקימונים
-----------------------------------
את מוציאה את טוטודייל ואומרת לו להשתמש באקדח מים על הפוקימון. טוטודייל משתשמ באקדח מים ופוגע בפוקימון שעף ופוגע בעץ. את אומרת לטוטודייל להשתמש שוב באקדח מים אבל הפעם הפוקימון מצליח לחמוק והוא מתחיל לרוץ לעבר טוטדייל ודוחף אותו בחוזקה לעבר עץ אחר. הפוקימון מתחיל שוב לרוץ לעבר טוטודייל, הפעם את רואה שאחד משיניו בוערת.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]אדווין-
אתה במיוחד צריך להשקיע
והמכון תפוס, לומרות שאתה יכול ללכת ולחכות שם
--------------------------------------
אתה מתחיל ללכת לעבר [U]העיר אוקיומה[/U] וכשאתה מגיע אתה רואה מרכז פוקימונים, חנות קטנה ואת מכון העיר ואתה מתלבט לאן ללכת קודם.
מה תעשה?[/COLOR]
-
אתה אומר למורקרו להתחמק והוא מבצע תימרון באוויר ומצליח להתחמק. בינתיים אתה מחזיר את צ'יקו לפוכדור. פוליוואג שרואה שמורקרו לא מתקיף, משתמש באקדח מים שפוגע במורקרו ואז הוא מתקרב אליו כשגופו מכוסה מים ופוגע שוב. מורקרו המבוהל לא יכול להחזיר מלחמה ופוליוואג מתחיל להכות בו עם זנבו.
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
אני אמרתי לו להשתמש בכנף מתכת אחרי ההתחמקות
------------------------------------------------------------------------------------
'מה אני יכול לעשות' אחשוב לעצמי 'אהה... יש לי רעיון איך להרביח זמן!' אחשוב "צא פוקדור!" אגיד ואזרוק פוקדור ריק על פוליוואג כיד ללכוד אותו או כדי להרביח זמן "צאי ציקו!" אגיד בזמן שפוליוואג עוד בפוקדור "כחי אוכל ותתחזקי יש לי רעיון מעולה!" אגיד לה ומתי שפוליוואג ישתחרר מהפוקדור (כי הוא עדיין לא חלש מספיק) אצרח "ציקו שעיבה הכי חזק שאת יכולה ומרקורו תשתמש בכדור צל בזמן שציקו משתמשת בספיגה!!!"
----------------------------------------------------
עברתי עת המבחן?
-
[QUOTE=r03e;1314570]
[COLOR="Magenta"]קארין-
מורגן ריפא לך את הפוקימונים
-----------------------------------
את מוציאה את טוטודייל ואומרת לו להשתמש באקדח מים על הפוקימון. טוטודייל משתשמ באקדח מים ופוגע בפוקימון שעף ופוגע בעץ. את אומרת לטוטודייל להשתמש שוב באקדח מים אבל הפעם הפוקימון מצליח לחמוק והוא מתחיל לרוץ לעבר טוטדייל ודוחף אותו בחוזקה לעבר עץ אחר. הפוקימון מתחיל שוב לרוץ לעבר טוטודייל, הפעם את רואה שאחד משיניו בוערת.
מה תעשי?
[/COLOR][/QUOTE]
*שככתי סורי*
ברגע שהפוקימון היה קרוב מספיק אבל לא יותר מידי אני אומר לטוטודייל "תשתמש באקדח מים לכיוון האדמה כדי שזה יקפיץ אותך למלאה ואז תנחת על הגב שלו ותשתמש בשריטה ואז אקדח מים!" 'זה כבר אמור לפתור את הבעיה' אני חושבת לעצמי בביטחון.
-
[QUOTE=r03e;1314570][CENTER][U][B][SIZE="4"]מיום שישי אני מעיף את כל מי שלא משקיע ואת כל מי שלא מגיב, אז זו תקופת המבחו שלכם.
לא להגיב אחד לשני אלא לחכות שאני אגיב. אתם מגיבים כאילו לא ראיתם את התגובה של השני
[COLOR="darkslategray"]אייס מוציא את בלבאזור[/COLOR] [COLOR="red"]ודניאל מוציא את מורקרו.[/COLOR] [COLOR="darkslategray"]אייס אומר לבלבאזור להשתמש בעלי תער אבל מורקרו מצליח להתחמק[/COLOR]. [COLOR="Red"]דניאל אומר למורקרו להשתמש במתקפת כנף שפוגעת בבלבאזור. בלבאזור עף כמה מטרים באוויר ונוחת על גבו.[/COLOR]
מה תעשו?
[/COLOR][/QUOTE]
'דניאל הזה נראה טוב.' אחשוב לעצמי , 'אבל לא יותר מימני.' אני רואה שבלבאזור נפגע , "בלבאזור השתמש הצלפת גפן ותתפוס את מורקרו כדי שלא יוכל לברוח ולאחר מכן תשתמש בעלי תער." אומר לבלבאזור בלהט . "בלבאזור , אני חושב שזה יהיה קרב קשה אז תיתן כול מה שאתה יכול." אומר לבלבאזור בחיוך . "אתה טוב." אומר לו בחיוך [B]ערמומי [/B].
-
[COLOR="DarkOrange"]לן-
מצטער, לא ראיתי:sorry: (אתה תקבל עכשיו פיצוי)
וזו תקופת מבחן, לא תגובה אחת אלא הרבה תגובות עד סוף השבוע
------------------------------------
אתה חושב על תוכנית כשלפתע עולה לך רעיון גאוני. אתה זורק פוכדור על פוליוואג בלי הרבה ציפיות שיתפס. מיד לאחר מיכן אתה מוציא את צ'יקו שכמעט התעוררה לגמרי ומנסה להעיר ולחזק אותה.
~נידנוד~
צ'יקו מתעוררת ואתה אומר לה להתכונן להשתמש בספיגה ולמורקרו להתכונן להשתמש בכדור צל.
~נידנוד~
אתה, מורקרו וצ'יקו מחכים בנשימה עצורה לכך שפוליוואג ישתחרר.
~נידנוד~
אתה והפוקימונים שלך נמצאים במתח ואתה מתחיל להזיע קלות.
[SPOILER]נתפס[/SPOILER]
מבולבל לרגע אתהה לא מבין למה הפוכדור הפסיק להתנדנד ולאחר שניה אתה קולט 'פוליוואג נתפס' אתה חושב בתדהמה. מורקרו עף אל הפוכדור ומרים אותו עם אחת מרגליו. הוא עף לעברך ומפיל את הפוכדור בידך.[B][U]תפסת פוליוואג[/U][/B].
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]קארין-
את מחכה עד שהפוקימון יתקרב אל טוטודייל, אבל לא יותר מידי ואומרת לטוטודייל להשתמש באקדח מים כלפי הקרקע ואקדח המים מקפיץ את טוטודייל לגובה כמה מטרים. הפוקימון, שעדיין לא הבין מה קורה, מתחיל להאט ומסתכל סביב כדי לראות איפה היריב שלו. טוטודייל מתחיל ליפול והוא נוחת על גבו של הפוקימון המופתע. טוטודייל מתחיל לסרוט את הפוקימון לבקשתך והפוקימון מתחיל לילל מכאבים. את אומרת לטוטודייל לסיים את זה באקדח מים שפוגע בפוקימון שנפגע קשות.
~הפוקימון מעולף~
מה תעשי?[/COLOR]
חכה שדניאל יגיב[/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1314570][CENTER][U][B][SIZE="4"]מיום שישי אני מעיף את כל מי שלא משקיע ואת כל מי שלא מגיב, אז זו תקופת המבחו שלכם.
מה תעשו?
[/QUOTE]
"מצוין מורקרו!" אגיד לו בשמחה, ואסתכל על בלבאזור שעף כמה מטרים באוויר.
"עכשיו מורקרו תשתמש ברוח כסופה על בלבאזור!" אגיד לו בכדיי שיתקוף את בלבאזור.
'אסור לי להוריד את ההגנה שלי מהקרב' אחשוב בראשי.
-
[QUOTE=r03e;1314691][COLOR="DarkOrange"]לן-
מצטער, לא ראיתי:sorry: (אתה תקבל עכשיו פיצוי)
וזו תקופת מבחן, לא תגובה אחת אלא הרבה תגובות עד סוף השבוע
------------------------------------
אתה חושב על תוכנית כשלפתע עולה לך רעיון גאוני. אתה זורק פוכדור על פוליוואג בלי הרבה ציפיות שיתפס. מיד לאחר מיכן אתה מוציא את צ'יקו שכמעט התעוררה לגמרי ומנסה להעיר ולחזק אותה.
~נידנוד~
צ'יקו מתעוררת ואתה אומר לה להתכונן להשתמש בספיגה ולמורקרו להתכונן להשתמש בכדור צל.
~נידנוד~
אתה, מורקרו וצ'יקו מחכים בנשימה עצורה לכך שפוליוואג ישתחרר.
~נידנוד~
אתה והפוקימונים שלך נמצאים במתח ואתה מתחיל להזיע קלות.
[SPOILER]נתפס[/SPOILER]
מבולבל לרגע אתהה לא מבין למה הפוכדור הפסיק להתנדנד ולאחר שניה אתה קולט 'פוליוואג נתפס' אתה חושב בתדהמה. מורקרו עף אל הפוכדור ומרים אותו עם אחת מרגליו. הוא עף לעברך ומפיל את הפוכדור בידך.[B][U]תפסת פוליוואג[/U][/B].
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"מה?!!?" אומר מבולדל "אני לכדתי את פוליוואג שמעכשיו יקראו לו פולי!!" עצרח "לורי תראי יש לי פוליוואג" אגיד ללורי "את צריך עזרה?" אשאל אותה בנדיבות
-
[QUOTE=r03e;1314691]
[COLOR="Magenta"]קארין-
את מחכה עד שהפוקימון יתקרב אל טוטודייל, אבל לא יותר מידי ואומרת לטוטודייל להשתמש באקדח מים כלפי הקרקע ואקדח המים מקפיץ את טוטודייל לגובה כמה מטרים. הפוקימון, שעדיין לא הבין מה קורה, מתחיל להאט ומסתכל סביב כדי לראות איפה היריב שלו. טוטודייל מתחיל ליפול והוא נוחת על גבו של הפוקימון המופתע. טוטודייל מתחיל לסרוט את הפוקימון לבקשתך והפוקימון מתחיל לילל מכאבים. את אומרת לטוטודייל לסיים את זה באקדח מים שפוגע בפוקימון שנפגע קשות.
~הפוקימון מעולף~
מה תעשי?
[/COLOR][/QUOTE]
אני זורקת פוקדור במהרה ואומרת "טוטודייל עשייתה את זה אני כל כך גאה בך!, זה היה מעולה" ואז אני מלטפת אותו על הראש עם חיוך על הפנים.
-
אייס ודניאל-
בלבאזור נחת על הגב
אייס אומר לבלבאזור להשתמש בהצלפת גפן ובלבאזור משתמש בגפנים שיוצאות מהפרח שעל גבו כדי להתהפך ואז הוא שולח את הגפנים לעבר מורקרו. מורקרו משתמש ברוח כסופה והיא עוצרת את הגפנים ומעיפה את בלבאזור שנית עד שהוא פוגע באחד הבינינים הקרובים. בלבאזור מתאושש במהירות ומשתמש בעלי תער לעבר מורקרו. מורקרו רואה את עלי התער המתקרבים וחומק מהם בלי בעיה.
מה תעשו?
[COLOR="DarkOrange"]לן-
לרגע אתה עדיין המום מכך שתפסת את פוליוואג. אתה מרים את הפוכדור בפליאה ומסתכל עליו. אתה מוציא את פוליוואג שנראה רגוע למדי ואתה אומר לו שמעכשיו יקראו לו פולי. פוליוואג נראה שמח והוא מקפץ קצת במקום. אתה מחזיר את פוליוואג לפוכדור ונפנה לעבר לורי שבדיוק צועקת "צא פוכדור" והיא זורקת את הפוכדור על הפוקימון והפוכדור פוגע בו, הופך אותו להילה אדומה שנכנסת לפוכדור ומתחיל להתנדנד.
~נידנוד~
~נידנוד~
~נידנוד~
[SPOILER]נתפס[/SPOILER]
"יש!!" צועקת לורי ומרימה את ידה באוויר "תפסתי סטאנפיסק" היא אומרת ומוציאה אותו מהפוכדור "מעכשיו יקראו לך..... פיסק" ואתה רואה שפיסק מחייך וקופץ על לורי. אתה עוזר לה להשתחרר ומברך אותה על התפיסה. "אולי נצא מפה עכשיו?" שואלת לורי בנימת צחוק. אתה מחייך ומסתכל אל מאיפה שהגעת... אתה לא מצליח לזהות.... כל המקומות נראים אותו הדבר.... וכל הדשא שמיסביב עומד זקוף.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]קארין-
את זורקת פוכדור על הפוקימון המעולף והפוכדור פוגע בו, הופך אותו להילה אדומה וההילה האדומה נכנסת לפוכדור. הפוכדור נוחת על הקרקע ומתחיל להתנדנד.
~נידנוד~
~נידנוד~
~נידנוד~
[SPOILER]נתפס[/SPOILER]
טוטודייל מרים את הפוכדור בפיו ומוסר לך אותו בחייוך. את משבחת אותו על עבודתו הטובה ומתחילה ללכת לעבר היציאה מהיער. לבסוף, את יוצאת מהיער אל דרך 2. את רואה שהדרך שוממת למעט כמה פוקימונים שבורחים כאשר הם רואים אותך. בסוף הדרך את מצליחה לראות את העיר אוקיומה.
מה תעשי?[/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1315152]
[COLOR="DarkOrange"]לן-
לרגע אתה עדיין המום מכך שתפסת את פוליוואג. אתה מרים את הפוכדור בפליאה ומסתכל עליו. אתה מוציא את פוליוואג שנראה רגוע למדי ואתה אומר לו שמעכשיו יקראו לו פולי. פוליוואג נראה שמח והוא מקפץ קצת במקום. אתה מחזיר את פוליוואג לפוכדור ונפנה לעבר לורי שבדיוק צועקת "צא פוכדור" והיא זורקת את הפוכדור על הפוקימון והפוכדור פוגע בו, הופך אותו להילה אדומה שנכנסת לפוכדור ומתחיל להתנדנד.
~נידנוד~
~נידנוד~
~נידנוד~
[SPOILER]נתפס[/SPOILER]
"יש!!" צועקת לורי ומרימה את ידה באוויר "תפסתי סטאנפיסק" היא אומרת ומוציאה אותו מהפוכדור "מעכשיו יקראו לך..... פיסק" ואתה רואה שפיסק מחייך וקופץ על לורי. אתה עוזר לה להשתחרר ומברך אותה על התפיסה. "אולי נצא מפה עכשיו?" שואלת לורי בנימת צחוק. אתה מחייך ומסתכל אל מאיפה שהגעת... אתה לא מצליח לזהות.... כל המקומות נראים אותו הדבר.... וכל הדשא שמיסביב עומד זקוף.
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"צא פולי!" עצעק "קודם אני צריך לבדוק את המתקפות שלך" אגיד ואוצי את הפוקידע וגם אבדוק את המידע שלו שוב "אוקי פולי תחזור לפוקדור ותנוח" אגיד ואחזיר אותו לפוקדור "צא מרקורו!" אגיד "מרקורו אני צריך ממך עזרה" אגיד לו "אני צריך שתעוף מעל כל הסיחים ותחפס דרך יציאה לעיר מתי שאתה מוצא תחזור לפה ותראה לנו את הדרך" אגיד לו "קדימה צא!"
-
[QUOTE=r03e;1315152]אייס ודניאל-
בלבאזור נחת על הגב
אייס אומר לבלבאזור להשתמש בהצלפת גפן ובלבאזור משתמש בגפנים שיוצאות מהפרח שעל גבו כדי להתהפך ואז הוא שולח את הגפנים לעבר מורקרו. מורקרו משתמש ברוח כסופה והיא עוצרת את הגפנים ומעיפה את בלבאזור שנית עד שהוא פוגע באחד הבינינים הקרובים. בלבאזור מתאושש במהירות ומשתמש בעלי תער לעבר מורקרו. מורקרו רואה את עלי התער המתקרבים וחומק מהם בלי בעיה.
מה תעשו?
[/QUOTE]
"מצוין מורקרו!" אעודד את מורקרו על כך שהצליח להתיש את בלבאזור במהירות עצומה שכזאת.
'הגיע הזמן להשתמש בשילוב' אחשוב לעצמי בראש ואצעק למורקרו "מורקרו!, כדור צל ואחר-כך תעשה רוח כסופה" אצעק לו ואחייך חיוך ערמומי בפניי.
'כדור הצל יתלווה לכוח של רוח כסופה וזה יהיה נזק של 2 מתקפות בפעם אחת' אחשוב בראשי ואמשיך עם חיוכי הערמומי.
-
[QUOTE=r03e;1315152]
[COLOR="Magenta"]קארין-
את זורקת פוכדור על הפוקימון המעולף והפוכדור פוגע בו, הופך אותו להילה אדומה וההילה האדומה נכנסת לפוכדור. הפוכדור נוחת על הקרקע ומתחיל להתנדנד.
~נידנוד~
~נידנוד~
~נידנוד~
[SPOILER]נתפס[/SPOILER]
טוטודייל מרים את הפוכדור בפיו ומוסר לך אותו בחייוך. את משבחת אותו על עבודתו הטובה ומתחילה ללכת לעבר היציאה מהיער. לבסוף, את יוצאת מהיער אל דרך 2. את רואה שהדרך שוממת למעט כמה פוקימונים שבורחים כאשר הם רואים אותך. בסוף הדרך את מצליחה לראות את העיר אוקיומה.
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
אני אלך לי למרכז הפוקמונים ואבקש מהאחות גוי לתפל בטוטודייל ובפוקימון החדש שלי ואז אבדוק את פוקימון האש החדש שלי "בוא בטוטודייל הולכים למרכז הפוקימונים" אומר בחיוך.
-
[QUOTE=r03e;1315152]אייס ודניאל-
בלבאזור נחת על הגב
מה תעשו?
[/COLOR][/QUOTE]
"בלבאזור תשתמש בפזילה ולאחר מכן בעלי תער ואחרי זה תשתמש בהצלפת גפן כדי או לחסום את המתקפה שתבוא ממורקרו או כדי לדחוף את עלי התער." אומר לבלבאזור . 'טוב מעניין איך הולך קרב המכון , עכשיו שאני חושב על זה היה יותר כדי לי להישאר לראות את הקרב אבל לא משנה.' אומר לעצמי .
-
[CENTER][SIZE="4"][COLOR="Red"]מאסטר ליאון ומייקל100 יוצאים מהמשחק עקב אי הגבה ואי השקעה[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[COLOR="DarkOrange"]לן-
אתה מוציא את פולי מהפוכדור ובודק לו את המתקפות. "המתקפות של פוליוואג הם: אקדח מים, הצלפת זנב, פזילה, סילון אקווה ודחיפה" אומר הפוקדע שאתה מכוון לעבר פולי ומשתתק. אתה מכניס את פולי ומוציא את מורקרו. אתה אומר למורקרו לעוף מעל העצים ולמצוא את הדרך חזרה לשביל. מורקרו מהנהן ומתעופף מעל העצים. כעבור כמה דקות אתה רואה את מורקרו חוזר ואתה שואל אותו עם מצא את הדרך. מורקרו מהנהן ומסתובב. אתה ולורי הולכים אחרי מורקרו וכעבור כמה דקות אתם מגיעים חזרה לדרך 2. אתם ממשיכים ומגיעים לעיר אוקיומה, כשאתם מגיעים אתה מבחין במרכז הפוקימונים, בחנות קטנה ובמכון העיר.
מה תעשה?[/COLOR]
דניאל ואייס-
דניאל אומר למורקרו להשתמש בכדור צל ומורקרו יוצר כדור שחור ואפל. אייס אומר לבלבאזור להשתמש בפזילה שמבלבלת את מורקרו לכמה שניות והוא מאבד את הריכוז. בינתיים אייס אומר לבלבאזור להשתמש בעלי תער ואז בהצלפת גפן על עלי התער. לאחר שמורקרו מתאושש דניאל אומר לו להשתמש ברוח כסופה על כדור הצל כדי למהר אותו. שני הפוקימונים מבצעים את ההוראות שניתנו להם ועלי התער פוגעים בכדור הצל ומפוצצים אותו. נוצר ענן עשן וכשהעשן מתפזר אתם רואים ששני הפוקימונים נפגעו, אבל אף אחד לא מעולף.
מה תעשו?
[COLOR="Magenta"]קארין-
את הולכת למרכז הפוקימונים ומבקשת מהאחות ג'וי לרפא לך את הפוקימונים. האחות ג'וי אומרת "אין בעיה, הם ירגישו נפלא בעוד כמה דקות" ואז לוקחת את הפוקימונים שלך והולכת לחדר אחורי. כעבור כמה דקות היא חוזרת ומחזירה לך את הפוכדורים "הפוקימונים שלך מרגישים נהדר" אומרת לך האחות ג'וי ואת מחייכת ויוצאת ממרכז הפוקימונים. את מוציאה את הפוקימון שתפסת ובודקת אותו בפוקדע "גראולית, פוקימון הכלבלב, גראולית הוא פוקימון שחי בדרך כלל כם המפותח שלו (ארקניין). הוא חיי במקומות רבים כמו הרי געש, יערות, מדבר, ועוד... גראולית הוא פוקימון חברותי ונאמן מאוד ולכן בחירה טובה למאמנים מתחילים" אומר הפוקדע ומשתתק.
מה תעשי?[/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1315896][CENTER][SIZE="4"][COLOR="Red"]
דניאל ואייס-
דניאל אומר למורקרו להשתמש בכדור צל ומורקרו יוצר כדור שחור ואפל. אייס אומר לבלבאזור להשתמש בפזילה שמבלבלת את מורקרו לכמה שניות והוא מאבד את הריכוז. בינתיים אייס אומר לבלבאזור להשתמש בעלי תער ואז בהצלפת גפן על עלי התער. לאחר שמורקרו מתאושש דניאל אומר לו להשתמש ברוח כסופה על כדור הצל כדי למהר אותו. שני הפוקימונים מבצעים את ההוראות שניתנו להם ועלי התער פוגעים בכדור הצל ומפוצצים אותו. נוצר ענן עשן וכשהעשן מתפזר אתם רואים ששני הפוקימונים נפגעו, אבל אף אחד לא מעולף.
מה תעשו?
[/QUOTE]
"אוי לא מורקרו!" אצעק בדאגה אל מורקרו ואעלה פרצוף מדאיג.
"מורקרו עוד ממש קצת תשתמש מהר במתקפת כנף על בלבאזור שכבר פגוע!" אגיד למורקרו בדאגה.
'זהו הקרב השני שלי ואני כבר הפסדתי את הראשון הפעם אני חייב לנצח' אגיד בדאגה מרובה.
-
[QUOTE=r03e;1315896][CENTER][SIZE="4"][COLOR="Red"]מאסטר ליאון ומייקל100 יוצאים מהמשחק עקב אי הגבה ואי השקעה[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
דניאל ואייס-
מה תעשו?
[/COLOR][/QUOTE]
"זה קרב ממש טוב." אומר לדניאל בחיוך . 'וואו המורקרו הזה ממש טוב.' אומר בליבי . "אוקיי בלבאזור תשתמש בפזילה ולאחר מכן בהצלפת גפן , עם ההצלפת גפן לא עובדת תשתמש בספיגה ולאחר מכן בעלי תער .
-
[QUOTE=r03e;1315896][CENTER][SIZE="4"][COLOR="Red"]מאסטר ליאון ומייקל100 יוצאים מהמשחק עקב אי הגבה ואי השקעה[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[COLOR="DarkOrange"]לן-
אתה מוציא את פולי מהפוכדור ובודק לו את המתקפות. "המתקפות של פוליוואג הם: אקדח מים, הצלפת זנב, פזילה, סילון אקווה ודחיפה" אומר הפוקדע שאתה מכוון לעבר פולי ומשתתק. אתה מכניס את פולי ומוציא את מורקרו. אתה אומר למורקרו לעוף מעל העצים ולמצוא את הדרך חזרה לשביל. מורקרו מהנהן ומתעופף מעל העצים. כעבור כמה דקות אתה רואה את מורקרו חוזר ואתה שואל אותו עם מצא את הדרך. מורקרו מהנהן ומסתובב. אתה ולורי הולכים אחרי מורקרו וכעבור כמה דקות אתם מגיעים חזרה לדרך 2. אתם ממשיכים ומגיעים לעיר אוקיומה, כשאתם מגיעים אתה מבחין במרכז הפוקימונים, בחנות קטנה ובמכון העיר.
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
'סוף סוף מרכז פוקימונים' אחשוב לעצמי "לורי אני חייב לרפות את הפוקימונים שלי הם עשו כבר יותר מידי" אגיד לה בזמן שאלך לכיון המרכז "גי'ו" אגיד "תרפאי לי את הפורימונים" אגיד ואתן לה אותם ~לאחר קבלת הפוקימונים~ "לורי אני הולך להסתובב קצת בעיר טוב" אגיד לה
-
דניאל ואייס-
דניאל- אני לא עומד לתת לך לנצח רק בגלל שהפסדת בקרב הקודם, מי שישקיע יותר ינצח (עם שנייכם תשקיעו באותה המידה אז זה יקבע בצורה רנדומלית)
אייס אומר לבלבאזור להשתמש בפזילה ואז בהצלפת גפן על מורקרו.בלבאזור משתמש בפזילה שלא משפיעה על מורקרו, הצלפת הגפן פוגעת במורקרו וגם לא משפיעה עליו במיוחד. איייס אומר לבלבאזור להשתמש בספיגה ובלבאזור מתחיל לשאוב את הכוח של מורקרו. מורקרו לא נפגע ודניאל אומר לו להשתמש במתכפת כנף. מורקרו מתחיל לעוף במהירות לעבר בלבאזור כשכנף אחת שלו זוהרת באור לבן מסנוור. בלבאזור לא מספיק לעשות כלום בגלל שהוא עדיין מרוכז בספיגה ולכן מתכפת הכנף פוגעת בו ומעיפה אותו. בלבאזור נראה מותש. אייס אומר לבלבאזור להשתמש בעלי תער שפוגעים במורקרו. מורקו נפגע קשה.
מה תעשו?
[COLOR="DarkOrange"]לן-
אתה ולורי הולכים למרכז הפוקימונים ואתה רואה שבדיוק יוצאת משם ילדה אחת. אתה מבקש מהאחות ג'וי לרפא את הפוקימונים שלך והיא אומרת לך "אין בעיה, הפוקימונים שלך ירגישו טוב בעיד כמה דקות" ואז לוקחת את הפוקימונים שלך ושל לורי לחדר אחורי. כעבור כמה דקות, האחות ג'וי חוזרת ואומרת "הפוקימונים שלכם מרגישים נהדר" ואתה מודה לה ולוקח את הפוקימונים שלך. אתה אומר ללורי שאתה רוצה להסתובב קצת בעיר והיא אומרת שהיא בדיוק חשבה לערוך קצת אימונים לפוקימונים שלה. אתם נפרדים ומסכימים שתיפגשו ליד המכון מאוחר יותר. אתה מתחיל ללכת ואתה שם לב לחנות קטנה שאתה עובר לידה. בהמשך הרחוב אתה שומע קולות של פוקימונים ומתלבט מה לעשות. אתה מסתכל לעבר המכון ורואה שנערך שם קרב, אתה מזהה את אחד המשתתפים כדניאל, הילד שאיתו נלחמת ביער ניוטיק.
מה תעשה?[/COLOR]
-
אתה ולורי הולכים למרכז הפוקימונים ואתה רואה שבדיוק יוצאת משם ילדה אחת. אתה מבקש מהאחות ג'וי לרפא את הפוקימונים שלך והיא אומרת לך "אין בעיה, הפוקימונים שלך ירגישו טוב בעיד כמה דקות" ואז לוקחת את הפוקימונים שלך ושל לורי לחדר אחורי. כעבור כמה דקות, האחות ג'וי חוזרת ואומרת "הפוקימונים שלכם מרגישים נהדר" ואתה מודה לה ולוקח את הפוקימונים שלך. אתה אומר ללורי שאתה רוצה להסתובב קצת בעיר והיא אומרת שהיא בדיוק חשבה לערוך קצת אימונים לפוקימונים שלה. אתם נפרדים ומסכימים שתיפגשו ליד המכון מאוחר יותר. אתה מתחיל ללכת ואתה שם לב לחנות קטנה שאתה עובר לידה. בהמשך הרחוב אתה שומע קולות של פוקימונים ומתלבט מה לעשות. אתה מסתכל לעבר המכון ורואה שנערך שם קרב, אתה מזהה את אחד המשתתפים כדניאל, הילד שאיתו נלחמת ביער ניוטיק.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'נקנה קודם מרפאים' אומר לעצמי בעודי נכנס לחנות "שלום" אומר "אני רוצה לקנות 2 סופר שיקוי בבקשה" אגיד למוכר "תודה" אומר ואגיש לו את 150$ שזה עלה לי 'נראלי אני אלך להילחם בפוקימונים' אחשוב ואלך לכיבון קולות הפוקימונים "צאו כולם!" אגיד ואזזרוק 3 פוקדורים באויר "אנכנו הולכים להתעמן!" אגיד להם
-
[QUOTE=r03e;1316001]דניאל ואייס-
דניאל- אני לא עומד לתת לך לנצח רק בגלל שהפסדת בקרב הקודם, מי שישקיע יותר ינצח (עם שנייכם תשקיעו באותה המידה אז זה יקבע בצורה רנדומלית)
אייס אומר לבלבאזור להשתמש בפזילה ואז בהצלפת גפן על מורקרו.בלבאזור משתמש בפזילה שלא משפיעה על מורקרו, הצלפת הגפן פוגעת במורקרו וגם לא משפיעה עליו במיוחד. איייס אומר לבלבאזור להשתמש בספיגה ובלבאזור מתחיל לשאוב את הכוח של מורקרו. מורקרו לא נפגע ודניאל אומר לו להשתמש במתכפת כנף. מורקרו מתחיל לעוף במהירות לעבר בלבאזור כשכנף אחת שלו זוהרת באור לבן מסנוור. בלבאזור לא מספיק לעשות כלום בגלל שהוא עדיין מרוכז בספיגה ולכן מתכפת הכנף פוגעת בו ומעיפה אותו. בלבאזור נראה מותש. אייס אומר לבלבאזור להשתמש בעלי תער שפוגעים במורקרו. מורקו נפגע קשה.
מה תעשו?
[/COLOR][/QUOTE]
"בלבאזור אתה בסדר?" אשאל בלבאזור , "עכשיו , בלבאזור תשתמש בהצלפת גפן [B]על עצמך[/B] ותזרוק את עצמך על מורקרו ושאתה על מורקרו תשתמש בעלי תער וגם בספיגה." אומר לבלבאזור ואחיך חיוך גדול . 'מורקרו ובלבאזור שניהם מותשים אז הקרב האמיתי מתחיל.' אומר לעצמי בפרצוף רציני .
-
[QUOTE=r03e;1316001]דניאל ואייס-
מה תעשו?
[/QUOTE]
לא קיוויתי שתיתן..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מורקרו אני מאמין בך שתוכל להצליח ולארמץ את כוחותיך ונוכל לנצח הפעם מורקרו!" אגיד למורקרו.
"תתחיל להתעופף באוויר" אגיד לו בתקווה שיצליח.
"עכשיו מורקרו תשתמש בצוות כפול ותקיף את בלבאזור ועכשיו תשתמש ברוח כסופה ותביס אותו!" אגיד למורקרו בתקווה בכדיי שינצח את בלבאזור עכשיו.
-
[COLOR="DarkOrange"]לן-
אתה נכנס לחנות ומבקש מהמוכר שני סופר שיקוי. "זה עולה 150$" אומר המוכר בחייוך. אתה מביא לו את הכסף והוא נותן לך את השיקויים. אתה מודה לו ויוצא מהחנות. אתה מחליט ללכת לעבר הקולות של הפוקימונים ואתה מתקדם ברחוב. אתה מגיע לצומת בעלת 4 כיוונים. הכיוון שמימנו הגעת, המשך הרחוב שמימנו אתה שומע את רוב הקולות, צד ימין משם מגיעים מעט קולות, צד שמאל משם לא מגיעים קולות בכלל.
מה תעשה?[/COLOR]
אייס ודניאל-
אייס אומר לבלבאזור להשתמש בהצלפת גפן על עצמו וכך לזרוק את עצמו על מורקרו. בלבאזור מנסה ומסתבך, הגפנים נכרכות סביבו אבל לא מרימות אותו. בינתיים מורקרו מתרומם מעל בלבאזור ומשתמש בצוות כפול. בלבאזור מסתכל, חסר אונים ומבולבל, בזמן שעשרים מורקרואים מסתכלים עליו באיום מסביבו. המורקרואים מתחילים להסתובב סביב בלבאזור והם משתמשים ברוח כסופה. הרוח הכסופה מעיפה את בלבאזור לכל הכיוונים וכשהוא נוחת הוא נראה מותש מאוד. בלבאזור משתמש בספיגה אבל לא מצליח לזהות מי הוא המורקרו האמיתי ולכן הוא מפספס. בלבאזור משתמש בעלי תער לבקשת אייס והוא פוגע בעשרה מורקרואים שנעלמים. אבל נשארו עוד עשרה.
מה תעשו?
-
אתה נכנס לחנות ומבקש מהמוכר שני סופר שיקוי. "זה עולה 150$" אומר המוכר בחייוך. אתה מביא לו את הכסף והוא נותן לך את השיקויים. אתה מודה לו ויוצא מהחנות. אתה מחליט ללכת לעבר הקולות של הפוקימונים ואתה מתקדם ברחוב. אתה מגיע לצומת בעלת 4 כיוונים. הכיוון שמימנו הגעת, המשך הרחוב שמימנו אתה שומע את רוב הקולות, צד ימין משם מגיעים מעט קולות, צד שמאל משם לא מגיעים קולות בכלל.
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
אתה יכול לעשות מרתון הגבות?
-----------------------------------------------------------------
'אני אלך לשביל הרביעי' אחשוב לעצמי 'איפה שאין קולות בכלל ואחפס שם פוקימונים חזקים' אחשוב בזמן שאני הולך והפוקימונים שלי לידי
-------------------------------------------------------
אין כל כך מה לכתוב בגלל זה אני רוצה מרתון
-
[QUOTE=r03e;1316084][COLOR="DarkOrange"]
אייס ודניאל-
אייס אומר לבלבאזור להשתמש בהצלפת גפן על עצמו וכך לזרוק את עצמו על מורקרו. בלבאזור מנסה ומסתבך, הגפנים נכרכות סביבו אבל לא מרימות אותו. בינתיים מורקרו מתרומם מעל בלבאזור ומשתמש בצוות כפול. בלבאזור מסתכל, חסר אונים ומבולבל, בזמן שעשרים מורקרואים מסתכלים עליו באיום מסביבו. המורקרואים מתחילים להסתובב סביב בלבאזור והם משתמשים ברוח כסופה. הרוח הכסופה מעיפה את בלבאזור לכל הכיוונים וכשהוא נוחת הוא נראה מותש מאוד. בלבאזור משתמש בספיגה אבל לא מצליח לזהות מי הוא המורקרו האמיתי ולכן הוא מפספס. בלבאזור משתמש בעלי תער לבקשת אייס והוא פוגע בעשרה מורקרואים שנעלמים. אבל נשארו עוד עשרה.
מה תעשו?[/QUOTE]
"לא בלבאזור , אני יודע שתחזיק מעמד ." אומר לבלבאזור בדאגה , "אוקיי בלבאזור אני יודע שתצליח ,תשתמש בעלי תער על כל המורקרו וכשהאמיתי נפגע תשתמש בהצלפת גפן ותתפוס אותו , לאחר התפיסה תשתמש בעלי תער עד שמורקרו יתעלף." אומר לבלבאזור . 'אני צריך לעשות משהו שבו מורקרו יהיה חסר עונים.' אחשוב לעצמי .
-
[QUOTE=r03e;1316084]
אייס ודניאל-
מה תעשו?[/QUOTE]
"מצוין מורקרו!, רק עוד קצת!" אגיד לו בלחץ ואתחיל להזיע טיפה מהלחץ של הקרב העקוב הזה, "מורקרו אתה גדול!, נוכל לנצח הפעם מורקרו רק עוד טיפה מאמץ ונוכל להביס את בלבאזור" אגיד בדאגה גדולה 'הקרב הזה גדוווול!' אחשוב בראשי בשמחה ואחזור לפוזה הרצינית של הקרב "מורקרו תתעופף בהתפתלות ואז תפתיע את בלבאזור עם כנף פלדה!" אגיד למורקרו בדאגה שיצליח.
-
[QUOTE=r03e;1316084]
אייס ודניאל-
מה תעשו?[/QUOTE]
"מצוין מורקרו!, רק עוד קצת!" אגיד לו בלחץ ואתחיל להזיע טיפה מהלחץ של הקרב העקוב הזה, "מורקרו אתה גדול!, נוכל לנצח הפעם מורקרו רק עוד טיפה מאמץ ונוכל להביס את בלבאזור" אגיד בדאגה גדולה 'הקרב הזה גדוווול!' אחשוב בראשי בשמחה ואחזור לפוזה הרצינית של הקרב "מורקרו תתעופף בהתפתלות ואז תפתיע את בלבאזור עם כנף פלדה!" אגיד למורקרו בדאגה שיצליח.
-
[QUOTE=r03e;1315896][CENTER]
[COLOR="Magenta"]קארין-
את הולכת למרכז הפוקימונים ומבקשת מהאחות ג'וי לרפא לך את הפוקימונים. האחות ג'וי אומרת "אין בעיה, הם ירגישו נפלא בעוד כמה דקות" ואז לוקחת את הפוקימונים שלך והולכת לחדר אחורי. כעבור כמה דקות היא חוזרת ומחזירה לך את הפוכדורים "הפוקימונים שלך מרגישים נהדר" אומרת לך האחות ג'וי ואת מחייכת ויוצאת ממרכז הפוקימונים. את מוציאה את הפוקימון שתפסת ובודקת אותו בפוקדע "גראולית, פוקימון הכלבלב, גראולית הוא פוקימון שחי בדרך כלל כם המפותח שלו (ארקניין). הוא חיי במקומות רבים כמו הרי געש, יערות, מדבר, ועוד... גראולית הוא פוקימון חברותי ונאמן מאוד ולכן בחירה טובה למאמנים מתחילים" אומר הפוקדע ומשתתק.
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
' אוי איזה הפוקמון חמוד וקטלני השילוב האהוב עלי' אחשוב לעצמי ,"צאו טוטודייל, ג'ולטיק והכירו את גראולית!" אני אומרת ומוציאה את שלושת הפוקמונים כדי שיכירו אחד את השני "שלום גראולית ,אני קארין ואלו הפוקמונים שלי" אומר בשמחה "ועכשיו אתה חלק מהצוות"
-
[COLOR="DarkOrange"]לן-
זה לא יכול לעבוד בימים רגילים
אתה בוחר ללכת שמאלה, לכיוון שבו אתה לא שומע רעש בכלל. אתה מתקדם ואתה עדיין לא שומע כלום, הדממה מתחילה להלחיץ אותך ואתה מתחיל להסתכל לצדדים ואחורה כדי לראות שלא עוקבים אחריך. לפתע מזנק לעברך פוקימון בלתי מזוהה שמפיל אותך וממשיך בדרכו. אתה קם אבל לא מצליח לזהות את הפוקימון. אתה ממשיך להתקדם ולפתע מגיע להתפצלות של הרחוב לסימטה קטנה. בסוף הסימטה, אתה רואה שני פוקימונים שמשחקים בשקט ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/yizujjxtyllw.gif[/IMG][/URL]) ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/mtnxoyizuxdy.gif[/IMG][/URL]).
מה תעשה?[/COLOR]
אייס ודניאל-
דניאל- תרשום יותר ממתקפה אחת אחרת אתה תפסיד בגלל שמורקרו לא עושה כלום בזמן שבלבאזור תוקף
ותשתדל לא לשלוח אותה הודעה פעמיים
אייס מעודד את בלבאזור ואומר לו להשתמש שוב בעלי תער על כל המורקרואים. דניאל מעודד את מורקרו ומתחיל לחשובץ בינתיים בלבאזור מתקיף בעלי תער ופוגע ב4 מורקרואים, כשהוא פוגע בחמישי נשמעת צעקת כאב וכל שאר השיכפולים נעלמים. אייס אומר לבלבאזור לתפוס את מורקרו בהצלפת גפן ואז להשתמש שוב בעלי תער כדי לעלף את מורקרו. בלבאזור שולח את הגפנים שלו ותופס את מורקרו. בינתיים דניאל מפסיק לחלום בהקיץ והוא אומר למורקרו להשתמש בכנף פלדה. מורקרו משתמש בכנף פלדה וחותך את הגפנים של בלבאזור. בלבאזור משתמש בעלי תער לעבר מורקרו בזמן שמורקרו עף לעבר בלבאזור כשכנף אחת שלו זוהרת באור מתכתי. עלי התער פוגעים במורקרו שעף אחורה ופוגע בקיר של ביניין. שני הפוקימונים מותשים מאוד.
מה תעשו?
[COLOR="Magenta"]קארין-
את מתרגשת שיש לך פוקימון טוב ואת מחליטה להציג אותו בפני שאר הפוקימונים שלך. את מוציאה את טוטודייל ואת ג'ולטיק ומספרת להם שיש לכם חבר חדש בצוות. את מוציאה את גראולית ונראה שטוטודייל וג'ולטיק מקבלים אותו בברכה. את מחזירה את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם ואז נזכרת בחנות שראית ובמכון. את שוקלת גם את האפשרות לסייר בעיר.
מה תעשי?[/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1316297]
[COLOR="Magenta"]קארין-
את מתרגשת שיש לך פוקימון טוב ואת מחליטה להציג אותו בפני שאר הפוקימונים שלך. את מוציאה את טוטודייל ואת ג'ולטיק ומספרת להם שיש לכם חבר חדש בצוות. את מוציאה את גראולית ונראה שטוטודייל וג'ולטיק מקבלים אותו בברכה. את מחזירה את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם ואז נזכרת בחנות שראית ובמכון. את שוקלת גם את האפשרות לסייר בעיר.
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
'המכון הראשון הוא מכון המים ולאכן כדי לי להשתמש בג'ולטיק אך אין לי פוקימון נוסף שיוכל להתמודד אם ג'ולטיק יפסיד מול הפוקמון הראשון או יתעייף ועוד לא נלחמתי איתו אפילו פעם אחת' אחשוב לעצמי בזמן שאני יוצאת מהמכון ולאכן הלך לי לחפש פוקמוני עשב כדי לעמן את ג'ולטיק ואולי גם לתפוס אחד.
-
[QUOTE=r03e;1316297]
אייס ודניאל-
דניאל- תרשום יותר ממתקפה אחת אחרת אתה תפסיד בגלל שמורקרו לא עושה כלום בזמן שבלבאזור תוקף
אייס מעודד את בלבאזור ואומר לו להשתמש שוב בעלי תער על כל המורקרואים. דניאל מעודד את מורקרו ומתחיל לחשובץ בינתיים בלבאזור מתקיף בעלי תער ופוגע ב4 מורקרואים, כשהוא פוגע בחמישי נשמעת צעקת כאב וכל שאר השיכפולים נעלמים. אייס אומר לבלבאזור לתפוס את מורקרו בהצלפת גפן ואז להשתמש שוב בעלי תער כדי לעלף את מורקרו. בלבאזור שולח את הגפנים שלו ותופס את מורקרו. בינתיים דניאל מפסיק לחלום בהקיץ והוא אומר למורקרו להשתמש בכנף פלדה. מורקרו משתמש בכנף פלדה וחותך את הגפנים של בלבאזור. בלבאזור משתמש בעלי תער לעבר מורקרו בזמן שמורקרו עף לעבר בלבאזור כשכנף אחת שלו זוהרת באור מתכתי. עלי התער פוגעים במורקרו שעף אחורה ופוגע בקיר של ביניין. שני הפוקימונים מותשים מאוד.
מה תעשו?
[/QUOTE]
"מוקרו!" אגיד ואסתכל עליו עף אל הבניין ע"י העלים של בלבאזור, אעלה זכרונות מאבי ועל זה שהוא תמיד רצה שאצליח ולא אהיה חלש ואתמלא זעם וכעס "אני לא הולך להפסיד כאן אתה שומע!" אצרח לאייס בכעס, "מורקרו תתעופף עכשיו, ותכה במהירות בבלבאזור במתקפת כנף שוב ושוב!" אגיד בכעס בלי שארגיש משהו מסביבי ושרק הניצחון יעניין אותי.
-
[QUOTE=r03e;1316297][COLOR="DarkOrange"]
אייס ודניאל-
מה תעשו?
[/COLOR][/QUOTE]
"טוב מאוד בלבאזור." אומר לבלבאזור ואסתכל עליו בחיוך . 'אני יודע שלמורקרו יש יתרון סוגים וגם יש לו מתקפת כנף שהיא חזקה מאוד , אז אצטרך לעשות איך שהוא הגנה והתקפה ביחד.' אחשוב לעצמי וברגע שעולה לי רעיון , "אני יודע." אומר . "בלבאזור תשתמש בעלי תער תוך כדי סיבוב." אומר לבלבאזור . 'אוקיי הסיבוב של עלי התער יצור מגן ועם מישהו ינסה לעבור אותו אז הוא יפגע מעלי התער.' אחשוב לעצמי תוך כדי חיוך ערמומי למדי .
שם כינוי באתר : עולה אושאוט!
שם במשחק : איסשה קטרג׳ה
רקע (5-7שורות)
השחקן שלי בא מעיר קטנה היו לו חלומות כמו להיות מאסטר פוקימונים ולהביס את צוות רוקט והוא אהב לעזור להורים שלו במרכז הפוקימונים. הוא רצה להיות במחתרת יותר מלהיות מאסטר פוקימונים ולהיות חזק יותר מגרי ואש. שבוע לפני שהוא יצא למסע הוא חלם, הוא חלם על זה שחברי מחתרת לקחו אותו למפקדה שלהם (חטפו) והציעו לו להצטרף למחתרת אחר כך בבוקר הוא הבטיח שהוא יביס את צוות רוקט אחת ולתמיד! הפוקימון שהוא הכי רצה לקבל היה מדקיפ, ובכללי הוא אוהב פוקימוני מים .
הוא חלם להיות במחתרת
והיה לו חבר בשם סשה שכבר יצא למסע שלו מזמן סשה כבר גדול, בן 17 יש לו פוקימון בשם אקנס פוקימון הרעל הוא ואיסשה היו חברים מפני שאיסשה אהב לראות תחרויות מתאמים וסשה היה המתאם האהוב עליו בינתיים לסשה יש 4 סרטים. וזה רק הגדיל לו את הרצון להיות במחתרת ולהתחיל את המסע ולהביס את סשה בתור יריב! ואיסשה פגש פעם מדקיפ שלא שייך לאף אחד ורצה בסוף לאמץ אותו ובגלל זה הוא גם רצה להתחיל עם מדקיפ
צד : מחתרת
פוקימון התחלתי : מדקיפ
פוקימונים :
תגים : לא לגעת
משימות :
חפצים: 5 פוקדורים, פוקידע, חכה טובה, אוכל לכל המסע, 5000$,מכשיר קשר לצוות
בקשות/ הערות : שאני אתפוס פיקצ׳ו או פיצ׳ו מה שיצא
-
[QUOTE=r03e;1316297][COLOR="DarkOrange"]לן-
זה לא יכול לעבוד בימים רגילים
אתה בוחר ללכת שמאלה, לכיוון שבו אתה לא שומע רעש בכלל. אתה מתקדם ואתה עדיין לא שומע כלום, הדממה מתחילה להלחיץ אותך ואתה מתחיל להסתכל לצדדים ואחורה כדי לראות שלא עוקבים אחריך. לפתע מזנק לעברך פוקימון בלתי מזוהה שמפיל אותך וממשיך בדרכו. אתה קם אבל לא מצליח לזהות את הפוקימון. אתה ממשיך להתקדם ולפתע מגיע להתפצלות של הרחוב לסימטה קטנה. בסוף הסימטה, אתה רואה שני פוקימונים שמשחקים בשקט ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/yizujjxtyllw.gif[/IMG][/URL]) ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/mtnxoyizuxdy.gif[/IMG][/URL]).
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני מוצאי את הפוקידע ובודק את המידע שלהם בלי שהם רואים 'מ... דרקון' אחשוב לעצמי 'אני אוהב דרקון' אחשוב "([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/mtnxoyizuxdy.gif[/IMG][/URL]). תיזהר כי אני נלחם מולך" אגיד לו "ציקו ומרקורו תרזרו לפוקדורים שלכם" אגיד "ופולי תשתמש בסילון אקווה על ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/mtnxoyizuxdy.gif[/IMG][/URL]). !" אגיד לפולי שלי